Etek Alti Sapigi Haberleri

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 2024-03-31 11:41:59

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 2024-03-23 08:52:19

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-03-16 14:07:31

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 2024-03-05 13:20:38

Kıyafetleri uygunsuz bulununca havalimanında zorluk yaşadılar... Neredeyse uçaktan atılıyorduk

Sosyal medyada 'kittykudi888' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Karlee isimli bir kadın, arkadaşıyla birlikte kıyafetlerinin uygunsuz bulunması üzerine havalimanında zor anlar yaşadıklarını anlatınca viral oldu. Karlee ve arkadaşı turuncu göbeğini açıkta bırak bluz ve etek takımı nedeniyle neredeyse uçaktan atılacaklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 24-01-24 15:37

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-24 12:43

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 11-01-24 17:48

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia'nın Noel paylaşımı beğeni topladı! Kazağıyla yeni yıl coşkusunu erkenden getirdi

Sosyal medyada yapay zeka tarafından oluşturulan Milla Sofia isimli karakter takipçisi sayısını her geçen gün arttırarak fenomenliğe doğru emin adımlarla ilerledi. Sadece Instagram'da 120 bini aşkın takipçisini bulunan Sofia, yeni yıl coşkusunu sosyal medya hesabına erkenden getirdi. Fenomen ismin Noel temalı kazak ve etek takımı beğeni topladı.

Trend 24-12-23 13:33

Polise ateş açtı! Özel harekat devreye girdi… Evde etek giymiş halde yakalandı

Gaziantep öğle saatlerinde akılalmaz bir olay ve nefes kesen bir operasyona sahne oldu. 5 ayrı dosyadan aranan İbrahim Budamcı, kendisini gözaltına almaya gelen ekiplere ateş açtı ve kaçtı. Bölgeye sevk edilen özel hareket ekipleri operasyon düzenledi. Budamcı özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla, bir yakının evinde yatakların arasında etek giymiş halde yakalandı. Budamcı'nın kadın gibi giyinip kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Haber 04-12-23 16:00

Lüks markanın havlu etek tasarımı gündem yarattı! Değeri dudak uçuklattı: 26 bin TL... Sosyal medyada kullanıcılarından yorum yağdı

Lüks bir markanın 925 dolar (26 bin 747 TL) değerindeki havlu etek tasarımı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Lüks giyimdeki tuhaflıklara her gün bir yenisi eklenirken sosyal medya kullanıcıları dolaplarına giderek kendi havlu etek tasarımlarını yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının bellerine havlu bağlayarak yaptıkları kombinler TikTok'ta viral olmayı başardı.

Trend 29-11-23 15:49

Markette kadınların etek altı görüntüsünü çekerken yakalanmıştı! Sapık komiserin cezası belli oldu

Kağıthane'de bulunan bir zincir markette komiser S.E., kadınların gizlice etek altı görüntülerini çekerken yakalandı. 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'ye mahkeme, 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin lira adli para cezası verdi. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 12:45

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa süper minisini göstermek için şekilden şekle girdi! Yere çömelip oturunca frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa süper minisi eteğiyle verdiği pozlarla beğeni topladı. Siyah bluz ve etek takımından oluşan kombiniyle sevenlerinin karşısına geçen fenomen ismin pozu kısa sürede gündem yarattı.

Trend 17-11-23 09:56

Balenciaga'nın çıkardığı yeni 'Havlu Etek' sosyal medyanın diline düştü! Fiyatını duyanlar inanamadı

Lüks moda devi Balenciaga çıkardığı yeni tasarımlarıyla moda dünyasına yön vermeye devam ediyor. Üst segment bir marka olan Balenciaga bu defa farklı tasarımı ile sosyal medyanın diline düştü. Markanın çıkarmış olduğu 'Havlu Etek' tasarımı fiyatıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 16-11-23 10:06

Sezona damga vuran en havalı saten etek modelleri

Son zamanların gözdesi olan saten etekler, birbirinden şık kombinlere eşlik ediyor. İddialı bir kumaş olan saten, etekle buluşunca görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Siz de sezona damga vuran saten eteklerle tarzınıza şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Gelin, birbirinden şık ve havalı saten etek modellerinin yer aldığı listemize birlikte göz atalım.

Kadin 27-10-23 17:44

Serin havalarda kurtarıcınız olacak uzun ömürlü ten çorap modelleri

Soğuk havalarda elbise ya da etek giymeyi sevenler buraya! Sizin için derlediğimiz ten çorap modelleri istediğiniz kombinleri yapmanızın önündeki bütün engelleri kaldırıyor. Mevsim geçişleri ve serin havalar için üretilmiş bu çoraplar ile şıklığınızı konforlu bir biçimde koruyabilirsiniz. Aradığınız ten çorap çeşitlerini bulabileceğiniz listemizi incelemeye hazır mısınız?

