Ethem Gungor Haberleri

Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık'ın oğlunun ölümüyle ilgili davada son durumu açıkladı! Bakan Tunç: 'Deliller ortaya kondu'

Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık'ın 5 yıl önce ölü bulunan oğlu Dorukhan Büyükışık hakkındaki davayla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, Ethem Büyükışık'ın ziyarette bulunup deliller ortaya koyduğunu ifade etti. Bakan Tunç'a ayrıca yanıtı merakla beklenen 'Genel af çıkacak mı?' sorusu da yöneltildi.

Haber 2023-12-19 12:17:44

7 yaşındaki Elvin'in kahreden ölümü! Okulda fenalaşıp yaşamını yitirdi... İncelemeler yapılıyor

Gaziosmanpaşa'da ilköğretim okulunda fenalaşan 7 yaşındaki Elvin Ak hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeninin Adli Tıp Raporu'ndaki incelemenin ardından belli olacağı kaydedilirken, cenazeye katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, "Bununla ilgili zaten incelemeler yapılıyor. Gerekli incelemeyi de müfettişlerimiz yapacak" dedi. Elvin Ak'ın dayısı Ethem Güneş ise Sadece benim tek istediğim şey şu, o kör noktayı kamera görmüyor. O noktayı da kamera görsün." diye konuştu.

Haber 2023-12-17 12:22:21

Meral Akşener imzaladı... İYİ Parti'de 6 isim disipline sevk edildi!

İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Haber 2023-07-19 18:14:45

İYİ Parti'de 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeleri Ethem Baykal ve İsmet Koçak'ın sözcülüğünde 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu.

Haber 2023-06-13 14:58:40

'Oğlumuz evleniyor, kiracıyı çıkaracağız...' Kurultay öncesi İYİ Parti'de ses getirecek çıkış: 'Mommy'e güle güle diyoruz diyerek çağrı yaptı: 'Meral Hanım artık torun sevmeli'

Seçimlerde istediği sonucu alamayan partilerden olan İYİ Parti'de değişim rüzgarları çok sert esmeye başladı. 24-25 Haziran'da yapılacak olan kurultay öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, "Meral Hanım artık torun sevmeli" çıkışında bulundu. Baykal açıklamasının devamında "Partiyi şu anda işgal edenler kiracıdır. Oğlumuz evleniyor, kiracıyı göndereceğiz. Mommy'e güle güle diyoruz" dedi. Öte yandan Baykal'a çok sert yanıt geldi.

Haber 09-06-23 10:16

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener'e karşı değişim çıkışı! Ethem Baykal'dan çok konuşulacak açıklama: Yeni genel başkan adayı...

Son dakika: CHP'deki değişim talebinin ardından benzer bir çıkış da İYİ Parti cephesinde yaşandı. 'Ortak Akıl Platformu'nun kurulduğunu duyuran İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, taleplerinin dikkate alınmaması halinde yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Haber 07-06-23 16:03

İYİ Partili Ethem Baykal'dan dikkat çeken paylaşımlar! Akşener'i istifaya çağırdı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan'ın seçimleri önde bitirmesi sonrasında İYİ Partili Ethem Baykal'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. İlk paylaşımında "Bahar gelmeden bitti" diyen Baykal, ikinci paylaşımında Meral Akşener'i istifaya çağırdı.

Haber 29-05-23 11:17

Nevşehir'de feci kaza! İki tıra birden çarpan araç hurdaya döndü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Nevşehir'de meydana gelen feci kazada, hafif ticari araç karşı yönden gelen iki tırla art arda çarpıştı. Hurdaya dönen araçta, sürücü Ethem Sonkaya hayatını kaybederken, yanındaki yolcu ise ağır yaralandı.

Haber 25-10-22 01:42

Kırklarelili çiftçi, Japon eriğinin üretimini devlet desteğiyle artırdı

Bursa'dan temin ettiği 10 fidanla üretime başlayan, Tarım ve Orman Bakanlığının desteğiyle üretim alanını 4,5 dönüme çıkaran çiftçi Ethem Efe, bugün 900 ağaca ulaştığı bahçesinde hasat yapıyor - Kırklarelili çiftçi Ethem Efe: - "Japon eriğinin çiçeklenmesi geç olduğundan hasadı da diğer eriklere göre geç yapılıyor. Şu anda piyasada erik kalmadı ama biz sofraya dalından yolluyoruz"

Yurthaber 20-10-22 11:08

Lüks otomobilleri görenler şaşırıyor: Piyasaya girerse fiyatlar 150-160 bin TL düşer

Yediemin otoparkında çeşitli nedenlerden dolayı bırakılan lüks araçlar adeta çürümeye yüz tuttu. Otoparkta, lüks otomobiller, tırlar, mikserlerin de bulunduğunu aktaran işletmeci Ethem Gülşan, "Otoparklardaki araçlar piyasaya girerse fiyat otomatik olarak 150-160 bin TL’ye düşer" diye konuştu.

