Esenyurt Haberleri Ve Son Dakika Esenyurt Haberleri

Esenyurt Haberleri Ve Son Dakika Esenyurt Haberleri

Esenyurt, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı bir semt iken, 2008 yılında Kıraç beldesiyle birleşerek ilçe olmuştur. Yüz ölçümü 2.770 hektar olan ilçe, 80 metre rakıma sahiptir. Belediye teşkilatının kurulmasıyla hızla gelişen Esenyurt, nüfus açısından İstanbul’un ve Türkiye’nin en büyük ilçesidir. Toplam nüfusu 954.579 olan Esenyurt, 43 mahalleye sahiptir. İlçe, 2013 yılında kurulan İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ne ev sahipliği yapıyor. Bununla birlikte, diş protez labaratuvarı, diyaliz merkezi, evde bakım merkezi, acil yardım istasyonu, vakıf üniversitesi hastanesi gibi kurumlarıyla da öne çıkıyor. Sağlıktan eğitime kadar birçok kuruluşa sahip olan ilçenin şuanki belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partisi delegesi olan Kemal Deniz Bozkurt’tur. Bozkurt, ilçenin seçilmiş ilk ilçe başkanıdır.

Esenyurt Haberleri

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları.

Haber 28-03-2024 16:40

Son dakika! İstanbul'da korkutan dakikalar... Yangın çıktı: 5 katlı binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber 28-03-2024 10:29

İstanbul'da korkutan doğal gaz patlaması! Alevler binaya sıçradı: Evler zarar gördü

İstanbul'da korku dolu dakikalar yaşandı! Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma sırasında doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Ardından çıkan yangın nedeniyle alevler binaya sıçrarken 2 daire zarar gördü. Mahalle sakinleri deprem olduğunu düşünerek büyük panik yaşadı.

Haber 26-03-2024 15:31

Esenyurt'ta doğal gazdan kaynaklı patlama meydana geldi

Esenyurt'ta, altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz kaynaklı yaşanan patlama nedeniyle çıkan yangında, 2 daire kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 26-03-2024 14:52

Esenyurt

Esenyurt Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Esenyurt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hırsızlık yaparken market çalışana yakalandı, polise haber vermemesi için bakın nasıl yalvardı!

Esenyurt'ta, zincir markete gelen şüpheli, kazağının içine sakladığı ürünlerle kaçmaya çalıştığı sırada, market çalışanına yakalandı. Hırsız, kazağının içine soktuğu ürünleri teker teker çıkarırken, polise haber vermemeleri için çalışanlara yalvardı. Hırsızlık anları ise, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 24-03-2024 15:59

Esnaf ile motor kuryeler arasında “paketleme” kavgası kamerada

Esenyurt’ta bir kurye, iddiaya göre restorandan siparişi alıp müşteriye dökerek götürdü. Müşteri siparişin dökerek geldiği gerekçesiyle kabul etmeyince kurye restorana gidip “bu nasıl paketleme” diyerek ortalığı birbirine kattı.

Yurthaber 21-03-2024 15:43

Gören de duyan da koştu, meydan muharebesine döndü! Esenyurt'ta esnafla motokuryelerin kavgasında çekiç ve sopalar havada uçuştu

Esenyurt'ta motokuryelerin esnafla kavgası adeta meydan muharebesine dönüştü. Çevredeki esnaf ve kuryerlerin de dahil olduğu kavgada çekiç ve sopalar havada uçuştu. 4 esnafın yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Haber 21-03-2024 12:13

İstanbul’un ilçeleri ile ilgili anket sonuçları açıklandı! Esenyurt’ta sürpriz sonuçlar var; Ataşehir, Kadıköy, Eyüpsultan ve Sarıyer’de ise…

İstanbul’da yerel seçim heyecanı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar bazı ilçelerdeki yerel seçim heyecanı da yakından takip ediliyor. “İstanbul’da hangi ilçe yönetimleri el değiştirecek?” sorusu gündemdeki yerini korurken ORC Araştırma; Ataşehir, Kadıköy, Esenyurt, Eyüpsultan ve Sarıyer’de yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Özellikle Esenyurt’ta ortaya çıkan tablo oldukça dikkat çekti.

