Eski Hazine Mustesarligi Calisani Haberleri

Şirin Payzın ve konukları konuşurken... Halk Tv'de dikkat çeken anlar! Berat Albayrak'la ilgili tekzip metni programın ortasında ekrana yansıdı

Halk Tv'deki 'Şirin Payzın ile Sözüm Var' programı sırasında eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la ilgili tekzip metni yayımlandı. Şirin Payzın'ın konuklarıyla değerlendirmelerde bulundukları sırada, kanal yönetimi söz konusu düzeltme metinini ekrana vermek durumunda kaldı. Bunun üzerine Payzın, "Verelim! Buyrun" dedi. Söz konusu anlar ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 2024-02-13 11:11:58

Nureddin Nebati Ben bir bilim adamıyım diye yanıt verip ateş püskürdü! '200 bin TL' iddiasına beddualı tepki: Allah belanızı versin

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Esenler Belediyesi'ndeki 'bilim kurulu ve 200 bin TL aylık gelir' iddialarına adeta ateş püskürdü. İddianın öne sürüldüğü paylaşımı alıntılayan Nebati, "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun" diyerek sert yanıt verdi.

Haber 2024-01-07 11:23:13

Özgür Demirtaş ile Nureddin Nebati sosyal medyada karşı karşıya geldi! Demirtaş o paylaşımı sildi

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir haber sayfasının eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ait olduğunu iddia ettiği faizle ilgili açıklamalarını kendi hesabından alıntılayarak tepki gösterdi. Paylaşıldığı şekilde bir açıklamasının olmadığını belirten Nebati Demirtaş'a "Böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor" diyerek tepki gösterdi. Demirtaş ise paylaşımı silerek yeni bir açıklama yaptı.

Finans 2023-12-20 22:23:49

Konya'da 11 katlı apartmanda yangın! Eski bakanın annesi dumandan etkilendi

Konya'da bir sitedeki apartmanın 8'inci katında çıkan yangın üst katlara sıçradı. Yangında apartmanda oturan Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan’ın annesi Samiye Elvan ve 3 kişi dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı. Yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haber 2023-11-26 21:35:30

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, “Devlet Planlama Teşkilatı’ndaki kariyerinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Kalkınma Bakanlığı, TBMM Bütçe ve Planlama Komisyonu Başkanlığı ve son olarak da Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunmuş böylesine kıymetli ve başarılı bir ismin ailemize katılmasından dolayı son derece memnunum" açıklamasını yaptı.

Finans 27-09-23 11:30

1 milyar dolarlık anlaşma imzalandı! Bakan Şimşek'ten ilk yorum: Son derece önemli

6 Şubat'ta saat 04.17'de gerçekleşen yıkıcı depremin üzerinden 7 ay geçti. Bölgede eksiklerin giderilmesi ve hayatın eski akışına dönmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Deprem bölgesinde kullanılmak üzere Dünya Bankasından 1 milyar dolar karşılığında 910,5 milyon avro tutarında kredi kullanılması için anlaşma imzalandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dünya Bankasının deprem bölgesinin yeniden imarı için verdiği destek son derece önemli" ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-23 16:29

Büyükannelerinin evini tadilat yaptırırken poşet poşet para buldular! Çöpe atmaya karar vermişlerdi... Açtıklarında şoke oldular

Bir evin tadilatı sırasında çok sayıda plastik poşetin içinde 90 yaşındaki sahibi tarafından unutulan eski banknotlardan oluşan adeta bir hazine ortaya çıktı. Büyükannelerinin vefatından sonra evini yenilemeye karar veren torunları banknotları gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 25-08-23 15:56

Acı bademin faydaları nelerdir? Acı badem hangi hastalıklara iyi gelir?

