Esrarengiz Olay Haberleri

Akıllara durgunluk veren olay! Belediye Başkanı, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki seçmene yumruk attı

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Antalya Serik'te akılalmaz bir olay yaşandı. Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan'a esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş oy vermeyeceğini söyledi. Gerekçe olarak da kızının haksız yere işten atılmasını gösterdi. Aputkan, bu sözlerin ardından 70 yaşındaki vatandaşa sinirlenerek üzerine yürüdü ve yumruk attı. O anlar ise kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Haber 2024-03-28 16:53:54

Maça ilk 11'de başlamıştı, attığı rövaşatayla olay olmuştu! Ancelotti'den maç sonu Arda Güler'e özel telefon

Kariyerine Real Madrid'de devam eden milli yıldız Arda Güler, A Milli Takım'ın son oynadığı Avusturya mücadelesine ilk 11'de başlarken karşılaşmanın oynanmasının ardından Ancelotti'den yıldız isme bir telefon geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-03-28 15:27:33

Cristiano Ronaldo'nun yeni aracı olay oldu! Sadece 599 adet üretildi, fiyatı dudak uçuklattı

Suudi Arabistan'da top koşturan Cristiano Ronaldo'nun lüks araç tutkusu bilinirken, Portekizli yıldız pahalı oyuncaklarına bir yenisini ekledi. İşte detaylar...

Spor 2024-03-28 14:30:10

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 2024-03-28 13:56:14

Bahçelievler’de korkunç olay: İş yerinden çıkan yanmış cesedin kimliği belirlendi

Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.

Yurthaber 28-03-24 13:44

İstanbul'da güpegündüz dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 7 kez bıçakladı: Ölmesi için başında bekledi

İstanbul'da sokak ortasında kan donduran olay! Başakşehir'de, 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Korkunç olayda 'amcaoğlu' detayı dikkat çekti.

Haber 28-03-24 11:33

Son dakika! İstanbul'da korkutan dakikalar... Yangın çıktı: 5 katlı binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber 28-03-24 10:29

420 gram altını çalındı! Olay anı herkesi şaşkına çevirdi! Yer Adana…

Adana’da yaşanan bir hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki Nur Sima K. parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altınını çaldırdı. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

Haber 28-03-24 10:25

Yer İstanbul Havalimanı, sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

Finans 28-03-24 08:39

Ümraniye’de aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar: 1’i ağır 2 yaralı

Ümraniye’de gece saatlerinde bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Olay sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-03-24 07:59

Almanya’da ikinci Solingen faciası! 2'si çocuk 4 Türk öldü, sebebi kundaklama…

Almanya'nın Solingen kentinde 2'si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşının öldüğü yangının kundaklama olduğu öğrenildi. Yangını kimin başlattığı henüz belirlenemezken yaşanan bu acı olay akıllara, 1993'te yaşanan ve 5 Türk'ün hayatını kaybettiği Solingen Faciasını getirdi. İşte Solingen’deki yeni facia ile ilgili detaylar…

Trend 28-03-24 07:45

Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alıyor! Sagittarius A* kara deliğinin net fotoğrafı paylaşıldı

Olay Ufku Teleskobu (Event Horizon Telescope-EHT), Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alan süper kütleli kara delik Sagittarius A*'nın net fotoğrafını paylaştı. Görsel sayesinde kara deliğin etrafındaki manyetik alanlar da gözlemlenebiliyor.

Haber 28-03-24 00:36

Ali Koç'tan olay yaratan ligden çekilme açıklaması! ''Sponsorlarımızdan onay aldık''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimali hakkında konuşan Ali Koç'un sözleri olay yarattı.

Spor 27-03-24 17:52

Yer: Antalya! Ortalık bir anda karıştı, çok sayıda yaralı var: 'Aracımın arkasında duranı vururum'

Antalya'da kıraathanede 2 grup arasında alacak anlaşmazlığından dolayı silahlı çatışma çıktı. Olayda 14 kişi yaralanırken 18 kişi gözaltına alındı. Bir görgü tanığı, "Buraya konuşmaya geldiler. Sonra biri araya giriyor ve arkadaşlarını çağırıyor. Bir anda olay patladı" diye konuştu.