Haber 20-03-2024 12:11

Esenyurt’ta dehşet anları kamerada... Husumetlisine böyle kurşun yağdırdı

Esenyurt’ta bir mağazada husumetli kişiler arasında çıkan tartışmada şahıslardan biri diğerine silahla defalarca ateş etti. Olay sonrası saldırgan kaçarken, ağır yaralanan şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 16-03-2024 09:43

Kart ile ödedi, fişinde fark etti! Sigaradaki 1,5 TL'lik komisyon ücretini görünce... Esenyurt'taki market kan gölüne döndü

Markete sigara almak için giren bir adam 1.5 TL'lik ekstra komisyon ücretini duyunca sinirlendi. Bir süre market sahibiyle tartışıp alışveriş yapmaktan vazgeçen adam, kapıdan çıkarken geri dönüp dehşet saçtı. Çıkan kavgada taraflar birbirine girerken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Marketin içi kan gölüne döndü.

Haber 13-03-2024 12:06

Esenyurt’ta haşerelere karşı ilaçlama yapılıyor

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına başlayan Esenyurt Belediyesi, periyodik aralıklarla tüm mahalleleri, park ve bahçeleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Yurthaber 11-03-2024 11:41

Silahlı soygun girişimi kamerada! Kuyumcu o hareketi yapınca arkasına bile bakmadan kaçtı

Esenyurt'ta kuyumcuyu soymaya çalışan silahlı şüpheli, tezgahın arkasında alarm butonuna basmaya çalışan kuyumcunun silah çektiğini sanarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Acemi soyguncunun o anları, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 08-03-2024 12:30

Kuyumcu soymak isteyen acemi hırsız silahı görünce böyle kaçtı

Esenyurt’ta bir kuyumcuya giren acemi hırsız, silah doğrultup tüm altınları istedi.

Yurthaber 08-03-2024 08:58

Çanakkale'deki 4.9'luk deprem sonrası Esenyurt'ta oturan bir kişi evinin videosunu çekti: 'Kolonlar bu şekle geldi'

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, birçok ilin yanı sıra İstanbul'dan da hissedildi. İstanbul Esenyurt'ta oturan bir vatandaş ise sosyal medyadan paylaştığı videoda, evinin kolonlarında çatlaklar oluştuğunu söyleyerek "5. katta oturuyorum depremden sonra kolonlar bu şekle geldi" dedi.

Haber 05-03-2024 01:09

Esenyurt'ta iplik yüklü kamyon, park halindeki araçların üzerine devrildi

Araçlarda hasara neden olan kaza bir iş yerinin güvenlik kamarasınca kaydedildi.

Yurthaber 04-03-2024 14:46

Yer: Esenyurt! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ortalığı karıştırdı. Bir ev sahibinin kiracısına ait eşyaları sokağa attığı, o eşyaların da yağmalandığı iddia edildi. Gerçek ise bambaşka çıktı. Linç kampanyasına uğrayan ev sahibi başına gelene isyan etti.

Haber 03-03-2024 21:26

Yer: Esenyurt... Pazar yerine park edilen araca esnaftan ilginç çözüm!

Esenyurt'ta pazar yerine park edilen bir araç, esnaf tarafından halat ile çekildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Haber 03-03-2024 17:39

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-2024 17:08

Yer: Esenyurt! Minare kopup zemine düştü...

İstanbul Esenyurt'ta bir cami minaresinde güçlendirme çalışması yapıldığı esnada, halatın kopması sonucu minare bir binaya çarparak zemine düştü.

Haber 02-03-2024 17:11

Özel çocuklar bilim yolculuğuna çıktı

Esenyurt Belediyesi ilçe genelinde yaşayan özel çocukları bilim yolculuğuna çıkardı.

Yurthaber 28-02-2024 10:30

Esenyurt’ta takıntılı eski eş, kadının kabusu oldu

Esenyurt’ta iki yıl önce boşandığı eşi tarafından her gün rahatsız edilen kadın, kabusu yaşıyor.

Yurthaber 27-02-2024 15:27

Esenyurt'ta, iş hanının güvenlik görevlisinin silahla yaraladığı kişi öldü

Esenyurt'ta, bir iş hanının güvenlik görevlisinin çıkan tartışmada silahla yaraladığı kişi hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-02-2024 12:22

Bakkala giden çocuğa kabusu yaşattı! Dehşet anları kamerada

Esenyurt'ta 12 yaşındaki çocuk alışveriş yapmak için girdiği bakkalda saldırıya uğradı. Yumruk atarak çocuğu darbeden saldırgan, iş yeri sahibinin araya girmesiyle olay yerinden kaçtı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 25-02-2024 12:59

Esenyurt’ta otomobil alev topuna döndü

Esenyurt’ta bir araç aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında patlamalar yaşanırken, o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yurthaber 20-02-2024 08:08

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti. CHP'den yapılan açıklamada, Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Esenyurt'ta Prof. Dr. Ahmet Özer'in, Güngören de ise Yüksel Yalçın'ın Özgür Özel tarafından aday olarak atandığı bildirildi.

