Evlenme Haberleri

Flört gurusunun sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Evlilik kadınlara mutluluk getirmiyor

Kadınların evlenme fikrinden hoşlandığı düşünülüyor ancak bir flört uzmanı her kadının evliliğe sıcak bakmadığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medyadan ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Jana Hocking tezini bir adım daha ileriye götürerek evliliğin kadınlara mutluluk getirmediğini söyledi.

Trend 2024-04-13 14:13:18

Yer: Şırnak! Görkemli aşiret düğünü 5 bin kişi katıldı, 2 gün 2 gece sürdü: Takıların ederi dudak uçuklattı!

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki Goyan aşiretine mensup iki genç evlenme kararı aldı. Düzenlenen görkemli düğün merasimine 5 bin kişi katıldı. 2 gün 2 gece süren aşiret düğününde gelin ve damada takılan takıların ederi dudak uçuklattı.

Haber 2024-04-12 15:36:31

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend 2024-03-21 10:22:07

Bireysel emeklilik kararı Resmi Gazete'de! Kısmi ödeme 1 Temmuz'da başlıyor: Şartlar belli oldu

Bireysel emeklilik için Resmi Gazete'den yeni bir karar alındı. Buna göre BES’te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz’da başlayacak. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

Finans 2024-03-21 07:18:17
BES

Düğün hazırlıklarını paylaşınca sosyal medya onları konuştu! Kocam ve ben kız arkadaşımıza evlenme teklifi ettik

Aaron ve Rachael çifti sosyal medyada düğün hazırlıklarına dair yaptıkları paylaşımlarla bir anda popüler olmayı başardı. Çünkü çiftin düğün hazırlıkları herkesin alıştığından biraz farklıydı. Aaron ve Rachael, 2022 yılında ilişki yaşamaya başladıkları kız arkadaşları Kasey'e evlilik teklifi etti. Üçlünün düğünde başlarına gelen zorlukları anlattıkları paylaşımları gündem yarattı.

Trend 07-03-24 10:01

Uşaklı gençler evliliği erteliyor

Uşak için açıklanan son 6 yıllık verilere göre, Uşaklıların yıl geçtikçe daha geç yaşta evlenme kararı aldıkları belirlendi.

Yurthaber 06-03-24 13:52

Nijerya'daki manzara sosyal medyada gündem oldu! Ülkeden kaçmak isteyenlerin önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi

Nijerya dünya sıralamasında en çok enflasyona sahip ülkelerden biri olarak kabul ediliyor. Güncel kurla 1 Nijerya Nairası 0,020 Türk Lirası'na ve 0,00064 ABD Doları'na eşitken ülkede yaşayanların Avrupa ve Amerika'ya kaçmak için önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi.

Trend 27-02-24 15:55

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-24 10:53

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-24 11:02

Antalya boşanmada Türkiye ikincisi

TÜİK’in 2023 evlenme ve boşanma istatistiklerine göre, kaba boşanma hızının 2023 yılında en yüksek olduğu il, binde 3,05 ile İzmir oldu. İzmir’i binde 2,94 ile Antalya takip etti.

Yurthaber 22-02-24 10:44

Diyarbakır'da düğün salonunda dehşet! Damada kurşun yağdıran adamın gelinle evlenme hayali suya düşmüş

Diyarbakır’daki düğün salonunda yaşanan dehşet anları Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu. Düğün salonuna girerken damada kurşun yağdıran sanık hakkında istenen hapis cezası belli oldu.

Haber 21-02-24 14:49

Sevgilisinin metrodaki evlenme teklifini beğenmedi! 'Burada mı ediyorsun?' diyerek reddetti... Görenler şaştı kaldı

Bursa'da yaşanan bir evlilik teklifi anı sosyal medyada gündem yarattı. Metroda sevgilisine evlilik teklifi etmeye karar veren bir adam hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Genç adamın herkesin gözü önünde diz çökerek evlilik teklifi etmesine önce şaşırdı. Ardından ise 'Burada mı teklif ediyorsun?' diyerek reddetti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-02-24 09:08

Seda Sayan'da tanınan Apaçi Mustafa Aleyna Tilki'ye Tam benliksiniz dedi! Sözleri tepki çekti

Seda Sayan'ın "Evleneceksen Gel" programında 'Apaçi Mustafa' lakabıyla tanınan Mustafa Bilginer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Bilginer, son olarak Aleyna Tilki'ye evlenme teklifi ettiği bir video yayınladı. Paylaşımı kısa sürede gündem olunca Bilginer'in sözleri tepki çekti.

