Eski Basbakan Necip Rezak Haberleri

Sandık Kokusu'ndaki yatak sahnesi sosyal medyayı salladı! Filiz kızıyla evlenen eski eşini basınca...

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu son bölümde bomba anlar yaşandı. Eski eşi şimdi ise damadı olan Adnan'ı yatakta basan Filiz büyük bir şok yaşadı. O anlar sosyal medyayı da salladı.

Magazin 2024-03-21 14:08:50

Hablemitoğlu suikastında yeni gelişme! Eski albay evinde bulunamamıştı: Baskın haberini alınca...

Ankara'da 2002 yılında öldürülen Necip Hablemitoğlu suikastıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce yakalanan sanıkların ifadesi sonrası harekete geçen ekipler, yeni isimler hakkında gözaltı kararı verirken, bunlardan biri de eski albay Levent Göktaş'tı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve operasyon günü adresinde bulunmayan Göktaş'ın, baskın haberini aldıktan sonra firar ettiği ortaya çıktı.

Haber 2022-06-10 11:23:00

SON DAKİKA: 20 sene önce suikaste kurban gitmişti! Necip Hablemitoğlu soruşturmasında Eski Albay için sürpriz karar

Son dakika haberi: 2002 yılında evinin önünde uğradığı suikast sonucunda öldürülen Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlılarından Nuri Gökhan Bozkır, kırmızı bültenle aranırken MİT tarafından yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti. Bozkır'ın ifadelerinden yola çıkılarak 9 kişi hakkında daha gözaltı kararı çıkarıldı. FETÖ kumpasıyla düzenlenen Ergenekon soruşturmasında da yargılanan eski Albay Levent Göktaş adresinde bulunamadı.

Haber 2022-06-08 14:19:21

Kahramanmaraş’ta buzlanma tehlikesine karşı tuzlama

Kahramanmaraş’ta kar yağışı ve soğuk havayla birlikte buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması yapıldı.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde kar yağışının ardından meydana gelebilecek don olayı ve buzlanmaya karşı sabaha kadar tuzlama çalışması yaparak oluşabilecek kazaların önüne geçti.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Güneşevler, Doğukent Kavşağı, Eski İtfaiye Kavsağı, Arsan Kavşağı, Sütçü İmam Kavşağı, Hünkar Düğün Salonu, Mit Kavşağı, Akdo Kavşağı, Güzelevler, Tekstil Lisesi, Yamaçevler, Huzurevi, Garbi Sokak, Kuzey Çevre Yolu Kavşağı, Madalyalı Kavşak, Şekerdere, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Çocuk Yuvası, Yanık Petrol, Ramada otel güzergahı, Tekerek Yolu, Ağcalı, Sümbüllü, Boğaziçi iniş ve çıkışları ile toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergahlar ile tüm hastanelere ulaşım sağlayan yollarda tuzlama yaptı.Kış şartlarında ekiplerin konuşlandıkları bölgelerde görevlerine 7/24 esasına göre devam ettiği bildirildi.

Yurthaber 2021-01-20 16:41:06

Büyükşehir sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviriyor

Hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yine görev başında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eski Yol olarak bilinen Necip Ali Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarına başladı.

Yurthaber 18-01-21 12:50

Filyasyon ekipleri dedektif gibi iz sürerek Kovid-19 salgınıyla mücadele ediyor

Sakarya'da, pozitif vakalar ile temaslıların tespit edilmesi ve izolasyona alınması, bu kişilere ilaç temin edilmesinde görev alan 600 kişiden oluşan 205 filyasyon ekibi, zorlu görevlerini özveriyle sürdürüyor - Doktor Necip Yağız: - "Belki bir postacı gibi çalışıyorsunuz ama getirdiğiniz şey kargo değil, onlara hayatıyla ilgili bilgi, ilaç getiriyorsunuz. Bu ciddi bir sorumluluk. Bu yüzden olabildiğince nazik olmaya, anlatmaya çalışıyoruz, ilaçları kullanmalarını söylüyoruz" - "Kişiler ilaçları kullanmak istemiyor. İlaçlarla ilgili 'Bana bunlar zarar verecek.' şeklinde algı var. Elimizden geldiğince erkenden ilaçlara başlamanın, tedavide en etkili şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz" - Hemşire Sevgi Gümüştekin: - "Eski alışkanlıklarımızı sürdürmeyelim. Bu olayı ne kadar ciddiye alırsak o kadar çok başarı elde edeceğiz"

Yurthaber 04-12-20 11:02

1MDB Skandalı: Malezya'nın yatırım fonunun ve milyarlarca dolar kayıp parasının hikayesi

İngiliz Guardian gazetesi, eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın milyarlarca dolar yolsuzluk yapmakla suçlanarak yargılandığı davayı değerlendirmişti.

