Ermeni Soykirimi Iddialari Haberleri

Ermeni gazetesinden Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadeler!

Ermeni gazetesi The Armenian Weekly'de yer alan bir haberde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeler büyük tepki topladı. Skandal ifadelerin sahibi Stepan Piligian, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ırkçı ve fırsatçı' olarak nitelerken, Atatürk için ise 'acımasız Kemal' ifadelerini kullandı.

Haber 2024-01-18 11:53:53

Türkiye'den İsrailli Bakan Katz'ın sözde Ermeni soykırımı açıklamasına yanıt

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sözde Ermeni soykırımı iddiasına yanıt verdi. Keçeli yaptığı açıklamada "İsrail hükümeti üyelerinin, dikkatleri işledikleri suçlardan başka yöne çekme çabaları sonuç vermeyecektir" dedi.

Haber 2024-01-12 21:35:50

Hedef aldılar... O hesaplardan yapılan paylaşımlar tepki çekmişti! İletişim Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Müslümanları hedef alan bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerin, "sözde Ermeni soykırımına ait arşiv görüntüleri" olduğu iddiasının doğru olmadığı belirtildi.

Haber 2023-12-28 14:52:37

Azerbeycan ve Ermenistan arasında yeni karar: Serbest bırakacaklar

Azerbeycan ve Ermenistan arasında yeni bir karar verildi. Azerbaycan 32 Ermeni askerini, Ermenistan'ın ise 2 Azerbaycan askerini serbest bırakma kararı aldığı bildirildi.

Haber 2023-12-07 21:49:20

Paşinyan'dan Azerbaycan'a esir takası teklifi: Hazırız!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan'a esir takası çağrısında bulundu. Paşinyan yaptığı çağrıda, "Azerbaycanlı mahkumlarla Ermeni esirleri takas etmeye hazırız” dedi.

Haber 25-11-23 00:02

Rusya'dan da çekilme kararı! Karabağ'daki takvim belli oluyor: Erivan'a kritik ziyaret

Karabağ'da yasa dışı Ermeni silahlı güçlerine silah bıraktıran operasyonun ardından Rus Barış Gücü de bölgeden çekilme kararı aldı. Rusya'dan bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'a önemli bir ziyaret gerçekleşecek.

Haber 06-10-23 12:30

Ermeni rejiminin eski 'cumhurbaşkanı' Arayik Harutyunyan yakalandı!

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde Ermeni rejiminin eski 'cumhurbaşkanı' Arayik Harutyunyan, Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi personeli tarafından yakalandı. Harutyunyan’ın yakalanmasıyla birlikte Azerbaycan'ın yakaladığı sözde lider sayısı 3’e yükseldi.

Haber 03-10-23 23:32

Ünlü Ermeni model Armine Harutyunyan terör örgütü VoMa katıldı! 'Azerbaycan'a saldıracağız'

Azarbaycan'ın Dağlık Karabağ'a yönelik 'anti terör' operasyonu sonrasında dünyaca ünlü bir markanın Ermeni modeli Armine Harutyunyan'ın terör örgütü VoMa'ya katıldığı ortaya çıktı. Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyunyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

Trend 02-10-23 07:58

SON DAKİKA | ABD'de çirkin provokasyon: Ermeni protestoculardan Türk diplomatlara fiziki ve sözlü saldırı! AK Parti'den çok sert tepki

Son dakika haberi: ABD'de Türkiye konulu konferansı provoke etmeye çalışan Ermeni protestoculara polis müdahale etti. AK Partili Ömer Çelik, "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" diyerek olaya tepki gösterdi. Dışişleri ise “Heyetimize fiziki saldırıda bulunanlar hakkında gerekli hukuki süreç tarafımızdan başlatılacak” dedi.

