Ermenistan Haberleri Ve Son Dakika Ermenistan Haberleri

Ermenistan Haberleri Ve Son Dakika Ermenistan Haberleri

Ermenistan, Güney Kafkasya bölgesinde bulunan demokratik bir devlettir. Osmanlı ve Pers İmparatorlukları egemenliği altında uzun yıllar geçirmiştir. 1915'te yayınlanan Takvim-i Vekayi, Techir Kanunu ile Osmanlı topraklarından ayrılmıştır. 1918'de Rus Devrimi'nin ardından Ermenistan Demokratik Cumhuriyeti adıyla bağımsızlığını ilan etmiştir. 1922 yılında Sovyetler Birliği kurucu üyeleri arasında bulunmuştur. 1991'de birliğin dağılmasıyla Ermenistan Cumhuriyeti olarak bağımsız hale gelmiştir. Gelişmekte olan ülkenin cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, başbakanı Nikol Paşinyan'dır. Resmi dili Ermenice, dini Hristiyanlık olan ülkenin Anavatanımız adıyla milli marşı bulunur. Enine kırmızı, lacivert, sarı çizgilerden oluşan bayrağı bulunur. Para birimi Ermeni Dramı olan ülkenin başkenti Erivan'dır. Öne çıkan geçim kaynakları endüstri ve madenciliktir. 2020 yılında Azeri toprakları üzerinde hak iddia etmesiyle tartışmalara yol açmıştır.

Ermenistan Haberleri

Ermeni gazetesinden Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadeler!

Ermeni gazetesi The Armenian Weekly'de yer alan bir haberde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeler büyük tepki topladı. Skandal ifadelerin sahibi Stepan Piligian, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ırkçı ve fırsatçı' olarak nitelerken, Atatürk için ise 'acımasız Kemal' ifadelerini kullandı.

Haber 18-01-2024 11:53

Azerbeycan ve Ermenistan arasında yeni karar: Serbest bırakacaklar

Azerbeycan ve Ermenistan arasında yeni bir karar verildi. Azerbaycan 32 Ermeni askerini, Ermenistan'ın ise 2 Azerbaycan askerini serbest bırakma kararı aldığı bildirildi.

Haber 07-12-2023 21:49

Paşinyan'dan Azerbaycan'a esir takası teklifi: Hazırız!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan'a esir takası çağrısında bulundu. Paşinyan yaptığı çağrıda, "Azerbaycanlı mahkumlarla Ermeni esirleri takas etmeye hazırız” dedi.

Haber 25-11-2023 00:02

Paşinyan'dan Altyapı Bakanı Sanosyan'a azar: Daha ne kadar talimat vermem gerekiyor?

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Bakanlar Kurulu toplantısı sırasında elektrikler kesilince Altyapı Bakanı Gnel Sanosyan'ı azarladı. Paşinyan Sanosyan'a, "Ermenistan'daki elektrik kalitesi sorununu sürekli gündeme getiriyoruz ve bu sorun hala çözülmüş değil. Daha ne kadar talimat vermem gerekiyor?" dedi.

Haber 23-11-2023 19:11

Galler, Ermenistan'ı geçemedi ve liderlik şansını kaybetti! A Milli Takım'a ise müjde...

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan, konuk ettiği Galler ile 1-1 berabere kaldı. Bu skorun ardından liderlik şansı kalmayan Galler, turnuvaya yükselme ihtimalini de zora soktu. Böylelikle Türkiye'nin liderlik yarışındaki tek rakibi Hırvatistan oldu.

Spor 18-11-2023 19:35

SON DAKİKA | TASS: 'Azerbaycan ve Ermenistan anlaştı'

Son dakika haberi...TASS, Azerbaycan ile Ermenistan'ın barış antlaşması ilkeleri üzerinde anlaştığını dünyaya duyurdu. İki tarafın anlaştığını Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan açıkladı.

Haber 18-11-2023 14:41

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan Türkiye açıklaması: 'Yakın dönemde...'

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, hükümetinin Azerbaycan’la barış ve ilişkilerin kurulması için imzalanacak anlaşma taslağı üzerinde çalıştığını belirtti. Türkiye-Ermenistan ilişkilerine de değinen Paşinyan, yakın dönemde Türkiye-Ermenistan sınırlarının üçüncü ülke vatandaşlarına ve diplomatik personele açılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Haber 26-10-2023 13:56

Rusya'dan da çekilme kararı! Karabağ'daki takvim belli oluyor: Erivan'a kritik ziyaret

Karabağ'da yasa dışı Ermeni silahlı güçlerine silah bıraktıran operasyonun ardından Rus Barış Gücü de bölgeden çekilme kararı aldı. Rusya'dan bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'a önemli bir ziyaret gerçekleşecek.

