Erkan Ertas Haberleri

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 2024-03-27 14:37:46

Hatay'da 'Gökhan Zan' krizi! Erkan Baş canlı yayında açıkladı, Gökhan Zan'dan yanıt gecikmedi

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala TİP, Hatay'dan aday gösterdiği Gökhan Zan'ı geri çekmiş ve bunun gerekçesi ile ilgili de bir takım iddiaları öne sürmüştü. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş katıldığı canlı yayında Zan'ın "Kazanamazsam geleceğimi düşünmeliyim" dediğini açıklarken söz konusu açıklama üzerine Zan'dan da açıklama geldi.

Haber 2024-03-23 22:47:54

Skandal ses kayıtları dışında olay sözler! Gökhan Zan'ın Ulaşamadım dediği Erkan Baş sessizliğini bozdu

TİP'in Hatay'da hem CHP hem AK Parti'nin adayına tepki olarak Gökhan Zan'ı aday gösterme kararı krizle sonuçlandı. Gökhan Zan'ın adının geçtiği skandal iddialar sonrası TİP Genel Başkanı Erkan Baş ilk kez konuştu. Baş, Zan'ın montaj olduğunu öne sürdüğü ses kayıtlarındaki ifadeler dışında kendi çevresine de seçimle ilgili çarpıcı sözler söylediğini aktardı.

Haber 2024-03-19 09:26:12

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 2024-03-15 10:44:00

Mehmet Şimşek’ten Hafize Gaye Erkan açıklaması: Faizleri yüzde 60’a mı çıkarmak istedi? Yanıt geldi

Hafize Gaye Erkan’ın istifasının yankıları devam ediyor. Son olarak faizleri yüzde 60’a çıkarmak istediği için Merkez Bankası başkanlığı görevinden alındığı iddia edilen Gaye Erkan hakkında Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de DMM’nin o açıklamasını sosyal medya hesabından yayımlayarak iddiaları tamamen yalanladı.

Finans 13-03-24 13:36

Kaza geçiren eşini ziyarete gelenlere ikram ediyordu! İşe dönüştürdü 'İyileşene kadar satış yapmaya başladık' Yurt dışına bile gönderiyorlar

Şırnak’ta 2018 yılında eşi Abdi Erkan’ın kazada yaralanması sonucu ziyarete gelen misafirlere menengiç kahvesi yapıp ikram eden Hayal Erkan, daha sonra bu fikri geliştirip işini kurdu. Eşi iyileşene kadar satış yapmaya başladıklarını aktaran Erkan, hedeflerinin dünyanın her yerine markasını taşımak olduğunu söyledi. Erkan "Biz ürünümüzü ilk başta Şırnak ve çevresine veriyorduk ama şu anda Türkiye’nin hemen hemen her iline gönderdik. Yurt dışına da gönderiyoruz" dedi.

Kadin 08-03-24 17:10

Aracının yanında ölü bulunmuştu! Korkunç cinayetin nedeni selektör tartışması çıktı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde Erkan Arman (52), eğlence mekanından ayrıldıktan sonra yol kenarında aracının önünde bıçaklanmış halde cesedi bulundu. Arman’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 8 şüpheli daha gözaltına alındı. Arman’ın trafikte selektör yapması sebebiyle çıkan tartışmada öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili daha önce 2 de kişi tutuklanmıştı. İşte detaylar...

Haber 08-03-24 16:59

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-24 16:57

Erkan Can fena dolandırıldı! 9 bin doları gitti, dava sonrası bakın ne kadarını geri aldı

"Bambaşka Sohbetler" programına ünlü oyuncu Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı. Bir telefonla 9.000 doları gitti. Erkan Can konuşmasında "Suçlu yakalandı, paramızın bir kısmını aldık. O günkü kurdan bir 100 bin lira para aldık" dedi.

Magazin 03-03-24 14:17

Erkan Baş, genel başkanlığı bırakacak mı? TİP'in Gebze kararı sonrası merak konusu olmuştu! 'Aynen öyle' diyerek duyurdu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın Gebze ilçesinden belediye başkanı adayı olmasının yankıları sürerken dikkat çeken bir açıklama geldi. TİP’in Kadıköy adayı Doğan Ergün, Baş'ın seçimleri kazanması halinde genel başkanlığı bırakacağını duyurdu.

