Eminönü Haberleri Ve Son Dakika Eminönü Haberleri

Eminönü Haberleri Ve Son Dakika Eminönü Haberleri

Eminönü, İstanbul'un semtlerinden biridir. Tarihi yarımadada bulunan semt, 7 Mart 2008 tarihine kadar ilçe belediyesi olan Eminönü bu tarihte lağvedilerek kanunla Fatih ilçesine bağlanmıştır. Sur içinde yer alır ve merkezi alanın en canlı bölgelerinden birini oluşturur. Fatih ilçesiyle birlikte cumhuriyetin ilk yıllarında İstanbul'un merkezi ilçesi olmuştur. İlçe olduğu dönemde yüzölçümü bakımından Adalar'ın ardından İstanbul'un en küçük ilçesiydi.

Eminönü Haberleri

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 15-04-2024 11:59

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-2024 11:49

Mısır Çarşısı’nda Ramazan Bayramı öncesi denetim

Ramazan Bayramı öncesinde Eminönü’nde bulunan Mısır Çarşısında, fiyat ve ürünlerin etiketlerinin olup olmadığına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-04-2024 13:35

Trafiğe girmek ücretli mi olacak? İstanbul'da iki ilçe pilot bölge seçildi: Uzman isim 'yanlış tercih' dedi

Günden güne artan ve çözümü bulunamayan İstanbul trafiği için yeni formüller aranmaya devam ediyor. Son olarak gündeme paralı girişler geldi. Anadolu'da Kadıköy, Avrupa'da ise Eminönü pilot bölge seçildi. Ancak uzman isimlerden Eminönü'nü kararına tepki geldi.

Finans 25-01-2024 11:11

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza!

Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferlerin Eminönü-Alibeyköy Metro istasyonları arasında yapıldığı bildirildi.

Haber 07-12-2023 21:44

Eminönü’ne nasıl gidilir? Otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım

İstanbul’un gerek Anadolu yakasında gerekse Avrupa yakasında birçok önemli bölge bulunmaktadır. Eminönü de özellikle bünyesinde barındırdığı tarihi yapılarla öne çıkan semtlerden biridir. Özellikle meşhur meydanı pek çok turistin uğrak noktaları arasında yer almaktadır. Turistik bölgelerden biri olduğu için her zaman canlı ve hareketli bir yapıya sahiptir. Peki, Eminönü’ne nasıl gidilir, otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-2023 20:26

Eminönü’nde denetim! Fahiş fiyat isteyen taksicilere...

Eminönü'nde taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde, kısa mesafeye fahiş fiyat isteyen ve emniyet kemeri takmayan taksi şoförlerine ceza yazıldı.

Haber 02-10-2023 18:12

Eminönü’ne 6 saat sonunda otobüs denizden çıkarıldı

Eminönü’nde park halinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kayan ve denize düşen İETT otobüsü 6 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla denizden çıkarıldı.

Yurthaber 17-08-2023 15:28

Eminönü'nde denize uçan İETT otobüsünü kurtarma operasyonunda korkutan anlar! Halat koptu: O anlar saniye saniye kaydedildi!

İstanbul Eminönü'nde İETT otobüsü, park halindeyken kayarak denize düşmüştü. İETT otobüsü vince bağlanarak kıyıya çekildiği sırada halat koptu. Halatın kopma anı saniye saniye kaydedildi.

Haber 17-08-2023 15:23

Son dakika: Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü!

İstanbul’da ilginç bir kaza yaşandı. Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsü denize düştü. Yetkililerden olayla ilgili açıklamalar geldi. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları ise sürüyor. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları dron ile havadan görüntülenirken, kurtarma çalışmaları esnasında halat koptu.

Haber 17-08-2023 08:39

Eminönü’nde cansız manken hırsızlığı kamerada

Eminönü’nde bir mağazanın önünde asılı duran cansız mankenleri çalan şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurthaber 01-08-2023 14:23

Eminönü'nde panik! 'Yolcu kapma' kavgasında sopalar konuştu! Polis hava ateş açtı...

