Engel Haberleri

Yüksek emekli promosyonu 'faiz' engeline takıldı! Bankalar bunu talep ediyor

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından bankalar arasında yarış kızıştı. 18 bin TL'ye ulaşan emekli promosyonunu almak isteyen bazı emekliler ise kötü bir sürprizle karşılaştı.

Finans 18-04-2024 09:22

Ekrem İmamoğlu'ndan 'engelleniyoruz' çıkışı! Kaymakam polise talimat verdiği için...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alibeyköy Lojistik Merkezi'nin açılış törenin de konuştu. Fatih'teki Emniyet Otogarı'nın taşınma süreciyle ilgili bilgiler verdi. İmamoğlu "Deprem dairemiz Emniyet Otogarına karot almaya giriyor. 'Bu binalar sakıncalıdır, dayanıklı değildir' diye ve emniyet desteği istiyor. Fakat kaymakamdan polislere 'Tarafsız kal' talimatı verildiği için ekiplerimizin karot alma çabası kaymakamın talimatıyla engelleniyor" diye konuştu.

Haber 04-03-2024 19:16

Son dakika| Canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli getirildi!

Türkiye'de milyonlarca kullanıcıya sahip olan canlı yayın platformu Twitch'e Türkiye'den erişim engeli getirildi. Geçtiğimiz günlerde de canlı yayın platformu Kick, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmişti.

Haber 23-02-2024 19:08

THY'nin Almanya'daki bazı seferlerine 'grev' engeli!

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri çalışanlarının gerçekleştireceği grev nedeniyle yarın için planlanan bazı seferlerini iptal etti.

Haber 31-01-2024 00:47

Engel

Engel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Engel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güney Marmara'da feribot seferlerine fırtına engeli!

Güney Marmara'da fırtına beklentisi nedeniyle hafta sonu Balıkesir'in adalarına yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.

Haber 24-11-2023 20:00

Engel eş anlamlısı nedir? Engel kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Toplumlar tarihsel süreç içerisinde her zaman birbirleriyle etkileşim hâlinde olmuşlardır. Özellikle coğrafi olarak birbirine yakın olan ve ticari ilişkiler kuran toplumlar kültürel bir etkileşim yaşamışlardır. Türkçe de bünyesine farklı kökenli kelimeler katmıştır. Aynı zamanda Türkçenin eski dönemlerinden beri korunan Türkçe kökenli kelimeler de bulunur. Bu da Türkçeyi zengin kılmıştır. Engel kelimesi de Türkçe kökenlidir ve eş anlamlıları mevcuttur.

Egitim 07-10-2022 17:39