Haber 06-10-2023 12:30

Rusya 'düşmanca' demişti! Ermenistan'dan Putin'i şoke eden karar: Onayladılar

Ermenistan Ulusal Meclisi, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) kuruluş tüzüğü olan Roma Statüsü'nü onayladı. Böylece Rusya Devlet Başkanı Putin'in Roma Statüsü'ne taraf olan Ermenistan'a ayak basması durumunda tutuklanması gerekiyor.

Haber 03-10-2023 13:44

Azerbaycan'dan flaş hamle! Sözde eski dışişleri bakanı Babayan gözaltına alındı

Azerbaycan Başsavcılığından yapılan açıklamada, Karabağ'daki sözde rejimin eski "dışişleri bakanı" Davit Babayan'ın gözaltına alındığı duyuruldu.

Haber 30-09-2023 17:45

Dünyaca ünlü yıldız Mel Gibson'dan Türkiye ve Azerbaycan'a skandal sözler! Ermeniler etnik temizliğe maruz kalıyor

ABD'li Hollywood yıldızı Mel Gibson sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Dünyaca ünlü yıldız Azerbaycan'ın Karabağ'daki antiterör operasyonunu bir soykırım olarak tanımlayarak dünyaya acil yardım çağrısında bulundu. Ünlü aktör paylaşımında, "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Trend 30-09-2023 09:37

Aliyev'den Ermenistan'a 'barış' mesajı! O tarihi işaret edip şart koştu: 'İsteselerdi bunu yapabilirlerdi'

Karabağ'daki gelişmeler dikkatle takip edilmeye devam ediyor. Bölgede kontrolü sağlayan Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'a şart koşarak verdiği 'barış' mesajıyla dikkat çekti. Konuşmasında Zengezur koridoruna da değinen Aliyev, Mevcut Ermenistan hükümeti Azerbaycan’la barış yapmak isteseydi bunu yapabilirdi" dedi.

Haber 29-09-2023 17:06

Azerbaycan'ın zaferi sonrası dikkat çeken görüntü! Uzun araç kuyrukları oluştu, sayıları 30 bine ulaştı... Sosyal medyaya damga vuran video

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan görüntülenirken, Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü dikkat çekti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hacıyev'in paylaştığı video gündem yaratırken, Ermenistan'a doğru yola çıkan ailelere Azerbaycanlı güvenlik güçlerinin yiyecek ikram ettiği anlar yer aldı.

Haber 27-09-2023 11:31

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı'ndan antiterör operasyonu açıklaması: '192 askerimiz şehit oldu'

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı "Karabağ'a düzenlenen antiterör operasyonunda 192 askerimiz şehit oldu" açıklamasını yaptı. Operasyonda 511 askerin ise yaralandığı kaydedildi.

Haber 27-09-2023 10:35

Konvoyun sonu görünmedi! Ermenilerin Karabağ'dan ayrıldığı anlar dikkat çekti: Bize 'Çıkın gidin' dediler

Karabağ'daki başarılı operasyonunun ardından Azerbaycan, bölgeden ayrılmak isteyen Ermenilere güvenli geçiş sağlıyor. Ermenilerin ayrılırken uzun kuyruklar halinde konvoylar oluşturduğu görüntüler dikkat çekti. Karabağ'da kalmak istediğini dile getiren bir Ermeni, "Ermeniler bize 'çıkın gidin' dediler, daha nereye gideceğimizi kesin bilmiyoruz" diye konuştu.

Haber 26-09-2023 15:02

Karabağ'da mayın patladı: 2 Azerbaycan askeri şehit oldu...

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermenistan güçlerince döşenen mayına basan 2 Azerbaycan askeri şehit oldu. 1 asker ise yaralandı.

Haber 25-09-2023 13:07

Son Dakika | Azerbaycanlı yetkililer ve Karabağ Ermeni nüfusu Karabağ'da bir görüşme gerçekleştirdi!

Son dakika haberine göre, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde yaşayan Ermeni halkın temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki ikinci görüşme Hocalı’da başladı.

Haber 25-09-2023 12:47

Ermenistan'da darbe girişimi! Üst düzey komutanlar gözaltına alındı

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi, 8 üst düzey komutanı "Yurtsever Haçlılar" grubuyla işbirliği yaptıkları ve darbe girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına aldı.

