Eski Yargitay Uyesi Hamza Yaman Haberleri

Bir yandan sabah programları, bir yandan MOSSAD casusluğu! Eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk de dahil olmuştu; adliyeye sevk edildiler

Sabah programlarında boy gösterip bir yandan da topladığı bilgiyi MOSSAD'a satan eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk'in foyası geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Patlak veren skandalda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son gelişmeyle birlikte Ayberk'ten yeni görüntüler de geldi.

Haber 2024-03-08 11:58:19

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 2024-03-05 09:48:46

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 2024-01-31 15:40:49

Can Yaman aşkıyla hafızalara kazındı! Loris Karius ile birlikte olan sunucu Diletta Leotta sütyenli pozuyla yeni imajını gösterdi

Bir dönem Can Yaman ile aşk yaşayan ünlü spor spikeri Diletta Leotta bu birlikteliğinin ardından, daha önce Beşiktaş forması da giyen Loris Karius ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa süre önce doğum yapan güzel sunucu eski formuna döndü, sütyenli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 2024-01-15 08:51:21

Eski aşkına gelen mesajları ifşa etmişti... 'Camdaki Kız'ın Tako'su yeni sevgilisiyle görüntülendi! Utanıyorum

Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, bir dönem sevgilisi olan Şenay Forbes atılan çok sayıda çirkin mesajı ifşa etmesiyle dikkat çekmişti. Hamza Yazıcı önceki akşam yeni sevgilisi Hicret ile görüntülendi.

Magazin 29-11-23 10:39

Yabani dizisinin yıldızı Halit Özgür Sarı'nın eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Görenler çok şaşırdı

Yabani dizisinde Yaman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı'nın başarılı oyunculuğu kadar özel hayatı da merak ediliyor. Halit Özgür Sarı bir dönem aynı dizide rol aldığı meslektaşı ile aşk yaşamıştı. İşte görenlerin çok şaşırdığı o isim

Magazin 16-10-23 21:07

Kamuoyunda gündem olan danışman kriziyle ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Bu mesajlarını bilseydim...

CHP'de 28 Mayıs seçimlerinden önce danışman olarak atanan ve eski paylaşımlarında hem Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de Atatürkçü seçmeni hedef alan Perinaz Mahpeyker Yaman ile ilgili CHP liderinden ilk açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Bu mesajlarını bilseydim elbette atamazdım. Bir arkadaşım tavsiye etti." ifadelerini kullandı.

Haber 03-09-23 18:16

Hamza Dağ: 'Türkiye artık seçmeniyle, iktidarıyla yönetimiyle her şeyiyle yepyeni bir Türkiye'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Türkiye’yi eski Türkiye zannediyorlar. Türkiye artık seçmeniyle, iktidarıyla yönetimiyle her şeyiyle yepyeni bir Türkiye. Eski Türkiye’de kalan ise muhalefet. Bir ekonomistin ne dediğinin veya Londra'daki, Washington’dakilerin ne dediğinin bir önemi yok" dedi.

Haber 05-05-23 15:01

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu'ndan olay itiraf! Felipe Melo ile Wesley Sneijder anlaşamazdı!

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu konuk olduğu YouTube programında Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı. Felipe Melo'ya ilişkin soru üzerine açıklamada bulunan Hamza Hamzaoğlu, futbolcunun çok karakterli ama zor biri olduğunu belirtip "Kendi değerleri var, çevresiyle iletişimi farklı. Wesley Sneijder ile çok iyi anlaşamazlardı" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Felipe Melo ve Sneijder ile ilgili sözleri olay oldu.

Spor 23-04-23 09:56

Türkiye'nin harekatını hedef almıştı! AK Partili Dağ'dan Selahattin Demirtaş'a sert tepki

Türkiye İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırının ardından Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı düzenleyerek terör hedeflerini birer birer bombaladı. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Türkiye'nin Pençe Kılıç Hava Harekâtı'nı hedef alan bir açıklama yaparken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Demirtaş'a sert tepki göstererek "PKK/PYD’ye tek laf etme, teröristi koru; sonra barış elçisi rolüne bürün" dedi.

