Ermeni Haberleri

Ermeni rejiminin eski 'cumhurbaşkanı' Arayik Harutyunyan yakalandı!

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde Ermeni rejiminin eski 'cumhurbaşkanı' Arayik Harutyunyan, Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi personeli tarafından yakalandı. Harutyunyan’ın yakalanmasıyla birlikte Azerbaycan'ın yakaladığı sözde lider sayısı 3’e yükseldi.

Haber 03-10-2023 23:32

Ermeni karateciden Azeri rakibine çirkin hareket! Salon bir anda karıştı

Uluslararası karate turnuvasında karşı karşıya geldiği Ermeni rakibini yenen Azerbaycanlı karateci Alika Semihova, karşılaşmanın sonunda uzattığı ele tokatla karşılık aldı. Ermeni sporcunun bu çirkin hareketi büyük tepki çekti.

Spor 04-07-2023 14:46

Ermeniler için büyük öneme sahip! Tarihi Akdamar Kilisesi'nde 10'uncu ayin

Van Gölü üzerindeki Akdamar Adası'nda bulunan tarihi Akdamar Kilisesi, bugün 10'uncu ayine ev sahipliği yapıyor. Ermeniler için büyük önemi olan kilisedeki ayini izlemek için yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce kişi Van'a geldi. Türkiye Ermenileri Patrikliğine mensup din adamlarının katılımıyla gerçekleştirilen ayini Rahip Harutyun Damadyan yönetiyor.

Haber 04-09-2022 13:35

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk Ermeni kaymakamı olan Berk Acar, görevine başladı. Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak atanan Acar, sabah saatlerinde ilçeye geldi. İlk olarak Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret eden Acar, daha sonra görev yerine gitti.

Haber 29-08-2022 14:20

Ermeni

Ermeni Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ermeni Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye Ermeni toplumuna mensup ilk kaymakam Babadağ'da göreve başladı

Türkiye Ermeni toplumuna mensup ilk kaymakam Babadağ'da göreve başladı

Yurthaber 29-08-2022 13:56