Erdem Kivrak Haberleri

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 2024-04-16 08:55:31

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 2024-04-04 16:16:50

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mazbatasını aldı

CHP'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Tahsin Erdem, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 2024-04-04 15:47:24

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 15:37:55

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-24 14:52

Canlı Zonguldak seçim sonuçları! Zonguldak yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Türkiye yeniden sandık başına giderken heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldaklılar diğer illerde de olduğu gibi Zonguldak'ta hangi adayın kazanacağını merak ediyor. Zonguldak'ta AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazanacak? İşte Zonguldak yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 19:25

Canlı Artvin seçim sonuçları! Artvin seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi CHP adayı Bilgehan Erdem mi mevcut başkan ve İYİ Parti'nin adayı Demirhan Elçin mi kazanacak?

Artvinliler Artvin seçim sonuçları konusunda araştırmalarını devam ettiriyor. Artvinliler tarafından en çok merak edilen konu Artvin seçim sonuçları ve seçimin galibi. CHP'den istifa edip İYİ Parti'nin adayı olan mevcut Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin mi CHP'nin adayı Bilgehan Erdem mi yoksa AK Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:16

CHP'li adaya Öcalan soruşturması: Skandal sözleri çok konuşulmuştu, Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeye çağırdı

Geçtiğimiz günlerde "Öcalan hain değildi" sözleriyle gündeme gelen CHP'li belediye başkan adayı Şükrü Erdem ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Hakkında soruşturma başlatılan Erdem Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeye çağırıldı.

Haber 25-03-24 15:40

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-03-24 11:40

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! 'Işıklandırma' gerçeği sonradan ortaya çıktı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli Ülker Stadyumu önünde yapılan törenle açıldı. Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu. Erdem'in heykeli sosyal medya kullanıcıları tarafından erkek heykeline benzetilirken gerçek ise ortaya çıktı. Eda Erdem'in heykelinin yanlış ışıklandırma kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Spor 08-03-24 17:45

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-24 13:22

SON DAKİKA | Erdem Gül'e hapis cezası! 'Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan...

Son dakika haberi: Yargıtay'da bozulan MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin yeniden görülen davada, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davada karar çıktı. Gül, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-02-24 12:40

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira artışı için yeni önlem: Boş evlerden daha çok vergi alınacak

Kira artışının önüne geçmek için hükümet bir kez daha kolları sıvadı. Yüzde 25 kira artışı sınırı kira zamlarına çare olmayınca yeni formüller gündeme geliyor. Bunlardan biri de boş tutulan evlerden daha fazla vergi alınması. Peki bu durum kira artışını nasıl etkiler? Faruk Erdem canlı yayında bu formülle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte yeni formülün detayları...

Finans 13-02-24 10:15

Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere tasfiye iddiası CHP'yi karıştırdı! İlgezdi tartışmanın fitili ateşledi, Eren Erdem itiraf diyerek paylaştı

CHP'de sancılı geçen aday belirleme sürecinde Ataşehir kararı verilince Battal İlgezdi isyan edip partisinden istifa etmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini" öne süren İlgezdi'nin sözlerinin yarattığı tartışmada gerginlik yükseliyor. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "itiraf" olarak nitelediği bir paylaşımı alıntılayıp "İnkara gerek yok, dürüstlük iyidir" dedi.

Haber 30-01-24 14:40

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i Mete Horozoğlu'nu görenler Yıllar acımamış dedi! Ülkeden gidip...

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i olarak hafızalara kazınan Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk etmişti. Türkiye'den giden bir diğer isim olan oyuncu Erdem Baş ile yurt dışında tiyatro kariyerine devam eden başarılı oyuncu son haliyle "Yıllar acımamış" dedirtti.

Magazin 30-01-24 07:22

Türkiye'yi terk etmişti! Erdem Baş o videoyu görünce dayanamadı: 1000 km yol yaptım geri verdim

Çaydanlık alan bir müşteri ile çalışan arasında iade gerginliği sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş bu görüntülere tepkisiz kalamadı ve "Ne alırsan al sorgusuz sualsiz iade alıyorlar burada" dedi.

