Erkem Secim Haberleri

Büyükada davasında yargılamaya devam edildi

Büyükada’da yapılan toplantıya ilişkin, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ ve ‘silahlı terör örgütüne yardım etme’ suçlarından 11 sanığın yargılandığı davanın duruşması mütalaa hazırlanması için ertelendi.Büyükada’da yapılan toplantıya ilişkin, Ali Ghravi, Günal Kurşun, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Direktörü İdil Eser, İlknur Üstün, Nalan Erkem, Nejat Taştan, Özlem Dalkıran, Peter Frank Steudtner ile Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi yöneticilerinden Taner Kılıç, Muhammet Şeyhmus Özbekli ve Veli Acu , ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ ve ‘silahlı terör örgütüne yardım etme’ suçundan yargılandığı davada yargılamaya devam edildi.İstanbul 35.

Haber 2019-10-09 12:01:09

Büyükada davası, mütalaanın hazırlanması için ertelendi

Büyükada’da yapılan toplantıya ilişkin, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ ve ‘silahlı terör örgütüne yardım etme’ suçlarından 11 sanığın yargılandığı dava, mütalaanın hazırlanması için ertelendi.Büyükada’da yapılan toplantıya ilişkin, Ali Ghravi, Günal Kurşun, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Direktörü İdil Eser, İlknur Üstün, Nalan Erkem, Nejat Taştan, Özlem Dalkıran, Peter Frank Steudtner ile Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi yöneticilerinden Taner Kılıç, Muhammet Şeyhmus Özbekli ve Nejat Taştan’ın, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ ve ‘silahlı terör örgütüne yardım etme’ suçundan yargılandığı davanın duruşması görüldü.İstanbul 35.

Haber 2019-07-16 11:35:10

İBB Meclisi'nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma yetkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, borçlanma yetkisi talebinde bulunan İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'na, belediyenin nakit ihtiyacının karşılanması ve projelerin finansmanında kullanılması için yurt içi bankalardan 1 milyar 525 milyon lira borçlanma yetkisi verilmesini oy birliğiyle karara bağladı. İmamoğlu, verilen miktarın talep edilenden daha az olduğunu belirterek durumu eleştirmesi, AK-Parti ve CHP'li üyeler arasında 'borç verme yetkisi' tartışmasının yaşanmasına yol açtı.

Finans 2019-07-12 08:06:01

İstanbullu seçmen tatil rezervasyonlarını iptal ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı.

Trend 2019-05-09 09:26:53

İstanbullu Seçmen Tatil Rezervasyonlarını İptal Ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı

Haber 08-05-19 22:07

Kırklareli'de oyların sayımı sürüyor

KIRKLARELİ'de Cumhur İttifakı belediye başkan adayı MHP'li Derya Bulut'un, bağımsız aday Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre 248 oy farkla seçimi kazanmasını ardından başvurduğu Yüksek Secim Kurulu'nun (YSK) oyların yeniden sayılması kararının ardından Perşembe günü başlayan 170 sandıktaki oyların sayımı devam ediyor.

Haber 06-04-19 16:38

Kırklareli'de oyların sayımı sürüyor

KIRKLARELİ'de Cumhur İttifakı belediye başkan adayı MHP'li Derya Bulut'un, bağımsız aday Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre 248 oy farkla seçimi kazanmasını ardından başvurduğu Yüksek Secim Kurulu'nun (YSK) oyların yeniden sayılması kararının ardından Perşembe günü başlayan 170 sandıktaki oyların sayımı devam ediyor.

Haber 06-04-19 15:56

Bartın’da secim kurulu başkanı ile milletvekili arasında ilginç diyalog

Bartın’da AK Parti ile MHP’nin yaptığı itirazın ardından oyların sayımı sırasında seçim kurulunda ilginç tartışma yaşandı.

Haber 03-04-19 02:58

Edirne Valisi Erkem Canalp görevine başladı

EDİRNE'ye atanan Vali Ekrem Canalp, valilik bahçesindeki karşılamanın ardından görevine başladı.

Haber 05-11-18 16:56

DHA YURT BÜLTENİ 5

Edirne Valisi Erkem Canalp görevine başladı EDİRNE'ye atanan Vali Ekrem Canalp, valilik bahçesindeki karşılamanın ardından görevine başladı.

