En Cok Satan Akilli Telefon Haberleri

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar.

Kadin 2024-04-13 16:51:44

Amoled ekranı, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile öne çıkan Xiaomi Redmi Watch 3 bugüne özel indirimde

Geçen ayın en çok satan teknolojik ürünlerinden biri olan Xiaomi Redmi Watch 3 Akıllı Saat, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla siz teknoloji severleri bekliyor. Bugüne özel indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 2024-04-09 16:08:11

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-08 16:13:53

Bu yılın zirvesinde onlar var! 2024'ün en çok satılan otomobil markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yüzde 25 büyürken yılın ilk 3 ayında en çok satan otomobil markaları da belli oldu. Otomobil satışlarında lider Renault markası oldu.

Finans 2024-04-05 14:13:12

Diğer Haber Etiketleri

alara ayak ayaklar bilek dsa eo topuk skechers d lites skechers skechers ayakkabı skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı xiaomi akıllı saat akıllı saat akıllı saat xiaomi en iyi akıllı saat sandalet sandalet erkek sandalet modelleri erkek sandalet Adidas Otomobil marka boxer erkek stanley termos puma çanta crocs terlik şapka xiaomi sinyal güçlendirici bilgisayar hoparlör usb dönüştürücü hyperx cloud 2 duracell pil maybelline kapatıcı rexona deodorant led ampul duş başlığı laptop stand Puma akm konser Acun Ilıcalı turu Fatih Terim bose bose kulaklık Stanley stanley termos 1.3 5 mart hangi ay puma sırt çantası erkek parfüm versace eros slazenger parfüm nautica avon perceive david walker parfüm farmasi erkek parfüm bargello parfüm Antonio Banderas yenilenmiş telefon samsung telefonlar note 10 lite Göz sosyal medya sosyal medya bağımlılığı flört kişisel bakım ürünleri nivea krem cerave krem loreal paris rexona clinical protection veet tüy dökücü krem bioderma atoderm axe deodorant ogx şampuan gillette venus philips tıraş makinesi vazelin clear men columbia columbia polar columbia sportswear columbia yelek oral b oral b diş fırçası oral b başlık oral b şarjlı diş fırçası oral b yedek başlık ense güzellik ilik philips lumea philips lazer epilasyon aleti philips philips epilasyon aleti evde lazer epilasyon philips epilasyon robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge togg ocak elektrikli araba iphone 5 iphone 11 iphone 11 pro iphone 11 pro max iphone xr iphone xs iphone xs max iphone 7 iphone 7 plus iphone 6s iphone 6s plus iphone 6 iphone 6 plus iphone 5s adidas mont adidas mont erkek masaj masaj aleti columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia kadın mont columbia mont columbia mont erkek columbia pantolon columbia gömlek İhracat Toyota xiaomi mi band huawei akıllı bileklik xiaomi akıllı bileklik akıllı bileklik kirde türk kahve kahve filtre kahve espresso granül kahve kahve çekirdeği kahve çeşitleri Kahve Dünyası Türk kahvesi türk kahvesi çeşitleri iphone emojis emoji kopyala philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi kahve makinesi filtre kahve makinesi ev yaşam teknoloji airpods philips airfryer philips airfryer xxl bluetooth kulaklık şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası hoparlör akıllı hoparlör jbl hoparlör iPhone yeni yıl dilekleri yeni yıl mesajları yeniyil dilekleri Fitness fitness aletleri çamaşır sepeti Amazon amazon alışveriş philips azur philips azur ütü bioderma sebium yüz temizleme jeli çekirdek kahve Kapalıçarşı akıllı telefon Apple Samsung ele Dilan Polat İntihar engin polat braun braun tıraş makinesi philips traş makinesi Hindistan Amerika cinayet açılmıyor Britney Spears cep telefonu resmi gazete Güneş posa spektrum la roche la roche güneş kremi la roche posay la roche posay güneş kremi L'Oréal midye

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Amazon'un moda, elektronik, kişisel bakım ve ev ve yaşam kategorisindeki çok satanlar listesinde yer alan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. En popüler ve güvenilir ürünleri bir araya getirdiğimiz listemizde çantadan sinyal güçlendiriciye, termostan deodoranta kadar her ihtiyacınızı karşılayacak, konforunuzu artıracak ve hayatlarınızı kolaylaştıracak pek çok ürüne yer verdik. Binlerce insanın değerlendirdiği ve beğenisini kazandığı ürünlerden oluşan listemizi gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 04-04-24 03:15

Fiyatı 569 TL'ye düştü! Geçen ayın en çok satan ürünü Puma spor çantasının fiyatı en dipte

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız sadece geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satan Puma Fundamentals Sports Bag M Spor Çantası'na mutlaka bir göz gezdirmelisiniz. Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimli fiyatıyla öne çıkan çantayı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 02-04-24 15:27

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 27-03-24 12:01

Acun Ilıcalı Fatih Terim'i tebrik etmek için aradı! Survivor konseyde sorduğu soruyu açıkladı

Survivor'ın en hırslı yarışmacılarından Ogeday'ın yarışmayı bırakmak istemesi konseyde gündem oldu. Acun Ilıcalı bu konuda konuşurken "Beni gören sizi soruyor" diyerek Fatih Terim ile telefon konuşmasının da detaylarını anlattı.

