Eregli Belediyesi Iftar Haberleri

Karar oy birliğiyle alındı! İzmir'de suya indirim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk birleşiminde, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Finans 2024-04-19 20:46:46

Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı.

Yurthaber 2024-04-19 14:30:45

Esenler’de 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali: Gazzeli çocukları ağırlıyor

Esenler Belediyesi tarafından 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Barış Ekmeği Festivali, bu yıl savaşın mağdurları, Gazzeli çocukları ağırlıyor.

Yurthaber 2024-04-19 14:08:46

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

Korkunç kaza kamerada! Metrelerce savrulup feci şekilde can verdi

Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapıp çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çarpmanın şiddetiyle Gençer, yaklaşık 10 metre havaya savruldu. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 18-04-24 16:59

Yüreğir Belediyesi, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı

Yüreğir Belediyesi, 2024 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı.

Yurthaber 18-04-24 11:06

AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Yurthaber 18-04-24 10:04

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:33

'Yavru saray' paylaşımı Şeyma Döğücü'yü kızdırdı! Görüntüleri paylaşan İsmail Saymaz'a ateş püskürdü: Jakuzi jakuzi dediler, tuvalet gösteriyorlar

Sancaktepe Belediyesi AK Parti'den CHP'ye geçtikten sonra 'jakuzi' iddiasıyla hararetli tartışmalara konu olmaya devam ediyor. Belediyeyi gezdikten sonra görüntüleri paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, "Sancaktepe Belediyesi yavru saray gibi" dedi. Eski başkan Şeyma Döğücü, Saymaz'ın paylaşımına ateş püskürdü, "Jakuzi jakuzi dediler, tuvalet gösteriyorlar" dedi. Saymaz'dan Döğücü'ye yanıt gecikmedi.

Haber 17-04-24 11:05

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

Bursa Hayvanat Bahçesi bayram tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 15-04-24 13:51

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 14-04-24 13:21

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

Dilenci kadının üzerinden çıkan para dudak uçuklattı! Hepsine el konuldu

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıktı. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konuldu. Kadın hakkında da cezai işlem uygulandı.

Haber 10-04-24 12:09

Bir ilde gündem oldu! MHP'li yeni başkan AK Parti'den devraldığı borçları afişle duyurdu: Kasada para kalmamış

31 Mart seçimlerinde birçok belediye el değiştirdi. Bunlardan biri de Afyonkarahisar'ın Bolvadin Belediyesi oldu. Cumhur İttifakı üyelerinin yarıştığı seçimi MHP'nin adayı Derviş Aynacı kazandı. Aynacı'nın ilk işi belediyenin borçlarını afiş yaptırmak oldu. İşte Bolvadin'de gündem olan o afiş...

Haber 10-04-24 10:57

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-24 15:36

İftar sonrası geri dönüp dehşet saçtılar! İstanbul'da lahmacun siparişi tartışmasında silahlar patladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde cumartesi iftardan sonra korkunç anlar yaşandı. Lahmacun siparişlerinin gecikebileceğini duyan müşterilerle iş yeri sahibi tartıştı. Müşteriler iftar sonrası iş yerine gelip dehşet saçtı, panik görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:58

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

Beşiktaşlı eski yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç basın mensuplarını ağırladı!

Beşiktaş'ta daha önceki dönemlerde yönetim kurulunda sayman üye görevinde bulunan Murat Kılıç, düzenlediği iftar programında gazetecileri ağırladı.

Spor 08-04-24 20:54

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Kadıköy'de Galatasaraylı baba ve kıza saldıran şüpheliler tutuklandı!

Kadıköy'de oynanan Galatasaray Daikin - Nilüfer Belediyesi kadın voleybol maçının ardından Uğur İris ve kızı Nil İris'e saldırarak ellerindeki pankart ve bayrakları alan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Haber 07-04-24 21:41

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Sancaktepe Belediyesi'nde Jakuzi iddiaları gündem oldu! Şeyma Döğücü'den açıklama

Sancaktepe Belediyesi binasına AK Partili başkan Şeyma Döğücü tarafından jakuzi yaptırıldığına dair açıklamalar gündem oldu. Siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan'ın sözlerine Şeyma Döğücü'den açıklama geldi.

Haber 06-04-24 23:16

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Necati Özkan'ın Sancaktepe Belediyesi ile ilgili sözleri gündem oldu: 'Jakuzi yaptırmışlar'

Yerel seçimler sonrası AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili bir açıklama gündem oldu. Yeni seçilen başkanı tebrik için binaya gittiğini ifade eden siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan, belediye binasının başkanlık katında jakuzi ile karşılaştığını ifade etti.

Haber 06-04-24 22:28

Nihat Hatipoğlu'na sorulan soru gündem oldu! Ünlü ilahiyatçı verdiği yanıtla dikkat çekti: Böyle abdest olmaz

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Hatipoğlu, son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.

Magazin 06-04-24 14:11

700 bin liralık iftar alışverişi... Dalgın adamın yaptığı hata bir servete patladı!

İstanbul Başakşehir'de bir kişi tüm yatırımıyla satın alabildiği arabasının anahtarını orucun etkisiyle kontakta unuttuğu için çaldırdı. Şaşkına çeviren olayda hırsız, araca binip bölgeden hızla uzaklaştı. Talihsiz adamın arabayı 7 gün önce aldığı öğrenildi. Dünyası başına yıkılan adam hırsızlara bir çağrıda da bulundu! İşte olayın tüm detayları!

Haber 06-04-24 12:06

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-24 10:07

Gözler Van kararının gerekçesinde! Seçimler sonrası itiraz süresi bugün sona eriyor

Yerel seçimlerin ardından birçok sandıkta itirazlar gerçekleşti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itirazları değerlendirmek üzere bugün bir araya geldi. Van Büyükşehir Belediyesi kararının gerekçesinin açıklanması beklenirken itirazı süreci bugün sona eriyor.