Haber 30-09-23 14:45

Dünyaca ünlü yıldız Mel Gibson'dan Türkiye ve Azerbaycan'a skandal sözler! Ermeniler etnik temizliğe maruz kalıyor

ABD'li Hollywood yıldızı Mel Gibson sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Dünyaca ünlü yıldız Azerbaycan'ın Karabağ'daki antiterör operasyonunu bir soykırım olarak tanımlayarak dünyaya acil yardım çağrısında bulundu. Ünlü aktör paylaşımında, "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Trend 30-09-23 09:37

Karabağ'daki sözde rejimin komutanı Manukyan sınırda yakalandı! Azerbaycan o görüntüleri paylaştı

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde Ermeni yönetime bağlı yasa dışı silahlı güçlerin komutanlarından Tümgeneral Davit Manukyan, Laçın sınır kapısında Ermenistan'a geçmeye çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan Manukyan, Karabağ'da işlediği terör suçları nedeniyle tutuklandı. Azerbaycan Manukyan'ın gözaltı görüntülerini de yayınladı.

Haber 29-09-23 18:02

Konvoyun sonu görünmedi! Ermenilerin Karabağ'dan ayrıldığı anlar dikkat çekti: Bize 'Çıkın gidin' dediler

Karabağ'daki başarılı operasyonunun ardından Azerbaycan, bölgeden ayrılmak isteyen Ermenilere güvenli geçiş sağlıyor. Ermenilerin ayrılırken uzun kuyruklar halinde konvoylar oluşturduğu görüntüler dikkat çekti. Karabağ'da kalmak istediğini dile getiren bir Ermeni, "Ermeniler bize 'çıkın gidin' dediler, daha nereye gideceğimizi kesin bilmiyoruz" diye konuştu.

Haber 26-09-23 15:02

Son Dakika | Azerbaycanlı yetkililer ve Karabağ Ermeni nüfusu Karabağ'da bir görüşme gerçekleştirdi!

Son dakika haberine göre, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde yaşayan Ermeni halkın temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki ikinci görüşme Hocalı’da başladı.

Haber 25-09-23 12:47

Karabağ'da büyük skandal: Ermenilerin bölgeden ayrılırken yaptıkları, kameralardan kaçmadı!

Azerbaycan'ın 24 saatte tamamlanan antiterör operasyonunun ardından Karabağ'dan çekilen bazı Ermeniler büyük skandala imza attı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı da o görüntüleri paylaştı. Öte yandan Azerbaycan İçişleri'nden yapılan açıklamaya göre Karabağ'da yaşayan Ermeni halktan Azerbaycan vatandaşlığına başvuranlar oldu. Ermenistan ise Birleşmiş Milletler'in Karabağ'a derhal heyet göndermesini istedi.

Haber 24-09-23 11:37

Son dakika: Rusya duyurdu: Karabağ'daki Ermeni gruplar silahlarını teslim etmeye başladı

Son dakika haberi: Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde yaptığı antiterör operasyonunda, Ermeni güçlerinin kontrolünde olan bölgeler bir bir temizlenmişti. Ermeni grupların silah bırakma kararının ardından yeni gelişme yaşandı. Karabağ'daki Rus Barış Gücü, yasa dışı Ermeni güçlerin, silah ve mühimmatlarını teslim etmeye başladığını duyurdu.

Haber 22-09-23 19:51

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Ermenistan'daki gösteriler sürüyor! Muhalefet halkı parlamento binası önüne çağırdı

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da, Azerbaycan'ın Karabağ'da icra ettiği antiterör operasyonu sonrasında başlayan hükümet karşıtı gösteriler 4. gününde de devam ediyor. Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Muhalefet liderleri halkı Ermeni parlamentosu önünde toplanmaya çağırdı. Diğer yandan ise gösteriler sırasında Rusya Büyükelçiliği binasına da boyalı saldırı yapıldı.

Haber 22-09-23 19:45

Karabağ'da Ermeni güçlerin elinden birer alınan bölgelerde Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor!

Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde başlattığı 'antiterör operasyonu' kapsamında Ermeni askeri hedeflerini vurarak, kritik bölgeleri geri aldı. Ermeni silahlı grupların bir bir temizlendiği Karabağ'da, Azerbaycan bayrağı göndere çekildi.