Finans 17-10-22 10:45

Şemdinli'de başhekim yardımcısının darbedilmesine ilişkin 2 kişi serbest bırakıldı

Olayla ilgili gözaltına alınan CHP İlçe Başkanı Ethem Karakoç savcılıktan serbest bırakılırken, kardeşi hakkında adli kontrol kararı verildi

Yurthaber 06-10-22 21:13

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin eylül ayı ihracatı arttı

Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver: - "Dünya ülkelerinde yaşanan resesyon tehdidi, buna bağlı ürün siparişlerinin azalması, emtia fiyatlarındaki gerileme, enerji maliyetlerinin artmasına rağmen ihracatımız artmaya devam ediyor"

Yurthaber 06-10-22 10:05

Antalya'ya son 20 yılda 49 milyar lira yatırım

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: - "Antalya'ya 20 yıl boyunca 49 milyar lira yatırım yaptık. Şehir hastanesi, duble yollar ve gençlik spor yatırımları ile bu rakam 3-4 ay içerisinde 50 milyar lirayı aşacak" - "Yangının (Antalya'daki orman yangınları) üzerinden 1 yıl geçti ve evlerin yüzde 70'ini teslim ettik. Yüzde 30'luk kısmı da devam etmekte. Yaklaşık 4-5 ay içerisinde evlerin tamamını teslim edeceğiz"

Yurthaber 05-10-22 09:46

Ben Bu Cihana Sığmazam Ethem Marna kimdir? Kerem Kupacı kaç yaşında, nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ethem Marna karakterini canlandıran oyuncu Kerem Kupacı'nın biyografisi merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başladı. Diziyi izleyen pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Ethem Marna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Ethem Marna'sı Kerem Kupacı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Kerem Kupacı'nın hayatı...

Magazin 20-09-22 23:14

Babacan'dan gündem olan olayla ilgili açıklama: Sayın Erdoğan çıksın açıklasın

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ethem Sancak'ın Şam'da Esad ile görüşmeye gideceğinin açıklanmasıyla ilgili olarak, "Bahsettiğiniz birkaç kişinin Şam'a gitmesinin bana göre hiçbir anlamı yok. Eğer bunlar hükümet ortağıysa Sayın Erdoğan çıksın açıklasın" dedi.

Haber 17-08-22 16:47

İş insanı Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı

İş insanı Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı

Yurthaber 02-08-22 18:55

Ethem Sancak Vatan Partisi'ne katıldı! Doğu Perinçek ile kameralar karşısına geçti, dikkat çeken sözler

AK Parti'den istifa eden iş insanı Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı. Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi'nde partinin genel başkanı Doğu Perinçek'in de katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında konuşan Sancak, "Türkiye gemisinin üç büyük temsilcisi var. Bunların öncüsü Doğu Perinçek. Bu seçimde Biden cephesinin kazanmaması lazım. Yoksa Libya'ya döneriz, Irak'a döneriz. Amerika'nın planı bu." diye konuştu.

Haber 02-08-22 13:14

Türkiye birincisi olmuştu! En zor iki bölümü bir arada bitirdi dünya peşinden koştu

Malatyalı değirmenci bir baba ile ev hanımı annenin ilk çocuğu olan İbrahim Ethem Hamamcı (24) 2016'da LYS Türkiye birincisi olarak üniversiteyi kazandı. Uluslararası tıp bölümünü seçen Hamamcı, aynı anda bilgisayar mühendisliği de okuyarak çift anadal yaptı. Yale, Pensilvanya Üniversitesi gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden burslu doktora kabulü alan Hamamcı, tercihini İsviçre'den yana kullandı ve şimdi en büyük hedefi, sağlıkta yapay zeka üzerine çalışmak.

