Epdk Baskani Mustafa Yilmaz Haberleri

Resmi Gazete'de yayımlandı! EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz yeniden atandı.

Finans 2024-03-05 00:20:36

SON DAKİKA: Hem benzin hem motorin! Petrol 3 ayın zirvesindeyken akaryakıta çifte indirim: EPDK Başkanı duyurdu (20 Şubat Salı güncel benzin-mazot fiyatı)

Akaryakıt fiyatları rekor seviyelerden satışa sunulurken son dakika haberi geldi. Petrol fiyatları ise 3 ayın zirvesinde hareket ederken zam beklentisi oluşmuştu. Ancak hem benzin hem de motorin zammı sonrası EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz akaryakıta çifte indirim haberi verdi. Peki bugün benzin motorin fiyatları ne kadar kaç TL? İşte 20 Şubat Salı İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt pompa fiyatları ile son dakika haberinin detayları…

Finans 2024-02-20 14:08:11

EPDK Başkanı’ndan doğal gaz açıklaması: ‘2026 sonuna kadar 1000 yerleşim yerine…’

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, doğal gaz dağıtım piyasası lisanslarına ilişkin tedbirlerle hizmet kalitesinin artırılacağını belirterek, "Hem kalite hem de şebeke işletme güvenliği en üst düzeyde korunmaya devam edecek. Doğal gazda büyük hedeflerimiz var. 2026 sonuna kadar 1000 yerleşim yerine, ilçe ve beldeye bu konforu ulaştıracağız." ifadesini kullandı.

Finans 2023-08-19 09:17:42

Mehmet Şimşek’in yanına iki isim! Kabine için kulislerde onların adı geçiyor: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ise...

Türkiye’nin en çok merak ettiği konu ekonomi kabinesinin kimlerden oluşacağı. Yeni yönetimde uyumun gözetilmesi konusunda hassasiyetle çalışıldığı belirtilirken, kulislerde ekonomi yönetiminde Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yer alacağı ihtimali güçlendi. Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz da en çok dile getirilen iki isim olarak dikkat çekti. Yeni dönemde Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bölünmesi söz konusu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı içinse EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın adı geçiyor.

Finans 2023-05-31 09:13:37

Son dakika: Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Tahsil edilen faturalar için para iadesi nasıl olacak?

Son dakika haberi: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) doğal gaz tüketimine ilişkin sistem kullanım bedellerine dair belirlediği usul ve esaslar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile abonelerden tahsil edilen doğal gaz faturası iptal edilerek 3 gün içinde para iadesi yapılacak. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz konuya ilişkin açıklama yaparak "1 Mayıs 2024'e kadarki faturalarda, tüketimin 25 m3’e kadar olan kısmı için indirim tutarı hesaplanacak" dedi.

Finans 05-05-23 00:43

Tahsil edilen faturalar iade edilecek: Doğal gaz kararı bugün yürürlüğe girmişti: EPDK Başkanı açıkladı

Konutlarda bir ay ücretsiz doğal gaz kararı yürürlüğe girdi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz bedava doğal gaz kararına ilişkin, "Dağıtım şirketleri ile görüştük gerekli yazıyı gönderdik. Kesinlikle hiçbir tüketicimizin hakkı zayi olmayacak. Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve vatandaşlarımıza iade edilecek" açıklamasında bulundu.

Finans 01-05-23 11:14

EPDK Başkanı açıkladı: Enerjide kritik adım: ‘Sahaya yansıyacak…’

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi alanında ilk önlisansların verildiğini, böylece 1,5 milyar dolarlık yatırımın sahaya yansıyacağını bildirdi.EPDK Başkanı konuya ilişkin, “Depolama düzenlememizin yenilenebilir enerjide çığır açacak bir düzenleme olduğunu söylemiştik. Sektörümüzün 270 milyar doları aşan yatırım talebi, bu öngörümüzün doğruluğunu tescillemiş oldu” ifadelerini kullandı.