Magazin 18-03-24 12:07

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 15:48

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda sepet indirim devam ediyor

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde sepette %8 indirim var. Bu fırsattan yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Son zamanların en çok satan ayakkabısı Skechers D'Lites Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında müthiş bir indirimle satışta olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Üstelik sepette ekstra %14 indirim daha var. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-24 12:21

Bahar Fırsatları'na özel Puma çantalar %60'a varan indirimlerle sizleri bekliyor

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma çantalara mutlaka bakmalısınız. %60'a varan indirimleriyle öne çıkan en çok satan çantaları sizin için seçtik.

Haber 13-03-24 12:00

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

Phubbing nedir, phubbing ne demek? Modern ilişki terimlerinden phubbing ne anlama gelir?

Telefon ekranına uzun süre bakarak dijital ortamda vakit geçirmek, günümüzün en büyük sorunlarından biri hâline gelmiştir. Öyle ki kişiler artık yüz yüze değil, telefonları aracılığı ile sosyalleşmektedir. Bu noktada aile ilişkileri, arkadaşlık ve romantik ilişkilere yeterince vakit ayırmayınca ilişkiler zarar görmektedir. Bireylerin üretkenliğini de olumsuz etkileyen bu durum tüm dünyada oldukça yaygındır. Peki modern ilişki terimlerinden phubbing nedir?

Kadin 04-03-24 17:25

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-24 18:34

Hem kışın hem de baharda giyebileceğiniz Columbia polar modellerinde büyük indirim

Bugünü Columbia polarlardaki indirimlerden yararlanarak taçlandırmaya ne dersiniz? Dayanıklılığı ve kalitesiyle öne çıkan Columbia markasının polarları kısa süreliğine indirime girdi. Üstelik ikili alımlarda %10 indirim de sizleri bekliyor. Sizin için en çok satan modellerden oluşan bir seçki hazırladık, gelin keşfedelim.

Haber 29-02-24 12:02

Fiyatı 779 TL'ye düştü! Ağız ve diş sağlığınız için olmazsa olmaz Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası'nda indirim

Ağız sağlığımızı ve dişlerimizi korumanın en etkili yolu şarjlı diş fırçası kullanmaktan geçiyor. Manuel fırçalara göre çok daha etkili bakım sunan şarjlı diş fırçalarını bir kez kullananlar bile övgülerle söz ediyor. Şimdi ağız sağlığınız için yatırım yapmanın tam zamanı! Sadece geçen ay Amazon'da 100 adetten fazla satan Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası indirime girdi, bu fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 23-02-24 14:15

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 16-02-24 13:55

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Yükseliş devam etti: Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinden (ODMD) derlediği verilere göre, Türkiye'de en az bir elektrikli model satan marka sayısı 2012'de birken, 2023 Ekim'de 27'ye yükseldi. Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg oldu.

Finans 08-02-24 14:39

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-24 12:37

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 06-02-24 13:56

Kas ağrılarına son! Çok satan o masaj aleti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi

Stresli geçen bir günün ardından yorgunluğunuzu atmanın bir yolu mu arıyorsunuz? Yanıtınız "Evet" ise bir düşünün, belki de ihtiyacınız olan şey iyi bir masajdır. Son yılların en popüler ürünlerinden masaj tabancaları; derin doku masajıyla bedeninizin gevşemesine ve kaslarınızın rahatlamasına yardımcı olur, ağrılarınızı azaltır. Siz de evde masaj keyfi yaşamak isterseniz geçen ay sadece Amazon'da 200 adetten fazla satan, indirimdeki RENPHO Masaj Tabancası'na bir şans verebilirsiniz.

Haber 05-02-24 11:59

Su geçirmez monttan bota Columbia'nın en çok satanları ürünleri indirime girdi

Yağmurlu, karlı ve rüzgarlı soğuk kış günlerinde her anınızı konforla geçirmenizi sağlayacak Columbia ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Su geçirmez ve ısı yalıtımlı montlar, botlar, polarlar, pantolonlar ve dahası uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Sizin için Columbia'nın indirimdeki çok satan ürünlerini içeriğimizde bir araya getirdik...

