Eski Polis Haberleri

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 2024-04-23 09:07:02

Parkta yakınlaşan çifte polis copla müdahale etti! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Pantolonunu toplasaydın bari

Kolombiya'daki Copacabana parkında meydana gelen olayda bir çift çevresinde bulunanlara aldırış etmeden yakınlaşmaya başladı. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmeye başlandı. Çiftin yakınlaştığı anlara polis memurları copla müdahale etti.

Trend 2024-04-23 09:04:24

Fenerbahçe'ye gol atan eski Trabzonsporlu futbolcudan flaş yorum! ''Bize her yer Trabzon! Bunun adı intikam''

Sivasspor'da Fenerbahçe'ye gol atan Koita'dan maç sonunda ilginç açıklamalar geldi. Sarı-lacivertlilere gol attıktan sonra yaptığı sevinç hakkında konuşan Koita, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Spor 2024-04-23 08:56:23

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 2024-04-23 08:37:29

Diğer Haber Etiketleri

ele Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Kolombiya atan bahçe maçı maçı maçın Sivasspor fenerbahçe Trabzonspor koita restoran hesap facebook hakemi hakemlik süper li Süper Lig yaşında VAR cinayet Küçükçekmece işkence gecelik mermi Bursa patiswiss ak parti MHP Gümüşhane bitcoin Eskişehir polis Araç Burdur moda sevgilisi stil Yağmur Taktaş Oyuncu vefat biler buruk eyüpspor teknik direktörü fatih kulaksız spor Arda Turan Okan Buruk Eyüpspor Fatih Terim Kerem Aktürkoğlu Barış Alper Yılmaz Arda Güler Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Ankara CHP belediye gelibolu belediyesi satış Kurye sevgili İzmir Isparta kaza abd trump sosyal medya kolera Futbolcu kulübün Mesut Özil Erzurum fetö Öğretmen Düzce süleymancılar İsmail Saymaz Balıkesir döviz hırsızlık emniyet müdürü son dakika Fatih İETT Bolu eşi erden galatasaray galatasaraylı tuncer hunca Rezan Epözdemir toplantı kepçe kazı Tanksavar roket Sivas Sakarya uyuşturucu Twitter Trabzon firari narkotik operasyon At Sultangazi sazan sarmalı dolandırıcı Kırıkkale Otomobil Mersin arama Rusya Melih Gökçek saz cenaze Kütahya Şamil Tayyar değişim Ahu Yağtu Sarıyer Selahattin Demirtaş columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont erkek columbia mont columbia pantolon columbia polar columbia sportswear columbia tişört columbia türkiye columbia yelek Bitlis emniyet gecesi New York ünlü oyuncu

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-24 08:33

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Haber 22-04-24 15:10

Gecelik giydirip mermi yutturdular! Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntülerinin detayları, ifadelerde ortaya çıktı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan zanlıların cezaları belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşkence olayının detayları da sanıkların savunmalarında ortaya çıktı. Olaydaki eski kız arkadaş detayı da dikkat çekti. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-04-24 13:30

Elif Aslı Yıldız'ın eski haberleri de ortaya çıktı! Her şey 2014'te başladı diyerek o fotoğrafı paylaştı, 'Kendim çözmeyi severim' diyordu ama...

Küflü çikolata eleştirisine verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun şimdi de kariyeri ve yaşamı mercek altına alındı. "Kendi işimi kendim çözmeyi severim" çıkışıyla gündem olan Tunaoğlu'nun kullandığı üslup ve tehditvari ifadeleri tepkilerin odağı olurken, dikkat çeken bir de iddia ortaya atıldı. 200 metrekarelik pastaneden kısa sürede 5. fabrikaya uzanan yükselişiyle konuşulan Tunaoğlu'yla ilgili paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti: "Her şey 2014'te başladı"

Finans 22-04-24 10:56

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 22-04-24 10:32

Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var

Eskişehir'de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı.

Haber 22-04-24 01:14

Görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı! Kadın kılığında sokaklarda dolaşan adam tedavi altına alındı

Burdur’da bir şahsın sokaklarda kadın kılığına girip gezdiği ve 'okul çıkışlarına gittiği' şeklindeki sosyal medya paylaşımları üzerine polis harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şahıs, psikolojik rahatsızlığı olduğu tespit edilerek hastanede tedavi altına alındı. Aynı şahsın geçen yıl kadın kılığında camiye gittiği ve kadınların arasında namaz kıldığı için şikayet edildiği de ortaya çıktı.