Haber 22-09-23 09:52

Köydeki çiftliğe adeta ölüm depolamışlar! Azerbaycan askerleri buldu: Ambulansla taşınanlar şaşkına çevirdi

Karabağ'da ateşkes sağlanmasıyla kontrol yasa dışı Ermeni güçlerden Azerbaycan'a geçti. Kozluköprü köyünde Azerbaycan güçleri keşif yaptı. Köyde bulunanlar şaşkına çevirdi. Öte yandan Azerbaycan’ın Karabağ’daki Ermenilere gönderdiği insani yardım yola çıktı.

Haber 22-09-23 08:34

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Ermenistan karıştı! Milletvekili kameralar önünde yumruklandı

Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni unsurlarına karşı başlattığı ve 24 saatte zafer kazandığı 'Antiterör' operasyonu sonrası Ermenistan'da gerginlik iyice yükseldi. Yerel medyaya yansıyan görüntülerde Başbakan Nikol Paşinyan'ın partisindeki iki milletvekili, asker aileleriyle tartıştı, bir vekil ise kameralar önünde yumruklandı.

Haber 21-09-23 12:06

SON DAKİKA | Azerbaycanlı yetkililer ile Karabağ'daki Ermeni temsilcileri arasında kritik görüşme!

Son dakika haberi: Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah’ta kritik bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ana gündemini, Karabağ Ermenilerinin Azerbaycan'a entegrasyonu oluşturdu.

Haber 21-09-23 10:59

Son dakika: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev zaferi bu sözlerle ilan etti: Tüm görevler yerine getirildi teröristler cezalandırıldı

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik yapılan antiterör operasyonunun ardından ilk kez canlı yayında açıklama yaptı. Aliyev, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonu ile "gerekli derslerin verildiğini" ifade etti. Aliyev, "Sadece bir günde tüm görevler yerine getirildi, teröristler cezalandırıldı. Azerbaycan kendi egemenliğini yeniden sağladı." şeklinde konuştu.

Haber 20-09-23 19:40

Son dakika | Ermenistan'ın 'asker' iddiasına Azerbaycan'dan yanıt geldi! Hacıyev Elimizde kanıtlar var diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik başlattığı antiterör operasyonunun ardından bugün ateşkes ilan edildi. Ermenistan'ın Azerbaycan toprağında askerleri olduğunu reddettiğini dile getiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, "Ancak bizim elimizde operasyonel kanıtlar var" diyerek detayları paylaştı.

Haber 20-09-23 17:00

Son dakika | Aliyev isyan etti! ABD teması sonrası dünyanın gündemine oturacak açıklama geldi: 'Mecbur kaldık! Davetlerimizi defalarca geri çevirdiler'

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu devam ediyor. Bölgede anayasal yapıyı yeniden tesis etmek için harekete geçen Azerbaycan ordusu Ermeni silahlı kuvvetlerine ait mühimmat depolarını, sığınakları vurup 60'tan fazla mevziyi ele geçirdi. Bugün son olarak Cumhurbaşkanı Aliyev'in ABD teması sonrası Azerbaycan'dan antiterör tedbirleriyle ilgili önemli bir mesaj geldi.

Haber 20-09-23 08:41

Ermenistan'da bir grup hükümet binası önünde toplandı! Arbede yaşandı

Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı antiterör harekatı sonrası bir grup Ermeni, Erivan'da hükümet binasının önünde toplandı.

Haber 19-09-23 22:03

Karabağ'da son durum! Azerbaycan ordusu 60'tan fazla mevziyi ele geçirdi: Teslim olun çağrısı yapıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da başlatılan terörle mücadele operasyonu kapsamında Ermeni silahlı kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzinin ele geçirildiği belirtilerek, “Karabağ'daki silahlı Ermenileri güçleri teslim olmaya çağırıyoruz” denildi.

