Evin Gencosmanoglu Haberleri

Konya'da ikinci kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, ikinci kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 2024-04-24 14:35:43

313 gün sonra kemik parçaları bulundu: Kafatası yoktu, pantolonu parçalanmış! Kayıp Korhan Berzeg için o korkunç ihtimal üzerinde duruluyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşadığı evin 4 kilometre uzağında 313 gün sonra kemik parçaları bulundu. Berzeg ailesinin avukatı 'çok şaşkınız' dedi. Muhtar ise yaptığı açıklamada, kemik parçaları arasında kafatasının olmadığını belirtirken; Berzeg’in kızından DNA örneği alınacağı öğrenildi. Ekipler, cesedin hayvanlar tarafından parçalanıp, dere kenarına getirilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

Haber 2024-04-24 12:17:40

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 2024-04-22 15:51:33

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Haber 2024-04-22 15:10:52

Üsküdar'da kontrolden çıkan minibüs duvara ve 3 otomobile çarptı

Üsküdar'da geziye giden öğrencileri taşıyan minibüsün önce bir evin bahçe duvarına, ardından 3 araca çarptığı kazada 10 öğrenci ile sürücü hafif yaralandı.

Yurthaber 19-04-24 15:23

Komşularının sesinden rahatsız olduğu için şikayet mektubu yazdı! Aldığı cevapla gözyaşlarına boğuldu

TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gürültü sesinden rahatsızlık duyduğu için komşularına bir şikayet mektubu yazdığını söyledi. Mektupta özellikle komşularının sabah erken saatlerde piyano çalmamasını rica etti. Şikayet mektubunun cevabı ise evin küçük çocuklarındna gelince genç kadın hem şaşırdı hem de duygulandı.

Trend 19-04-24 12:02

Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi

Fatih’te iddiaya göre, psikolojik sorunları olan bir kişi sesten rahatsız olduğu için üst komşusunun kapısını önce balyoz ve matkapla kırmaya çalıştı, başarılı olamayınca 4 kişinin bulunduğu evin dış kapısını ateşe verdi.

Yurthaber 19-04-24 07:58

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etti

Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yurthaber 18-04-24 11:13

Evin çatısı alev alev yandı, dumandan 2 kişi etkilendi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir evin çatısı alev alev yandı. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 17-04-24 15:08

Evin balkonundan düşen sağlık memuru öldü, doktor yaralı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bulundukları evin 3’üncü kat balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 16-04-24 06:14

40 yıldır yaşadığı evini kaybetti! 'Ben çocukları uyardım, müdahale edemedim'

Antalya'da talihsiz bir olay meydana geldi. Çocukların kapı önünde sünger yakmasıyla çıkan yangında tek katlı müstakil ev ile evin önünde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait sinekle mücadelede kullanılan kamyonet küle döndü. Dumandan etkilenen ev sahibi Fatma Özdemir'e ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, eşi Mehmet Ali Özdemir ise "Sünger olunca müdahale edemedim, alevler boyumu geçti. Gidecek bir evim yok. 40 yıldır yaşadığım evimi kaybettim" dedi.

Haber 08-04-24 23:57

Gaz pedalı takılı kalan otomobil doğal gaz kutusuna çarptı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde gaz pedalı takılan otomobil bir evin demir kapsını sökerek bahçedeki doğal gaz kutusuna çarptı. Facianın teğet geçtiği kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Yurthaber 05-04-24 08:15

Sevgilisinin karısı evi basınca çareyi pencereden kaçmakta buldu! O anlar kameralara böyle yansıdı

Gana'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın evli bir erkekle yaşadığı ilişkisinde karısının eve gelmesi üzerine zor anlar yaşadı. Sevgilisinin karısının öfke nöbeti geçirmesi üzerine ne yapacağını şaşıran kadın çareyi evin penceresinden atlayarak kaçmakta buldu. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 04-04-24 07:38

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

Hatay'ın Defne ilçesinde, bir kişinin evinin bahçesinde bulunan lahit, incelenmek üzere Hatay Müze Müdürlüğüne götürüldü.

