Erdogandan Yalova Mitinginde Bay Gafi Haberleri

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birleşe birleşe kazanacaklarını belirterek, "Bay Kemal'in Antalyalılara, Türkiye'ye, 85 milyona sözü var. En geç iki yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi Suriye'ye yolcu edeceğiz." dedi.

Yurthaber 2023-05-08 07:38:01

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Twitter'da Bay Kemal hamlesi! Profiline girenler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de gerçekleşen Milletin Sesi mitinginde "Bay Kemal" ifadesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. "Bay Kemal" sözünün sıradan bir söz olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal olmak için önce ahlaklı olacaksın. Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin. Bay Kemal olmak için adaletli olacaksın." şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamaların ardından Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında dikkatlerden kaçmayan bir adım attı. İşte detaylar...

Haber 2022-07-24 23:03:38

Trump, Suudi Kralı’ndan nasıl 500 milyon dolar aldığını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’i arayarak nasıl 500 milyon dolar aldığını açıkladı.ABD Başkanı Donald Trump, Wisconsin eyaletinin Green Bay şehrinde gerçekleştirdiği “Amerika’yı Yeniden Büyük Yap” (MAGA) mitinginde ABD’nin askeri desteği için krallıktan daha fazla para almak için kullandığı bir müzakere taktiğini açıkladı.

Haber 2019-04-29 14:07:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Cumhur İttifakı mitinginde konuştu:

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhur İttifakı’nın ilk mitingini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart, CHP’ye gönül veren kardeşlerimizi Bay Kemal’den kurtarma seçimidir.

Haber 2019-03-17 16:40:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi: Roketleri duymadın mı?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, "'YPG bize saldırmadı' diyen Bay Kemal'e soruyorum. Bu örgütün ülkemizdeki eylemlerinden de mi haberin yok? YPG'nin şehit ettiği güvenlik görevlilerinden de mi haberin yok? Vahşice Güven Park'ta katledilen vatandaşlarımızı da mı bilmiyorsun. Atılan roketleri de mi duymadın?" dedi.

Haber 06-03-19 15:20

Muharrem İnce Yalova mitinginde böyle duyurdu: Siyasette uzun dönemi bitti, ince dönemi başladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova'da halka hitap etti. Muharrem İnce, "Siyasette uzun dönemi bitti, ince dönemi başladı" dedi.

Haber 15-06-18 18:42

AK Parti'nin Yalova mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "(Yerli otomobil) Bu otomobil öyle Bay Muharrem'in ve onun genel başkanının sandığı gibi geçen asrın teknolojisi değil. Otomobilimizin projesi en son teknolojiyle, elektrikli ve hatta ileride sürücüsüz otomobil konseptine göre geliştiriliyor" - "Şu anda İHA'lar nasıl çalışıyor, SİHA'lar nasıl çalışıyor? Görüyorsunuz değil mi? Şimdi yeni bir tane daha geliyor. Bir müjde vereyim, şimdi bir de bizim Akıncı uçağımız geliyor. Bu şu anda hiçbir yerde yok" - "Kendi ürettiğimiz uydularımızla zaten uzaydaki yerimizi aldık. Şimdi uydu fırlatma tesisi kurmanın peşindeyiz. Öyle ya eğer bir gün insanlık uzayda daha etkin şekilde faaliyet gösterecekse Türkiye'nin şimdiden buna hazırlanması lazım" - "Bak Bay Muharrem, ben sıradan bir aday değilim. Benim bir özelliğim var. Ben aynı zamanda anayasaya göre başkomutan sıfatını taşıyorum. Bunu ben söylemiyorum anayasa söylüyor. Bu unvanı da bana milletim verdi. Milletimin verdiği bu unvanla beraber bu yolda yürüyorum ve inşallah 24 Haziran'da milletim bu unvanımı tazelerse, 'yürü' derse, milletimle beraber yürüyeceğim ama kalkıp da sen İsmail Metin Paşa'ya bu tür terbiye dışı bir ifadeyi kullanamazsın"

Haber 14-06-18 18:09

Erdoğan'dan Yalova mitinginde 'bay' gafı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da düzenlediği mitingde gaf yaptı.

