Erotik Film Haberleri

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 2024-04-18 16:04:15

43. İstanbul Film Festivali yarın başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 43. kez düzenlenen "İstanbul Film Festivali", 17-28 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yurthaber 2024-04-17 08:14:26

Kızıl Goncalar dizisine 'Savcı' geliyor! Ortalık iyice karışacak

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi ve her bölümü çok konuşuluyor. Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisine çok iddialı bir karakter geliyor.

Magazin 2024-04-16 17:53:40

İstanbul’da film gibi olay kamerada! Yanlış kişiyi vurdu, bakın nerede yakalandı

Beyoğlu’nda filmleri aratmayan bir silahlı saldırı olayı yaşandı. A.H. (17), husumetlisine benzettiği S.D.'yi (22) takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, yanlış kişiyi vuran zanlı, bayramda annesinin elini öperken yakalandı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 2024-04-15 11:59:07

Şişli'de film gibi olay! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti! Hırsızı yakalayıp bağladı

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalanmaya başlandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Rambo Berk” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Yılmaz, hırsızı yakalayıp bağladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Magazin 13-04-24 12:38

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 12-04-24 09:32

Aksiyon filmlerini aratmayan hırsızlık vakası! Her satırı pes dedirtecek cinsten: Duvarları dele dele ilerlediler...

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan bir hırsızlık girişimi yaşandı. Hırsızlar binanın duvarında delik açarak önce kasap dükkanına ardından ise yan taraftaki döviz bürosuna girmeye çalıştı. Hollywood filmlerini aratmayan olayda hırsızların 5-6 saat duvarla uğraştığı ve döviz bürosuna girdiği fark edildi. Oksijen tüpüyle kasayı eritmek üzereyken alarm sisteminin devreye girmesi sonucu hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Haber 07-04-24 13:44

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi ( 5 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-04-24 15:14

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades hastalığını anlattı! 'Sınırda kişilik bozukluğu' teşhisi konuldu... İtirafı çok konuşuldu

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhodes podcast röportajları sırasında büyük açıklamalar yapmaktan asla çekinmedi. Son olarak Michael Porter Jr.'ın podcastine konuk olan Rhodes kendisine sınırda kişilik bozukluğu teşhisinin konulduğunu söyledi.

Trend 05-04-24 11:02

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

Türker İnanoğlu hayatını kaybetti iddiası gündem oldu! Cüneyt Özdemir'den açıklama

Gazeteci Cüneyt Özdemir, film ve televizyon yapımcısı Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kendisi hayatta, yaşıyor. Lütfen aile bireyleri dışındaki haberlere itibar etmeyiniz" dedi.

Magazin 02-04-24 18:32

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 02-04-24 09:59

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-24 18:18

Ses sisteminize ayrı bir hava katacak en iyi subwoofer modelleri

Müzik dinlemek ve sinema deneyimlerini üst seviyeye taşımak için iyi bir ses sistemi, olmazsa olmaz. İyi ve kaliteli bir ses sisteminde tercih edilen hoparlörler sesin kalitesini ve etkisini belirleyen en önemli unsurlar. Siz de hem müzik dinlerken hem film izlerken kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız hazırladığımız en iyi subwoofer önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 01-04-24 18:14

İstanbul'da eşi benzeri görülmemiş olay! 1 milyon 100 bin verdi, 30 milyon aldı: 20 milyon daha isteyince film koptu

Tefecilere bulaşan bir kadın tabiri caizse elini verdi kolunu kaptırdı. 1 milyon 100 bin borç alan kadın değeri 30 milyon eden 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsayı teminat gösterdi ve tapularını verdi. 4 milyon 200 bin ödeyen kadından talepleri bitmeyen tefeciler 20 milyon daha istedi. Kadının suç duyurusunda bulunmasının ardından çeteye operasyon düzenlendi.

Haber 29-03-24 11:08

Film çekimleri başlamadan durdu! Kerem Bürsin kovid oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin yeni filmi Mavi Mağara'nın setine çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak ünlü oyuncudan üzen haber geldi.

