En Guclu Haberleri

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den F-16 açıklaması: En kısa sürede tamamlamayı istiyoruz

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güler, "F-16 alımı ve modernizasyon sürecinin onayından sonra kabul ve teklif görüşmeleri devam ediyor. En kısa sürede tamamlamayı istiyoruz." dedi.

Haber 2024-04-23 20:53:10

Çok tartışılmıştı, VAR kayıtları açıklandı! Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki penaltının düğümü çözüldü

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 33. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı. Haftanın en çok konuşulan maçı olan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda büyük yara aldığı Sivasspor karşılaşmasının son dakikasında verilen penaltının düğümü de açıklanan VAR kayıtları sonrası çözülmüş oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-23 20:22:25

Galatasaray'dan taraftara müjdeli haber! İşte Mertens'in yeni sözleşmesi

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla en çok dikkat çeken isimlerden birisi olan Dries Mertens ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-23 18:31:22

ŞOK'a Singer dikiş makinesi geliyor! İşte 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 2024-04-23 17:55:35

Diğer Haber Etiketleri

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

İngiltere'de imalat sektörü daraldı

İngiltere'de hizmet sektörü aktivitesi nisanda son 11 ayın en hızlı büyümesini gösterirken, imalat sektörü aktivitesi daraldı. Hizmet sektörü, ülke ekonomisinin yüzde 80'ini temsil ediyor.

Finans 23-04-24 14:31

Kendine aşık olduğunu söyleyince gündem yarattı! Aşkı aramaktan vazgeçti... Kendimle bir ilişkim var

29 yaşındaki Mimi Watt isimli bir kadın kendisine aşık olduğunu söyledi ve başka bir kişide aşkı aramaktan vazgeçtiğini dile getirerek sosyal medyanın ilgisini çekti. İnsanlarla yaşadığı başarısız ilişkilerin kendisini yorduğunu dile getiren Watt, "Enerjimi kendime geri vermek istedim. Bu yaptığım en doğru şeydi" dedi.

Trend 23-04-24 11:49

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-24 10:11

Cevdet Yılmaz 'hazırlıklar var' diyerek sinyali verdi! Emeklilerle ilgili yeni çalışma! Kök maaş ve en düşük emekli aylığı detayı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken hükümet kanadından emekliler için yeni çalışma sinyali ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Hazırlıklarımız var" dediği yeni çalışmada emeklileri neler bekliyor?

Finans 23-04-24 09:54

23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-04-24 09:20

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 23-04-24 08:45

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-24 08:37

Dünyanın gözü savaşlar, saldırı ve gerilimlerdeydi! Silahlanma yarışı hız kazandı! İşte savunma harcamalarına en çok para ayıran ülkeler

Dünya, İran-İsrail gerilimine kilitlenmişken Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nden dikkat çeken bir rapor yayımlandı. Dünya ülkelerinin silahlanma harcamaları arttı. Hangi ülke savunma harcamaları için ne kadar bütçe ayırdı?

Finans 23-04-24 08:28

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

'Geleceği ciddi tehdit altında' diyerek açıkladı: İstila etmeye devam ediyor! 'Başta fındık...'

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındıkta en ciddi bir zararlı haline gelen kahverengi kokarcanın 2024 yılı rekoltesini tehdit ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 17:50

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 22-04-24 16:34

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari'de bulundu: Değeri tam 90 bin dolar!

Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve 90 bin dolar gibi değere sahip olan gergedan böceği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görüldü. Bir köy sakini böceği, ağaç keserken fark edip bulduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 13:26

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 12:35

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 22-04-24 12:19

Galatasaray taraftarı çok kızgın! Sürpriz talip: Okan Buruk'u istiyoruz

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Okan Buruk performansıyla alkış toplarken, ligin bitimine kısa bir süre kala sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 12:08

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

Tüketici güveni 10 ayın zirvesinde

Tüketici Güven Endeksi, nisan ayında 80,5'e yükselerek 10 ayın en yüksek seviyesini gördü. Önceki veri, 79,4 seviyesindeydi.

Finans 22-04-24 10:11

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 22-04-24 10:00

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

Ünlü şef Refika Birgül çöp konteynerlerine girdi! 1 trilyon dolarlık israf: 214 ülke arasında Türkiye bakın kaçıncı sırada…

Dünyada yıllık 1 trilyon dolarlık gıda israfı yapılırken, Türkiye 214 ülke arasında en çok gıda israf eden 15’inci sırada yer alıyor. Tüm bunlara dikkat çekmek isteyen ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz ve poşet poşet ekmeğe kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağrısı yaptı.

