Eskisehir Tren Kazasi Haberleri

Sahibi kayıp ihbarı yapmıştı! Şaşkına çeviren görüntü... Kaçan yarış atı tren istasyonuna daldı

Avustralya’dan herkesi şaşkına çeviren görüntüler geldi. İlginç olayda, bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre atın sahibi olay öncesi kayıp ihbarında bulunmuştu.

Haber 2024-04-10 17:32:40

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 2024-03-29 10:42:50

SON DAKİKA! Tekirdağ'da hızlı tren çalışması sırasında göçük: 2 işçi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı, çalışması sırasında göçük meydana geldi. İlk bilgilere göre 2 işçi göçük altında kalmıştı. Saatler süren çalışmanın ardından 2 işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 2024-03-21 14:48:23

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Afyonkarahisar’da polis tarafından tren garında gözaltına alınan ve bavulundan 11 bin 200 adet uyuşturucu hap çıkan şahıs ile onunla bağlantılı olduğu belirlenen bir başka şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 2024-03-18 11:04:21

240 bin yolcu kapasiteli Sorgun YHT Garı hizmete açıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattı daha yapılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 Bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.

Finans 13-03-24 15:57

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına hizmet verecek Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart Çarşamba günü düzenlenecek törenlerle hizmete alınacağını bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 15:14

Bakan Uraloğlu süper hızlı tren projesini anlattı: Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı canlı yayında ulaşım projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Hedeflerinin toplam 29 bin kilometre raylı sistem olduğunu kaydeden Bakan Uraloğlu, "Ankara ile ilgili projelerimiz de var. Havaalanı metrosu konusunda çalışıyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, "Biz bir de süper hızlı tren düşünüyoruz. Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak" diye konuştu.

Haber 06-03-24 22:56

CHP lideri Özgür Özel'den sert tepki! Rezil bir karar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çorlu tren faciası davasındaki 19'uncu duruşmada davayı yerinde takip etti. Davanın bir kez daha ertelenmesine Özel'den çok sert tepki geldi. Özel, kararın seçimden sonraya kaçırıldığının altını çizerek, "Rezil bir karardır" ifadesinde bulundu.

Haber 29-02-24 14:50

Bu kazadan sağ kurtuldu... Tren, kamyonu ortadan ikiye böldü: Tüyler ürpertici olay saniye saniye kaydedildi...

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir kargo kamyonunun içinden tren geçti. Kamyonun ikiye bölündüğü kan dondurucu kaza anlarına dair görüntülerde şoförün yaptığı o hamlenin onu hayata bağladığı görüldü...

Trend 22-02-24 10:34

Batı Karadeniz turistik tren turu başlıyor

Batı Karadeniz’in doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için yeni bir turistik tren hattı yakında hizmete giriyor.

Yurthaber 21-02-24 09:50

Biden kimyasal felaket sonrası Cahit Aral'dan rol çaldı! Zehirli olmadığını göstermek için...

ABD'nin Ohio eyaletinde geçtiğimiz sene meydana gelen tren kazasında bölgeye kimyasal madde yayılmıştı. Olayın yıl dönümünde East Palestine bölgesine ziyarete gelen ABD Başkanı Joe Biden, endişeli halkı teskin etmek için bir bardak su ve kahveyi yudumlayarak içti. Bölge halkı suyun temiz olduğu konusunda şüpheli. Biden'ın bu tutumu, 1986 yılında meydana gelen Çernobil felaketi sonrası Karadeniz'de yaşayan halkı yatıştırmaya çalışan Sanayi Bakanı Cahit Aral'ı akıllara getirdi.

Haber 17-02-24 12:57

Bakım merkezindeki yaşlıya şiddet olayında kan donduran ifadeler

30 yıl önce Velimeşe’de geçirdiği tren kazasında iki bacağını birden kaybeden ve 2 yıldır Çerkezköy’de bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan’ın darp edildiği iddiasının ardından olayla ilgili 1 sağlık görevlisi tutuklanırken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı.

Yurthaber 16-02-24 15:03

3. köprüye tren hattı geliyor! Tarih verildi: ‘BAE ile kredi noktasında konuşuyoruz’

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor. Yavuz Selim Köprüsü'nden geçecek tren hattı projesinin bittiği bilgisini veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Birleşik Arap Emirlikleri ile kredi noktasında konuşuyoruz. Bu yıl içinde ihalesini yapar, başlarız” dedi.