Haber 24-07-22 09:37

Yurtlardaki ücretsiz konaklamadan yararlanarak tatil yapan öğrencinin ilk durağı Edirne oldu

Sakarya Üniversitesi öğrencisi İbrahim Ethem Yıldırım: - "Çadır ve otel yerine yurtta kalıyorum. Herkese de bu imkandan yararlanmalarını tavsiye ediyorum"

Yurthaber 22-07-22 11:20

Ordu'da şiddetli yağış hayatı felç etti! Ev ve iş yerleri sular altında kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, şiddetli yağış hayatı felç etti. İlçedeki kuvvetli yağış sonrası ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Yağış sonrası derelerin taşması sonucu kümes hayvanları telef oldu. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, "Ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. Şu an için mağdur veya sıkıntılı bir yerimiz yok" dedi. İşte detaylar!

Haber 18-07-22 12:28

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, basın toplantısı konuştu:

"(Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Metin Altunbaş ve Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in ortak olduğu iddia edilen şirkete ilişkin) Muhittin Böcek, makam ve mevkisini kullanarak iddialara konu olan bu şirkete ayrıcalık tanımış mıdır? İleride bu şirketle büyükşehir belediyesinin herhangi bir işi ve ticareti olacak mıdır?

Yurthaber 17-06-22 13:34

Böylesi az görülür! 189 kişilik uçakta tek başına uçtu: Anladığımda çok şaşırdım

Yazar Ethem Baran eşine az rastlanacak bir uçak yolculuğu yaptı. Ankara'dan kitaplarını imzalamak için AnadoluJet'in tarifeli seferiyle Ağrı'ya uçan Baran'ın uçağı, pistteki sorun nedeniyle Erzurum Havalimanı'na indi. Diğer yolcular kara yoluyla Ağrı'ya götürülürken, Ankara'ya dönüş kararı alan Baran 189 kişilik uçakta tek başına uçtu. Yolculuğunu çektiği fotoğrafla ölümsüzleştiren Baran, "Anladığımda çok şaşırdım. Hem pilotlar hem de kabin ekipleri beni çok iyi karşıladılar." dedi.

Haber 15-06-22 15:39

Komşusu tarlada ölü köpek buldu! Sonrasında dehşet saçtı

İzmir'in Tire ilçesinde Ethem Öz (60) isimli şahıs, komşusu Turgay Yuvalı'yı (40) tarlasına ölü köpek bıraktığı iddiasıyla av tüfeğiyle vurdu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Yuvalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 17-05-22 19:53

DAİB Başkanı Tanrıver güven tazeledi

Mevcut başkan Ethem Tanrıver, 455 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi

Yurthaber 17-04-22 20:24

Ethem Sancak kimdir, ne dedi? Ethem Sancak AK Parti'den ihraç edildi mi?

NATO ile ilgili açıklamasının ardından AK Parti'den kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ethem Sancak kimdir, ne dedi? Ethem Sancak ihraç edildi mi? Söylediği sözlerle tepki çeken Sancak, ‘Türkiye’nin güvenliği ve NATO’ konferansında "Biz Amerika'nın desteğiyle iktidara geldik" sözlerini ve tepkilere neden olmuştu. Peki; Ethem Sancak kimdir?

Haber 01-04-22 16:42

Son dakika: Ethem Sancak AK Parti'den ihraç ediliyor! 'Biz ABD sayesinde iktidara geldik' sözleri tepki çekmişti…

Son dakika haberi: NATO ile ilgili açıklama yaparken 'Biz ABD'nin desteğiyle iktidara geldik' diyen Ethem Sancak için harekete geçildi. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda yer alan Ethem Sancak, kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Haber 01-04-22 15:48

Gördes'in kızı Makbule Hanım, şehadetinin 100. yılında anılıyor

İşgal güçlerine karşı kurulan Kuvayımilliye hareketine katılan ve Yunan güçleriyle çıkan çatışmada şehit düşen Makbule Hanım'ın destansı mücadelesi aradan geçen 100 yılda unutulmadı - Milli Mücadele kahramanlarından Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı'nın hatıratından: - "Evvela Türklük, Türk kadınlığı, saniyen Gördes, salisen ailesi, Makbule Hanım'la ne kadar iftihar etse azdır. Öyle ümit ediyorum ki şu kadının namı hatıra-i millette unutulmaz"

Yurthaber 16-03-22 11:04

Edirne'de yol ortasında duran mezarları gören şaşkına dönüyor! Gelip geçen dua ediyor

Tarih ve kültür kenti Edirne'de, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethi için topları döktürdüğü Tophane Bayırı'nda, Kıyık Caddesi üzerinde bulunan 2 mezarı görenler, şaşırıyor. Osmanlı dönemi alimlerinden, 1660 yılında Selimiye Camii müezziniyken hayatını kaybeden Saçlı İbrahim Efendi ve Edirne erenlerinden Ethem Baba'nın mezarları, bir süre önce yol genişletme çalışması yapıldığı için caddenin ortasında kaldı. Mezarları ilk kez görenler şaşırırken, mahalleli her gün gelip geçerken dua ediyor.

