Eski Sorgun Belediye Baskani Ahmet Simsek Haberleri

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Yurthaber 2024-04-02 11:23:46

Büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! AK Partili dikkat çeken isimler de var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Suudi Arabistan, Slovak Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus ve Kuzey Makedonya'ya büyükelçi ataması yapıldı. Büyükelçi olarak atanan isimler arasında Eski AK Parti'li vekil Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler gibi isimler de yer aldı.

Haber 2024-02-16 00:16:57

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a saldırı! Gittiği mekanda neye uğradığını şaşırdı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Aras, misafirlerini ziyarete gittiği eğlence mekanında eski çalışanı tarafından önce sözlü sonra da fiziki saldırıya uğradı.

Haber 2023-01-22 22:54:58

İklim krizinin etkileri ele alındı! 'Eski günlere dönme şansımız yok'

İklim krizinin yerel yönetimler açısından değerlendirildiği, "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı Dördüncü Belediyeler Buluşması" 10 Aralık’ta Bodrum’da düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “İklim değişikliği bir gerçek. Eski günlere dönme şansımız yok.” ifadelerini kullandı.

Haber 2022-12-11 16:23:50

Bu konağın minyatürü bile yapıldı, aslı can çekişiyor! 'Böyle giderse tamamen yok olacak'

Kars'ta, Osmanlı geleneksel ev ve konak mimarisi yapısında ayakta kalan ender eserlerden Ahmet Tevfik Paşa Konağı, yok olmanın eşiğine geldi. İlgisizlik ve defineciler yüzünden harabeye dönen konağın içi defineciler tarafından kazma küreklerle eşilerek delik deşik edildi. Şehrin eski belediye başkanlarından Naif Alibeyoğlu, ''Burası son demini yaşıyor, belki yağmurların başlaması, daha da artması veya kıştan sonra karların erimesiyle beraber burası tamamen yıkılacak. Önlem gerekiyor'' dedi.

Haber 22-10-22 14:45

Kürt seçmen Mansur Yavaş'a oy verir mi? Ahmet Türk'ten dikkat çeken sözler

Muhalefetin olası cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen Mansur Yavaş'la ilgili "Kürt seçmen oy verir mi?" sorusu sıkça akıllara geliyor. Çeşitli anketlerde bu soruya yanıt aranırken, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. HDP'li eski milletvekili ve eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, "Kürtler Yavaş'a oy verir mi?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 14-05-22 11:31

Foça eski belediye başkanı Ahmet Nihat Dirim hayatını kaybetti

İzmir'in Foça ilçesinin eski belediye başkanı Ahmet Nihat Dirim (63), hayatını kaybetti.

Haber 03-04-22 22:16

Son dakika: Muharrem Sarıkaya'nın vukuatları bitmiyor! Eski muhabir Aslı Işık itiraf etti '7 aylık hamileyken...'

Son dakika haberi: Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında tokat atmasının ardından yeni gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportajı sırasında kendini kaybederek İHA görevlisine saldıran Muharrem Sarıkaya ile ilgili, eski çalışan Aslı Işık'tan şiddet itirafı geldi. Sarıkaya'nın eski çalışana hamileyken bile şiddet uyguladığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 21-12-21 08:05

Ahmet Edip Uğur kimdir, aslen nereli? Hayatını kaybeden Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur kaç yaşındaydı?

Daha önce tedavisi devam eden ve beyin tümörü ile mücadele eden eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve DEVA Partisi kurucusu Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Ahmet Edip Uğur'un vefat haberi sonrası kim olduğu ve hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Ahmet Edip Uğur kimdir, aslen nereli? Hayatını kaybeden Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur kaç yaşındaydı? İşte ayrıntılar...

Haber 08-09-21 15:19

Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti! Balıkesir Büyükşehir Başkanlığı'ndan gözyaşlarıyla istifa etmişti (Ahmet Edip Uğur kimdir?)

Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve DEVA Partisi Kurucusu Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Ahmet Edip Uğur, başkanlık görevinden ve AK Parti'den gözyaşlarıyla istifa etmiş, o dönemde yaptığı açıklamalar günlerce konuşulmuştu.

Haber 08-09-21 14:13

Başkan Altay: “Yeni Büyükşehir Yasası en iyi Konya’da uygulanıyor”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde esnafla ve vatandaşlarla buluşarak Ahırlı Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yurthaber 29-03-21 12:50

Seydişehir İtfaiye Merkezi açıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Seydişehir’de vatandaşlarla buluşarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni itfaiye merkezinin açılışını gerçekleştirdi.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Seydişehir İtfaiye Merkezi’nin açılışını yaparak ilçede devam eden yatırımları inceledi.