Finans 08-02-24 15:32

Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı! Görüntüler ortaya çıktı

Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpma anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 03-02-24 19:07

Kırıkkale'de tren raydan çıktı, yürekler ağza geldi

Kırıkkale'de sabah büyük panik yaşandı. Ankara-Kırıkkale demiryolunda yük treni raydan çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Haber 02-02-24 09:12

Tekirdağ’da korkutan tren kazası! Beton mikseri ile çarpıştı…

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yolcu treninin beton mikseri ile çarpıştığı kazada yaklaşık 80 yolcu peronda alındı. Kazada hasar alan makinenin değişimi yapıldıktan sonra yolculuğa devam edeceği belirtildi.

Haber 28-01-24 08:01

Tekirdağ'daki tren kazası sanıklarının yargılanmasına devam edildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin haklarında kamu davası açılan 13 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 25-01-24 08:15

Karabük'te kayaların düşmesiyle kapanan demir yolunu kullanacak yolcular servislerle taşınacak

Karabük'te kayaların düşmesi sonucu kapanan demir yolunu kullanacak yolcuların, hat açılıncaya kadar tren istasyonları arasında servislerle taşınacağı bildirildi.

Yurthaber 08-01-24 09:51

Ankara-İzmir 3,5 saat olacak: Projenin yüzde 62'si tamamlandı, Bakan Uraloğlu tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankara- İzmir arasını 3,5 saate düşürecek hızlı tren hattı projesinin yüzde 62'sinin tamamlandığını söyledi. Uraloğlu, hızlı tren hattının 2026 yılında hizmete açılacağını duyurdu.

Finans 05-01-24 14:10

Tarihi Gar Binalarında restorasyon sürüyor

Tarihi tren garı binalarını dev bir sanat merkezine dönüştürecek restorasyon ve yeniden ihya çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, “Bu yapılar, Başkanımız Yücel Yılmaz’ın, şehrimizin kültür ve sanat tarihine bir armağanı olacak” dedi.

Yurthaber 05-01-24 14:01

Gaziantep'te tren raylarını çalmaya çalışan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tren raylarını çalmaya çalışan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Yurthaber 04-01-24 11:29

Japonya'da trende bıçaklı saldırı! Yaralılar var

Japonya’nın başkenti Tokyo'da bir trende bıçaklı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz bir kişinin, Yamanote Tren Hattı’nda seyreden trenin Akihabara İstasyonu'na geldiği sırada bıçakla çevredekilere saldırdığı ifade edildi. Olayda 4 kişi yaralanırken saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 03-01-24 19:02

Tarih belli oldu: Bir il daha hızlı trene kavuşuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Sivas'tan Malatya'ya gelecek olan 224 kilometre uzunluğundaki hızlı tren projemizi bitirdik. Proje onaylarını gerçekleştirdik. Çed sürecini bitirdik ve yatırım programına teklif ettik. Eğer imkan olur da 2024 yatırım programını alırsak ihalesini konuşacağız. 2024 olmasa 2025 yatırım programına kesinlikle alacağız.' dedi.

Finans 01-01-24 14:13

Doğum gününde bir aileyi yok etti! İki çocuğu ve eşini gözünü kırpmadan öldürdü... Cinayetleri adım adım planlamıştı

Hindistan'ın Thane şehrinde 29 yaşındaki Amit Bagdi oğlunun doğum gününde eşi ve çocuklarını öldürerek kayıplara karıştı. Cinayetleri adım adım planlayan Bagdi, olaydan 2 gün sonra Haryana'daki Hisar tren istasyonunda yakalandı. Katilin suçunu itiraf ettiği ifade edildi.

Trend 25-12-23 08:44

Trenle poz verirken canından olacaktı! Yanındakiler hiçbir şey olmamış gibi gülmeye devam etti

Adana'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Pozantı'da gezen fotoğraf tutkunu bir grup, trenin geldiğini gelince o anı ölümsüzleştirmek istedi. Raylara doğru elini uzatan kadının koluna tren çarptı. Yanındakiler ise o anlarda hiçbir şey olmamış gibi gülmeye devam etti. Yüreklerin ağza geldiği o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 19-12-23 18:33

Sosyal medya hesabına Noel ruhunu getirdi! Tren istasyonuna iç çamaşırıyla gidince olay oldu

Instagram’da 8 milyonu aşkın takipçisi bulunan Alex Mucci, Instagram'ın topluluk kurallarının sınırlarını zorlamayı seven isimlerden biri. Fenomen isim Noel ruhunu sosyal medya hesabından yansıtmak isterken kendisine has bir yöntem seçti. Fenomen isim tren istasyonuna iç çamaşırıyla giderek şov yaptı.