Finans 08-04-23 11:21

EPDK’dan doğal gaz ve elektrik şirketlerine ‘güvence bedeli’ uyarısı! OHAL boyunca ödenmeyecek

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan doğal gaz ve elektrik şirketlerine ‘güvence bedeli’ uyarısı geldi. Yılmaz, “Şirketleri uyardık. Depremzede vatandaşlarımızı kimse gereksiz kırtasiye ile uğraştırmasın. Elektrik, doğal gaz hatta su faturasının mobil ekran görüntüsü bile yeterli olacak. Bu konudaki kararımız net ve titizlikle de uygulanmasını istiyoruz. OHAL süresi boyunca depremzede vatandaşlarımız güvence bedeli ödemeyecek" açıklamasında bulundu.

Finans 25-02-23 09:18

SON DAKİKA | Elektrikte yüzde 12 indirim! EPDK duyurdu: Sanayide Şubat'tan itibaren geçerli olacak

Son dakika haberi: EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, sanayi elektriğinde yüzde 12 indirim beklediklerini açıkladı. Yılmaz, yaptığı açıklamada "Çok kısa süre içerisinde bu indirimin bütün tüketicilerimize de yansıdığını göreceğiz" ifadelerini kullanırken, söz konusu indirimin Şubat ayından itibaren geçerli olacağını belirtti.

Finans 26-01-23 14:59

Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı

EPDK sisteme aykırı fiyat hareketleri tespit edildiğini açıklamıştı. Bu haberin ardından 40 şirketin 11 milyar TL'yi geri ödeyeceği öğrenilmişti. Azami Uzlaştırma Fiyat (AUF) mekanizması ile ilgili şirketlerin geri ödeme süreci başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, şu ana kadar şirketlerden toplam tutarın 1 milyar TL’ye yaklaşan kısmının tahsil edildiğini açıkladı.

Finans 19-01-23 10:12

Fiyatlara yansıyacak mı? Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Jet çağrı yaptı 'Doğal gaz fiyatında da...'

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını duyurdu. Bu önemli gelişmenin ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten iş dünyasına önemli bir çağrı geldi. Sanayi elektriğine indirim kararı sonrası Avgadiç, 2023 yılı fiyatlamalarını bu indirimi dikkate alarak yapma mesajını verdi. Öte yandan Avgadiç, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatı ile ilgili de beklentisini dile getirdi.

Finans 30-12-22 16:37

SON DAKİKA | Elektrik fiyatları değişti! Elektrik tavan fiyatı... EPDK duyurdu: Sanayi grubunda yüzde 16 indirim! Meskende...

Son dakika haberi: Elektrik fiyatları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldığını duyurdu. Öte yandan Yılmaz, yeni tarife döneminde mesken aboneleri için herhangi bir artış ya da zam olmadığını söyleyerek halihazırda meskenlerin en düşük tarifeden yararlandığını belirtti. İşte son dakika elektrik indirimi haberinin detayları...

Finans 30-12-22 11:01

Bakan duyurdu! Yeni dönem başlıyor: 'Çığır açacak'

Rüzgar ve güneşten elektriğin depolanmasında yeni dönem başlıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, depolama tesislerine yönelik yeni düzenlemenin yenilenebilir enerjide çığır açacağını belirterek, "Bu düzenlemeyle enerji yatırımı yapmak daha kolay hale geliyor. Artık depolama tesisi kuran herkes enerji yatırımcısı olma ayrıcalığını kazanacak." dedi.

Finans 31-10-22 11:16

Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Elektriğe zam geliyor mu? İşte cevabı...