Haber 24-09-2023 22:59

Karabağ'da büyük skandal: Ermenilerin bölgeden ayrılırken yaptıkları, kameralardan kaçmadı!

Azerbaycan'ın 24 saatte tamamlanan antiterör operasyonunun ardından Karabağ'dan çekilen bazı Ermeniler büyük skandala imza attı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı da o görüntüleri paylaştı. Öte yandan Azerbaycan İçişleri'nden yapılan açıklamaya göre Karabağ'da yaşayan Ermeni halktan Azerbaycan vatandaşlığına başvuranlar oldu. Ermenistan ise Birleşmiş Milletler'in Karabağ'a derhal heyet göndermesini istedi.

Haber 24-09-2023 11:37

Son dakika: Rusya duyurdu: Karabağ'daki Ermeni gruplar silahlarını teslim etmeye başladı

Son dakika haberi: Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde yaptığı antiterör operasyonunda, Ermeni güçlerinin kontrolünde olan bölgeler bir bir temizlenmişti. Ermeni grupların silah bırakma kararının ardından yeni gelişme yaşandı. Karabağ'daki Rus Barış Gücü, yasa dışı Ermeni güçlerin, silah ve mühimmatlarını teslim etmeye başladığını duyurdu.

Haber 22-09-2023 19:51

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Ermenistan'daki gösteriler sürüyor! Muhalefet halkı parlamento binası önüne çağırdı

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da, Azerbaycan'ın Karabağ'da icra ettiği antiterör operasyonu sonrasında başlayan hükümet karşıtı gösteriler 4. gününde de devam ediyor. Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Muhalefet liderleri halkı Ermeni parlamentosu önünde toplanmaya çağırdı. Diğer yandan ise gösteriler sırasında Rusya Büyükelçiliği binasına da boyalı saldırı yapıldı.

Haber 22-09-2023 19:45

Karabağ'da Ermeni güçlerin elinden birer alınan bölgelerde Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor!

Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde başlattığı 'antiterör operasyonu' kapsamında Ermeni askeri hedeflerini vurarak, kritik bölgeleri geri aldı. Ermeni silahlı grupların bir bir temizlendiği Karabağ'da, Azerbaycan bayrağı göndere çekildi.

Haber 22-09-2023 09:52

Köydeki çiftliğe adeta ölüm depolamışlar! Azerbaycan askerleri buldu: Ambulansla taşınanlar şaşkına çevirdi

Karabağ'da ateşkes sağlanmasıyla kontrol yasa dışı Ermeni güçlerden Azerbaycan'a geçti. Kozluköprü köyünde Azerbaycan güçleri keşif yaptı. Köyde bulunanlar şaşkına çevirdi. Öte yandan Azerbaycan’ın Karabağ’daki Ermenilere gönderdiği insani yardım yola çıktı.

Haber 22-09-2023 08:34

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Ermenistan karıştı! Milletvekili kameralar önünde yumruklandı

Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni unsurlarına karşı başlattığı ve 24 saatte zafer kazandığı 'Antiterör' operasyonu sonrası Ermenistan'da gerginlik iyice yükseldi. Yerel medyaya yansıyan görüntülerde Başbakan Nikol Paşinyan'ın partisindeki iki milletvekili, asker aileleriyle tartıştı, bir vekil ise kameralar önünde yumruklandı.

Haber 21-09-2023 12:06

Son dakika: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev zaferi bu sözlerle ilan etti: Tüm görevler yerine getirildi teröristler cezalandırıldı

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik yapılan antiterör operasyonunun ardından ilk kez canlı yayında açıklama yaptı. Aliyev, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonu ile "gerekli derslerin verildiğini" ifade etti. Aliyev, "Sadece bir günde tüm görevler yerine getirildi, teröristler cezalandırıldı. Azerbaycan kendi egemenliğini yeniden sağladı." şeklinde konuştu.

Haber 20-09-2023 19:40

Son dakika | Aliyev isyan etti! ABD teması sonrası dünyanın gündemine oturacak açıklama geldi: 'Mecbur kaldık! Davetlerimizi defalarca geri çevirdiler'

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu devam ediyor. Bölgede anayasal yapıyı yeniden tesis etmek için harekete geçen Azerbaycan ordusu Ermeni silahlı kuvvetlerine ait mühimmat depolarını, sığınakları vurup 60'tan fazla mevziyi ele geçirdi. Bugün son olarak Cumhurbaşkanı Aliyev'in ABD teması sonrası Azerbaycan'dan antiterör tedbirleriyle ilgili önemli bir mesaj geldi.