Magazin 29-01-24 14:00

Kocaeli'de arkadaşını öldürmüştü! Mahkemede anlattı, her şey böyle başlamış: 'O çocuk senden değil'

Kocaeli'de Erdem Diril, çıkan tartışmada İsmail Kütük'ü tüfekle vurarak öldürdü. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında Diril, Kütük'ün kendisine "Beraber olduğun kişi başkaları ile beraber oluyor, o çocuk da senden değildir, çocuğun kimden olduğu belli değil" dediğini aktardı. Olay nedeniyle pişman olduğunu belirten Diril, "Alkol olmasaydı bu olay gerçekleşmezdi" dedi.

Haber 23-01-24 19:08

SSK, Bağkur emekli maaşı zammında 2 formül! Rakam ve tarih belli oldu: ‘İyi bir zam var’

Emekli maaşlarına 2024 yılında yapılacak ek zam düzenlemesi ile ilgili son detaylar ortaya çıktı. Uzmanlardan açıklamalar peş peşe gelirken ‘iyi bir zam var’ mesajı emekli maaş zammı ile ilgili haberleri yakından takip edenleri sevindirdi. Ekonomi yazarı Faruk Erdem de yaptığı açıklamada emekli maaş zammı ile ilgili masadaki rakamları duyurdu ve 2 formül üzerinde çalışıldığını belirtti.

Finans 11-01-24 10:04

CHP'nin adayı tartışma konusu oldu! Eren Erdem alay etti, o gazeteci 'İstanbul'da sandığa gitmem' dedi

CHP dün gece saatlerinde 242 belediye başkan adayını tanıttı. Hararetli geçen toplantının ardından resmileşen isimler kamuoyuna duyuruldu. Depremde en çok yıkım yaşanan Hatay'da ise mevcut başkan Lütfü Savaş'ın tekrardan aday gösterilmesi bazı kesimlerin tepkisine neden oldu. Tepki gösterenlerin arasında Eren Erdem ve Seyhan Avşar'ın sözleri dikkat çekti.

Haber 11-01-24 09:59

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-24 08:23

Fatih Camii'nde imam Galip Usta'ya bıçaklı saldırı! Slogan atıp boğazından yaralamış... Görüntüler ortaya çıktı

Fatih Camii'nde yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Cami içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-01-24 09:50

Eşinin ölümünden sorumlu doktordan intikam için 7 yıl bekledi! Araca biner binmez 'Beni tanıdın mı, seni öldüreceğim' dedi

Sinop'ta 2017'de Çiğdem Eriş (29) ameliyat sırasında yaşamını yitirmiş, doktor Mustafa Erdem kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza almıştı. Ancak Eriş'in eşi yıllarca intikam için bekledi ve 19 Eylül'de Erdem'i Samsun'da silah zoruyla kaçırdı. Yakalanıp gözaltına alınan Eriş hakim karşısına ilk kez çıktı. Erdem, "Araca biner binmez 'Beni tanıdın mı, seni öldüreceğim' dedi ve silahı boynuma dayadı. Ben de 'Ben zaten 7 yıldır bu anı bekliyordum' dedim" deyip yaşadığı dehşeti anlattı.

Haber 22-12-23 12:28

Ateş Kuşları’nın Zıpkın’ı Erdem Şanlı'dan ilan-ı aşk! Sevgilisi Ömer’in yıldızı çıktı

Ateş Kuşları dizisinde canlandırdığı 'Zıpkın Ateş' rolüyle tanınan Erdem Şanlı aşkını ilan etti. Ünlü oyuncunun yeni aşkı Ömer dizisinin yıldızı çıktı. İkilinin aşk pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-12-23 11:57

CHP'de ‘kayıp 100 milyon’ iddiası! Eren Erdem sessizliğini bozdu: ‘İlk ve son açıklamamdır…’

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde partideki aldığı görevle tartışmalara neden olan Eren Erdem parti kasasındaki kayıp 100 milyon iddialarına ilk kez cevap verdi. 'Medya Sorumlusu' olarak görev yapan, söz konusu iddiaların hedefindeki isim olan Erdem, iddiaları sert bir dille yalanladı. CHP’de sayman olarak görev yapan Özgür Karabat'a seslenen Erdem "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Haber 22-12-23 07:45

Şota Arveladze Türkiye'ye geri döndü! Fatih Karagümrük, Alparslan Erdem'in ayrılığından dakikalar sonra resmi açıklamayı yaptı

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı. Bu haberden dakikalar sonra teknik direktörlük görevi için Şota Arveladze ile prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı. Geçtiğimiz sezon Hull City'de görev yapan tecrübeli çalıştırıcı yeniden Süper Lig'e döndü.

