Esed Rejimi Haberleri

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 2024-04-14 00:01:06

CHP lideri Özel 'gözümü kırpmam' diyerek açıkladı! Çok konuşulacak '2028' yorumu: 'Ekrem İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı yaparım'

CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart'taki yerel seçimleri kazanması halinde 4'te 4 yapacağını belirtirken; olası cumhurbaşkanlığı adaylığı için çok net konuştu. Özel, "Ekrem Bey ile bu rejimi değiştirmek gerek. Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım. Bunu yapmakta gözümü kırpmam" diye konuştu.

Haber 2024-03-06 09:32:42

Hükûmetten kur hedefi açıklaması! 'Son dönemde önemli hareketlilik oldu'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kurda herhangi bir hedef ve tahmin olmadığını belirterek, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz" dedi.

Finans 2023-10-23 21:26:13

Badem ve cevizde gümrük vergisi artırıldı

İthalat Rejimi Kararında değişiklik yapılarak, acı badem ve ceviz ithalatına Bosna Hersek ve Kosova hariç olmak üzere ton başına 416 dolar ile 1099 dolar ek mali yükümlülük getirdi.

Finans 2023-10-16 10:03:05

Suriye'de mezuniyet törenine SİHA'lı saldırı! 100'den fazla can kaybı var, 3 gün yas ilan edildi

Suriye’de harp okulu mezuniyet törenine düzenlenen SİHA saldırısında 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmoud Abbas’ın saldırıdan dakikalar önce töreni terk ettiği belirtildi. Suriye rejimi saldırı nedeniyle 3 günlük yas ilan etti.

Haber 05-10-23 21:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması! 'Sayın Putin ile görüşeceğim'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tahıl koridoru ile ilgili, yaptığı açıklamada "Rusya Federasyonu Başkanı dostum Putin'in bugün yapılan açıklamaya rağmen bu insani köprünün devamını istediğini biliyorum. Seyahatten döner dönmez Sayın Putin ile görüşeceğim" dedi. Erdoğan, Suriye ile normalleşmeye ilişkin "Şu anda tabi Suriyeli Esed, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinden çıkmasını istiyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.

Haber 17-07-23 13:37

Moskova'da Wagner darbesi! Konser için Rusya’ya giden ünlü şarkıcı Petek Dinçöz korkuttu

Konser için Rusya'ya giden ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den haber alınamadığı iddia edildi. Darbe girişimi nedeniyle Moskova ve 2 bölgede "terörle mücadele operasyonu" rejimi ilan edildi. Rusya'daki Wagner krizi sebebiyle ekip arkadaşları ve yakınlarının haber alamadığı Petek Dinçöz korkuttu. Öte yandan Rusya’da kriz bitti, Wagner geri çekildi. Petek Dinçöz'den ise ilk açıklama geldi.

Magazin 25-06-23 08:50

Doların payı 20 yılın en düşük seviyesini görmüştü: 1971'den sonra en önemli gelişme! Altın fiyatları yükselirken yeni bir para rejimi hazırlığı…

Gram altın fiyatı, dolar/TL kurundaki tarihi zirveden destek alarak Cuma günü rekor seviyeye yükseldi. Uzmanlar ons altının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 2.250 dolar seviyesine yükselmesini beklediklerini söyledi. Altının gram fiyatı içinse 1800 TL tahmininde bulundu. Ancak 2 ay sonra uluslararası finansta 1971'den beri ‘en önemli’ olacağı ifade edilen gelişmenin açıklanması bekleniyor. BRICS ülkelerinin, altına dayalı yeni bir para rejimi hazırlığında olduğu kaydedildi.

Finans 24-06-23 15:17

Son dakika: Faiz kararı sonrası Mehmet Şimşek’ten ilk açıklama: Madde madde anlattı! Güven ve öngörülebilirlik…

Son dakika haberi... Merkez Bankası politika faizini 27 ay sonra ilk kez artırarak yüzde 15 seviyesine yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası’nın aldığı bu kararın gerekçesini madde madde açıkladı. Öngörülebilirlik ve güven mesajı veren Şimşek, “Ekonomi felsefemizin temeli; teşebbüs hürriyeti, piyasa ekonomisi, dışa açık serbest kambiyo rejimi, dalgalı kur sistemi ve enflasyon hedeflemesi modeli ilkeleri tarafından belirlenen çerçeveye dayanmaktadır” dedi.