Haber 19-02-2024 20:38

Tekel bayi cinayetine ilişkin duruşmanın görülmesine devam ediliyor

Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam ediliyor.

Yurthaber 19-02-2024 15:25

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu... Tekel bayi saldırısı davası başladı! Kendilerini bakın nasıl savundular

Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında, “Sırtım dönükken silah sesi duydum. Oğlum da ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden onun da vurulduğunu düşünerek ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında, "Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-2024 12:59

Esenyurt'ta kuyumcuda bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı kameraya yansıdı

Esenyurt'ta kuyumcuya giren şüphelinin silahla bir kişiyi yaralaması, iş yeri kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 16-02-2024 14:59

Esenyurt'ta otobüste iğrenç olay! Vatandaşlar darp etti: 'Pantolonun niye ıslak?'

İstanbul'da bir otobüste iğrenç bir olay yaşandı. Avcılar-Kıraç seferini yapan otobüste yabancı uyruklu bir kişi, kadın bir yolcuyu taciz etti. Tacizci, yolcular tarafından darp edilirken, şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-02-2024 21:04

Ekiplere su sıçratarak kaçmaya çalıştı! Polisten kaçarken dereye atlayan yabancı uyruklu 4 saat boyunca çıkmadı

Esenyurt'ta polis ekiplerinin denetim yaptığını gören bir kişi kaçmaya başladı. Polislerin peşinden koştuğunu gören ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli dereye atladı. Dereden çıkmayan şüpheli ekiplere zor anlar yaşattı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından dereden çıkarılan şüpheli önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü. O anlara ilişkin kaydedilen görüntülerde şahsın ekiplerden kaçmak için su sıçrattığı da görüldü.

Haber 14-02-2024 16:46

Esenyurt'ta ikamet süresi dolan yabancı uyruklu kişi dere yatağında yakalandı

Şüpheli, polis ekipleri tarafından Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Yurthaber 14-02-2024 07:44

Babasının mezar taşlarını çekiçle parçaladı, sebebi 'pes' dedirtti

Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yıllar önce ölen babasının mezarına giden kadın, kardeşlerinin kendisinden habersiz mezar taşı yaptırmalarına kızdı. Öfkeli kadın yanında getirdiği çekiçle mezarın mermerlerini parçaladı. Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haber 13-02-2024 17:55

Korkutan kaza kamerada! Kaldırımda yürürken ölümden böyle döndü

Esenyurt'ta seyir halindeyken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki otomobile çarptı. Kazada, bir kişi hafif yaralandı. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen yaya, üzerine gelen otomobilden son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 11-02-2024 16:59

Sosyal medyaya damgasını vuran uçan tekme! Sokak ortasında kadını dövdü, gençler bir anda etrafını sardı

Esenyurt'tan gelen görüntüler dehşete düşürdü. Bir kişi tartıştığı kadını acımasızca dövmeye başladı. Bunu gören mahalle gençleri koşarak olay yerine gitti ve saldırgana meydan dayağı attı. Gençlerden birinin uçan tekme attığı anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konularındna biri oldu.

Haber 05-02-2024 10:32

Kural tanımayan sürücülerin, ters yöne girme ısrarı çileden çıkardı

Esenyurt’ta kural tanımayıp ters yönden sokağa girmeye çalışan sürücüler sebebiyle geçtiğimiz haftalarda aynı yerde 15’in üstünde trafik kazası meydana geldi. Dün akşam da kamyon sürücüsü, sokağa tersten girmeye çalışırken çarptığı motosikletli yaralandı. Bir vatandaş “Buraya bir önlem almaları için birisinin ölmesi mi gerekiyor?” diyerek tepki gösterirken yaşanan kazalar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 02-02-2024 09:48

Sürücüsünün içinde uyuduğu aracı soydular

Esenyurt’ta panelvan minibüs ile tırın yanına yaklaşan 3 şahıs, sürücüsünün içinde uyuduğu aracın dorsesinde bulunan kolileri çaldı.

Yurthaber 01-02-2024 10:59

Esenyurt damgası! 57 ili geride bıraktı, Türkiye'nin en kalabalık ilçesi oldu! TÜİK açıkladı... İşte listeye giren ilk 10 ilçe

Türkiye'nin en kalabalık ilçeler listesi belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan nüfus verilerine göre ilk 10 ilçenin yer aldığı listeye Esenyurt damga vurdu. 977 bin 489 nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olan Esenyurt, aynı zamanda 57 ili de geride bıraktı. Esenyurt'u sırasıyla Çankaya ve Keçiören ilçeleri takip etti.

