Erkan Durdu Haberleri

Trabzonspor'dan Konya maçının başında tarihi protesto!

Trabzonsporlu futbolcular, Konyaspor maçının ilk anlarında omuz omuza hareketsiz bir şekilde durdu. Yaklaşık 30 saniye boyunca maça başlamayan bordo-mavililerin bu hareketine Konyaspor taraftarı tepki gösterdi.

Spor 2024-04-03 20:47:24

DEM Partililere destek için Van'a gitmişti! Erkan Baş polis ve göstericiler arasında kaldı

Van'ın DEM Partili adaydan, AK Partili adaya verilmesi sonrasında başlayan protestolar devam ediyor. Kentte bugün de gerilim hakimdi. DEM Partililere destek vermek için kente giden Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, polis ve göstericiler arasında kaldı.

Haber 2024-04-03 17:14:01

SON DAKİKA | Marmaray'da intihar girişimi! Seferler durdu

Son dakika haberi: Marmaray Yenikapı istasyonunda 15 yaşındaki çocuk, raylara atlayarak intihar etti. Olay nedeniyle seferlerin Kazlıçeşme-Üsküdar istasyonları arasında durduğu ve bir süre sonra da normale döndüğü öğrenildi.

Haber 2024-04-02 12:22:00

Gebze'den aday olmuştu! İşte Erkan Baş'ın aldığı oy oranı

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli'nin Gebze ilçesinden aday olarak gösterilmişti. Gebze'deki seçimde yarışı AK Parti kazanırken, Erkan Baş yüzde 19,87 oy aldı.

Haber 2024-04-01 02:43:54

CANLI | TUNCELİ seçim sonuçları: Komünist başkan Maçoğlu'ndan sonra Tunceli'de kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Erkan Eroğlu mu CHP'li Ali Mustafa Çelik mi kazandı?

Türkiye seçimini yaptı, sandıklar kapandı! 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Tunceli de seçim sonuçları merak edilen iller arasında. "Komünist başkan" olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy'de aday olmasının ardından Tunceli'de seçimi kim kazandı? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi?

Finans 31-03-24 17:13

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | Ağrı seçim sonuçları? Ağrı'da yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti mi CHP mi DEM Parti mi kazandı?

81 ilde seçim heyecanı sona erdi. 2024 Ağrı yerel seçim sonuçları belli oldu. Yaklaşık 61 milyonun sandık başına gittiği 2024 seçimlerinde en çok merak edilen illerden birisi de Ağrı. Peki Ağrı seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Salih Aydın mı CHP adayı Erkan Bulut mu DEM Parti adayı Hazal Aras mı kazandı? İşte Ağrı yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar...

Finans 31-03-24 15:43

İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi... Sakallarını uzatıp sarık taktı! Maneviyata yönelen eski manken ve oyuncu Meriç Erkan hayatının nasıl değiştiğini anlattı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklamış ve yeni adı Mahmut Erkan olduğunu söylemişti. Katıldığı programda gençlik yıllarında yaptıklarını ve şimdiki hayatını anlatan Meriç Erkan bu dönüşümün nasıl başladığını da anlattı.

Magazin 29-03-24 16:43

SON DAKİKA | 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! Erkan Baykut için istenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin’in Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, sanık Erkan Baykut hakkında “Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle iddianame hazırladı. Baykut ifadesinde, Pişkin'i, geçmişte kendisine zarar verdiğini öne sürdüğü Saboor Muradı olarak tanıdığı kişi zannettiğini, bu nedenle maktulün iş yerine giderek bıçakladığını anlattı. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:38

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Film çekimleri başlamadan durdu! Kerem Bürsin kovid oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin yeni filmi Mavi Mağara'nın setine çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak ünlü oyuncudan üzen haber geldi.

Magazin 29-03-24 07:44

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 27-03-24 14:37

Hatay'da 'Gökhan Zan' krizi! Erkan Baş canlı yayında açıkladı, Gökhan Zan'dan yanıt gecikmedi

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala TİP, Hatay'dan aday gösterdiği Gökhan Zan'ı geri çekmiş ve bunun gerekçesi ile ilgili de bir takım iddiaları öne sürmüştü. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş katıldığı canlı yayında Zan'ın "Kazanamazsam geleceğimi düşünmeliyim" dediğini açıklarken söz konusu açıklama üzerine Zan'dan da açıklama geldi.

