Erdal Aksünger Haberleri

Canlı yayında sert tartışma: Moderatör reklama gitti, konuk yayını terk etti

Haber Global ekranlarında yayınlanan programda, CHP 24. Dönem Milletvekili Erdal Aksünger ile Hukukçu Serkan Toper arasında "Ordu Katar'a satıldı" tartışması yaşandı. Gerilimin iyice artması üzerine Aksünger, Toper'in üzerine yürürken, moderatör reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

Haber 05-12-2020 02:24

CHP'li Erdal Aksünger ile TÜRKAD Başkan Yardımcısı Cem Kaya canlı yayında kapıştı! Didem Arslan Yılmaz reklama gitti

Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında CHP'li Erdal Aksünger ile TÜRKAD Başkan Yardımcısı Cem Kaya birbirine girdi. Karşılıklı sert sözler stüdyoda gergin dakikalara neden olurken, moderatör Didem Arslan Yılmaz "Bir araya gidelim. Hadi duyuyor musun beni gir araya! Hadi hadi..." diyerek reklama gitmek zorunda kaldı.

Haber 14-11-2019 08:33

Erdal Aksünger'den canlı yayında tepki çeken açıklama: PYD terör örgütü değildir

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan CHP'li eski vekil Erdal Aksünger, tepki çeken açıklamalarda bulundu. Ahmet Hakan'ın açık olarak sorduğu "YPG terör örgütü mü?" sorusuna Aksünger, "PKK terör örgütüdür, PYD benim gözümde terör örgütü değildir" cevabını verdi.

Haber 24-10-2019 03:12

CHP'de Bayraklı krizi! Kılıçdaroğlu veto etti, Aksünger adaylıktan çekildi

Yerel seçimler için 71 adayı daha belirleyen CHP'de dün gerçekleşen MYK ve PM toplantılarında gergin anlar yaşandı. Bayraklı’da Erdal Aksünger’in aday olması yönündeki önergenin PM'de kabul edilmesi krize neden olurken, Kılıçdaroğlu PM’ye ara vererek MYK’yi olağanüstü topladı. CHP liderinin Aksünger’e veto koyduğu, oylamanın açık yapılmasını istediği öğrenildi. PM’de oylamanın açık yapılacağının anlaşılması üzerine Aksünger bu duruma tepki göstererek adaylıktan çekildi.

Haber 03-02-2019 07:51

Erdal Aksünger

Erdal Aksünger Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erdal Aksünger Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'den son dakika Mansur Yavaş açıklaması

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Erdal Aksünger, Mansur Yavaş'ın rozetsiz aday açıklamasına ilişkin, "İki partinin adayı olmak rozetsiz olmak anlamına gelmez. Mansur Bey'e karşı bir tevazu var ama bunun da çok abartılmaması gerektiğine inanıyorum ben" dedi.

Haber 14-11-2018 12:08

CHP'li muhaliflerden Kılıçdaroğlu'na tehdit gibi çağrı: Giderek sertleşen bu süreci lütfen bitirin

CHP'deki Muharrem İnce taraftarı muhalif kanatta yer alan PM üyesi Aksünger, Kılıçdaroğlu'na çok tartışılacak bir çağrı yaparak "Sayın Genel Başkanım giderek sertleşen bu süreci lütfen bitirin, imzaları beklemek yerine kurultay delegelerinin taleplerine sahip çıkın, olağanüstü kurultayı toplayın." dedi.

Haber 28-07-2018 16:37

Erdal Aksünger'den CHP kurultayı için flaş sözler: İmza verenlere ciddi baskı var

Bir dönem CHP Bilgi ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten CHP PM üyesi Erdal Aksünger ''Biz iktidardan demokrasi ve hukuk bekliyoruz. Bu koltuk koruma konusu zarar veriyor.'' dedi. ''İmza verene de vermeyene de baskı olmamalı'' diyen Aksünger, 'biz gelirsek şöyle yaparız' baskısı da olmaması gerektiğini vurguladı. Başka adayların da çıkabileceğini aktaran Aksünger, ''Muharrem İnce hepsinden bir adım önde'' dedi.

