Enerji Kitligi Haberleri

Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 40 bin varilin üzerine çıkıldığını bildirdi. "Hedefimiz 100 bin varile çıkabilmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Böylece üretilen petrol rekor seviyeye ulaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla bağlanarak, "Petrol üretiminde bu hedefe ulaşarak bizim gücümüze güç katacaksınız." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-04-11 13:50:42

Borsada bir şirket için daha gong çaldı! Hisse açılış fiyatı belli oldu

Bir şirket daha Borsa İstanbul'da yerini aldı. Bugün gerçekleştirilen gong törenin ardından IC Enterra Yenilenebilir Enerji borsada işlem görmeye başladı. Şirketin hisse açılış fiyatları da belli oldu.

Finans 2024-04-04 12:38:01

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 2024-04-03 13:19:02

Hayırseverlerin kurduğu ASPİLSAN, 43 yıldır Türkiye'nin enerjisine güç katıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin pil, batarya ve akü ihtiyacını karşılamak amacıyla Kayserili hayırsever vatandaş ve kuruluşların yaptıkları bağışlarla kurulan ASPİLSAN Enerji 43. yılını kutluyor.

Yurthaber 2024-04-02 10:25:21

Deprem bölgesindeki elektrik dağıtım şirketleri için borç erteleme kararı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK), deprem bölgesindeki 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verildi.

Finans 29-03-24 07:39

Nisan ayında fiyatlarda değişiklik olacak mı? Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ifade ederek nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını aktardı.

Finans 28-03-24 19:10

Muş'ta ekipler karlı yolları aşarak enerji nakil hattındaki arızayı onardı

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü ekipleri, karlı yolları aşarak ulaştıkları enerji nakil hattındaki arızayı gidererek, bölgeye elektrik verilmesini sağladı.

Yurthaber 28-03-24 14:30

Antalya’da 7 ilçeye 128 trafo, 2 bin 358 aydınlatma direği yatırımı yapıldı

AEDAŞ, Metropol Bölge Müdürlüğü’nün hizmet alanında, 2023 yılında 128 yeni trafo ile enerji altyapısını güçlendirirken ışıl ışıl bir kent için 2 bin 358 yeni aydınlatma direği yatırımı yaptı.

Yurthaber 28-03-24 13:36

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:58

GES’ler ile ağaçlar kurtuluyor

CW Enerji, Edirne’de faaliyet gösteren bir firma ile anlaşma çerçevesinde firmanın çatısına 1481,31 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

Yurthaber 25-03-24 14:56

Ramazan’da tok tutan atom içeceği kapış kapış gidiyor! 'Satışlarımız yükseldi' Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücuda enerji veriyor

Gaziantep’te iftar sonrası tüketilen geleneksel içeceklerden bağışıklık sistemini güçlendirdiğine inanılan 'atom'a ilgi arttı.

Yemek 25-03-24 12:03

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 24-03-24 17:16

Bakan Bayraktar tarih verdi: Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ramazan ayının sonuna işaret ederek, Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacağını bildirdi. Bakan Bayraktar yıl sonu hedeflerini de açıkladı.

Finans 24-03-24 10:55

Hitit Üniversitesi’nde fizik tedaviyi kolaylaştıran “Piezo Elektrik” ayakkabı geliştirildi

Hitit Üniversitesinde felç ya da nöropatik ağrılar nedeniyle fizik tedavi gören hastaların tedavi süreçlerini kolaylaştıran piezo elektrik (basınçla enerji üreten sistem) ayakkabı geliştirildi.

Yurthaber 21-03-24 08:17

Patenden scootera, bisikletten kaykaya çocuğunuzu sevindirecek hediyeler

Sıcak yaz günleri kapıda! Bayram coşkusuyla birleşen bu enerji dolu dönemde çocuklarınızın evde ve sokakta keyifle vakit geçireceği ürünlerle dolu bir liste hazırladık. Çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren, yaratıcılıklarını geliştiren ve tabii ki bol eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak ürünlerle dolu bu liste, tatilin tadını çıkarmaları için mükemmel bir rehber olacak. Çocuklarınızın oynamaktan asla sıkılmayacağı ürünlere gelin, birlikte göz atalım!