Haber 03-03-24 13:47

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-24 13:07

Burası kutuplar değil Ovit Yaylası

Erzurum’un İspir ilçesinde yaşayan ve yöre halkı tarafından ’Dağların Oğlu’ olarak bilinen Bülent Erkan, elleriyle yaptığı ikinci iglo ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Yurthaber 28-02-24 09:50

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı oldu! Sosyal medya hesabından duyurdu

Siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimleri için aday çalışmalarını sürdürürken, Türkiye İşçi Partisi'nden Erkan Baş sürprizi geldi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erkan Baş, "Ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 16-02-24 20:14

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-24 11:25

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-24 13:44

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 13-02-24 17:37

Bu görüntüler mazide kaldı! Gaye Erkan ve Fatih Karahan yan yana kare vermedi! Merkez Bankası’nda devir teslim töreni yapılmadı

Merkez Bankası'nda görev değişikliği yaşanmış Hafize Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan getirilmişti. Ancak isteğe bağlı olsa da Hafize Gaye Erkan 'bayrak' teslimi için Karahan ile aynı kareye girmedi. Devir teslim töreni yapılmadı. Fatih Karahan ise enflasyon raporunda diğer başkanlardan farklı olarak ekran karşısına yardımcıları ile çıkarak 'ekip' mesajı verdi.

Finans 12-02-24 12:36

Hafize Gaye Erkan'ın 'geçinemiyoruz' açıklaması soruldu: Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan tek cümlelik cevap! 'Burada enflasyon konuşuyoruz'

Fatih Karahan da tıpkı eski başkan Hafize Gaye Erkan gibi ABD’den gelmiş ve başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yılın ilk enflasyon raporunun açıklanmasının ardından soru cevap kısmında Karahan’a Gaye Erkan’ın geçinemediğini ifade ettiği röportajı anımsatılarak, kendisinin geçinip geçinemediği sorusu yöneltildi. Karahan o soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 08-02-24 11:35

Deniz Zeyrek'ten Hafize Gaye Erkan iddiası! Babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye konuşuyormuş

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Resmi Gazete'de ise 'görevden alındı' kararı yayınlanan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Partili bir yöneticinin kendisine, "Erkan'ın babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye sağda solda konuşuyormuş" dediğini aktardı.

Finans 07-02-24 08:11

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye kötü haber! Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan böyle duyurdu: Olacak gibi değildi olmadı da zaten

İzmir Karaburun Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilmiş ve bir süre önce de belediye meclis kararı ile tiny house'lar için yasak getirilmişti. Karar sonrası Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla bölgede sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar kaldırıldı.

Haber 05-02-24 19:16

ABD’li banka JPMorgan’dan Hafize Gaye Erkan ve Fatih Karahan yorumu! Perşembe gününü işaret ettiler: ‘Türk Lirası açısından olumlu’

JPMorgan, TCMB Başkanlığına Dr. Fatih Karahan’ın getirilmesinin ardından yayımladığı notta, “Para Politikası Kurulu'nun (PPK) artık daha şahin olabileceği yönündeki görüşümüz nedeniyle TCMB'deki liderlik değişikliğini enflasyonun düşürülmesi ve lira açısından olumlu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Finans 03-02-24 13:43

Son dakika: Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu

Son dakika: Hafize Gaye Erkan'ın görevinden istifa etmesinin ardından yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fatih Karahan, Hafize Gaye Erkan gibi Amerika'dan Türkiye'ye dönerek göreve başlamıştı.

Finans 03-02-24 00:08

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa etti!

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erkan "Son dönemde şahsıma yönelik büyük bir itibar suikastı kampanyası düzenlenmiştir. Bu süreçten ailem ve dahası henüz bir buçuk yaşına bile girmemiş günahsız evladımın daha fazla etkilenmemesi için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Finans 02-02-24 22:12

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı öldüren Erkan Baykut'un ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken 'cinsel istismar' detayı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’i öldüren Erkan Baykut'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Baykut ifadesinde, "Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı zannettim. Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla gittim. Kendisine önce taş attım. Kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Bende üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 defa sapladım" dedi. Baykut'un ifadesindeki cinsel istismar detayı ise dikkat çekti. İşte detaylar!

Haber 02-02-24 16:59

Yılın ilk enflasyon raporu haftaya açıklanıyor: Hafize Gaye Erkan sunum yapacak

Merkez Bankası yılın ilk enflasyon raporunu 8 Şubat'ta açıklayacak.

Finans 02-02-24 15:14

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-24 15:02

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! Katil zanlısı Erkan Baykut adliyeye sevk edildi

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’in öldüren Erkan Baykut, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Baykut’un, Ramazan Pişkin’i, babasının çay ocağı yakınlarındaki iş yerini ziyaretleri sırasında tanıdığı öğrenildi.

Haber 02-02-24 14:53

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' lakaplı Ramazan Pişkin bıçaklı saldırıda öldürülmüştü! Çarpıcı gerçek ortaya çıktı: Çay ocağına gidip...

Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak ünlenen Ramazan Pişkin, dün İstanbul'da işlettiği dükkanda bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Saldırgan ise bugün yakalanmıştı. Ramazan Pişkin cinayetine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Ekiplerin çalışmalarıyla, Erkan B.’nin Ramazan Pişkin’i tanıdığı ve çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden direkt Ramazan Pişkin’i göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi.

Haber 01-02-24 19:45

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

Görüntüler gündem olmuştu! 'Falakacı kargocu' davasında yeni gelişme

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatırıp görüntülerini çeken kargocu Erkan T. (35), istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandı. Erkan T.'nin 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, "Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınıp 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:59

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! 'Gerekli sıkılığa ulaşıldı...' Mevduat faizleri için dikkat çeken sözler

Son dakika haberi… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Hafize Gaye Erkan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB Ocak ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Buna göre yüzde 42,5 seviyesinde olan Merkez Bankası politika faizi 250 baz puan artırılarak yüzde 45 seviyesine yükseltildi. Banka yılın ilk faiz kararının ardından yayımladığı karar metninde yılın geri kalanına dair güçlü sinyaller verdi.

Finans 25-01-24 14:00

Merkez Bankası faiz kararı SON DAKİKA: Yeni dönem, ilk kez tarih verildi: Türk Lirası için devreye giriyor! Ocak 2024 TCMB Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı sonrası belli olacak. Başkan Hafize Gaye Erkan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı öncesinde piyasalar TCMB faiz kararı için bekleyişe geçti. Peki 'Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta?’ İşte Merkez Bankası faiz beklentisi ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı’nın dikkat çeken faiz açıklaması…

Finans 25-01-24 08:19

Erdoğan isim vermedi, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez konuştu: Akla ziyan dedikodularla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili gündeme gelen iddialara ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan açıklamasında isim vermeden, "Akla ziyan dedikodularla ekonomide binbir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar" dedi, muhalefete tepki gösterdi.

Finans 24-01-24 16:48

CHP lideri Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Haber 24-01-24 16:23

Yatırımda rota Türkiye'ye döndü! Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan yakın takipte: Dünyaca ünlü kurum açıkladı

ABD'li yatırım bankası J.P. Morgan'dan Stefan Weiler, "Uluslararası yatırımcı topluluğunun büyük bir kısmı Türkiye ile yeniden ilgileniyor. Yani dalganın değiştiğini görüyoruz ancak bu, tüm yatırımcıların geri döndüğü anlamına gelmiyor" dedi.

Finans 24-01-24 14:15

Kayseri'de maddi durumu olmayan kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı iddia edilmişti: O sanığın davasında yeni gelişme!

Kayseri'de maddi durumu iyi olmayan kadınları para karşılığı evine çağırıp ve falakaya yatırdığı ve o anları kayıt altına aldığı iddia edilen kargocu ve 2 çocuk babası Erkan T.'nin cezası 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülmüştü. Erkan T.'nin avukatı davanın zaman aşımına uğradığını ifade ederek cezanın iptalini talep etti.

Haber 24-01-24 12:08

Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'ndaki günleri sayılı! Başkan olacağını söylediğinde inanmamıştım deyip bomba iddiayı paylaştı

Merkez Bankası'nda yaşandığı öne sürülen olaylar nedeniyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Hafize Gaye Erkan'ın görevine devam edip etmeyeceği de gündemde. Erkan ile ilgili son olarak geniş yankı uyandıracak yeni bir iddia gündeme geldi! Buna göre Erkan'ın Merkez Bankası'ndaki görevinde sayılı günleri kaldı...

Finans 23-01-24 16:23

'Cumhurbaşkanı Erdoğan, MB Başkanı Hafize Gaye Erkan ile görüşecek' iddiası gündem olmuştu! DMM'den açıklama geldi

Son günlerdeki iddiaların sonrasında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacağı öne sürülmüştü. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Finans 22-01-24 18:11

Merkez Bankası faiz kararı toplantısına katılmayacağı iddia edilmişti! Hafize Gaye Erkan o fotoğraf ile ‘ben buradayım’ dedi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan yaklaşık 1 aydır Amerika’da yatırımcılar ile temas halindeydi. Erkan ABD’de kaynak arayışlarını sürdürürken hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Son olarak Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı için Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına katılmayacağı da gündeme gelmişti. Gaye Erkan Türkiye’ye döndü ve ayağının tozu ile Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Finans 22-01-24 14:44

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Hafize Gaye Erkan ve Mehmet Şimşek yorumu! Uğur Dündar’ın WhatsApp mesajları üzerinden tek tek anlattı: ‘Bal gibi biliyoruz…’

Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı 25 Ocak Perşembe günü belli olacak. Faiz kararı öncesi hem Merkez Bankası hem de Başkan Hafize Gaye Erkan cephesinde ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmezken Gazeteci Fatih Altaylı’dan gündem yaratacak bir yorum geldi. Altaylı Erkan’ın babasına ilişkin Uğur Dündar’ın WhatsApp mesajları üzerinden yaptığı yorumda dikkat çeken ifadeler kullandı. “Bu kampanyayı yapanlar Mehmet Şimşek'e karşı da kampanya düzenlerse hiç şaşırmam” dedi.

