Enver Fahri Kerim Haberleri

Akıllara durgunluk veren olay! Belediye Başkanı, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki seçmene yumruk attı

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Antalya Serik'te akılalmaz bir olay yaşandı. Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan'a esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş oy vermeyeceğini söyledi. Gerekçe olarak da kızının haksız yere işten atılmasını gösterdi. Aputkan, bu sözlerin ardından 70 yaşındaki vatandaşa sinirlenerek üzerine yürüdü ve yumruk attı. O anlar ise kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Haber 2024-03-28 16:53:54

İsveç sınır dışı etti! Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Momika, Norveç'e gitti

İsveç Göç Temyiz Mahkemesi, Göç Mahkemesi'nin Momika hakkında aldığı sınır dışı edilme kararını onadığını duyurdu. Ülkenin Express gazetesine açıklamada bulunan Momika, Göç Temyiz Mahkemesi'nin kararı sonrası İsveç'i terk edip Norveç'e gittiğini ve Norveç'e iltica edeceğini söyledi.

Haber 2024-03-27 18:16:39

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 2024-03-27 14:21:36

Beşiktaş sözleşmeyi resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar, Fahri Kerem Ay'ı altyapıdan transfer etti

Beşiktaş, 2019 yılından bu yana altyapıda forma giyen genç futbolcusu Fahri Kerem Ay ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.

Spor 2024-03-22 18:19:54

Tartışma konusu olmuştu! Adım atıldı: Yetkileri askıya alındı... Sadece o durumda ceza yazabilecekler

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), yurt genelinde fahri trafik müfettişlerinin, park cezası yazma yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

Haber 20-03-24 18:22

Araç sahiplerini isyan ettirmişti! Trafik cezalarında yeni karar! EGM harekete geçti

Trafik cezalarıyla ilgili milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları isyan ettiren ve hakkında eylemler yapılan fahri trafik müfettişliklerle ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Müfettişlerin hangi yetkileri iptal edildi?

Finans 20-03-24 16:18

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

Haskoloğlu'nun bakanlığa ait olduğu belirtiliyor diye yaptığı paylaşım yalanlandı: Böyle habercilik mi olur?

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu sosyal medyadan bir vatandaştan gelen araba fotoğrafını paylaşarak "Gençlik, Spor Bakanlığı resmi görevli aracı olduğunu belirtiyor. Bir de kaldırıma ve engellilerin yürüyüş çizgisine park etmiş" dedi ve 'tasarruf' eleştirisinde bulundu. Haskoloğlu'nun paylaştığı fotoğraftaki aracın bakanlığa ait olduğu iddiası Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanı Kerim Çomoğlu tarafından kısa sürede yalanlandı.

Haber 11-03-24 14:03

Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Maşallah güzellik anneden

Geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Berkin Gökbudak ile evli olan oyuncunun kızının güzelliğine yorum yağdı.

Magazin 10-03-24 15:10

Son dakika | Erdoğan Bu hafta göreve başlıyor diyerek Muğla'dan duyurdu! Cumhur İttifakı 31 Mart'ta güven alırsa bizi tutabilene aşk olsun

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'dan seslendi, körfezlerdeki balçığı temizleyecek tarama gemileriyle ilgili son gelişmeyi duyurdu. "Kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum" sözleriyle dikkat çeken Erdoğan "31 Mart akşamı yerel yönetimlerde Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun!" dedi.

Haber 03-03-24 16:42

AK Parti'nin güçlü olduğu Ordu'da dikkat çeken anket sonucu! İYİ Parti adayı 2.5 puan önde çıktı

Türkiye Mart ayı sonundaki seçimlere hazırlanırken anket şirketleri de son araştırmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. ORC Araştırma'nın Ordu için yaptığı son anket dikkat çekti. Paylaşılan anket sonucunda, İYİ Parti adayı Enver Yılmaz'ın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hilmi Güler'in 2.5 puan önünde olduğu görüldü.

Haber 02-03-24 00:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türkmen Halkının Fahri Aksakalı' ünvanı verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov tarafından, 'Türkmen Halkının Fahri Aksakalı' ünvanı tevcih edildi.

Haber 01-03-24 14:59

Aracın sağından geçti, bin 506 lira ceza evine gönderildi! Müfettişe isyan etti: Tamamen keyfi

Son günlerin tartışılan konularından olan trafik müfettişlerinin kestiği cezaya bir yenisi daha eklendi. Bu kez olay Samsun'da yaşandı. Üç şeritli yolda sol şeritten yavaş giden bir aracın sağından geçen Onur Çelebi'ye 1506 lira ceza kesildi. Duruma isyan eden sürücü, "Fahri trafik müfettişinin herhangi bir kanıtı var mı? Tamamıyla keyfi ceza olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-24 16:14

İYİ Parti Belediye Başkan adayına yapılan ilginç istek şaşkına çevirdi! Nereden bulayım ben?