Haber 21-04-24 19:09

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Ünlü şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Acı haberi sevgilisi duyurdu

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun 43 yaşındaki eski solisti Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını Aslı Omağ yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 21-04-24 14:57

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-24 14:46

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 21-04-24 10:04

AK Partili yeni başkan, 'belediyenin çok borcu var' diyerek makam aracını satışa çıkardı: Yedek anahtarını eski başkana sormak lazım

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken yeni seçilen belediye başkanları da ilk icraatlarına başladı. Gelibolu Belediyesi'nin yeni başkanı AK Partili Ali Kamil Soyuak, belediyenin çok borcu olduğunu belirterek makam aracını ikinci el sitesinden satışa çıkardı. Makam aracı 3 milyon 300 bin TL'den ilana koyuldu.

Finans 21-04-24 09:19

Eski sevgiliden intikam siparişi! Tüm kuryeler kapının önüne doluştu

İzmir'de bir kişi eski sevgilisinin evine kapıda ödeme seçeneğiyle farklı yerlerden yemek sipariş etti. Kuryelerin söz konusu adres önüne gelmesiyle ilginç görüntüler oluşurken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 21-04-24 08:14

Isparta'da feci kaza! Ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı; 10 yaralı

Isparta'da otomobilin refüje çıktığı kazaya müdahale eden polis ekiplerinin araçlarıyla ambulansa başka bir otomobil çarptı. İki kazada, 1'i bebek, 10 kişi yaralandı.

Haber 20-04-24 18:04

ABD bu görüntüyü konuşuyor! Trump'ın duruşmasının yapıldığı yerin önünde kendini ateşe verdi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın duruşmasının yapıldığı New York'taki mahkemenin önünde bir kişi, henüz bilinmeyen nedenle kendini ateşe verdi. Etrafta bulunan polisler hemen yerde alevler içinde yatan kişiye yangın söndürme cihazlarıyla müdahale etti. Hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumu ve kimliğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber 19-04-24 22:33

Rapçi Kolera'nın paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu! Değişimi dikkat çekti

Sagopa Kajmer'in eski eşi ünlü rapçi Kolera'nın paylaşımları gündem oldu. Taht üzerinde pozlar veren Kolera'nın değişimi dikkat çekti.

Magazin 19-04-24 22:32

Mesut Özil'den Arda Güler açıklaması! ''Dünya çapında bir futbolcu olma yeteneğine sahip''

Eski futbolcu Mesut Özil, Real Madrid'de forma fırsatı bulamayan genç milli futbolcu Arda Güler'e, bir zamanlar benzer şekilde Real Madrid'de oynatılmayan ancak şu anda Arsenal'de yıldız olan Norveçli Martin Odegaard'ı örnek gösterdi.

Spor 19-04-24 16:33

Erzurum'da FETÖ hükümlüsü eski öğretmen yakalandı

Erzurum'da FETÖ üyeliğinden hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski öğretmen yakalandı.

Yurthaber 19-04-24 15:17

Öldürüp yol kenarına atılmıştı, failleri yakalandı

Düzce’de 27 Aralık 2023 tarihinde öldürülüp yol kenarına atılan Resul Kaplan’ın cinayet zanlıları polis ekiplerinin 5 bin saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.

Yurthaber 19-04-24 14:22

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

Döviz dolu çanta bir ilçeyi harekete geçirdi! Ödül verecekti ama o hareket her şeyi tersine çevirdi

Kuşadası'nda bir kişi, havaalanı servisini beklerken oturduğu bankta içi döviz dolu el çantasını unuttu. Çalınan çantayı, 5 günlük çalışmayla bulup sahibine teslim eden polis, şüpheliler hakkında ’açıktan hırsızlık’ suçundan işlem yaptı. Çantanın sahibi, zanlılar için "Bulduklarında dürüst davransalardı ödül verirdim" dedi. Benzer bir olay da Esenyurt'ta yaşandı. Ancak bu kez düşürülen paraları bulan şahıs, polise teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı ve paraların sahibini mutlu etti.

Haber 19-04-24 11:19

FETÖ firarisi eski emniyet müdürü hücre evindeki gizli geçitte yakalandı

Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski emniyet müdürü Ş.Ü. (53), saklandığı hücre evinde gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandı.