Haber 28-07-20 11:06

Eski başbakan Rezak zimmetine milyonlarca dolar geçirmiş!

Malezya'da devlet fonlarından zimmetine yüz milyonlarca dolar geçirmekle suçlanan eski Başbakan Necip Rezak, hakkında açılan davaların ilkinde suçlu bulundu.

Haber 28-07-20 10:56

Yazıhan eğitiminde proje ağırlıklı çalışılacak

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sadun Kılınç, proje ağırlıklı eğitim hizmeti vereceklerini söyledi.Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı iken Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sadun Kılınç ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.Daha önce Adıyaman’ın Sincik ilçesi, Akçadağ ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve son 7 yıldır Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü ve il müdür yardımcı görevlerinde bulunan Sadun Kılınç, yeni görev yerinde sevenlerinin ziyaret akınına uğruyor.Beş yıla yakın beraber çalıştığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi Uzmanları eski müdürlerini "Lider iz Bırakır" yazılı duvar saati ile ziyaret ederek, Kılınç’a yeni görevinde başarılar dilediler.Koop-İş Sendikası Malatya Bölge Başkanı Necdet Durak ve yönetimi de Kılınç’a ziyarette bulunarak, "Beraber çalıştığımız süre zarfında yeri doldurulamaz bir müdürümüz olduğunu gördük" dedi.Eğitim Bir Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkan Yardımcı Necip Katı, Yeşilyurt ilçe başkanı Vahap Yıldız ve Büyükşehir Temsilcisi Ömer İpek de Kılınç’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisini ilettiler.Ziyaretlerde konuşan Yazıhan İlçesi Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, proje ağırlıklı eğitim hizmeti vereceklerini söyleyerek, ziyarette bulunanlara teşekkür etti.

Yurthaber 04-06-20 11:40

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Malezya Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, eski Başbakan Necip Rezak'ın, yolsuzluk suçlamaları karşısında Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed'den yardım istediği telefon konuşmalarının tam ses kaydını yayımladı

Haber 09-01-20 12:11

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Malezya Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, eski Başbakan Necip Rezak'ın, üvey oğluna yönelik yolsuzluk suçlamaları karşısında temize çıkarılması için Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed ile yaptığı öne sürülen telefon konuşmasının kaydını ortaya çıkardı

Haber 08-01-20 15:55

Malezya eski Başbakanından, Moğol kadını öldürttüğü suçlamalarına yeminli ret

Necip Rezak, manken Altantuya Shaariibuu'nun 13 yıl önce öldürülmesi emrini vermediğine dair camide yemin etti

Haber 20-12-19 13:47

Hablemitoğlu Suikastı 17 yıl Sonra Çözülebilecek mi?

Gülen cemaati araştırmalarıyla tanınmış akademisyen Necip Hablemitoğlu’nun 17 yıl önce öldürülmesinde kilit rolü olan eski bir TSK mensubunun, Ukrayna’da ev hapsine tutulması gündem yarattı. Hablemitoğlu ailesi, bu kişinin sığınma talebiyle serbest kalması olasılığından endişe duyduklarını açıkladı

Haber 18-12-19 18:47

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Başbakan Necip Rezak, kamu fonundan 42 milyon ringgit (59 milyon TL) yolsuzluk iddiaları karşısında, yeminli tanıklık yaparak kendini savunmak istediğini bildirdi

Haber 03-12-19 13:48

Malezya'da eski Başbakan Necip hakkındaki yolsuzluk davası kabul edildi

Malezya'da eski Başbakan Necip hakkındaki yolsuzluk davası kabul edildi

Haber 11-11-19 14:14

Malezya parlamentosu Yalan Haber Yasasının iptalini onayladı

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak döneminde getirilen ve yalan haber yapan medya organlarına para ve hapis cezasını öngören yasanın iptali için parlamentoya sunulan tasarı onaylandı