Finans 22-06-23 15:38

Son dakika | Türk balıkçı teknesine ateş açtılar! Dehşet dolu anları anlatan tayfa: Sağlı sollu ateş açtılar, bizi resmen öldürmek istediler

Son dakika haberi: Suriye rejimi güvenlik güçlerine ait iki gemi dün Mahmutcan-1 adlı Türk balıkçı teknesine uluslararası sularda seyir halindeyken ateş açtı. Açılan ateş sonucu iki balıkçı hafif olarak yaralandı. Olayla ilgili bilgi veren Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç'ten tepki geldi. Öte yandan teknedeki tayfadan Mehmet Can Mendil, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

Haber 29-05-23 09:35

Derebeylik sistemi nedir, özellikleri nelerdir? Derebeylik rejimi nasıl ortaya çıktı ve yıkıldı?

Derebeylik veya Feodalizm, Avrupa’da ortaya çıkan siyasi, ekonomik ve sosyal alanda uygulanan bir idari yönetim düzenidir. Roma İmparatorluğu’nun dağılmasıyla ortaya çıkan siyasi kaosta meydana gelmiştir. Halkta sosyal sınıf farklılıkları, mülkiyet sahipliği ve tarım ekonomisi alanında kendini gösterir. Bu sistemde halk ve toprakların mülkiyeti tek bir kişiye ( soylular, şövalyeler veya rahipler gibi) aittir. Peki, derebeylik sistemi nasıl oluştu ve yıkıldı?

Egitim 08-05-23 10:04

20 yıldır yaşlanmadığını söyleyen kadın basit gençlik sırrını açıkladı! Arkadaşlarım bana Peter Pan diyor

Yaşına göre daha genç gösteren kişiler cilt bakım ve yaşam rutini sırlarını açıklıyor. Genç görünmek için illa botoks yaptırmaya gerek olmadığını paylaşan kadınların doğal yaşlanma karşıtı bakım sırları merak ediliyor. 59 yaşındaki Janey Kirk, genç yüzünün anahtarının kimyasallardan kaçınırken basit bir güzellik rejimi izlemek olduğunu iddia ediyor.

Kadin 01-05-23 13:21

Gümrük vergisi yeniden 0'dan yüzde 130'a çıkıyor! Resmi Gazete'de 'buğday' kararı

İthalat rejimi kararında bir kez daha değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre buğdayda gümrük vergisi yüzde 0'dan yeniden yüzde 130'a çıkıyor. Söz konusu karar 1 Mayıs 2023' ten itibaren geçerli olacak.

Finans 25-04-23 07:19

11 yıl aradan sonra bir ilk! Suriye, Tunus'taki büyükelçiliğini yeniden açıyor

Suriye ve Tunus arasında 11 yıl önce kesilen diplomatik ilişkiler yeniden canlandı. Son olarak Esad rejimi, Tunus'taki büyükelçiliğini yeniden açma kararı aldı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, Suriye'nin başkenti Şam'da Tunus Büyükelçiliğini tekrar açma talimatını vermişti.

Haber 12-04-23 18:58

Son dakika | Moskova'da kritik 'Suriye' toplantısı! Türkiye, Esed rejimi, Rusya ve İran bir araya geliyor: Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye, Rusya, Esed rejimi ve İran'dan dışişleri bakan yardımcıları Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya gelecek. 'Suriye' konulu toplantının tarihi belli oldu.

Haber 13-03-23 11:33

Kahramanmaraş'taki deprem Suriye'yi de vurdu! Can kaybı sayısını açıkladılar

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Suriye'den de can kaybı haberleri geldi. Suriye Sağlık Bakanlığı, Esed rejiminin haber ajansı SANA ve sahadaki muhabirlerin aktardığına göre depremde en az 1073 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sahadaki verilerden elde edilen bilgilere göre en az yaralı 2 bin 911 yaralı olduğu rapor edildi.