Finans 22-04-24 09:34

22 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-04-24 09:20

Altın ve dolarda kritik hafta: Herkes tersini düşünürken sürpriz atak! 'Başka seçenek kalmaz...'

Altın ve dolar için hareketli bir haftaya başlandı. Bu haftanın en önemli açıklaması Merkez Bankası’ndan gelecek. Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Gelecek hafta duyurulacak Fed faiz kararı da piyasaların yakın takibinde bulunuyor. Kritik haftada Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın fiyatları bir miktar geri çekildi. Dolar/TL kuru ise hafif yükselişini sürdürdü. Doların bu yıl değer kaybedeceği beklentisiyle yatırımlara başlayan yatırımcılar için dikkat çeken bir açıklama geldi.

Finans 22-04-24 09:07

Cevizli cookie tarifi! En kolay ve lezzetli cevizli cookie nasıl yapılır?

Cevizli cookie, hem lezzeti hem de pratik yapımıyla favori atıştırmalıklardan biridir. Kurabiye sevenler için harika bir seçenek olan bu tarif, hızlıca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini kazanabilir. Peki, pratik cookie (kuki) tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-04-24 08:47

Otomobilde en düşük ÖTV dilimi değişti! Liderlikler birer birer kaybediliyor... O veriler herkesi alarma geçirdi

Türk otomotiv sanayinde 2024 yılı mart ayıyla birlikte her alanda kan kaybı hızlandı. AB'de lider olunan alanları da birer birer kaybetmeye başladı. 20 yıldır sektör yeni yatırım çekemezken, umutların bağlandığı Çinli otomotiv üreticileri de Türkiye’yi listeden çıkarttılar. Sektör temsilcileri, rekabet gücünün geri kazanılmasının tek yolunun ÖTV sisteminin kademeli olarak azaltılmasında görüyor.

Finans 22-04-24 08:13

Galatasaray Pendikspor virajını da 3 puanla döndü! Sarı-Kırmızılılar rekor üstüne rekor kırarak tarihe geçti

Süper Lig'de heyecan 33. hafta karşılaşmaları ile sürerken şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray Pendikspor'u da 4-1 mağlup ederek kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle bir rekora daha imza attı. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 07:56

Peş peşe IBAN uyarıları gelmeye devam ediyor: Hukuki mağduriyetlere neden olabilir! Açıklama kısmına mutlaka...

Alışverişlerinde IBAN ödemesi kullananlar dikkat... Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın işletmelerin hesaplarına yönelik denetimleri sürüyor. Uzman isimler IBAN ödemelerine ilişkin uyarırken dikkat edilmesi gereken noktaları da sıraladı. IBAN'la ödeme yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ise açıklama kısmı. Neler yapılmalı, işte yanıtları...

Finans 21-04-24 13:54

Altın mı dolar mı borsa mı? İran -İsrail gerilimi sonrası piyasalardaki 'şampiyon' şaşırtmadı: İşte haftanın en çok kazandıran yatırımları

İran ve İsrail arasındaki misillemeler bu hafta küresel piyasaların gündemindeydi. Orta Doğu'da gerilim sonrası piyasanın en çok kazandıran yatırım araçları belli oldu. Altın mı dolar mı borsa mı? İşte bu haftanın kazandıranları...

Finans 21-04-24 13:11

O ilde günlüğü 1500 liraya işçi bulunamıyor! Diğer illere çağrı yapıldı: Gerçekten çok yorulduk

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden Hatay'da yeniden inşa süreci başladı ancak inşaatlarda çalışacak eleman bulmakta zorlanılıyor. İnşaat işleri için diğer kentlerde yaşayanlara "Hatay'a gelin" çağrısı yapıldı.

Finans 21-04-24 10:06

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

Petrol fiyatları için uyarı! 'Devreye girebilir...'

İran-İsrail geriliminin yol açtığı arz endişeleriyle yılın en yüksek seviyelerini gören petrol fiyatlarının, jeopolitik gerilimlerin piyasa üzerinde etkisini artırmasıyla kısa vadede "keskin dalgalanmalarla" karşı karşıya kalabileceği öngörülüyor.