Magazin 29-03-24 07:44

Elektronik ticarete vergiler yolda: Bir dönemin sonu, tarih verildi! Vergi sonrası fiyatlar artabilir

Dünya Ticaret Örgütü Direktörü Okonjo-Iweala online film ve yazılım gibi elektronik ürünlerin ticaretine vergi getirileceğini belirtti. Okonjo-Iweala, düzenleme için tarih de verdi.

Finans 27-03-24 15:20

Fatih’te çarşaflı kadın böyle darbedildi, çevredekiler film izler gibi izledi

Fatih’te bir telefoncudan aldığı kılıfı değiştirmek isteyen çarşaflı kadının, dükkan sahibinin yeğeni tarafından sokak ortasında darbedildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 27-03-24 14:09

Donald Trump'a 'sus payı' davasında konuşma yasağı getirildi!

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.

Haber 26-03-24 23:58

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-24 17:27

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 13 film birden vizyona girdi (22 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 6'sı yerli, 13 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 22-03-24 15:43

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-24 10:46

Telefon ve bilgisayar bağımlısı kedi

Kars’ta 5 yaşındaki sahibi Asel ile birlikte sürekli cep telefonu ve bilgisayardan çizgi film ve oyunlar izleyen kedi, oyunların bağımlısı oldu.

Yurthaber 21-03-24 09:45

Film gibi define avı! Deniz dibindeki 533 milyar TL’lik hazineyi robotlar çıkaracak

Yüzyıllardır deniz altında olan San José isimli İspanyol gemisinin içinde, 533 milyar TL değerinde hazine bulunduğu keşfedildi. Deniz dibindeki geminin enkazının yeri, korsanlar ve ganimet avcıları sebebiyle gizli tutuluyor. Filmleri andıran olayda, 300 yıllık bir kalyonun batık enkazında gömülü olan milyarlarca TL değerindeki hazineyi, robot dalgıçlar çıkarmaya çalışacak. İşte detaylar...

Haber 19-03-24 14:30

Film değil gerçek! Şeytan çıkarma kursunu tamamlayıp sertifika alıyorlar... İşte karşınızda şeytan kovucular

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

Trend 18-03-24 14:49

Haluk Levent'in hayatı film mi oluyor? Konuyla ilgili açıklama yaptı: Kara mizah...

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Hayatım film olmuyor" dedi.

Magazin 15-03-24 17:57

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (15 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8'i yerli, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-03-24 16:00

Başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Romantik Hırsız filmi için beklenen gün geldi! Hayranlarıyla buluştu

Başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Romantik Hırsız filmi Netflix'te 14 Mart 2024 tarihi itibariyle yayına girdi. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği film yoğun ilgi çekti.

Trend 14-03-24 15:33

Yetişkin film oyuncusu Sophia Leone evinde ölü bulunmuştu! Şüpheli ölümü araştırılıyor... Son mesajı ortaya çıktı: 'Hayatın biraz daha kıymetini bilin'

Yetişkin filmlerinin tanınan oyuncularından biri olan Sophia Leone 1 Mart'ta Mew Meksiko'daki evinde ölü bulunmuştu. Son 3 ayda Kagney Lee ve Jesse Jane'den sonra Leone'ın da evinde ölü olarak bulunması endişelere neden oldu. Leone'ın şüpheli ölümüne dair soruşturma devam ederken ünlü ismin son mesajı ortaya çıktı.

Trend 13-03-24 14:41

Bursa'da nefes kesen operasyon! İHA'lar da katıldı, tüm mahalle ablukaya alındı... Kimisi çatıda kaçarken, kimisi gardıropta saklanırken yakalandı

Bursa'dan nefes kesen bir operasyon düzenlendi. 100 ekip, 8 dedektör köpek, 2 İHA ve 1000 polisle yapılan operasyon film setlerini aratmadı. Evlerin çatılarından kaçmaya çalışan torbacılar İHA'lar tarafından tespit edilirken, bazı zehir tacirleri ise saklandıkları evlerin gardıroplarından çıktı. Gözaltına alınan 60 şüpheli Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 12-03-24 10:57

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-24 08:17

96. Akademi Ödülleri için heyecan dorukta! Oscar 2024 hakkında merak edilenler

Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan 96. Akademi Ödülleri'nde, film endüstrisinin en büyük başarıları ödüllendirilecek. Adaylar arasında Barbie ve Oppenheimer gibi merakla beklenen yapımlar yer alırken, Jimmy Kimmel bu yıl dördüncü kez sunuculuk koltuğuna oturacak.

