Ender Sakpinar Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan müthiş bir gol attı! Kaleci Mahammadaliyev'in hatasını affetmedi

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında sahalarda ender rastlanacak cinsten bir pozisyon yaşandı. Rakip kalecinin hatasında topla orta sahada buluşan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tadic çok zor pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak orta sahadan topu ağlara gönderdi.

Spor 2024-04-03 22:15:22

Beşiktaş maçında futbol sahalarında ender görülecek bir an yaşandı! Rashica'nın attığı penaltı bakın nasıl iptal edildi...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin son saniyesinde penaltı kazanan Beşiktaş'ta çok ilginç bir an yaşandı. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez dokunduğunu işaret ederek ağlara giden golü iptal etti ve maç 2-1 sonuçlandı.

Spor 2024-03-16 22:46:54

Fenerbahçe-Pendikspor maçında sahalarda ender rastlanacak olay! Mert Hakan Yandaş ile Dzeko tartışma yaşadı...

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ilk yarısında sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı. Konuk ekibin sakatlık yaşadığı anlarda takım arkadaşları topu dışarı atarak sağlık görevlilerinin sahaya girmesini sağladı. Tedavi bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular Pendikspor'a topu geri vermeyince kısa süreli bir kriz yaşandı. Olaya çok sinirlenen Edin Dzeko, topu takım arkadaşlarından alıp taça attı. O anlarda Mert Hakan Yandaş, Dzeko'ya tepki gösterdi.

Spor 2024-03-10 20:04:40

35 yıldır kalçası tutmuyordu! Çatıdan düşmesi iyileşmesine vesile oldu... Türkiye’de çok ender Erzincan’da da ilk!

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Sarpkaya köyünde ikamet eden ve besicilikle uğraşan Ümit Tunç (42) çatıdan düşüp sol leğen kemiği kalça yuvasını (asetabulum kemiğini) kırdı. Tunç’un çatıdan düşüp sol kalça yuvası kemiğini kırması 35 yıldır hareket kabiliyetini yitiren sağ kalça ekleminin Erzincan’da ilk kez gerçekleşen başarılı bir ameliyatla iyileşmesine vesile oldu.

Haber 2024-03-05 09:03:57

Real Madrid maçında son saniyede yer yerinden oynadı! 90 artı 9'da düdük çaldı, gol geldi... Hakemin kararı sonrası saha karıştı

Futbol sahalarında ender görülecek olay İspanya'da yaşandı. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maça ise son saniyede yaşananlar damga vurdu. Hakem Manzano, maçın bitiş düdüğünü çalarken Real, topu filelere gönderdi. Sayılmayan gol sonrası saha karıştı.

Spor 03-03-24 08:23

Ender Saraç hakim karşısında ağlayarak savunma yaptı! Benan Saraç hakkında olay iddialar

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Savunma yaptığı sırada ağlayan Ender Saraç karısını suçlayarak olay iddialarda da bulundu.

Magazin 22-02-24 15:47

Ender Saraç'ın cinsel istismar iddiasıyla yargılanmasına başlandı

Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-02-24 15:40

Mardinli bedensel engelli çocuk ender görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık bir yıldır tedavi gören Mardinli doğuştan bedensel engelli 15 yaşındaki Rojhat Öncü, nadir görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor.

Yurthaber 21-02-24 13:35

Eşini acımasızca katletti! Olay günü kasiyere dedikleri tüyler ürpertti: Para üstü kalsın

Antalya'da dün yaşanan kadın cinayetinin ardından ortaya çıkan detay duyanları hayrete düşürdü. Eski eşini acımasızca öldüren Ender Al yakalanmıştı. Aynı gün olay yerinin bitişiğindeki pastaneye giden cani çay ve simitle kahvaltı yaptıktan sonra kasiyerin uzattığı para üstünü almadığı belirlendi. Caninin, kasiyere "Paranın üzeri sizde kalsın. Ben buradan cezaevine gideceğim. Orada ihtiyacım olmayacak." dediği öğrenildi.

Haber 20-02-24 15:44

Antalya'daki vahşi yaşam parkında 52 türden ender bulunan hayvan yaşıyor

Antalya'daki vahşi yaşam parkında (WildPark Antalya) aralarında siyam timsahı, yılan boyunlu kaplumbağa, gila canavarı gibi dünyada ender bulunan 52 türden hayvan yer alıyor.

