Er Haberleri

Şehit Enes Budak cesaretini aylar önce böyle göstermiş! Yüreklendiren paylaşımı şimdi yürekleri yaktı

Hainlerin Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızma girişiminde teröristlerle kahramanca çatışarak 22 yaşında şehit olan piyade sözleşmeli er Enes Budak'ın acı haberi Manisa'ya ateş düşürdü. Şehit Budak'ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraftaki not ise acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 24-12-2023 11:28

Çanakkale'de eğitimlerini tamamlayan 1387 acemi er yemin etti

Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan 1387 acemi er için yemin töreni yapıldı.

Yurthaber 27-10-2023 15:00

Erkek eş anlamlısı nedir? Erkek kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eski Türkçeden günümüze pek çok kelime varlığını korumuştur. Bu kelimelerin hâlâ kullanılıyor oluşu dilimizi zenginleştirmektedir. Bu eski kelimelerden birisi de erkektir. Türkçenin eski dönemlerinden beri dilimizde olan erkek kelimesi güncelliğini korur. Peki, erkek kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:38

Er eş anlamlısı nedir? Er kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe derin ve bir o kadar da zengin bir dildir. Başka dillerden beslenerek daha da gelişen dillimizdeki bazı sözcükler de Türkçe kökenlidir. Bu sözcüklerden biri olan er, Türkçe kökenlidir. Kahraman, yiğit gibi anlamlarda da kullanılan erin eş anlamlısı olan birçok kelime mevcuttur. Peki, er kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:33

Er

Er Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Er Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.