Estetik Operasyonlar Haberleri

Gümrük Muhafaza ekipleri, iki haftada 142 milyon liralık kaçakçılık girişimini engelledi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri operasyonlar sonucu, son iki haftada yaklaşık 142 milyon liralık kaçakçılık girişime engel oldu.

Yurthaber 2024-03-28 09:45:07

700 bin TL'lik yüz gerdirme ameliyatı ile gündemdeydi! Selen Görgüzel şarkı söylerken kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor' diyen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırmıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-03-27 16:59:53

Ukraynalı kadın Antalya'da 2+1 ev kiraladı... Baskında daireden çıkanlar şoke etti! Bakın neye dönüştürmüş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi. Kiraladığı evi iş yerine çevirerek ruhsatsız ve belgesiz olarak işlem yaptığı belirlenen Ukraynalı kadın hakkında işlem başlatıldı.

Haber 2024-03-27 11:43:57

Estetik ameliyatı 9 saat sürdü! Selen Görgüzel yapılan tüm işlemlere bakın kadar ödemiş?

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme geldi. İddiaya göre tam 9 saat süren ameliyat 700 bin liraya mal olmuş.

Magazin 2024-03-23 13:54:40

Selen Görgüzel, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştı! Spermden sonra şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şarkıcı bu kez estetik ameliyatı oldu. Yüzünü ve boynunu gerdiren şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

Magazin 22-03-24 15:06

Çevrimiçi çocuk istismarından bahis oyunlarında usulsüzlüğe! 14 ilde düğmeye basıldı, teker teker yakalandılar

14 ilde Sibergöz-28 operasyonu düzenlendi. Operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan 34 şüpheli yakalandı.

Haber 22-03-24 14:50

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-24 12:54

Değişimiyle gündemdeydi! Cenk Eren estetik ameliyatları için bakın ne kadar ödemiş

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Cenk Eren son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Estetikli ünlüler kervanına katılan Eren, son haliyle herkesi şaşırtmıştı. Yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü ismin ameliyatlarının faturası ortaya çıktı.

Magazin 22-03-24 12:27

Kayseri'de bir kadının estetik ameliyatı olduğu hastanede ölümüyle ilgili soruşturma açıldı

Kayseri'de bir kadının estetik ameliyatı olduğu hastanede yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 21-03-24 12:44

Bakan Yerlikaya ‘3 suç örgütü çökertildi’ diyerek duyurdu! 5 ilde ‘Mahzen-16’ operasyonları…

Suç örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 21-03-24 08:20

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 19-03-24 13:59

Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor, ne denetim var ne estetik

Para kazanma hırsı, belediyenin denetim yapmaması, eskiden tarımla anılan Sapanca’yı adeta mahvetti.

Yurthaber 19-03-24 12:06

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

4 ilde Mahzen-12 operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Mahzen-12 operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 3 organize suç örgütü çökertilirken 22 şüpheli yakalandı.

Haber 18-03-24 08:22

Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı, Cenk Eren son haliyle dile düşünce...

Gökhan Özen, Rafet El Roman ve şimdi de Cenk Eren... Estetik yaptıran ünlü erkeklere Cenk Eren de dahil oldu. Cenk Eren'in estetikli son halini görenler şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Cenk Eren sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 17-03-24 13:28

Mine Tugay estetik yaptırdığına pişman oldu! Gözaltına yaptırdığı dolgu donunca...

Gözaltına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçiren Mine Tugay yaşadıklarını paylaştı. Daha önce Yalı Çapkını dizisindeki görüntüleriyle ekrana gelen güzel oyuncu estetik yaptırdığını pişman oldu.

Magazin 17-03-24 13:25

75 ilde düğmeye basıldı! Yüzlerce silah ele geçirildi, 1000'den fazla gözaltı var

Ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik 75 ilde operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 844 silah ele geçirildi, 1031 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 11-03-24 09:04

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 08-03-24 08:14

Kalça ölçüleri nedeniyle eleştirilen fenomen Gracie Bon inanmayanlara olay yaratan bir hareketle cevap verdi... Bel ölçülerini gösterdi

Geçirdiği sayısız estetik operasyonun sonrasında kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşen Gracie Bon, kendisini eleştirenlere ve bel ölçülerinin gerçek olmadığını iddia edenlere olay yaratan bir hareketle cevap verdi. Fenomen isim pantolonunu indirerek göbek bölgesini gösterdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede gündem yarattı.

Trend 06-03-24 11:27

Estetik ameliyattan sonra burnunun yeni görüntüsünü paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Burun estetiği rezaletim

Sosyal medyada burun estetiği yaptırdıktan sonra yeni halini paylaşan bir kadının gönderisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerini "Burun estetiği rezaletim" diyerek paylaşan kadın sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 05-03-24 09:25

11 ilde NARKOÇELİK-4 için düğmeye basıldı! 27 kişi yakalandı

Uyuşturucu imalatçıları ve tacirlerine yönelik 11 ilde NARKOÇELİK-4 operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 27 kişi yakalandı.