Son dakika haberi... Elektriğe zam geleceğine yönelik söylentiler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Finans 21-06-22 20:15

EPDK Başkanı’ndan flaş elektrik fiyatları açıklaması: Mümkün olduğunca…

Tüm dünyada yaşanan enerji krizinden Türkiye de etkilenirken EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Bu süreçte tüketicinin yaşananlardan en az şekilde etkilenmesi için devletin her türlü imkanını kullandığını belirten Yılmaz, maliyet artışlarını gerekçe göstererek yatırım yapmayanlara yüklendi. Yılmaz, “Bizim için kesinlikle kabul edilemez bir durumdur" ifadesini kullandı.

Finans 16-06-22 14:42

Elektrikli araçlar için kritik gelişme! EPDK başkanı duyurdu: Şarj istasyonlarında lisanslar...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'deki ilk şarj ağı işletmeci lisanslarını verdiklerini açıkladı. Yılmaz ayrıca, "Mevcut fiyatlarla, elektrikli araçların evden şarj edilmesi halinde oluşan yakıt maliyeti, benzin ve dizel yakıtlı araçların yakıt maliyetinin yaklaşık üçte biri seviyelerinde" dedi.

Finans 28-05-22 14:17

Akaryakıt fiyatları için flaş gelişme: EPDK Başkanı açıkladı

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler vatandaşlar tarafından araştırılırken Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'dan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi.

Finans 31-03-22 14:41

EPDK'dan elektrik kararı: Faturalarda yeni dönem

EPDK'dan elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu; üretim santrallerine yönelik "azami uzlaştırma fiyatlarını" belirledi. EPDK'nin başlangıç olarak belirlediği azami uzlaştırma fiyatı, doğal gaz ve ithal kömür santralleri için megavatsaati 2500 lira, diğer santraller için 1200 lira oldu. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, bu mekanizma ile ithal enerji hammaddelerindeki maliyet artışının faturalara yansıtılmasının engellenmesini amaçladıklarını bildirdi.

Finans 29-03-22 16:23

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz duyurdu! Elektrikli araç şarjında yüzde 20 indirim

Elektrikli araçların şarj edilebilmesi için şarj ünitesi ve istasyonlarının kurulması ve şarj hizmetinin sunulmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrikli araç şarj hizmeti fiyatının kilovatsaat (kWs) üzerinden belirleneceğini belirterek, "Kullanıcılar sadakat sözleşmesiyle yüzde 20'ye kadar indirimli şarj hizmeti alabilecek." dedi.

Finans 22-03-22 12:55

Son dakika! EPDK'dan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama: Araç sahipleri dikkat

Son dakika haberine göre EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen satışlardaki kar payı makul olmayan seviyelerde olursa 'tavan fiyat' uygulamasına yeniden dönülebilir." ifadelerini kullandı.

Finans 16-03-22 18:08

Akaryakıtta kritik 'fiyat' zirvesi! Benzin ve motorin fiyatını düşürecek çözüm yolda

Akaryakıt fiyatlarına üst üste yapılan zamlar EPDK’yı harekete geçirdi. Bu kapsamda sektör temsilcileri 16 Mart Çarşamba günü EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın başkanlığında bir araya gelerek ucuz akaryakıt için çözüm önerilerini masaya yatıracak. Toplantıda akaryakıt bayilerinin nakitle akaryakıt satışına daha ucuz tarife uygulanması ve nakliye ücretlerinde düzenleme yapılması gibi bir dizi öneriyi gündeme taşıyacağı ifade edildi.

Finans 14-03-22 08:14

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, CNN TÜRK'te canlı olarak ekrana gelen Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. Bazı akaryakıt istasyonlarında sınırlı mal verildiği ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin konuşan EPDK başkanının, EPGİS ile ilgili açıklaması gündem oldu. Peki EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Haber 10-03-22 09:25

Akaryakıtta zam tartışması! EPDK Başkanı Yılmaz'ın açıklamasına EPGİS'ten yanıt

Bugün iptal edilen akaryakıt zammının üzerinden EPGİS'i hedef alan ve, "EPDK zam yaptı, iptal etti. Yok böyle bir şey" diyen EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Bu gelişmenin sonrasında EPGİS, Yılmaz'ın serbest piyasaya müdahale ettiğini söyleyerek, "Ülkemizde zam ya da indirim hesaplaması yasa ile belirlenen formülle yapılmaktadır. Bu formüle 3 defa EPDK müdahale ederek (bugünkü gibi) zamları iptal ettirmiştir" dedi.