Finans 22-01-24 08:43

Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken Hafize Gaye Erkan paylaşımı: İddialar gündem olmuştu, 4 seçenek var dedi, tek tek açıkladı

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili basında yer alan iddialara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Finans 21-01-24 15:41

'Bakan Şimşek ve Hafize Gaye Erkan'ın arası açıldı' iddiası! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili olarak bu sefer yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Erkan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in arasının açıldığı ve söz konusu haberlerin Şimşek taraftarı bir grup tarafından servis edildiği öne sürüldü. Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları yalanladı.

Finans 20-01-24 18:12

Erkan Petekkaya oğlu Cem Cano'yu paylaştı! Baba-oğulun benzerliği olay oldu

Başarılı oyunculuğu, sempatik halleri ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya bu defa oğlu Cem Cano ile gündem oldu. Didem Petekkaya ile mutlu bir evliliği olan Petekkaya'nın oğlunu görenler çok şaşırdı. Baba-oğulun benzerliğine yorum yağdı.

Magazin 20-01-24 15:32

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

Hafize Gaye Erkan iddiasına Ahmet Hakan’dan sert yanıt! ‘İşin doğrusunu yazıyorum’ diyerek anlattı: ‘Pardon ama siz bu işe ne karışıyorsunuz…’

Gazeteci Ahmet Hakan ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile gerçekleştirdiği röportaja yönelik ‘zorunlu açıklama’ diyerek hakkındaki iddialara yanıt verdi. Gerçekleştirilen röportajın planlanması ile ilgili Hafize Gaye Erkan'ın babasının aracı olduğuna ilişkin Hakan, “İşin doğrusunu yazıyorum: Hafize Gaye Erkan’la yaptığım röportajda sadece ve sadece Merkez Bankası’nın iletişim birimi aracılık yapmıştır” dedi.

Finans 20-01-24 10:43

Hafize Gaye Erkan'ın babası tarafından işten çıkartıldım iddiası gündem olmuştu! Erkan'dan açıklama geldi: 'Asla kabul edilemez'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili bir iddia kamuoyunda gündem olmuştu. Erkan sosyal medyadan yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. ABD'deki temasları sırasında iddiayı öğrendiğini ifade eden Erkan, "Bu asılsız iddialar karşısında şaşkınlığımı ve üzüntümü kamuoyu ile özellikle paylaşmak isterim" diyerek yasal haklarını kullanacağını ifade etti.

Haber 18-01-24 22:40

Kadıköy'de 'Komünist Başkan' krizi! Maçoğlu'nun adaylığı sonrası TİP'ten çok sert tepki... Erkan Baş resti çekti: Kendi adayımızı çıkartacağız!

Yerel seçim öncesi sol partiler arasında Kadıköy'de adaylık krizi yaşanıyor. Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’nun TKP’den Kadıköy Belediye Başkanı adayı olması geniş yankı uyandırdı. 'Komünist Başkan'ın adaylığı adeta solu ikiye böldü. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Maçoğlu’nun adaylığı konusunun kendilerine nezaketen bile hiç sorulmadığını belirterek sitem dolu ifadeler kullandı. Baş, TİP'in Kadıköy'de kendi adayını çıkaracağını duyurdu.

Haber 17-01-24 13:58

Erkan Baş'tan Gökhan Zan'a 'adaylık' telefonu! TİP'ten sürpriz Hatay hamlesi

İYİ Parti'den istifa eden eski milli futbolcu Gökhan Zan'a Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) adaylık teklifi geldiği iddia edildi. Genel Başkan Erkan Baş'ın bizzat arayarak Zan'a 'Bizim Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olur musun?' dediği belirtildi.

Haber 15-01-24 13:23

Kadınları falakaya yatıran kargocu! Mahkeme karar verdi, o görüntüler infial yarattı

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.'ye (35) 'müstehcenlik' suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası, istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle bozuldu. Yeniden yargılanan Erkan T.'nin cezası, bu kez 1 yıl 6 ay 22 güne düşürüldü ve hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 12:08