Haber 20-09-2023 08:41

Ermenistan'da bir grup hükümet binası önünde toplandı! Arbede yaşandı

Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı antiterör harekatı sonrası bir grup Ermeni, Erivan'da hükümet binasının önünde toplandı.

Haber 19-09-2023 22:03

Karabağ'da son durum! Azerbaycan ordusu 60'tan fazla mevziyi ele geçirdi: Teslim olun çağrısı yapıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da başlatılan terörle mücadele operasyonu kapsamında Ermeni silahlı kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzinin ele geçirildiği belirtilerek, “Karabağ'daki silahlı Ermenileri güçleri teslim olmaya çağırıyoruz” denildi.

Haber 19-09-2023 21:49

AB'den Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ operasyonu hakkında ilk açıklama! Diyalog vurgusu...

Ermenistan tarafından işgal altında tutulan Dağlık Karabağ bölgesindeki Azerbaycan topraklarında tansiyon giderek artıyor. Azerbaycan, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla operasyon başlattığını duyurmuştu. Azerbaycanlı 4 polis memurunun Ermeni güçler tarafından döşenen mayına basıp şehit olmaları bardağı taşıran son damla olmuştu. Azerbaycan operasyonu 'Antiterör operasyonu' olarak niteledi. Operasyon dünya basınında geniş yankı uyandırırken AB'den ilk açıklama geldi.

Haber 19-09-2023 16:56

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan Putin'i kızdıracak karar! 'Onaylayacağım'

Ermenistan ve Rusya arasındaki ilişkiler ABD ile yapılan tatbikat nedeniyle gerilmişti. Ermenistan'dan Rusya'yı kızdıracak yeni bir adım daha geldi. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararlarını bağlayıcı olarak kabul eden Roma Tüzüğü'nü onaylayacağını söyledi. Paşinyan’ın tüzüğü onaylaması halinde hakkında tutuklama kararı çıkarılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan topraklarına ayak bastığında tutuklanabilecek.

Haber 13-09-2023 18:47

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paşinyan arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Haber 11-09-2023 17:56

Türkiye'den Karabağ'daki sözde seçimlere sert tepki! Uluslararası hukukun açık ihlali

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde gayrimeşru Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda düzenlenen sözde seçimlerin uluslararası hukukun açık ihlâli olduğunu açıklayarak kınadı.

Haber 09-09-2023 15:05

Rusya'dan Ermenistan’a nota! Moskova Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, son dönemde “dost olmayan” adımlar attığı gerekçesiyle Ermenistan’a nota verdi.

Haber 08-09-2023 19:15

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki tansiyon giderek artıyor! Azerbaycan mevzilerine ateş açıldı...

Ermenistan ordusuna bağlı birlikler Nahçıvan'daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada açılan ateşe karşılık verildiği bildirildi.

Haber 08-09-2023 15:52

Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? EURO 2024 elemeleri Türkiye Ermenistan maçının günü, saati ve kanalı!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu maçında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 32 in 507 seyirci kapasiteli Eskişehirspor Yeni Atatürk Stadyumu'na oynanacak. Grupta çıktığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kazanan Stefan Kuntz yönetimindeki ekip sahadan üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. Peki, Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Ermenistan maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-09-2023 10:11

Dışişleri Bakanlığı'ndan Ermenistan açıklaması

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ermenistan’dan beklentimiz, provokatif adımlardan kaçınarak, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini tanıması, Karabağ’da bulunan Ermeni nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması için, 'Ağdam-Hankendi' ve diğer alternatif yolların kullanılmasına, ayrıca Azerbaycan'ın Ermeni nüfusunu yeniden entegre etme çabalarına destek vermesidir" denildi.

Haber 14-08-2023 16:30

Paşinyan'dan tansiyonu yükseltecek sözler: Azerbaycan ile yeni bir savaş çok muhtemel

Azerbaycan ile Ermenistan, 2020 yılında Dağlık Karabağ için 44 gün boyunca savaşmış, Azerbaycan savaştan zaferle ayrılmıştı. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, iki ülkenin ilişkileriyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Savaşın yeniden çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Paşinyan, arabuluculuk konusunda AB ve Rusya'nın birbirini suçladığına dikkat çekti.