Haber 09-03-22 23:20

Binali Yıldırım canlı yayında EPDK Başkanı ile konuştu! Telefonu ısrarla çalınca…

Binali Yıldırım’ın CNN Türk’te katıldığı canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Canlı yayında EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ın ısrarla araması üzerine telefonu çalan Yıldırım telefonuna cevap verdi. Ahmet Hakan bunun üzerine şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Türk televizyon tarihinde bir ilk olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber 17-02-22 07:16

EPDK fatura hesaplama nasıl yapılır? EPDK fatura hesaplama yöntemi!

2022'nin ilk günü itibariyle elektriğe gelen yüzde 52 ile yüzde 130 arasındaki elektrik zammı sonrası EPDK'dan önemli bir açıklama geldi. Yanlış hesaplama ile ilgili gelen şikayetler sonrasında açıklama yapan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, EPDK fatura hesaplama modülünün kullanılarak, herhangi bir hata tespit edilmesi durumunda şikayet edilmesi gerektiğini dile getirdi. Peki EPDK fatura hesaplama nasıl yapılır? İşte EPDK fatura hesaplama yöntemi!

Finans 12-01-22 19:12

Son dakika: EPDK harekete geçti! Faturalara inceleme başlatıldı

Son dakika haberine göre ,EPDK, 1 Ocak'tan itibaren geçerli elektrik tarifelerinin aralık faturalarına yansıtıldığına yönelik şikayetler üzerine aralık faturalarını mercek altına aldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Her tüketici, kullandığı ayın tarifesine göre elektrik faturası öder. Farklı ayın tarifesini uygulayan şirket ağır bedel ödemek durumunda kalır. Süreci titizlikli takip edeceğiz" dedi.

Finans 12-01-22 09:36

EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı! İşte 2023'te kurulması öngörülen şarj istasyonu sayısı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de kurulacak elektrikli araç şarj istasyonu altyapısının yol haritasını açıkladı. Yılmaz, "Ülkemizde, 2023'te 75 bini aşkın elektrikli araç ve 12 bin 500 şarj soketi olmasını öngörüyoruz." dedi.

Haber 25-11-21 18:19

EPDK Başkanı Yılmaz: YEK-G ek gelir sağlayacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti (YEK-G) Sistemi'nin Türkiye'deki şirketlere elektrik üretimlerinin yenilenebilir kaynaklardan tedarik edildiğini kanıtlama imkanı sunacağını ve ek gelir sağlayacağını belirtti.

Finans 21-06-21 15:30

YEK-G Sistemi ve Organize YEK-G Piyasası Açılış Töreni

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "YEK-G belgelerinin Avrupa Birliği sistemine dahil edilmesiyle ihracatçılarımız için sınırda karbon uygulamasına uyum sağlamak için önemli bir fırsat doğacak" - EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu: - "YEK-G ile amacımız, elektriğin üretimi ve tüketiminde yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlaştırmak, sektöre yeni bir kaynak oluşturmak ve çevrenin korunmasına katkı sağlamak"

Yurthaber 21-06-21 13:49

Son Dakika: EPDK'dan akaryakıtta tavan fiyat kararı! Şehirlere göre akaryakıt tavan fiyat listesi!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, son dakika açıklamasında, 'Tüketicilerimizi, sektörümüzün sürdürülebilir ve rekabetçi yapısını korumak için akaryakıtta tavan fiyat kararı aldık' dedi.

Finans 17-03-21 11:01

EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı! Bu abonelerin elektriği 3 ay boyunca kesilemeyecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, '65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek' açıklamasını yaptı.