Haber 23-03-24 22:47

Skandal ses kayıtları dışında olay sözler! Gökhan Zan'ın Ulaşamadım dediği Erkan Baş sessizliğini bozdu

TİP'in Hatay'da hem CHP hem AK Parti'nin adayına tepki olarak Gökhan Zan'ı aday gösterme kararı krizle sonuçlandı. Gökhan Zan'ın adının geçtiği skandal iddialar sonrası TİP Genel Başkanı Erkan Baş ilk kez konuştu. Baş, Zan'ın montaj olduğunu öne sürdüğü ses kayıtlarındaki ifadeler dışında kendi çevresine de seçimle ilgili çarpıcı sözler söylediğini aktardı.

Haber 19-03-24 09:26

Trabzonspor Fenerbahçe maçında oyun durdu! Halil Umut Meler, yardımcılarını orta noktaya çağırdı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bir süreliğine durduruldu. Sarı-lacivertli futbolcu Dusan Tadic'e gelen madde sonrası yıldız oyuncu yerden kalkamadı. Gelen maddelerin artmasından sonra hakem Halil Umut Meler yardımcılarını orta noktaya çağırdı.

Spor 17-03-24 21:58

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 15-03-24 10:44

Tüm Türkiye Eylem Tok ve oğlunu konuşuyor... Gözler Bülent Cihantimur'daydı! Işın Karaca'dan şoke eden sözler: 'Verdiği ilaç yüzünden annemin kalbi durdu'

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçtı. Yeni iddiaların bir bir ortaya çıktığı olayla ilgili yeni bir iddia da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Ehliyetsiz kaza yapan Timur'un estetisyen babasına seslenen ünlü şarkıcı 'hesap vereceksiniz!' diyerek sert çıktı.

Magazin 14-03-24 10:42

Mehmet Şimşek’ten Hafize Gaye Erkan açıklaması: Faizleri yüzde 60’a mı çıkarmak istedi? Yanıt geldi

Hafize Gaye Erkan’ın istifasının yankıları devam ediyor. Son olarak faizleri yüzde 60’a çıkarmak istediği için Merkez Bankası başkanlığı görevinden alındığı iddia edilen Gaye Erkan hakkında Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de DMM’nin o açıklamasını sosyal medya hesabından yayımlayarak iddiaları tamamen yalanladı.

Finans 13-03-24 13:36

Kadıköy'ün yeni gölü sosyal medyada gündem oldu! Gören bir daha baktı

Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başladı. Kazı ve temel atma çalışmasının ardından inşaatta faaliyet durdu. İnşaat sahasına yağmurla birlikte su doldu. Google Maps uygulaması ise su birikintisini göl olarak algıladı. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur drone ile görüntülendi.

Haber 12-03-24 17:59

Kaza geçiren eşini ziyarete gelenlere ikram ediyordu! İşe dönüştürdü 'İyileşene kadar satış yapmaya başladık' Yurt dışına bile gönderiyorlar

Şırnak’ta 2018 yılında eşi Abdi Erkan’ın kazada yaralanması sonucu ziyarete gelen misafirlere menengiç kahvesi yapıp ikram eden Hayal Erkan, daha sonra bu fikri geliştirip işini kurdu. Eşi iyileşene kadar satış yapmaya başladıklarını aktaran Erkan, hedeflerinin dünyanın her yerine markasını taşımak olduğunu söyledi. Erkan "Biz ürünümüzü ilk başta Şırnak ve çevresine veriyorduk ama şu anda Türkiye’nin hemen hemen her iline gönderdik. Yurt dışına da gönderiyoruz" dedi.

Kadin 08-03-24 17:10

Aracının yanında ölü bulunmuştu! Korkunç cinayetin nedeni selektör tartışması çıktı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde Erkan Arman (52), eğlence mekanından ayrıldıktan sonra yol kenarında aracının önünde bıçaklanmış halde cesedi bulundu. Arman’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 8 şüpheli daha gözaltına alındı. Arman’ın trafikte selektör yapması sebebiyle çıkan tartışmada öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili daha önce 2 de kişi tutuklanmıştı. İşte detaylar...

Haber 08-03-24 16:59

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçını hakem durdurdu! Stat hoparlörleri tarafından duyuru yapıldı...

Union SG-Fenerbahçe maçı, meşaleler nedeniyle geç başladı ve kısa süreliğine durdu. Maçın hakemi Fenerbahçe tribünlerine anons yapılmasını istedi ve yapılan anons sonrası meşaleler yerden toplanarak oyun yeniden başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada bu olaya tepki gösterdi.

Spor 07-03-24 23:17

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-24 16:57

Ticari krediler için adım atılmıştı: Mehmet Şimşek 'desteğimiz tam' diyerek Merkez Bankası'nın arkasında durdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın kredi adımlarını yorumladı. Bakan Şimşek fiyat istikrarı vurgusu yaparak Merkez Bankası'na desteklerinin tam olduğunu açıkladı.