Doğanın derinliklerinde saklı bir hazine olan acı badem, yüzyıllardır sağlık ve iyileştirme konusunda kullanılan önemli bir bitki olarak öne çıkıyor. Doğal içeriği ve besleyici özellikleri sayesinde, acı bademin çeşitli hastalıklara karşı potansiyel faydaları bulunmaktadır. Eski çağlardan beri pek çok kültürde kullanılan bu gizemli badem türü, modern tıpta da ilgi çekmeye devam ediyor.

Haber 30-07-23 22:09

Elma sirkesi nasıl yapılır? Evde elma sirkesi tarifi ve yapılışı

Elma sirkesi binlerce yıllık geçmişiyle insanlık tarihinin en eski fermente içeceklerinden biridir. Şifa verici özellikleri ve birçok farklı alanda kullanımıyla tanınan elma sirkesi ev yapımı olarak da kolaylıkla hazırlanabilir. Elma sirkesi doğal mayalanma süreciyle elde edilen bir hazine gibidir ve yemeklerden güzellik bakımına, temizlikten sağlık sorunlarına kadar pek çok alanda kullanılabilecek çok yönlü bir üründür.

Haber 30-07-23 19:40

Sosyal medyada Mehmet Şimşek tartışması! AK Partili vekil Nebati'den açıklama geldi

Milletvekili seçimleri öncesinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin Mersin'de yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu. Nebati'nin sözlerinin hedefinde şu an Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in olduğu iddia edildi. Söz konusu gelişmelerden sonra AK Parti Mersin Milletvekili Nebati yaptığı açıklamaya açıklık getirdi.

Haber 07-06-23 10:31

Mehmet Şimşek’in yanına iki isim! Kabine için kulislerde onların adı geçiyor: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ise...

Türkiye’nin en çok merak ettiği konu ekonomi kabinesinin kimlerden oluşacağı. Yeni yönetimde uyumun gözetilmesi konusunda hassasiyetle çalışıldığı belirtilirken, kulislerde ekonomi yönetiminde Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yer alacağı ihtimali güçlendi. Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz da en çok dile getirilen iki isim olarak dikkat çekti. Yeni dönemde Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bölünmesi söz konusu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı içinse EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın adı geçiyor.

Finans 31-05-23 09:13

Satın aldığı evde tadilat yaparken adeta hazine buldu! Mutluluğu ise kısa sürdü

İspanya'da yaşayan Tono Pineiro isimli emekli bir İspanyol, satın aldığı evde tadilat yaparken adeta hazineyle karşılaştı. Evin farklı bölümlerine gizlenmiş şekilde 9 milyon pesetas (yaklaşık 54 bin avro) bulan Pineiro, sürpriz parayla büyük mutluluk yaşadı. Öte yandan İspanya Merkez Bankası'nın 2021'den itibaren eski İspanyol parası pesetas almayı bırakmasından dolayı paranın sadece küçük bir kısmını avroyla değiştirebileceğini öğrenen Pineiro'nun sevinci kısa sürdü. İşte haberin detayları...

Haber 06-09-22 21:37

O iddialar sonrası dönercide ortaya çıktı! Sosyal medyadan böyle paylaştı: 'Londra'da dedikleri Berat Albayrak...'

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir dönercide görüntülendi. Kavacık'taki ünlü dönercide ailesiyle birlikte yemek yiyen Berat Albayrak'ın o anları sosyal medyada dikkat çeken bir notla paylaşıldı.

Haber 21-07-22 17:46

Akdeniz'de en fazla yaş meyve ve sebze ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi

Törene eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da katıldı

Yurthaber 05-07-22 23:19

CHP'ye tazminat davası! Berat Albayrak'ın avukatı açıkladı: Tamamı bağışlanacak!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ilişkin kazandıkları dava konusunda açıklamada bulundu. Göktaş, dava sonucunda tahsil edilecek 60 bin liranın, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfına bağışlanacağını ifade etti.

