Esslingen Haberleri

Almanya'da ölen Trabzonlu 4 kişilik aile, son yolculuğuna uğurlandı

ALMANYA'nın Baden-Württemberg eyaletinin Esslingen kentindeki evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk (30) ile eşi Filiz (30) ve çocukları Mert (6) ve Rana’nın (4) cenazeleri, memleketleri Trabzon’un Dözköy ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 2018-02-08 21:30:02

Öztürk Ailesine Son Veda

Almanya’nın Esslingen kentinde geçtiğimiz Pazartesi günü evlerinde ölü bulunan ve daha sonra yapılan incelemede karbonmonoksit...

Yurthaber 2018-02-08 17:17:43

Almanya'da ölen Trabzonlu 4 kişilik aile, son yolculuğuna uğurlandı

ALMANYA'nın Baden-Württemberg eyaletinin Esslingen kentindeki evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk (30) ile eşi Filiz (30) ve çocukları Mert (6) ve Rana’nın (4) cenazeleri, memleketleri Trabzon’un Dözköy ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 2018-02-08 17:08:24

Öztürk ailesine son veda

Almanya’nın Esslingen kentinde geçtiğimiz Pazartesi günü evlerinde ölü bulunan ve daha sonra yapılan incelemede karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri belirlenen Öztürk ailesinin dört ferdi bugün dualarla memleketleri Trabzon’da son yolculuklarına uğurlandı.Cenazeleri Almanya’dan getirilen Turgay (29) ve eşi Filiz Öztürk (29) ile çocukları Mert (5) ve Minel Öztürk (3) için bugün ikindi namazı sonrasında Trabzon’un Düzköy ilçesi Çal mahallesindeki Çal İlk/Ortaokulu bahçesinde cenaze namazı kılındı.

Haber 2018-02-08 16:24:12

Diğer Haber Etiketleri

Almanya’da ölen Türk aile dualarla Trabzon’a uğurlandı

Almanya’nın Esslingen kentinde Pazartesi günü evlerinde ölü bulunan Öztürk ailesinin dört ferdi dualarla memleketleri Trabzon’a uğurlandı.Karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk (29), Filin Öztürk (29), Mert Öztürk (5) ve Minel Öztürk’ün (3) cenaze namazları Stuttgart Feuerbach Yeni Cami’de kılındı.

Haber 07-02-18 16:12

Vekillerden acılı aileye taziye ziyareti

Almanya’nın Esslingen kentinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Öztürk Ailesi’ne AK Partili ve CHP’li vekiller başsağlığı ziyaretinde bulunarak taziyelerini bildirdiler.Evladını, gelinini ve iki torununu kaybeden acılı baba Salih Öztürk bu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyuoğlu ve Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Württember Bölge Başkanı Cahit Öner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk (29), Filiz Öztürk (29), Mete Öztürk (5) ve Minel Öztürk’ün cenaze namazları Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DITIB) bağlı Stuttgar Feuerbach Yeni Cami’de kılınacak namazın ardından naaşlar memleketleri Trabzon’a gönderilecek.

Haber 06-02-18 20:52

Öztürk ailesi bir gün önce ölmüş olabilir

Almanya’nın Esslingen kentinde karbonmonoksit gazında hayatlarını kaybeden ve dün öğle saatlerinde evlerinde ölü bulunan dört kişilik Öztürk ailesinin bir gün önce öldükleri ihtimali olduğu dile getirildi.Komşuları son iki gündür evden herhangi bir ses gelmediğini akşam ışıkların yanmadığını söyledi.

Haber 06-02-18 14:18

Gurbetçi aile, yıllardır o evin hayalini kuruyormuş

ALMANYA'nın Baden-Württemberg eyaletinin Esslingen kentinde, karbonmonoksit gazından zehirlenen Turgay Öztürk (30) ile eşi Filiz (29) ve çocukları Mert (6) ve Rana'nın (4) ölüm haberi, Trabzon'un Düzköy ilçesindeki yakınlarını üzüntüye boğdu.

Haber 06-02-18 12:39

Almanya’da 4 kişilik Türk ailenin hayatını kaybetmesi

Türkiye’nin Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı, Almanya’nın Esslingen kentinde 4 kişilik Türk ailenin karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.Türkiye’nin Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı, Almanya’nın Esslingen kentinde 4 kişilik Trabzonlu Öztürk ailesinin karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmesinin ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Haber 05-02-18 19:37

Almanya’da Türk aile evlerinde ölü bulundu

Almanya’nın Esslingen şehrinde 4 kişilik Türk aile evde ölü bulundu.Olay, Esslingen şehri Obertürkheim Caddesi’nde bir evde meydana geldi.

Haber 05-02-18 17:53

Almanya'da Türk aile evlerinde ölü bulundu

Esslingen kentindeki evlerinde cansız bedenleri bulunan 2'si çocuk 4 kişilik ailenin, ilk incelemelere göre karbonmonoksitten zehirlendikleri ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi

Haber 05-02-18 17:40

Sığınmacıların kaldığı evde yangın çıktı: 2 yaralı

Almanya'nın Esslingen şehrine bağlı Altbach kasabasında bulunan sığınmacıların kaldığı bir evde çıkan yangında, iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Haber 05-01-14 18:06