Eski Yargitay Uyesi Ilhan Kaya Haberleri

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu tatilde de birlikte! Aşk bitti dostluk baki

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile birlikte Antalya'da golf oynadı. Avşar ve eski kocasının pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-11 15:11:22

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-09 11:14:54

İstanbul'da gençlerle buluşan Erdoğan'ın, Ahmet Kaya şarkısı çalınca gözleri doldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Buluşmada Ahmet Kaya'ya ait eski görüntüler yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine salona Ahmet Kaya'nın Şafak Türküsü şarkısı dinletildi. Erdoğan'ın bu anlarda gözleri doldu.

Haber 2024-03-30 15:53:02

Fenerbahçe’nin 32. başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin vefat eden eski başkanı Tahsin Kaya, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Spor 2024-03-11 14:18:41

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-24 20:08

'Söylentiler vardı, yıllar sonra gerçekleşti' Sular çekilince ortaya çıktı! Görmek için akın ettiler

Artvin'de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de enerji üretimi için ıslak testler sürerken feyezan tedbiri kapsamında baraj suyunun bir bölümü tahliye edildi. Suyun 30 metre çekilmesiyle birlikte daha önce su altında kalan Tekkale köyündeki ev, okul ile yolların yanı sıra sarp kaya üzerinde yer alan Tekkale Köyü Kalesi de gün yüzüne çıktı. Eski yerleşim alanlarını yakından görmek için köye gelenler su altında kalan hatıralarını yad etti.

Haber 28-02-24 10:14

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-24 11:12

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına eski eşiyle geldi! Yeniden barışmışlardı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu özel hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile katıldı.

Magazin 23-01-24 08:21

CHP Bilecik'i kaybetti, yeni başkan Mustafa Sadık Kaya oldu! CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın'dan açıklama geldi: 'Asıl seçim...'

Bilecik'te bugün gerçekleştirilen Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerinde ittifak ortağı İYİ Parti'nin desteğini alamayan CHP, belediyeyi kaybetti. Yapılan oylamada eski İYİ Partili Belediye Meclisi üyesi Mustafa Sadık Kaya, belediye başkanlığına getirildi. CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Günaydın, 'Asıl seçim tüm Bilecik’li seçmenlerin katılımıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.' ifadelerini kullandı.

Haber 13-01-24 17:54

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü oyuncunun yıllar önceki halini görenler şoke oldu. Özgü Kaya'nın estetiksiz haline 'Bu nasıl değişim' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 13-01-24 15:05

Rezan Epözdemir gündeme getirdi! Gürcistan detayı dikkat çekti: Seçil Erzan bakın ne yanıt verdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katıldı. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Erzan'a sorulan 'Gürcistan' sorusu dikkat çekti.

Magazin 12-01-24 17:41

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

Ses yarışmasıyla adını Türkiye'ye duyurmuştu! Eski sevgilisinin başından vurduğu Mutlu Kaya son halini paylaştı

Eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekti. Mutlu Kaya "Ben Kürt Barbie" diyerek yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 04-01-24 07:04

'Salaksın' polemiğinde son perde! Fatih Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü... Mustafa Varank'a 'İlhan Varank' üzerinden yüklendi: 'Abin sayesinde Bakanlık koltuğunu kaptın'

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Fatih Altaylı! Fatih Altaylı'nın Gazze ve şehitlere destek yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruk atan Ege Akersoy'u işaret ederek 'Eline sağlık' diye tweet atması adeta ortalığı karıştırdı. Eski bakan Mustafa Varank, Fatih Altaylı ile Levent Kırca'nın 'Salaksın' polemiğini paylaşmıştı.

Haber 03-01-24 11:33

Dehşet anları kamerada: Genç kadına sokak ortasında kabusu yaşattılar! 'Sen yaşamayacaksın'

Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35), sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Saldırı anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, eşinin kendisini 'Sen yaşamayacaksın. Boşanarak benden kurtulacağını mı sandın?' sözleriyle tehdit ettiğini anlattı. Kaya, çocukları için devletten yardım beklediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 12:20

Dilan Polat ve Engin Polat dine döndü' haberleri eski dostunu kızdırdı! Nez Demir sert çıktı

Dilan ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya günlerdir çift hakkında cezaevi hayatlarına dair detaylar vererek dikkat çekiyor. Özellikle çiftin dine yönelmesine dair bilgileri paylaşan Kaya'ya ve fenomenlere eski dostları Nez Demir'den tepki geldi.