Haber 19-04-24 10:59

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası öldü

Kaçan şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 19-04-24 07:39

Galatasaray’ın önemli isimleri katıldı! Rezan Epözdemir’den dikkat çeken davet

Galatasaray’ın önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenleri ve kanaat önderleri; Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in evinde verdiği davette bir araya geldi. Davette Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymiş ve futbolculukları sonrası teknik ekipte de görev almış isimlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldı.

Spor 18-04-24 20:41

Yer: İzmir! 94 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, yakayı ele verdi: Yaşı şaşkına çevirdi

İzmir'de iki ilçede oto hırsızlıkları yapıldığı yönündeki ihbarlar sonrasında harekete geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında bulunan 18 yaşındaki U.H.Y.'nin 94 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Haber 18-04-24 18:06

Kepçe ile kazı yaparken bulundu, polis ekipleri alarma geçti

Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğü'nde kepçe operatörü olarak çalışan A.K., kazı yaptığı arazide tanksavar roketi buldu. İçinin boş olduğu anlaşılan roket, bomba imha ekipleri tarafından alındı.

Haber 18-04-24 17:59

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

Maganda bu kez kadın polis memuru ve adliye çalışanı çıktı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir düğünde atılan silahtan çıkan yorgun mermi nedeniyle bir kadın boynundan hafif şekilde yaralandı.

Yurthaber 18-04-24 14:03

Kayseri'de aralarında firari hükümlülerin de bulunduğu 10 kişi yakalandı

Kayseri'de polis tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda 4 firari hükümlü ile 6 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 14:00

Mide bulandıran görüntüler! Bunları insanlara yedireceklerdi

Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, gittikleri adreste şoke eden görüntülerle karşılaştı. Adrese baskın yapan zabıtalar, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 at buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 18-04-24 11:16

Kırıkkale'de sazan sarmalı yöntemiyle dolandırılan kişinin 190 bin lirası kurtarıldı

Kırıkkale'de otomobil almak isteyen ve "sazan sarmalı" olarak nitelendirilen yöntemle dolandırılan kişinin 190 bin lirası polis ve banka çalışanı sayesinde hesabına iade edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:57

Sultangazi’de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

Sultangazi’de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, belirlenen adrese baskın yaptı.

Yurthaber 18-04-24 10:54

Akıllara durgunluk veren olay! Ekipler bile inanamadı... Hepsi lüks araç! Tek tek parçalamışlar

Mersin'deki polis ekiplerini bile şaşkına çeviren görüntü gündem oldu. Kentte bir tamirhaneye düzenlenen operasyonda parçalara ayrılmış çok sayıda lüks araçlar bulundu. Gümrük kaçağı araçları parçalayarak sattıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Finans 18-04-24 10:48

Mavi bültenle aranan şüpheli İzmir'de yakalandı

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) aracılığıyla mavi bültenle aranan Rusya uyruklu şüpheli, İzmir'de yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 10:41

Saz eşliğinde uğurlamışlardı! Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı, tepkiler peş peşe geldi

Antalya Elmalı Akçaeniş’in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü’nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı. Tepkiler ise peş peşe geldi.

Haber 18-04-24 08:43

Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 18-04-24 08:42

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya olay sözler

Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözemedi. 10 bin dolarlık nafakayı çok bulan Cem Yılmaz bu durumu artık diline doladı.

Magazin 18-04-24 07:48

Sarıyer'de korkunç cinayet! Taksi sürücüsünü bıçaklayıp yol kenarına attı! Gasbettiği taksiyle birlikte Maslak'ta yakalandı

Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına aldığı bir kişi tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak hareket halindeki taksiden atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polis ekipleri, gasbettiği taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu şüpheliyi Maslak civarında yakaladı. Araçta cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

Haber 17-04-24 21:48

Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı 6-8 Ekim olaylarına ilişkin davada yeni gelişme! Tarih belli oldu

6-8 Ekim olaylarına ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutukluğu bulunduğu davanın duruşması bugün yapıldı. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanıkların son sözlerini alıp hükmü açıklamak üzere davayı 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 17-04-24 18:15

Columbia ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı! Columbia her zaman bir numara!

Columbia'nın eski ve yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listesinde zirvede yer alan Columbia ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri keşfetmek için acele edin. Detaylar içeriğimizde...

Haber 17-04-24 16:10

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-24 13:45