Kadin 23-10-23 16:21

Lottie Moss yine bildiğiniz gibi! Süper minisiyle yere çöküp poz verdi... Sosyal medyada beğeni butonu adeta çöktü

Sosyal medyada 615 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lottie Moss son paylaşımıyla hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı. Fenomen isim payetli etek ve bluzdan oluşan takımıyla yere çökerek verdiği pozlarıyla hayranlarından tam not aldı. Moss'un gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 11-10-23 10:01

Yok artık dedirtti! Eteği giyip park halindeki otomobili böyle çaldı

Zonguldak'ta etek giyip park halindeki otomobili çalan hırsız, 82 saatlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu yakalandı. Başka renge boyandığı tespit edilen otomobilin şase numaralarının da kazındığı ortaya çıktı.

Haber 29-09-23 22:44

9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ne zaman olacağı merak konusu olurken 9.500 TL'nin altındaki telefon modelleri ile ilgili yapılan araştırmalar hız kazandı. Birçok kişi internette marka ve model incelemesi yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 29-09-23 11:57

ÖĞRENCİYE 9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacağı merak konusu olurken telefon modelleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "9.500 TL'yi geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5.500 TL'ye kadar teknoloji desteği vereceğiz" sözleri sonrası incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 28-09-23 13:33

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in dantel bluzuyla tarzı olay oldu! İç çamaşırı tercih etmeyince beğeni butonu çöktü

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırdı. Fenomen isim yaz aylarının sona ermesine rağmen tatiline devam ederken sevenlerinin karşısına pembe dantel bir bluz ve beyaz etek kombiniyle çıktı.

Trend 27-09-23 14:28

Sosyal medya fenomeni Nekia kasık dövmesini gösteren dekoltesiyle sosyal medyayı salladı! Fazla cesur değil mi?

Sosyal medyada 100 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Nekia, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Fenomen isim dekolteli bluz ve etek takımıyla kamera karşısına geçerken dekoltelerini göstermeyi de ihmal etmedi. Nekia'nın paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 26-09-23 14:43

Markette iğrenç taciz kamerada! Kadın müşterinin arkasından yaklaşıp...

Bursa'da, bir zincir market şubesinde iğrenç bir taciz olayı yaşandı. Market çalışanı R.S. (23), müşteri olarak gelen Y.G.'nin (48) etek altı görüntüsünü çekti. R.S. gözaltına alınırken, taciz anı ise marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 21-09-23 13:13

Özge Özpirinçci cesur tarzını konuşturdu! İddialı pozlarıyla beğeni topladı

Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci katıldığı bir davete iddialı tarzıyla damga vurdu. Dekolteli bir etek ve büstiyer tercih eden Özpirinçci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni topladı.

Magazin 13-09-23 16:26

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn frikik vermekten yine korkmadı! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine iddialı bir pozla gündem yaratmayı başardı. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim dantel detaylardan oluşan etek ve bluz takımının içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 05-09-23 15:29

Tarzınızı yansıtın! Spora, plaja ve gündelik kullanıma uygun en iyi şort etek modelleri ve önerileri

Tarzınızı yansıtan bir şort etekle kombinlerinizi tamamlamaya hazır mısınız? Öyleyse doğru yerdesiniz! Kıyafet seçiminizi ister konforlu ve rahat ister şık parçalardan yana kullanın sizin için en ideal tercihlerden biri şort etekler olabilir. Rüzgarı dert etmek zorunda kalmadan cıvıl cıvıl ve dikkat çekici stile kavuşmanıza yardımcı olacak şort etekleri bir araya getirdik. Birbirinden kaliteli şort eteklere birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 31-08-23 11:27

Etek ya da elbiselerin altına rahatça kullanabileceğiniz kadın boxer çeşitleri

Elbise ya da etek giydiğinizde bacaklarınızın birbirine sürtmesinden siz de rahatsız oluyor musunuz? Öyleyse merak etmeyin, yalnız değilsiniz! Sürtünme hissinin verdiği rahatsızlıktan hatta kimi zaman oluşan tahrişten korunmanın en iyi yolu boxer giymek. "Peki, elbise ve eteklerin altına giyebileceğim en iyi kadın boxer hangisi?" diyorsanız binlerce seçenek arasında kaybolmanıza gerek yok çünkü desenli ve düz, en iyi modelleri bir araya getirdik! Hazırsanız başlayalım.

Kadin 24-08-23 16:30

Rita Ora sahne tarzıyla olay oldu! Eteğini üstünden çıkarıp atınca...

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle Taika Waititi ile evlenen ve tam 1 yıl sonra düğün fotoğraflarını paylaşan Rita Ora sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Dantelli tulum üzerine deri etek giyen şarkıcı eteği konserin ortasında çıkarıp atınca olay oldu.