Haber 21-11-22 11:57

Babadan oğula! Ayhan Akman gözyaşlarını tutamadı

Son dakika... Galatasaray Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Kastamonuspor'u 7-0 ile geçerken, mücadeleye 63. dakikada dahil olan Hamza Akman, 81. dakikada attığı golle mücadelenin skorunu belirledi. Hamza Akman attığı gol sonrası tribünde bulunan babası Ayhan Akman'a koşarken, eski Galatasaraylı Ayhan Akman duygusal anlar yaşadı. İşte detaylar...

Spor 19-10-22 23:46

MasterChef Hamza Mercimek kimdir? Böbreklerini kaybeden eski MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek'in sağlık durumu nasıl?

Hamza Mercimek, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Somer Sivrioğlu tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Somer Şef, annesinin kendi böbreğini oğluna vereceğini anımsatarak "Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış." ifadesini kullandı. Yapılan açıklama sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, MasterChef Hamza Mercimek kimdir? Böbreklerini kaybeden eski MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek'in sağlık durumu nasıl?

Magazin 11-09-22 13:49

MasterChef Hamza'yla ilgili kötü haberi alan yarışmacılar toplanıp...

MasterChef eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek'le ilgili haberi Somer Şef son bölümde duyurdu. Somer Şef ise Hamza'nın sağlık durumu ile ilgili üzen haberi verdi. Böbreklerini kaybeden MasterChef eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek'e yarışmacılardan destek geldi.

Magazin 11-09-22 11:46

MasterChef'e damga vuran isimlerden Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini açıkladı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, eski sezon yarışmacıları programa katılarak sürpriz yaptı. MasterChef'te geçen yıl yarışan Hamza Mercimek'in ise yarışmada yer almaması merak uyandırdı. Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti. Şef Somer Sivrioğlu da yaptığı paylaşımla Hamza'ya destek verdi.

Magazin 23-08-22 00:42

Eski milli sporcu Dursun, kendisi gibi olimpiyatlarda yarışacak kayakçılar yetiştiriyor

Öğrencilerini şu sıralar asfalt üzerinde teknik, kuvvet ve sürat antrenmanlarıyla kışa hazırlayan antrenör Hamza Dursun, güneş altındaki zorlu çalışmayla sporcularının sezona iyi başlaması için çabalıyor - Antrenör Hamza Dursun: "Bu genç arkadaşlarımız da bizden daha iyi dereceler yaparak ülkemize madalyalar kazandıracaklardır. Yazın asfaltta kışın da karın üzerinde antrenmanlarımıza devam ediyoruz"

Yurthaber 04-08-22 12:51

Son dakika: Bu transfer gerçekleşirse dünya tarihine geçer! Hamza ve Efe Akman'dan sonra Ali Akman da Galatasaray yolunda...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transferde de hummalı bir çalışma yürüten Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılılar, eski futbolcu Ayhan Akman'ın oğulları Hamza Akman ve Efe Akman'ın ardından yeğeni olan Ali Akman'ı da kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı - kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirmesi halinde dünya tarihine geçebilir.

Spor 22-07-22 00:32

Sanık eski korgeneral Metin İyidil, yeniden hakim karşısında

Yargıtay'ın ikinci kez bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıkan darbe girişimi sanığı eski generaller Metin İyidil ve Hamza Koçyiğit'in 20 yıla kadar hapsi istendi

Yurthaber 19-07-22 18:53

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta bikinili pozuyla Instagram'ı yıktı! Beğeni butonu çöktü

Ünlü oyuncu Can Yaman ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de tanınan muhabir Diletta Leotta, birbirinden iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde göğüs dekolteli pozuyla olay olan Leotta bu defa bikinisiyle Instagram'ı yıktı.

Magazin 24-06-22 22:10

Yer: İstanbul! Eski kız arkadaşını silahla yaralayan emekli polis memuru intihar etti

İstanbul Pendik'te 56 yaşındaki emekli polis memuru Hamza Yasak, eski kız arkadaşı 36 yaşındaki Ayşe Varol'u arabayla takip edip silahla yaraladı. Yaralı kadın hastanede tedavi altına alınırken Yasak yaşadığı rezidansın ikinci katında intihar etti.