Haber 19-09-23 21:49

AB'den Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ operasyonu hakkında ilk açıklama! Diyalog vurgusu...

Ermenistan tarafından işgal altında tutulan Dağlık Karabağ bölgesindeki Azerbaycan topraklarında tansiyon giderek artıyor. Azerbaycan, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla operasyon başlattığını duyurmuştu. Azerbaycanlı 4 polis memurunun Ermeni güçler tarafından döşenen mayına basıp şehit olmaları bardağı taşıran son damla olmuştu. Azerbaycan operasyonu 'Antiterör operasyonu' olarak niteledi. Operasyon dünya basınında geniş yankı uyandırırken AB'den ilk açıklama geldi.

Haber 19-09-23 16:56

Son dakika | Azerbaycan Karabağ'da harekete geçti: Antiterör operasyonu başlatıldı! Rusya'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerilim devam ediyor. Bu sabah Azerbaycan tarafından yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin döşediği mayının patlaması sonucu 4 Azerbaycanlı polisin şehit olduğu bildirilmişti. Azerbaycan'dan flaş bir karar geldi. Buna göre; Karabağ'da 'antiterör operasyonu' başlatıldı. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposu ve sığınağın vurulma anlarını paylaştı. İşte detaylar...

Haber 19-09-23 12:35

Türkiye'den Karabağ'daki sözde seçimlere sert tepki! Uluslararası hukukun açık ihlali

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde gayrimeşru Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda düzenlenen sözde seçimlerin uluslararası hukukun açık ihlâli olduğunu açıklayarak kınadı.

Haber 09-09-23 15:05

ANKA FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Anka filmi ile ilgili araştırmalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Ozan Akbaba ve Engin Hepileri'nin başrolü paylaştığı filmde gizli servis ajanları Akif ve Araz, Ermeni çetelerince alıkonulan Rus bilim adamı Mihael Mark’ı kurtarma operasyonunu anlatıyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Magazin 27-08-23 19:11

Yayından kaldırılması büyük tepki çekmişti! 3 filme dönüştürülen Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu

Disney Plus'ın Ermeni lobilerinin baskısıyla yayından kaldırdığı 6 bölümlük Atatürk dizisi, ikisi sinemada, biri TV'de 3 filme dönüşüyor. Çekimi yapılan 6 bölümün ilk 3 bölümünden seçilecek sahnelerin yer aldığı film, televizyonda yayınlanacak. Ayrıca dizinin 6 bölümlük serisi, 3'er bölümden oluşacak 2 film halinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girecek. Filmlerin yayınlanacağı tarihler de netleşti. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 17:33

Dışişleri Bakanlığı'ndan Ermenistan açıklaması

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ermenistan’dan beklentimiz, provokatif adımlardan kaçınarak, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini tanıması, Karabağ’da bulunan Ermeni nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması için, 'Ağdam-Hankendi' ve diğer alternatif yolların kullanılmasına, ayrıca Azerbaycan'ın Ermeni nüfusunu yeniden entegre etme çabalarına destek vermesidir" denildi.

Haber 14-08-23 16:30

Herkes haddini bilsin diyen Ece Üner'den Disney Plus'a tepki! Atatürk küçük kafaların alamayacağı...

Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Skandal kararın Ermeni lobisinin baskısıyla aldığının iddia edilmesinin ardından adeta tepki yağdı. Karara kayıtsız kalamayan Ece Üner açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 03-08-23 18:12

Atatürk dizisi iptal edildi, Disney Plus'a tepki yağdı! Ermeni haber sayfasından skandal paylaşım

Yerli içeriklerini kaldırma kararı alan Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Platformun, skandal kararı Ermeni lobisinin baskısıyla aldığı iddia edilirken, AK Partili Ömer Çelik'ten de tepki geldi. Bir Ermeni haber sayfası ise "Disney'in Atatürk dizisini iptal etme kararı aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" paylaşımı yaptı. RTÜK Başkanı Şahin ise inceleme başlatılmasına karar verildiğini duyurdu

Magazin 01-08-23 19:13

SREBRENİTSA SOYKIRIMI NEDİR? Srebrenitsa soykırımında kaç kişi öldü, ne zaman yapıldı? Katliamın üzerinden 28 sene geçti!