Yurthaber 15-02-24 12:11

'Tehlikeli işler yapıyorsun' Yıllar sonra ortaya çıktı! Pide salonuna dönüştürülmüştü... Trabzon'daki uçak kazasında pilot, yardımcı pilotu böyle uyarmış

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirtip beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın avukatı “İnişi 2. pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır” dedi.

Haber 08-02-24 16:40

Artvin'de kan donduran cinayet! Önce eşini öldürdü, sonra kendini vurdu

Artvin’de Ender Turhan (30), son kez görüşmeye çağırdığı boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan’ı (38), silahla vurarak öldürdü. Turhan daha sonra aynı silahla kendini de vurarak ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 17:50

Vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir? Vikunya yünü özellikleri

Tekstil sektöründe farklı kullanım amaçlarına yönelik satışı sunulan ve özellikleri ile dikkat çeken pek çok giyim ürünü ve bu giyimlerde kullanılan çok sayıda giyim malzemesi vardır. Vikunya yünü de giyim dünyasında kullanılan ve özellikle lüks kıyafetlerde tercih edilen önemli malzemelerden biridir. Bu yünün önemli ve değerli olmasının altında yatan sebeplerden biri ender bulunmasıdır. Peki, vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir ve yünün özellikleri nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:55

Antalyaspor Trabzonspor maçında inanılması güç an! Topa uçarak müdahale yaptı...

Antalyaspor Trabzonspor maçında sahalarda ender rastlanacak bir pozisyon yaşandı. Bordo-mavililerin yıldız oyuncusu Filip Benkovic'ten inanılmaz bir müdahale geldi. Benkovic'in, Güray Vural'ın şutunda gole izin vermediği an sosyal medyada gündem oldu.

Spor 14-01-24 17:20

Sakaryaspor Göztepe maçında sahalarda ender rastlanan bir gol atıldı! Karşılaşmanın spikeri bile ne olduğunu anlayamadı

Göztepe, deplasmanda Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle giriş yapmış oldu. Sakaryaspor'un attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

Spor 13-01-24 11:24

Çocuğuna cinsel taciz iddiası gündemdeydi! Ender Saraç hakkında istenen hapis cezası belli oldu

Boşanma sürecinde hakkındaki iddialarla gündeme gelen Ender Saraç'a dava açıldı. Ender Saraç'ın "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Savcılık çocuğun ilk ifadesinin doğru olduğuna kanaat getirdi.

Magazin 08-01-24 15:54

Norm Ender'den Süper Kupa krizine 'Parla' yanıtı! Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Norm Ender ertelenen Süper Kupa ile ilgili konuştu. Süper Kupa'da 100. yıl marşı da krize dönüştürülen rapçi Norm Ender, "Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haber 31-12-23 23:21

Ender rastlanacak olay! Serdar Dursun hem kendini hem de takımını yaktı: Ağlara giden topa dokunduğu için ofsayt kararı çıktı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde evinde -Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Galatasaray-Fatih Karagümrük maçında sahalardan ender rastlanacak bir olay yaşandı. Fatih Karagümrük'ün kullandığı köşe vuruşunda Kevin Lasagna kafayı vurdu, top ağlara giderken Serdar Dursun arka direkte topa dokunduğu için ofsayt bayrağı kalktı.

Spor 21-12-23 08:03

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-23 11:20

Ender Saraç ile ilgili iddialar gündem oldu! Canlı yayında mide bulandıran ifadeler: 'Ben ölürüm, biterim'

Geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Ender Saraç hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Ender Saraç, aile içi cinsel istismar başta olmak üzere çeşitli çirkin iddialar ile anıldı. Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder'in katıldığı canlı yayında anlattıkları ise mide bulandırdı. Önder, olayın Saraç'ın çocuğunun yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığını aktardı.

Magazin 09-12-23 11:38

'Allah kuru iftiradan saklasın' demişti! Bakanlık Ender Saraç'la ilgili iddialar için harekete geçti: Çocuk ve anne için destek süreci başladı

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündeme oturan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanmış hemen ardından bu iddiaları yalanlamıştı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç iddialar için devreye girdi ve Saraç'ın oğlu ile annesine destek sürecini başlattı.

Magazin 08-12-23 21:32

Ender Saraç çirkin iddialarla gündemde! Oğlum verdiği ifadesinde...

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanıyor. Ortaya atılan iddialar sosyal medyanın gündeminde. Ender Saraç açıklama yaparak "O görüntüler kesinlikle montaj" dedi ve oğlunun ifadesinin alındığını açıkladı.