Haber 05-03-24 09:06

İsveç'ten İstanbul'a geldi, özel hastanede 3 ayrı estetik ameliyat oldu! Bir gün sonra otelde hayatını kaybetti

İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede 3 ayrı estetik ameliyat olan 33 yaşındaki kadın, 1 gün sonra otelde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının ailesi olaya ilişkin avukatları aracılığı ile şikayetçi oldu. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikayet dilekçesinde “Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır” ifadelerine yer verilerek sorumluların cezalandırılması talep edildi. Hastanenin de 6 bin 490 Euro‘yu elden nakit olarak aldığı iddia edildi.

Haber 04-03-24 20:24

Gözaltına alınan fenomenler kervanına bir isim daha katıldı! Lüks araba ve tabanca detayı...

Son dönemde tepki çeken paylaşımlarla gündeme gelen fenomenlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Son olarak Adana'da lüks bir aracın içinde tabancayla poz veren Aleyna Kanko gözaltına alındı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin eski olduğunu söyleyen Kanko ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 04-03-24 16:47

Yonca Evcimik de estetik kervanına katıldı! 60 yaşındaki şarkıcı bambaşka biri oldu

Son dönemde ünlüler arasında popüler olan estetik furyasına 60 yaşındaki Yonca Evcimik de dahil oldu. Yüzünü gerdirerek bambaşka bir görünüme kavuşan Evcmik'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-24 16:09

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu estetik yanıtıyla gündemde! Eski hali olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncularından Sıla Türkoğlu son dönemde estetikleriyle gündeme geliyor. Rol arkadaşı Evrim Alasya estetik göndermeli paylaşımından sonra gözler Sıla Türkoğlu'na çevrildi. Sıla Türkoğlu estetik yanıtıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-03-24 08:19

Bakan Yerlikaya duyurdu! 20 ilde operasyon: 146 gözaltı

Operasyonlar kesintisiz devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Adana merkezli 20 ilde yapılan operasyonda 146 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 02-03-24 08:19

Sultangazi caddeleri yeni bir görünüme kavuştu

Sultangazi Belediyesi, caddeleri ışıl ışıl bir görünüme kavuşturuyor. 57 cadde ve sokakta tamamlanan çalışmalar ile ilçe estetik bir görünüme kavuştu.

Yurthaber 01-03-24 14:35

Banyonuza düzen getirecek size kolaylık sunacak ürünler

Şık ve fonksiyonel bir banyo dizayn etmek sandığımız kadar kolay değil. Estetik ya da işlevsel açıdan beğendiğimiz ama günün sonunda banyomuzda karmaşa yaratan pek çok eşya var. Biz de bu konuya kesin bir çözüm sunmak için banyonuzun tasarımı nasıl olursa olsun, her banyoya uyum sağlayacağından emin olduğumuz işlevsel ürünleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım.

Haber 01-03-24 12:27

Fatih Ürek filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü! Paylaşımına yorum yağdı

Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı paylaşımında filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-03-24 10:41

SON DAKİKA | Pekmez Kardeşler suç örgütü çökertildi! Ankara'da Mahzen-1 operasyonu

Son dakika haberi: Ankara’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-1” operasyonunda “Pekmez Kardeşler” Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucu organize suç örgütünün elebaşları ve üyesi olan 26 şüpheli yakalandı.

Haber 01-03-24 08:32

Amerikalı bir estetik cerrahının yaptığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada gündem oldu! Gören tanımayadı... Oğlu zannettim

Sosyal medyada paylaşılan bir estetik operasyonunun sonuçları kullanıcılar arasında popüler oldu. Amerikalı bir cerrahın uyguladığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada çok konuşuldu. İsmi açıklanmayan hastanın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend 24-02-24 11:50

Başkentte çok sayıda kaçak sigara ve malzemesi ele geçirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen operasyonlar sonucunda çok sayıda sigara ve sigara malzemesi ele geçirildi.

Yurthaber 23-02-24 11:06

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-02-24 08:38

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle olay olmuştu! Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Magazin 13-02-24 14:00

Yeni tehlikenin adı: İran botoksu! Ucuz olduğu için tercih ediliyor ama... Uzmanlar uyardı

Botoks son yılların en çok tercih edilen estetik işlemlerinden. Yaşlanmak ve kırışmak istemeyen pek çok kişi botoks uygulamasına başvuruyor. Ancak botoks yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Botoksun hekimler tarafından yapılıyor olmasına ve ilacın Bakanlık onaylı olmasına özen göstermek gerekiyor. Çünkü son dönemde yeni bir tehlike ortaya çıktı. O da; İran botoksu. Uzmanlar; Türkiye'ye kaçak yollarla gelen bu botoksun komplikasyonlara neden olabildiğini belirtiyor.