Yurthaber 28-03-21 12:36

.Başkan Kılca: “Karatay’ın ruhunda birlik ve beraberlik var”

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte ilçe merkezinde mahalle muhtarlarını ve esnafı ziyaret etti.Daha hızlı, kaliteli ve etkin hizmet üretmek amacıyla mahalle muhtarlarını ve esnafını ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yurthaber 28-03-21 10:38

Başkan Kılca: “Yeşili korumak hedefimiz değil asli görevimizdir”

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlara Orman Haftası dolayısıyla fidan dağıttı.AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı mensupları Karatay Belediyesi Belediye Meclis Üyelerinin ve Karatay Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı programda vatandaşların Cuma günü ve Dünya Ormancılık Haftası tebrik edildi.“Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın”Vatandaşların taleplerini de dinleyerek bölgenin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunan Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları’nın Karatay’ın çok güzel bir geleneği haline geldiğine vurgu yaparak, bu geleneği sürdürmenin öneminden söz etti.

Yurthaber 26-03-21 16:19

Gülperi Otel Narman’a yakışmış

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Narman’da yapılan Gülperi Oteli ziyaret etti.İşletme Sahibi Ahmet İşleyenden Otel hakkında bilgiler alan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Gülperi Otel Bölge halkına çok güzel bir hizmet olduğunu belirti.İşletme sahibi olan üç dönem Narman Belediye başkanlığı yapan eski Başkan Yücel Ahmet İşleyen ile bir süre sohbet eden Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Yeniden siyaset düşünürsen sizide iyi parti saflarında görmekten onur duyarım” dedi.

Yurthaber 26-03-21 10:10

İl protokolü 7.2 şiddetinde deprem yaşadı

Adıyaman’a gelen deprem simülasyon tırını ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki il protokolüne 7.2 şiddetinde deprem yaşatıldı.Adıyaman merkez eski valilik bahçesine konuşlandırılan mobil deprem simülasyon tırını ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, AFAD Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Çevre ve Şehircilik Müdürü Kadir Kandemir ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, burada AFAD görevlilerinden bilgi aldı.İl protokolü, AFAD görevlilerinden deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrasında neler yapılması gerektiği ve doğru davranış şekilleriyle ilgili uygulamalı olarak bilgiler aldı.Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet daha sonra deprem simülasyon tırında uygulanan 7.2 şiddetindeki Van depreminin canlandırmasını yaşadı.

Yurthaber 25-03-21 19:06

Yeşilyurt Belediyesi tekstil müzesi ile ziyaretçilerini tarihi bir yolculuğa çıkarıyor

Ahmet Çalık Tekstil Müzesinin Yeşilyurt un tarihine, kültürüne ve toplumsal yaşamına önemli katkılar sağlayacak özel bir mekan olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sosyal dokuya değer katacak şekilde iç ve dış tasarımı yapılan müzenin bölge turizminin hareketlenmesine yönelik hayata geçirdikleri yatırımlara farklı anlamlar yüklediğini söyledi.Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çırmıhtı’nın tarihsel ve kültürel hazineleri arasında yer alan dokumacılık kültürünü yansıtan objeler, farklı materyaller ve balmumu heykellerinin yer aldığı Ahmet Çalık Tekstil Müzemizi ziyaret edenler tarihi bir yolculuğa çıkıyorlar” dedi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerleştirilen balmumu heykelleriyle çok farklı bir müze görüntüsüne kavuşan Ahmet Çalık Tekstil Müzesini ziyaret eden sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri başkanlarına hem balmumu heykelleri hem de diğer çalışmalar hakkında bilgiler paylaşmaya devam ediyor.Dünyanın en eski meslek dallarından olan tekstil alanında Çırmıhtı’nın çok zengin bir geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Çınar, “ Yeşilyurt’umuzu müzeler kenti yapmak adına başlattığımız yatırımlarımızın önemli parçalarından olan Ahmet Çalık Tekstil Müzemiz, bölgenin geleneksel ve gündelik yaşantısında çok önemli yer kaplayan dokumacılık mesleğinin hak ettiği saygınlığı görmesini sağlayacak çok kıymetli bir yatırımdır.

Yurthaber 17-03-21 14:05

Yarar: Eski trafik düzenine geri dönülmeli

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, 2018 yılında şehir merkezinde uygulamaya konulan trafik düzeninin eski haline getirilmesi gerektiğini söyledi.2018 yılında şehir için trafiğini rahatlatmak için uygulama başlatıldığını belirten Yarar, “Tek yön uygulamasıyla esnaf ve vatandaşımız uzun zamandır ciddi mağduriyet yaşıyor.