İstanbul Eminönü'nde boğaz turu düzenleyen iki firmanın arasında çıkan yolcu tartışması kısa sürede kavga dönüştü. Polis iki tarafı güçlükle ayırırken hava ateş açtı. Bölgedeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Haber 30-06-2023 17:06

Yaptığı şeyi gören koştu! Yol ortasında tekme tokat meydan dayağı

Eminönü'nde akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen kişi, yol kenarındaki taksilere tekme ve yumruklarla zarar verdi. Olayı gören taksi şoförleri, taksilere tekme ve yumruk atan kişiyi yolun ortasında yere yatırarak meydan dayağı attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 18-05-2023 09:40

Eminönü'nde otomobil tramvay yoluna girdi! Bariyerlerde asılı kaldı

Eminönü'nde kontrolden çıkarak tramvay yolundaki bariyerlerde asılı kalan otomobil, vatman tarafından vatandaşların da yardımıyla kara yoluna alındı. Kaza sonrası şoför şoka girdi.

Haber 13-05-2023 22:59

Eminönü'nde insan seli! Yoğunluktan tramvay seferleri durdu

İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sıcak havayı fırsat bilerek dışarı çıkanlar yoğunluk oluşturdu. Eminönü ve Sultanahmet'te yaya trafiği nedeniyle tramvay seferleri durdu. Sirkeci Marmaray İstasyonu'nda ise izdiham oluştu.

Haber 22-04-2023 17:49

Ramazan hareketliliğinin yaşandığı Eminönü'nde 'deprem felaketi' etkisi: Eskisi gibi değil

Eminönü'nde Ramazan'ın başlamasına günler kala alışveriş hareketliliği yaşandı. Sahur ve iftar alışverişi için Mısır Çarşısı'na gelenler yoğunluk oluşturdu ancak esnaf deprem felaketi nedeniyle yoğunluğun beklenenden az olduğunu dile getirdi. Esnaf hurmanın İskenderun Limanı'ndaki yangın nedeniyle pazara geç geldiğini ve fiyatının yükseldiğini belirtirken, Gaziantep'te antep fıstığı, Malatya'da kayısı bulmakta zorlandıklarını paylaştı. Bir kişi ise "Eminönü eskisi gibi değil" ifadesini kullandı.

Finans 19-03-2023 16:58

Büyük ikramiyenin tamamı dağıtılacak! Yarım bilet stokları bitmek üzere... Kuyruğun ucu görünmedi: Kazanmak isteyenleri gişemize bekliyoruz

Yılbaşı yaklaşırken vatandaşların heyecanla beklenen Milli Piyango çekilişi için de gerim sayım başladı. Bu yılki tamamı dağıtım garantili büyük ikramiye için her yıl geleneksel olarak görülen manzaralar görülmeye başladı. İstanbul'da Eminönü'ndeki Milli Piyango gişelerinde kuyruklar oluştu. Yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Günde 50-60 bin kişiye bilet satan Nimet Abla işletmesi "Yarım bilet stokumuz çok azaldı" dedi.

Haber 18-12-2022 12:19

Eminönü’ndeyim lafımı Emine'deyim anladı, evi terk etti demişti! Müge Anlı'yı bile şaşırtan olayda yeni gelişme! Şiddet iddiası şaşırttı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Şahin Yüksekova, eşinin kendisini terk ettiğini anlattı. "Karıma Eminönü'ndeyim dedim Emine'deyim anladı. Gece yarısı evden kaçtı" diyen Yüksekova, gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı'yı bile şaşırtan olayda flaş bir gelişme yaşandı. Gözü yaşlı adamı heyecanlandıran gelişmeyi Müge Anlı duyurdu. Ünlü gazeteci, "Eşini buldum. Sağlıklı ve iyi." dedi. Programda yaşlı adamın kıskançlığı nedeniyle baskıcı davrandığı ortaya çıktı.

Magazin 05-12-2022 10:40

Taksiciden akılalmaz 'yolcu' çıkışı: Müşteri kendini belli ediyor

Eminönü'nde yaşanan taksi krizinde müşteriler taksicilerden dert yanarken, taksiciler 'değişim saati'ni bahane göstererek birçok kişiyi almadı. Taksicilerle pazarlık yapan çok sayıda kişi kameraya yansırken, taksiye alınmayan bir kişi, ''Sultanahmet Meydanı'ndan Eminönü'ne kadar taksi bulamadık. Almıyorlar. Uygun bir profilde değiliz'' derken, taksici de, ''Bana 'Müsait misiniz' diye sordu bende 'değilim' dedim. Nereye gittiğini tahmin ettim. Müşteri kendini belli ediyor" dedi.

Haber 30-11-2022 17:44

Eminönü'nde korku dolu anlar! Doğal gaz borusunu patlatan işçiler kaçtı, her yeri gaz kokusu sardı

İstanbul Eminönü'nde inşaat çalışmaları süren iki binanın kanalizasyon bağlantısı için, izinsiz kazı yapan iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı. Borunun patladığını anlayan çalışanlar iş makinasını sokağın başına bırakıp kaçarken gaz kokusu tüm mahalleyi sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, İGDAŞ, polis ve zabıta ekibi sevk edildi.