Finans 06-03-24 11:27

İstanbul trafiğini birbirine kattı! Arabasından bornozla inen kadın sokağın ortasında twerk yapıp dans etti... Sosyal medyada gündem yarattı

İstanbul'da trafikte kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu. Aracından bornozuyla inen bir kadın diğer arabaların yanından geçerek önlerinde durdu. Bir anda twerk yapmaya başlayan kadının dans ettiği görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 05-03-24 08:47

Mecidiyeköy metrobüs durağında yürüyen merdiven durdu! 3 kişi yaralandı

Şişli Mecidiyeköy’de metrobüs durağındaki yürüyen merdivende meydana gelen arıza nedeniyle 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken metrobüs girişinde yoğunluk oluştu.

Haber 04-03-24 18:35

Erkan Can fena dolandırıldı! 9 bin doları gitti, dava sonrası bakın ne kadarını geri aldı

"Bambaşka Sohbetler" programına ünlü oyuncu Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı. Bir telefonla 9.000 doları gitti. Erkan Can konuşmasında "Suçlu yakalandı, paramızın bir kısmını aldık. O günkü kurdan bir 100 bin lira para aldık" dedi.

Magazin 03-03-24 14:17

Erkan Baş, genel başkanlığı bırakacak mı? TİP'in Gebze kararı sonrası merak konusu olmuştu! 'Aynen öyle' diyerek duyurdu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın Gebze ilçesinden belediye başkanı adayı olmasının yankıları sürerken dikkat çeken bir açıklama geldi. TİP’in Kadıköy adayı Doğan Ergün, Baş'ın seçimleri kazanması halinde genel başkanlığı bırakacağını duyurdu.

Haber 03-03-24 13:47

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-24 13:07

İstanbul'da feci ölüm! Tramvayın çarptığı kişi yaşamını yitirdi

İstanbul'da tramvay faciası yaşandı. Tramvayın çarptığı kişi kurtarılamadı. İstasyondaki seferler geçici olarak durdu.

Haber 28-02-24 16:01

Burası kutuplar değil Ovit Yaylası

Erzurum’un İspir ilçesinde yaşayan ve yöre halkı tarafından ’Dağların Oğlu’ olarak bilinen Bülent Erkan, elleriyle yaptığı ikinci iglo ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Yurthaber 28-02-24 09:50

Otomobile çarpacağını anlayınca motoru bırakıp ayakta durdu: İlginç kaza anı kamerada

Arnavutköy’de ara sokaktan çıkan bir otomobil sürücüsü cadde üzerinden gelen motosikletli ile çarpıştı.

Yurthaber 27-02-24 14:01

Arka Sokaklar setinde şaşırtan olay... Set durdu! Yasal işlem başlatıldı

Her bölümü merakla izlenen 'Arka Sokaklar' dizisiyle ilgili ilginç bir olay yaşandı. Dizinin çekimi, diziyle ilgili kostüm ve silahların olduğu kamyon kaybolunca ertelendi.

Magazin 24-02-24 10:19

Uğurcan Çakır'ın koruduğu kaleye meşale yağmuru sonrası milli kalecinin eşinden sert tepki! ''Allahınızdan bulun artık yeter!''

Pendikspor-Trabzonspor maçında sahaya meşale atıldı. Bordo-mavililerin kalecisi Uğurcan Çakır'ın bulunduğu bölüme atılan meşaleler nedeniyle oyun bir süre durdu. Tecrübeli kalecinin eşi Kübra Çakır'dan bu konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

Spor 18-02-24 17:31

Yağmurda kayan ve caddeye fırlayan başıboş motosiklet faciaya neden oluyordu

Bursa’da yağmurda kayan ve caddeye fırlayan motosiklet, seyir halindeki belediye otobüsünün önünde durdu. Motosikleti son anda fark eden otobüs şoförü, motosiklete çarptı. Kazada şans eseri kimse yara almadı.

Haber 17-02-24 11:54

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı oldu! Sosyal medya hesabından duyurdu

Siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimleri için aday çalışmalarını sürdürürken, Türkiye İşçi Partisi'nden Erkan Baş sürprizi geldi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erkan Baş, "Ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 16-02-24 20:14

İkinci el araba satanlar dikkat! Düşüş durdu, yükseliş mi başlayacak? Galericiler stoklarını artırıyor: Merakla beklenen rapor yayınlandı!