Yurthaber 07-03-21 09:24

Başkan Altay sanayi esnafına teşekkür etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Konya Eski Sanayi esnafını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili esnafın gösterdiği anlayışa teşekkür etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı ile birlikte Eski Sanayi esnafına ziyarette bulundu.

Yurthaber 19-02-21 16:52

Başkan Altay sanayi esnafına teşekkür etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Konya Eski Sanayi esnafını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili esnafın gösterdiği anlayışa teşekkür etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı ile birlikte Eski Sanayi esnafına ziyarette bulundu.

Yurthaber 19-02-21 16:52

Vali Çakır, Daday’da incelemelerde bulundu

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Daday’da İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.İlçe girişinde Kaymakam Mehmet Sert, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Apaydın ve Atila Bayram Pirci, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ahmet Çil ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Baturalp Korkut tarafından karşılanan Vali Çakır, ilk önce eski Hükümet Konağında incelemelerde bulundu.

Yurthaber 28-12-20 17:30

Tarihi Yeşilyurt konakları farklı bir hüviye kavuştu

Tarihi Yeşilyurt Konaklarının restorasyon ve dönüşüm projeleriyle farklı bir hüviyete kavuştuğunu ifade eden Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşilyurt’umuzda başarıyla uyguladığımız dönüşüm projeleri, örnek gösterilecek düzeye ulaşmıştır" dedi.Kadim Çırmıhtı’nın tarihi alanları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel eşyaları ve lezzetlerinin hak ettiği değeri görmesi adına restorasyon projelerine tabi tutulan Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan büyük dönüşüm, ilerleyen zamanlarda Malatya ve Yeşilyurt’a olan ilgiyi artırması bekleniyor.Tarihi Yeşilyurt Konaklarında hayata geçen restorasyon projelerinin yanı sıra eski Belediye Binasının Ahmet Çalık Tekstil Müzesine dönüşümü, farklı temalı müzeler, sokak ve cephe sağlıklaştırmaları, meydan ve kaldırım düzenlemelerine çok büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadim Çırmıhtı’nın tüm zenginliklerinin hem tanıtılması hem de gezginler ve gurmelerin dikkatini çekmek adına Tarihi Yeşilyurt Konakları, Müzeler ve diğer tüm yatırım alanlarına yönelik gezi ve inceleme ziyaretlerine büyük önem veriyor.Malatya’da düzenlenen farklı organizasyonlara katılan siyasetçileri, bürokratları, gazetecileri, sanatçıları, televizyon yapımcılarını ve sunucularını Kadim Çırmıhtı’da ağırlamayı ihmal etmeyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgeyi ziyaret etmek isteyenleri yalnız bırakmayarak, bölgenin tarihsel kimliğini ön plana çıkartacak restorasyon projeleri, müzeler, yöresel renkler ve motiflerle döşenip işlevselliği artan ve dikkat çeken bir yapıya kavuşan konakları tek tek gezdirip, tanıtım faaliyetlerini en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadim Çırmıhtı’daki yatırımların hayata geçme aşamasında desteklerini esirgemeyen AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yeşilyurt İlçe Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, Çırmıktılılar Dernek Başkanı Şerafettin Durak, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sedat Taşdemir, Mollakasım, Hıroğlu ve Hamidiye Mahalle Muhtarlarını; Tarihi Yeşilyurt Konakları, Kahve Konağı, Kent Belleği Müzesi, Gastronomi Konağı, Butik Otel ve Ahmet Çalık Tekstil Müzesinde ağırlayarak bölgenin tanıtımına yönelik tüm faaliyetler hakkında geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.Kadim Çırmıhtı’nın son dönemlerde gerçeğe dönüşen restorasyon ve dönüşüm projeleriyle turizmin gözdesi haline geleceğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Göreve geldiğimiz günden beri üzerinde en fazla durduğumuz yatırımlarımızın başında, tarihsel ve kültürel mirasıyla çok farklı zenginlikleri içerisinde barındıran Kadim Çırmıhtımızda ki konaklarımızın ve evlerin dönüşümü, bölgemiz has kültürlerinin yansıtılacağı müzeler geliyordu.

Yurthaber 18-12-20 15:56

Eski günlerine yeniden dönecek

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nın yenileceğini söyledi.Maltepe Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Işık, "Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı (Maltepe Parkı) yeniden projelendirilerek yeniden Kütahya’ya kazandıracağız.Park eski günlerine yeniden dönecek" dedi.Maltepe Mahallesi’ni Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Ömer Köse ve Murat Arık ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Prof.