Haber 05-11-18 12:23

DHA SECİM BÜLTENİ-17

1)BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ARTIK SÖZ MİLLETTE ANTALYA'da esnaf ziyareti yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarınki seçimler için "Artık şimdi söz millette" dedi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmaları nedeniyle memleketi Antalya'da, kentin en kalabalık noktalarından 'Kapalıyol' olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi, Attalos Meydanı, Saat Kulesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber 24-06-18 15:21

Yüksek Secim Kurulunda (ysk) Milletvekili Aday Listesi Teslim Süresi Sona Erdi.

IHAAW170047-SIY/21-05-2018 - Yüksek Secim Kurulunda (YSK) milletvekili aday listesi teslim süresi sona erdi. ...

Yurthaber 21-05-18 17:00

ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, 24 Haziran erkem seçimiyle ilgili ankette düzeltme yaptı

ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, 'ANAR'ın son anketine göre Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 55' haberini sosyal medya üzerinden düzeltti. Uslu "Haberi yazan arkadaş yanlış anlamış" dedi.

Haber 12-05-18 20:40

Başkan Şahin erken seçimi değerlendirdi

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimi değerlendirdi.Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, “24 Haziran 2018 genel secim kararı Türkiye, Türk dünyası, İslam alemi ve tüm ezilen, kardeş kavgasına sürüklenen dünya halkları için hayırlı olsun.

Haber 21-04-18 12:57

Saadet Partisi’nden AK Parti’ye ziyaret

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ayhan Erkem, Kutbettin Özel, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Acar ile birlikte AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, partisinin uyum yasaları konusunu içeren ‘Adil Sistem, Adil Çözüm’ kitapçığını hediye etti.Ziyarette birlik, beraberliğe vurgu yapan Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, “Partililerimizle bir araya geldikten sonra AK Parti Erzurum İl teşkilatına da bir nezaket ziyaretinde bulunduk.

Haber 14-02-18 10:21

Türkiye'de iki aktivist daha tutuklandı

Büyükada'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve savcılığın itirazı ardından hakkında yakalama kararı çıkan 4 kişi arasında bulunan Nalan Erkem ile İlknur Üstün'ün tutuklandığı bildirildi.

Haber 23-07-17 15:57

büyükada'daki Toplantı Soruşturması'nda 2 Tutuklama 

* Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan 4 kişi arasında bulunan Nalan Erkem

Yurthaber 23-07-17 03:17

Büyükada'daki Toplantı Soruşturmasına 2 Tutuklama

BÜYÜKADA'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan 4 kişi arasında bulunan Nalan Erkem ve

Yurthaber 23-07-17 02:45

Büyükada Soruşturması'nda 2 Tutuklama 

* Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan 4 kişi arasında bulunan Nalan Erkem

Yurthaber 23-07-17 02:45

İnsan Hakları Savunucularına Yakalama Kararı

İstanbul Büyükada’da gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan insan hakları savunucuları Nalan Erkem, İlknur Üstün, Nejat Taştan, Şeymus Özbekli için yakalama kararı çıkarıldı.

Haber 22-07-17 18:12

Büyükada'daki Toplantı Soruşturmasında 4 Yakalama Kararı

BÜYÜKADA'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Nalan Erkem, Şeyhmus Özbekli,

Yurthaber 21-07-17 23:32

Büyükada'da gözaltına alınan sivil toplum örgütü üyesi 6 kişi tutuklandı

İstanbul Büyükada’da gözaltına alınan sivil toplum örgütü üyesi 10 kişi, "terör örgütüne yardım etmek" suçlamasıyla tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ile Özlem Dalkıran, Veli Acu, Günal Kurşun, Ali Garavi, Peter Steudtner tutuklandı. Nalan Erkem, Şeyhmus Özbekli, Nejat Taştan, İlknur Üstün adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 17-07-17 23:33

Büyükada'da gözaltına alınan insan hakları savunucuları kim?

Eğitim için bulundukları Büyükada'da gözaltına alınan insan hakları savunucuları arasında Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ile Yurttaşlık Derneği üyeleri Özlem Dalkıran ve Nalan Erkem de var.