Spor 11-12-23 16:54

Fatih Karagümrük, Şota Arveladze ile prensip anlaşmasına vardı! Alparslan Erdem'in ayrılığından dakikalar sonra açıklandı

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı. Bu haberden dakikalar sonra teknik direktörlük görevi için Şota Arveladze ile prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı.

Spor 11-12-23 16:46

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can'ın telefonu çalan gazeteci ile arasında geçen diyalog salondakileri güldürdü!

THY EuroLeague'de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes'in Yunana ekibi Panathinaikos karşısında aldığı 71-68'lik galibiyet sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan başantrenör Erdem Can'ın toplantının başlaması sırasında telefonu çalan basın mensubu ile arasında geçen diyalog salondakileri güldürdü. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 12:54

MİT TIR'ları davasında Erdem Gül hakkında dikkat çeken karar! Tek bir cümle söyledi: 'Gazetecilik suç değildir'

MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül hakkındaki davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Erdem Gül'ün "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 3 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Duruşma çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine Erdem Gül, "Bir tek kelime söyleyeceğim gazetecilik suç değildir" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-11-23 14:59

Bir süredir gözden uzak olan Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i ziyaret etti!

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay sonrasında genel başkanlığı Özgür Özel'e kaptırmıştı. Kurultay sonrası Eren Erdem de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu Erdem'i ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun takım elbise giymemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 18-11-23 19:35

Nebi Hatipoğlu'nun ardından İYİ Parti'de istifalar devam etti! Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem bugün peş peşe açıkladı

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Bugün ilk olarak partinin kurucularından ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. İlerleyen saatlerde ise Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem'in istifa haberi geldi.

Haber 10-11-23 14:42

Makyajı, saçı ve stiliyle sosyal medyayı salladı! Eda Erdem'in paylaşımı olay...

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem gerek başarılı spor hayatı gerekse açıklamalarıyla dikkat çeken bir sporcu. Eda Erdem sosyal medyada özel bir gece için hazırlandı ve gerek saçı gerekse makyajıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-11-23 08:00

WhatsApp mesajıyla duyurdu! Eren Erdem görevinden ayrıldı

CHP'de Özgür Özel'in Genel Başkan olmasının ardından ilk istifa haberi geldi. CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Eren Erdem görevinden ayrıldığını belirtti. Erdem istifa haberini gazetecilerin olduğu WhatsApp grubuna gönderdiği mesajla duyurdu.

Haber 06-11-23 15:02

Fatih Terim'e benzerliğiyle dikkat çeken Selen Erdem'den açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un Başantrenörü Selen Erdem, Fatih Terim'e benzetilmesi ve kariyer planlamasıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Spor 05-11-23 14:07

Girişimde Kadın Gücü Projesi Bursa'da tanıtıldı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Perviz Erdem, yürüttükleri "Girişimde Kadın Gücü Projesi" kapsamında girişimci kadınları teknik içerikler ile dijitalleşme, bütçe yönetimi, tedarik zinciri, yönetim ve markalaşma alanlarında geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 31-10-23 13:42

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’siydi... İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İpek Erdem uzun zamandır ekranlara yer almıyor. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı.

Magazin 26-10-23 17:23

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

Parkenin topuklu başantrenörü Selen Erdem: Bana 'Dişi Fatih Terim' derler!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlardaki tavırları, hareketleri ve giyimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Erdem, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim'e benzetiliyor.

Spor 19-10-23 17:32

AK Parti'de kongre sonrası yeni görevlendirmeler! Genel Sekreter Fatih Şahin'den 'tebrik' mesajı

7 Ekim'de gerçekleşen AK Parti Büyük Kongresi sonrasında görevlendirmeler devam ediyor. Genel Sekreter Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevlerine gelen isimleri duyurdu.