Yurthaber 16-12-20 13:02

Şanlıurfa'da otomobilin tıra çarptığı kazada ölenlerin sayısı ikiye çıktı

Hayatını kaybeden iki kişinin eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yakını olduğu öğrenildi

Yurthaber 17-11-20 16:47

Ankara’dan gelenlere 44 yıllık hatır kahvesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretine katılan Milli Savunma eski Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve Tolga Ağar’ı Kahve Konağında ağırlayıp, kahve ikram etti.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın da yer aldığı ziyaret sırasında, ‘Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projeleri altında gerçekleşen restorasyon projeleri, müzeler ve sokak sağlıklaştırma projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı.“Sizleri kadim Çırmıhtı’mız da ağırlamaktan onur duymaktayız”AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti 7.Olağan İl Kongresine katılmasından dolayı Malatya’da tarihi anların yaşandığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya ziyaretine katılan Milli Savunma eski Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Halis Dalkılıç ve Sayın Tolga Ağar’ı, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi ile AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile birlikte Kadim Çırmıhtı’da hizmete sunduğumuz Kahve Konağımızda ağırlamaktan çok büyük onur duymaktayız.

Yurthaber 26-10-20 14:55

Ortahisar, yeni yaşam alanına kavuşuyor

Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen ‘Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etabında sona gelindi.İkinci etap kapsamında yapılan ticaret, ofis ve konut projelerinde incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, inşa edilen 66 dükkân, 16 ofis alanı ve 29 konutun tamamlandığını söyledi.Başkan Genç, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin bütün etaplarının tamamlanmasıyla birlikte Pazarkapı’nın şehrin en cazip mekânlarından biri haline geleceğini belirterek Ortahisar’ın, Meydan Parkı’na alternatif 24 saat canlılığını koruyacak yeni bir yaşam alanına kavuştuğunu söyledi.Başkan Genç, “Şehrimizin en eski mahallelerinden biri olan Pazarkapı’da bin bir meşakkatle yürüttüğümüz projemizin sonuna geldik.

Yurthaber 25-10-20 15:33

Son dakika Ahmet Türk serbest bırakıldı

Son dakika haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Kobani olayları soruşturması kapsamında ifadesi alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 19-10-20 13:06

Denetimlerde vatandaşlardan başkan Çolakbayrakdar’a hizmet teşekkürü

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Kuzucuoğlu, Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk ile birlikte koronavirüsle mücadele kapsamında Eski Sanayi bölgesinde denetimlerde bulundu.

Yurthaber 16-10-20 15:04

GRAFİKLİ - 6-7 Ekim olaylarının altıncı yılı

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 6 yıl geçti - İzinsiz gösterilerde 2 polis şehit oldu, yoksul ailelere kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 3 arkadaşının da aralarında bulunduğu 35 kişi hayatını kaybetti, 435 vatandaş ile 326 güvenlik görevlisi yaralandı - Olaylar sırasında 37 "nitelikli adam öldürme", 29 "adam öldürmeye teşebbüs", 3 bin 777 "mala zarar verme", 25 "alıkoyma", 395 "hırsızlık", 15 "yağma", 308 "iş yeri ve konut dokunulmazlığını ihlal", 13 "Türk bayrağını yakma, 7 "Atatürk'ü Koruma Kanunu'na muhalefet" suçu işlendi - Olaylara ilişkin o dönem 386 kişi tutuklanırken Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesiyle ilgili 41 sanıktan 16'sı "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ile "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından beşer kez ağırlaştırılmış müebbet, ikisi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı - O tarihte HDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ da soruşturma kapsamında sonraki süreçte tutuklandı - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında 25 Eylül'de gözaltına alınan 20 şüpheliden aralarında eski HDP milletvekilleri ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in de bulunduğu 17'si cezaevine gönderildi

Yurthaber 05-10-20 11:03

GRAFİKLİ - 6-7 Ekim olaylarının altıncı yılı

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 6 yıl geçti - İzinsiz gösterilerde 2 polis şehit oldu, yoksul ailelere kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 3 arkadaşının da aralarında bulunduğu 35 kişi hayatını kaybetti, 435 vatandaş ile 326 güvenlik görevlisi yaralandı - Olaylar sırasında 37 "nitelikli adam öldürme", 29 "adam öldürmeye teşebbüs", 3 bin 777 "mala zarar verme", 25 "alıkoyma", 395 "hırsızlık", 15 "yağma", 308 "iş yeri ve konut dokunulmazlığını ihlal", 13 "Türk bayrağını yakma, 7 "Atatürk'ü Koruma Kanunu'na muhalefet" suçu işlendi - Olaylara ilişkin o dönem 386 kişi tutuklanırken Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesiyle ilgili 41 sanıktan 16'sı "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ile "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından beşer kez ağırlaştırılmış müebbet, ikisi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı - O tarihte HDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ da soruşturma kapsamında sonraki süreçte tutuklandı - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında 25 Eylül'de gözaltına alınan 20 şüpheliden aralarında eski HDP milletvekilleri ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in de bulunduğu 17'si cezaevine gönderildi