Haber 01-07-22 20:01

Eski milletvekili Ali Saim Kaymak'ın aracı satışa çıktı! 1975 model aracın fiyatı dudak uçuklatıyor, böylesi yurt dışında bile yok

Yassıada mağduru Adalet Partisi milletvekillerinden Ali Saim Kaymak’ın kullandığı 47 yaşındaki klasik araç, Sivas’ta satışa sunuldu. 1975 model araca 2022 model araç bedeli istenirken, fabrikadan çıktığı gün kadar orijinal olan ve tüm evrakları bulunan araç şimdilerde yeni sahibini bekliyor. Klasik otomobil tutkunları için hazine olduğu ifade edilirken araca 865 bin TL isteniyor.

Haber 07-06-22 12:35

Hazine ne demek? Hazine kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Hazine ne demek? Hazine TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 23:07

Trabzonspor şampiyon oldu, Berat Albayrak gözyaşlarını tutamadı

Trabzonspor, cumartesi günü Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Yıllar sonra gelen şampiyonluk sonrası eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Haber 02-05-22 18:48

Eski Bakan Berat Albayrak'tan kitap: Burası çok önemli!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Burası Çok Önemli" ismiyle kitap çıkarıyor. Kitabın cuma günü itibarıyla satışta olacağı açıklandı. Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli kitabı, Cuma gününden itibaren satışa sunulacak. Kitabın tanıtımını da Turkuvaz Kitap yaptı.

Haber 07-03-22 14:31

Son dakika: Bakan Nebati'den Durmuş Yılmaz'ın dolarla ilgili açıklamasına tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı televizyon programında ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Nebati, İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın dolardaki düşüş sonrası yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Haber 21-12-21 23:39

Tam 32 parça! Rus arkeologlar hazine buldu

Rusya Bilimler Akademisi ve Ryazan Tarih ve Mimari Müze-Rezervi'nden arkeologlar, Eski Ryazan yakınlarında bir hazine keşfetti. 32 parçalık hazinenin Moğollar saldırmadan 100 yıldan fazla bir süre önce saklandığı belirtiliyor.

Haber 03-09-21 15:50

Eski telefon deyip geçmeyin! Çekmecenizde küçük bir hazine yatıyor olabilir

Bir antika sitesi, en değerli cep telefonlarının listesini oluşturdu. Görünüşe bakılırsa önemsiz olduğuna karar verip çekmecelerden birine attığınız eski telefonunuz binlerce sterlin değerinde olabilir.

Haber 09-07-21 16:01

Muharrem İnce'den CHP'ye sert sözler: Zavallı muhalefet

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski partisi CHP'yi sert bir dille eleştirerek ”Zavallı muhalefet, trilyonlarca lira hazine yardımı alıyorlar bir şey yaptıkları yok. Bu muhalefeti seçimlerde torbanın içerisine koyacağız” ifadelerini kullandı.

Haber 23-06-21 20:30

Berat Albayrak, Çamlıca Camii'nde görüntülendi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Haber 07-05-21 22:33

Berat Albayrak kabineye geri dönecek mi? Dikkat çeken iddia

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kabineye yeniden döneceği söylentileri gündem yaratırken, gazeteci Sevilay Yılman dikkat çeken bir iddiayı yazdı.

Haber 01-04-21 09:24

Kulisleri hareketlendiren iddia: Berat Albayrak'a yeni görev verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik muhalefetin eleştirilerine cevap vermesi Meclis kulislerinde 'Albayrak’a yeni görev verilecek' iddiasının konuşulmasına yol açtığı belirtildi.

Haber 11-03-21 08:36

Dolar/TL kuru son günlerde neden yükseliyor?

Türk Lirası'nın yıla iyi bir performans göstererek başlamasına rağmen son günlerde değer kaybı yaşaması, birkaç nedene bağlanıyor. Piyasaları takip eden kimi uzmanlara göre, eski Hazine ve Maliye bakanı olan Berat Albayrak'ın tekrar göreve dönebileceğine ilişkin haberlerin yayımlanması TL'de satış dalgası başlattı.

Haber 25-02-21 18:16

Dolar/TL kuru son günlerde neden yükseliyor?