Trend 09-12-23 13:33

Engelli bireylerin kullanımına göre projelendirildi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı engelliler için hayata geçirilen çalışmaları açıkladı

Engellilerin ulaşım araçlarına erişimini kolaylaştırmak adına yeni adımlar hayata geçirilmeye devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ‘Millî Tren Projesi’ engelli bireylerin kullanımına göre projelendirildiğini ifade etti. Bakanlık ayrıca "Demiryolu ‘Erişilebilir Ulaşım’ çalışmaları ile 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcu seyahat etti” açıklamasında bulundu.

Haber 03-12-23 12:39

O Avrupa ülkesi kar altında! Tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi... Yolcular geceyi trenlerde geçirdi

Almanya’nın güneyinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi. Trenlerin Münih'in merkez tren istasyonuna ulaşamadığı belirtilirken Münih ile Baden-Württemberg eyaletinde bazı yolcuların geceyi trenlerde geçirmek zorunda kaldıkları öğrenildi.

Haber 02-12-23 17:50

Bülent Ersoy trene bindi, sosyal medya yıkıldı! Ekonomik kriz hepimizi vurdu

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Bülent Ersoy sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türkiye'de yaptığı ilk tren seyahatini paylaşan ünlü şarkıcının yayımladığı video gündem oldu. Bülent Ersoy'a gelen yorumlar da en az paylaşım kadar sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Magazin 26-11-23 17:08

Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı.

Yurthaber 23-11-23 13:55

Öğretmenlere yüksek hızlı tren indirimi ne zaman, hangi tarihe kadar? Bakan Uraloğlu duyurdu! Öğretmenler Günü'ne özel yüzde 50 indirim!

Öğretmenlere yüksek hızlı tren indiriminin ne zaman başlayacağı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile anahat trenlerinde öğretmenlere yüzde 50 oranında indirim uygulanacağı belirtildi. Birçok kişi internette "2023 öğretmenlere yüksek hızlı tren indirimi ne zaman?" gibi sorulara yanı arıyor. İşte YHT'de Öğretmenler Günü'ne özel yüzde 50 indirim uygulaması ile ilgili detaylar...

Finans 21-11-23 13:51

Eminönü’ne nasıl gidilir? Otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım

İstanbul’un gerek Anadolu yakasında gerekse Avrupa yakasında birçok önemli bölge bulunmaktadır. Eminönü de özellikle bünyesinde barındırdığı tarihi yapılarla öne çıkan semtlerden biridir. Özellikle meşhur meydanı pek çok turistin uğrak noktaları arasında yer almaktadır. Turistik bölgelerden biri olduğu için her zaman canlı ve hareketli bir yapıya sahiptir. Peki, Eminönü’ne nasıl gidilir, otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-23 20:26

Milli Banliyö Tren Seti 2024'te kullanılmaya başlanacak

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) tarafından tasarım ve prototip çalışmaları devam eden "Milli Banliyö Tren Seti"nin gelecek yıl tamamlanması ve ilk setlerin Gaziray Projesi'nde kullanılması planlanıyor.

Yurthaber 16-11-23 11:28

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada! 15 yaşındaki bisikletli hemzemin geçitten geçerken tren çarptı ... Mucizevi kurtuluş

Belçika'nın Wervik şehrindeki bir hemzemin geçitte bulunan güvenlik kamerasına kabus dolu anlar kaydedildi. 15 yaşındaki bisikletli bariyerleri, yanıp sönen uyarı ışıkları ve sesleri dikkate almadı. Yoluna devam eden 15 yaşındaki bisikletli hemzemin geçitten geçerken tren çarptı.

Trend 11-11-23 14:32

Atatürk'ü gördüğünü söyleyen 91 yaşındaki adamın sözleri duygulandırdı! Daha başka duygu

TV5 EGE kanalının gerçekleştirdiği bir sokak röportajında ismi açıklanmayan 91 yaşındaki bir adam Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüğü anı anlattı. Kocaelili olduğunu dile getiren 91 yaşındaki adam, Atatürk'ü beyaz bir tren içinde kepini çıkartıp sallarken gördüğünü söyledi.

Trend 09-11-23 13:17

Ardahan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü sahte kimlikle tren yolculuğunda yakalandı

Ardahan'da, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Kırıkkale'de trende yakalandı.

Yurthaber 09-11-23 08:01

Sosyal medya fenomeni Cris Galera önyargıları durdurmak istediğini söyledi! Bir anda tren istasyonunun ortasında göğüslerini gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cris Galera yine rahat durmadı. Sosyal medya fenomenlerine karşı önyargıyı protesto etmek isteyen Galera bir anda tren istasyonun ortasında göğüslerini gösterdi. O anları sosyal medyadan paylaşan fenomen isim gündem yarattı.

