Eski Yuzbasi Erdem Caliskan Haberleri

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 2024-04-04 16:16:50

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 2024-03-20 11:40:39

Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere tasfiye iddiası CHP'yi karıştırdı! İlgezdi tartışmanın fitili ateşledi, Eren Erdem itiraf diyerek paylaştı

CHP'de sancılı geçen aday belirleme sürecinde Ataşehir kararı verilince Battal İlgezdi isyan edip partisinden istifa etmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini" öne süren İlgezdi'nin sözlerinin yarattığı tartışmada gerginlik yükseliyor. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "itiraf" olarak nitelediği bir paylaşımı alıntılayıp "İnkara gerek yok, dürüstlük iyidir" dedi.

Haber 2024-01-30 14:40:24

MİT TIR'ları davasında Erdem Gül hakkında dikkat çeken karar! Tek bir cümle söyledi: 'Gazetecilik suç değildir'

MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül hakkındaki davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Erdem Gül'ün "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 3 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Duruşma çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine Erdem Gül, "Bir tek kelime söyleyeceğim gazetecilik suç değildir" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-11-30 14:59:19

Bir süredir gözden uzak olan Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i ziyaret etti!

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay sonrasında genel başkanlığı Özgür Özel'e kaptırmıştı. Kurultay sonrası Eren Erdem de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu Erdem'i ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun takım elbise giymemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 18-11-23 19:35

Nebi Hatipoğlu'nun ardından İYİ Parti'de istifalar devam etti! Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem bugün peş peşe açıkladı

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Bugün ilk olarak partinin kurucularından ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. İlerleyen saatlerde ise Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem'in istifa haberi geldi.

Haber 10-11-23 14:42

Otomobilini sıradışı bir yöntemle satışa çıkardı! Alan kişiye 'bir deste para' verecek

Amasya’da yaşayan Alican Erdem, daha önce yaşadığı İngiltere’ye yeniden taşınmayı planlandığı için 47 yaşındaki klasik otomobilini sıradışı bir yöntemle satışa çıkardı. Erdem, 850 bin TL’ye satışı çıkardığı 1976 model klasik otomobilini alacak müşterisine sadece koleksiyoncularda bulunan aynı seriden 'bir deste eski para' hediye edecek. Otomobilin bütün parçalarını yenilettiği anlatan Erdem, "Yani arabamı satacağım, üstüne de para vereceğim” şeklinde konuştu.

Haber 06-09-23 09:53

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sevgilisinden ayrıldı! Eski aşkı da tanıdık çıktı

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile sevgilisi Erdem Kaynarca'dan üzen haber geldi. Beril Pozam'ın sevgilisinden geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-07-23 10:33

AK Partili eski belediye başkanı paylaşımıyla adeta o kalabalığa yanıt verdi! 'Balkon hazır...'

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasındaki kriz çözüldü ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı oldu. Pazartesi akşamı, Saadet Partisi önündeki kalabalık dikkat çekmişti. AK Parti'nin önemli isimlerinden olan İsmail Erdem, paylaşımıyla adeta o kalabalığa yanıt verdi.

Haber 08-03-23 13:38

Erdem eş anlamlısı nedir? Erdem kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eski Türkçeden pek çok sözcük günümüze kadar korunmuştur ve hâlen kullanılmaktadır. Erdem kelimesi de Eski Türkçeden beri dilimizde olan bir kelimedir. Toplum içerisinde olumlu bir anlam ifade etmektedir. Özellikle felsefi metinlerde sıklıkla rastlanır. Peki, erdem kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-22 15:37

Eski bakanlardan Tarhan Erdem, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Eski bakanlardan Tarhan Erdem, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 11-06-22 15:17

KONDA'nın kurucusu Tarhan Erdem hayatını kaybetti

Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem 89 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 08-06-22 20:04

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in son görüntüsü! ABD'de ortaya çıktı, bir Türk vatandaşı fotoğrafladı

Firari FETÖ'cü eski futbolcu Arif Erdem, New York'ta ortaya çıktı. Bir restoranda yemek yediği görünen Arif Erdem'in söz konusu fotoğraflarla ABD'de olduğu belgelenmiş oldu. Türkiye, ABD'den Arif Erdem'in iade edilmesini talep etmiş ancak Erdem'in yerinin bilinmediği gerekçesiyle iade talebi gerçekleştirilememişti.