Finans 21-12-20 10:58

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan yeni tarife açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yeni tarife dönemine yönelik yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalar yaptı. EPDK'nın aldığı karara göre, artık tarifede bağış, sponsorluk ve reklam ve tanıtım giderleri, ceza giderleri, temsil ve ağırlama giderleri, ilan giderleri, dernek aidat giderleri yer almayacak.

Finans 14-12-20 11:57

EPDK Başkanı Yılmaz'dan otogaz açıklaması

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Türkiye 2019'da otogaz kullanımında Güney Kore’yi geçerek birinci sıraya yükselmiştir" dedi.

Finans 11-11-20 13:42

EPDK Başkanı duyurdu! Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor

Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıt dağıtım şirketleriyle görüştüklerini belirterek, "Bu geceden itibaren yurt genelinde akaryakıt fiyatlarında 17-25 kuruş arasında indirimler olacak. Bu indirim, petrol fiyatları ve döviz hareketlerinden bağımsız şekilde, doğrudan dağıtıcı ve bayinin kar marjlarından yapılacak." dedi.

Finans 03-06-20 15:33

EPDK'den, akaryakıt şirketlerine fiyatları makul seviyeye çekin uyarısı

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "Daha önce 3 kere uyguladığımız gibi bir kez daha gereken adımı atmaktan çekinmeyiz. Ya şirketler fiyatları makul seviyeye çekecek ya da tavan fiyat kararı alarak biz makul seviyeye çekeceğiz"

Yurthaber 02-06-20 09:16

EPDK Başkanı'ndan faturalarla ilgili önemli açıklama

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "İGDAŞ tarafında mevzuata aykırı fatura düzenlenmiş. 75 günlük fatura kesilmiş. Güvensiz bir ortamda hizmetin yürütülmesi mümkün değil." dedi.

Finans 08-05-20 11:21

EPDK Başkanı'ndan doğalgaz faturası açıklaması

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz doğalgaz faturalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, " Biz bu faturalar inceleyince bir takım bulgular bulduk. Ortalama 30 gün içerisinde okunması gereken fatura, 45- 50 günde okunmuş. Bu nedenle faturalar yüzde 50'den fazla geldi. İGDAŞ'tan böyle bir uygulama beklemiyorduk. Fazla alınan tutarlar müşteriye iade edilecek." dedi.

Finans 06-05-20 16:40

EPDK'dan İGDAŞ'a faturalarla ilgili soruşturma

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İstanbul'da abonelerden gelen şikayetler üzerine doğal gaz faturalarının incelendiğini belirterek, "Gelen şikayetlere baktığımızda mevzuata aykırı sürelerde fatura düzenlendiğini tespit ettik. Bu durum haliyle vatandaşlarımızın faturasını oldukça yükseltmiş. Derhal soruşturma başlattık, gerekeni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Finans 06-05-20 10:06

EPDK Başkanı açıkladı! Elektriğe 3 ay zam yok

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bu yılın ikinci çeyreğinde elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını bildirdi.

Finans 26-03-20 14:04

EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına yeniden Mustafa Yılmaz atandı. Atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 03-03-20 05:30

Diyadin ve Eleşkirt’e doğalgaz verilecek

AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Ağrı’nın Diyadin ve Eleşkirt ilçelerine doğalgaz yatırım ihalelerinin bu yıl içinde yapılacağını açıkladıMilletvekili Ekrem Çelebi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 20-02-20 10:51

Fatih'te intihar eden 4 kardeşin elektriğini kesen şirkete ceza

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "Bizim şirketlere her zaman verdiğimiz mesaj, vatandaşlarımıza hizmet verirken daima duyarlı ve titiz olmaları yönünde. Aksi halde 'Tüketiciyi üzeni biz de üzeriz' diyoruz" - "Aslında bu soruşturma ve ceza bütün enerji sektörüne verilmiş bir mesajdır aynı zamanda"