Haber 30-01-24 17:54

Türkiye 2023'te 70 ülkeye ihracatta rekor kırdı

Geçen yıl 240'tan fazla ülke ve gümrük bölgesine 12 bin 886 ürün satan Türkiye, bu ülkelerin 70'ine tarihin en yüksek ihracatını gerçekleştirdi.

Finans 30-01-24 11:15

Volkswagen karşı liderliğini pekiştirdi! Toyota 2023'te 'dünyanın en çok araç satan üreticisi' unvanını korudu

Toyota 2023'te 'dünyanın en çok araç satan üreticisi' olarak küresel satışlardaki liderliğini dördüncü yıla taşıdı. Şirket 2023 yılında küresel düzeyde 11,23 milyon araç satışı gerçekleştirdi.

Finans 30-01-24 09:39

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-24 13:29

iPhone emoji kopyalama: iPhone’da emojiler nasıl kopyalanır?

Mobil dünyada birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biri de gerek tasarımı, gerek renkleri, gerekse de özellikleriyle öne çıkan iPhone akıllı telefon modelleridir. Pek çok cihazda olduğu gibi bu cihazlarda da en sık kullanılan özelliklerden biri mesajlaşmadır. Mesajlaşma denildiğinde ise akla ilk gelen emoji simgeleridir. Peki, iPhone’da emoji kopyalama işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:16

Çok satan Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi'ni sizin için denedik

Kahve tutkunlarının favori içecekleri arasında yer alan filtre kahve, içerdiği yüksek antioksidanla sağlıklı bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Siz de filtre kahve tüketmeyi seviyorsanız, dışarıda bir ay boyunca kahveye vereceğiniz paraya bir ömür kullanabileceğiniz kaliteli bir filtre kahve makinesi alarak hem bütçenize katkı sunabilir hem de evde 7/24 kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en sevilen ve çok satan Philips HD7462/20 Kahve Makinesi'ni denedik.

Haber 08-01-24 16:21

Yaşam alanınızın havasını yenileyecek! İşte ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünleri

Yaşam alanınızın ambiyansını değiştirecek loş bir aydınlatma, her yeri pırıl pırıl yapacak son teknoloji dikey bir süpürge ya da modern ve zarif aksesuarlar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Evinizi sıradanlıktan çıkaracak, sıcak bir atmosfer yaratacak ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Haber 03-01-24 14:27

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-23 14:49

Yeni yıl dilekleri 2024 - En güzel ve en etkileyici yılbaşı dilekleri için öneriler

Yılbaşı, sadece takvimdeki sayının değişmesi değil, aynı zamanda aile ve sevilen insanlarla vakit geçirilebilecek, mutluluğun arttırılabileceği bir gün anlamına gelir. Sevdiklerinden uzakta olanlar ise uzakları yakın eden telefon görüşmeleri, görüntülü görüşmeler, nostaljik yılbaşı kartpostalı, yeni yıl kartı ve sevgi dolu mesajlar yardımı ile özlemini dindirmeye çalışırlar. İşte en güzel yılbaşı dilekleri için öneriler!

Haber 29-12-23 00:31

2023 yılının en çok satan fitness ekipmanlarını sizin için bir araya getirdik

Sağlıklı bir yaşam için kendinize yapacağınız en iyi yatırım, spor! Sizi ergonomik tasarımlara sahip, her ihtiyaca uygun fitness ekipmanlarıyla tanıştırmaya geldik. Kaliteli ekipmanlarla spor yapmanın keyfini çıkarırken kendinizi inanılmaz bir enerjiyle dolduracak ve fiziksel gücünüzü her seviyede artıracaksınız. Her adımda daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayatın kapıları sizi bekliyor. İşte 2023'ün yılının en çok satan fitness ekipmanları! Üstelik birçoğu da indirimde...

Haber 19-12-23 15:08

2023 yılının en çok satan kişisel bakım ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Güzellik ve bakım konusunda bir adım öne çıkmak isteyenler için 2023 yılının en çok konuşulan ve satın alınan ürünlerini bir araya getirdik. Saçlarınızın olduğundan daha parlak görünmesini, cildinizin ışıl ışıl parlamasını ya da pürüzsüz bir vücuda kavuşmayı ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise işte karşınızda 2023'ün yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip kişisel bakım ürünleri...

Haber 12-12-23 17:53

Son zamanların en çok satan ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Kaçırılmayacak indirimlerle dolu geçen yeni yılın ilk ayında, onlarca kategorideki binlerce ürün, alışveriş severlerin sepetlerini süslüyor. Sizin için son zamanların en çok satan ürünlerini seçtik. Monttan ayakkabıya, kahveden kahve makinesine, ütüden elektrik süpürgesine, yüz temizleme jelinden nemlendirici kreme işte en çok satanlar!