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında vatandaşın isteğiyle şaşkına döndü. Bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını istedi. Başkan adayı ise "Nereden bulayım ben?” diye cevap verdi.

Haber 22-02-24 19:15

Her güne ayrı trafik cezası ile başlıyorlardı! Sürücüleri uyardı: Böyle ceza olmaz! Ödemeyin!

İstanbul Esenler'deki fahri trafik müfettişi krizi gündem olmaya devam ediyor. Her güne yeni ceza ile uyanan sürücüler yaşadıklarına isyan etmiş, araçlarını meydana çekerek seslerini duyurmaya çalışmışlardı. Aynı anda 6 trafik cezası yiyen vatandaşı gören şaşırıp kalırken, konuyla ilgili Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz'den de açıklama geldi. Güleçyüz, "Böyle ceza olmaz! Ödemeyin." diye konuştu.

Finans 21-02-24 06:49

Camide skandal olay! Çocukları bıçakla uyardı

Diyarbakır'da bir camide skandal bir olay yaşandı. Kur'an-ı Kerim dersi gören öğrencilerin yaramazlık yaptığını iddia eden yaşlı adam, bıçakla uyarıda bulundu.

Haber 18-02-24 22:49

Aynı gün, aynı saatte 6 farklı ceza yedi, o bile kendine hayret etti: Çok yetenekliyim beni emniyete alsınlar

İstanbul'da Sedat Kaya'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Evine gelen 6 trafik cezasıyla sarsılan Kaya makbuzları eline alarak isyan etti. Trajikomik olaya kendinin bile şaşırdığını dile getiren sürücü, "Emniyete de söyleyeceğim, ben bu kadar yetenekliysem alsınlar beni" dedi. Cezayı kesen ise fahri müfettiş. Esenler'de daha önce de fahri müfettişten dolayı bazı sürücüler mağdur olmuştu. İşte ilginç olayın detayları...

Finans 18-02-24 07:48

Akşener'in gösterdiği büyükşehir adayına tepki gösteren 117 kişi istifa etti! Atatürk'e düşmanlığı herkesçe bilinen...

Adaylarını bir bir belirmeye devam eden İYİ Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Enver Yılmaz'ın aday gösterilmesi partililerce tepkiyle karşılandı. Yılmaz için, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığı herkesçe bilinen" ifadesini kullanan İYİ Parti Ordu İl Kurucu üyelerinden Vedat Karaman zehir zemberek ifadeler kullanıp 116 kişiyle beraber istifa etti.

Haber 15-02-24 16:02

Son dakika! Gazeteci Enver Aysever gözaltına alındı! Serbest bırakıldığını duyurdu

Son dakika haberi! Gazeteci Enver Aysever sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda gözaltına alındığını yazdı. Aysever saha sonraki paylaşımında serbest bırakıldığını duyurdu.

Haber 02-02-24 10:33

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erzurum'da belediye başkan adaylarını tanıttı:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz demli kafalarla da beraber değiliz, olmayacağız. Kur'an-ı Kerim yakan ve yakılmasına müsaade eden İsveç'in, PKK'ya siyasi parti muamelesi çeken İsveç'in NATO'ya alınmasına parmak kaldıran, evet diyenlerden olmadık, olmayacağız." dedi.

Yurthaber 26-01-24 08:31

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti

'Korkusuz Korkak' filminde 'Gaddar Kerim', 'Umudumuz Şaban' da 'Mardinli Arif’i ve 'Tatar Ramazan' da 'Cıbıl Halil' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, hayatını kaybetti.

Magazin 25-01-24 21:59

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-24 14:39

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-24 14:13

AK Parti'den istifa etmişti! Enver Yılmaz İYİ Parti'ye katıldı, o ilden aday gösterildi

2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ve daha sonra da AK Parti'den de istifa eden Enver Yılmaz, İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti, 31 Mart seçimlerinde Yılmaz'ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının olduğunu açıkladı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Yılmaz'ın adaylığı ile ilgili olarak "Partimize katılımı öncelikle bize güç vermiştir" dedi.

Haber 20-01-24 21:11

Bursalı Enver usta 60 yıldır tef ve davul yapıyor

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 60 yıl önce çırak olarak başladığı mesleği senelerdir aynı dükkanda sürdüren Enver Fiskiye'nin yakınlarıyla çalışarak ürettiği tef ve davullar kına, düğün gibi eğlencelerin yanı sıra okul etkinliklerinde kullanılıyor.

Yurthaber 04-01-24 11:15

Uzman çavuştan acı haber! Evinde ölü bulundu

Samsun'da cezaevinde görevli uzman çavuş Kerim Y. evinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. 25 yaşındaki uzman çavuşun cenazesi otopsisi için morga götürüldü.