Haber 30-10-2022 22:31

Taksicinin istediği ücrete meslektaşı da şaşırdı: Yapmayın, olmaz, şakadır

Eminönü'nde taksi bekleyen yolcular boş geçen taksilerin durmaması üzerine tepki gösterdi. Taksicilerden bazıları kısa mesafe için yüksek fiyatlar talep ederken, taksi bekleyen bir turist, ''Eminönü'nden Bebek'e bizden 50 Euro istediler. Turist olduğumuz için. Gideceğimiz yere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz. Tamamıyla şaşkınız'' dedi. Turistlerden 50 Euro istendiği iddiasını duyduktan sonra bir taksici "Yapmayın, olmaz, şakadır. Taksimetre o mesafelere 100 lira civarı yazar" cevabını verdi.

Haber 24-09-2022 10:26

Eminönü Meydanı'ndaki simitçi heykelinin bronz simitleri çalındı

Eminönü Meydanı'ndaki simitçi heykelinin bronz simitleri çalındı

Yurthaber 23-09-2022 13:50

Eminönü'nde pes dedirten olay! Simitçi heykelinin simitleri çalındı

İstanbul'da tarihi Eminönü simidini temsil eden Yeni Camii Meydanı'ndaki simitçi heykelinin simitleri çalındı. Belediye yetkilileri çalınan bronz simit heykellerin bulunması için çalışma başlattı.

Haber 23-09-2022 10:13

Bir poşet dolusu parayı havaya saçtı! İlginç anlar kamerada

Eminönü meydanında cuma günü öğle saatlerinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Meydanda bir kişi elindeki poşet dolusu parayı havaya saçtı. Çevredekiler paraları toplayıp poşete koyduğu sırada aynı kişi poşeti alıp yeniden paraları havaya attı. İlginç anlar kameralara yansıdı.

Haber 18-09-2022 10:28

Eminönü yeraltı çarşısı savaş alanına döndü... Canlarını zor kurtardılar! Korku dolu anlar kamerada

Fatih'te bulunan Eminönü yeraltı çarşısında aynı dükkana talip olan iki esnaf arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 7 kişi yaralanırken, olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tarafların birbirine saldırdığı ve çevredeki vatandaşların canını zor kurtardığı çatışma anları güvenlik kameralarına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 13-09-2022 12:10

Taciz olayı Eminönü'nü ayağa kaldırdı! 'Bırakın ayağa kalkayım' diye yalvardı

Eminönü'nde meydana geldiği iddia edilen taciz olayında esnafın yere yatırdığı kişiye kadınlar tekme tokat saldırdı. Kadınlar kendilerini durdurmak isteyen vatandaşlara tepki gösterirken, şüpheli yerden kalkmak isteyince bu sefer de esnaf tarafından darp edildi. Görüntülerde, genç kızları taciz eden şahsın “Ben inşaatın olduğu yere gidiyordum. Böyle olmaz, bırakın ayağa kalkayım” dediği görüldü. Esnaf da, “Burada inşaat mı var?” diyerek cevap verdi.

Haber 10-09-2022 11:05

İmamoğlu, İstanbulluların beklediği proje için tarih verdi: 2023'ün sonunda bitireceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'ndaki çalışmaların 2023 sonunda tamamlanmasının planlandığını söyledi. Proje tamamlandığında bölgenin çağdaş bir görünüme kavuşacağını dile getiren İmamoğlu, bölgedeki sıkıntılı görüntünün azami bir yıl daha süreceğinin altını çizdi.

Haber 26-08-2022 16:30

Eminönü'nde tarihi caminin önü motosiklet parkına döndü! 'Başka park edecek yer yok'

Eminönü'nde tarihi Rüştem Paşa Camii önüne çevresine park edilen onlarca motosikletler tepkiye neden oldu. Tarihi meydan motosiklet parkına dönerken konu hakkında konuşan Erdinç İnanç, "Keşke güvenliği olan bir park yeri olsa, çalınma riskleri de ortadan kalkar. Hem görüntü kirliliği sona erer hem de belediyeye gelir olur. Eskiden Mısır Çarşısı'na daha yakın park ediyorduk. Restore edildiği için buraya park ediyoruz." dedi.