Haber 06-02-23 20:45

İran'da tansiyon gittikçe yükseliyor! Canlı yayında duyurdu, tüm dünya ile bağlantıları kesiliyor

İran'da genç bir kadının ahlak polisi tarafından gözaltına alınıp öldürülmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor. Molla rejimi gösterileri bastıramayınca yeni bir hamle yaptı. Bir rejim görevlisi İran genelinde internetin kesileceğini açıkladı. Bununla da kalmayan rejim birçok bölgede sıkı yönetim ilan etti.

Haber 06-01-23 08:33

Son dakika: Erdoğan-Esed görüşmesi olur mu? Bakan Çavuşoğlu yanıtladı! Cumhurbaşkanımızın söylediği bir şey vardı...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye ile normalleşme müzakerelerini değerlendirirken bugün Suriye muhalefeti ile görüşeceğini açıkladı. Çavuşoğlu ayrıca "ABD'nin normalleşmeye karşı olduğunu anlıyoruz" mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Esed arasında görüşme olup olmayacağına ilişkin ise Çavuşoğlu "En nihayetinde bu sayın cumhurbaşkanımızın vereceği bir karar" dedi.

Haber 03-01-23 14:28

Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi, Suriyelilerin dönmesini istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi aynı zamanda Suriyelilerin ülkesine dönmesini istiyor. Bunların olumlu bir şekilde can güvenliğinin sağlanarak dönmesi önemli" açıklamasını yaptı.

Haber 29-12-22 13:19

Yönetilen dalgalı kur rejimi nedir?

Döviz piyasalarında kullanılan bazı terimler ve ifadeler vardır. Yönetilen dalgalı kur rejimi de bu ifadeler arasında yer alır. Resmî herhangi bir kur hedefi olmadan döviz kurlarının serbest bir şekilde piyasa içinde belirlendiği bir kur rejimidir. Otoriteler piyasaya döviz satışı yapabilmek için ya da piyasadan döviz alabilmek adına kurlara bu rejim dâhilinde müdahale edebilme yetkisine sahiptir.

Finans 28-11-22 21:55

Serbest dalgalı kur rejimi nedir? Serbest dalgalı kur rejimi etkileri nelerdir?

Herhangi bir ülkedeki para biriminin değeri para piyasalarında iç ve dış sahada arz ve talebe göre belirlendiği sistem serbest dalgalı kur rejimi olarak adlandırılır. Değişken kur rejimi adı ile de bilinir. Sabit kur sisteminin tam tersi özelliklere sahiptir. Bazı avantajlara ve dezavantajlara sahip olan bir sistemdir. Peki, serbest dalgalı kur rejiminin etkileri nelerdir?

Finans 15-11-22 22:50

Sabit kur rejimi nedir? Sabit kur rejimi etkileri nelerdir?

Bir ülkenin yatırım, iç ve dış ticaret, kişi başına denk gelen millî gelir gibi pek çok ekonomik durumunda döviz kurlarının büyük bir önemi vardır. Bundan dolayı ekonomik işlemlerle ilgili olarak bazı yöntemler belirlenmektedir. Yöntemlerden hangisinin uygulanacağına ülkenin merkez otoritesi kara vermektedir. Bu yöntemlerden biri olan sabit kur rejimi nedir? Sabit kur rejiminin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Finans 15-11-22 13:33

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, canlı yayında soruları yanıtladı:

"(Rusya-Ukrayna savaşı) Şu anda yaşanan ilhak ve sonrasında yükselen şiddete rağmen biz hala diplomasi kapısının açık tutulması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönde iki tarafa telkinlerde bulunuyoruz" - "(Esed ile görüşme) Şimdi, şu anda böyle bir siyasi zemin yok. Böyle bir arayışın içerisinde değiliz ama Cumhurbaşkanımız hep şunu söyler, 'Diplomaside kapıyı kapatmak diye bir şey olmaz'"

Yurthaber 11-10-22 22:52
Yurthaber 22-09-22 21:53

Üretim alanı artırılan safranda 35 kilogram verim bekleniyor

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 30 çiftçi tarafından 79 dekar alanda yetiştirilen, boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda gibi birçok alanda kullanılan safranın hasadına başlandı - İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Son 2 yıldır verimli üretim sezonu geçirdik. Bu sene dengeli bir yağış rejimi olursa 30-35 kilogram arasında ürün alacağımızı düşünüyoruz. Safranın gramı bu sene 100 liradan alıcı buluyor"

