Erkekler Haberleri

Aşk hayatından dert yandı! Gerçek aşkı bulmak istiyor: Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır

Sosyal medya fenomeni Louanna Jasmin aşk hayatından dert yandı. Çok güzel olduğu için gerçek aşkı bulmak konusunda zorlandığını dile getiren fenomen isim, "Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-20 10:46:36

Kriket Türkiye Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli’de yapılacak.

Yurthaber 2024-04-19 10:12:03

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 2024-04-17 10:12:36

Sosyal medyada gündem yaratan sözler! O kadar güzelim ki erkekler benimle sevgili olmaya korkuyor

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Lauren Butler neredeyse bir yıldır sevgilisi olmadığını söyledi. Düzenli ilişki yaşamak istediğini dile getiren fenomen isim nedenini ise erkeklerin güzelliğinden korkarak yanına yaklaşamaması olarak gösterdi. Butler'ın sözleri kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-04-09 10:19:06

Bir boxer fiyatına üç tane alın! İşte 250 TL altı boxer setleri

Boxerlar, erkekler için iç giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kaliteli bir boxer, hem cilt dostu oluyor hem de uzun ömürlü kullanıma imkan tanıyor. Hem kaliteli hem bütçe dostu seçeneklere ulaşmak da her zaman kolay olmuyor. Ama endişe etmeyin, biz sizin için bir boxer fiyatına üç tane alabileceğiniz, 250 TL altı boxer setlerini bir araya getirdik. Her biri farklı ihtiyaca uygun olan boxer setleriyle avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmak için gelin, içeriğimize bir göz atalım!

Haber 03-04-24 17:35

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber 03-04-24 13:27

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 01-04-24 17:49

Kupa Voley’de şampiyon Halkbank

Bursa’da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de Halkbank şampiyon oldu.

Spor 27-03-24 20:12

Özel dedektif aldatan bir erkeği ele veren ipuçlarını paylaştı! Aldatan erkekler her zaman aynı şeyi yapar

Özel dedektif Ray Ranno'nun işinin büyük bir bölümünün sadakatsizlik yapan eşleri takip etmek olduğunu söyledi. Özellikle aldatan erkeklerin benzer hareketler yaptığını dile getiren Ranno, aldatan erkekleri ele veren ipuçlarını paylaştı.

Trend 22-03-24 11:57

Megan Fox'a benzerliği sayesinde servet kazanıyor! Mesleğini duyan inanamadı: Erkekler bana para ödüyor

İngiltere'nin Exeter bölgesinde yaşayan 26 yaşındaki Taylor Ryan, son iki yıldır Megan Fox'a benzerliğini bir ticaret dönüştürmeye karar verdi. Ünlü isme benzerliği sayesinde dikkatleri üzerine çeken Ryan, "Erkekler bana para ödüyor" diyerek bu durumun kendisinin yeni mesleği olduğunu söyledi.

Trend 21-03-24 12:00

Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Yumruklu kavgada inanılmaz anlar

Kanye West son zamanlarda kendisinin ve eşinin giydiği ilginç kıyafetlerle gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez başka bir konuyla gündeme geldi. West'in konserinde trans bir bireyle erkekler arasında kavga çıktı. Trans bireyin yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Magazin 19-03-24 13:10

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-24 14:07

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler

Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 15-03-24 23:51

Aşk Adası birincisi Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında yeni yarışmada! Eminim erkekler benden korkuyor

Türk oyuncu Ekin Su Aşk Adası'ndan sonra şimdi de Celebrity Big Brother yarışmasına dahil oldu. "Eminim erkekler benden korkuyor; ben ateşli bir kadınım" diyen Ekin Su pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 13:52

Osmanlı'dan kalan gelenek! Yılda 1 gün gerçekleşiyor: Kadınlar kahvede, erkekler evde... 'Geleneğini anneannemden öğrendim'

Bursa'nın İnegöl ilçesi Dipsizgöl Mahallesi’nde Osmanlı’dan bu yana yılda bir kez gerçekleştirilen, ‘Erkekler evlere, kadınlar kahvehaneye’ geleneği sürdürülüyor. Kadınlar yılda 1 gün, gün boyunca dışarıda ve kahvede oturup oyun oynayıp sohbet ederken, erkekler ise evden çıkmayıp temizlik yapıyor. Gelenek, 'Kıraathane: Dipsizgöl’de yılda bir gün rol mekan değişimi' projesi ile TÜBİTAK'a da sunuldu.