Haber 28-07-2022 10:17

Taksicilerden pes dedirten vicdansızlık! Turistleri almak için engelli kadını taksiye almadılar

Eminönü'nde meydana gelen olayda taksi sürücülerinin vicdansızlığı pes dedirtti. taksi bekleyen engelli ve yaşlı kadını almayan sürücüler yol üzerinde bekleyen turistleri almayı tercih etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, yaşlı kadının yakını söz konusu durumu yoldan geçen zabıta ekibine bildirip şikayette bulundu.

Haber 27-07-2022 11:25

Eminönü'nde büyük yoğunluk! 'Dünya buraya akın etmiş gibi'

Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler sahillere akın edince vapur seferlerinde yoğunluk yaşandı. Boğazın tadını çıkartmak isteyenler yoğunluğa rağmen sıra bekledi. Eminönü'ndeki büyük yoğunluk havadan da görüntülendi.

Haber 11-07-2022 17:29

Eminönü'nde bayram yoğunluğu!

Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte bayramın ilk gününü İstanbul'da geçirenler Eminönü'nün yolunu tuttu. Çarşı ve sahilde yoğunluk yaşandı.

Haber 09-07-2022 15:30

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu'na Eminönü Meydanı'nda darp! Kıyafetleri parçalandı

YouTube'da yayın yapan Ahsen TV isimli kanaldaki sokak röportajlarıyla tanınan Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü Meydanı'nda tartıştığı bir grup vatandaş tarafından darbedildi. O anlar bir çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansırken, sunucunun, karşıt görüşlü kişilerce darbedildiği öne sürüldü

Haber 22-06-2022 15:00

AhsenTV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu kimdir? AhsenTV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu nereli ve kaç yaşında?

AhsenTV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü Meydanı'nda bir grup vatandaş tarafından darp edildi. Olaya dair cep telefonuna yansıyan görüntüler izleyenlere 'pes' dedirtti. Görüntüleri izleyen kişiler peş peşe sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki AhsenTV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu kimdir? İşte AhsenTV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu hakkında bilgiler...

Haber 22-06-2022 11:51

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi

Yurthaber 12-03-2022 04:02

Taksimetre ücreti şüphelendirmişti! Taksideki düzeneğin sırrı çözüldü

İstanbul'da taksicilere yönelik denetlemelerde bir taksi aracında direksiyonun altında şüpheli bir düğme bulundu. Taksimetreye müdahale olduğu düşünülen düğme polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Yapılan incelemelerde düğmenin panik butonu olduğu tespit edildi.

Haber 14-02-2022 16:16

Denize atıp ölümüne neden olmuştu! Mahkemede şok sözler: Ayaklarından tutup atmadım

Eminönü'nde 10 ay önce sahilde oturan ve hiç tanımadığı inşaat işçisi Ahmet Uzun'a yumruk atarak denize düşürüp boğularak ölümüne neden olduğu iddiasıyla 25 yıla kadar hapsi istenen Serdal Akar hakim karşısına çıktı. Akar savunmasında, "Kendisine yumruk attım, suya düştü. Ayaklarından tutup atmadım" dedi. Mahkeme, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesinde gözlem altına alınmasına karar verdi. İşte dehşete düşüren olayın detayları

Haber 13-02-2022 10:47

Eminönü’nde su samuru sürprizi! “İlk defa İstanbul’da böyle bir hayvan görüyoruz

İstanbul’da nadiren gözüken ve nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan su samuru, şehrin en kalabalık noktalarından birisi olan Eminönü sahilinde görüntülendi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında hızla uzaklaşan su samuru bir iskelenin ayaklarının altına doğru girip gözden kayboldu. Su samurunu görüntüleyen Arda Ertuğrul, “İlk defa İstanbul’da böyle bir hayvan görüyoruz. Bizden kaçtı maalesef durdurup sevemedik” dedi.

Haber 07-02-2022 15:01

Son dakika... Eminönü’nde İTO binasının yanında korkutan yangın

Gelen son dakika Eminönü'nde bulunan İstanbul Ticaret Odası binasının yanında tadilat yapılan binada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Haber 08-01-2022 12:49

Bir benzeri Ayasofya'da! Eminönü İskelesi'nde keşfedildi: Paha biçilemez

İstanbul Eminönü İskelesi'nde üzeri yosunlarla kaplı olan bir tarihi eser keşfedildi. Bir benzerinin Ayasofya'da da olduğu belirtilen eserin ya pagan dönemine ait bir sunak olduğu ya da Hristiyanlar tarafından vaftiz için kullanılan bir havuz olduğu belirtildi.