Haber 14-06-18 17:35

AK Parti Yalova mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Bay Kemal ne diyor? 'Çiftçilerimiz ağlıyor, çiftçilerimize bir şey yok' diyor. Bilmiyorsan Maliye'ye bir müracaat et, sor. Bizim maliyecilerimiz yalan söylemez, bizimkiler sağlamdır, senin gibi değil" - "(İnce) Bu kişi dört dönemdir Yalova milletvekili. Peki bu kişinin Yalova'ya kazandırdığı herhangi bir hizmeti biliyor musunuz? Şehrimize bugüne kadar yapılan eserlerin hepsinin altında kimin imzası var? Benim var, AK Parti'nin var"

Haber 14-06-18 17:19

AK Parti'nin Yalova mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Yalova'daki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, şehit yakınlarımıza, gazilerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza toplam 331 trilyon liralık kaynakla destek olduk" - "Bay Kemal ne diyor Bay Kemal 'Engellileri kendi başına bıraktınız.' Halep oradaysa arşın burada. Yalanı bırakın artık yalanı. Genel Başkan yalan söyler, Cumhurbaşkanı adayı da yalan söyler. Bunlar böyle. Dürüst olun dürüst, artık millet dürüst olana oy veriyor, yalana değil ve 24 Haziran'da da benim milletim kime oy vereceğini çok iyi biliyor" - "Bizim, milletimizden başka kimseye diyet borcumuz yoktur. Bunun için de ne söylersek milletimize söylüyoruz, ne yaparsak milletimiz için yapıyoruz"

Haber 14-06-18 17:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova mitinginde Demirtaş sözleri: Tutukludan aday olmaz, düzenleme yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova mitinginde "Yalova'nın bir milletvekili var. Şu anda cumhurbaşkanı adayı. Edirne'de ziyarette bulunuyor. Kimi ediyor? PKK'nın arkasında olduğu partinin adayını. 'Bırakın çıksın' diyor. Tutukludan aday olmaz, seçimleri bir atlatalım düzenleme yapacağız" dedi.

Haber 14-06-18 16:40

AK Parti Yalova İl Kongresi

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan : (2) - "Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan'a, ailesine leke süremezsin, yargıda hesabını vereceksin. İnşallah yargıda o hesabı vereceği gibi, bundan sonra atacağı iftiraların da onun boynuna nasıl dolanacağını görecek" - "Bay Kemal, sen hızlı treni tanır mısın ya? Bilir misin ya? İnşallah binmiştir" - "Bay Kemal, işte senin SSK döneminden de burada bize kalan faturalar vardı, onları da biz ödedik." - "Düny

Haber 16-12-17 17:39

Chp'li İnce: Hayır Diyene Terörist Diyen Terbiyesizdir (2)

BANDIRMA MİTİNGİNDE KONUŞTU CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bandırma İlçesi'ndeki mitingde yaptığı konuşmasına, Bandırma'nın Kurtuluş Savaşı'nda önemli yeri olduğunu söyledi. Osmanlı

Yurthaber 05-03-17 18:59

Yalovalı Wushucular Antalya’da 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya Kazandı

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Antalya’da organize edilen Türkiye Gençler Büyükler Bay-Bayan Sanda Şampiyonası’nda Yalova 2...

Yurthaber 13-04-15 16:55

Başbakan Erdoğan Mitinginde 3 Bin Polis Görev Alıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova mitingi öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Miting alını ve çevresinde ise...

Yurthaber 25-05-14 14:28

Kılıçdaroğlu Hükümeti Eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yalova mitinginde AK Parti hükümetini eleştirdi.Yalova Meydanı'nda...

Yurthaber 01-03-14 14:17

CHP adayları konuşmasında AKP'yi hedef aldı

Yalova 666-C mitinginde konuşan Muharrem İnce, sert sözleriyle AKP'yi hedef aldı.

Yurthaber 08-06-11 09:57