Magazin 08-12-23 12:03

Seçil Erzan ile mesajlaşmasını ekrana gösterdi! Darp ve tehdit iddialarından sonra Semih Kaya sessizliğini bozdu: Beni oraya yem gibi çağırdı

Milyonlarca doların buhar olduğu fon dolandırıcılığında parasını kaptıran eski futbolculardan Semih Kaya'nın adı Seçil Erzan'ın darp ve tehdit iddialarıyla da gündeme gelmişti. İddiaların ardından sessizliğini bozan Kaya, Erzan'ın kendi odasında nasıl ikna ettiğini ilk kez açıkladı. Erzan ile Kaya arasındaki mesajlaşma ekrana yansırken Kaya ayrıca Erzan'ın evine gidip ne konuştuklarını anlattı, "Beni oraya yem gibi çağırdı" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 01-12-23 11:13

Dolandırıcılık davasında Semih Kaya, Seçil Erzan'ı suçladı! ''Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm''

Bankacı Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı kendisine verdiğini iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Toplamda bu fona 4 milyon 100 bin dolar verdiğini ifade eden Semih Kaya, toplamda Erzan'a saklamalı getirili fona yatırması için 4 milyon 100 bin dolar para verdiğini, Seçil Erzan'ın da kendisine 3 milyon 500 bin dolar parayı geri ödediğini, bunu fon getirisi olarak geri ödediğini, 530 bin dolar alacağının kaldığını söyledi.

Spor 28-11-23 09:37

Darbedilen kadına yardım ederken yaralandı! Attığı yumruk için ceza aldı

Kocali'de, 3 yıl önce eski erkek arkadaşı Mustafa Doğan tarafından darbedilen B.Ç. isimli kadına yardım etmek isterken, saldırganın savurduğu kırık cam şişe ile yaralanan Yücel Kaya, kavgaya müdahale ettiği sırada Doğan'a yumruk attığı için 'haksız tahrik altında yaralama' suçundan 5 ay 12 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mustafa Doğan ise 'Hayati tehlikeye sebep olacak şekilde silahla kasten yaralama' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 06-11-23 19:27

Eski HDP Milletvekili Hüda Kaya, havalimanında böyle yakalandı

İstanbul’dan Hamburg’a giderken havalimanında gözaltına alınan eski HDP Milletvekili Hüda Kaya’nın yakalanma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 02-11-23 08:06

Eski HDP milletvekili Hüda Kaya tutuklandı

Eski HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı.

Haber 01-11-23 17:33

Hülya Avşar kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu yemekte! Zehra'nın güzelliğine yorum yağdı

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile paylaşımına beğeni yağdı. Zehra Çilingiroğlu'nun son halini görenler "Ne kadar güzel" yorumlarında bulundu.

Magazin 25-10-23 11:11

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali ortaya çıktı! Eski halini görenler şoke oldu

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Türkan karakteriyle büyük beğeni toplayan Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin her paylaşımıyla olay oluyor. Özgü Kaya şimdi de estetiksiz haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun eski halini görenler inanamadı...

Magazin 24-10-23 15:04

Yalı Çapkını'nda bomba gelişme! İki oyuncu birden geliyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Dizinin ikinci sezonuna Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin dahil olmuştu. Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosuna bu kez dizinin iki eski oyuncusu dahil oluyor.

Magazin 17-10-23 21:48

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Şimdilerde oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde Feraye karakterine hayat veren Özge Yağız başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Rol aldığı her yapımda büyük beğeni toplayan Özge Yağız'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 17-10-23 13:15

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç yıllara meydan okuyor! Oğluyla pozuna beğeni yağdı

Son günlerde yeni aşkıyla gündeme gelen Kaya Çilingiroğlu’nun, Hülya Avşar’a Feraye Tanyolaç ile ihanet etmesi yıllarca konuşulan bir magazin konusu haline gelmişti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Tanyolaç son halini paylaştı.

Magazin 27-08-23 14:01

İnşaatta feci kaza! İskele çöktü: 2 ölü, 1 yaralı

Nevşehir'de yapımı devam eden 10 katlı binada iskele çöktü. Olay sonucu en üst kattan düşen 3 işçiden Abdullah Kaya (20) ve Ali İlhan (47) hayatını kaybetti, Galip E. ise ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 22-08-23 15:59

Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi olduğunu duyunca...

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile hiçbir zaman bağlarını koparmadı. Sürekli birlikte vakit geçiren ikiliden Çilingiroğlu yeni aşka yelken açtı. Hülya Avşar ise bakın eski kocasının yeni ilişkisine dair ne dedi.

Magazin 04-08-23 13:50

Ses yarışmasında tanınmıştı! Sevgilisi tarafından başından vurulan Mutlu Kaya paylaştı!

Eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekti. Mutlu Kaya "Ben Kürt Barbie" diyerek yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 28-07-23 13:36

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ve oğlundan paylaşım! Küçük Kaya kocaman oldu

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun ayrılığı sonrası Çilingiroğlu ile evlenen Feraye Tanyolaç'ın bir oğlu olmuştu. Küçük Kaya ve Feraye Tanyolaç gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Feraye Tanyolaç ve Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşım yapınca son halleri ortaya çıktı.

Magazin 29-06-23 13:31

SON DAKİKA | Mehmet Şimşek'in yardımcıları merak ediliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, yeni bakan yardımcıları belli oldu...

Son dakika haberi: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı'na göre bakanlıklara yeni bakan yardımcıları atandı. Adalet Bakanlığı bakan yardımcılığına Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar, ve Ramazan Can atanırken, İçişleri Bakanlığı bakan yardımcılığına Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu atandı. Öte yandan merak konusu olan Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcılığına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik, Zekeriya Kaya atandı.

Haber 22-06-23 07:16

Eski eşini ve kayınpederini pompalı tüfekle öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te boşanma sonrası 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede atılan imzaların ardından eski eşi Bilge Kaya ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın bulunduğu aracı takip ederek öldüren Mertcan Köse, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 19-06-23 11:52

MasterChef Burak Kaya'ya mesaj yağdı! Oradaki kaosu yaşamak istemedim

Eski yarışmacıların katıldığı MasterChef All Star heyecanlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan Burak Kaya'nın yarışmada yer almadığını gören fanlar ise eski yarışmacıya mesaj yağdırdı. Burak Kaya açıklama yaparak yarışmada kendi isteğiyle olmadığını söyledi.

Magazin 16-06-23 08:38

Edirne'de İYİ Parti'den 100 kişi istifa etti

Eski İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya ve bazı partililer, kentteki bir tesiste bir araya geldi.

Yurthaber 07-04-23 08:06

Aydın'daki korkunç olayda yeni gelişme! Her şeyi sevgilisiyle planlamış, yazışmalar kan dondurdu

Aydın'da Sinem Kaya, eski eşi Dinçer Özden tarafından öldürülmüştü. Cinayette Özden ve ona yardım eden sevgilisi hakkında mahkeme kararını verirken, cinayet öncesi WhatsApp üzerinden yapılan yazışmalar kan dondurdu. Gülizar Kavçin'in Özden'e "Öldür, hak ediyor, bizi rezil etti, bitsin artık" dediği ortaya çıktı.

Haber 27-03-23 08:31

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın yeni durağı eski takımı oluyor! Tecrübeli çalıştırıcı ile ilk temas kuruldu...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig' geri döneceği iddia edildi. Geçtiğimiz haftalarda başarılı teknik direktör İlhan Palut'un görevine son verip Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor yönetimi flaş bir karara daha imza atmak üzere...

Spor 28-02-23 12:01

Son dakika: Cumhurbaşkanı Kararı ile eski generaller İlhan Kılıç ve Kenan Deniz'in müebbet hapis cezaları kaldırıldı

Son dakika haberine göre, 28 Şubat Davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Orgeneral İlhan Kılıç ve eski Tümgeneral Kenan Deniz'in cezaları, 'kocama hali' nedeniyle kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 26-01-23 02:43

Rıdvan Dilmen'in yanıtına Hasan Can Kaya şaştı kaldı! Kendimi Messi ile kıyaslıyorum

Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8.5'ta ekrana gelen Not Defteri programının ilk bölümünde Konuşanlar programıyla adından söz ettiren Hasan Can Kaya'yı ağırladı. Spor yazarı Uğur Meleke'nin, Leroy Sane'nin tarzını Rıdvan Dilmen'in tarzına benzettiğini hatırlatan Hasan Can Kaya, eski futbolcunun sözleri üzerine şaştı kaldı. Rıdvan Dilmen "Ben kendimi Messi ile kıyaslıyorum" dedi.

Spor 25-01-23 09:53

Tuğba Özay, bütün gece babasının mezarının başında bekledi: Hep senin başının ucunda olacağım

Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay'ın şair babası İlhan Özay, bir süredir mücadele ettiği KOAH hastalığına bağlı yaşadığı nefes darlığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı kızı Tuğba Özay mezarında yalnız bırakmadı. Sabaha kadar mezar başında bekleyen ve sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Özay, "İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek. Geleceğim babacığım, yanına da geleceğim" dedi.