Haber 02-06-22 09:50

Son dakika: U-19 Ligi'nde Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi devirdi! Hamza Akman şov yaptı...

Son dakika haberleri: U-19 Süper Lig 28. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Galatasaray'ı konuk etti. Müthiş bir mücadeleye sahne olan müsabaka, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, takımının ilk golündeki harika çalımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Spor 18-05-22 22:55

Bey mi yaman, el mi yaman ne demek? Bey mi yaman, el mi yaman TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Bey mi yaman, el mi yaman sözüdür. Bey mi yaman, el mi yaman ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:47

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan derin göğüs dekolteli poz

Ünlü oyuncu Can Yaman ile bir zamanlar beraberlik yaşayan televizyon sunucusu Diletta Leotta, bu beraberlikle Türkiye gündeminde yer almaya başladı. Can Yaman ile ilişkisi sona eren Leotta, cesur pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 04-05-22 19:25

Yargıtay FETÖ sanığı eski Korgeneral Metin İyidil'e verilen cezayı ikinci kez bozdu

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, eski Korgeneral Metin İyidil ile eski Tümgeneral Hamza Koçyiğit'e "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçundan verilen 12 yıl 6'şar ay hapis cezalarını, eksik ceza tayin edildiği gerekçesiyle bozdu - Dönemin EDOK Okullar Komutanı eski Korgeneral Abdullah Barutcu'ya verilen ceza onandı

Yurthaber 27-04-22 16:26

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta derin göğüs dekoltesiyle olay oldu

Ünlü oyuncu Can Yaman ile bir süre aşk yaşayan İtalyan spor muhabiri Diletta Leotta magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Diletta Leotta şimdilerde cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 12-04-22 18:25

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta sütyenli pozunu paylaştı! Yüz binlerce beğeni geldi

Bir zamanlar, ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan spor muhabiri Diletta Leotta, Türkiye'de en çok konuşulan isimlerden biriydi. Yaşadıkları aşkla uzun süre gündemden düşmeyen ikili bu ilişkiyi noktalamıştı. Sosyal medyada aktif olan Diletta Leotta, sütyenli pozuyla yüz binlerce beğeni aldı.

Magazin 08-04-22 22:26

Aşk bitti ama gündemden düşmüyorlar! Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum!

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ve Can Yaman aşkı bitti ama aşk hakkındaki iddialar bitmedi. Söylemezsem Olmaz yorumcuları Can Yaman ve eski aşkıyla ilgili fikirlerini paylaştı. Arto Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inandığını söylerken Seren Serengil ise Yaman'ın kariyerine odaklandığı görüşünde.

Magazin 07-01-22 15:00

Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi!

Ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali, sosyal medyanın gündemine oturdu. Leotta'nın eski halini görenler, güzel spikeri tanımakta güçlük çekti.

Magazin 24-12-21 13:54

Marmaris'te Phoneix Antik Kenti gün yüzüne çıkarılacak

Yüzey araştırmalarının başkanlığını yürüten Dr. Asil Yaman: - "Çok sayıda konut, mezar, eski cami ve imaret gibi farklı nitelikte yapılar bulduk. Önümüzdeki yıllarda sürdürülecek çalışmaların bölgenin Türk dönemini aydınlatmasını hedefliyoruz" - Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan: - "Phoneix Antik Kenti, diğer antik kentlerimiz gibi giderek artan öneme kavuşacak"

Yurthaber 14-10-21 17:05

MasterChef Hamza hakkında gündem olan iddia: Murat Özdemir'in...

Masterchef Hamza Mercimek'in, papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile önceden arkadaş olduğu ortaya çıktı. Hamza'nın Murat Özdemir'in menajerliğini yaptığı iddiası gündeme geldi.