Magazin 08-08-23 10:40

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic dantel crop giyip poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Elite dizisiyle başlayan ekran macerasını başarıyla sürdüren İspanyol yıldız Mirela Balic, sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay olan Mirela Balic dantel crop ve korse üstü ile dikkat çekti. Pencere detaylı bir etek giyen ünlü ismin değişik kombini olay oldu.

Magazin 07-07-23 11:48

Gülşen göğüslerini kurdeleyle kapadı! Sahne tarzıyla yine çok konuşuldu

Sahne tarzı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Gülşen dün akşam Bodrum'da sevenleriyle buluştu. Kırmızı saçlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının sahne kostümü yine olay oldu. Uzun bir etek giyen Gülşen, üzerine kurdele şeklinde büstiyer giymeyi tercih etti. Ünlü popçunun pembe tarzı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 04-07-23 17:09

Yaz boyu üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat şort ve şort etek modelleri

Yaz aylarında şık görünmek kadar rahat edebilmek ve sıcaktan bunalmamak da önem taşıyor. Bu sebeple de kadınların yaz boyunca üzerlerinden çıkartmak istemedikleri bazı özel parçalar oluyor. Bunların başında şortlar ve şort etekler geliyor. Siz de gardırobunuzu bu parçalarla doldurmak isterseniz gelin, birbirinden güzel modelleri birlikte inceleyelim.

Kadin 27-06-23 17:09

Dua Lipa beyaz sütyeniyle poz verdi! Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Hazırladığı mayo koleksiyonunu tanıttığı pozlarla dikkat çeken şarkıcı Dua Lipa şimdi ise kahverengi etek-ceket takımı içine girdiği beyaz sütyen ile verdiği pozlarla olay oldu. Karın kasları sık sık gündeme gelen şarkıcı Dua Lipa'nın sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 26-06-23 08:42

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-23 09:18

İskoçya'ya giden Erkan Kolçak Köstendil etek giydi! Sosyal medyanın diline düştü

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği Vartolu karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun ve arkadaşlarıyla İskoçya'ya gitti. Ünlü oyuncu davet için gittiği İskoçya'da yöresel kıyafet kilt giydi, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-06-23 09:31

Hazar Ergüçlü göğüslerini kurdeleyle kapadı! Cesur kombinine beğeni yağdı

Yönetmen Onur Ünlü ile geçen aylarda beş yıllık ilişkisini noktalayan Hazar Ergüçlü müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa katılığı ödül törenine kombiniyle damga vurdu. Uzun bir etek giyen Ergüçlü, üzerine giydiği kurdele şeklindeki büstiyerle gecede en dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Magazin 15-06-23 17:20

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn kadınlara erkekleri kovalamamalarını söylerken yarı çıplak poz verdi! Mini etekten başka bir şey giymedi

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan “Barbie” lakaplı Apollonia Llewellyn cesur pozuyla erkeklere adeta meydan okudu. Sadece mini etek giydiği ve üstsüz bir şekilde verdiği pozunda fenomen isim kadınlara “Erkekleri kovalamayın” diyerek seslendi. Llewellyn’in gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 10-06-23 10:45

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı! Pembe görmesin

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç diziyle birlikte oldukça popüler oldu. Başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu dergi için mini etek-desenli çorap kombiniyle kamera karşısın geçti.

Magazin 26-05-23 12:09

Model Irina Shayk her seçimiyle olay oluyor! Bu sefer Cannes'a iç çamaşırlarıyla geldi

Rus model Irina Shayk, Cannes Film Festivali'ne katıldığı kıyafetlerle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün düşük belli bir etek giymesiyle gündeme gelen model Shayk bu sefer de tamamen şeffaf bir elbise ve iç çamaşırlarıyla galada boy gösterdi.

Magazin 23-05-23 14:21

63 yaşında giydiği kıyafetlerle ilgi çekiyor! Tanıdığım en seksi büyükanne

Yaş ilerledikçe sağlığımızda görülen değişimler gibi stilimiz de değişime uğruyor. Birçok kadın farkında olmasa da her geçen yıl tarzında değişiklikler yapıyor. Toplumun olgun kadınlara dayattığı mini etek, dekolte giyemezsiniz algısını yıkan 63 yaşındaki bir kadın TikTok'ta çeşitli iltifatlar aldı.

Kadin 15-05-23 09:58

Sınıf arkadaşının etek altı fotoğraflarını çekerken suçüstü yakalandı! Bir anda ortalık karıştı

Malezya’nın Selangor eyaletindeki bir üniversitede kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Malezyalı ismi açıklanmayan bir erkek öğrencinin aynı sınıfta bulunan bir kız arkadaşının etek altı görüntülerini çekerken suçüstü yakalanması tepkileri çekti. Diğer öğrencilerin yakaladığı çocuk linç edildi.