Haber 19-07-2018 20:41

Şok iddia! 'Muharrem Bey 24 Haziran gecesi donmuş bir şekilde kaldı'

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Erdal Aksünger, çifte seçimlerin olduğu 24 Haziran gecesi partisinin, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye herhangi bir sonuç göndermediğini söyledi. Aksünger, aksini iddia edenleri ispata davet ederken İnce için "Bu yüzden orada donmuş bir şekilde kaldı" dedi.

Haber 17-07-2018 10:36

CHP'de Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallanıyor! Muhalifler kurultay için kaç imzaya ulaştı?

CHP PM üyesi Erdal Aksünger, olağanüstü kurultay için imza sayısının gün sonunda 353'e ulaştığını duyurdu. Kılıçdaroğlu'na muhalif olan delegeler, birkaç gün içinde yeterli sayıya ulaşılacağına inanıyor.

Haber 16-07-2018 22:31

Bir kurultay kaçınılmaz görünüyor

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger: - "Ben ilk günden beri söylüyorum, sonuçta Muharrem Bey kurultayı isteyecektir. Bundan daha doğal bir şey yok. En doğal hakkı zaten. Kim ne derse desin ortada bir başarısızlık var" - "Yemekler duyuruluyorsa, siyasi bir araya gelme ve siyasi değerlendirme olarak duyurulur. Öteki türlü, 'dostluk yemeği yiyoruz' diye duyurulmaz" - "Yemekte konuşurken galiba biraz gerginlik olmuş ki bu tür açıklamalar yapılıyor. Yoksa Muharrem Bey bugüne kadar aslında olması gerekenden daha nezaketli gidiyordu"

Haber 03-07-2018 14:51

CHP PM üyesi Erdal Aksünger'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, seçim gecesi Adil Seçim uygulamasının çalışmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksünger ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun 'koltuk sevdalıları' sözlerine sert tepki gösterdi, 'Kemal Bey'in misyonunun dolduğunu düşünüyorum' dedi.

Haber 28-06-2018 12:03

CHP'de kimler disipline gidecek? İsimler netleşti

CHP Parti Meclisi, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün genel merkezde olağanüstü toplanıyor. Toplantının tek gündem maddesi ise 'disiplin'. PM’de gündeme gelmesi beklenen isimler istifa çağrısı yapan eski milletvekilleri ve mevcut PM üyeleri Erdal Aksünger, Necati Yılmaz ve Eren Erdem. Oturma çağrısı yapan ancak sonradan bundan vazgeçen Gürsel Erol için ne karar alınacağı ise belirsiz.

Haber 28-06-2018 11:08

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger'den 24 Haziran akşamı için çok konuşulacak iddia!

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger 24 Haziran akşamı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aksünger açıklamasında CHP’de o akşam sistemin çalışmadığını ve sonuçların YSK ve AA’dan takip edildiğini iddia etti.

Haber 27-06-2018 17:43

CHP'li Erdal Aksünger'den partisine ve Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: CHP sınıfta kaldı!

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili partisine eleştirilerde bulundu. Aksünger, "CHP'nin genel başkanı ve yöneticiler sınıfta kaldı. Topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Parti içi mücadele artık farklı bir mecraya taşınacak. Sadece parti içerisinde iktidar olmayı düşünen insanlara ihtiyaç yok. Buna genel başkan da dahil." diye konuştu.

Haber 25-06-2018 16:44

CHP'li Erdal Aksünger'den şoke eden Rıza Sarraf iddiası: Rüşvet verdiğim bütün devlet yetkililerinin ismini vermedim henüz

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, ABD'de tutuklu bulunan Rıza Sarraf'ın çarpıcı açıklamalarını aktardı.