Magazin 10-03-24 20:33

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (8 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 10 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 08-03-24 15:43

Meslek lisesi öğrencileri film setlerinde yapılan makyajı uygulamalı öğreniyor

Bursa'daki Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, saç ve cilt bakımı, masaj gibi uygulamaların yanı sıra bilim kurgu filmlerinin setlerinde yapılan karakter makyajını da öğrenerek mesleğe hazırlanıyor.

Yurthaber 07-03-24 11:03

Kristen Stewart adeta altına bir şey giymedi! Frikik vermeyi bile umursamadı

Alacakaranlık film serisinde canlandırdığı Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşan Kristen Stewart, rol aldığı yeni filmin galasında tarzıyla dikkat çekti. Kristen Stewart adeta altına bir şey giymeden galaya geldi. Frikik vermeyi bile umursamadı...

Magazin 06-03-24 14:32

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin 05-03-24 09:00

En iyi komedi filmleri - En güzel ve en eğlenceli komedi filmi önerileri

Komedi filmleri, insanların rahatlamasına, kafa dağıtmasına olanak sağlayan ve keyif veren filmler arasında yer alır. Kahkahalar esnasında keyifli dakikalar geçirmeye yardımcı olan komedi filmleri, izleyicilerin en çok sevdiği film türleri arasında yer alır. Ülkemizde ise yerli ve yabancı komedi filmleri sıklıkla tercih edilen keyifli yapımlar arasında bulunur.

Trend 04-03-24 17:33

Popüler aksiyon filmleri - En iyi, en güzel ve en aksiyon dolu film önerileri

Sinema sektörünün en çok sevilen türlerinden olan aksiyon filmleri, büyük bir izleyici kitlesi tarafından tercih edilmektedir. En çok izlenen türlerden birisi olan aksiyon yapımları aynı zamanda en çok çekilen film türleri arasında da bulunmaktadır. Bu noktada izleyiciler de popüler aksiyon filmlerini merak eder.

Trend 04-03-24 17:30

Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 04-03-24 10:48

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi Netflix'te yayınlandı

Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' Netflix'te yayımlandı. 308 bin 730 seyirciyle en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin dünya prömiyeri 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Magazin 01-03-24 17:57

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (1 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 01-03-24 15:53

Dizi yapımcılarına Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.

Yurthaber 01-03-24 10:28

Kendi ölüm haberini okudu, şüpheye düştü... Tokat'ta film gibi olay!

Tokat’taki bir otelde çıkan yangında yaşadığı panikle 3. kattan atlayan Umut Muzaffer Gezen ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Gezen, kendi ölüm haberini okuyunca şaştı kaldı. Yaşadığından kendisinin bile şüphe ettiğini söyleyen Gezen, o anları gülerek anlattı.

Haber 29-02-24 13:39

Sosyal medya fenomeni Mia Malkova yine çekimden paylaştı! Süper minisinde bir de transparan detayı ekleyince bir gören bir daha baktırdı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Mia Malkova, kariyerine ara verdiğini açıkladıktan sonra sosyal medyada kendisine yeni bir imaj çizmeye başladı. Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını kaldırdıktan sonra fenomen isim daha profesyonel çekim karelerine yer vermeye başladı. Malkova son olarak ise süper mini elbisesiyle poz verdi.

Trend 29-02-24 11:25

Elizabeth Hurley oğlunun çektiği erotik filmde yer almıştı! Müstehcen sahneler gündemde

Elizabeth Hurley, 21 yaşındaki oğlu Damian Hurley'in yönettiği erotik-gerilim türündeki filmde rol almıştı. Elizabeth Hurley'ın filmdeki erotik sahneleri ortaya çıktı.

Magazin 29-02-24 08:01