Ersin Korkut Haberleri Ve Son Dakika Ersin Korkut Haberleri

Ersin Korkut Haberleri Ve Son Dakika Ersin Korkut Haberleri

8 Kasım 1977 yılında Hakkari’de doğan Ersin Korkut, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Yılmaz Erdoğan ile teyze çocukları olan Korkut, İstanbul’da bir pizzacıda çalışırken Yılmaz Erdoğan’ın daveti ile BKM’ye gelir. 2000 yılında BKM’de çalışmaya başlayan Korkut oyunculuk yeteneğini kısa sürede geliştirerek ''Bana Bir Şeyhler Oluyor'' isimli tiyatro oyununda yer almaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyiminin ardından Cem Yılmaz ile aynı reklam filminde oynamıştır. Uzun yıllar BKM’de ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' adlı bir sahne projesinde yer almıştır, projenin ekranlarda gösterilmesi ile beraber farklı şivesi ile tanınmış ve sevilmiştir. 2015’te farklı suçlardan ceza alıp ve bazılarından beraat etmiştir. Ersin Korkut, 2020 yılında yayınlanan Survivor programına katılmıştır ancak sakatlanınca programdan ayrılmıştır.

Ersin Korkut Haberleri

Survivor'da Turabi gitti yerine bomba isim geldi! Acun Ilıcalı'dan Ersin Korkut açıklaması

Survivor 2024 All Star yarışmacıları merak konusu oluyor. Turabi son anda kadrodan sağlık sorunları sebebiyle ayrılınca yerine bomba bir isim geldi. Acun Ilıcalı'nın sık sık teklif götürdüğü Ersin Korkut da Survivor All Star kadrosuna dahil oldu.

Magazin 23-11-2023 15:25

Ünlü oyuncular, sahneledikleri tiyatro oyununu Amasya'daki kazada kaybettikleri meslektaşlarına ithaf etti

İyi Kötü Çirkin oyunu için Van'a gelen Eray Yasin Işık, Ersin Korkut, Hakan Bulut ve Ahmet Burak Bacınoğlu, Amasya'nın Merzifon ilçesindeki trafik kazasında meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü seyircilerle paylaştı. Oyun öncesinde açıklama yapan Işık, içleri kan ağlasa da işleri gereği oyunu oynamak zorunda olduklarını söyledi.

Magazin 22-11-2022 01:33

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken son haliyle şoke etti! ''Sana bunu yapan...''

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Çok Güzel Hareketler Bunlar programı, yayınlandığı her akşam Türk izleyicisini ekrana kilitliyordu. Sevilen programın kadrosunda Ersin Korkut, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, Şahin Irmak ve Büşra Pekin gibi isimler yer alıyordu. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 13-10-2022 12:29

Ersin Korkut yeni filminde gizlice evlendi

Yılın iddialı komedi filmi ‘Kalp Estetiği’ filminin çekimleri için Düzce’de bulunan oyuncu Ersin Korkut senaryo gereği gizlice evlendi.

Magazin 10-10-2022 11:03

Ersin Korkut'tan Survivor All Star itirafı! Acun Ilıcalı ile anlaşamadım

Survivor'a katıldığı dönem büyük bir fan kitlesi yaratan ve sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan oyuncu Ersin Korkut itirafıyla şaşırttı. Ersin Korkut, Survivor All Star'a katılmama sebebini açıkladı.

Magazin 08-07-2022 15:30

Ersin Korkut kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın neyi oluyor?

Ersin Korkut, Kanal D'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Işın Karaca ve Hakan Taşıyan. Peki Ersin Korkut kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın neyi oluyor? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 14-05-2022 23:11

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta kim konuk oldu? 14 Mayıs 2022 Cumartesi

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları, 14 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölüm öncesi izleyiciler tarafından merak edildi. Programın yeni bölümünün fragmanı bir süre önce Kanal D'de dönmeye başladı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelen program izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta kim konuk oldu? İşte Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin konukları...

Magazin 14-05-2022 17:32

Ersin Korkut Survivor All Star kadrosunda mı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasına sakatlığı nedeniyle veda eden Ersin Korkut, All Star için yeşil ışık yakmıştı. Survivor All Star kadrosu merakla beklenirken Ersin Korkut'un kadroda yer almadığı iddia edildi.

Magazin 05-12-2021 13:38

Ersin Korkut: Survivor All Star yapılırsa...

‘Hayatın Rengi’’ programına aynı dönem birlikte yarıştığı Yunus Emre Özden ile birlikte konuk olan Ersin Korkut Survivor All Star için yeşil ışık yaktı.