Haber 20-03-24 20:38

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Erzincan'da temaslarda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-03-24 08:00

Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesi’nde 96 bin 832 metrekare arazi üzerine kurulacak Güneş Enerji Santrali projesi devam ediyor.

Yurthaber 19-03-24 12:04

Bursa'da keşfedilen yeni fay hattı hakkında korkutan senaryo! Prof. Dr. Ersoy, o soruya enerji gerilimi zaten doldu sözleriyle yanıt verdi...

Bursa'da 95 kilometrelik yeni bir fay hattı keşfedilmişti. Keşiften sonra tüm Türkiye, bu yeni fayın Büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğini merak etmeye başladı. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük depreme ne kadar süre kaldığını ve hangi bölgelerin doğrudan risk altında olduğunu değerlendirdi. Ersoy ayrıca İstanbul'da deprem yaklaştı mı sorusuna da korkutan bir yanıt verdi...

Haber 18-03-24 17:05

Enerjide yeni yatırım! Azerbaycan ve Türkiye ortak hedef belirlemişti: SOCAR'dan hamle geldi

SOCAR Türkiye, Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak stratejik hedefleri doğrultusunda enerji alanında stratejik yatırımlara devam ediyor.

Finans 18-03-24 13:37

Giresunspor'da galibiyet özlemi 16 maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'a 6-0 yenilen Bitexen Giresunspor, oynadığı son 16 maçta galip gelemedi.

Yurthaber 18-03-24 13:23

Melis Sezen asansörde yerinde duramadı! Dansıyla dikkat çekti

Saç rengini değiştirerek gündeme gelen Melis Sezen haftaya enerji dolu başladı. Asansörde müziği açıp yerinde duramayan ve dans eden oyuncu bu hallerini takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 18-03-24 11:14

Bakan Bayraktar: 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bu sene, 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz." dedi. Bayraktar, "Türkiye olarak enerjideki bu dışa bağımlılık sorununu hep birlikte ortadan kaldırmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-24 15:01

Bakan duyurdu: Altın üretiminde hedef 100 ton

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretimindeki yeni hedefini açıkladı. Bayraktar enerjide bağımsızlık mesajı verdi.

Finans 17-03-24 11:46

Elektrikte yeni dönem başladı, EPDK'dan kritik karar! Bundan sonra zorunlu olacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik piyasası katılımcılarının, mevcut teminat mektuplarını gelecek yıla kadar elektronik teminat mektubuna dönüştürmesi zorunlu hale geldi.

Finans 17-03-24 08:10

OEDAŞ'ın Eskişehir'de düzenlenecek enerji tasarrufu temalı şiir ve resim yarışmasına başvurular başladı

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu yıl Eskişehir'de 7.'si düzenlenecek enerji tasarrufu temalı şiir ve resim yarışmasının başvurularını almaya başladı.

Yurthaber 15-03-24 11:05

Bakan Bayraktar'dan enerjide yeni keşif açıklaması: 3 lokasyonda arama yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu yıl enerjide yeni keşiflerin beklendiğini belirterek, "Karadeniz'de çok önemli 3 lokasyonda 2024 içerisinde arama yapacağız." ifadesini kullandı.

Finans 13-03-24 16:56

Zorlu Enerji Dağıtım hisselerinin tamamını sattı

Zorlu Enerji Dağıtım AŞ hisselerinin tamamını Palmet Enerji AŞ'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Gaztrak Enerji AŞ'ye devredilmesine yönelik işlemleri tamamladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanarak enerji teknolojileri ve depolama alanındaki yeni yatırımlarla geleceğin enerjisini bugüne taşımayı hedefleyen Zorlu Enerji, bu pay devri ile doğalgaz dağıtım alanındaki faaliyetlerini sonlandırmış oldu.

Finans 13-03-24 15:02

Şanlıurfaspor'da bilinç kaybı yaşayan Ümit Kurt'un sağlık durumu iyi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Göztepe maçında geçici bilinç kaybı yaşayan Ümit Kurt'un sağlık durumunun iyi olduğunu ve dinlendirildiğini bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 14:00

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 08-03-24 21:04

Konut kredisinde dikkat çeken 'enerji' detayı, indirim sağlanacak! 180 ay vade, yüzde 0.69 faiz! Aylık taksit tutarı...