Haber 03-01-24 18:07

Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den yeni yılın ilk gününde bikinili poz!

Yer aldığı başarılı projelerin yanı sıra kızı Elay'la yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver son paylaşımıyla da gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda kızı ve eşiyle birlikte Amerika tatiline giden ünlü oyuncu Amerika'nın ardından rotayı Meksika'ya çevirdi. Geçen temmuz anne olan Aslı Enver eski formuna kavuştu. Amerika tatilinde eşine bikinili poz verdi.

Magazin 03-01-24 07:04

'Nerede görseniz kapısını zorlayarak girin' Şehit annesinden yürek yakan sözler! 'Dışarıdan kimse bilmiyor oğlum, bu ateş sönmüyor'

2016 yılında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin annesi Fatma Üye, 'Tabuta Sığmayanlar' programındaki röportajında yürek dağlayan ifadeler kullandı. "Dışarıdan kimse kimseyi bilmiyor oğlum" diyen şehit annesi, "Bu ateş sönmüyor" dedi. Tüm Türkiye'ye şehit ailelerini ziyaret etmeleri için çağrıda bulunan şehit annesi, "Kapıları kapalı olsa bile zorla açsınlar. O evlerin ziyaret edilmeye ihtiyacı var. O kapı kapandığı zaman içerisi çok kötü" şeklinde konuştu.

Haber 25-12-23 14:16

Seda Akgül'den Acun Ilıcalı açıklaması! Esra Eron-Hakan Ural iddiasını gündeme getirdi

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, sunucu Seda Akgül'ü kovdurmadığını ekibinin sunucuyu istemediğini iddia etti. Akgül ise sosyal medya hesabından bu sözleri de yalanladı ve Esra Eron iddiasıyla dikkat çekti.

Magazin 25-12-23 11:02

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Haber 24-12-23 21:04

Seda Akgül reklam arasında Acun Ilıcalı tarafından kovulduğunu söylemişti! Orada ne oluyor da ben bu kadını ekrandan kovayım?

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, Seda Akgül'ün iddialarına ilk kez yanıt verdi. Ilıcalı, Seda Akgül'ün neden TV8'den kovulduğunu yıllar sonra açıkladı.

Magazin 24-12-23 14:58

Yer: İstanbul! Sürücüler bu sokaktan geçmeye korkuyor, nedeni ise...

İstanbul'da bir mahallede yaşayanlar ve esnaf isyan etti. Olayın nedeni ise bir fahri müfettiş. İddiaya göre fahri müfettiş gelene geçene kafasına göre ceza yazdı. Cezalardan isyan eden mahalleli ne yapacağını şaşırdı.

Haber 21-12-23 08:02

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu ses getirmişti! '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın röportajı kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Manhattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-23 13:02

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu viral olmuştu '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın Ahmet Hakan'a verdiği röportaj kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Mashattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-23 13:00

Kayıp olarak aranıyordu! Emekli polisin öldürüldüğü ortaya çıktı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kayıp olarak aranan emekli polis memuru Fahri Akcin'in (59) öldürüldüğü ortaya çıktı. Akcin'in cansız bedeni, başından vurulmuş halde yol kenarında bulundu. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan Ö.T. (53) tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 17-12-23 12:30

Dost kazığı pahalıya patladı! 3,5 milyon lira çarptı, çay söyleyip kaçtı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, E.D., M.B. ve A.T. isimli 3 arkadaş, ortak arkadaşları Kerim M. (42) tarafından yüksek kar vaadiyle toplam 3 milyon 500 bin TL dolandırıldı. Mağdurlardan E.D., "Paralarımı geri istedim. 1 ay müddet istedi benden, bekledik bekledik kapısına gittik. Dükkanına eleman tutmuş, elemanla bize birer bardak çay söylüyor, o dakikadan sonra kaybolup gidiyor. Yanımızdan kaçtı gitti. Telefonlarına cevap vermedi. 2 ay oldu hala daha bulamıyoruz adamı” dedi. İşte detaylar...

Haber 17-12-23 10:59

Kur'an-ı Kerim'i yırtarak küfretti! Linç edilmekten polis kurtardı! Valilikten açıklama geldi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, kaymakamlık binası önünde eline aldığı Kur'an-ı Kerim yırtarak küfreden İ.B. (34), çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. İ.B.'yi linçten polis kurtardı. Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kur’an-ı Kerim yırtma girişiminde bulunan şahsın 12 ayrı suç kaydı olduğunu bildirildi. Adliyeye sevk edilen İ.B., "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-12-23 23:37

Başkanın yakınları öldüresiye dövdü! Roman kadına ‘koordinatör oldun’ dayağı

Gaziantep Valiliği tarafından Roman ailelerin fahri koordinatörü olarak görevlendirilen kadın aldığı bu görev nedeniyle feci şekilde dayak yediğini söyledi. 37 yaşında Duygu İspir, Roman derneği başkanının yakınları tarafından darbedildiğini belirterek “Neden o koordinatör olamadı diye, yakınları öldüresiye dövdü” dedi.