Yurthaber 05-10-20 11:03

Kültür Bakan Yardımcısı Alpaslan, Konya’nın tarihi alanlarını inceledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Çatalhöyük, Boncukluhöyük ve Payitaht Müzesinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülsettar Yarar, Konya’nın tarihi dokusuna yön veren Çatalhöyük, Boncukluhöyük ve Payitaht Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 04-10-20 13:06

Ayvalık’ta Atatürkçü Düşünce’ye yeni hizmet binası

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Ayvalık Atatürkçü Düşünce Derneği hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.Törende konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin binanın Ayvalık halkının parasıyla yapıldığını hatırlatarak, desteklerini esirgemeyen Ayvalıklılara teşekkür etti.Başkan Ergin, “Eski başkanlarımızdan Ahmet Tüfekçi’den bugüne kadar, gerek yer tahsisi, gerek temel atılması, gerek kaba inşaat aşamalarında destek olan tüm yönetimlere, meclis üyelerine teşekkür ediyorum.

Yurthaber 15-09-20 16:16

Ahmet Çalık Tekstil Müzesi bölge turizmini hareketlendirecek

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hizmete açılması için gün sayan Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, bölge turizminin hareketlenmesine katkı sunacak.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Tekstil Müzesi, Çırmıhtı’nın yetiştirdiği en önemli işadamlarından olan Ahmet Çalık adıyla, bölgenin turizm potansiyelini hareketlendirmek amacıyla hizmete sunulacak.Yeşilyurt Belediyesinin Çırmıhtı’daki eski Belediye Binası iken bir dönem Yeşilkonak ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan iki katlı binada bir yıldır süren restorasyon ve dönüşüm çalışmaları tamamlanırken, dokumacılık kültürünün tüm boyutlarıyla tanıtımının yapılacağı materyaller ve bilgilendirici yazılarda odalardaki yerini almaya başladı.“Dokumacılık mesleğini özel bir projeyle dünyaya tanıtacağız”Bölgenin tarihini ve kültürünü ön plana çıkartacak, tüm yatırımlara olduğu gibi Ahmet Çalık adıyla hizmete sunulacak Tekstil Müzesi’ndeki gerek restorasyon gerekse de sergilenecek malzemelere kadar olan tüm süreçleri yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çırmıhtı’ya özgü dokumacılık kültürünün hak ettiği saygınlığını ortaya çıkartacak özel bir müzeyi hizmete sunacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.“Çırmıhtı tarihinde ki bu özel mesleği tüm boyutlarıyla tanıtacağız”Ahmet Çalık Tekstil Müzesini ziyaret ederek sergilenecek meteryaller ve sunulacak hizmetler hakkında bilgiler alan Başkan Çınar, “ Örf, adet, gelenek ve görenekleriyle, doğal zenginlikleri ve yemekleriyle, farklı meslek dallarıyla kendisine has tarihi zenginliklerini içerisinde barındıran Kadim Çırmıhtı’mıza özgü dokumacılık kültürünü gelecek nesillere taşımak adına çok özel bir yatırımla, bölgemizin tanıtımına dev bir katkı sunacağız.