Finans 20-04-24 13:39

Binlerce insan mahsur kaldı, yaşlılar ve çocuklar yerde uyumak zorunda... Emirates tarihinin en kötü sınavını verdi: Sonsuza kadar ders olacak

Kuraklığıyla ünlü Dubai selle sarsıldı ancak en büyük mağduriyeti havayolu ulaşımında Emirates'i tercih edenler yaşadı. Günlerdir havalimanında kalmak isteyen binlerce yolcuya hiçbir kolaylık sağlamayan şirkete tepkiler çığ oldu büyüdü. Yaşlılar ve çocuklar yerde yatmak zorunda kaldı, oteller açılmadı, yemek bulamadılar. İşte Emirates mağdurlarının isyanı...

Haber 20-04-24 11:41

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-24 11:14

Emeklilik dilekçesinde en doğru ay! Memur da özel sektör çalışanı da merak ediyordu: İşte yüksek emekli maaşı almanın tüyosu

Emeklilik için gün sayanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya emeklilik dilekçesi verecekler dikkat! Daha fazla emekli maaşı, kıdem ve emeklilik tazminatı almak için en doğru aylar belli oldu. Yıl içinde emeklilik dilekçesi verenler o yıl Ocak ve Temmuz aylarında yapılan maaş artışlarından aynen yararlanırken, memur ve özel sektör çalışanları için kritik ay Temmuz oldu.

Finans 20-04-24 10:17

Fed önünü göremedi: 'En büyük risk' diyerek tüm dünyayı etkileyecek tehlikeyi açıkladı

ABD Merkez Bankası Fed'in Finansal İstikrar Raporu'nda, kalıcı enflasyonist baskıların beklenenden daha kısıtlayıcı bir para politikası duruşuna yol açması riskinin en sık dile getirilen risk olmaya devam ettiği aktarıldı.

Finans 20-04-24 09:36
Fed

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Merkez Bankası güncel rakam açıkladı: Aylık 46 bin 560 TL getirisi var

Mevduat faizi oranları arttı, bankalarda toplam mevduat tutarı azaldı. Uzmanlar mevduat faizlerinin daha da artmasını beklerken 1 milyon liranın getirisi 46 bin lirayı aştı. Peki altın mı, borsa mı, dolar mı, mevduat faizi mi daha cazip. Uzmanlar o soruya da yanıt verdi. “En yüksek risk borsada en düşük risk mevduat faizinde” dediler…

Finans 20-04-24 08:35

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası açıkladı, yüzde 25,46’lık hesap! SSK Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cevdet Yılmaz, ‘Hazırlıklar var’ diyerek detayları anlattı

Son dakika: En düşük emekli maaşı 10 bin TL olmuş, SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 olarak belirlenmişti. 6 aylık enflasyon rakamı ile emekli maaşları Temmuz ayında bir kez daha artacak. Yüzde 15,05’lik zammı garantileyen milyonlar için zamda ipucu Merkez Bankası’ndan dün geldi. Emekli maaşı hesaplama tablosu da böylece değişti. İşte kök maaş ve taban maaş düzenlemeleri ile emekli zammı haberinin detayları…

Finans 20-04-24 07:57

Survivor'da merakla beklenen birleşme partisinden ilk kare geldi! Partide bomba isim

Bu yıl kavga ve kaos'un hiç bitmediği Survivor'da en beklenen anlarından biri hiç şüphesiz birleşme partisidir. Survivor'da finale doğru yaklaşılırken birleşme partisinin tarihi belli oldu. Merakla beklenen birleşme partisinden ilk fotoğraf yayınlandı.

Magazin 19-04-24 16:46

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 19-04-24 15:22

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 19-04-24 12:54

Bu mevsimlerde artış gösteriyor! Çocuklarda o hastalığa dikkat

Çocuklarda ishalin en sık nedeninin virüsler olduğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi, geçiş mevsimlerinde daha fazla dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 19-04-24 12:36

SON DAKİKA | Emekli zammı bekleyenler dikkat! 6 aylık enflasyon için Merkez Bankası'ndan yeni veri: En düşük emekli maaşı ne olacak?

Son dakika haberi... Merkez Bankası bugün yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Enflasyon beklentisinin belli olmasının ardından emeklinin temmuzda alacağı zam tablosu netleşti. İşte detaylar...

Finans 19-04-24 12:11

Türkçe sevdalısı Türk Einstein Oktay Sinanoğlu vefatının 9'uncu yılında anılıyor

Ömrünü bilime ve Türkçenin gelişmesine adayan, 28 yaşında "dünyanın en genç profesörü" unvanını kazanan ve "Türk Einstein" olarak tanınan kimya mühendisi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun vefatının üzerinden 9 yıl geçti.

Yurthaber 19-04-24 11:01