Kadin 12-02-24 16:29

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-02-24 20:18

Her sofrada mutlaka olmalı! Sofranıza şıklık, yemeklerinize lezzet katacak tuz biber değirmen setleri

Tuz ve biber değirmen setleri, yemeklerinizin tadını zenginleştirmenin en pratik ve keyifli yollarından birisi. Yemeğin lezzetini artırmanın yanında estetik görünümleriyle de mutfak ve sofralara şıklık katan baharat değirmenlerini sizler için derledik. Manuel modellerden otomatik ve ışıklı tasarımlara kadar birçok seçenek arasından size en uygun olanı seçerek mutfak deneyiminizi daha da keyifli hale getirmenizi sağlayacak 10 değirmen modeline gelin, birlikte bakalım.

Yemek 08-02-24 16:08

İstanbul sokaklarında ameliyat kıyafetli şüpheli! Parayı ödememek için kendini bu halde sokağa attı

İstanbul'da dün akşam enteresan bir firar girişimi yaşandı. Estetik olmak için bir hastaneye başvuran ardından bıçak altına yatan yabancı uyruklu kadın operasyonun ardından ameliyat kıyafetiyle kendini sokağa attı. Çalışanlar tarafından yakalanan şüphelinin parayı ödememek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Yakalandığında küfürler savuran şüphelinin sokaktaki fotoğrafları ise dikkat çekti.

Haber 08-02-24 09:38

Estetik operasyonlarıyla bambaşka biri olan türkücü Songül Karlı ev halini paylaştı! Kimse ona benzetemedi

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren türkücü Songül Karlı son olarak ev halini paylaştı. Karlı'nın gözlük taktığı fotoğrafını yine hiç kimse türkücüye benzetemedi.

Magazin 07-02-24 18:40

Buse Varol Estetikte son nokta dedi ameliyatı eşi Alişan yaptı! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlendi. Çift sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ara ara gündem olmayı başarıyor. İkilinin son paylaşımı da gündem oldu. Varol, eşiyle beraber çektiği son videoda estetik operasyonları ti'ye alan bir paylaşım yaptı. Çiftin eğlenceli paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 02-02-24 18:19

Estetik itirafıyla olay olmuştu! Dilan Çiçek Deniz iddialı tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde yüzündeki değişikliklerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi' açıklamasıyla uzun süre konuşuldu. Dün akşam galaya katılan Deniz iddialı tarzıyla geceye damga vurdu. Mini şortu ve beyaz gömleğiyle beğeni toplayan güzel oyuncuya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 10:18

Yüzündeki değişim dikkat çekmişti... Dilan Çiçek Deniz'den estetik itirafı: Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz özel hayatı ve yaptırdığı estetik müdahaleleriyle sık sık gündeme geliyordu. Oyuncu son olarak Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Deniz yaptırdığı estetik müdahale hakkında konuştu. Oyuncu aldığı eleştiriler hakkında "Benim için inanılmaz zor bir süreçti" dedi.

Magazin 30-01-24 17:37

Yeliz Yeşilmen taytını giyip boy gösterdi! Silikonlu iç çamaşırı mı giydin? yorumu gelince...

"Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle ünlü erkeklerin estetik yaptırmasına isyan eden Yeliz Yeşilmen, sosyal medyayı salladı. Yeliz Yeşilmen taytının reklamını yaparken "Silikonlu iç çamaşırı mı giydin?" yorumları aldı.

Magazin 30-01-24 14:12

83 yaşında yüz ve boyun gerdiren Bedia Akartürk'ün son hali dikkat çekti!

Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar almış ve estetik ameliyatı olmuştu. 83 yaşında yüz gerdirme ameliyatı geçiren Bedia Akartürk yeni haliyle Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu. Son hali dikkat çekti.

Magazin 27-01-24 15:49

Eski sevgilisi 'Şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü' demişti! Özel tasarım vajina ameliyatı yaptırdı... Kabusu yaşıyor

Avustralya'da yaşayn 47 yaşındaki Vanessa Vaugh isimli bir kadın 20'li yaşlarındayken eski sevgililerinden birinin ona vajinası için "şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü" yorumunu yapınca estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Sevgilisinin sözleri üzerine özel tasarım vajina ameliyatı olan Vaugh, cinsel hayatının tamamen bittiğini söyleyerek genç kadınları uyarmak istediğini dile getirdi.

Trend 27-01-24 13:54

Kalça ölçüleriyle gündem yaratan sosyal medya fenomeni Gracie Bon, havayolu şirketlerine seslendi! Uçakların daha büyük koltuklara ihtiyacı var

Geçirdiği sayısız estetik operasyonun sonrasında kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşerek fenomene dönüşen Gracie Bon, Instagram hesabından uçak yolcuğu yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Uçakta rahat edemeyen fenomenin paylaşımı gündem oldu.

Trend 26-01-24 15:46

İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim dikkat çekmişti! Estetik iddialarına böyle yanıt verdi

İsmail Hacıoğlu, başrolü olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına, yeniden bir araya geldiği eski eşi Duygu Kumarki ile katılmıştı. Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim ise sosyal medyada gündem oldu. Kumarki estetik iddialarına böyle yanıt verdi.

Magazin 24-01-24 12:14