Yurthaber 17-09-22 11:05

Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Sahil ve E-5 Yan Yol Düzenleme Projeleri Açılış Töreninde konuştu:

"Ülke adaletle yönetilir, bilgiyle yönetilir, birikimle yönetilir, deneyimle yönetilir. Eğer siz bunları bir tarafa atıp 'Ülkenin bütün sorunlarını ben tek başıma çözeceğim ve bütün irade bana aittir.' derseniz yani tek adam rejimi getirirseniz bu ülke bugün içinde bulunduğu sorunlardan çok daha büyükleriyle karşı karşıya kalır" - "O nedenle 6 lider olarak, bu ülkenin saygın insanları olarak, bu ülkenin sorunlarını çözmek için bir araya geldik. Beraberiz, birlikteyiz, birlikte mücadele ediyoruz. Şundan da emin olmanızı isterim: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı'nın seçtiği cumhurbaşkanı olacaktır"

Yurthaber 16-09-22 20:21

Son Dakika: İsrail savaş uçaklarının Halep Uluslararası Havalimanı'nı hedef aldığını duyurdular

Son dakika haberi: Suriye'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Suriye devlet haber ajansı SANA, İsrail savaş uçaklarının Halep Uluslararası Havalimanı’nı hedef aldığını bildirdi. Beşar Esad rejimi tarafından, Suriye'nin kuzeyindeki Halep Havalimanı'nın İsrail tarafından hava saldırısıyla hedef alınarak hizmet dışı kaldığını ileri sürüldü. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 06-09-22 21:23

SMDK, BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen'i, Esed rejiminden yana tavır almakla suçladı

SMDK, BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen'i, Esed rejiminden yana tavır almakla suçladı

Yurthaber 01-09-22 20:00

Önce Halep, sonra Şam! İsrail'den Suriye'ye peş peşe füze saldırısı

Suriye’nin kuzeyinde Beşar Esad rejimi kontrolündeki Halep ilinin doğusunda yer alan havalimanına İsrail tarafından füze saldırısı gerçekleştirildiğinin iddia edilmesinin ardından bölgeden sıcak bir haber daha geldi. Esad rejimi, Halep ilinin ardından başkent Şam’ın da İsrail tarafından saldırılarla hedef alındığını öne sürdü. İddialara ilişkin İsrail'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber 31-08-22 22:52

Döviz kuru rejimleri nedir?

Sabit kur, serbest dalgalı kur, peg, kontrollü dalgalı kur ve para kurulu gibi türleri bulunan döviz kuru rejimi; bir ülkenin ulusal parasını dövizler ile nasıl ilişkilendirdiğini göstermektedir. Yani her ülkenin farklı döviz kuru rejimi olabilmektedir. Döviz kuru rejimi ne demek?

Finans 23-08-22 16:40

AK Parti'li Kurtulmuş, TRT Haber'de gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi:

"(Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçmen listelerine ilişkin açıklaması) Burada Yüksek Seçim Kurulu bütün bilgileri topluyor, bu bilgileri vakti zamanı geldiğinde bütün partilerle paylaşıyor. Dolayısıyla sandık bilgileriyle ilgili gizli kapaklı bir şey yok. Eğer bu anlamda bir siyasi parti Yüksek Seçim Kurulunun elinde olmayan bilgileri topluyorsa aslında fişleme yapıyor demektir" - "Meseleyi sanki Türkiye ile Suriye rejimi arasında bir meseleymiş gibi ortaya koymak fevkalade yanlıştır. Mesele, Suriye rejimi ile Suriye halkı arasında bir meseledir"

Yurthaber 20-08-22 02:18

Suriye'den iddia: İsrail tarafından vurulduk

İsrail'in, Suriye'nin batısındaki Tartus iline hava saldırısı düzenlediği iddia edildi. Esed rejiminin haber ajansında yer alan iddiaya göre, Suriye hava savunma sistemleri aktif hale getirildi.