Magazin 11-04-2021 15:21

Diyarbakır için 'Başkent' ifadesini kullanan Ersin Korkut’a tepkiler çığ gibi büyüyor: 'Tutuklansın'

Ersin Korkut, sosyal medya platformu TikTok’ta yayınlanan bir video sonrasında eleştiri oklarının hedefi oldu. Diyarbakır için 'başkent' ifadesini kullanan ünlü oyuncu, "Seviyoruz Amed'i. Başkentimiz" dedi. Video kısa sürede binlerce tepki alırken, Ersin Korkut için 'Tutuklansın' etiketi açıldı.

Magazin 09-04-2021 22:12

Ersin Korkut ne dedi? Sosyal medyada büyük tepki

Ünlü oyuncu ve komedyen Ersin Korkut sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede pek çok kişi tarafından paylaşılan bir Tiktok videosunda Ersin Korkut, Diyarbakır'a yaptığı ziyarette orayı çok beğendiğini "Amed başkent olsun" sözleri ile ifade ediyor. Bu söylemin ardından ise sosyal medyada Korkut hakkında #ErsinKorkutTutuklansın etiketi ilk sırada yer aldı. İşte, ayrıntılar...

Magazin 09-04-2021 20:42

Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ersin Korkut gündemde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. BKM Mutfak oyuncularından olan Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile büyük bir hayran kitlesi elde etti. Yılmaz Erdoğan'ın akrabası olan Ersin Korkut hakkında sevenleri evli olup olmadığını merak ediyor. İşte, Ersin Korkut'un hayatı...

Magazin 09-04-2021 19:41

Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi nerede çekildi? İşte Kutsal Damacana 3: Dracoola filminin oyuncuları...

Şenol Zencir ve Selin Altınel'in yapımcılığını üstlendiği Korhan Bozkurt'un ise yönetmenliğini yaptığı Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi, 92 dakika uzunluğunda komedi türünde bir filmdir. İzleyiciler Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Sinan Bengier gibi oyuncuların rol aldığı Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi nerede çekildi ve Kutsal Damacana 3: Dracoola oyuncuları kimler sorusunu merak ediyor. İşte çekim yeri ve detaylar...

Magazin 23-03-2021 15:30

Kutsal Damacana filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kutsal Damacana filmi oyuncuları

Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana filmi, sahte bir papazın hikâyesini konu alıyor. İçine şeytan kaçan bir kızı kurtarmak için çeşitli yolların denendiği filmde, papaz Fikret ve yardımcısı Asım’ın anıları, heyecanlı anlara sahne oluyor.

Trend 09-03-2021 12:37

Ersin Korkut Eyvah Tatil filminde rol alacak

Survivor 2020'nin Ünlüler takımında mücadele eden Ersin Korkut sempatik tavırlarıyla herkesin ilgisini çekmişti. Yarışmadan sakatlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut yeni bir proje için kolları sıvadı.

Magazin 14-09-2020 13:43

Ersin Korkut annesi ve yeni köpeği Mes'e kavuştu

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Survivor'a veda etmek zorunda kalan Ersin Türkiye'ye döndü. Koronavirüs salgını nedeniyle elendikten sonra uzun bir süre Dominik'te kalan Ersin annesi ve yeni köpeğiyle birlikte bir video paylaştı.

Magazin 11-07-2020 15:24

Ersin Korkut yeni köpeğine alıştı! 'Mess’in yerine onunla vakit geçiriyorum'

Survivor yarışmasında sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Ersin Korkut köpeğinin ölüm haberiyle yıkılmıştı. Korkut yeni bir köpeğe sahip oldu. İşte yeni köpeğiyle ilgili açıklaması...

Magazin 02-07-2020 10:14

Survivor'dan ayrılan Ersin Korkut, köpeği Mes'in ölüm haberini nasıl aldığını anlattı: Yılmaz Erdoğan'ı aradım

Survivor 2020 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut, aylar sonra Dominik'ten Türkiye'ye döndü. TV8'de katıldığı programda köpeği Mes'in ölüm haberini kimden ve nasıl aldığını ilk defa anlatan Ersin Korkut, "Elendikten sonra Acun abinin evinde Mes'in aynısını gördüm" dedi. Ersin, Survivor finaliyle ilgili de tahminde bulundu.

Magazin 28-06-2020 21:00

‘Çok Güzel Hareketler 2’de Ersin Korkut sürprizi!

Yeni bölümü ile yarın Kanal D’de ekrana gelecek olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programına Ersin Korkut konuk olacak.

Magazin 30-05-2020 12:18

Acun Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca... 'Yayın faydalı oldu mu?'