Haber 09-10-19 17:49

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın kardeşi Nazir Rezak: - "(Yolsuzluk soruşturmaları) Bu konunun çözüme kavuşması için Yolsuzlukla Mücadele Komisyonuna yardımda bulunmaya hazırım"

Haber 08-10-19 17:27

Malezya'da Yalan Haber Yasasının iptali için harekete geçildi

Hükümet, eski Başbakan Necip Rezak döneminde getirilen ve yalan haber yapan medya organlarına para ve hapis cezasını öngören yasanın iptali için meclise tasarı sundu

Haber 07-10-19 12:02

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Malezya Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, aralarında eski Başbakan Necip Rezak'ın kardeşi Nazir Rezak'ın bulunduğu 80 kişi ve kurumdan, fondan zimmete geçirildiği öne sürülen 100 milyon doları geri alacağını belirtti

Haber 07-10-19 10:44

Çetin’den şöhretler maçında derbi mesajı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önümüzdeki hafta sonu oynanacak Adanaspor-Adana Demirspor maçının centilmence geçmesini dileyerek, iki takımı da Süper Lig’de görmek istediklerini söyledi.Çukurova Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Sporun Gülen Yüzü” futbol turnuvasının açılışı Adanaspor ve Adana Demirsporlu eski şöhretlerin gösteri maçıyla yapıldı.“Adanaspor Şehitlerini Anısına ve Ali Hikmet Aydınoğlu (Coral Hoca) Onuruna” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte her iki takımda da forma giymiş ünlü isimler forma giydi.Büyük ilgi gören ve her iki takım oyuncularının da büyük keyif aldığı maçı Adana Demirspor şöhretleri 6-2 kazandı.Maçın hakemlerine ve Ali Hikmet Aydınoğlu’na plaket veren Başkan Soner Çetin, Adanaspor ve Adana Demirspor’un efsane isimleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.Adanaspor adına Necip Erdoğan, Adana Demirspor adına da Coral Hoca böyle bir etkinlik düzenlediği için Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.Başkan Soner Çetin de, efsane isimlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Hafta sonu Adanaspor-Adana Demirspor derbisi oynanacak.

Yurthaber 08-09-19 12:20

Kayak Federasyonu'nda dolandırıcılık iddialarına soruşturma

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Kayak Federasyonu Başkanvekili Fatih Kıyıcı, eski Genel Sekreteri Necip Fazıl Kishalı ve mutemet Selçuk Yıldırım hakkında, nitelikli dolandırıcılık, zimmet ve resmi belgede sahtecilik iddialarıyla soruşturma yürüttüğü ortaya çıktı.

Haber 04-09-19 12:43

Eski Malezya Başbakanı Rezak’ın duruşması 26 Ağustos’a ertelendi

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın yolsuzluk soruşturması kapsamında yargılandığı dava 26 Ağustos tarihine ertelendi.Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak, gücü kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, para aklama ve kamu fonundan kendi hesaplarına 42 milyon Malezya ringgit, (57 milyon TL) aktarmak dahil 7 farklı suçtan yargılanıyor.

Haber 19-08-19 18:02

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın yolsuzluk davasında duruşma ertelendi

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın yolsuzluk davasında duruşma ertelendi

Haber 19-08-19 10:27

Necip Rezak'ın yolsuzluk davasında mahkeme binasına bomba tehdidi

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın yargılandığı yolsuzluk soruşturmalarının bugünkü duruşmasına, Kuala Lumpur Adliyesi'ne yapılan bomba tehdidi nedeniyle ara verildi

Haber 25-07-19 09:11

Lüban’ın eski eski başbakanlarından, Kral Selman’a ziyaret

Lübnan’ın eski başbakanlar Necip Miktati,Fuad Sinyora ve Temam Selam, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü.Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Lübnan’ın eski başbakanları Necip Miktati, Fuad Sinyora ve Temam Selam Cidde kentinde bulunan Es-Selam Sarayı’nda bir araya geldi.