Kentsel dönüşümde yeni kredi desteği açıklandı. İstanbul, İzmir, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ'da riskli yapıların dönüştürülmesinde enerji verimliliği esas alınarak aylık yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verilecek. Başvuru şartları neler, aylık taksit tutarı ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 08-03-24 09:07

Sahine tatlısı tarifi: Sahine tatlısı nasıl yapılır?

Hem pratik hem de çok lezzetli bir tatlı tarifi arıyorsanız sahine tatlısı tarifimizi kesinlikle denemelisiniz. Birkaç malzeme ile kolayca hazır edilerek sunulabilen bu tatlı Türk mutfağından Van şehri ile özdeşleşmiş olan bir tatlı. Enerji ve şifa kaynağı olarak da bilinen sahine tatlısını iftar sofralarınızda da servis edebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 02:45

Gabar'daki petrol üretiminde yeni gelişme: Günlük 37 bin varilin üzerine çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 37 bin varilin üzerine çıkıldığını açıkladı.

Finans 07-03-24 16:57

Konutta 0,69 kredi faiz oranı ile yeni kampanya! Bakan Özhaseki duyurdu, İstanbul ve İzmir de dahil: İşte ödeme planı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin İzmir'de katıldığı "Türkiye İklime ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" programında kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre İstanbul, İzmir, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ'da riskli yapıların dönüştürülmesinde enerji verimliliği esas alınarak aylık yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verilecek. İlk uygulanacak il ise İzmir olacak. İşte ödeme planı...

Finans 07-03-24 13:06

Naci Görür korkusunu ilk kez bu sözlerle dile getirdi 'Korkudan midemizi ağzımıza getiriyor derler ya, o durumda' O bölgeyi uyardı 'İlk bekleyeceğimiz deprem burada olmalı'

6 Şubat'ın ardından yaptığı tüm açıklamalar dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hem beklenen Marmara depremine hem de 6 Şubat depremleri sonrası oluşmuş olabilecek enerji transferine dikkat çeken Görür, işaret ettiği bölge için ilk kez "Korkudan midemizi ağzımıza getiriyor derler ya, o durumda" ifadelerini kullandı. Görür o bölge için "İlk bekleyeceğimiz deprem burada olmalı" derken İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü de açıkladı.

Haber 07-03-24 11:31

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Eskişehir'de ziyaretlerde bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir'de bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Yurthaber 06-03-24 13:36

Türkiye'de fakirsek bu bizim salaklığımız olabilir mi? diye sordu... Sosyal medyada anlattıkları olay yarattı

Sosyal medyada yapılan bir paylaşımda kullanıcı annesinin katıldığı bir eğitimden söz ederek "Türkiye'de fakirsek bu bizim salaklığımız olabilir mi?" deyince dikkatleri çekti. Genç kadın paylaşımında annesinin katıldığı bir enerji çalışmasını anlattı.

Trend 05-03-24 08:18

Resmi Gazete'de yayımlandı! EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz yeniden atandı.

Finans 05-03-24 00:20

Ramazan ayının enerji kaynağına yoğun ilgi: Üretiminde artış yaşanıyor! Tok tutan bu besin sahur sofralarının vazgeçilmezi

Ramazan ayının gelmesine az bir zaman hala sahur ve iftar hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Oruç tutan vatandaşlar sahurda genellikle tok tutan besinleri tüketmeye özen gösteriyor. Van’da uzun süre tok tutması ve gün boyu enerji vermesi nedeniyle Ramazan ayının en çok tüketilen gıdalardan biri olan tahinin üretiminde artış yaşandı.

Yemek 04-03-24 14:31

Genç kadın girişimci boya ile ısıtma sistemi keşfetti! Doğalgazın tahtını sallayacak buluş! Yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlıyor... Maliyeti 5 bin TL!