Yurthaber 29-03-24 13:35

Evin gizli bölmesinde iklimlendirme yöntemiyle kenevir yetiştirmiş

Tekirdağ’da jandarma ekipleri, bir adreste yaptıkları aramada evin gizli bölmesinde iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen kenevir ile karşılaştı.

Yurthaber 28-03-24 11:20

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 13:31

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi! 'Çeyiz' paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak edilirken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan hamle geldi.

Magazin 26-03-24 11:25

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-24 14:45

Evin bahçesine uçtu, dik kalan otomobilinde can pazarı yaşadı

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden yaşlı adam, otomobiliyle evin bahçesine uçtu.

Yurthaber 21-03-24 12:34

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal silahı evin tavanında saklamış

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren ve "nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Delil Aysal'a verilen cezanın gerekçeli kararında, olayda kullanılan silahın sanığın evindeki banyoda tavan arasında, boş kovanların da mutfakta çöp kovasında bulunduğu belirtildi.

Yurthaber 20-03-24 14:01

Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Aylık aidatı 8 bin 814 dolar! Değer ise dudak uçuklattı

Son dönemde Hindistan'ın en zengin ailesinin düğününde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-24 09:42

İngiltere'de oturmak Eyüpsultan'dan daha ucuz: İstanbul'da konut fiyatları Avrupa'yla yarışıyor

Konut fiyatlarındaki artış öyle bir hale geldi ki artık İngiltere'den ev almak İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinden ev almaktan daha kolay. Eyüpsultan'da en ucuz sıfır daire fiyatları 6-8 milyon TL arasında değişiyor. Bununla beraber İngiltere'deki yeni bir evin fiyatı yurt dışı yatırımını bir kez daha akıllara getirdi.

Finans 12-03-24 14:13

Mardin’de 6. kattan düşen 6 yaşındaki Solin yaşam savaşını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6. kattaki evin penceresinden düşen anne ve 5 yaşındaki oğlundan sonra 6 yaşındaki kızı da hayatını kaybetti.

Yurthaber 12-03-24 07:37

İstenmeyen aile mahalleyi terk etti! Muhtar evin içine kadar girip yalvardı: Olacaklardan ben sorumlu değilim, gidin buradan

Antalya'daki müstakil bir evde uzun süredir sıklıkla patlamalar yaşanıyordu. Ama mahalleliyi canından bezdiren olaylar silsilesi bununla sınırlı değildi; iddiaya göre eve günde birçok araba geliyordu ve günün birinde ortalığa pompalıyla dehşet saçıldı. Mahalle sakinleri sokağa döküldü, muhtar evdekilere "Köylülerim ayaklanmadan evi boşaltıp köyü terk edin. Olacaklardan ben sorumlu değilim" diyerek yalvardı.

Haber 11-03-24 14:25

İslim kebabı tarifi: İslim kebabı nasıl yapılır?

Gaziantep ile anılsa da aslında Türkiye’nin dört bir yanında yapılan ve tüketilen, her evin mutfağına girmiş olan islim kebabı, yapımı en pratik yemeklerden biridir. Bu yemek, kürdan kebabı olarak da bilinir ve çok sevilir. Birçok lokantanın menüsünde yer alan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-03-24 15:02

Kıyafetleri yüzünden şikayet alıyordu! Amanda Holden'ın kızı yaşadığı şoke eden olayı anlattı

Amanda Holden'ın kızı annesinin bir ziyaretçi geldiğinde evin içinde çıplak dans ettiği o utanç verici anları anlattı. Holden son dönemde giyim tarzı yüzünden şikayetlere maruz kalıyordu.