Trend 28-02-24 09:00

Doğum kontrolünde yeni yöntem! Uzman isim açıkladı: İlişki sırasında erkekler de kalıcı olarak korunabiliyor

İlişki sırasında erkeklerin de korunabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nigar Allahverdiyeva, “Gebelikten koruma denince akla kadınlar için tasarlanan yöntemler gelir fakat erkekler için de korunma yöntemleri mevcuttur. Erkeklerde kalıcı korunma yöntemi olarak ’vazektomi’ ameliyatı uygulanabilir” dedi.

Kadin 26-02-24 16:08

Sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?' diye sordu... Yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın, "Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?" diye sordu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülere hak verdiğini söylerken bazıları ise geçmişin ilgilendirmediğini savundu.

Trend 22-02-24 11:47

Aldatma sözleri sosyal medyada gündem oldu! Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor

Sosyal medyada aldatma üzerine kadın ve erkeklerin kıyaslandığı bir konuşma gündem olmayı başardı. Erkeklere aldatma konusunda çok yüklenildiğini dile getiren kadının, "Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor" sözleri çok konuşuldu.

Trend 21-02-24 10:14

Fenerbahçeli sporcuya şaşırtan sürpriz! Buket Sena o anları kameraya kaydetti

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası'nı, finalde Anadolu Efes'i 80-67 yenen Fenerbahçe Beko kazanmıştı. Sarı-lacivertlilerin oyuncusu Emre Ekşioğlu'nun sevgilisi Buket Sena, Türkiye Kupası zaferinin ardından sevgilisini karşıladığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 19-02-24 09:26

11. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

Antalya'da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nın beşinci gününde genç erkekler kategorisinde Türk sporcular, 7'si altın 24 madalya kazandı.

Yurthaber 13-02-24 08:02

'Senden hoşlanıyorsa bunu yapar' Bir erkeğin bir kadınla ilgileniyorsa yapacağı 3 şeyi açıkladı

Romantik kadın ve erkek ilişkileri bazıları için anlaşılmaz ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Hem kadınlar hem de erkekler duygusal bir iletişim içerisinde oldukları karşı tarafın onlardan gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını merak edebiliyor. Bir ilişki koçuna göre ise bunu anlamak çok basit. Sosyal medyada paylaşımlar yapan ilişki koçu erkeklerin bir kadınla gerçekten ilgileniyorsa yapacağı 3 şeyi açıkladı.

Kadin 12-02-24 13:48

'Erkekler bu konuda biraz daha talihsiz' Hayati önem taşıyor! 'İlk 4,5 saat' diyerek açıkladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Akçay, inme ile ilgili merak edilen soruları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesinin hazırladığı ’Sağlık İçin’ programında cevapladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Halil İbrahim Akçay, inmede erkeklerin daha fazla risk altında olduğunu söyledi.

Haber 01-02-24 17:43

Erzurum’da kadınlar triod, erkekler akciğer kanserine yakalanıyor

Ülkemizde kanser istatistiklerinde en son verileri yayınlandı.

Yurthaber 22-01-24 10:33

Natasha Leggero sahnede bir anda soyunmaya başladı! Erkekler yapabiliyorsa...

Komedyen Natasha Leggero, Hollywood Improv'da sahneye çıktığında herkesi şaşkına uğratacak anlara imza attı. Komedyen kıyafetini çıkarıp göğüslerini sergileyerek gündeme geldi.