Srebrenitsa katliamı ile ilgili araştırmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye mesajı yayımlamasının ardından hız kazandı. Erdoğan mesajında, "Bir daha benzer vahşetler yaşamamak için Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerine yer verdi. Peki, Srebrenitsa katliamı nedir? Srebrenitsa katliamı nerede ve ne zaman yapıldı, kaç kişi öldü?

Haber 11-07-23 14:04

Aliyev'den Fransa'ya sert sözler! 'İkiyüzlülük ve çifte standart' diyerek çıkıştı: 'Başkalarına ders vereceklerine kendi ülkelerine baksınlar'

Fransa'da tüm dünyanın dikkatle takip ettiği olaylara ilişkin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den çarpıcı bir yorum geldi. Öte yandan Fransa'nın kendisini Azerbaycan'daki Ermeni azınlığın savunucusu olarak göstermeye çalıştığını belirten Aliyev, "Bu ikiyüzlülük ve çifte standarttan başka bir şey değil. Fransız makamları başkalarına ders vermek yerine kendi ülkelerindeki bu tür rahatsız edici eğilimlerle mücadele etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haber 05-07-23 14:49

Ermeni karateciden Azeri rakibine çirkin hareket! Salon bir anda karıştı

Uluslararası karate turnuvasında karşı karşıya geldiği Ermeni rakibini yenen Azerbaycanlı karateci Alika Semihova, karşılaşmanın sonunda uzattığı ele tokatla karşılık aldı. Ermeni sporcunun bu çirkin hareketi büyük tepki çekti.

Spor 04-07-23 14:46

Azerbaycan'da, sınırı geçmeye çalışan 2 Ermeni sabotajcı yakalandı

Azerbaycan'da, Zengilan istikametinde sınırı geçmeye çalışan 2 Ermeni sabotajcının gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 26-05-23 21:15

Ünlü Ermeni futbolcudan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime giderken AK Parti'nin İstanbul 2. Bölge 9. Sıra adayı Ermeni doktor Sevan Sıvacıoğlu oldu. Sıvacıoğlu'nun adaylığı azınlıklar arasında büyük sevinç oluşturdu. Sıvacıoğlu'na cemaatlerden ve yeşil sahalardaki büyük destek geldi.

Haber 26-04-23 13:58

Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimlerden hüzünlü veda

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının usta isimlerinden Rana Cabbar, Şişli Katolik Ermeni Mezarlığı’nda yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Talat Bulut, Cezmi Baskın, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Vahide Gördüm, Halil Ergün, Gülsen Tuncer'in yanı sıra sevenleri katıldı. Törende taziyeleri Cabbar'ın yakınları kabul etti. Cabbar'ın Aşk-ı Memnu dizisinden rol arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre'nin de törene gönderilen çelenklerde ismi olduğu görüldü.

Magazin 22-04-23 15:13

MAÇ SONUCU: A Milli Takım'dan Ermenistan karşısında harika geri dönüş! Fitili Orkun Kökçü ateşledi, Kerem Aktürkoğlu bitirdi...

Son dakika haberleri: EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan ile A Milli Takım karşı karşıya geldi. Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'nda Ermeni taraftarların tıklım tıklım doldurduğu tribünler karşısında oynanan maçta kazanan taraf, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1'lik skorla A Milli Takımımız oldu. Bu sonuçla birlikte Ay-Yıldızlı ekibimiz, elemelere 3 puanla başladı.

Spor 25-03-23 21:52

Ermeni taraftarlardan küstahça hareket! İstiklal Marşı esnasında...