Haber 13-12-23 14:19

CHP'li Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer fıtık ameliyatında hayatını kaybetti

Aydın’ın Çine İlçe Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde göbek fıtığı ameliyatı sırasında yaşamını yitirdi. CHP lideri Özgür Özel ve Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Haber 07-12-23 21:10

Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan açıklaması: Keşke aldatsaydım

Yeşim Salkım boşandığı iş insanı Hakan Uzan'la ilgili Enver Aysever'e yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Aldatıldığını söyleyen Yeşim Salkım "Açık açık söyleyeyim o kadar aldatıldım ki aldatayım da içim rahatlasın dedim" yorumuyla şaşırttı.

Magazin 29-11-23 15:02

Manisa Valiliği saat vererek açıkladı! Motosiklet ve scooter sürücülerine trafiğe çıkma yasağı

Manisa Valisi Enver Ünlü imzasıyla il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle Manisa’da bugün saat 15.00’ten itibaren motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motorlu kuryelerin trafiğe çıkmasının ikinci bir emre kadar yasaklandığı ve karara uymayanlar Kabahatlar Kanunu 32. maddesine istinaden idari yaptırım kararı uygulanacağı bildirildi.

Haber 26-11-23 16:47

İzmirli esnaf, bir yılda 95 kilo verdi

İzmir’de esnaflık yapan 44 yaşındaki Fahri Solmaz 200 kiloyla girdiği tüp mide ameliyatının ardından bir yılda tam 95 kilo verdi.

Yurthaber 22-11-23 14:19

Türk avukat Kerim Bahadır Şeker'den Manchester United'ın kalecisi Andre Onana hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusu! Sözünü tutman lazım!

Avukat Kerim Bahadır Şeker, Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve eski futbolcu Dany Nounkeu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Avukat Kerim Bahadır Şeker, "Andre Onana sen bana bir söz verdin. Bu sözünü tutman lazım." ifadelerini kullandı.

Spor 20-11-23 17:01

Cesedi bagajdan indirdiler, talimat gelince ateşe verdi: Maden ocağı sahipleri suçu birbirine attı! 10 saniye sonra bir alev gördüm

Zonguldak'taki bir kaçak maden ocağında Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Maden ocağının tutuklanan sahipleri korkunç ifadeleri ortaya çıktı, şüpheliler suçu birbirlerine attı. Nourtani'yi ateşe verdiğini itiraf eden Ahmet Aydın, "Hakan, Enver ve ben, bilmediğim bir yere gittik. Bagajdaki ölüyü indirdik. Hakan benden benzini istedi, Afgan'ın üzerine döktü. Bana da 'Çakmağı çak' dedi, ben de talimatıyla ateşi yaktım" dedi.

Haber 14-11-23 11:58

Aslı Enver eşi Berkin Gökbudak ile poz verdi! Romantik karelere beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile yıl dönümlerini kutladı. Güzel oyuncunun 'İyi ki sen' notu ile paylaştığı romantik karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 13-11-23 12:24

Yemeği beğenmediğini söyleyip hesabı ödemeden gitmişti! Tepkilerin odağındaki Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral konuştu: 'Kumpas kurmuşlar'

Türkiye, Artvin'deki bir kaymakamı konuşuyor. İddiaya göre Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede bir restoranda yemek yedikten sonra yemeği beğenmediğini söyleyerek hesabı ödemedi. Olayın ortaya çıkmasının ardından Kaymakam hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Tepkilerin odağındaki Kaymakam ise "Olay tamamen çarpıtma. Kumpas kurmuşlar" diyerek kendini savundu.

Haber 09-11-23 13:32

Dilan Polat bitti onlar başladı! Sosyal medya şimdi de Tayyar Öz ve Özlem Öz’ü konuşuyor! Bir tepsi dolusu altını beğenmedi, 1 ton altın için söz aldı…

Lüks paylaşımları ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan ve Dilan Polat'a benzetilen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaştı. Videodaki Kur'an-ı Kerim detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-11-23 16:50

Döneri ve tatlıyı beğenmeyen kaymakam hesabı ödemedi! Gündem olan görüntüler sonrası soruşturma başlatıldı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde görev yapan Kaymakam Hacı Kerim Meral, yemek yediği restoranda döneri ve tatlıyı beğenmeyince hesabı ödemedi. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Artvin Valiliği, kaymakam hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-11-23 08:50