Etek Haberleri

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-2023 16:24

Yok artık dedirtti! Eteği giyip park halindeki otomobili böyle çaldı

Zonguldak'ta etek giyip park halindeki otomobili çalan hırsız, 82 saatlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu yakalandı. Başka renge boyandığı tespit edilen otomobilin şase numaralarının da kazındığı ortaya çıktı.

Haber 29-09-2023 22:44

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

O ülke fena karıştı! Dev kulübün başkan yardımcısı, federasyon başkanına etek fırlattı! 'Çıkarken giysin!'

Yunanistan Futbol Federasyonu liderliğinde kulüpler ve yabancı merkez hakem kurulları, Yunanistan Ligi'nde görev yapan hakemler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Tansiyonun oldukça yüksek olduğu toplantıda Olympiakos'un başkan yardımcısı Kostas Karapapas, federasyon başkanı Takis Baltakos'a etek fırlattı ve ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 29-03-2023 17:37

Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerileri

Birbirinden şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece biraz ilham. Tarzınıza yeni bir soluk getirecek kıyafet önerileriyle harikalar yaratmaya hazırsanız Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerilerini incelemelisiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 25-11-2022 17:52

Dünya bu balığı arıyor! Eteğin içine sıkışan köpekbalığı uzmanlar tarafından bulunmazsa ölebilir

Sosyal medyadan paylaşılan okyanusta bir eteğe dolanan köpekbalığının görüntüsü kısa sürede gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından eğlenceli bulunan görüntü uzmanları adeta harekete geçirdi. Deniz biyologları solungaçları eteğe sıkışan köpekbalığının hayati riskle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Trend 15-11-2022 13:18

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

Cinsel saldırı sanığı avukattan iş başvurusunda etek şartı! 'Burası ciddi bir iş yeri'

Ankara'nın Çankaya ilçesinde avukat M.T.S. (79), iddiaya göre hukuk bürosuna iş başvurusunda bulunan avukat E.B.'nin kalça ve göğüs bölgesine dokunarak taciz etti. E.B.'nin şikayeti üzerine M.T.S. hakkında, dava açıldı. Davada daha önce M.T.S.'nin yanında çalışan avukat S.Ö. tanık olarak dinlendi. Avukat S.Ö., "Sanık, iş başvurusunda bulunan kadın avukatlardan işe başlamaları halinde etek giymelerini isterdi ve gerekçe olarak da büronun ciddi bir iş yeri olduğunu söylerdi" dedi.

Haber 08-11-2022 13:30

Yargı dizisinin son bölümünde Ceylin karakterinin giydiği kıyafetlere alternatif ürün önerileri

Son zamanların en sevilen dizilerinden Yargı; sadece hikâyesiyle değil, karakterlerin tarzıyla da dikkat çekiyor. Dizinin en sevilen isimlerinden Ceylin'in son bölümlerde giydiği kıyafetler, günlük stile ilham veriyor. Güzelliğiyle öne çıkan Ceylin karakterinin tarzı, seyircinin de ilgisini çekiyor. İşte, Yargı dizisinin güzel oyuncusu Pınar Deniz'in giydiği o kıyafetlere alternatif öneriler...

Magazin 25-10-2022 16:29

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27

Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmayacağınız şık ve rahat parçalar

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle kıyafetlerde de değişikliğe gitmenin zamanı geldi. Soğuk havalarda en çok işinize yarayacak ve aynı zamanda şıklığınızı yansıtacak birbirinden güzel ürün önerileri ile karşınızdayız. Kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken bu kurtarıcı ürünler sayesinde dolabınızı soğuk havalara karşı hazırlayabilir ve sonbahar tarzınızla beğeni toplayabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 15:26

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Metroda mide bulandıran görüntü! Herkesin içinde jileti çıkarıp...