Finans 31-01-2024 15:59

Esenyurt'ta rezidansın 23'üncü katından düşen kişi hayatını kaybetti

Esenyurt'ta bir rezidansın 23. katından düşen İranlı öldü.

Yurthaber 30-01-2024 07:40

Karne hediyesi olarak alınan cep telefonunu böyle çaldılar

Esenyurt’ta kimliği belirsiz iki genç, 10 yaşındaki bir çocuğun elinden karne hediyesi olarak alınan telefonu kaparak kayıplara karıştı.

Yurthaber 26-01-2024 08:56

Esenyurt’ta eski eşini bıçakla yaralayan kişi intihar etti

Esenyurt’ta boşandığı eşini bıçakla ağır yaralayan kişi, evinde intihar etti.

Yurthaber 25-01-2024 08:02

Esenyurt'ta gece yarısı eski koca dehşeti! Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, sonra da intihar etti

İstanbul Esenyurt'ta gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. Bir kadın, eski eşi tarafından 9 yerinden bıçaklandı. Kadın ağır yaralanırken, eski koca Ömer A. ise olay sonrası kendini asarak yaşamına son verdi.

Haber 25-01-2024 01:24

Esenyurt'ta kafede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Esenyurt'ta bir kafede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-01-2024 08:34

Esenyurt saldırganı hastaneden kaçmış! Dehşet saçmaya günler önce başladı: 9 saatte 10 kişiyi bıçaklamıştı, ifadesi ortaya çıktı

Dün Esenyurt'ta sokak sokak gezip önüne geleni bıçaklayarak korku salan Abdullah Ören'in öncesinde yaptıkları da duyanları şaşkına çeviriyor. 9 saatte 10 kişiyi bıçaklayan Ören'in geçtiğimiz günlerde hastaneden kaçtığı ortaya çıktı. Hastaneden kaçmadan önce ise Ören doktorun odasını darmadağın etti. Hastaneye götürülmesinin nedeni ise babasını bıçaklamasıydı! İfadesi ortaya çıkınca Ören bir kez daha hayretler içinde bıraktı.

Haber 23-01-2024 14:36

Esenyurt'ta sokak sokak gezip insanları bıçakladı! Yaralılar var, saldırgan yakalandı: 'Sabahtan başlamış bıçaklamaya'

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir kişi, sokaktaki vatandaşları bıçakladı. Saldırı sonucunda 1'i kadın 11 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalandı. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya" dedi.

Haber 22-01-2024 19:03

Esenyurt'ta 100 kilo insan saçı ele geçirildi! Değeri dudak uçuklatıyor

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yurt dışından kaçak yollarla getirilen 100 kilo insan saçı, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Saçın piyasa değerinin 5 milyon lira olduğu belirlenirken olayla bağlantısı olan iki yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.

Haber 21-01-2024 14:23

Merdiven altı depodan 5 milyon TL'lik insan saçı çıktı: Laboratuvar kurup 20 bin dolar kazanmışlar

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yabancı uyruklu kişilere yönelik düzenlenen 'protez saç' operasyonunda 100 kilo insan saçı ele geçirildi. Saçların piyasa değerinin 5 milyon TL ettiği belirlendi. Bu yolla 20 bin dolar kazanç sağlayan şüpheliler gözaltına alındı.

Haber 21-01-2024 13:00

Fabrikada feci ölüm kamerada

Esenyurt’ta 14 yaşındaki çocuk, staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştırıp ağır yaralandı.

Yurthaber 16-01-2024 15:46

'Yardım edin' diye bağırdı ama... Kameralar her şeyi kaydetti! Esenyurt'ta yol ortasında silahlı gasp dehşeti: Bankadan çıkar çıkmaz önünü kestiler

İstanbul'da bankadan para çeken bir vatandaş, yolda ilerlediği sırada gasba uğradı. Silahlı olan saldırganlar önce adamı darp etti, ardından para dolu çantayı alarak kayıplara karıştı. Gasp anı anbean kameralara yansırken, elindeki çantayı vermemek için direnen vatandaşın 'İmdat! Yardım edin' diye bağırarak yardım istediği görüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri her yerde saldırganları ararken, yaklaşık 2 milyon TL'nin gasp edildiği belirlendi.

Haber 16-01-2024 14:48

Esenyurt’ta önüne atlayan kediye çarpmamak için aracıyla dükkana daldı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken önüne atlayan kediye çarpmamak için ani manevra yaparak bir dükkana giren sürücü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-01-2024 11:50