Haber 15-07-19 16:19

Eski Malezya Başbakanına ana muhalefette yeni görev

Necip Rezak, ana muhalefet koalisyonu Milli Cephe'nin danışma kurulu başkanlığına getirildi

Haber 09-07-19 18:45

Eski Malezya Başbakanı'nın üvey oğluna yolsuzluk suçlaması

Eski Başbakan Necip Rezak'ın üvey oğlu Rıza Aziz, devlet fonundan 248 milyon dolar kara para aklamakla suçlandı

Haber 05-07-19 11:08

Eski Malezya Başbakanı Necip’in üvey oğluna gözaltı

Eski Başbakan Necip Rezak’ın üvey oğlu Rıza Aziz, yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındı - Kefaletle serbest bırakılan Rıza’ya yönelik suçlamaların yarın yöneltilmesi bekleniyor

Haber 04-07-19 13:15

Gürcüler Osmaneli’de bir araya geldi

Kafkas bölgesinin en eski milletlerinden olan Gürcüler, geleneksel bayramlaşma toplantılarında Osmaneli’nde bir araya geldi.Osmaneli ve İznik’te yaşayan Gürcü kökenli vatandaşlar geleneksel bayramlaşma toplantılarında Osmaneli’nde Necip Fazıl Kısakürek Parkı’nda buluştu.

Yurthaber 07-06-19 13:20

Alaşehir Belediyesi eski Başkanı Necipoğlu, son yolculuğa uğurlandı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinin eski belediye başkanlarından, çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitiren Necip Necipoğlu (91), gözyaşlarıyla toprağa verildi.  Alaşehir'de Adalet Partisi'nden 1973- 1977 yıllarında bir dönem belediye başkanlığı yapan, 3 çocuk babası Necip Necipoğlu, İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki evinde, dün yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Haber 12-05-19 18:22

Eski Başkan Necip Necipoğlu’na veda

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Necip Necipoğlu 91 yaşında İzmir’de vefat etti.

Yurthaber 12-05-19 16:05

Necip Rezak'ın onursal unvanı bir eyalette daha silindi

Malezya'nın Selangor eyaleti, eski Başbakanı Necip Rezak ve eşi Rosmah Mansur'un isimlerinin başındaki onursal unvanları iptal etti

Haber 10-05-19 13:49

Eski Malezya Başbakanının yolsuzluk davası

Necip Rezak'ın, hakkındaki yolsuzluk soruşturmaları kapsamında kendisine yöneltilen bazı suçlamaları bozmak için yüksek mahkemeye yaptığı başvuru kabul edilmedi

Haber 29-04-19 14:06

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Başbakan Necip Rezak'ın, bir internet haber sitesinin kuruluşu için bir tanıdığına ve haftalık bir siyasi dergiye devlet fonundan para aktardığı öne sürüldü

Haber 23-04-19 17:04

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Başbakan Necip Rezak'ın devlet fonuna ait toplam 2 milyon 450 bin Malezya ringgitini partisi ve evinin tamir işleri için zimmetlediği iddia edildi

Haber 19-04-19 11:27

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Başbakan Necip Rezak'ın eşi Rosmah Mansor'un, kendisine hediye edildiğini iddia ettiği 23 milyon dolarlık pembe elmasın kamu kalkınma fonu paralarıyla satın alındığı kanıtlandı

Haber 13-04-19 15:30

Malezya’nın eski First Lady’sine yeni yolsuzluk suçlaması

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın eşi Rosmah Mansor, Milli Eğitim Bakanlığındaki bir anlaşma ile ilgili yolsuzlukla suçlandı.Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın eşi Rosmah Mansor, güneş enerjisi anlaşmasıyla ilgili rüşvet almakla suçlandı.

Haber 10-04-19 13:10

Eski Malezya Başbakanı Rezak hakim karşısında

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak, hakkında açılan yolsuzluk davasında hakim karşısına çıktı.Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak, yolsuzluk suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Haber 03-04-19 18:35

Necip hakkındaki yolsuzluk davasının ilk duruşması yapıldı

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak, kamu kalkınma fonu yolsuzluğu kapsamında kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti - Duruşma 15 Nisan'a ertelendi

Haber 03-04-19 14:26

Eski Malezya Başbakanı Rezak’ın duruşması bugün başlıyor

Eski Malezya Başnakanı Rezak’ın yolsuzluk suçlamalarıyla ilgili ilk duruşması bugün başlıyor.Yolsuzluk soruşturmaları kapsamında 42 suçlamayla tutuksuz yargılanan eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın ilk duruşması bugün başlıyor.