Sosyal medya hesabından Survivor'dan elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal ile canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca konuşmaları tüm takipçileri tarafından duyuldu.

Magazin 25-05-2020 14:23

Survivor'dan elenen Ersin Korkut sakatlığı ve köpeği Mes ile ilgili konuştu

Acun Ilıcalı, Ramazan Bayramı nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nden Survivor Panorama programı için özel yayın yaptı. Ilıcalı'nın konukları ise Mert Öcal ve Ersin Korkut oldu. Survivor Ersin sakatlığı ve köpeği Mes'in ölümüyle ile ilgili canlı yayında ilk defa konuştu.

Magazin 24-05-2020 23:11

Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'a köpeği Mess'in ölüm haberini nasıl verdiğini anlattı

Oyuncu Ersin Korkut, Survivor yarışmasına katıldığı sırada köpeği Mess hayatını kaybedince ona bu haberi Acun Ilıcalı verememişti. Ilıcalı kuzeni Yılmaz Erdoğan'dan yardım istemiş ve bu haberi onun vermesini istemişti. Erdoğan, o anları "Zor bir konuşma oldu" diyerek anlattı.

Magazin 24-05-2020 07:12

Survivor Ersin Korkut yeni köpeğinin fotoğrafını paylaştı: Adı ne olsun?

Survivor'den elenen Ersin Korkut çok sevdiği köpeği Mes'in öldüğünü öğrenince büyük üzüntü yaşamıştı. Halen Dominik'te bulunan Ersin Korkut, Instagram hesabından yaptığı paylaştığı fotoğraf ile sevenlerinin yüzünü güldürdü. Ersin Korkut, arkadaşlarının kendisi için bir köpek sahiplendiğini ve o köpeğin İstanbul'da kendisini beklediğini duyurdu. Survivor Ersin ayrıca, takipçilerine 'Yeni dostumun adı ne olsun?' sorusunu da yöneltti.

Magazin 20-05-2020 20:56

Şafak Sezer: Ersin Korkut ve Büşra Pekin'le bir daha çalışmam

Serdar Ortaç'ın Instagram yayınına konuk olan oyuncu Şafak Sezer, başrolünde yer aldığı ve 627 bin gişe yapan 'Kutsal Damacana' filmi ile ilgili herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza attı.

Magazin 19-05-2020 14:22

Ersin Korkut’tan yeni paylaşım

Yaşadığı sakatlık dolayısıyla Survivor 2020'ye erken veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, bu süre zarfında çok sevdiği köpeği Mes'i kaybetmişti. Bu acı haber kendisinden saklanan Korkut, adadan ayrıldıktan sonra yakınları tarafından teselli edildi. Ünlü isim Mes'in kaybıyla ilgili paylaşımı sonrasında yeni bir paylaşımda bulundu.

Magazin 19-05-2020 13:39

Survivor Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü? Survivor'dan elenen Ersin Dominik'te mi kaldı?

Survivor 2020'de yaşadığı sakatlık sonrasında yarışmaya veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut'un, Dominik'ten gerçekleştirilen tahliye operasyonuyla Türkiye'ye dönmediği ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın ölen köpeği Mes'e bir köpek de aldığı Ersin Korkut, günlerini Dominik'te Survivor ekibiyle birlikte geçiriyor. Survivor Ersin, Instagram'dan yaptığı son paylaşımda ise "Sizlerin desteğiyle bütün engelleri aştım" notuyla hayranlarına teşekkür etti.

Magazin 19-05-2020 02:00

Acun Ilıcalı Ersin Korkut'un acısını reyting malzemesi yapmadı! 'Değerleri hiç saymam'

Acun Ilıcalı'nın Ersin Korkut'un acısını reyting malzemesi yapmaması herkesin takdirini kazandı. Acun Ilıcalı bu konuya dair sorulara yanıt verdi.

Magazin 18-05-2020 11:31

Acun Ilıcalı açıkladı! Arkadaşları Ersin Korkut'a Mess'e benzeyen köpek aldı!

Survivor yarışmasında geçirdiği sakatlık nedeniyle elenen Ersin Korkut köpeğinin ölüm haberini alınca yıkılmıştı. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'a arkadaşlarının ölen köpeğine benzer bir köpek aldığını açıkladı.

Magazin 17-05-2020 15:40

Survivor Ersin Korkut'a Gülben Ergen'den destek: Kucak açtık bekliyoruz seni

Gülben Ergen, geçirdiği sakatlık nedeniyle Survivor'a devam edemeyecek olan ünlü oyuncu Ersin Korkut'a destek verdi.