Haber 23-05-22 13:52

Karasu Limanı'ndan Ukrayna'ya Ro-Ro seferleri devam ediyor

Liman müdürü Gökçen Erdem: - (Ro-Ro seferleri) Firmalar şu anda 'azaltalım' dediler ama durma yok. Takip edilecek, düzelme olursa tekrardan eski haline dönecektir"

Yurthaber 24-02-22 15:25

İYİ Partili Erdem muhalefetin parlamenter sistem çalışmasını anlattı:

"Güçlendirilmiş bir parlamenter sistem, eski parlamenter sistemin hem mevzuattaki eksikleri ve yanlışlarından hem de siyasetin yaşattığı acıların bize öğrettiklerinden aldığımız derslerle oluşturduğumuz yepyeni güçlü bir sistem"

Yurthaber 08-01-22 13:31

Uşaklı kadın girişimci kişiye özel tasarlanmış halılarla dünyaya açıldı

Eski halı ve kilimleri söktürüp talep edilen tasarım ve ebatlarda yeniden dokutarak yurt dışındaki müşterilerine satan Ayşe Erdem, 150 kadına istihdam sağlıyor - Kadın girişimci Ayşe Erdem: - "Ağırlıklı olarak ihracatımız ABD, Almanya ve Fransa'ya oluyor. Modern halılar üretiyoruz. Yılda yaklaşık 10 bin metrekare halı ihracatı yapabiliyoruz" - "Sektörün genelinde hep erkekler var. Halılarıyla ünlü Uşak'tan çıkan bir kadın olarak bu işi başarabildiğim için gurur duyuyorum"

Yurthaber 21-10-21 11:14

Melis'le kavgaları bitmiyordu! Kısmetse Olur'un Erdem'i nişanlısıyla sarmaş dolaş

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasında Melis Buse Betkayan ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle adından söz ettiren Erdem Dalfidan, yarışma sona erince aradığı aşkı buldu. Geçtiğimiz ay nişanlanan eski yarışmacı, nişanlısıyla sarmaş dolaş pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 22-09-21 10:07

Ada Masalı 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Haziran'ın eski aşkı Batu adaya geliyor!

Star TV'nin yaz dizisi Ada Masalı'nın 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerde oynadığı Ada Masalı'nın fragmanında Haziran'ın (Ayça Ayşin Turan) eski aşkı Batu (Erdem Kaynarca) Kırlangıç Adası'na geliyor. Batu'nun adadaki dengeleri nasıl değiştireceği ise yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Magazin 16-08-21 02:33

Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem hakkındaki FETÖ davasına devam edildi

Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem hakkındaki FETÖ davasına devam edildi

Yurthaber 10-02-21 11:30

FETÖ’den yargılanan Birol Erdem beraat etti

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem beraat etti.İlk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 9.

Haber 01-02-21 18:54

Crawley Town: İngiltere'de Leeds United'ı eleyen, sahibi ve yönetimi Türk 4. Lig takımı

İngiltere Federasyon Kupası'nda şu ana kadar en büyük sürpriz, 4. Lig takımı Crawley Town'un Premier Lig ekibi Leeds United'ı 3-0 yenerek elemesiydi. Crawley Town böylece, Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren'in yönetiminde 125 yıllık tarihinin en büyük zaferini kazandı. BBC Türkçe'den Emre Bal, Ziya Eren ile kulübün başkan vekili ve sportif direktörü Erdem Konyar'la konuştu.

Haber 17-01-21 11:04

Dudu Kadın Çarşısı’nın ilk tapuları verildi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesinin yatırım projeleri kapsamında ilçe merkezinde yer alan eski hal binasının yerine yapılan Dudu Kadın Çarşısı’ndaki büro ve iş yerlerine ait ilk etap tapular düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.Pandemi kurallarına dikkat edilerek yapılan törende bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir’de yapılan yatırım ve çalışmalarla Akşehir’in hızla geliştiğine dikkat çekti.

Yurthaber 07-01-21 11:57

Silivri’de eski karısı ve eşini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Silivri’de dün akşam eski karısı ve eşini öldüren zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Silivri Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam Erdem D.