Haber 15-01-22 13:28

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği üyelerinden 2,5 milyar dolarlık ihracat

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver: - "İhracatımızı bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 23 artırdık. Bunu 2 bin 766 ihracatçımızla 187 ülkeye ihracat yaparak başardık"

Yurthaber 13-01-22 11:02

110 bin TL'lik çürük ceviz yüzünden terk edilmişti! Buzları Esra Erol'da eritti

ATV ekranlarında yayınlanan'Esra Erol'da bu hafta Ethem Bey'in yaşadıkları konu olarak ele alındı. Pazarcılık yapan Ethem Bey, 110 bin TL'ye aldığı on tona yakın cevizlerin çürük çıkmasıyla büyük bir hüsran yaşadı. Ethem Bey, programa katılarak eşinin çürük cevizler nedeniyle kendisini terk ettiğini ve ailesini geri istediğini dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Magazin 29-12-21 08:18

AK Parti Teşkilat Akademisi Antalya Eğitim Programı başladı

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ: - "AK Parti teşkilatları olarak her zaman canlı, diri kalmaya, vatandaşımızla bütünleşmeye önem veriyoruz" - AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: - "İki günlük eğitim programından sonra hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçelerde, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşmadık ev, ayak basmadık yer bırakmayacağız"

Yurthaber 18-12-21 13:02

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinden kasımda 227 milyon 191 bin dolarlık ihracat

Birlik üyesi firmalar kasım ayında en çok ihracatı 61 milyon 936 bin dolarla Irak'a yaptı - DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver: - "2021 yılı için 2,5 milyar dolarlık ihracat hedefimize inşallah yıl bitmeden ulaşıp aşmış olacağız"

Yurthaber 16-12-21 11:35

Doğu Anadolu Bölgesi'nin 10 aylık ihracatı geçen yılı geçti

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver: - "2020'nin tamamında 2 milyar 68 milyon dolar değerinde ihracata imza atmıştık. 26 Ekim itibarıyla birlik olarak ihracatımız bu rakamı geçti"

Yurthaber 27-10-21 15:42

Bu belirtiler sinüzit olduğunuzu gösteriyor

Toplumda baş ağrısı deyince akla ilk gelen sinüzit oluyor. Fakat yapılan çalışmalar bunun aksine baş ağrılarının yüzde 5 ile 10’unu sinüzitin oluşturduğunu gösteriyor. Doç. Dr. Ethem Şahin, sinüzit belirti ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Haber 01-10-21 15:45

Marmaris'te bayram tatili dolayısıyla mavi turlara ilgi arttı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Halil Bağlı: - "Geçmişe göre yerli turistin ilgisi 10 kat arttı. Okulların kapanmasıyla yatların doluluk oranı yüzde 80-90'a ulaştı. Bayram tatiliyle daha fazla yerli turist ağırlayacağız. Bayram haftasında boş yat kalmadı" - Yat işletmecisi Ethem Yiğit: - "Kurban Bayramı tatili, yerli turistle kurtarıcı bir dönem yaşatacak. Bayram tatilini, yat sektörü yüksek dolulukla geçirecek"

Yurthaber 18-07-21 11:21

Salgına rağmen Doğu Anadolu'nun 6 aylık ihracatı yüzde 53 arttı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver: - "2021'in ilk yarısı güzel rakamlarla kapatıldı. Yılın ikinci yarısında ihracatın daha üst rakamlara ulaşacağından ümitliyiz"

Yurthaber 12-07-21 11:12

Türkiye'nin ilk cam seyir terası yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 9 yıl önce İncekaya Kanyonu üzerine inşa edilen ve salgın nedeniyle uzun süre sakin günler geçiren cam seyir terasında, kademeli normalleşme sonrası ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor - Cam Teras İşletme Müdürü İbrahim Ethem: - "Kademeli normalleşmeyle misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bundan çok mutluyuz, memnunuz"

Yurthaber 18-06-21 11:11

Sokak ortasında korkunç olay! Kardeşini döven gurbetçiyi bıçakladı

Çorum'da Ethem D. (54), kardeşini dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı, Almanya’da yaşayan Hasan T.'yi (43) sokak ortasında bıçaklayarak, yaraladı.