Magazin 15-05-2020 00:32

Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda! Survivor Mert ile Ersin böyle vedalaştı

Survivor'dan sakatlığı nedeniyle ayrılan Ersin Korkut'ın beklenmedik vedası ünlüler takımında büyük üzüntü yarattı. Ersin adadan ayrılmadan önce takım arkadaşlarının yanına gelerek vedalaştı. Araları açık olan Ersin ve Mert de küskülüğü bir kenara bırakarak sarılarak vedalaştı.

Magazin 14-05-2020 00:18

Survivor Ersin Korkut elendikten sonra Mert'in ailesini aradı! Survivor'da Ersin ve Mert barıştı mı?

Survivor 2020'den sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut'un vedasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Ersin'in aralarında gerginlikler yaşanan Mert'in ailesini telefonla aradığını açıkladı

Magazin 13-05-2020 22:24

Survivor'dan elenen Ersin Korkut köpeği Mes ile fotoğrafını paylaştı: İnsanın acı gününde...

Sakatlığı nedeniyle Survivor’a veda eden Ersin Korkut’tan ilk paylaşım geldi. Survivor'dan elendikten sonra çok sevdiği köpeği Mes'in ölüm haberini alan Ersin Korkut adeta yıkıldı. Ersin Instagram hesabından köpeğiyle çekildiği bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-05-2020 21:03

Acun Ilıcalı: Ersin'e köpeğinin öldüğünü Yılmaz Erdoğan söyledi

Survivor'a sakatlık sebebiyle veda eden Ersin Korkut köpeğinin ölüm haberini, adadan ayrıldıktan sonra aldı. Acun Ilıcalı ise Ersin'e kötü haberi Yılmaz Erdoğan'ın verdiğini söyledi.

Magazin 13-05-2020 17:53

Survivor'dan ayrılan Ersin Korkut Mess'in öldüğünü öğrendi! 'Acı günümde...'

Survivor 2020 yarışmasında performansıyla final adayları arasında yer alan Ersin Korkut talihsiz sakatlık sonrası Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Ersin'in ayrılmasından sonra herkes çok üzülürken Ersin'den ilk paylaşım geldi. Ersin köpeği Mess'in öldüğünü öğrendi.

Magazin 13-05-2020 16:17

Survivor Ersin'in elendikten sonraki ilk sözleri! Kendine tutamadı

Sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut adadan ayrıldıktan sonra ilk röportajını verdi! Gözyaşlarına boğulan Survivor Ersin'in yürek yakan anları ve kameraya bakamaması dikkat çekti.

Magazin 13-05-2020 11:25

Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a Yılmaz Erdoğan'dan destek

Survivor'a veda eden Ersin Korkut, yaşadığı bir sakatlık nedeniyle yarışmadan erken ayrılmak zorunda kaldı. Ersin Korkut'a, usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'dan destek geldi.

Magazin 13-05-2020 10:25

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı'dan Ersin açıklaması! Survivor yeni eleme ne zaman olacak?

Survivor 2020 yarışmasının 12 Mart Salı ekrana gelen son bölümünde eleme konseyi yayınlandı. Survivor ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı duygusal anlar yaşadı ve Ersin Korkut'un sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Survivor'da Berkan ve Mert eleme adayları olmuştu. Acun Ilıcalı Survivor eleme adayları için de sürpriz bir açıklama yaptı. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor eleme ne zaman olacak?

Magazin 13-05-2020 02:42

Survivor'a veda eden Ersin Korkut için Pascal Nouma'dan paylaşım: Kanka benim şampiyonum sensin

Survivor'da iki defa yarışan eski futbolcu Pascal Nouma'dan, Survivor'a sakatlığı nedeniyle veda eden Ersin Korkut için paylaşım yaptı. Nouma, "Kanka benim şampiyonum sensin" dedi.

Magazin 13-05-2020 00:53

Survivor'dan elenen Ersin Korkut'un köpeği Mes ile ilgili sözleri duygulandırdı! Acun ağlamamak için kendini zor tuttu!

Ersin Korkut Survivor'dan sakatlığı nedeniyle diskalifiye oldu. Survivor'a veda eden Ersin'e çok sevdiği köpeği Mes'in öldüğü söylenmemişti. Survivor ada konseyinde veda konuşması yapan Ersin'in köpeği Mes ile ilgili sözleri herkesi duygulandırdı. Ersin dönünce köpeği Mes ile karavanla gezeceğini söyleyince Acun Ilıcalı duygusal anlar yaşadı.

Magazin 13-05-2020 00:15

Survivor Ersin diskalifiye mi oldu, neden ayrıldı? Survivor Ersin Korkut'un sakatlığı nedir? Acun Ilıcalı'dan duygusal sözler!