Trend 03-05-23 10:39

Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacısı Megan Barton Hanson göğüs dekoltesiyle şov yaptı! Göğüslerini zar zor örttü

2015 yılında İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programına katılarak dikkatleri üzerine çeken Megan Barton Hanson kısa sürede Instagram’da 1.5 milyon takipçiye ulaştı. Sık sık seksi pozlarını paylaşan Hanson bu kez Barselona gezinde göğüs detaylı hırka etek takımıyla poz verdi.

Trend 29-04-23 14:02

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz kıyafet seçimiyle Instagram’ı salladı! Hem göğüs hem de kalça dekoltesi...

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz festival tarzıyla görenlere bir daha baktırdı. Instagram hesabından 260 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim kot bluzun ve etek takımından oluşan cesur kıyafetiyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Cruz’ın gönderisi kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 28-04-23 10:39

Zeynep Bastık'tan iddialı poz! Görenler Altına etek giymeyi unutmuş dedi

Uzun bir süre iç çamaşırlı pozlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık yeni pozlarını paylaştı. Sosyal medyada aktif olan genç şarkıcı yine çok iddialıydı. Ceketli pozuyla dikkat çeken şarkıcı Zeynep Bastık'ı görenler "Altına etek giymeyi unutmuş" dedi.

Magazin 21-04-23 14:58

Begüm Polat süper mini etek giydi! Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz” dedi! Ceketinin önünü aç deyince...

TikTok fenomeni Begüm Polat iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. TikTok’ta ünlü olduktan sonra çıkardığı şarkılarla da sevenleriyle buluşan Polat, bir Youtube kanalına konuk oldu. Süper minisiyle dikkat çeken Polat’ın, sunucunun "Ceketinin önünü aç” demesinin ardından söyledikleri çok şaşırttı.

Magazin 19-04-23 16:05

AVM'de iğrenç olay: Yürüyen merdivende avukatın etek altı görüntüsünü çekti! Telefonundan müstehcen çocuk videoları çıktı

Ankara'da Mustafa K. (30), alışveriş merkezinin yürüyen merdiveninde avukat Ş.M.E.'nin (26) etek altı görüntüsünü çekerken yakalandı. Sanığın telefonunda yürüyen merdivende çekilmiş yüzlerce kadına ait görüntü bulundu. Telefonda ayrıca çoğu çocuklara ait çok sayıda müstehcen video olduğu belirlendi. Avukat Ş.M.E., "Ben o günden beri yürüyen merdivende ters durmaya başladım. Sürekli bir panik halindeyim. İnsanların telefonuna bakıyorum 'beni mi çekiyorlar' diye" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 17-04-23 12:25

Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Etek giymeyi unuttu sandım

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Çocuklar Duymasın oyuncusu Pınar Altuğ yıllara meydan okuyan fiziğiyle poz verdi. Altuğ'un ceket-mini etek kombinini gören bazı takipçileri "Altında etek yok sandım" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-04-23 06:58

O ülke fena karıştı! Dev kulübün başkan yardımcısı, federasyon başkanına etek fırlattı! 'Çıkarken giysin!'

Yunanistan Futbol Federasyonu liderliğinde kulüpler ve yabancı merkez hakem kurulları, Yunanistan Ligi'nde görev yapan hakemler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Tansiyonun oldukça yüksek olduğu toplantıda Olympiakos'un başkan yardımcısı Kostas Karapapas, federasyon başkanı Takis Baltakos'a etek fırlattı ve ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 29-03-23 17:37

Kadınların etek altı görüntüsünü çekiyordu! Sapık komiser tahliye edildi

Kağıthane'de bulunan bir zincir markette kadınların etek altını fotoğrafladığı için tutuklanarak 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'nin tahliyesine karar verildi. Hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan sanığın, şikayetçi olan iki kadının 500 metre yakınına yaklaşması da yasaklandı.

Haber 28-03-23 17:30

Moda kalıplarını yerle bir etti! Sürekli topuklu ayakkabı ve etekle dolaşıyor... “Karım buna aldırış etmiyor”

Sürekli olarak topuklu ayakabı ve etek giyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Mark Bryan kıyafetlerin toplumsal cinsiyetleri olduğunu tamamen reddediyor. Etek ve topuklu ayakkabı giymediği tek zamanın futbol sahası olduğunu dile getiren Bryan, moda konusunda ilginç olmayı sevdiğini ve karısının bu duruma aldırış etmediğini söyledi.

Trend 11-03-23 10:44

Ege Kökenli'nin transparan eteğine yorum yağdı! 'Poşet giymiş sandım'

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ege Kökenli, otel odası pozuyla ilgi odağı oldu. Somon rengi bir ceket giyen Ege Kökenli, altına ise transparan bir etek tercih etti. Ege Kökenli'nin ilginç tarzına yorum yağdı.

Magazin 03-02-23 12:38