Haber 30-11-23 15:27

Kapalıçarşı'ya nasıl gidilir? Kapalıçarşı nerede, hangi semtte?

İstanbul’daki Kapalıçarşı, dünya çapında bilinen en büyük ve en eski çarşılardan biridir. Kumaş, kıyafet, hediyelik eşya, mücevher gibi birçok farklı alanda ürünler satan dükkanlara ev sahipliği yapan çarşı hem ticari hem de turistik bir merkez olma özelliğine de sahiptir. Her gün yerli ve yabancı binlerce turist ağırlayan Kapalıçarşı birçok filmde ve dizide de yer almıştır.

Haber 25-11-23 17:40

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber 24-11-23 13:21

Dilan Polat'tan 'intihar' telefonu! Engin Polat'ı aradı, avukatları hemen cezaevine koştu... Sıla Doğu detayı

Dilan Polat'la ilgili 'intihar etmek istiyor' iddiası gündem yarattı. Türkiye'nin aylardır en çok konuştuğu olay olan Dilan ve Engin Polat çiftinin davasını yakından takip eden gazeteci İsmail Saymaz, çok konuşulacak iddiayı gündeme taşıdı. İddialara göre; Dilan Polat, farklı bir cezaevine nakledilen eşi Engin Polat'ı arayarak, 'İntihar etmek istiyorum' dedi. Söz konusu telefon görüşmesi sonrası avukatlarının ise acil olarak cezaevine gittiği belirtildi.

Magazin 24-11-23 07:16

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-23 12:11

Çok satan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım'a özel indirimde

Son yılların en çok ilgi gören ürünlerinden biri olan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, kahve severlerin daima radarında! Siz de eşsiz kahve lezzeti sunan, kaliteli bir filtre kahve makinesi arayışındaysanız Gülümseten Kasım'a özel fiyatı düşen bu makineye bir göz atabilirsiniz.

Haber 17-11-23 17:21

Oğlunu pazarda satan anne cinayetle suçlanıyor! 6 yaşındaki çocuk bir yıldır kayıp... Diğer çocuklarını alıp ülkesine kaçtı

6 yaşındaki oğlunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden kaçarak Hindistan'a giden anne 38 yaşındaki Cindy Rodriguez-Singh cinayetle suçlanıyor. Oğlunun en son canlı görülmesinden tam 1 yıl sonra başlatılan cinayet soruşturmasında anne baş şüpheli olarak kabul edildi.

Trend 02-11-23 08:14

iPhone açılmıyor - iPhone kapandı açılmıyor neden?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan internet ve multimedya özelliklerini destekleyen iPhone, dünyada milyarlarca kullanıcısı bulunan bir akıllı telefondur. Birçok özelliği, geniş hafızası ve yüksek kalitedeki fotoğraf ya da video çekimleri yapabilmesi ile en sık tercih edilen telefon markalarının başında gelir. Ancak her telefonda olduğu gibi farklı durumlara bağlı olarak iPhone cihazlarda da bazı sorunlar yaşanabilir.

Haber 29-10-23 22:22

iPhone'da ekran parlaklığını artırma - iPhone'da ekran parlaklığı nasıl artar?

Dünya çapında en sık tercih edilen ve kullanıcı sayısı en çok olan mobil telefon markalarından biri de iPhone markasıdır. Son derece geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran iPhone telefonda diğer markalardan farklı birçok özelliğe sahiptir. Çeşitlilik gösteren tasarımları, içerikleri, renkleri ya da ekran boyutları ile birçok kişiye cazip gelen iPhone telefonlar kullanıcılarına kısa ya da uzun vadede bazı sorunlar yaşatabilirler.

Haber 28-10-23 12:52

Yine sınırları zorladı! Britney Spears çırılçıplak poz verdi

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Britney Spears, geçtiğimiz günlerde 'Woman in Me' kitabıyla gündeme geldi. Spears, 'anı kitabı en çok satan ünlü' olarak tarihe geçti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim son gönderisiyle gündem oldu. Britney Spears arkası dönük bir şekilde çırılçıplak poz verdi.

Magazin 27-10-23 17:25

Son dakika: Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği kararı Resmi Gazete'de

Son dakika haberi: 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile, nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan mobil telefon cihazları ile bilgisayar cihazlarının elektronik ortamda düzenlenen fatura ile yapılan satın alımlarında kullanılabilecek. Söz konusu öğrenciler için sağlanacak internet desteği, bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca ücretsiz, aylık en fazla 10 gb olacak şekilde yıllık 120 gb olacak.

Finans 25-10-23 00:49

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-23 18:00