Magazin 12-02-24 16:51

100 bin dediler, 70 bine anlaştı! Hayalleri suya düşen adam böyle yardım istedi: Herkes benimle alay ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Mağdur yetkililerden yardım isteyerek, "Benim gururumla oynandı. Herkes benimle dalga geçiyor" dedi.

Finans 08-02-24 15:04

'Ev almadığı için ayrıldı' iddiası vardı! Mehmet Ali Erbil'e genç aşkı bakın ne hediye aldı

Mehmet Ali Erbil’in evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan’dan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Erbil'den ev almadığı için ayrıldığı söylenen Gülseren Ceylan'ın pahalı hediyeler istediği söyleniyordu. Bakın Erbil'e genç sevgilisi ne hediye aldı.

Magazin 08-02-24 07:37

Polis operasyonu gibi evlilik teklifi! Sevgilisi silahlı soygunu görünce korkudan ne yapacağını şaşırdı

Kolombiya'da bir adam ilginç evlilik teklifi sayesinde Instagram'da gündem yaratmayı başardı. Kız arkadaşına evlenme teklif edebilmek için genç polis operasyonlarını aratmayacak kapsamlı bir soygun planladı. Motosikletle gelerek ellerindeki silahlarla aracın önünü kesen soyguncuları gören genç kadın araçtan korkarak inerken evlilik teklifi alınca şaşkınlığı bir kat daha arttı.

Trend 31-01-24 08:26

Gediz’de doğum oranı ölüm oranını geçti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2023 yılı evlenme, boşanma, ölüm ve doğum istatistikleri belli oldu.

Yurthaber 04-01-24 11:47

Yer: Düzce! Sosyal medyada tanışıp nişanlandılar: 15 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı, 'Evleneceğim' dedi dava düştü

Düzce'de 18 yaşındaki Y.B. sosyal medya üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki E.K. ile nişanlanıp birlikte yaşamaya başladı. E.K'nın cinsel birliktelik sonucu 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Y.B. hakkında ‘Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması', ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamalarıyla dava açıldı. Mahkeme, Y.B.'nin genç kızla evlenme yönündeki beyanı ile genç kız ve ailesinin şikayetçi olmaması sebebiyle üzerine atılı suçlardan davanın düşmesine karar verdi.

Haber 14-12-23 13:59

Torreira ile Devrim Özkan çifti için yeni iddia!

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'la sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Birlikte mutlu oldukları bilinen çiftin evlenme kararı aldığı iddia edildi.

Spor 22-11-23 14:10

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'yi kıskandıracak dans! Instagram hesabından paylaştı

İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızdan evlenme teklifi aldığını açıklamıştı. İkinci kez evlenmeye hazırlanan ünlü çift, düğünün yapılacağı yeri araştırıyordu. Öte yandan Wanda Nara'nın Instagram'dan yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 19-11-23 19:12

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin teklifini ilk kez açıkladı! 27 Mayıs 2014'te birbirimize söz vermiştik!

Galatasaray'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, yaklaşık 10 yıldır hayat arkadaşlığı yaptığı Wanda Nara ile yeniden evlenme kararı aldı. Yaşadığı talihsiz rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Nara, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 16-11-23 18:48

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-23 21:15

Onlar aşkı daha dolu dizgin yaşıyor! Sevdiğinizde bir an bile düşünmeden evlenme teklifi etmeniz gereken burçlar belli oldu

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslı olabilir. Fakat günümüzde birçok kişi aradığı aşkı bulamıyor. Astrologlar bazı burçların evlilik için ideal olduklarını vurguladı. Onlar aşkı daha dolu dizgin yaşıyor. İşte, aşık olduğunuzda bir an bile düşünmeden evlenme teklifi etmeniz gereken burçlar...

Kadin 13-11-23 09:39

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili bomba itirafta bulundu!

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlenme hazırlığı yaparken ayrılık kararını alan Mehmet Ali Erbil genç kadının kendisinden ev, araba istediğini söylemişti. Erbil geri adım attı ve genç kadının ailesi tarafından reddedildiğini itiraf ederek bakın ne dedi.

Magazin 12-11-23 07:50

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI 2023: 48 ay vadeli 150 bin TL'lik evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler?

Evlilik kredisi ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Bilindiği üzere yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz, 48 ay vadeli 150 bin liralık kredi verileceği açıklanmıştı. Yapılan açıklamanın ardından evlenme hazırlığında olan çiftler ise evlilik kredisinin ne zaman verileceğini ve şartlarını merak etmeye başladılar. Bakan Göktaş'tan gençlere 150 bin TL kredi müjdesi geldi. Peki, faizsiz evlilik kredisi şartları neler? 2023 Evlilik kredisi ne zaman verilecek? İşte detaylar..