Yurthaber 11-09-20 14:44

Ahmet Çalık Tekstil Müzesi bölge turizmini hareketlendirecek

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hizmete açılması için gün sayan Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, bölge turizminin hareketlenmesine katkı sunacak.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Tekstil Müzesi, Çırmıhtı’nın yetiştirdiği en önemli işadamlarından olan Ahmet Çalık adıyla, bölgenin turizm potansiyelini hareketlendirmek amacıyla hizmete sunulacak.Yeşilyurt Belediyesinin Çırmıhtı’daki eski Belediye Binası iken bir dönem Yeşilkonak ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan iki katlı binada bir yıldır süren restorasyon ve dönüşüm çalışmaları tamamlanırken, dokumacılık kültürünün tüm boyutlarıyla tanıtımının yapılacağı materyaller ve bilgilendirici yazılarda odalardaki yerini almaya başladı.“Dokumacılık mesleğini özel bir projeyle dünyaya tanıtacağız”Bölgenin tarihini ve kültürünü ön plana çıkartacak, tüm yatırımlara olduğu gibi Ahmet Çalık adıyla hizmete sunulacak Tekstil Müzesi’ndeki gerek restorasyon gerekse de sergilenecek malzemelere kadar olan tüm süreçleri yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çırmıhtı’ya özgü dokumacılık kültürünün hak ettiği saygınlığını ortaya çıkartacak özel bir müzeyi hizmete sunacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.“Çırmıhtı tarihinde ki bu özel mesleği tüm boyutlarıyla tanıtacağız”Ahmet Çalık Tekstil Müzesini ziyaret ederek sergilenecek meteryaller ve sunulacak hizmetler hakkında bilgiler alan Başkan Çınar, “ Örf, adet, gelenek ve görenekleriyle, doğal zenginlikleri ve yemekleriyle, farklı meslek dallarıyla kendisine has tarihi zenginliklerini içerisinde barındıran Kadim Çırmıhtı’mıza özgü dokumacılık kültürünü gelecek nesillere taşımak adına çok özel bir yatırımla, bölgemizin tanıtımına dev bir katkı sunacağız.

Yurthaber 11-09-20 14:44

Başkan Öztekin, Milletvekili Büyükgümüş ile gençlik projelerini paylaştı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ile görüşen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ilçede gençlere yönelik yapılan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.Kağıthane’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Büyükgümüş, ’’Kağıthane tarihi bu kadar eski olmasına karşın aynı zamanda İstanbul’da en genç nüfusa sahip ilçeler arasında yer alıyor.

Yurthaber 11-09-20 11:44

Karacasu’da muhtarlar toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal tarafından her ay geleneksel hale gelen muhtarlar toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç ve MHP Karacasu İlçe Başkanı Mehmet Uysal’ın yanı sıra daire amirleri STK temsilcileri ve muhtarların katıldığı toplantıda ilçeye yapılacak projeler ve muhtarların mahallelerinde karşılaştıkları sorunların çözümü hakkında taleplerini dile getirildi.Daire amirlerinin eksiksiz olarak katıldığı toplantıda mahallelerinde su sorunu olan muhtarlar DSİ’den talepte bulunurken, Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasında olan bazı bölgelerde parke taşı döşeme işi yapılmadığını ve bununla ilgili de YİKOB’un desteğini beklediklerini ifade ettiler.Kaymakam Soley, “Karacasu için birlik olduk”Toplantıda Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ise ilçede gerçekleştirecekleri "Karacasu için Birlik Olduk" projesine destek veren başta AK Parti Aydın Milletvekillerine, Aydın eski valisi Yavuz Selim Köşger ve Aydın’ın yeni valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti.

Yurthaber 09-09-20 16:12

Bahçedeki eşini domuz zannederek silahla vurarak öldürdü

Trabzon’un Tonya ilçesinde bir kişi bahçesindeki eşini domuz zannederek silahla vurarak öldürdü.Alınan bilgiye göre, ilçenin Turalı mahallesinde İskenderli beldesi eski belediye başkanı ve emekli öğretmen Ahmet Aktaş (76) evinin bahçesine domuz girdiğini sanarak ruhsatlı tabancası ile balkondan bahçeye doğru ateş etti.

Haber 04-09-20 13:02

İşitme Engelliler Derneği’nden Bodrum Belediyesi’ne ziyaret

Bodrum İşitme Engelliler Dernek Başkanı ve üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nu ziyaret etti.Konacık Mahallesinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarete, Bodrum İşitme Engelliler Derneği Başkanı Turhan Borak, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu eski başkanlarından Erdoğan Altuntaş ile dernek üyeleri katıldı.Yapılan konuşmaların sesli çevirisi işaret dili tercümanı Gülsem Talay tarafından yapılan ziyarette dernek başkanı Turhan Borak; “Bize verdiğiniz desteklerden dolayı, Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a, sizlere, tüm çalışanlarınıza dernek üyelerimiz ve Bodrum yarımadasında yaşayan tüm işitme engelli vatandaşlar adına teşekkür etmek istiyorum.