Haber 15-11-20 16:12

Adıyaman’da sigara içilmeyecek açık alanlar belirlendi

Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Adıyaman’da açık alanda sigara içilmeyecek yerler belirlendi.Adıyaman İl Hıfzıssıhha Kurulu, vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu, cadde, sokak, park ve bahçeler gibi yerlerde sigara içmeyi bahane ederek maskelerini çıkardıkları, aşağıya indirdikleri, doğru şekilde kullanmadıkları gerekçesiyle, bazı yerlerde sigara içmeyi yasakladı.Solunum yoluyla kolayca bulaşabilen korona virüs salgınının yayılımının önlenmesi için maske kullanımında sürekliliğin sağlanmasının son derece önem taşıdığı açıklamasında bulunan Adıyaman Valiliği, 12.11.2020 Perşembe gününden itibaren yasakların başlayacağını kaydetti.Valilik yaptığı yazılı açıklamada, “Bu nedenle maskenin doğru ve sürekli şekilde kullanımını temin amacıyla 4207 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun ve ilgili mevzuat gereği sigara içilmesi yasaklanan alanların yanında 12.11.2020 tarihinden itibaren ilimiz merkezindecadde ayırımı yapılmaksızın tüm toplu taşıma araçlarının durakları, İl Trafik Komisyonu tarafından araç giriş çıkışı kısıtlanan cadde ve sokaklar, ilimiz genelindeki parklar ve dinlenme alanları, Atatürk Bulvarı (Emniyet Müdürlüğü- Adliye Sarayı arasında bulvarın iki tarafındaki alan), Filistin Caddesi, Atatürk Caddesi (9 Eylül Caddesi -Atatürk Bulvarı arası), Ulucami Mahallesi 807 sokak (Kale altı, kültür sokağı), 9 Eylül Caddesi, Eski Kahta Caddesi (Cumhuriyet Caddesi ayrımı Batı kısmı), Cumhuriyet Caddesi, Harıkçı Caddesi, Gölbaşı Caddesi, Yahya Kemal Caddesi, Bozbey Caddesi (Gölbaşı Caddesi-İmamı Azam Caddesi arası), Sağlık Ocağı Caddesi, Gölebatmaz Caddesi, Erdem Caddesi, Buhara Caddesi, Sakarya Caddesi (Atatürk Bulvarı- Haydar Efendi Caddesi arası), Zey Caddesi (Atatürk Bulvarı- Haydar Efendi Caddesi arası), Hastane Caddesi (Atatürk Bulvarı- Haydar Efendi Caddesi arası), bu caddelere bağlanan sokaklarda, kısıtlama getirilen caddeye (5) metre mesafe içerisinde de yer alan bölgelerde sigara, tütün ve tütün mamullerinin içilmesinin yasaklandı” denildi.

Yurthaber 12-11-20 15:24

Bandoda davul çalarak geçen 48 yıl

Kuşadası Belediye bandosunda 48 yıl boyunca davulculuk yapan eski nüfus müdürü Ali Erdem, 78 yaşında emekliye ayrıldı.

Yurthaber 28-10-20 10:13

CHP eski Milletvekili Eren Erdem’e bir tokat da Yargıtay’dan

CHP eski Milletvekili Eren Erdem’in Burhan Kuzu hakkında açtığı tazminat davası temyize gittiği Yargıtay’da red kararı çıktı.Kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu’ya manevi Tazminat davası açan Eren Erdem tazminat kazanmış fakat istinaf mahkemesinde bu karar bozulmuştu.

Haber 27-10-20 10:19

Nilüfer Belediyesi’nden öğrencilere armağan

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, birinci sınıf öğrencilerine su matarası hediye etti.Her eğitim-öğretim yılının başlangıcında okula yeni başlayan öğrencilere küçük armağanlar veren Nilüfer Belediyesi, bu yıl da çocukları unutmadı.Seyreltilmiş eğitim modeliyle ders başı yapan birinci sınıf öğrencilerini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, okula başlama heyecanı yaşayan çocuklara su matarası hediye etti.Balat Şehit Sıtkı Şen İlkokulu’na giderek Okul Müdürü Aydın Tunç ile birlikte çocukları ziyaret eden Başkan Erdem, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileklerinde bulundu.Öğrencilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerken, çocuklara pandemi döneminde alınması gereken önlemler hakkında tavsiyelerde bulundu.Pandemi sürecinin bir an önce atlatılıp okulların normal eğitime başlamasını gönülden istediklerini ifade eden Turgay Erdem, “Umarım bu süreç kısa zamanda geçer ve okullarımız cıvıl cıvıl eski günlerine döner.

Yurthaber 28-09-20 15:17

Eski nişanlı dehşeti! Genç kıza yapmadığı kalmadı

Denizli'de üniversite öğrencisi Şeyda Küçükay (25), ayrılmak istediği eski nişanlısı Erdem D. (38) tarafından evinden çarşafa sarılıp, otomobilin bagajına konularak kaçırıldı. Kocaeli'de 9 gün elleri ve ayaklarını bağlanıp, iddiaya göre, işkence gören ve zorla tutulan Küçükay, fırsatını bulup kaçtı. Daha sonra Denizli'ye gelen Küçükay, peşini bırakmayan Erdem D.’nin silahlı saldırısına uğradı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-09-20 16:12

AK Partili Erdem; “Türkiye 19 yılda çok gelişti ve büyüdü”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Eski Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’nin 19’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 13-08-20 18:02

Son dakika! Anayasa Mahkemesi'nden Selahattin Demirtaş ve Eren Erdem kararı

Anayasa Mahkemesi (AYM), eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP'li Eren Erdem'in uzun tutukluluk başvurusunda oy birliği ile ihlal kararı verdi.

