Esenyurt Belediyesi Haberleri

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-2024 10:10

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-2024 09:52

Öğrenciler, Esenyurt Belediyesi’nin Modern Hayvan Bakımevi’ni ziyaretti

LGS sınavına girecek öğrenciler, sınav öncesi Esenyurt Belediyesi’nin Modern Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek, hayvanları sevdi.

Yurthaber 23-05-2023 14:42

Esenyurt Belediyesi'ne ait ambulans hasta nakli sırasında haczedildi! Belediye Başkanı sosyal medyadan isyan etti

Esenyurt Belediyesi'ne ait hasta nakil ambulansı içinde hasta varken, 2017 yılına ait icra borcu bulunduğu gerekçesiyle haczedildi. Belediyeden olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada kendilerine haciz işlemiyle ilgili tebligat gönderilmediği ifade edildi. Sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Takdiri halkımızın vicdanına bırakıyorum" diyerek duruma isyan etti. İşte olayın detayları...

Haber 21-03-2023 17:25

Esenyurt Belediyesi

Esenyurt Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esenyurt Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Haramidere'de ıslah çalışmasının ilk etabının 4 ayda bitmesi planlanıyor

Haramidere'de ıslah çalışmasının ilk etabının 4 ayda bitmesi planlanıyor

Yurthaber 22-07-2022 10:40

Görüntüler tepki çekmişti! Esenyurt Belediyesi’nden kağıt toplayıcı çocuklarla ilgili açıklama

Esenyurt Belediyesi, kağıt toplayıcı çocukların çekçek diye tabir edilen araçlarına el konulduğu iddialarına ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, “Burada asıl sorgulanması gereken, toplumu rahatsız edici ve çevreye zarar verici bir olaya yasal yollarla müdahale edilmesi değil, oyun çağındaki çocukların tehlikelerle dolu yasa dışı bir işi yapıyor oluşudur" denildi. İşte belediyenin o açıklaması!

Haber 06-04-2022 22:14