Magazin 21-09-21 15:49

Kenan Doğulu söyledi Beren Saat oynadı! Vefat eden eski sevgilisinin kardeşi evlendi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’in trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı Efe Güray’ın kardeşi Yaman Güray'ın, Ankara'da gerçekleşen düğününe katıldı. Düğünde Kenan Doğulu sahnede şarkı söylerken, Beren Saat de eşlik edip dans etti.

Magazin 11-09-21 10:24

Son Dakika: Yargıtay'dan MİT TIR'ları davası kararı

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca Adana ve Hatay'da MİT'e ait TIR'ların durdurulmasına ilişkin davada aralarında eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile eski Adana Jandarma Bölge Komutanı tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun da bulunduğu 18 sanığa "silahlı terör örgütüne üye olma", "devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme" ve "devletin gizli kalması gereken belgelerini açıklama" suçlarından verilen hapis cezalarını onadı.

Haber 02-07-21 10:05

Diletta Leotta ve Can Yaman teknede aşka geldi! Öpücüklere boğdu

Bir süre önce iş insanıyla dudak dudağa fotoğrafları sızan Diletta Leotta Can Yaman ile ilişkisinde çok mutlu. Eski fotoğrafların sızmasının ardından gündeme gelen ikili evlilik için hazırlık yaparken İstanbul'a geldi.

Magazin 27-06-21 07:42

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray ruhu bugün burada yaşıyor

Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, "Bugün güzel olan Galatasaray ruhu pandemiye rağmen burada yaşıyor olması. Hangi sonuç çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak. Çünkü herkes Galatasaray için en iyisini yapmaya aday oldu ve yapacaktır da" dedi.

Spor 19-06-21 14:19

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman | İlyas kime ateş ediyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi, ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde, Tipi’nin ölümü üzerine tüm ailesini koruma altına alan Hızır Çakırbeyli, düşmanına darbe vurmak için hazırlıklara başladı. Hızır Çakırbeyli’nin yardımına ise eski düşmanı Yaman Korkmaz koştu.

Magazin 11-05-21 14:37

Ürdün'de 'darbe girişimiyle' suçlanan Prens Hamza ilk kez Kral Abdullah'la görüntülendi

Ürdün'de son günlerde "dış güçlerle ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karışmak" suçlamasıyla gündemde olan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin, ilk kez Kral 2. Abdullah ile kameralar önünde yan yana geldi.

Haber 11-04-21 16:29

Ürdün Kralı 2. Abdullah: Müsterih olun, ülkedeki fitne sona ermiştir

Ürdün Kralı 2. Abdullah, "dış güçlerle ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karıştığı" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'in ailesi ile birlikte sarayında bulunduğunu ve son günlerde yaşanan "fitnenin son bulduğunu" söyledi.

Haber 07-04-21 20:44

Ürdün'de kraliyet ailesindeki anlaşmazlığa yayın yasağı getirildi

Ürdün’de eski veliaht Prens Hamza ile Kral II.

Haber 06-04-21 17:25

Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin, Kral II. Abdullah'a sadakat yemini etti

Ürdün'de Cumartesi günü ev hapsine alındığını açıklayan ve yetkililerce ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışmakla suçlanan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin, üvey kardeşi Kral II. Abdullah'a sadakat yemini etti. 41 yaşındaki Hamza bin Hüseyin imzaladığı mektupta, "Kendimi majesteleri kralın ellerine bırakıyorum. Ürdün Haşimi Krallığı'nın anayasasına bağlı kalacağım ve majesteleri kral ve veliaht prensine her zaman yardım ve destek olacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-21 04:17

Ürdün'ün eski Veliaht Prensi Hamza, Kral'a bağlılığını vurgulayan bir mektup imzaladı

Ürdün'ün eski Veliaht Prensi Hamza bin Hüseyin'in Kral 2. Abdullah'a bağlılığını teyit eden bir mektuba imza attığı bildirildi. Ürdün Kraliyet Divanı'ndan yapılan açıklamaya göre, Prensler Haşim bin Hüseyin, Tallal bin Muhammed, Gazi bin Muhammed ve Raşid bin Hasan, Kral 2. Abdullah'ın amcası Hasan Bin Tallal'ın evinde Prens Hamza bin Hüseyin ile bir araya geldi.