Haber 16-10-23 13:16

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler aynı şeyi söyledi

Kurtlar Vadisi Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Polat, Memati, Çakır, Karahanlı ve Dayı gibi karakterlerle hafızalarda silinmez yer edinen dizinin en ilginç karakterlerinden biri de Deli Hikmet'ti. Deli Hikmet'i canlandıran Erdem Ergüney, yıllardır ortalarda görünmüyordu. Ünlü oyuncu son haliyle şaşırttı.

Magazin 14-10-23 12:33

Karabük'te bir çiftçi tarlasına traktörüyle 100. Yıl yazdı

Karabük'ün Eflani ilçesinde çiftçi Süleyman Erdem, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla traktörle tarlasına "100. Yıl" yazdı.

Yurthaber 12-10-23 08:04

Kılıçdaroğlu'nun Filistin paylaşımını gören Erdem Baş'tan bomba yorum

ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumunu gören oyuncu yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Magazin 10-10-23 13:58

Düğün salonuna girerken silahlı saldırıya uğramıştı! 25 gün sonra sevindiren haber

Diyarbakır’da damat Ahmet Erdem (20), 5 Eylül’de gelin F.A. ile düğün salonuna girerken silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Erdem, tedavisinin ardından 25 gün sonra Batman’da dünya evine girdi. F.A ile evlenen Erdem'in halay çektiği görüntüler kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 01-10-23 16:59

Terkinler çetesi operasyonunda tutuklanmıştı! İsmail Hakkı Erdem hücresinde kendisini astı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine operasyon düzenlendiğini açıklamıştı. Aralarında çete lideri Nazi Terkin'in bulunduğu 16 kişi tutuklanmıştı. Resmi bir kurumda şube müdürü olarak çalışırken operasyon kapsamında tutuklanan İsmail Hakkı Erdem'in dün gece cezaevinde intihar ettiği öğrenildi.

Haber 30-09-23 13:13

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 19-09-23 15:20

Samsun'da hareketli saatler! Silah zoruyla kaçırılan doktor, polis operasyonuyla kurtarıldı... Her yerde aranıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem, silah zoruyla kaçırıldı. Doktorun bindirildiği otomobilin önünü kesen polis ekipleri Erdem'i kurtardı. Doktoru serbest bırakan şüpheli ise otomobiliyle kaçmayı başardı.

Haber 13-09-23 15:00

Ticaret Bakanı duyurdu... Esnafa kredi desteği! Sadece o kente özel

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın İzmirli esnaf ve sanatkarlara uygun şartlarda 100 milyon liralık kredi tahsisatı müjdesi, kentte sevinçle karşılandı. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdem Hünü, uygun faizli ve uygun vadeli bu krediden tüm esnaf ve sanatkarların yararlanması çağrısı yaptı. İşte İzmir esnafına özel kredi desteğinin detayları...

Finans 13-09-23 12:21

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den canlı yayında dikkat çeken sözler! 'Kemal Bey susarak kan davasını önlüyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, Kılıçdaroğlu'nun susarak kan davasını önlediğini ifade ederek "Aslında Kemal Bey, yeniden masa kuruyor. Siyaset okuyucuları bunu iyi değerlendirecektir" dedi.

Haber 09-09-23 21:52

Otomobilini sıradışı bir yöntemle satışa çıkardı! Alan kişiye 'bir deste para' verecek

Amasya’da yaşayan Alican Erdem, daha önce yaşadığı İngiltere’ye yeniden taşınmayı planlandığı için 47 yaşındaki klasik otomobilini sıradışı bir yöntemle satışa çıkardı. Erdem, 850 bin TL’ye satışı çıkardığı 1976 model klasik otomobilini alacak müşterisine sadece koleksiyoncularda bulunan aynı seriden 'bir deste eski para' hediye edecek. Otomobilin bütün parçalarını yenilettiği anlatan Erdem, "Yani arabamı satacağım, üstüne de para vereceğim” şeklinde konuştu.

Haber 06-09-23 09:53