Haber 14-08-22 23:06

Dalgalı kur rejimi nedir? Dalgalı kur rejiminin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Olumlu ve olumsuz yönleri sıkça araştırılan dalgalı kur rejimi, piyasadaki arz-talep doğrultusunda belirlenmektedir. Dolayısıyla dalgalı kur rejiminde genellikle merkez bankasının müdahalesi söz konusu olmamakta ve değişim kur üzerinde meydana gelmektedir. Dalgalı kur rejimi ne demek, değişken kur rejiminin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Finans 14-08-22 17:32

Bakan Soylu: Türkiye, Suriye rejimi ve PYD zulmü altında inleyen insanları asla yalnız bırakmaz

Bakan Soylu: "Türkiye, Suriye rejimi ve PYD zulmü altında inleyen insanları asla yalnız bırakmaz"

Yurthaber 12-08-22 23:52

Cenazede olay çıktı! Rus yanlısı rahip Ukraynalı rahibe haçla saldırdı

Rus güçleri ile çatışmalar sırasında hayatını kaybeden Ukraynalı asker için düzenlenen cenaze töreni karıştı. Ukraynalı rahip törendeki konuşmasında "Kremlin rejimi savaş suçu işliyor" ifadelerini kullanınca Rusya yanlısı rahip haçla saldırdı.

Haber 28-07-22 19:29

DSP Genel Başkanı Aksakal: Ormanlarımızı yakanlar için özel ceza rejimi uygulanmalı

DSP Genel Başkanı Aksakal: "Ormanlarımızı yakanlar için özel ceza rejimi uygulanmalı"

Yurthaber 24-06-22 21:47

Son dakika: İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı... Şam'ı vurdular!

Son dakika haberine göre, Suriye'deki Esed rejiminden yapılan açıklamada, başkent Şam'a İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği iddia edildi. Saldırıların rejime ait hava savunma sistemleri tarafından engellendiği öne sürüldü.

Haber 07-06-22 00:37

27 Mayıs 1960 darbesinin tanıkları AA'ya konuştu

3. Cumhurbaşkanı merhum Celal Bayar'ın kızı Nilüfer Gürsoy: - "27 Mayıs 1960 darbesi Demokrat Parti'nin, yaptıklarının meyvesini alacağı dönemde oldu. İlk sarsıntıydı ve ülkede bir çöküş noktasıydı. İzlerini bugün de hissediyoruz" - Celal Bayar'ın torunu Prof. Dr. Akile Gürsoy: - "Bir umudumuz tabii Türkiye'de artık darbeler ve darbelerle bir iktidar değişiminin son bulması. Demokratik rejimi, iradeyi benimsemiş toplumlarda arzulanan, istenen, siyasi partilerin idarelerin seçimle yerlerini bırakmaları, değiştirmeleridir"

Yurthaber 26-05-22 11:11

Gıda rejimi ne demek? Gıda rejimi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Gıda rejimi de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Gıda rejimi ne demektir?

Egitim 18-05-22 00:14

Esed rejimi, çıkardığı 18 af yasasına rağmen on binlerce Suriyeliyi alıkoyuyor

Esed'in son "af" yasasının, 2013'te başkent Şam'ın güneyindeki Tadamon Mahallesi'nde en az 41 sivilin rejim unsurlarınca toplu olarak infaz edilmesine dair 27 Nisan'dan paylaşılan görüntülerden 3 gün sonra açıklanması dikkati çekti - Sözde yasayla şu ana kadar sadece 193 kişi salıverilirken, rejim hapishanelerinde halen en az 132 bin sivil tutuluyor

Yurthaber 05-05-22 17:16

Korkunç görüntüler! Gözleri bağlı ve kelepçeli sivilleri böyle katlettiler

Suriye'de Esed rejiminin 2013'te az 41 sivili öldürdüğü görüntüler yayımlandı. Paylaşılan görüntülerde, Suriye istihbarat görevlisi olduğu öne sürülen Amjad Youssuf'un, gözleri bağlı ve kelepçeli şekilde gözaltına alınan ve koşmaları söylenen sivilleri vurduğu görülüyor.