Haber 08-06-21 12:59

İstiklal Harbi'nin kahraman kaymakamı İbrahim Ethem Akıncı, vefatının 71. yılında anılıyor

Manisa'nın Demirci ilçesi yeni hükümet konağı girişine Milli Mücadele kahramanlarının verdiği mücadeleleri unutturmamak için kahramanlık köşesi kuruldu - Demirci Kaymakamı Adem Kaya: - "Kaymakam Akıncı'nın görev yaptığı topraklarda olmak ve Kaymakam olarak görev yaptığı şehirde onun makamında görev yapmak gurur verici. Onun verdiği mücadeleleri en iyi şekilde anlatmak için çalışacağız"

Yurthaber 10-05-21 11:09

Doğu Anadolu'nun nisan ihracatı rekor artışla zirveyi gördü

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver: - "11 aydır aralıksız devam eden ihracat artış ivmesi yakaladık. Son 11 ayda ortalama yüzde 31 oranında ihracat artışımız gerçekleşti"

Yurthaber 07-05-21 11:07

Evinin mutfağında sabun üretmeye başladı, şimdi yurt dışına gönderiyor

Yalova'da doğadan temin ettiği kükürt, bitki, yaprak, bal, süt gibi çeşitli ürünler ve gravür altınla sabun imal eden 57 yaşındaki Ethem Erten, ABD, Çin, Rusya, İngiltere, Irak ve Katar'ın aralarında olduğu 26 ülkeye ihracat yapıyor.

Finans 30-04-21 14:10

Yılın ilk çeyreğinde Doğu Anadolu'dan 169 ülkeye 617,1 milyon dolarlık ihracat

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi firmalar, ocak-mart döneminde 169 ülke içinde en çok ihracatı 165 milyon 493 bin dolarla Irak'a yaptı - DAİB Yönetim Kurulu Başkanı ve TİM Denetim Kurulu Üyesi Ethem Tanrıver: - "Haziran 2020'de artmaya başlayan ihracatımız, durmaksızın artışını sürdürüyor"

Yurthaber 11-04-21 11:04

Salgına rağmen Doğu Anadolu'nun mart ayı ihracatı zirve yaptı

Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 69,90 artışla 231 milyon 267 bin dolarlık ihracat yapan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, bu artışla yüzde 42,2 olan Türkiye mart ayı ihracat artış oranının üzerine çıktı - Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver: - "Haziran 2020'de yükselmeye başlayan ihracatımız durmaksızın artışını sürdürüyor. Aralıksız son 10 aydır yüksek oranlı artışımız var"

Yurthaber 06-04-21 11:04

U19 Futbol Ligi 3.Hafta

Hes Kablo Kayserispor, U19 Futbol Ligi 3.hafta maçında deplasmanda Göztepe’ye 4-0 mağlup oldu.Stat: Balçova Belediyespor KompleksiHakemler: Ali Osman Güçcük xx, Cem Kuşcu xx, Sercan Özçevik xxGöztepe U19: Bartu Dinç xxx, Erkam Kömür xxx, Murat Altay xxx, Muharrem Uçar xxx, Alper Aşkın xxx (Dk.60 Taha Yasin Avcı x), Ege Parmaksız xxx, Mert Ali Ozbaykız xxx (Dk.68 Fırat Arslan x), Efe Binici xx (Dk.55 Metin Yıldırım x), Enes Vardar xxx, Yılmaz Basravi xxx (Dk.68 Mehmet Gündüz x), Altay Özkan xxx (Dk.60 Cemil Devrim x)Kayserispor U19: Onur Can Özdemir x, Ahmet Zekeriya Kartal x, Muhammed Eren Arıkan x (Dk.46 Barış Emirhan Doğan x), Alperen Elmas x (Dk.65 Seyitcem Gökberk Karagöz x), Göktuğ Yayla x, Kenan Benjamin Dağsoy x (Dk.46 Miraç Akdeniz x), Yiğit Yavuz Deniz x (Dk.46 Emin Can Uysal x), Okan Acar x, Yunus Emre Kılınç x, Ethem Balcı x, Hayrullah Erkip xGoller: Dk.36 Yılmaz Basravi, Dk.45+2 ve 48 Altay Özkan, Dk.53 Alperen Elmas (kendi kalesine) (Göztepe U19)Sarı Kartlar: Enes Vardar, Mehmet Gündüz, Muharrem Uçar (Göztepe U19) Ahmet Zekeriya Kartal, Hayrullah Erkip (Kayserispor U19)