Kanada'da metroda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görüntülerde bir kadının herkesin içinde şortunu indirip etek tıraşı yaptığı görüldü. O anlar ise sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Haber 31-08-2022 19:53

Hem güzel gözükmenizi sağlayacak hem rahat hissettirecek kıyafet önerileri

Kıyafetler insan yaşamı için oldukça önemli çünkü nasıl göründüğünüz, girdiğiniz ortamdaki insanların sizin ile ilgili ilk izlenimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle pek çok insan, çevresi tarafından beğenilmek istiyor. Fakat elbette tek önemli olan şey güzel görünmek değil. Kıyafet seçiminde konfor da önemli bir husus. Size bu imkânları sunacak birçok kıyafet bulunuyor. Haydi gelin, şıklığı ve verdiği konfor hissiyle favoriniz olacak ürünlere göz atalım.

Kadin 26-08-2022 15:23

Sevilen influencer Şeyda Erdoğan'ın beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki elbiseye alternatif öneriler

Şeyda Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü influencer uzun kollu mini elbisesiyle yaptığı kombinle takipçilerinden tam not almayı başardı. Erdoğan'ın fotoğrafını beğenen birçok takipçi, ünlü ismin giydiği bu şık elbiseyi araştırmaya başladı. Eğer siz de Şeyda Erdoğan'ın tarzını benimseyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Erdoğan'ın giydiği elbiseye alternatif ürünler için yazımızı okumadan alışverişe başlamayın!

Magazin 30-06-2022 13:38

Disney Plus galasında göz kamaştıran Cansu Dere'nin kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Başarılı oyunculuğunun yanında her daim sergilediği asil ve havalı duruşu ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, Disney Plus etkinliğinde giydiği derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile oldukça göz kamaştırdı. Toplu saçlar ve sade ayakkabısıyla kombinlediği elbisesi ile harika bir seçim yapan Cansu Dere'nin tarzına bayılıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Cansu Dere'nin görünümüne alternatif ürünleri listeledik. Haydi gelin, vakit kaybetmeden seçtiğimiz modelleri incelemeye başlayalım!

Magazin 30-06-2022 13:33

Gizli Saklı dizisinden Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler raflardaki yerini aldı. Birbirinden güzel cıvıl cıvıl renklerde onlarca farklı elbise bulmak mümkün hâle geldi. Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar'ın giydiği pembe elbise, dizinin sevenleri tarafından ilgi gören modellerden biri oldu. Eğer siz de yaz döneminde ferah ve rahat elbiselerle dolaşmak isteyen biriyseniz Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseyi ve alternatif önerileri incelediğimiz seçeneklere mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 30-06-2022 13:17

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-2022 14:46

Yazın yakan güneşine karşı giydikçe serinleyeceğiniz eşsiz kıyafet önerileri

Doğanın en canlı olduğu yaz mevsimi, bütün neşesi ile sonunda geldi! Gelirken tabii ki sıcağını da beraberinde getirdi. İşte, bu yüzden sizi bunaltmayacak kıyafetlere yönelmekte fayda var. Sizi ferahlatacak yazlık kıyafetler, mağazalarda çoktan yerini aldığına göre dolabınıza en güzel kıyafetleri eklemenin şimdi tam sırası! O hâlde birbirinden güzel yazlık kıyafetleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 09:30

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Etek giyen avukata panelde şok tepki: 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat'

Şanlıurfa'da çocuk yaşta evliliklerin önüne geçilmesi için düzenlenen panelde kadın avukatın etek boyuna gösterilen tepki olay oldu. Konuşmacı olarak panele katılan avukat Cemile Didem Karaboğa'ya bazı kişiler 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat' diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karaboğa konuşmasını yarıda keserek salonu terk etti. Konuyla ilgili Şanlıurfa Barosu'ndan açıklama geldi.