Yurthaber 22-08-20 11:27

Gerze Avcılar Kulübü açıldı

Sinop’un Gerze ilçesinde Gerze Avcılar Kulübü binası geniş bir katılımla açıldı.Açılış törenine; Gerze Avcılar Kulübü binasının yapımını başlatan eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gerze Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, AK Parti eski İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve çok sayıda avcı katıldı.Kulüp inşaatını başlatan eski Başkan Osman Belovacıklı, "Buranın ilçemizdeki avcıların sabit bir yerinin olması düşüncesiyle temelini attıklarını kaydederek, kulübün tüm avcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Dernek Başkanı Hüseyin Kütük ise derneklerine kayıtlı 160 aktif üyenin olduğunu belirterek, amaçlarının üyelerine daha iyi hizmet verebilmek, bilinçli avcılığa ön ayak olabilmek, onların rahat ve huzurlu vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

Yurthaber 16-08-20 15:45

Sultan Alparslan Camii ibadete açıldı

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çilekli mahallesinde inşaatı tamamlanan Sultan Alparslan Camii bugün yapılan tören ile ibadete açıldı.Açılış Törenine Ulaştırma ve Alt Yapı eski bakanı Mehmet Cahit Turan, Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan ve birçok vatandaş katıldı.Açılış töreninde konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, “Bayram arifesinde erkenden bizlere bayram sevinicini yaşatan bu güzel programla beraber Allah’a kulluk görevimizi yerine getireceğimiz bu güzel camimizin açılış töreninde olmaktan gerçekten çok mutluyum.

Yurthaber 30-07-20 15:02

FETÖ'den tutuklanan eski Urla Belediye Başkanı Oğuz hakkında savcı mütalaa verdi

Cumhuriyet savcısı, İbrahim Burak Oğuz'un "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan cezalandırılmasını istedi - Duruşmada, sanığın babası Ahmet Oğuz ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in de aralarında bulunduğu tanıklar dinlendi

Yurthaber 19-06-20 14:45

Ahmet Piriştina Konuk ve Yazar Evi açıldı

İzmir’in eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, ölümünün 16.

Yurthaber 15-06-20 14:19

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan’dan Park Olsun çağrısı

Çorlu’da boşaltılan eski devlet hastanesi yerine Millet Bahçesi yapılarak park alanının vatandaşların kullanımına sunulacağının açıklanmasına karşın alan orduevi yapılması konusundaki girişimle ilgili olarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da alanın park olması yönündeki talebini yineledi.Çorlu’da şehir merkezinde yer alan ve daha evvel millet bahçesi yapılacağı açıklanan 115 dönümlük alanda ordu evi yapılmak istenmesi, park alanının ise sadece 16 dönümle sınırlandırılacak olması nedeniyle önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt süreci ve gelişmeleri kronolojik sıra ile aktararak gelinen son durumu açıklamış ve Çorlu’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerini görüşlerini açıklamaya davet etmişti.Bu çağrının ardından ilk yanıt Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’dan geldi.Çorlu’muzun nefes alabilmesi, yaşanabilir alanlarının daha da artırılması konusunda önümüzde önemli bir proje duruyor diyen Volkan, “Kentimizin gelişimine katkı sağlamak, gelecek nesillere kıymetli bir alan bırakabilmek adına Eski Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgenin mümkün olan en büyük yeşil alana sahip bir millet bahçesi olması yolunda karar vericilerimizin yaptığı çalışmaları destekliyor ve bu parkın bir an evvel Çorlu’ya kazandırılmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yurthaber 03-06-20 15:17

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan’dan Park Olsun çağrısı

Çorlu’da boşaltılan eski devlet hastanesi yerine Millet Bahçesi yapılarak park alanının vatandaşların kullanımına sunulacağının açıklanmasına karşın alan orduevi yapılması konusundaki girişimle ilgili olarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da alanın park olması yönündeki talebini yineledi.Çorlu’da şehir merkezinde yer alan ve daha evvel millet bahçesi yapılacağı açıklanan 115 dönümlük alanda ordu evi yapılmak istenmesi, park alanının ise sadece 16 dönümle sınırlandırılacak olması nedeniyle önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt süreci ve gelişmeleri kronolojik sıra ile aktararak gelinen son durumu açıklamış ve Çorlu’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerini görüşlerini açıklamaya davet etmişti.Bu çağrının ardından ilk yanıt Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’dan geldi.Çorlu’muzun nefes alabilmesi, yaşanabilir alanlarının daha da artırılması konusunda önümüzde önemli bir proje duruyor diyen Volkan, “Kentimizin gelişimine katkı sağlamak, gelecek nesillere kıymetli bir alan bırakabilmek adına Eski Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgenin mümkün olan en büyük yeşil alana sahip bir millet bahçesi olması yolunda karar vericilerimizin yaptığı çalışmaları destekliyor ve bu parkın bir an evvel Çorlu’ya kazandırılmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yurthaber 03-06-20 15:17