Haber 03-04-19 11:38

Necip Rezak'a vergi ödememe suçlaması

Eski Malezya Başbakanı'nın, 2011-2017 yıllarında elde ettiği vergiye tabi 4 milyar Malezya ringgiti (980 milyon dolar) gelirin vergilerini beyan etmeyerek ödemekten kaçındığı öne sürüldü

Haber 01-04-19 20:56

Necip Rezak'ın Trump'ı destekleyen firmalarla çalıştığı iddiası

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın, geçen yıl hakkında çıkan kamu kalkınma fonu yolsuzluğuna karıştığı iddiaları üzerine imajını düzeltmek için ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyen iki firmayla anlaşma yaptığı ileri sürüldü

Haber 21-03-19 18:36

Malezya'da devlet fonundan muhalefet partisine rüşvet iddiası

Malezya'da, eski Başbakan Necip Rezak döneminde hükümete destek sağlaması için muhalefetteki Malezya İslam Partisine (PAS) Kamu Kalkınma Fonu'ndan (1MDB) rüşvet verildiği iddiaları kapsamında partinin iki üst yöneticisi daha ifadeleri alınmak üzere mahkemeye çağrıldı.

Haber 09-03-19 07:33

Malezya'yı karıştıran rüşvet iddiası

Malezya'da eski Başbakan Necip Rezak döneminde hükümete destek sağlaması için muhalefetteki Malezya İslam Partisine (PAS) Kamu Kalkınma Fonu'ndan (1MDB) 90 milyon Malezya ringgiti (22 milyon dolar) rüşvet verildiği iddiaları kapsamında polis, bazı PAS yetkililerine ait para ve özel mülklere el koydu.

Haber 01-03-19 07:55

Malezya'da devlet fonundan muhalefet partisine rüşvet verildiği iddiası

Malezya'da polis, 2016'da eski Başbakan Necip Rezak hükümeti tarafından 90 milyon Malezya ringgiti rüşvet aldığı iddia edilen Malezya İslam Partisinin bazı yetkililerine ait özel mülk ve paralara el koydu - Öte yandan parti lideri Abdul Hadi Awang'ın, rüşvet iddialarını ortaya çıkaran The Sarawak Report internet sitesinin sahibi Clare Rewcastle Brown'a, aralarındaki mahkeme sürecini kapatmak için 1,4 milyon Malezya ringgiti ödeme yaptığı tespit edildi

Haber 01-03-19 07:46

Eski Malezya Başbakanının danışmanına tutuklama kararı

Eski Başbakan Necip Rezak'ın basın ve halkla ilişkiler danışmanı Paul Stadlen hakkında "kara para aklama" suçundan tutuklama kararı çıkarıldı

Haber 21-02-19 12:02

Malezya'daki yolsuzluk soruşturması

Eski Başbakan Necip Rezak'ın partisi Birleşik Malay Milli Örgütünün avukatlarından Mohd Hafarizam Harun, Necip'in kamu fonundan şirket hesabına zimmetlediği öne sürülen 15 milyon Malezya ringgitini aklamakla suçlandı

Haber 21-02-19 06:56

Eski Malezya Başbakanı Necip'in temyiz duruşması Mart'ta yapılacak

Eski Başbakan Necip Rezak'ın kamu kalkınma fonu yolsuzluğu soruşturması kapsamında hakkındaki suçlamalara karşı yaptığı temyiz başvurusuna ilişkin duruşma, 11 ve 12 Mart'ta gerçekleştirilecek

Haber 14-02-19 07:48

Eski Malezya Başbakanı Rezak’ın yolsuzluk davası ertelendi

Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın bugün görülmesi planlanan yolsuzluk davasının ertelendiği öğrenildi.Eski Malezya Başbakanı Necip Rezak’ın avukatı, Rezak’ın kamu kalkınma fonu (1MDB) yolsuzluğu krizi sebebi ile bugün görülmesi planlanan yolsuzluk davasının bazı özel sebeplerden dolayı ertelendiğini duyurdu.Rezak’ın ’1 Malaysia Development Berhad (1MDB)’ olarak bilinen kamu kalkınma fonundan, aracı kurumlar üzerinden kendi kişisel hesabına yüklü miktarda para aktardığı iddia edilmişti.

Haber 12-02-19 11:55