Haber 05-04-24 16:21

Diyarbakır’da bayramda ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince belediyeye ait araçlarla toplu taşıma hizmetini ücretsiz gerçekleştirecek.

Yurthaber 05-04-24 13:31

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı! Tüketiminde rekor kırılıyor

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından birisi olan kadayıf dolması bu Ramazan'da yine bolca tüketildi. Ramazan ayında kadayıf dolması tüketiminde rekor kırılıyor.

Yemek 05-04-24 12:12

Samsun’da zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların yoğun alışveriş yaptığı noktalarda denetimlerini artırdı.

Yurthaber 05-04-24 11:36

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

Selimiye Camii gölgesinde 5 bin kişi iftar yaptı

Edirne Valiliğinin katkılarıyla Selimiye Camii meydanında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılımıyla 5 bin kişi iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 05-04-24 07:42

AK Parti'den Hatay Büyükşehir Belediyesinde delillerin karartıldığı iddiasıyla suç duyurusu

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi yerleşkelerinden suçların delillerini karartmak için bazı eşyaların, evrakların, dosyaların, bilgisayarların çalındığı, nakledildiği ve içerikleriyle oynandığına ilişkin bilgi, belge ve fotoğraf gibi dokümanlarla suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Yurthaber 04-04-24 15:42

Konya'dan Gazzeli çocuklara oyuncak ve eşofman gönderilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) gönüllü kursiyerler tarafından dikilen 11 bin eşofman takımı ile toplanan binlerce oyuncak, Kızılay Karatay Şubesi iş birliğiyle Gazze'ye ulaştırılacak.

Yurthaber 04-04-24 15:15

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan "Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkıştı. Milletin iradesine ve takdirine hiçbir şekilde hürmetsizlik etmeyiz. Ama Kandil'deki terör baronlarının baskı ile vatandaşımıza musallat olmasına, artık geçmişte kalan acıları insanımıza tekrar yaşatmalarına izin vermeyiz veremeyiz. Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız" dedi.

Haber 03-04-24 20:34

SON DAKİKA | Ankara Hurdacılar Sitesi'nde yangın! Kentin birçok yerinden görüldü... Mansur Yavaş ve Ankara Valiliği'nden peş peşe açıklamalar

Son dakika haberi: Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Valiliği'nden de açıklama geldi. İzindeki itfaiyecilerin de çağrıldığı ve tüm itfaiye istasyonlarının bölgede olduğu belirtildi. Helikopterlerin de müdahale ettiği yangın saatler sonra büyük ölçüde kontrol altına alınabildi.

Haber 03-04-24 16:08

Gaziosmanpaşa'da belediye başkanlığına ilişkin oy pusulalarının yeniden sayılmasına başlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ndeki işlemlere sandık kurulu, parti temsilcileri ve partiler tarafından ismi bildirilen kişiler dışında kimse alınmıyor.

Yurthaber 03-04-24 13:46

CHP, Hatay için çabalamayı sürdürüyor: Oy farkı geriledi

Kıl payı farkla AK Parti'ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi için seçim sonuçlarına CHP'nin itirazı sonrası oy farkının azaldığı açıklaması geldi.

Haber 03-04-24 13:02

Kendine has mimarisi ile ‘Çarşı Melikgazi’ yakında kapılarını aralayacak

Melikgazi Belediyesi, örnekleri yalnızca Avrupa’da bulunan ve Türkiye’de ilk olacak Çarşı Melikgazi projesinde sona yaklaştı.

Yurthaber 03-04-24 12:06

Yanıp kül olan gece kulübü Masquerade'dan meğer hepsi şikayetçiymiş! 29 kişiye mezar olan yangında akılalmaz detay

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'daki 'Masquerade' gece kulübünde çıkan yangın Türkiye'yi sarstı. Alevlerin kuşattığı binada kısa süre içinde 29 kişiden acı haber gelmişti. Can kayıplarının dakika dakika artması dikkat çekerken bina yöneticisi tadilat sonrası iftar detayını ilk kez açıkladı. Ayrıca bina inşa edilirken ruhsatta gece kulübünün olmadığını dile getirdi. Yangın sonrası gece kulübünün içinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 03-04-24 11:56

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! İftar çadırı açılmayınca Şeyma Döğücü'ye ateş püskürdü

Sancaktepe Belediyesi'ni kaybeden eski başkan Şeyma Döğücü, seçimden önce 2 bin TL'lik 'Emekli Kart' ve ev kadınlarına altın vaatleriyle gündeme gelmişti. Belediye tarafından vatandaşlara yemek dağıtılan iftar çadırının seçimden sonraki gün açılmaması tartışmaları beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Döğücü'ye ateş püskürdü!

Haber 03-04-24 10:59

Eskişehir’e yerleşen depremzedelerden Ramazan dayanışması

Eskişehir’de, 6 Şubat tarihli depremler sonrası depremzedeler tarafından açılan yemek işletmelerinden 3’ü, kendileriyle aynı yıkımı yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği yardımı yapıyor.

Yurthaber 03-04-24 10:31

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin 03-04-24 10:19

Büyükşehir Belediyesi, zararlı böceklere karşı mücadele başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zararlı böceklere karşı mücadele başlattı.

Yurthaber 03-04-24 10:07

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Yörüklere ’göç azığı’ desteği

Ramazan ayı öncesinde kent genelinde başlattığı ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayında başlayacak göçe hazırlanan Yörüklere, göç azıklarını ulaştırıyor.

Yurthaber 03-04-24 10:05

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25