Haber 04-10-2021 13:27

Eminönü İskelesi'nde bu halde bulundu! Benzeri Ayasofya'da

Eminönü İskelesi'nde üzeri yosunlarla kaplı olan bir kültür varlığı tespit edildi. Tarihi niteliği olduğu belirtilen kültür varlığının Ayasofya'da da benzerinin olduğu kaydedildi. Araştırmacı-Yazar Selçuk Eracun, İstanbul'un göbeğinde bulunan bu mermer taşın ya pagan dönemine ait bir sunak olduğunu ya da Hristiyanlar tarafından vaftiz için kullanılan bir havuz olduğunu belirtti.

Haber 04-10-2021 12:11

150 yıllık geçmişi var! İstanbul'da günde 20 tane yapıyor: Bizden sonra bu iş biter

İstanbul Eminönü'nde 150 yıllık aile işletmesinin 4’üncü kuşak temsilcisi olan Hikmet Sözen, 62 yıldır kahve değirmeni üretiyor. Mesleğe olan merakın azaldığından yakınan Sözen, mesleği 5’inci kuşak olarak oğlunun devam ettirmesini istiyor. Günde 20 adet değirmen yaptığını aktaran Sözen, mesleğe ilginin az olduğunu belirterek, "Bizden sonra bu iş biter" dedi.

Finans 16-09-2021 12:07

Eminönü'nde taksici denetimi! Sivil polisler tek tek tespit etti

İstanbul Fatih'te sivil trafik ekipleri, taksicilere yönelik denetim yaptı. Eminönü'nde denetime çıkan ekipler, yolcu gibi taksiye binerek emniyet kemeri takmayan, taksimetre açmayan ve araçta sigara içen taksicileri tespit etti. Faka basan taksicilere ceza kesildi.

Haber 15-09-2021 15:43

Taksim'den Şişli'ye 500 TL istedi! Turist sandığı kişi bakın kim çıktı

Beyoğlu ve Eminönü'nde Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Ekipleri taksi denetimi yaptı. Arap turist gibi davranan sivil ekipler, taksilere binerek kural ihlallerini tespit etti, kameraya çekti. Ekipleri turist sanan bir taksici Taksim'den Nişantaşı'na 50 Euro, bir diğer taksiciyse Taksim'den Şişli'ye 500 TL istedi.

Haber 10-08-2021 14:37

Üsküdar’da vapurdan denize düşen kadını vatandaşlar kurtardı

Üsküdar’da vapur iskelesinde bulunan bir vapurdan kadın yolcu denize düştü. Olay büyük paniğe neden olurken, denize düşen kadının vatandaşlar tarafından kurtarılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-07-2021 19:39

Kadıköy açıklarında vapurdan denize düşen yolcu kurtarıldı

Kadıköy-Eminönü seferini yapan vapurda, bir yolcu denize düştü. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekiplerince kurtarılan yolcu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 10-07-2021 21:09

Unkapanı Kavşağı'nın yüzde 65'i tamam

İBB, İstanbul’un kritik noktalarından Unkapanı Kavşağı’ndaki çalışmalarını, programa tam uygun bir şekilde sürdürüyor. Yıllardır bekletilen projede, şu ana kadar çalışmaların yüzde 65’i tamamlandı. Proje kapsamında 2 açıklıklı yeni bir köprü ve Alibeyköy Tramvay Hattı’nı Eminönü ile buluşturacak 350 metrelik bir alt geçit çalışması yapılıyor. Kavşak, 31 Temmuz’da İstanbulluların hizmetine sunulacak.

Haber 07-07-2021 17:18

Eminönü'nde esnaf kavgası! Ortalık savaş alanına döndü

Eminönü'nde bir handa, ortalığın savaş alanına döndüğü, iki grup esnaf arasındaki kavga cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 05-07-2021 09:40

Eminönü'nde 'iğne atsan yere düşmez' dedirten görüntü!

İstanbul'da hafta sonu yasaklarının sona ermesinin ardından Eminönü'nde 'iğne atsan yere düşmez' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Uzun bir aranın ardından kısıtlamasız pazara uyanan vatandaşlar, hafta sonunun tadını doyasıya çıkardı.

Haber 04-07-2021 17:25

İstanbul'un göbeğinde korkunç olay! İnşaat işçisini denize atarak öldürdü

Eminönü’nde akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen bir kişi, sahilde oturan inşaat işçisi Ahmet Uzun'u denize atarak öldürdü. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, zanlının, olaydan kısa süre önce aynı yerde küçük bir kız çocuğunu da denize atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 25-05-2021 14:40