Uzun bir süre yatırım aracı olarak değerlendirilen ikinci el otomobil piyasasındaki fiyat düşüşleri durma noktasına geldi. Merakla beklenen '2. El Oto Raporu' yayınlandı. Galericiler stoklarındaki araç sayılarını artırmaya başladı. Peki ikinci el araç piyasası tekrardan yükselişe geçecek mi?

Finans 15-02-24 17:11

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-24 11:25

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-24 13:44

PUBG izni alamayan 12 yaşındaki çocuk kafasına sıktı: Ailesi yatak odasında kanlar içinde buldu

Oyun oynamasına izin verilmeyen 12 yaşındaki çocuk yürekleri ağza getirdi! Türkiye'de çok sayıda kullanıcısı bulunan PUBG adlı şiddet içeren oyun için ailesinden izin alamadığı öne sürülen çocuk tabancayla kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılırken çocuğun yolda kalbi durdu.

Haber 14-02-24 09:58

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 13-02-24 17:37

İkinci el piyasası neredeyse durdu! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar cazip hale gelebilir

İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Alıcılar oto pazarlarına ilgil gösterse de satışlar durma noktasına geldi. Fiyatlarda düşüş yaşanacak mı? Uzman isim tarih vererek araç alacakları uyardı.

Finans 13-02-24 09:45

Bu görüntüler mazide kaldı! Gaye Erkan ve Fatih Karahan yan yana kare vermedi! Merkez Bankası’nda devir teslim töreni yapılmadı

Merkez Bankası'nda görev değişikliği yaşanmış Hafize Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan getirilmişti. Ancak isteğe bağlı olsa da Hafize Gaye Erkan 'bayrak' teslimi için Karahan ile aynı kareye girmedi. Devir teslim töreni yapılmadı. Fatih Karahan ise enflasyon raporunda diğer başkanlardan farklı olarak ekran karşısına yardımcıları ile çıkarak 'ekip' mesajı verdi.

Finans 12-02-24 12:36

Hafize Gaye Erkan'ın 'geçinemiyoruz' açıklaması soruldu: Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan tek cümlelik cevap! 'Burada enflasyon konuşuyoruz'

Fatih Karahan da tıpkı eski başkan Hafize Gaye Erkan gibi ABD’den gelmiş ve başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yılın ilk enflasyon raporunun açıklanmasının ardından soru cevap kısmında Karahan’a Gaye Erkan’ın geçinemediğini ifade ettiği röportajı anımsatılarak, kendisinin geçinip geçinemediği sorusu yöneltildi. Karahan o soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 08-02-24 11:35

Deniz Zeyrek'ten Hafize Gaye Erkan iddiası! Babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye konuşuyormuş

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Resmi Gazete'de ise 'görevden alındı' kararı yayınlanan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Partili bir yöneticinin kendisine, "Erkan'ın babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye sağda solda konuşuyormuş" dediğini aktardı.

Finans 07-02-24 08:11

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye kötü haber! Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan böyle duyurdu: Olacak gibi değildi olmadı da zaten

İzmir Karaburun Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilmiş ve bir süre önce de belediye meclis kararı ile tiny house'lar için yasak getirilmişti. Karar sonrası Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla bölgede sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar kaldırıldı.

Haber 05-02-24 19:16

ABD’li banka JPMorgan’dan Hafize Gaye Erkan ve Fatih Karahan yorumu! Perşembe gününü işaret ettiler: ‘Türk Lirası açısından olumlu’

JPMorgan, TCMB Başkanlığına Dr. Fatih Karahan’ın getirilmesinin ardından yayımladığı notta, “Para Politikası Kurulu'nun (PPK) artık daha şahin olabileceği yönündeki görüşümüz nedeniyle TCMB'deki liderlik değişikliğini enflasyonun düşürülmesi ve lira açısından olumlu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Finans 03-02-24 13:43

Son dakika: Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu

Son dakika: Hafize Gaye Erkan'ın görevinden istifa etmesinin ardından yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fatih Karahan, Hafize Gaye Erkan gibi Amerika'dan Türkiye'ye dönerek göreve başlamıştı.

Finans 03-02-24 00:08

Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı seferler durdu! Kazada makinist yaralandı

Zeytinburnu'nda makas bölgesinde manevra yapan tramvaya arkadan gelen T1-Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Haber 02-02-24 23:17

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa etti!

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erkan "Son dönemde şahsıma yönelik büyük bir itibar suikastı kampanyası düzenlenmiştir. Bu süreçten ailem ve dahası henüz bir buçuk yaşına bile girmemiş günahsız evladımın daha fazla etkilenmemesi için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Finans 02-02-24 22:12