Magazin 10-03-24 13:52

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 08-03-24 21:04

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından İslahiye ilçesinde bir evin balkonunda yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 08-03-24 15:23

Aydın'da evin bahçesine devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde evin bahçesine devrilmesi sonucu yaralanan kamyonun sürücüsü, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-03-24 08:22

Her evin olmazsa olmazı uzun ömürlü ve sağlıklı saklama kapları

Hem mutfağınızın düzenli görünmesini hem yiyeceklerin sağlıklı şekilde muhafaza edilebilmesini istiyorsanız size bu konuda kolaylık sağlayacak en iyi ürünler saklama kapları olabilir. Farklı boyutlarda ve çeşitli şekillerde tasarlanan saklama kapları sayesinde tüm gıda ürünlerini daha uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Mutfakların gizli kahramanı olan en iyi saklama kabı modellerinden bir seçki hazırladık. İşte farklı bütçelere hitap edebilecek o ürünler...

Yemek 07-03-24 14:57

Kan donduran vahşet! Gizlice doğurduğu bebeği 1. kattan aşağı attı

Pendik’te kan donduran bir olay yaşandı. A.Y. isimli kadın, ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. A.Y. ve sevgilisi D.Ç. gözaltına alınırken, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 15:59

Altınlarını çalıp öldürdüler! 1 milyon liralık soygunda şoke eden detaylar: Kız torunu ve sevgilisi çıktı

Diyarbakır’da hırsızlar, girdikleri evden 1 milyon lira değerinde altın çalıp kaçtı. Evden çıkarken karşılaştıkları ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) da iten şüpheliler, merdivenden düşerek hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayla ilgili Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, evin anahtarının kopyasını çıkartarak hırsızlığı birlikte planladığı sevgilisi Ş.E.’ye verdiği ortaya çıktı. Şüphelilerin çaldığı altınlar da gömüldüğü yerde bulundu.

Haber 03-03-24 10:59

Yer: Pendik! Ağlama sesleri üzerine fark edildi... Bu nasıl vicdan?

İstanbul Pendik'te bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada bir evin bahçesinden ağlama sesleri geldiğini fark etti. Bayram Çakır isimli vatandaş sesin geldiği yere doğru gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü...

Haber 02-03-24 13:03

Bursa'da sahibinin tavan arasına sakladığı 650 bin liralık altın ve döviz çalındı

Bursa'da bir evin tavan arasına saklanan 650 bin liralık ziynet eşyası ve döviz ile depodan bisiklet ve kaynak makinesi çalınmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 01-03-24 10:02

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-24 10:12

Nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi! Aldığı intikamı sosyal medyadan paylaştı... Not tutun hanımlar

TikTok'ta 'glitteremcee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jaime isimli bir kadın aldatıldığını söyleyerek eski nişanlısından aldığı intikamı anlattı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşayan genç kadın aldatıldığını öğrenince eski nişanlısıyla yaşadığı evden taşınmadan önce evin her yerine donmuş balıklar yerleştirdiğini söyledi.

Trend 27-02-24 10:15

Yalova'da yangın çıkan evde bir kişinin cansız bedeni bulundu

Yalova'da bir evin yandığı ihbarına giden itfaiye ekipleri, tek başına yaşayan 65 yaşındaki kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Yurthaber 27-02-24 08:25

Tertemiz çamaşırlar için hiç duymadığınız 10 etkili yöntem! Sararmış kıyafet, sertleşmiş havlu ve çıkmayan leke derdiniz kalmayacak

Çamaşırların tertemiz ve pırıl pırıl olması her evin istediği bir şeydir. Zamanla sararan kıyafetler, sertleşen havlular ve çıkmayan inatçı lekeler gibi sorunlarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Neyse ki, bu sorunlara pratik ve etkili çözümler bulmak mümkün. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmak ve daha etkili sonuç almak için hiç duymadığınız 10 etkili yöntemi haberimizde derledik.