Survivor 2020 ünlüler yarışmacısı Ersin Korkut'tan herkesi üzen bir haber geldi. Acun Ilıcalı Survivor konseyinde Ersin'in sakatlığını açıkladı. Acun Ilıcalı, "Survivor'da en üzüldüğüm ayrılık oldu. Ersin'in sonuçlarını Türkiye'de de Doktor Metin Kuş da kontrol etti. Ama Ersin Survivor'a devam edemeyecek. Ersin'in Survivor'ı böyle bitmemeliydi" dedi. Peki Ersin Korkut neden elendi? Ersin Korkut neden diskalifiye oldu? Ersin'in elenmesine neden olan sakatlığı nedir?

Magazin 12-05-2020 23:45

Survivor Ersin Korkut'un Mes sorusu yürekleri dağladı! Acun Ilıcalı devreye girdi...

Survivor yarışmasının tarihinde bir ilk yaşandı. 5 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan bölümde iletişim oyununu kazanan ünlüler, Acun Ilıcalı'nın resmi Instagram hesabından canlı yayın yapma imkanına kavuştu. Dijital gelişmeleri programına entegre etmek istediğini belirten Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasını seyircinin katılımı ile daha interaktif bir formata dönüştürdü.

Magazin 07-05-2020 15:16

Survivor Ersin Korkut'tan köpeği Mes ile ilgili canlı yayında duygulandıran sözler

Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacıları kazandıkları iletişim ödülü sonrasında Instagram'dan yapılan canlı yayında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Survivor'a gittikten sonra çok sevdiği köpeği Mes'in öldüğü söylenmeyen Ersin Korkut, bir seyircinin soruna verdiği yanıtla izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 06-05-2020 21:45

Survivor Ersin'e köpeğinin öldüğü söylendi mi? Acun Ilıcalı: Yılmaz Erdoğan beni aradı

Acun Ilıcalı, köpeği ölen Ersin Korkut'a kötü haberi vermekten vazgeçtiklerini söyledi. Ilıcalı, Ersin'in ailesinden gelen talepten sonra Yılmaz Erdoğan'ın kendisini aradığını bunun üzerine kötü haberi vermeme kararı aldıklarını ifade etti.

Magazin 04-05-2020 22:07

Ersin Korkut'un ailesinden flaş talep! Acun Ilıcalı’dan Ersin Korkut’un köpeği Mes açıklaması

Acun Ilıcalı, Instagram'dan canlı yayın yapıp ünlüler takımından Survivor Ersin Korkut'un köpeği Mes hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Mes bir süre önce ölmüş ancak bu haber Ersin'e verilememişti.

Magazin 03-05-2020 09:13

Ersin Korkut kimdir? İşte Survivor Ersin Korkut’un hayat hikayesi

Survivor 2020'de ünlüler takımında yarışan ünlü oyuncu Ersin Korkut en dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni olan Ersin Korkut, Survivor'daki eğlenceli ve samimi halleriyle beğeni topluyor. Peki Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Ersin Korkut hakkında merak edilenler.

Magazin 13-04-2020 00:37

Acun Ilıcalı'dan Ersin Korkut’un ölen köpeği hakkında ilk yorum

Survivor 2020'de ünlüler takımında yarışan Ersin Korkut'un üzerine titrediği köpeği Mes Dominik adasındayken hayatını kaybetti. Bu durum yarışmayı devam ettiren Ersin Korkut'tan şimdiye kadar gizlendi. Acun Ilıcalı da yaptığı bir canlı yayında bu konuyla ilgili soruyu yanıtladı.

Magazin 09-04-2020 09:26

Survivor Ersin Korkut köpeğini sordu! Kardeşi kötü haberi söyleyemedi

Survivor 2020'de yarışan ünlü oyuncu Ersin Korkut, ölümünden habersiz olduğu köpeği Mess'i kardeşine sordu. Kardeşi Erdoğan ise abisine köpeğinin öldüğünü söyleyemedi.

Magazin 01-04-2020 22:41

Survivor'da Acun Ilıcalı, Sercan ve Ersin'e karşı yarıştı! Survivor'da ayak tenisi maçını kim kazandı?

Survivor 2020 yarışmasının son bölümüne Acun Ilıcalı ile Sercan Yıldırım ve Ersin Korkut'ın ayak tenisi maçı damga vurdu. , Acun Ilıcalı ile İrem Kanan ve Sercan Yıldırım ile Ersin Korkut, girdikleri iddia için ayak tenisi oynadı. Acun Medya ile Survivor 2020 ayak tenisi maçını kim kazandı?

Magazin 26-03-2020 00:35