Magazin 08-12-23 07:30

Bu sefer sağlık tavsiyesiyle değil özel hayatıyla gündemde... Ender Saraç karısı Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü iddia etti! Kravatla boğazını sıkıp...

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği Benan Saraç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2 çocuğunun annesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Ender Saraç yaşananlara dayanamadı ve karısı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 29-11-23 07:47

Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Parla marşının sözleri merak edildi. Ünlü rap sanatçısı Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Parla' isimli bir marş besteledi. Söz ve müziği Norm Ender’e, düzenlemesi Mert Kemancı’ya ait olan Parla marşını Elber Tutkus kaydetti. Ayrıca marşa İstanbul Strings de katkı gösterdi. Norm Ender'in hayatına dair detaylar ve Parla marşının sözleri araştırılıyor. Peki, Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Haber 28-10-23 17:23

Oğuzhan Uğur paylaştı! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programının yeni tanıtımını paylaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü özel hazırlanan programda, Norm Ender ve ekibi tarafından seslendirilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş da yer aldı. Tüyleri diken diken eden 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 25-10-23 23:37

Kolu parçalanıp, hayatını kaybetmişti! Sürat teknesiyle ölümde 9 yıl ceza isteniyor

Balıkesir'de sürat teknesi ile çarptığı Elvan Fırat Taşdöğen'in (46) ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Ender Küçük'ün (52), uzman bilirkişi raporuna göre de yüzde 75 asli kusurlu olduğu dosyaya girdi. Rapor sonrası savcı, Küçük'ün cezasını artırıp, suçun vasfını değiştirerek, 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Mütalaada Küçük'ün meydana gelen sonucu öngörmesine rağmen, teknesini yasak olan bölgede sürdüğü vurgulandı.

Haber 05-10-23 11:38

Eski Kıyıköy Belediye Başkanı 'Rüşvet'ten yargılanıyordu! Cezası belli oldu

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç'in, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Ender Sevinç'i, 'Rüşvet almak' suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 22-09-23 15:33

Halsey, Türk senaristi çabuk unuttu! Yeni aşkıyla dudak dudağa yakalandı

Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına almıştı. Nisan ayında ayrılık kararı alan çift velayet davasında karşı karşıya kaldı. Halsey Türk aşkını çabuk unuttu ve yeni aşka yelken açtı.

Magazin 21-09-23 13:48

Ağrı'ya 42 yıl önce düşmüştü... Yeniden inceleniyor! Oldukça kıymetli

Ağrı'ya 42 yıl önce düşen gök taşı yeniden inceleniyor. Eleşkirt ilçesine 42 yıl önce düşen ve incelenmesi için Fırat Üniversitesine (FÜ) gönderilen gök taşının (meteorit) detaylı inceleme sonucu dünyada ender görüldüğü, içerdiği metal elementler bakımından da değerli olduğu tespit edildi. FÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şaşmaz, "Dünyada ender görülen meteoritlerden biri ve oldukça kıymetli" şeklinde konuştu.

Haber 19-09-23 18:06

Kıyıköy Belediyesindeki rüşvet iddiasına ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Kırklareli'nde İçişleri Bakanlığınca rüşvet ve usulsüzlük iddiaları nedeniyle görevden uzaklaştırılan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in de aralarında olduğu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-09-23 13:31

Yaşını duyan inanmıyor, yüzüne garip garip bakıyorlar! Akraba evliliğinden dolayı olduğu söyleniyor Ender hastalığa sahip Kahramanmaraşlı genç tek isteğini açıkladı

Kahramanmaraş'ta yaşayan Enes Cenneter, doktorların akraba evliliğinden dolay olduğunu söylediği, dünyada nadir görülen bir hastalığa sahip. Herkese izah edemediği hastalığı nedeniyle insanlar ona garip bakıyor, o da yıllardır kendisini hep aynı gördüğü için görüntüsünde meydana gelen değişimi anlayamıyor. 40 yaşlarında gösteren Cenneter'in gerçek yaşını duyanlar ise inanmıyor. Olayı duyanların aklına ise "Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi" geldi...

Haber 10-07-23 11:41

'Bir anda 5 tane fareyi yiyebilir' Boyu 3 metreye ulaşabiliyor! Zehirli sanıp öldürüyorlar... Profesörden karayılan uyarısı 'Bizi de defalarca ısırdı ama...'