Yurthaber 05-04-21 09:11

Selendi’de kızılçam fidanları toprakla buluştu

Manisa’nın Selendi ilçesinde Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan törenin ardından 600 ağaç kızılçam fidanı toprakla buluştu.Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizatörlüğünde yapılan İlçe Orman İşletme Şefliğin tarafından finanse edilen kızılçam fidanları dikimi öncesi Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim Okulu öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Yurthaber 30-03-21 14:30

U19 Süper Ligi 1. Hafta

Süper Lig U19 Liginde mücadele eden Hes Kablo Kayserispor ligin ilk maçında dün deplasmanda Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu ve sezona mağlubiyetle başladı.Stat: Florya Metin Oktay TesisleriHakemler: Hakan Tezcan xx, Osman Korkmaz xx, Mehmet Aygen xxGalatasaray U19: Kerem Yusuf Ersunar x, Arda Kaan Yıldız x, Mustafa Yiğit Turgut x, (Dk.56 Anıl Batın Aydın x), Yiğit Demir x, (Dk.73 İsmail Zehir x) Metehan Baltacı x, Bartuğ Elmaz xx, (Dk.8/0 Efe Mustafa Çetin x), Yusuf Erdem Gümüş x, (Dk.56 Bozan Uymaz x)Göktan Işılak x,(Dk.56 Hamza Yiğit Akman x), Eren Aydın xxx, Özgür Baran Aksaka xx, Sarper Çağlar xHes Kablo Kayserispor U19: Onur Can Özdemir x, Ahmet Kağan Malatyalı x, Barış Emirhan Doğan x, Enes Koçoğlu x, Talha Karataş x,(Dk.74 Göktuğ Yayla x), Halil Can Durmuş x, Ahmet Zekeriya Kartal x, Ethem Balcı x, (Dk.46 Yunus Emre Kılınç x), Mehmet Eray Özbek x, Hayrullah Erkip x, (Dk.74 Yiğit Yavuz Deniz x), Miraç Akdeniz x (Dk.46 Talha Sarıaslan xx),Goller: Dk.7 ve85 Eren Aydın, Dk.69 Sarper Çağlar (Galatasaray U19) Dk.57 Talha Sarıaslan, Dk.90+4 Mehmet Eray Özbek (Hes Kablo Kayserispor U19)Sarı Kartlar: Arda Kaan Yıldız (Galatasaray U19), Barış Emirhan Doğan, Enes Koçoğlu, Talha Karataş (Hes Kablo Kayserispor U19)

Yurthaber 15-03-21 10:54

AÜ Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ethem, Milli Mücadele döneminde yazar ve şairlerin halka özgüven aşıladığını belirtti

AÜ Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ethem, Milli Mücadele döneminde yazar ve şairlerin halka özgüven aşıladığını belirtti

Yurthaber 12-03-21 16:19

Doğu Anadolu'nun ihracatında artış trendi sürüyor

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver: - "Şubat ihracatımız yüzde 29,6 arttı. Bu artış oranıyla Birlik olarak ülke ortalamasının üzerinde artış gerçekleştirdik. İnşallah yıl sonunda 2,5 milyar dolarlık ihracat hedefimizi tutturacağız"

Yurthaber 05-03-21 11:17

Eyyübiye’de yeni bir temel daha atıldı

Eyyübiye’de 15 Temmuz mahallesinde yapımına başlanılan şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanının temelini atıldı.Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz mahallesinde bulunan ve yıllardır atıl durumda olup, vatandaşların zor anlar yaşadığı yaklaşık 3500 metre karelik alanı şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanına için temelTörenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Karademir, Belediye Meclis Üyeleri, Mahir Öge, Hasan Karataş, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop, 15 Temmuz mahalle muhtarı Ethem Çalışkan ile bölge muhtarları katıldı.Alanda bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Seçim zamanında bütün mahallelerimizi gezmiştik bunu her platformumda ifade ediyoruz ve o dönem bölge sakinlerinin taleplerini dinlemiştik.

Yurthaber 02-03-21 15:11