Türk Lirası'nın yıla iyi bir performans göstererek başlamasına rağmen son günlerde değer kaybı yaşaması, birkaç nedene bağlanıyor. Piyasaları takip eden kimi uzmanlara göre, eski Hazine ve Maliye bakanı olan Berat Albayrak'ın tekrar göreve dönebileceğine ilişkin haberlerin yayımlanması TL'de satış dalgası başlattı.

Haber 25-02-21 18:15

İletişim Başkanı Altun: Siyaset adı altında dedikodu yapıyorlar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerine tepki göstererek, "Siyaset adı altında dedikodu yapıyor, iftira atıyor, seri halde yalan söylüyorlar" ifadelerini kaydetti.

Haber 21-02-21 21:39

Berat Albayrak'ın avukatından açıklama: Karalama kampanyasına karşı yasal yola başvurulacak

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, CHP'nin Berat Albayrak'a yönelik söylemlerine karşı 500 bin TL'lik dava açılacağı ve kazanılacak tazminat tutarının PKK ile mücadelede hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlanacağı bildirildi.

Haber 20-02-21 19:25

Osmanlı'nın kurulduğu eski Bilecik ve yeni gelişen Bilecik birleşecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "Vizyonumuz, eski Bilecik ile yeni Bilecik'i birleştirmek. Bu vadiden başlayıp yeni Bilecik'e bir gönül köprüsü kurmak ve bu köprü sayesinde iki şehri birbirine kenetleyip yeni yerleşim noktasında, rezerv alanda, Hazine mülkiyetindeki alanlarda, kamu binalarının inşasını gerçekleştirmektir" - "Bilecik merkezde, İstiklal ve Selöz mahallelerinin hemen yanındaki 573 bin metrekarelik alanı rezerv yapı alanı ilan edeceğiz" - "Buraya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehrin içinde dönüşmesi gereken, acilen deprem riski altında olup da daha sağlam, güvenli yere geçmesi gereken konutlara ilişkin TOKİ eliyle rezerv konutlar üretecek. İlk etapta burada 500 rezerv konut üreteceğiz"

Yurthaber 05-02-21 17:01

Bakan Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanında incelemelerde bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, beraberinde eski başbakanlardan Binali Yıldırım, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve milletvekilleriyle birlikte inşaatı süren Çukurova Bölgesel Havalimanında incelemelerde bulundu.AK Parti Mersin İl Başkanlığının kongresine katılan Bakan Elvan, beraberinde Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Erkan Kandemir ve milletvekilleriyle birlikte Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Yurthaber 25-01-21 22:15

Bakan Elvan, Vali Su’yu ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.Bakan Elvan, Servet Tazegül Spor Salonundaki AK Parti Mersin İl Kongresinin ardından, beraberinde eski başbakanlardan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Vali Su’yu makamında ziyaret etti.

Yurthaber 25-01-21 16:34

Edremit’te eski sokak bu proje ile hayat buluyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde yürütülen “Tarihi Edremit Evleri Gün Yüzüne Çıkıyor” projesi kapsamında dış cephe restorasyon çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal beraberinde UEDAŞ Müdürü Mehmet Faruk Bozan, Edremit Belediyesi Elektrik Mühendisi Umut Karaoğlu ve Proje Koordinatörü Selma Tekçe ile birlikte restorasyon çalışması süren sokak projesi uygulama alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.Edremit’te turizme kazandırılamamış birçok kültürel varlığın bulunduğunu dile getiren Kaymakam Ünsal: “İlçemiz, kültürel açıdan büyük bir hazine konumundadır.

Yurthaber 10-12-20 21:32

Biden, Janet Yellen'i ABD Hazine Bakanlığı'na aday gösterdi

ABD'nin seçilmiş Başkanı Joe Biden, eski ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen'i Hazine Bakanlığı'na aday gösterdi.

Haber 01-12-20 04:52

Joe Biden doğruladı: Eski Fed Başkanı Yellen Hazine Bakanı olacak

ABD Başkanlığı'na seçilen Joe Biden, eski ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın Hazine Bakanı adayı olduğunu doğruladı.