Magazin 22-01-24 09:36

Liseli gençler bilek güreşinde Türkiye finalinde

2023-2024 Okul sporları genç erkekler(B) kategorisi bilek güreşi grup müsabakaları, 14 ilden 154 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Yurthaber 08-01-24 10:29

Şampiyon voleybolcular kupalarını Başkan Kaplan’ın elinden aldı

Koçarlı Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı geçen sezonun ardından bu yıl da şampiyonluk ipini göğüsleyerek 2. defa voleybolun Aydın il şampiyonu olurken, kupalarını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın elinden aldı.

Yurthaber 05-01-24 09:04

Rafael Nadal, 349 gün sonra kortlara geri döndü!

Sakatlıktan dönen eski dünya 1 numarası İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Uluslararası Brisbane Turnuvası tek erkekler ilk turunda Avusturyalı Dominic Thiem'i 2-0 yendi

Spor 02-01-24 16:02

Minimal tasarımları ve her tarza uygun modelleriyle öne çıkan cüzdan ve kartlıklar

Günlük hayatta şıklığından ödün vermek istemeyen ama büyük cüzdan kullanmaktan hoşlanmayan erkekler için birbirinden farklı model ve tasarıma sahip kartlıkları derledik. klasik modellerden, spor ve modern tasarımlara kadar farklı seçenekler sunan kartlıklar uygun fiyatları, şık tasarımları ve kaliteli malzemeleriyle tarzınızı yansıtmanın en pratik yollarından birisi. İşte, minimal tasarımlı kartlık ve cüzdan kullanmayı seven erkekler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden şık 10 kartlık modeli!

Haber 26-12-23 17:34

Atlet Hayrettin Yıldız, 10 bin metre Türkiye pist rekorunu kırdı

Adana'da düzenlenen Spor Toto Olimpik Deneme Yürüyüş Yarışmaları'nda 20 yaş altı erkekler kategorisinde yarışan Hayrettin Yıldız, 10 bin metre Türkiye pist rekorunu kırdı.

Yurthaber 25-12-23 10:03

Gram altın fiyatları için 2024 muhasebesi: Erkekler bile adını ezberledi! Ajda bilezik ve astar altın yatırımcının favorisi oldu

Yılı tamamlamaya çok kısa bir süre kala 2024 altın tahminleri yatırımcının gündemindeki sıcaklığını arttırdı. Uzmanlara göre altının bu yükselişi ve parlayışı 2024 yılında da devam edecek. Ekonomist Filiz Eryılmaz altın için Haziran 2024’e dikkat çekerken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise, 2700 seviyesine yerleşecek bir gram altına göre herkes planını yapmalı” dedi. 2023’ün favorisinin ise ajda bilezik ve astar altın olduğunu söyledi.

Finans 16-12-23 10:00

Mide bulandıran olay! Kafe çalışanı müşterileri izlemek için tuvalete gizli kamera kurdu... Müstehcen görüntüler cep telefonundan çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki bir kahve dükkanında bir çalışanın erkekler tuvaletine gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı. Spyridon Vulgarakis isimli çalışan çekici bulduğu 10 erkeğin görüntülerini kaydedebilmek için cep telefonunu banyodaki lavabonun altına sakladığını itiraf etti.

Trend 16-12-23 09:45

Yürek sızlatan görüntüler! Tabutunu kadınlar taşıdı, gözyaşları sel oldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde eski eşi Şafak Şahin (36) tarafından öldürülen Nursena Kozan (25) son yolculuğuna uğurlandı. Kozan’ın annesi Gülay Tek ve kadınlar, "Erkek şiddetinden gitti. Erkekler değil kadınlar taşıyacak" diyerek, cenazeyi cenaze aracına kadar taşıdı. Kadınlardan bazıları ise kısa süreli 'Kadına şiddete hayır’ ve 'Şiddet gösteren erkekler yok olsun' sloganları attı. Nursena Kozan’ın cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 15-12-23 15:59