Prof. Dr. Mehmet Zülfü Yıldız, yazın ortaya çıkan, halk arasında karayılan olarak bilinen ‘Dolichophis Jugularis’ türü yılanların öldürülmemesi uyarısını yaptı. Yıldız, Hevsel Bahçelerinde yaygın görülen türün zararsız olduğunu belirtip “Ülkemizde, zehirli yılanları yiyebilen ender türlerden. Durduk yere size saldırmaz, ısırmak için kovalamaz. Bizi de defalarca ısırdı ama hiçbir problem yaşamadık” dedi. Boyunun 3 metreye ulaşabildiğini söyleyen Yıldız, bir anda 5 fareyi yiyebildiğini belirtti.

Haber 28-06-23 14:46

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın itirafıyla şoke etti! ''Ben birini taklit etmedim, kendi kötülüğümü...''

Geçtiğimiz haftalarda altı sezonluk ekran macerasını noktalayan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender Çelebi karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şevval Sam dizi hakkındaki itirafıyla çok şaşırttı. Bir YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu dizideki karakteri hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 28-06-23 13:13

Böyle maç görülmedi, henüz 20. dakikaydı! 11 kırmızı kart çıktı, camlar kırıldı...

Isparta'da oynanan amatör maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Mücadelenin 20. dakikasında 11 kırmızı kart çıkarken, maç iptal edildi. İşte detaylar...

Spor 26-06-23 19:07

Sinop’ta bulundu! Zengin bir ailenin yemek odaymış... “Türkiye’de benzeri olmayan bir bulgu”

Sinop’ta 2300 yıllık geçmişe sahip yapıların bulunduğu Balatlar Yapı Topluluğu kazısında Helenistik döneme ait olduğu düşünülen mozaik bulundu. Zengin bir ailenin yemek odası olduğu düşünülen mozaik tabaka, “Türkiye’de benzeri olmayan dünyada belki eşine benzerine ender rastlanabilecek önemli bir bulgu" olarak tanımlandı.

Trend 22-06-23 15:43

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yeni aşka yelken açtı

Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle beğeni toplayan ve sesiyle de beğenilen Şevval Sam yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre güzel isim Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle final partisinde boy gösterdi.

Magazin 13-06-23 11:55

Türk sevgilisinden ayrılmıştı! Halsey sütyensiz tarzı dikkat çekti

Amerikalı şarkıcı Halsey son dönemde Türk senarist Alev Aydın ile ayrılmasıyla gündemdeydi. İki yaşında Ender adında oğlu olan Halsey son olarak beyaz gömleğiyle verdiği sütyensiz pozlarla dikkat çekti.

Magazin 09-06-23 10:45

Ümraniyespor - Ankaragücü maçında futbolda ender rastlanacak bir pozisyon yaşandı! Mete Kalkavan önce golü, sonra penaltıyı iptal etti...

Ümraniyespor-Ankaragücü maçında ilginç bir olay yaşandı. Düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede hakem Mete Kalkavan'dan ilginç bir karar çıktı. 29. dakikada Ankaragücü'nün attığı gol, penaltı nedeniyle sayılmadı. Sonrasında VAR tarafından uyarılan Mete Kalkavan, ekran başına gitti ve pozisyonu inceledi. Pozisyonun penaltı olmadığına karar veren Kalkavan, penaltı kararını iptal etti ve Ankaragücü'nün attığı gol sayılmamış oldu. Bünyamin Gezer'in yorumu ise dikkat çekti.

Spor 21-05-23 17:01

Halsey'in şaşırtan güzellik sırrı! Anne sütünü hem oğluna hem de kendine...

Amerikalı şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'la olan birlikteliğinden Ender adında bir çocuk dünyaya getirmişti. 2021 yılında doğum yapan Halsey, başarılarının yanı sıra kusursuz cildi ve Alev Aydın'la olan Türkiye ziyaretleri ile gündem oluyordu. Halsey, geçen günlerde yaptığı açıklamada cildi için anne sütü kullanarak yaptığı şaşırtıcı güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 26-04-23 11:46

Halsey Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan 28 yaşındaki şarkıcı Halsey uzun yıllardır Türk sevgilisi Alev Aydın ile yaşıyordu. Ender adında bir çocukları olan çift ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı. Çift arasında şimdi velayet davası başlayacak.