Yurthaber 17-01-20 10:58

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan OSB'lere enerji tesisi uyarısı:

"İstediğiniz her yere yenilenebilir enerji tesisi kuramazsınız. Anadolu’da bir söz vardır. Önünüzden yiyin derler. Önce bir çatılarımızı bitirelim. Çatılarımızın tamamına enerji üretim tesisleri kurduktan sonra birtakım imkanlar da elverdiği sürece EPDK olarak biz elimizden geleni yaparız" - "Servis için gelen doğal gaz dağıtım şirketlerimize zorluk çıkartmayalım. Elbette orası OSB’ye ait bir yer ama dağıtım şirketi temsilcileri oraya hizmet için geliyor"

Yurthaber 14-01-20 12:38

Akaryakıtta sıkı denetim tam kalite getirdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıt piyasasındaki denetimler ve izleme sistemleriyle ürün kalitesinin yükseldiğini belirterek, "Ülkemizde satışa sunulan ürünlerin yüzde 99,65'i toplam akaryakıt kalitesi açısından teknik düzenlemelere uygun çıkmıştır." dedi.

Finans 14-01-20 11:05

Son dakika: EPDK duyurdu! 2020'nin ilk 3 ayında elektriğe zam yapılmayacak

EPDK, bugünkü toplantısında 1 Ocak-31 Mart arasında geçerli olacak elektrik tarifesini belirledi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Bugün yaptığımız kurul toplantısında 3 aylık elektrik tarifelerini belirledik. 2020 yılı Ocak Şubat Mart aylarına yönelik herhangi bir fiyat artışı söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.

Finans 26-12-19 20:35

4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "Enerji sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde Ar-Ge kültürünün oluşmasına büyük önem veriyoruz. Senelik 100 milyon liraya ulaşan Ar-Ge desteğimiz bu anlayışımızın göstergesidir" - GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan: - "Enerji sektöründe ve doğal gazda dışa bağımlılığın azaltılmasında da Ar-Ge çalışmaları büyük öneme sahip"

Finans 18-12-19 12:12

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan dağıtım şirketlerine duyarlılık uyarısı:

"Sahaya giden arkadaşlarımızı iyi eğiteceğiz. Hassas durumlarda mevzuatı uygulamak diye bir şey yok. Gazını keseceğimiz abonenin psikolojik durumunu da gözden geçirmemiz lazım" - "Neticede tüm yaptıklarımızın bedelini biz müşterilerimizin memnun olması veya olmaması noktasında ödeyeceğiz"

Finans 27-11-19 13:13

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "Bugün Türkiye dünyanın en büyük 15'inci LPG pazarı. 2018 yılında ülkemiz otogaz kullanımında Güney Kore’yi geçerek birinci sıraya yükselmiştir. Türkiye, otogaz kullanan araç sayısı ve istasyon sayısı bakımından ise dünya lideri konumunu devam ettirmektedir"

Finans 22-11-19 12:19

Güneşte mini YEKA ihaleleri aralıkta ilan edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan: "Aralıkta 1000 megavat kapasiteli mini güneş Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) yarışmalarını ilan edeceğiz" - "1000 megavatlık bir kapasiteyi 10'ar megavatlık kapasitelere başvurulabilecek ve 100 ayrı yarışma ilanı olacak şekilde kurguluyoruz. Bu şu an için bir taslak. 10 ile 50 megavat arasında değişebilecek kapasiteleri 39 ilimiz için açmayı planlıyoruz" - EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: - "Küçük ve orta ölçekli yatırımcıların da piyasaya girmesiyle yatırım kültürünü değiştirdik. Aynı şekilde, finansman kültürünü de değiştirmek lazım. Klasik bankacılığı herkes yapar, bunun dışına çıkmak gerekiyor"

Yurthaber 15-11-19 17:23