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında A Milli Takımımız, Ermenistan'a konuk oldu. Karşılaşma öncesi yoğun güvenlik önlemleri alınırken, stadyum yönetimi ve taraftarlardan saygısız hareketler üst üste geldi. Önce Türk vatandaşlarına hakaret eden müzik grubunun şarkılarının hoparlörden verildi sonra ise İstiklal Marşımız ıslıklandı. İşte detaylar...

Spor 25-03-23 20:16

Karabağ'da tehlikeli gerginlik: Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var

Karabağ'da Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı. İlk gelen bilgilere göre, her iki taraftan ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Azerbaycan tarafının kayıplarına ilişkin bilgi paylaşılmazken, Ermenistan basınında ise çatışmada 3 Ermeni polis memurunun öldüğü yönünde haberler yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-03-23 14:50

Hatay'daki Ermeni asıllı vatandaşlar, fazla yardımların daha ihtiyaçlı yerlere ulaştırılmasını istiyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Samandağ ilçesinde Ermeni asıllı Türk vatandaşlarının yaşadığı Vakıflı Mahallesi sakinleri, ihtiyaç fazlası yardımların "daha fazla ihtiyaç duyan yerlere ulaştırılması"nı talep ediyor.

Yurthaber 17-02-23 13:23

Son dakika: Karaköy'deki Ermeni kilisesinde yangın! Bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi... Karaköy'deki Surp Pırgiç Ermeni Katolik Kilisesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çevredeki ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. 2 kişinin yaralandığı olayda itfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sonrası bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İtfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor.

Haber 23-01-23 21:53

2000'lere damga vuran ünlü şarkıcı Rober Hatemo son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören bir daha baktı

Senden Çok Var, Beyaz ve Sen gibi şarkılarla hafızalarda yer edinen Ermeni asıllı şarkıcı Rober Hatemo, bir süredir gözlerden uzak yaşıyor. Şimdilerde 47 yaşında olan ünlü şarkıcıyı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 26-11-22 20:12

Azerbaycan'dan Rusya'ya nota! Acil önlemler alın

Azerbaycan, Rus devlet televizyonunda yayınlanan "Büyük Oyun" programında, Rus siyaset bilimcileri ve Ermeni asıllı uzmanlar tarafından dile getirilen Azerbaycan karşıtı açıklamalar nedeniyle Rusya'ya nota verdi. Bakü yönetimi, Rusya'dan Rus medya temsilcilerinin kışkırtıcı eylemlerinin durdurulması ve gelecekte tekrarlanmaması için acil önlemler almasını talep etti. İşte haberin detayları...

Haber 24-10-22 20:10

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'da dikkat çeken çağrı Bunları köşeye sıkıştırmak lazım

Son dakika haberi: Azerbaycan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile baş başa görüşmesinin ardından önemli açıklamalar yaptı. Ermeni işgali döneminde Karabağ'a verilen zarar ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Lahey Adalet Divanı'na getirerek tazminini istemek lazım. Bu suretle bunları köşeye sıkıştırmak lazım." ifadelerini kullandı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 20-10-22 16:58

Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi Vakfı’nın başkanlık seçimi yapıldı

Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi Vakfı’nın başkanlık seçimi yapıldı

Yurthaber 17-10-22 00:32

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, canlı yayında gündemi değerlendirdi:

"(Karabağ Savaşı) Savaştan sonra (Ermenistan Başbakanı Nikol) Paşinyan'a Ermenistan halkının destek vermesi aslında 'Barış istiyoruz' demektir. Ama barış istemeyenlerin sesi çok çıkıyor. Gerek Ermenistan'da gerekse Ermeni diasporası içinde barışı istemeyenlerin sesi çok çıkıyor" - "Türkiye'ye tehdit oluşturan, Türkiye'ye saldıran kim olursa olsun ister ülke ister terör örgütü... Hiç fark etmez. Ona karşı ne gerekiyorsa onu yaparız. Bunu bertaraf etmek için gücümüz de var. Türkiye muktedirdir. Gücümüz var"

Yurthaber 11-10-22 16:07