Haber 19-06-20 00:50

Kızılcahamam’da eski telsiz direği kaldırıldı

Kızılcahamam Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde bulunan, yıllar önce telsiz direği vazifesi gören direk, atıl bir durumda olmasından dolayı kaldırıldı.Kızılcahamam ilçe merkezinde yıllardır atıl vaziyette duran, şu anda hiçbir vazifesi olmayan telsiz direği, hem Kızılcahamam’ın güzelliği, hem de gelecek zamanda vatandaşların güvenliğini tehlikeye sokacak bir durumla karşılaşmamak adına kaldırdı.

Yurthaber 22-04-20 11:24

Muratpaşa Basketbol Takımı Erdem Türetken’le anlaştı

Muratpaşa Belediyespor Kulübü, eski milli basketbolcu Erdem Türetken’le başantrenör olarak anlaştı.

Yurthaber 08-03-20 12:45

CHP Bursa’da Başkan İsmet Karaca oldu

CHP Bursa İl Başkanlığı 37’nci Olağan Kongresi’nde yeni başkan İsmet Karaca oldu.Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan 37’nci Olağan Kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustaf Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Sertaslan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Yurthaber 09-02-20 21:25

ultrAslan-Avrupa eski başkanının kız kardeş acısı

Avusturya’da yaşarken geçirdiği sağlık problemi sonrası geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybeden ultrAslan-Avrupa Eski Başkanı İlker Sezgin’in kız kardeşi Esra Erdem(29) memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.ultrAslan-Avrupa Eski Başkanı İlker Sezgin’in kız kardeşi Esra Erdem(29) Avusturya’da yaşadığı sağlık problemi sonrası geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-02-20 17:55

1 Şubat Cumartesi DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Milli güreşçi Taha Akgül: Eski performansıma en yakın şekilde olimpiyata gitmeye çalışacağım "Psikolojik korkuyu kısa sürede yeneceğim" "Ameliyat sürecim sancılı oldu" "İdmanlara başlayınca kendimi iyi hissedeceğim" Fizyoterapist Erdem Yörükoğlu: Taha güçlü bir sporcu Abdullah Çakmar: 2016'da nasıl altın madalya aldıysa şimdi de hedef altın madalya SÜPER LİG 14.00 Antalyaspor - İttifak Holding Konyaspor 17.00 Çaykur Rizespor - Beşiktaş 20.00 Trabzonspor - Fenerbahçe GALATASARAY 17.30 Sarı kırmızılılar, Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Spor 01-02-20 09:30

Yargıtay Üyesi Kodalak: FETÖ'nün yargı eliyle yaptığı ilk darbe Deniz Feneri'dir

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri, eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in, "FETÖ yöneticisi olmak" suçundan yargılandığı davada eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak ile eski HSYK üyeleri tanık olarak dinlendi - Eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı, Yargıtay Üyesi Kodalak: - "FETÖ'nün, AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanımıza yargı eliyle yaptığı ilk darbe Deniz Feneri soruşturmasıdır" - "Birol Erdem FETÖ'cü falan değildir. 2012'deki MİT krizinden itibaren net şekilde örgütle mücadeleyi başlatan tek bürokrattır" - "15 Temmuz'da Ankara Başsavcısıydım. Birol Erdem hakkında tek bir somut bilgi, belgeye ulaşsaydım gözünün yaşına bakmaz, alırdım"

Haber 13-01-20 14:21

Trabzonspor Yönetim Kurulu ile İstişare Kurulu bir araya geldi

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulunun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir toplantı düzenlendi.İstişare toplantısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcıları Ertuğrul Doğan, Emin Kahraman ve Müminhan Bilgin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan, Sertaç Güven, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer’in yanı sıra, eski başkanlardan Sadri Şener ile Salih Erdem, kurucu üyelerden Nizamettin Algan, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve üyeleri, İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer ve üyeleri, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Haluk Raci Gençosmanoğlu ve üyeleri, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu ve üyeleri, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ve üyeleri ile eski asbaşkanlardan Haşim Sayitoğlu, Ömer Gürsoy ve Erol Tuna ile eski yöneticiler ile birlikte TFF Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyükaydın ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu katıldı.Başkan Ağaoğlu’nun konuşmasıyla başlayan ve katılımcılarla karşılıklı olarak fikir alışverişinin gerçekleştiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Spor 04-01-20 16:43

Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı başladı

Kütahya’nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.Kaymakam Hasan Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım, Komiser Yardımcısı Erdem Metin ve Polis Memuru Mehmet Arı ile birlikte işi alan firma yetkilileri nezaretinde inşaatı gezerek bilgiler aldılar.Kaymakam Çiçek, ’’Emet Akpınar Mahallesi Termal Kent konutları karşısında inşaatı devam etmekte olan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının tamamlanması ile birlikte uzun süredir eski 1 nolu sağlık ocağında geçici olarak hizmet veren Emniyet Müdürlüğü, çok daha modern ve yeterli bir çalışma ortamına kavuşacak.

Yurthaber 21-12-19 11:38

Demirtaş’ın serbest kalmasını isteyen CHP’lilere tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, cezaevinde bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın rahatsızlanmasını fırsat bilerek serbest bırakılmasını talep eden CHP’li vekillere tepki gösterdi.15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, cezaevinde bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın rahatsızlandığını, gerekli tetkiklerin yapılmasına rağmen CHP’li vekil Eren Erdem ve Sezgin Tanrıkulu’nun hastalığı fırsat bilip serbest bırakılmasını talep etmesini eleştirdi.

Haber 03-12-19 12:53

Bakan Varank'tan Eren Erdem'e suç duyurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Haber 04-11-19 17:44

Bakan Varank’tan Eren Erdem hakkında suç duyurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında kendini hedef alan açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulundu.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, suç duyurusu dilekçesini Avukatı Ahmet Özel aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletti.

Haber 04-11-19 16:32

Eren Erdem'den tahliye sonrası açıklama

Kapatılan Karşı gazetesine yönelik davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ve dün akşam cezevinden tahliye edilen eski CHP Milletvekili Eren Erdem "Beraat edeceğimden eminim. Yargıtay'da halen daha vicdan sahibi hakimlerin olduğunu, en azından hukuka bağlı hakimlerin olduğunu son çıkan kararlarda gözlemledik." diye konuştu.

Haber 01-11-19 14:05

Eren Erdem cezaevinden çıktı

CHP Eski Milletvekili Eren Erdem hakkında verilen tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Haber 31-10-19 22:43

Eren Erdem tahliye edildi

489 gündür Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP eski milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem bugün hakkında verilen tahliye kararının ardından akşam saatlerinde cezaevinden çıktı.

Haber 31-10-19 20:58

Eski CHP Milletvekili Eren Erdem tahliye edildi

FETÖ’nün 17-25 Aralık sürecinde yasadışı ses kayıtlarını servis eden eski CHP Milletvekili Eren Erdem, infaz süresi göz önünde bulundurularak verilen tahliye kararın ardından Silivri Cezaevi’nden çıktı.FETÖ’nün 17-25 Aralık sürecinde yasadışı ses kayıtlarını servis ettiği dönemin Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni eski CHP Milletvekili Eren Erdem, hakkında ‘silahlı terör örgütüne yardım’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haber 31-10-19 20:14

Eski CHP Milletvekili Eren Erdem cezaevinden çıktı! İşte ilk fotoğraflar

Eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında verilen tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Haber 31-10-19 20:03

EREN ERDEM CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Haber-Kamera: Halil YILMAZ - Buğra BENLİOĞLU / İstanbul, DHA CHP Eski Milletvekili Eren Erdem hakkında verilen tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Haber 31-10-19 19:52

Eren Erdem'in tahliyesine karar verildi

  İSTİNAF Mahkemesi, CHP eski Milletvekili Eren Erdem'in yargılandığı davaya ilişkin yerel mahkemenin verdiği 4 yıl 2 aylık hapis cezasını onadı. Mahkeme, kararla birlikte tutuklu yargılanan Eren Erdem 'in tahliyesine karar verdi, yurt dışına çıkışı yasaklandı.

Haber 31-10-19 17:44

Son dakika: Eski CHP milletvekili Eren Erdem için tahliye kararı!

Son dakika haberine göre eski CHP milletvekili Eren Erdem'in infaz süresi dikkate alınarak tahliyesine karar verildi. Erdem, 489 gündür Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunuyordu. Erdem, tahliye kararının ardından Twitter hesabından "Son kararınız mı?" mesajını paylaştı. Eren Erdem hakkında verilen tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Haber 31-10-19 16:45