Sayı yapmayı çok daha kolay hale getirecek en iyi bowling ayakkabıları

Yetenek ve çeviklik gibi özelliklerin ön plana çıktığı bowling oyunundaki performansını artırmak isteyenlere güzel bir haberimiz var! Kadın veya erkekler tarafından giyilebilecek, kaza riskini asgari düzeye indirebilecek, şık tasarımlı ve rahat ayakkabıları sizin için derledik. Tarzınıza ve ayak ölçülerinize uygun ayakkabıyı tercih ederek sayı yapma ihtimalinizi artırabilirsiniz. Hem cırt cırtlı hem bağcıklı ayakkabıların yer aldığı listeye gelin birlikte bakalım!

Haber 04-12-23 17:05

Rahat, şık ve sıcacık bir kış geçirmek isteyen erkekler için AVVA mont seçme rehberi

Kışın gelmesiyle hemen herkesi mont alma telaşı sardı. Onlarca model içinde kendinize en uygun montu seçmekte kararsız kalıyorsanız; mont seçerken şık görünmesinin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel olmasına da önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için her ihtiyaca ve beğeniye uygun mont modellerini bir araya getirdik. Gelin o modelleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-12-23 16:54

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-23 12:11

Sistit nedir, neden olur? Sistite evde ne iyi gelir?

Sistit, mesane iç yüzeyini kaplayan zarın (mukozanın) iltihaplanması olarak tanımlanan yaygın bir idrar yolu enfeksiyonu türüdür. Genellikle "idrar yolu enfeksiyonları" olarak anılan bu durum özellikle kadınları etkileyen bir sağlık sorunudur. Ancak erkekler de sistite yakalanabilir. Sistit idrar yolunda yaşanan bakteriyel enfeksiyonlar sonucunda meydana gelir ve kendini idrara çıkarken yanma, sık sık idrara gitme isteği, idrarda kanama ve alt karın bölgesinde ağrı gibi belirtilerle gösterir.

Haber 31-10-23 22:35

İsrail takımları, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'ndan çekildi

Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda mücadele eden İsrail takımları Bnei Ofek Dist Herzliya, Ironi Ness Ziona ve Hapoel Galil Elion, bu sezon turnuvadan çekildiğini duyurdu.

Spor 30-10-23 15:33

Milli mücadele döneminde bütün erkekler savaşa gitti, hiçbiri geri dönmedi: O iki köyde anlamlı yürüyüş

29 Ekim'in 100. yıl coşkusu bütün ülkede yaşanırken Kastamonu’nun Küre ilçesinde yer alan “Ersizler” ve “Ersizlerdere” köyünde 12 kilometrelik anlamlı bir yürüyüş düzenlendi. Milli mücadele döneminde bütün erkekleri şehit olan iki köyde cenaze namazı bile kıldıracak erkek kalmamasından dolayı köylere bu isimler verildi.

Haber 29-10-23 18:16

Kimse yaşına inanamıyor! Sosyal medyadaki olumsuz yorumlara adeta kafa tuttu... Yarı yaşımdaki erkekler bana randevu soruyor

55 yaşındaki Tricia Goldsmith isimli bir kadın sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada fenomene dönüşen Goldsmith kullanıcıların gerçek yaşını öğrendiklerinde şaşkına döndüğünü dile getirdi. Fenomen isim kimi zaman olumlu yorumlar alsa da kullanıcıların yaşı nedeniyle kendisine acımasız eleştiriler yaptığını da itiraf etti.

Trend 20-10-23 10:06

Kemal Tanca ayakkabıda indirim! Deri ayakkabı rahatlığıyla tanışın

Erkekler için kombinlerin en önemli tamamlayıcıları arasında ayakkabılar başı çekiyor. Takım elbiselerin, günlük kıyafetlerin ya da spor kombinlerinizin altına uyum sağlayacak kaliteli ve deri bir ayakkabı arayışında olanlar için harika bir indirim haberiyle geldik: Kemal Tanca A1852 Ayakkabı kısa süreliğine indirimde!