Haber 10-06-2018 08:27

CHP'li Aksünger'den ittifak açıklaması: Tabiatı HDP ile uyabilecek tek parti CHP

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger 24 Haziran'da yapılacak erken seçim kararı sonrası cumhurbaşkanı adayının ortak yaşamı savunan biri olması gerektiğini söyledi. Aksünger, CHP’nin HDP ile ittifak iddialarına ilişkin ise 'Burada bir doğal ittifak var zaten. Burada tabiatı HDP ile uyabilecek tek parti CHP gibi gözüküyor. HDP ile ittifak yapmak veya ortak ilkelerde buluşmak bir problem olmamalı bence' ifadelerini kullandı.

Haber 21-04-2018 17:15

CHP’li Aksünger: Zarrab davasında 10 milyar dolar ceza verilecek

CHP'li Erdal Aksünger, ABD'deki Hakan Atilla davasına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Aksünger, Reza Zarrab nedeniyle Türkiye'ye 10 milyar dolar civarında ceza verileceğini belirtti ve "Bunu ödemek zorundayız. Ödemezsek bir dolar bankalarımızdan para aktaramayız" dedi.

Haber 02-01-2018 14:08

CHP'li Aksünger: Süreç kötü bir yere gidiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, ABD'de süren Zarrab davasını, "Türkiye’nin aleyhine işleyen bir süreç" diye nitelendirdi ve "Bu süreç kötü bir yere gidiyor" diye uyardı. Aksünger, "Bence olacak en doğru şey, bu hükümetin bu bedeli halka ödetmemesi için bir erken seçime hızlı bir şekilde gidilmesidir" dedi. CHP'li ismin Halk Bankası iddiası da gündemi sarsacak gibi...

Haber 30-11-2017 09:48

Rıza Sarraf davası hakkında CHP'li Aksünger'den kritik açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, ABD'de izlediği Rıza Sarraf davasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aksünger, "Ben de garipsemiştim. Bu savcılar Emine Erdoğan’ı onlar mı koymuş bu işin içine diye merak ettim. Araştırınca şunu gördüm; Emine Erdoğan’ı o dosyaya dahil eden Rıza Sarraf’ın avukatları. TOGEM-DER’in yetkilileri tarafından söylenen bizim kurucumuz Emine Erdoğan diyorlar" dedi.

Haber 06-10-2017 15:14

Eski bakan Zafer Çağlayan için kritik adım! ABD'ye gidiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, eski bakan ve ABD'de Reza Zarrab'ın dava dosyasına eklenip tutuklama kararı verildiği ifade edilen Zafer Çağlayan'la ilgili dosya hakkında bilgi almak için ABD'ye gidecek. CHP, kamu ihalelerini mercek altına almak için komisyon kuruyor.

Haber 14-09-2017 03:57

Selin Sayek Böke'nin istifası 'parti içi iktidar savaşı' mı?

Selin Sayek Böke, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Böke’nin partideki görevlerinden istifa etmesi üzerine konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, istifanın “parti içi iktidar savaşı” olduğunu söyledi. Aksünger, konuyla ilgili "gerçekten sıkıntı verici bir konu" ifadesini kullandı.

Haber 07-05-2017 17:28

CHP’li Aksünger mühürsüz oyların sayısını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Yüksek Seçim Kurulu’nun, referandumda geçerli saydığı ve tartışmalara neden olan mühürsüz oyların ‘Evet’ ve ‘Hayır’ sayısıyla ilgili açıklama yaptı. Aksünger 1,5 milyon olduğunu ifade ettiği mühürsüz oyların 300 bin kadarının ‘Hayır’, geri kalanların ‘Evet’ olduğunu söyledi.

Haber 26-04-2017 17:32

CHP'den 'sine-i millet' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, 16 Nisan'da yapılan referandumun ardından çıkan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksünger, "Eğer CHP grubu istifa ederse yapılacak AKP'nin de belki de ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey neden olmayacaktır. Çünkü orada nispi seçimlere gidecektir, o zaman biz istifa etmişsek nispi seçimler konusunda da katılmama kararı alman lazım. O zaman CHP'siz bir parlamento oluşacak. Bunları teknik olarak anlatıyorum" dedi.