Gaziantep’te yaşayan Aleyna Arastacı, artan maliyetler ve son zamanlardaki tedarik krizi nedeniyle doğalgaza alternatif olarak enerji tüketiminde ortalama yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlayan ısı boyası keşfetti.

Kadin 02-03-24 14:12

Bursa’da atık su arıtma tesislerine enerji teşviği

Doğu ve Batı Atık Su Arıtma Tesisleri’nde kullandığı enerji gideri için 2010 yılından beri enerji teşvik geri ödemesi alan BUSKİ, diğer atık su arıtma tesisleri için de aynı uygulamadan yararlanmaya hak kazandı.

Yurthaber 28-02-24 13:54

'Söylentiler vardı, yıllar sonra gerçekleşti' Sular çekilince ortaya çıktı! Görmek için akın ettiler

Artvin'de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de enerji üretimi için ıslak testler sürerken feyezan tedbiri kapsamında baraj suyunun bir bölümü tahliye edildi. Suyun 30 metre çekilmesiyle birlikte daha önce su altında kalan Tekkale köyündeki ev, okul ile yolların yanı sıra sarp kaya üzerinde yer alan Tekkale Köyü Kalesi de gün yüzüne çıktı. Eski yerleşim alanlarını yakından görmek için köye gelenler su altında kalan hatıralarını yad etti.

Haber 28-02-24 10:14

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-24 17:25

Son dakika: Elazığ'da maden ocağında göçük! Yürekler ağza gelmişti: Tüm işçiler kurtarıldı

Son dakika haberi: Korkutan haber sabah saatlerinde Elazığ'dan gelmişti. Palu ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana gelmişti. Çok sayıda ekibin olay yerine sevk edildiği bölgeden iyi haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tüm işçilerin kurtarıldığını, 1 işçinin yaralı olduğunu belirtti.

Haber 26-02-24 10:43

Katar LNG üretim kapasitesini 142 milyon tona çıkaracak

Katar Enerji Bakanı ve QatarEnergy Üst Yöneticisi Saad bin Şeride el-Kabi, Katar'ın LNG üretim kapasitesini 2030'a kadar 142 milyon tona çıkaracağını açıkladı.

Finans 25-02-24 15:46

İlk kez ortaya çıkarıldı! Depremin en korkunç saniyesini paylaştılar: O bölgelerden uzak durmamız lazım

6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybetmiştik. ODTÜ'lü bilim insanları depremi saniye saniye inceledi ve 24. saniyede 'enerji patlaması' yaşandığını tespit etti. İlk kez elde edilen veriler sonucunda ortaya çıkarılan tespitler dünyanın en prestijli bilimsel dergisi Science'ta yayınlandı. Prof. Dr. Erdin Bozkurt, "Bu makale bize gösteriyor ki fay ve fay bölgesinden uzak durmalıyız." dedi.

Haber 23-02-24 08:57

Oba Makarnacılık halka arzında talep toplama başladı

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Oba Makarnacılık halka arzı, 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek. yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı konuya ilişkin açıklamasında, "Halka arz öncesi de büyük yatırımlar yaptık. Halka arz gelirlerimizin yaklaşık yüzde 50'sini ürün çeşitlendirme, kapasite yatırımları ve enerji yatırımlarında değerlendiriyor olacağız" bilgisini paylaştı.

Finans 22-02-24 11:24

KKTC'li Bakanlar Ertuğruloğlu ve Amcaoğlu, Kocaeli'de sanayicilerle buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Şubat Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı.

Yurthaber 21-02-24 14:54

Maden kazalarına ilişkin yargılamalarda suçluların uyruğu fark etmiyor

Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü Başkanı Avukat Süleyman Boşça, maden sahalarında meydana gelen kazalarda gerek özel hukuk yargılamasında tazminat boyutuyla, gerekse ceza hukuku yargılamasında kusurluluk boyutuyla değerlendirme yapılması gerektiğini belirterek, "Türkiye’de işlenen suçlarda Türk kanunları uygulanır. Dolayısıyla faillerin hangi ülkenin vatandaşı olduğu somut olay bakımından farklılık arz etmemektedir" dedi.

Finans 20-02-24 15:15