Haber 27-03-24 17:17

Sabah dükkanı açınca neye uğradıklarını şaşırdılar! Görüntüleri izleyince... 'Midemizi bulandırdı, birçok şeyi çöpe attık'

Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-24 16:05

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova'dan Fenerbahçe'ye gönderme! Paylaşımı olay oldu

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunurken, Morova'nın paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 15:34

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük! 3 işçi hayatını kaybetti... Yürek yakan görüntü

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken, toprak altında kalan 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 27-03-24 15:01

Antalya’da akıllara durgunluk veren olay! Okula giden kız çocuğuna böyle saldırdı…

Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz bir kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anı, kameraya yansıdı. Olaya şahit olan mahalleli Özlem Karayalçın, açıklama yaptı.

Haber 27-03-24 14:15

Sinop’ta şüpheli çanta paniği

Sinop’ta şüpheli çanta paniği yaşandı. Olay, saat 13.30 saatlerinde Sinop kent merkezi Bahçeyolu Sokak’ta meydana geldi.

Yurthaber 27-03-24 14:12

Yer: Fatih! Telefoncuda kadına darp... Kılıf iadesi yüzünden başlamış! Görüntüler sonrası Valilik'ten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valiliği de Fatih'te kadının darbedildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 27-03-24 12:19

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 27-03-24 11:21

Dilenci dehşeti! Kendisine para vermeyen kadını bıçakla yaraladı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Lokantada 28 yaşındaki Serap Güçlü, yanına gelen ve para isteğini geri çevirdiği dilenci Hayriye K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sağ bacağından yaralanan Güçlü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli kadın ise kısa sürede yakalandı. Olay anı ise lokantanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-24 00:09

Komşuların gürültü kavgası cinayetle bitti! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Denizli'de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan adam dehşet saçtı. Motosikletin egzozundan çıkan yüksek ses nedeniyle oğlunu azarlayan komşusu İbrahim Kızılkaya'yı (67) tabancayla vurarak öldüren, olay yerinde bir kişinin de yaralanmasına neden olan Hasan Ersoy (30) tutuklandı.

Haber 26-03-24 23:19

Yer: Ankara! Sedyeden düşüp ölmüştü: Eşinden 'ihmal' tepkisi! Sedyeye benzer bir hali yoktu, ayar yapıyorlardı

Ankara'da muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düşerek hayatını kaybeden 91 yaşındaki Muarrem Demir'in 82 yaşındaki eşi Meliha Demir, yaşanan elim kazada ihmal olduğunu ifade etti. Olay anında hastane görevlilerinin sedyeyle uğraştığını ifade eden Demir, "O yana bu yana uğraştılar. Sonra aşağı kafasının üstüne düştü. Hemen orada soluğu kesildi. Ağzında kan geldi." dedi. Kazanın diğer ayrıntıları da Demir'in ifadesiyle uyuşur nitelikte...

Haber 26-03-24 14:57

Türkiye'de de şubeleri var... Lüks oteldeki havuzda korkunç ölüm! Annesiyle dakikalar önce mutluluk pozu vermişti

Türkiye'de de şubeleri bulunan ve dünyanın en bilinen otel zincirlerinin başında gelen otelde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte gittiği tatilde, havuzda eğlenen 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğu feci bir şekilde hayatını kaybetti. Bir anda havuzun dibine çekilen küçük kız herkesin gözü önüne can verdi. Geriye ise annesi ile dakikalar önce çekilmiş olduğu fotoğraf karesi kaldı.

Haber 26-03-24 14:04

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-24 12:45

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi! 'Çeyiz' paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak edilirken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan hamle geldi.

Magazin 26-03-24 11:25

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-24 10:48

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-24 08:34

Murat Ünalmış'tan olay hareket! İBB Başkan adayı Murat Kurum'un afişlerini çöpe atıp...

Gülcemal, Bir Zamanlar Çukurova ve Deli Gönül gibi yapımlarla tanınan Murat Ünalmış son paylaşımıyla gündem oldu. Yerel seçimler öncesinde kapısına Murat Kurum'un hediyelik eşya ve broşürleri asılan Ünalmış çok sinirlendi.

Magazin 26-03-24 07:26

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Mersin'de işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Haber 25-03-24 22:11

4 katlı yeni bina yan yatmaya başladı! Hızla ekipler sevk edildi... Tedirginlik yaratan görüntü

Mersin'in Erdemli ilçesinde yeni yapılan 4 katlı bina yan yatmaya başladı. Binanın etrafına şerit çekilerek güvenlik önlemi alınırken yaşanan olay tedirginlik yarattı. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde hafif yan yatan 4 katlı boş binayla ilgili inceleme başlattı. Diğer yandan bina, belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Rüştü Çınar, kontrolsüz bir şekilde çalışmanın sonucu binanın yan yattığını söyledi.