Haber 21-07-2023 23:06

Kars'ta yasa dışı yollarla ülkeye getirilen iki külçe altın ele geçirildi

Kars'ta yasa dışı yollarla ülkeye getirilen iki külçe halinde 3 kilo 456,63 gram altın ele geçirildi.

Yurthaber 07-06-2023 14:41

Azerbaycan'da, sınırı geçmeye çalışan 2 Ermeni sabotajcı yakalandı

Azerbaycan'da, Zengilan istikametinde sınırı geçmeye çalışan 2 Ermeni sabotajcının gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 26-05-2023 21:15

Ermenistan Başbakanı Paşinyan duyurdu! Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü tanımaya hazırız

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Karabağ'ı da içeren Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü tanımaya hazır olduğunu söyledi.

Haber 22-05-2023 19:06

Ermenistan Başbakanı Paşinyan dünyaya ilan etti! Bir adım daha attık

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan, 86 bin 600 kilometrekarelik yüzölçümüyle Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü, Azerbaycan'ın da 29 bin 800 kilometrekarelik yüzölçümüyle Ermenistan'ın toprak bütünlüğünü tanıdığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Haber 17-05-2023 23:13

Günler süren görüşmelerden sonuç çıktı! Azerbaycan ve Ermenistan'dan 'barış' adımı: ABD'den gelen 'bitiş çizgisi' açıklaması dikkat çekti

Azerbaycan ve Ermenistan arasında ABD'de 1 Mayıs'ta başlayan görüşmelerden çıkan sonuç dikkat çekti. İki ülke arasında ipler özellikle Karabağ Savaşı'yla gerilmişti. Azerbaycan'dan görüşmeler ve ilişkilerin seyri hakkında açıklama geldi. "Maratonun son mili her zaman en zorudur" diyen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da 'bitiş çizgisi' vurgusu dikkat çekti.

Haber 05-05-2023 12:43

Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan'da suikast faillerine ithafen anıt açılmasını şiddetle kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Osmanlı siyasi ve askeri liderleri ile Azerbaycanlı yetkililere düzenlenen suikastların faillerine ithafen Ermenistan’da anıt açılmasını şiddetle kınadı.

Haber 27-04-2023 00:06

Azerbaycan, bayrak skandalı sonrasında sporcularını geri çekti! 'Bunun adı barbarlıktır!'

Ermenistan'da dün düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın açılış töreninde sahneye atlayan bir saldırgan, Azerbaycan bayrağını ateşe vermişti. Bu olay sonrasında Azerbaycan, sporcularını organizasyondan geri çekti.

Spor 16-04-2023 09:19

Ermenistan'da Azerbaycan bayrağına büyük saygısızlık! Sahneye daldı ve bir anda ateşe verdi! Saldırgan ise kahraman gibi karşılandı...

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Erivan'da gerçekleştirilen Avrupa Halter Şampiyonası'nın açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakılmasına tepki göstererek, "Ermenistan'da Azerbaycan'a yönelik etnik nefretin vücut bulmuş hali olan bu eylemi şiddetle kınıyoruz" denildi.

Spor 15-04-2023 14:21

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma: 3 Azerbaycan askeri şehit oldu

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusunun 3 askerinin şehit olduğu belirtildi. Azerbaycan ordusunun misillemede bulunduğu, Ermenistan ordusunun önemli sayıda kayıp verdiği ifade edildi.

Haber 11-04-2023 20:58

A Milli Takımımıza 2-1 mağlup olan Ermenistan'dan maç sonu 1 saat gecikmeli paylaşım!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ay-Yıldızlılar, Ermenistan ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1'lik milli takımımızın üstünlüğü ile sonuçlanırken, Ermenistan cephesi maçın ardından sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 26-03-2023 16:29

Ermenistan Teknik Direktörü Oleksandr Petrakov: 'Biraz uyumam gerekiyor'

A Milli Takımımızın 2-1 mağlup ettiği Ermenistan'ın teknik direktörü Oleksandr Petrakov, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 25-03-2023 23:51

Stefan Kuntz, iddialara sert çıkıştı! Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu ve oruç cevabı! 'Bunu nereden çıkarıyorsunuz?'

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında konuk olduğu Ermenistan'ı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup etti ve 3 puanı cebine koydu. Ay-Yıldızlı ekibimize galibiyeti getiren golleri Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. A Milli Takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Alman çalıştırıcı; Abdülkerim Bardakcı ve oruç iddialarına da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 25-03-2023 22:54