Magazin 02-01-23 20:29

Hülya Avşar'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu'ndan yıllar sonra gelen Ferrari itirafı! Herkes Feraye Tanyolaç'ın son halini merak etti

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'ı aldattığını kendi ağzıyla itiraf etmesi o döneme damga vurmuştu. Yıllar önce "Kaya Bey Ferrariniz yeni mi?" sorusunu yanlış anlayıp kameraların önünde şarkıcı Hülya Avşar'ı aldattığı ortaya çıkan Kaya Çilingiroğlu'ndan yıllar sonra "Ferrari" itirafı geldi. Kaya Çilingiroğlu'nun sözleri sonrası ise Feraye Tanyolaç'ın son hali merak edildi.

Magazin 02-01-23 11:02

Şarkıcı Hülya Avşar yeni şarkısı Anlatma için soyundu! Çıplak hali tepki çekti

Son olarak Masumiyet dizisi ile ekrana gelen şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni şarkısı Anlatma için kamera karşısına geçti. Klibinde çırılçıplak halleri bulunan Avşar aynı zamanda eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun ikizi gibi olan Murat Altan'ı ise yolda buldu. Hülya Avşar'ın çıplak halleri de sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 12-12-22 09:01

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya'nın eski sevgilisi de çok ünlü çıktı! Görenler şaşırıyor

Seray Kaya, ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterini canlandırıyor. Her hafta ilgiliyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile başrolü üstlenen Seray Kaya'nın başarılı oyunculuğu ilgi çekiyor. Seray Kaya'nın eski sevgilisinin de oldukça ünlü olduğu öğrenildi.

Magazin 07-11-22 20:00

Hazal Kaya eski ev sahibine açtığı davayı kazandı! 7 aylık kira bedelini...

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya ev sahibiyle davalık olmuştu. Yapılan inceleme sonrasında mahkeme oyuncuya hak verdi. Mahkeme ayrıca 7 aylık kira bedelinin oyuncuya iadesinin gerektiği kanaatine de vardı.

Magazin 04-11-22 17:20

ŞEHİRLERİN LEZZET REKABETİ - Diyarbakır ve Mardin'i karşı karşıya getiren lezzet: Kaburga dolması

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya: - "İnsanlar Diyarbakır'a kaburga dolması yemek için geliyor. Bu aslında kaburga dolmasının nereye ait olduğunu gösteren en önemli göstergelerden biri" - Mardin Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman: - "Aslına bakarsanız Mardin kaburga dolmasında daha eski. Mardin ile özdeşmiş bir yemek. Yurt dışından gelen insanların da talep ettiği, merak ettiği bir yemek"

Yurthaber 20-10-22 11:06

Kız bebek bekleyen Hazal Kaya verecekleri ismi açıkladı

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, reklam yüzü olduğu markanın davetinde bebeğine vereceği isim hakkında konuştu. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, "Oğluma Fikret Ali dedik. Kızımın da adı Leyla Süreyya olacak. Biz eski isimleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-10-22 17:50

'Eşimin eski kocasıyla mesajlarını görünce bıçağı salladım!' Korkunç cinayete bakanlık avukatından itiraz

Kayseri'de geçen yıl eşi Hörmet Doğan ve üvey kızını öldüren cani Kaya Doğan'a indirimle verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 22 yıl hapis kararına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı itiraz etti. Doğan, önceki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek, "Tüm aşamalarda verdiğim savunmalarımı gelen raporlar doğrulamıştır. Eşim beni aldattığı için bu olay meydana geldi. Mesajları görmesem bu olay başımıza gelmeyecekti'' ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-22 15:08

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'yı paylaştı! Kime benziyor diye sorunca...

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu son paylaşımıyla olay oldu. Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra ve eski eşi Hülya Avşar ile poz verdi. Kızları ile birlikte aile pozu veren ikiliden Çilingiroğlu "Zehra kime benziyor?" deyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 18-09-22 12:08

Öğretmen ve veliler okulu çocuklar için boyadı

Diyarbakır Çınar İlkokulu Müdürü İlhan Bozkurt: - "Köylülerimiz de bize destek veriyor. Bu bizi mutlu ediyor. Bu okul ve çocuklar hepimizin. Elimizden geldiğince ortak hareket ediyoruz" - Öğretmen Yeşim Kaya: - "Çocuklarımızı mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz"

Yurthaber 10-09-22 11:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi yemek fotoğrafı çekerken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Çağla Kaya İlhan: - "Yemek stilistinin mutlaka bir planı olmalı. Bir kompozisyon belirlemek kilit bir role sahip. Bu nedenle, yemek stilistlerinin yiyecekleri çekime hazırlamadan önce mutlaka bir plan belirlemesi gerekiyor"

Yurthaber 06-09-22 11:04