Haber 25-03-24 16:33

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik'ten olay açıklamalar! Bıçak kemiğe dayandı, 2 Nisan'da bitiriyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekil Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına dair sert açıklamalarda bulundu. Bilecik açıklamasında "Artık bıçak kemiğe dayandı" ifadelerini kullandı.

Spor 25-03-24 15:58

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı! Olay iddia: Evimizin kapısına dayanarak tehdit...

Fenomen Banu Parlak hakkında yeni iddia gündem oldu. Banu Parlak’ın tasmasız ve ağızlıksız köpeği Emin Kılıç'ın küçük köpeğine saldırdı. Kılıç, Parlak’ın olayın yayılmaması için tehditler savurduğunu iddia etti.

Magazin 25-03-24 15:01

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 25-03-24 13:01

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sonunda isyan etti! Ligden çekilme konusunda ilk kez konuştu... Galatasaray'a olay sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sarı-Lacivertliler'in gündemine dair konuşurken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kartal açıklamasında ligden çekilme konusuna da değinirken, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray için de sert ifadeler kullandı. İşte İsmail Kartal'ın o sözleri...

Spor 25-03-24 12:31

Müjdat Gezen'in sözlerine Turabi'den yanıt geldi! Poyraz'ı savundu: Aç kalmış bir yarışmacının...

Survivor'da Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması olay olmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen de konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Gezen'in sözlerine Turabi'den yanıt geldi.

Magazin 25-03-24 12:26

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 25-03-24 10:59

Beşiktaş’ta dehşete düşüren olay! Fren yerine gaza basan sürücü bir kadına çarpıp eve daldı

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.

Haber 25-03-24 10:44

Rusya'yı kana bulamışlardı! O teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıktı: Cinsel organına elektrik verilmiş, kulağı kesilmiş...

Rusya'da yaşanan kanlı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 137'ye yükseldi. Olay sonrası saatler içerisinde yakalanan teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. IŞİD militanı oldukları öğrenilen teröristlerin yakalandıktan sonraki sorgu görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganlardan birinin sorgu sırasında cinsel organına elektrik verildiği ve başka birinin kulağının kesildiğine dair görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Haber 25-03-24 09:32

Antalya'da feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 3 ölü

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2’si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber 25-03-24 08:59

Üç partiden milletvekilleri olay yerine geldi! Bursa'da işçi krizi: Kendilerini vinçlere kilitlediler

Bursa'da işçi krizinde gerginlik yaşandı, devreye önce polisler, ardından AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri girdi. İşten çıkarıldıklarını öne süren işçiler kendilerini vinçlere kilitleyerek limanı terk etmemek için direndi.

Finans 25-03-24 08:55

Kilo almasıyla gündeme geliyordu! Selena Gomez önce paylaştı olay olunca sildi

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez son olarak sütyenli hallerini paylaştı. Ancak şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada gündem olunca ve son hali de çok fazla yorum alınca Gomez paylaşımları sildi.

Magazin 25-03-24 08:03

Aksaray'da korkunç olay! Önce kolunu sonra da bedenini kaptırdı

Aksaray'da bir kişi, yem karma makinesine önce kolunu daha sonra da bedenini kaptırdı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine makine durdurulurken işçi Mehmet Koyuncu hayatını kaybetti.

Haber 24-03-24 23:16

Poyraz'ın hırsızlığı Survivor'da olay olmuştu! Müjdat Gezen'den Acun Ilıcalı'ya sert sözler: 'Bence +18 rakamını bu programa koymalılar'

Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'da Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması çok konuşulmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen bir açıklama yaptı. Ilıcalı'ya tepki gösteren Gezen "Bence +18 rakamını bu programa koymalılar" dedi.

Magazin 24-03-24 20:41

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-24 19:43

Polislerin üzerine otomobil sürdü, ortalık bir anda karıştı! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili süren ve olaya müdahale etmek isteyen bir kişiye de çarpan sürücü kaçtı. Otomobilin çarptığı kişi yere düşerek ezilmekten son anda kurtuldu. Olay kameraya yansırken, şüpheli sürücü kaçtı. Şüphelinin kullandığı otomobil 1 kilometre sonra terk edilmiş olarak bulundu. İşte korku dolu o anlar...

Haber 24-03-24 17:59