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt: “Kendimi değil, kentimi düşünüyorum”

Çorlu’da daha evvel boşaltılan ve yerine millet bahçesi yapılacağı açıklanan alana orduevi yapılması konusunda belediyeden ruhsat talebinde bulunulduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, millet bahçesi yapılmak istenen alanın orduevi yapılması ile küçüleceğini ve millet bahçeciği olacağını söyledi.Yıllardır Çorlu halkı tarafından park olması beklenen eski hastaneler bölgesine yapılması planlanan orduevi projesi ile ilgili Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.Çorlu’da eski hastaneler bölgesinde yer alan için yıllardır uğraş veren Çorlu Belediyesi’nin taleplerine karşın 5.

Yurthaber 02-06-20 09:41

İscehisar’da mahalle fırınları yenileniyor

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde, yöresel ekmek ve hamur işlerinin pişirildiği mahalle fırınlarının iç kısımları hijyenik, dış cepheleri ise modern görünüme kavuşturuluyor.İscehisar halkın hizmetime açılan mahalle fırınlarının, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’in talimatıyla bakıma alındığı bildirildi.Başkan Şahin, geleneksel mahalle fırınlarının önemli bir kültürel miras olduğunu ifade ederek, “Anadolu’yu yurt edindiğimiz günden bu yana, eski bir geleneğimiz olan mahalle fırınlarını yaşatmaya devam ediyoruz.

Yurthaber 21-05-20 22:49

Ayvalık’ta Barbaros Sefaspor şampiyonluğunu kutladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski ve en köklü spor kulüplerinden biri olan Barbaros Sefaspor, ligde şampiyon olup Süper Amatör Lige çıkmayı başarmasının coşkusunu kulüp yönetimi tarafından düzenlenen gecede kutladı.Ayvalık Liman Kardeşler Restoranda düzenlenen gecede şampiyonluğun tadını doyasıya yaşayan siyah-beyazlı camia, adeta tek yürek oldu.Play-Off karşılaşmalarında lig ikincisi olarak katılan ve tek devreli lig usulünde Bandırma Sanayispor’u mağlup ederek 7 puanla şampiyonluğunu ilan edip Süper Amatör Lig’e çıkmayı başaran Barbaros Sefa Spor’un coşkulu şampiyonluk gecesinde; Belediye Başkanvekili Merih Arslan, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Bahar ve Murat Akıner’in yanı sıra Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Körfez Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, MHP’li ilçe yöneticileri, Ayvalık’ın tanınmış işadamı Ahmet Sucu, CHP eski İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, Ayvalık Belediyesi’nin eski Meclis Üyeleri Yusuf Bilir, Cem Dede, ilçedeki spor kulüp başkan ve yöneticileri, Barbaros Sefaspor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları, siyah-beyazlı taraftarlarla çok sayıda sporsever vatandaş hazır bulundu.Gecede konuşan Barbaros Sefaspor Kulüp Başkanı Murat Mehter, camia olarak kenetlenerek çok zor olan bir işi başardıklarını vurgulayarak, “Ayvalık’ın gençlerinden kendi mahallemizin çocuklarıyla bu başarıyı elde edebileceğimizi kanıtladık.

Yurthaber 16-03-20 11:05

Kayseri Şeker İdlib Şehitleri anısına lokma tatlısı dağıttı

Bahar Kalkanı Harekâtı çerçevesinde, Suriye’nin İdlib şehrinde gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden şehit askerler için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından, Kayseri Şeker tarafından halka lokma tatlısı ikram edildi.Kayseri Hunat Cami’inde kılınan Cuma namazının ardından düzenlenen gıyabi cenaze namazına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcıları, Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ve vatandaşlar katıldı.Kılınan gıyabi cenaze namazı ve yapılan duanın ardından cemaate ve halka lokma tatlısı ikram edildi.

Yurthaber 06-03-20 17:23

Başkan Gelgör, Milletvekili Kaya’ya projelerini anlattı

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, ilçenin önemli projeleri ile ilgili son durumu AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile istişare etti.Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret ederek Osmancık’ta devam eden ve yapılması planlanan projeler üzerine istişarede bulundu.Milletvekili Kaya ve Başkan Gelgör, projelerden eski pazar yerine yapılmaya devam edinilen Mustafa Kemal Atatürk Parkı (Kent Park) ve Sosyal Tesisleri, Huzurevi’nin Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devri, Güney Mahallesi ve Kale dibindeki binalara Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla kentsel dönüşüm yapılması konuları ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Yurthaber 28-02-20 15:13