Trend 08-11-23 14:01

Marmaray'da arıza! Seferler tek hattan sağlanıyor

Gebze-Halkalı arasında sefer yapan Marmaray’a ait tren Mustafa Kemal durağında arıza yaptı. Arıza sonucu seferler Florya-Halkalı arasında tek şeritten sağlanıyor.

Haber 07-11-23 18:33

Tokat'ta trenin çarptığı kişi öldü

Tokat'ın Turhal ilçesinde tren çarpan kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 03-11-23 10:46

Ankara Emniyet Müdürlüğü, YHT Garı çevresinde şüpheli paket uygulaması yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı çevresinde güvenlik önlemleri alınarak bomba imha uzmanlarınca şüpheli paket uygulaması yapıldığını bildirdi.

Yurthaber 31-10-23 07:17

Hatay'da süslenen tren, Kurtuluş Savaşı'nda ilk kurşunun atıldığı Dörtyol'a öğrenci taşıdı

Hatay'da "Cumhuriyetin Aydınlık Yüzleri Tarihi Öğreniyor" projesi kapsamında süslenen tren, İskenderun'dan Kurtuluş Savaşı'nda ilk kurşunun atıldığı Dörtyol ilçesine öğrenci taşıdı.

Yurthaber 26-10-23 07:31

Brezilya'da liderleri öldürülen çete terör estirdi! Onlarca otobüs ve treni yaktılar, şehirde okullar kapatıldı

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Matheus da Silva Rezende adlı çete liderinin polis tarafından öldürülmesinin ardından çete üyeleri ortalığı savaş alanına çevirdi. Çete misilleme olarak şehrin farklı yerlerinde 35’ten fazla otobüs, tren ve 4 kamyonu ateşe verdi. Polis, saldırılarla bağlantılı 12 çete üyesini tutukladı. Şehirde saldırılar nedeniyle okullar da kapatıldı.

Haber 24-10-23 23:22

Yüksek hızlı tren için kampanya

Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ın YHT için başlattığı imza kampanyasına destek giderek artıyor. Yüksek Hızlı Tren’in Ankara, Gerede, Bolu, Düzce, Hendek, Sakarya, İzmit, Gebze, İstanbul istikametinden geçmesi için başlatılan imza kampanyası genişliyor.

Haber 24-10-23 14:50

Bir ülkeyi sarsan tren kazası! 10'dan fazla ölü 100'den fazla yaralı

Bangladeş’te korkunç tren kazası! Yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpışması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi de yaralandı.

Haber 23-10-23 19:09

İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya düşüyor... Uçak hızında süper hızlı tren! Beklenen tarih belli oldu

İstanbul-Ankara arası yolculuk süresi karadan da kısalıyor. Uçakla ortalama 1 saat süren yolculuk Süper Hızlı Tren ile de artık 1 saat 20 dakika sürecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, merakla beklenen dev projeler için tarih verdi. Bakan Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlamış olacağız. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek" diye konuştu.

Finans 23-10-23 08:05

Metro istasyonunda korkunç anlar! Yahudisin diyerek bir anda saldırdı... Tren bekleyen kadını tekme tokat dövdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde ismi açıklanmayan bir adam metro istasyonunda tren bekleyen bir kadına saldırdı. Polis, şoka giren kurbanın saldırgana neden kendisine saldırdığını sorduğunda "sen Yahudisin" dediğini ve bir anda kaçtığını söyledi. Kadın olaydan hafif bir şekilde yaralanırken şüphelinin her yerde arandığı belirtildi.

Trend 19-10-23 08:55

New York metrosunda kaos! Tanımadığı kadının arkasından yaklaşıp bir anda hareket eden trenin önüne itti... Durumunun kritik olduğu belirtildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletindeki bir metro istasyonunda yaşanan olaya ülke basının gündemine yerleşti. İstasyonda tren bekleyen hiç tanımadığı 30 yaşındaki kadının arkasından yaklaşan adam onu raylara doğru itti. 30 yaşındaki bir kadının, bir yabancının onu Manhattan metro istasyonunda hareket eden bir trene rastgele itmesi sonucu ağır yaralandı.

Trend 19-10-23 08:28

TCDD'den Marmaray'ın Tuzla istasyonunda doğal gaz kaçağı olduğu ihbarına ilişkin açıklama:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Tuzla istasyonu bölgesinde doğal gaz kaçağı olduğu ihbarı üzerine Tuzla-Gebze arası demir yolu hattının tedbir amaçlı tren trafiğine kapatıldığını bildirdi.

Yurthaber 17-10-23 14:56