Haber 07-07-17 14:30

Büyükada'daki Aktivis Toplantısı Soruşturması Terörle Mücadele Şubesinde

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ve aynı örgütten Veli Acu, Helsinki Yurttaşlar Derneği'nden Nalan Erkem, Özlem Dalkıran, İnsan

Yurthaber 07-07-17 10:52

Büyükada'daki Aktivis Toplantısı Soruşturması Terörle Mücadele Şubesinde

  Çağatay KENARLI/İSTANBUL,(DHA) Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ve aynı örgütten Veli Acu, Helsinki Yurttaşlar Derneği'nden Nalan Erkem, Özlem

Yurthaber 07-07-17 10:51

Dha İstanbul - büyükada'daki Aktivist Toplantısı Soruşturması Terörle Mücadele Şubesinde 

  Çağatay KENARLI, İstanbulDHA Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ve aynı örgütten Veli Acu, Helsinki Yurttaşlar Derneği'nden Nalan Erkem, Özlem

Yurthaber 07-07-17 10:44

İzmir’de 18 Kilo C4 Patlayıcı Bulundu

Diyarbakır’dan İzmir’e gelen iddiaya göre secim öncesi uygun ortam bulamadığı için uygulamaya geçemeyen terör örgütü...

Yurthaber 10-11-15 08:45

Günsifed’den Secim Soncu Değerlendirmesi

1 Kasım’da yapılan Genel Seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimler demokrasinin bayramlarıdır” dedi.Güneydoğu Sanayici...

Yurthaber 03-11-15 13:27

İstanbul İl Secim Kurulu Oy Dağılımlarını Açıkladı

İstanbul İl Seçim Kurulu kesin olmayan resmi sonuçları açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre AK Parti İstanbul’da...

Yurthaber 02-11-15 11:55

Merkez Parti İl Başkanı Erkem’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı:

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ayhan Erkem, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı....

Yurthaber 30-08-15 10:10

Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı, yeni hizmet binasına kavuştu. İl Başkanı Ayhan Erkem, "Biz...

Yurthaber 18-08-15 12:39

Mhp’li Aydın Ve Kaya Bat Pazarı Esnafıyla Bir Araya Geldi

MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya, secim çalışmalarını kapsamında eski...

Yurthaber 16-05-15 10:27

Minnetliler Ak Parti’ye Minnettar

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, secim çalışmaları kapsamında gittiği Demirci ilçesine bağlı Minnetler...

Yurthaber 15-05-15 11:02

Tarkan Akıllı Alanya’da Secim Ofisi Açılışına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)tarafından Antalya’nın Alanya ilçesinde seçim ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine...

Yurthaber 02-05-15 16:30

Chp, Kahramanmaraş'ta Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP'nin secim bildirgesindeki bazı maddeleri okudu. Şengül,

Yurthaber 23-04-15 15:19

Genç Sporcular Süleymanpaşa Belediye Başkanı Erkem Eşkinat’la Bir Araya Geldi

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesini sportif alanda temsil eden Süleymanpaşa Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü’nde,...

Yurthaber 31-01-15 09:55

Paletli Ambulanslar Hakkari'de Umut Oldu

HAKKARİ (AA) - Hakkari Sağlık Müdürü Dr. İsmail Erkem Tüzgen, bakanlıkları tarafından kente gönderilen paletli ambulansla son iki ayda 100 hastanın

Yurthaber 14-02-14 13:00

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç Secim Gezilerine Devam Ediyor

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç secim gezilerini sürdürüyor. Kalkınma Mahallesinde esnaf...

Yurthaber 07-02-14 11:30

30 büyükşehirde yerel seçim anketi

Gezici araştırma, 30 Büyükşehirde vatandaşların siyasi parti tercihlerini belirlemek için kapsamlı secim anketini yayınladı

Haber 27-11-13 10:39

Sigara Erkem Doğuma Sepep Oluyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Yakut, gebelik döneminde sigara içilmesinin erken doğuma...

Yurthaber 30-08-13 11:35

Tasarımcı Erkem: Devlet Binaları Kurumsal Kimlik Kazanmalı

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait tabelaların daha estetik olması gerektiğini ifade eden grafik ve tasarım...

Yurthaber 16-12-12 10:32

CHP`den büyük iddia: Secim`de hile var

CHP'li üyeler, “Refik Yılmaz'a oy vermedik” diyerek Savcılığa başvurdu

Yurthaber 12-03-12 17:21

Tunceli'de secim sonuclarına çelenkli protesto

Tunceli’de, CHP'nin ilden iki milletvekili çıkarmasına tepki gösteren bir kişi Seyit Rıza Parkı'na siyah çelenk...

Yurthaber 15-06-11 12:39