Haber 30-11-20 19:13

ABD Hazine bakanlığına atanacak ilk kadın Janet Yellen olabilir

ABD'nin yeni başkanı seçilen Joe Biden, kabinesinin ilk isimlerini açıklamaya başladı. ABD basınına göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eski başkanı Janet Yellen, yeni kabinede hazine bakanı görevini üstelenebilir.

Haber 24-11-20 04:36
Fed

Aydemir: ‘Sayın Ala’yla iftihar ediyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milletvekili Efkan Ala’nın AK Parti Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanması, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfü Elvan’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı sunumu yaptı.‘Sayın Ala’ya başarılar diliyoruz’Efkan Ala için, Dadaşlar olarak kendisiyle iftihar ediyoruz’ vurgusunda bulunan Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen eski İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’ya yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Yurthaber 11-11-20 13:32

Hazine ve Maliye Bakanlığına Lütfi Elvan atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifasını kabul ederek yerine eski kalkınma bakanı Lütfi Elvan'ı atadı.

Haber 10-11-20 09:34

'Kel kafa çıldıracak' diyen Melih Gökçek kimi kastetti? Kendisi açıkladı

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarını paylaşarak yaptığı 'Kel kafa çıldıracak' yorumuyla kimi kastettiğini açıkladı. Gökçek, olay olan sözle Soylu'yu değil CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı işaret ettiğini söyledi.

Haber 26-08-20 13:49

Başkan Şerifoğulları,Değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz

Harput’un her karışıyla tarihi bir hazine olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tarihin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarih ve medeniyetler beşiği Harput’ta yapımı süren ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili ziyaretlerde bulundu.Başkan Şahin Şerifoğulları, Harput girişinde yer alan ve 19 yüz yılda Harput’un sivil mimarisini yansıtan önemli bir eser olan Sunguroğlu Konağı’nda, Ulu Camii güzergahında yer alan tarihi 5 ev ile Osmanlı mimarisine uygun olarak 1634 yılında inşa edilen Hoca Hamamı’nda incelemelerde bulundu, Cam Seyir Terası Projesi’ninin yapımını da yerinde gördü.İç tefrişatı devam eden konağın, çalışmaların tamamlanmasının ardından Elazığ Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu olarak hizmet sunacağını dile getiren Başkan Şerifoğulları, Harput’un girişinde yer alan 5 tarihi evin konuk evi olarak düzenleneceğini, Hoca Hamamı’nında Müze olarak turizme kazandırılacağını aktardı.Harput’un turizm potansiyeline değere katacak Cam Seyir Terası Projesi’ne ilişkin bilgi veren Şerifoğulları,"Toplam 5 bin 800 metre karelik alanda hayata geçirilen proje kapsamında Balakgazi Parkı üzerine inşa edilecek cam seyir terası, sunacağı eşsiz görsel şölen ile Harput turizmine değer katacak"diye konuştu.Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Huseynik Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yolun turizme kazandırılması için yürütülecek çalışmaları da değerlendiren Şerifoğulları,tarihi süreçte kervanların kullandığı ve türkülere konu olan yolun, yapılacak rekreasyon çalışmalarıyla yeniden eski cazibesine kavuşacağını, Harput turizminin canlanmasına katkı sağlayacağını aktardı.Son olarak Harput eteklerinde yer alan Örtmek Vadisi’ni gezen Şerifoğulları, doğal güzelliğiyle ön plana çıkan vadinin gerçekleştirilecek rekreasyon çalışmalarıyla piknik alanı olarak düzenleneceğini kaydetti.