Kadin 27-02-24 07:18

Alanya'da şaşkına çeviren olay! Cezalandırdığını söylediği otomobilini evin dışına astı: 'Arabayı idam ettim, cezalı'

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki katlı binaya asılan otomobili gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Cezalandırdığını söylediği otomobilini vinç tarzı bir düzenekle iki katlı evinin dışına asan Mehmet Aydın (47), "Arabayı idam ettim, cezalı" dedi.

Haber 26-02-24 20:48

Hatay'da yangın çıkan evde yaşlı kadın ölü bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 2 katlı evin zemin katında çıkan yangında tek başına kalan kişi ölü bulundu.

Yurthaber 26-02-24 08:45

Charlize Theron satışa çıkardı ama Nişantaşı'nda bir ev bile etmiyor... 4+1'lik dairenin fiyatı, Hollywood'daki malikaneden bile daha pahalı!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, görkemli İspanyol tarzı malikanesini satışa çıkardı. Yıldız ismin malikanesinin, İstanbul Nişantaşı'ndaki bir evin fiyatından daha ucuz olması sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'daki ev fiyatlarının pahalılığını gözler önüne seren habere göre; ünlü yıldız, şahane evini rekor bir fiyata satsa bile bu şartlarda Şişli'deki daireyi alamıyor.

Finans 25-02-24 08:15

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-24 13:25

Kocaeli'de eski sevgili dehşeti! Evinin önünü benzin dökerek yaktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, yeniden bir araya gelme isteğini reddeden eski sevgilisinin evinin önüne benzin dökerek yaktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şahsın evin önünü ateşe verdiği ve birden büyüyen alevlerin arasından koşarak çıktığı görüldü. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 23-02-24 22:00

Eviniz elmalı turta gibi kokacak! Tamamen doğal ve uygun fiyatlı yöntemi paylaştı

Evin güzel kokması kişinin ruh halini kesinlikle etkiliyor. Evde geçirilen zamanı daha keyifli kılan güzel koku için pek çok kişi evinde oda kokusu, kokulu mum ya da tütsü kullanıyor. Ancak bunlar hem maliyetli hem de doğal değil. Sosyal medyada bir kadın evinin harika kokmasını sağlayan tamamen doğal ve oldukça uygun fiyatlı yöntemi paylaşarak viral oldu. İşte evinizin elmalı turta gibi kokmasını sağlayacak o yöntemin detayları...

Kadin 22-02-24 17:20

'Konya'da ev satarak Finlandiya'da neler yapılabilir?' diyerek paylaştı! Göl manzaralı ev ve son model araba... Sosyal medyada olay oldu

"Konya'da 3+1 ev satarak Finlandiya'da neler yapılabilir?" diyerek yaptığı paylaşımıyla bir sosyal medya kullanıcısı gündem oldu. Konya'da sattığı evin parasıyla Finlandiya'da göl manzaralı bir ev ve lüks bir spor araba sahibi olunabileceğini anlatan kullanıcının paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 22-02-24 10:26

Düzce'de samanlık ve evin deposu yandı

Düzce'de samanlık ve evin depo kısmında çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 22-02-24 08:04

Kastamonu’da çatı yangını

Kastamonu’da bir evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yurthaber 20-02-24 14:05

Yıllarca çayı yanlış demlemiş olabilirsiniz! Bu hataları sakın yapmayın... İşte iyi çay demlemenin sırları

Yıllarca çayı yanlış demlemiş olabilirsiniz. Demliğe önce çay sonra su mu, yoksa önce su sonra çay mı ekliyorsunuz? Aslında bu ikilem çayı doğru demleme konusunda oldukça kritik bir nokta. Her evin çay konusundaki damak zevki farklıdır. Ancak çay demlerken bu hatalar yapılmamalıdır. İyi bir çay demlemek için dikkat emeniz gereken 5 püf noktayı haberimizde derledik.

Kadin 20-02-24 11:34