Haber 24-04-2017 15:28

CHP'li Erdal Aksünger'den referandum iddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Habertürk TV'de katıldığı programda referanduma ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Aksünger programda mühürsüz zarfların içinden çıkan oyların kabul edilmesi kararını eleştirirken, YSK sistemine göre henüz açılmamış 8-10 bin sandığın daha olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Twitter'dan referandum sonuçlarını tanımayacaklarını ilan etmişti.

Haber 19-04-2017 09:59

Son dakika! CHP, YSK Başkanı'na gidiyor

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) mühürsüz oyları geçerli saymasının yasaya aykırı olduğunu iddia ederek referandumun iptalini isteyen CHP, YSK Başkanı Sadi Güven ile görüşmeye gidiyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, YSK'ya geldi. Aksünger, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "YSK Başkanı Sadi Güven ile yüzleşmeye gidiyoruz" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise bugün saat 14.30'da 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Halk Oylamasının İptal Dilekçesini Yüksek Seçim Kurulu'na verecek.

Haber 18-04-2017 10:29

'Sahil kasabasındaki 100 seçmenin oyu Güneydoğu'daki bir sandıktan çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin "Çağrımız; ya bu hileleri düzeltin ya bu referandumu iptal edin. İkisinden birini tercih edin; çünkü şu anda kamu vicdanı, gerçekten yaralanmış vaziyette ve insanlar soru işaretleriyle duruyor. Resmen oy yolsuzluğu yapılıyor. Bunu kabul etmek mümkün değil" diye konuştu. Aksünger, ayrıca YSK'ya yapacakları başvuruyla ilgili "İptaliyle ilgili konu; bugün, yarın halledeceğimiz bir konu" dedi.

Haber 17-04-2017 17:03

Referandum sonuçları evet oranına Meral Akşener'den tepki

Referandum sonuçlarında evetin önde olmasında Meral Akşener'den tepki geldi. Fox TV'de yaptığı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre Hayır'ın yüzde 52, Evet oylarının ise yüzde 48 olduğunu söyledi. İşte referandum sonuçlarına siyasilerden gelen tepkiler...

Haber 16-04-2017 20:39

CHP'li Aksünger: Rıza Sarraf davası, siyasi şantaj davasıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Rıza Sarraf ile ilgili davanın, siyasi şantaj davası olduğunu savundu.

Haber 18-04-2016 15:12

CHP'li Aksünger: Erdoğan'ın çözüm sürecini tekrar başlatma ihtimali yüksek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Erdoğan'ın önümüzdeki 3-5 ay içerisinde çözüm sürecini tekrar başlatma ihtimali yüksek. Ayrıca PYD'ye 3-4 ay sonra 'terör örgütü' demeyecek" dedi.

Haber 17-04-2016 15:36

CHP Milletvekili Aksünger, Genel Başkan Başdanışmanı oldu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Erdal Aksünger'i bilgi ve iletişim teknolojisi ile ilgili konularda gerekli çalışmaları yürütmek üzere Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendi.

Haber 15-10-2014 11:49

CHP'de yumruklu kavga!

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in TBMM bahçesinde yumruklu kavgaya tutuştukları iddia edildi.

Haber 06-05-2014 04:32

'Twitter hesabı benim değil, deyin'

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, "Twitter'dan atılan bir mesajın size mal edebilme imkanı yok. 'O hesap benim değil' derseniz hiçbir şey yapamazlar" dedi.

Haber 20-06-2013 12:54

CHP'li Aksünger: Manipülasyon olabilir

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger partisine mensup Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ile birlikte TBMM'de "kişisel verilerin gizliliği" konusunda basın toplantısı düzenledi.

Haber 04-01-2013 13:22

CHP İzmir Milletvekili Aksünger'in acı günü

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in babası Ali Aksünger vefat etti.

Haber 21-06-2012 01:15