Haber 10-06-2022 14:34

Kırmızı etek giydirip tehdit etmişti! Tahliye edildi haberleri sonrası açıklama

Bursa'da Ebubekir T., O.S.'ye (28) etek giydirip tehdit etmiş, tutuklu yargılandığı davada tahliye edilmişti. Basına yansıyan haberlerde cezaevinden salıverildiği yönünde bilgiler yer alırken, konuya ilişkin yeni gelişme yaşandı. Yapılan açıklamada Ebubekir T.'nin, daha önce yaşanan benzer bir olaya ilişkin devam eden davasında, beraberindekilere birlikte tutukluluğunun devam ettiği açıklandı. Ebubekir T. ve 3 kişi daha önce de bir kişiyi rehin alıp, gecelik giydirmiş ve mermi yutturmuştu.

Haber 11-05-2022 11:54

2022 Baharında dolabınızda kesinlikle bulunması gereken hem tatlı hem rahat şort etek önerileri

Yeni sezona yeni kıyafetlerle girmek hem modayı yakalamanızı hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Trendleri yakından takip etmek istiyorsanız bahar ayının gözde parçaları arasında yer alan şort eteklere gardırobunuzda yer açmalısınız. Rahatlığı ve şıklığı bir arada bulunduran modele sahip olmak istiyor ama hangi ürünü seçeceğinize karar veremiyorsanız üzülmeyin. Birbirinden güzel modelleri araştırdığımız ürünlere göz atabilirsiniz.

Kadin 19-04-2022 10:15

Vücudunuzun kötü görünmesine neden olan parçalar

Kıyafetlerimiz bizi olduğumuzdan uzun ve ince gösterebiliyor. Doğru kıyafet parçaları ile istenilen görünüm elde edilebiliyor. Fakat proporsiyona uygun giyinmemek zarif vücut hatlarınızın olduğundan çok daha kaba gözükmesine neden oluyor. En ince ve uzun vücutlu kadınların bile bu parçaları tercih etmemeleri gerekiyor.

Kadin 13-04-2022 12:34

Dikkat! Bu parçalar daha kısa görünmenize neden oluyor

Giydiklerimiz, taktıklarımız ile görünüşümüzü değiştirebiliyoruz. Görünüşü oldukça etkileyen kıyafetler boyunuzu olduğundan çok daha kısa gösterebiliyor. Kısa görünmemek için giyinirken seçilen parçalara dikkat etmek gerekiyor.

Kadin 08-04-2022 15:17

Bu yöntem sayesinde kışın üşümeden etek giyebileceksiniz!

Kış mevsiminin soğukluğu nedeniyle istenilen kıyafetlerin giyilmesi zorlaşabiliyor. Etek giymek isteyenler soğuk havada üşüdüğü için mecburen pantolon tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bazı taktiklerle kış ayında üşümeden istediğiniz kıyafeti giyebileceğinizi biliyor muydunuz?

Kadin 23-03-2022 09:50

Denizli’de karısının otomobilini benzin döküp kundakladığı öne sürülen kişi aranıyor

Denizli’de karısının otomobilini benzin döküp kundakladığı öne sürülen kişi aranıyor

Yurthaber 02-03-2022 14:56

Güzel giyinmenin yolu bu parçalardan geçiyor!

Birçok kadın için modayı takip etmek vazgeçilmez bir tutku olmuştur. Her geçen gün değişen ve kalıpları yıkan moda dünyasındaki yeni trendleri yakalamak zor olabilir. Ancak bu tüyolarla siz de evinizdeki birkaç parça ile trendlere uyum sağlayabilirsiniz.