Yurthaber 25-08-20 14:19

Şaban Sevinç kimdir? Şaban Sevinç Mehmet Metiner tartışması

Şaban Sevinç, Mehmet Metiner ile CNN Türk canlı yayınında tartıştı. Ahmet Hakan'ın sunduğu programda Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak'a sosyal medya üzerinden yapılan saldırının konuşulduğu sırada Halk TV eski Genel Müdür Saban Sevinç ile 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner arasında başlayan tartışma sonrasında programda tansiyon yükseldi. Bu tartışmanın ardından, "Şaban Sevinç kimdir?" sorusu sorulmaya başladı.

Haber 02-07-20 09:31

Eski Hazine Bakanı Masum Türker, TÜRMOB Başkanlığına aday

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) genel başkanlığına adaylığını açıklayan eski Hazineden Sorumlu Devlet Bakanı Masum Türker, "Muhasebe mesleğini daha itibarlı hale getireceğiz’’ dedi.Delegelerle birlikte Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında basın toplantısı düzenleyen Masum Türker, 12-13 Ekim tarihlerinde 23’ncüsü gerçekleştirilecek olan TÜRMOB genel başkanlığı seçimi için adaylığını açıkladı.

Haber 09-10-19 13:29

TÜRMOB Genel Kurulu gelecek hafta yapılacak

TÜRMOB genel başkanlığına aday olan eski DSP Genel Başkanı Türker, projelerini anlattı - Masum Türker: - "TÜRMOB iletişim merkezini ve Alo TÜRMOB hattını kuracağız" - "Maliye ve Hazine Bakanımıza sesleniyorum, 25 yıldır kullanılmayan ön denetim hakkını kullandırın. Bu hak kullanılırsa, toplanan vergilerin yüzde 100'e yakın artacağını iddia ediyoruz"

Finans 05-10-19 15:39

TÜRMOB Genel Kurulu gelecek hafta yapılacak

TÜRMOB genel başkanlığına aday olan eski DSP Genel Başkanı Türker, projelerini anlattı - Masum Türker: - "TÜRMOB iletişim merkezini ve Alo TÜRMOB hattını kuracağız" - "Maliye ve Hazine Bakanımıza sesleniyorum, 25 yıldır kullanılmayan ön denetim hakkını kullandırın. Bu hak kullanılırsa, toplanan vergilerin yüzde 100'e yakın artacağını iddia ediyoruz"

Yurthaber 05-10-19 15:38

Esnaf ve sanatkarın kredilerinde, eski kredi sistemine geri dönüldü

Esnaf ve sanatkarlara, Hazine faiz destekli kredi kullandırmalarına ilişkin yeni bir genelge yayınlandı.Yeni Genelgeyle açıklama yapan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç; “Merkez Birliğimizin gayretleri, Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile yapılan olumlu diyalogların sonucunda küçük esnaflarımızın bu son gelen genelge ile önleri açılmış olup sadece faiz olarak 3 puan farkla eski kredi kullanım şekline geri dönülmüştür.

Yurthaber 10-09-19 13:49

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: (6)

"Merkez Bankasının rezerv artış politikası, bizim de olumlu bakacağımız bir husus. Keşke çok eski dönemlerde Merkez Bankalarımız, başkanlarımız daha fazla rezerv biriktirselermiş" - "Açıkçası ben bayram tatilinin uzatılmasına çok olumlu bakmıyorum"

Finans 30-07-19 15:31

Halkbank eski yöneticisi Hakan Atilla İstanbul'da

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen Halkbank eski yöneticisi Hakan Atilla'yı İstanbul’da ailesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak karşıladı.

Haber 24-07-19 13:49

GÜNCELLEME 2 - Hakan Atilla Türkiye'ye geldi

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu olduğu iddiasıyla 32 ay hapis cezası verilen ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'yı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi - Atilla'yı havalimanında karşılayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "Hakan Atilla kardeşimizin şahsında, ülkemizin ne kadar güzel, güçlü evlatlar yetiştirdiğini, o evlatları yetiştiren ne güzel anne, babaların olduğuna bugün bir kez daha ben şahit oldum. Bu ülkenin bir bireyi olmaktan gurur duydum" HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK'IN KONUŞMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Haber 24-07-19 13:42