Haber 19-10-23 12:52

Yer: Bursa! Kadınlar sokak ortasında birbirine girdi, erkekler ise izledi

Bursa’da iki kadın grubu arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce kadınlar sokak ortasında saç saça birbirine girdi. O anlar kameraya yansırken, bir grup erkek ise kavgayı bir süre izlemeyi tercih etti.

Haber 27-09-23 10:55

Pratik ve hızlı şekilde tıraş olmanızı sağlayacak en iyi ve kaliteli tıraş makinesi önerileri

Tıraş olmak erkekler için kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat her gün dakikalarca tıraş olmak sizi yormuş olabilir. Üstelik jiletler cildinizi tahriş ediyorsa ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizleri bu dertlerden kurtaracak ve en az tahrişle maksimum performans alabileceğiniz en iyi erkek tıraş makinelerini sizler için listeledik. Gelin tıraş makinesi fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz listemizi birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 21-09-23 17:19

Novak Djokovic'ten tarihi şampiyonluk! Rekor kırdı...

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, tek erkekler finalinde Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic, kupaya ulaştı. Sırp tenisçi, 24. kupaya ulaşarak açık dönemde tüm zamanların en fazla grand-slam kazanan tenisçi rekorunu kırdı.

Spor 11-09-23 09:10

2023 FIBA Erkekler Basketbol Dünya Kupası'nda şampiyon Almanya!

FIBA Dünya Kupası finalinde Almanya, Sırbistan'ı 83-77 mağlup ederek namağlup şampiyon oldu.

Spor 10-09-23 17:43

Milli para halterci Yumuk, dünya üçüncüsü oldu

Yalovalı mili para halter sporcusu Uğur Yumuk, 72 kilo erkekler de tam 196 kilogram kaldırarak dünya üçüncüsü oldu. Elde edilen başarıyla Yumuk, 2024 Paris Paralimpik Oyunları kotasını kazandı.

Spor 25-08-23 15:39

CUMA NAMAZI SAATLERİ: 25 Ağustos 2023 Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri

Cuma namazı saati vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma namazı erkekler için farz kılınmıştır. Öğle vakti kılınacak olan namazı kaçırmak istemeyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet açıkladı. İşte, İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri...

Haber 25-08-23 10:55

Prezervatif nedir? Prezervatif nasıl kullanılır?

Prezervatif; genellikle erkekler tarafından tercih edilen doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Ereksiyona halindeki bir penise uygulanan esnek yapıda bir kılıftır. Bu ürünler ince kauçuk maddeden üretilir. Bu ürünün amacı ise spermlerin vajina içine ulaşmasını engellemesidir. Bu sayede ilişki sonrasında istenmeyen gebelik oluşumunu önler. Ayrıca cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklara karşı tek korunma yöntemi prezervatiftir. Prezervatif nasıl kullanılır?

Haber 20-08-23 21:19

Yasaklar ülkesi Kuzey Kore'den şoke eden bir yasak daha! 'Sosyalist görgü kuralları' denilerek yasaklandı...

Kuzey Kore 'kapitalist moda' olarak nitelendirerek kadınların şort giymesini yasakladı. Yabancı ve kapitalist olarak itham edilip yasaklanan şort, artık Kuzey Kore kadınları tarafından giyilemiyor. Fakat erkekler şort giyme konusunda serbest bırakıldı.

Haber 16-08-23 11:17

CUMA NAMAZI SAATLERİ 11 AĞUSTOS 2023: İstanbul'da cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul dahil il il cuma namazı vakti

Cuma namazı saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 11 Ağustos Cuma günü milyonlarca Müslüman, camilere akın ederek namaz ibadetlerini gerçekleştirerek ellerini semaya açacak. Cuma namazı erkekler için farz kılınmıştır. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerde ibadet görevini yerine getirecek olanlar namaz vakitlerini araştırıyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta? İşte 11 Ağustos cuma namazı saatleri...

Haber 11-08-23 12:10