Magazin 26-04-23 09:54

Şevval Sam derin göğüs ve bacak dekoltesiyle oğluna poz verdi

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam yıllara meydan okuyor. Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve sesiyle dikkat çeken Şevval Sam son olarak kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin'e poz verdi. Oyuncunun derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 20-04-23 07:35

Marmaris’teki ’105 Sokak’ta 23 Nisan geleneği bu yıl da bozulmayacak

Muğla’nın Marmaris ilçesinin bayrak dedesi Salih Yazgan ve basın mensubu Ender Türkkan tarafından yıllardır geleneksel hale getirilen 23 Nisan kutlamalarının yapıldığı 105 sokakta bu yıl da hazırlıklar tamamlandı.

Yurthaber 19-04-23 14:42

Güneş tutulması tarihi 2023: Hibrit Güneş tutulması ne zaman, Türkiye’den görülecek mi? Ender görülen bu doğa olayının etkileri!

Güneş tutulması tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 4 farklı şekilde meydana gelen bu doğa olayının en nadir görüleni olan Hibrit Güneş tutulması Nisan ayında gerçekleşecek. Peki, Hibrit Güneş tutulması ne zaman, Türkiye’den görülecek mi? İşte detaylar...

Haber 13-04-23 15:23

Futbol dünyası bunu konuşuyor! Hakemle birlikte VAR monitörüne gitti, oyundan atıldı

Amerika Birleşik Devletleri ligi MLS'de oynanan Houston Dynamo Los Angeles Galaxy mücadelesinde sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemi bir pozisyonun ardından VAR monitörüne giderken, onunla birlikte pozisyonu izleyen oyuncu oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 11:08

Görüntüler fay hattına yakın konumdaki o ilçeden! Aralarında 'Türkiye'deki ender tesislerden bir tanesi' de var

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin yıkıma yol açtığı yerlerden biri de Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi. Fay hattına yakın konumdaki ilçede göl kıyısında bulunan ve aralarında su sporları merkezinin de bulunduğu bazı kamu tesisleri de zemindeki yaklaşık 1,5 metrelik çökmenin etkisiyle su altında kaldı. Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Keleş yaptığı açıklamada, "Su sporları tesisimiz Türkiye'deki ender tesislerden bir tanesiydi kürek sporu için." ifadeleri kullandı.

Haber 17-03-23 18:21

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam: İşimize tutunmuş vaziyetteyiz

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam Cihangir'de görüntülendi. Deprem sonrası yardım kampanyalarına dair konuşan Sam son sezonu olan Yasak Elma için de "İşimize tutunmuş vaziyetteyiz" dedi.

Magazin 14-03-23 10:18

Naci Görür İzmir depremi için konuştu! Beklediği depremin büyüklüğünü açıkladı…

Kahramanmaraş depremin olduğu günden bugüne açıklamaları ile Türkiye’nin gündemini değiştiren Prof. Dr. Naci Görür beklenen İzmir depremi ile ilgili önemli bir değerlendirmede bulundu. İzmir’de beklenen depremin büyüklüğü hakkında tahminde bulunan Görür "Benim inancım İzmir büyük olasılıkla çoğunlukla 6 mertebesinde olacaktır. Yani İzmir'de 7 üzerindeki deprem tahmin ediyorum ki ender olabilir" dedi

Haber 02-03-23 08:33

'Çok çok ender rastlanacak bir olay' Uzman isimden çarpıcı sözler 'Bekleniyordu ama bu kadar büyük olması...' Marmara depremi içinse...

Türkiye, büyük bir deprem felaketi yaşıyor. Bölgeden peş peşe haberler gelirken uzmanlar da depreme ilişkin değerlendirmelerini ve uyarılarını paylaşıyor. Son olarak Doç. Dr. Bülent Özmen, "Sismik boşluk olduğu birçok haritayla ortaya çıkarıldı. Deprem bekleniyordu ama bu kadar büyük olması beklenmiyordu" dedi. 2. büyük deprem için "Türkiye'de ve o bölgede bir ilk" diyen Özmen, "Çok çok ender rastlanacak bir olay" ifadelerini kullandı. Marmara'da deprem tehlikesinin de devam ettiğini belirtti.

Haber 08-02-23 12:34

19 yaşında tarihe geçecek! Dortmund'un yıldızı Jude Bellingham'a ağızları açık bırakan teklif

Borussia Dortmund'un dünya futboluna armağan ettiği ender yeteneklerden olan Jude Bellingham, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen aktif orta sahalar arasında en iyisi olarak gösterilen Jude Bellingham'a daha önce görülmemiş bir teklif yapıldı.

Spor 25-01-23 09:39