Haber 05-04-21 22:28

Dün ev hapsine alınan Veliaht Prens'le ilgili ilk açıklama: Dış güçler!

Ürdün Başbakan Yardımcısı Eymen Safadi, dün ev hapsine alınan Kral II. Abdullah'ın kardeşi ve eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'le ilgili açıklama yaptı. Eymen Safadi, Prens Hamza bin Hüseyin'in, başka bazı kişilerle birlikte, "ülkeyi istikrarsızlaştırmayı amaçlayan dış güçlerle bağlantılı bir komploya karıştığını" söyledi.

Haber 05-04-21 00:13

Eski Veliaht Prensin “Ev Hapsindeyim” Dediği Ürdün’de Neler Oluyor?

Ürdün’ün eski Veliaht Prensi Hamza bin El-Hüseyin ev hapsine alındığını ve kendisinden kimseyle irtibata geçmemesinin istendiğini söyledi. Ürdünlü yetkililer aralarında Veliaht Prens’in de olduğu bir grubu "ulusal güvenliği tehdit etmekle" suçladı

Haber 04-04-21 18:31

Ürdün eski Veliaht Prensi Hamza bin Hüseyin 'ev hapsinde'

Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin ev hapsine alındığını söyledi.

Haber 04-04-21 00:29

Ürdün eski Veliaht Prensi Hamza bin Hüseyin 'ev hapsinde'

Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin ev hapsine alındığını söyledi.

Haber 04-04-21 00:29

'Kürşat Ayvatoğlu olayından en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsız'

Uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri olay olan eski AK Parti Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu, gündemdeki yerini koruyor. Parti içinden Ayvatoğlu'na tepkiler sürerken konuyla ilgili en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsız olduğu belirtildi.

Haber 30-03-21 09:27

Başkan Günel, çalışmaları yerinde inceledi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar, Kasım Yaman Parkı ve Ada Camping’de devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ömer Günel, “Kentimizin en eski yeşil alanlarından olan Kasım Yaman Parkı’nı yeşiline ve kültürel değerlerine dokunmadan yenileneceğiz.

Yurthaber 28-03-21 20:39

Hamza Yerlikaya Vakıfbank yönetiminden ayrıldı

Kamu bankalarının genel kurulları bugün yapıldı; Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne Alpaslan Çakar atandı, Halkbank ve Vakıfbank'ta genel müdürler değişmedi. Vakıfbank genel kurulunda ise yönetim kurulunda yer alan eski güreşçi Hamza Yerlikaya'nın yerine Mustafa Saydam getirildi.

Finans 26-03-21 13:28

Can Yaman-Diletta Leotta ilişkisine Ahmet Çakar'dan olay yorum!

Can Yaman ile Diletta Leotta aşkı konuşulmaya devam ediyor. Eski hakem ve spor yazarı Ahmet Çakar, Can Yaman ve sevgilisi hakkında şok eden sözler sarf etti.

Magazin 20-02-21 17:55

Devlet desteği eski hükümlüyü işinin patronu yaptı

Isparta'da, hükümlülerin işlerini kurmaları için düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Kursu'na katılan Ali Yaman, aldığı hibe desteğiyle çok sayıda kişiyi istihdam ettiği tekstil atölyesini kurdu - Yaman: - "Fabrika kurup daha çok üretmeyi, daha fazla kişiye iş vermeyi hedefliyorum. Adalet Bakanlığına çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde işimi kurdum. Cezaevinde bizlere çok güzel eğitimler verdiler" - İşçi Melike Çevik: - "Devletimiz patronumuza yardım etti, biz de onun sayesinde çalışarak gelirimizi sağlıyoruz"

Yurthaber 12-02-21 11:19

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları koronavirüse yakalandı

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları Yavuz ile Yaman koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcı Emina Jahovic sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tedavilerimize kıymetli doktorlarımızın kontrolünde, ev karantinasında devam ediyoruz" dedi ve sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Magazin 08-02-21 10:44