Kadin 04-02-2022 14:05

Kış da olsa miniden vazgeçmem diyenler için mini etek-külotlu çorap kombinleri

Mini etekler hem spor hem şık giyimin vazgeçilmez parçalarından. Peki, soğuk havalarda da mini etekleri kombinlerinize dahil etmek ister misiniz? Öyleyse mini etek-külotlu çorap kombin önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 28-12-2021 17:14

Aşırı şık duruşlarıyla kalpleri çalan, uygun fiyatlı maksi etek önerileri

Son yılların moda giyim ürünlerinden biri hâline gelen maksi etekler, bahar ve yaz aylarını şenlendirmenin yanında kış mevsiminde de harika kombin parçaları olarak boy gösteriyor. Maksi etekler, doğru aksesuarlarla kombinlendiğinde davetlerden günlük kullanıma kadar pek çok yerde işinizi kolaylaştırabiliyor. Peki, gardırobunuzda mutlaka olması gereken bu şık parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 17-12-2021 12:33

Erkek öğrencilerden eşitliği teşvik etmek için sınıfa etek giyerek gelmeleri istendi! Veliler tepki gösterdi

Edinburgh'da yer alan Castleview İlkokulu, erkek ve kız öğrencilerin eşitliği desteklemesi için bir gün okula etek giyerek gelmelerini istedi. Velileri mail yoluyla bilgilendiren okul, hareketin kaynağını ise geçen yıl okula etek giyerek geldiği için atılan bir erkek öğrenciyi desteklemek olarak gösterildi. İspanya’da okula etekle gelme günü olarak kutlanan 4 Kasım’a işaret eden Castleview İlkokulu, velilerden tepki topladı.

Trend 05-11-2021 17:12

Alina Boz'un 25.800 TL'lik eteğini beğenenler için alternatifler

Etekler her sezonun vazgeçilmez parçaları olmaları sebebiyle kadınların dolaplarında eşsiz tamamlayıcılar olarak yerini alıyor. Alina Boz’un Aşk101 dizisinin galasında giydiği 25.800 TL’lik eteği günlerce konuşuldu. Parlak kumaşlı etek modasını geri döndüren bu kıyafet, herkes tarafından çok beğenildi. Eğer siz de Alina Boz’un giydiği eteği beğendiyseniz internet üzerinden bütçenize uygun alternatif modellere göz atabilirsiniz.

Kadin 15-10-2021 11:05

Kalem etek kombinleri ile günün yıldızı olun: Hem şık hem rahat!

Hızla değişen ve gelişen moda sektörünün olmazsa olmazlarından biri de kalem eteklerdir. Spor-şık kombinlerde, ofislerde, partilerde ya da davetlerde kurtarıcı rol üstlenen kalem etek hem vücudunuzun kusursuzluğunu ortaya çıkarmanızı hem de her ortama uyum sağlamanızı sağlar. Bu noktada destek almanız gerekense bluz, ayakkabı ve takı seçimleriniz. Peki girdiğiniz ortama göre kalem etek kombinlerinizi nasıl yapmalısınız? Moda Bloggerı Nil Ertürk anlattı.

Kadin 28-05-2021 08:12

19.yüzyılda binlerce kadının ölümüne sahip olan moda trendi: Çemberli etek

Zaman içerisinde moda ve güzellik algısı inanılmaz bir değişime uğradı. 80’li ve 90’lı yıllara ait fotoğrafları gördüğünüzde küçük bir şaşkınlık geçirdiğinize eminiz. 20. yüzyılda kadınların moda olduğu için kullandıkları bir aksesuar olan çemberli etekler çok kötü bir geçmişe sahiptir. Bu moda aksesuarı nedeniyle hayatını kaybeden kadınların sayısıysa şok edici…

Trend 08-04-2021 15:25

Uzun etekle hangi ayakkabılar giyilir? Babetleri yaz kış giyebilirsiniz ama boyunuza dikkat!

İster kıyafetimizin rengi, ister ayakkabımızın klasik ya da spor oluşu olsun her zaman en iyi şekilde görünmek ve rahat hissetmek isteriz. Hele ki iş ayakkabı seçimine gelince doğru kıyafeti seçmek gerçekten zorlaşır. Size yardımcı olalım ve bakalım uzun etekle hangi ayakkabılar giyilebilir, görelim.

Kadin 22-02-2021 17:02