Haber 27-04-22 19:09

Eski karısı, arkadaşlarıyla gelip dehşeti yaşattı! Biz Suriye rejimi halkıyız, keseriz, öldürürüz

Güngören'de şarküteri işleten Güngör Bektaş, 9 yıl dini nikahla birlikte yaşadığı ve çocuğunun annesi olan Suriye uyruklu kadına, ayrıldıktan sonra velayet davası açtı. İddiaya göre, velayet davasını duyan eski karısı, 2 erkek arkadaşını alarak dükkana geldi ve Bektaş'ı darp etti. Yaşadığı dehşeti anlatan Bektaş, darp edildiği sırada karşı tarafın "Biz Suriye rejimi halkıyız. Keseriz, öldürürüz seni" dediklerini öne sürdü.

Haber 15-04-22 14:37

Kırım Türklerinin lideri Kırımoğlu rest çekti! 'Ya Putin rejimi yıkılacak ya da Rusya parça parça olacak'

Kırım Tatar Türklerinin lideri ve Ukrayna'da meclis üyesi Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, devam eden Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Kırımoğlu Rusya'nın işgalinde ilişkin iki olasılık bulunduğunu söyleyerek Rusya'ya hiç şans tanımadı.

Haber 11-04-22 23:13

Rusya'dan çarpıcı iddia: Kiev, ABD ve Batı'nın tesislerine saldırı planlıyor

Rusya-Ukrayna savaşı hem Ukrayna sınırları içinde hem de söylemlerle devam ediyor. Rusya, bu zamana kadarki en çarpıcı çıkışını yaptı. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, “Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı'nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor” dedi.

Haber 19-03-22 23:36

Bomba ve silah seslerinin minik tanıkları: Suriyeli çocuklar

Esed rejimi ve destekçilerinin saldırıları ile çatışmalarda çok sayıda yapının yıkılmasıyla enkaza dönen İdlib'de mağdur ailelerin yanı sıra öksüz ve yetimler başta olmak üzere çocuklar, Türkiye'nin yaptığı çadır ve biriket evlerde yaşama tutunuyor - Çok sayıda kişinin göç ettiği Neyrab'da yıkık duvarda, bir kız çocuğunun elinden uçan Suriye haritasının çizildiği resim dikkati çekiyor

Yurthaber 07-03-22 11:45

Rusya Ukrayna savaşında son durum nedir? Zelenski'den açıklama!

Rusya Ukrayna savaşı geçtiğimiz gün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyonun başladığını duyurmasıyla başladı. Başkan Putin, operasyonun amacının Kiev rejimi tarafından istismara, soykırıma uğrayan insanlara sahip çıkmak olduğunu söyledi. Rusya halkı savaşa karşı olarak tepki yürüyüşü yaparken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den açıklama geldi.

Haber 25-02-22 12:08

Rusya Ukrayna savaşında son durum nedir? Rusya Ukrayna savaşı başladı mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyonun başladığını söyledi. Bununla birlikte Rusya Ukrayna savaşında son durum merak konusu oldu. Başkan Putin, operasyonun amacının Kiev rejimi tarafından istismara, soykırıma uğrayan insanlara sahip çıkmak olduğunu belirtti. Öte yandan Putin, Ukrayna topraklarını işgal etme gibi bir planlarının olmadığını duyurdu. İşte Rusya Ukrayna savaşında son durum...

Haber 24-02-22 13:37

Son dakika: Rusya'nın ardından Suriye'den flaş Donetsk ve Luhanks kararı! Esad rejimi de tanıyacak

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusunda Donetsk ve Luhanks'taki sözde cumhuriyetleri tanıma kararı sonrası Suriye'deki rejimden bir açıklama yapıldı. Esad rejimi sözde cumhuriyetleri tanıyacağını açıkladı.

Haber 22-02-22 00:08

Suriye'de esir tutuluyordu! İstanbul Havalimanı'nda duygusal buluşma

Suriye'de Esed rejimi tarafından hapsedilen işkence mağduru Omar Alshogre, 6 yıl sonra kız kardeşiyle buluştu. İstanbul Havalimanı'nda buluşan iki kardeşin kavuşma anları duygusal görüntülere sahne oldu.

Haber 21-02-22 01:35