Finans 01-11-23 13:19

Evlenenlere 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Yeni evleneceklere faizsiz kredi şartları ne? Bakan Göktaş açıkladı

Yeni evleneceklere faizsiz kredi desteği hakkında araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenecek olan çiftlere 150 bin TL faizsiz kredi verileceğini açıklamıştı. Yapılan açıklamanın ardından evlenme hazırlığında olan çiftler ise evlilik kredisinin ne zaman verileceğini ve şartlarını merak etmeye başladılar. Bakan Göktaş'tan gençlere 150 bin TL kredi müjdesi geldi. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 01-11-23 12:25

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Yürek yakan detay: Öldürülmeden önce...

İzmir'de Semih Kenan Köse (30), bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürüldü. Kan donduran olay marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Köse'nin, olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) evlenme teklif ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 30-10-23 10:59

İlk aşkıyla evlenecek burçlar belli oldu! Fırsatı iyi değerlendirirlerse güzel günler onları bekliyor

İlk aşk unutulmaz. Öte yandan herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslıyken birçok kişi de aradığı aşkı bulamayabilir. Astrologların yaptığı açıklamalara göre bazı burçların ilk aşklarıyla evlenme oranı diğerlerine oranla daha fazla. İşte ilk aşkıyla evlenmesi muhtemel olan burçlar...

Kadin 29-10-23 10:42

Çıtayı yükseltti: Suyun altında nefes kesen evlilik teklifi…

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dalış gerçekleştiren Kemal Aslan sevgilisi Dara Karadağ’a denizin altında evlenme teklifi etti. Arslan, elindeki tek taş yüzüğü suyun altında kız arkadaşına uzattı. Kız arkadaşı ise eliyle ‘tamam’ işareti yaparak teklifi kabul etti.

Haber 14-10-23 16:44

En yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi etti! Sosyal medyadan tepkilere gecikmedi... Rol çalmışsınız

Sosyal medyada yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi eden bir adamın videosu kısa sürede viral oldu. Düğün töreni sırasında bir anda diz çökerek evlilik teklifi alan kadını ise ilk tebrik eden gelin oldu. Gelin yakın arkadaşının mutluluğunu ona gelin çiçeğini vererek paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-10-23 14:48

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük genç aşkına evlenme teklifi etti! Tektaş sosyal medyada olay oldu

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki genç aşkı Gülseren Ceylan’a doğum gününde evlenme teklifi etti. Daha önce beş kere evlenen Erbil, genç sevgilisi ile altıncı kez nikah masasına oturacak. Evlilik teklifi anlarını yayınlayan Gülseren Ceylan’ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-09-23 09:56

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmi ödeme: Yüzde 50'si kullanılabilecek

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) kısmi ödeme hakkında yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kısmi ödeme hakkından 5 yılda bir yararlanabilecek vatandaşlar, sözleşmelerini sonlandırmadan, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim gibi durumlarda birikiminin yüzde 50'si kadarını kullanabilecek. Kısmi ödemesini konut edinme, evlilik ve doğal afet kapsamında kullananlar 3 yıl, eğitim için kullananlar ise 4 yıl sözleşmelerini sonlandıramayacak. İşte ayrıntılar...

Finans 26-09-23 07:24
BES

Denizin altında evlenme teklifi

Muğla’nın Datça ilçesinde Ercan Alacalı kız arkadaşına deniz altında evlenme teklif etti.

Yurthaber 25-09-23 10:20

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem! Kısmi ödeme koşulları belli oldu: Yüzde 50’si kullanılabilecek…

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

Finans 20-09-23 11:29

Motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Sosyal medya fenomeninin nişanlısından yürek yakan paylaşım

Adana'da motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan (23) dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç fenomen, bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Taşan’ın kısa süre önce evlenme teklif ettiği nişanlısı Yaren Kara'nın sosyal medya paylaşımı ise yürek yaktı. Kara, paylaştığı videoda Taşan’ın ölmeden önce kendisine hediye ettiği çiçek buketini göstererek gözyaşı döktü.

Haber 15-08-23 13:40

Böyle evlilik teklifi ne görüldü ne duyuldu! Trafik kavgası olarak başladı bir anda diz çöküp evlenme teklifi etti

Antalya’da gerçekleştirilen ilginç bir evlilik teklifi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 23 yaşındaki Orhan Alparslan isimli bir genç 20 yaşındaki sevgilisi Ece Yurteri'ne sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.

Trend 09-08-23 15:44

Evlilik teklifi öncesi dayak yedi, sevgilisini krize soktu

Antalya’da trafikte kavga ediyormuş gibi yapan bir genç, sinir krizi geçiren kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Yurthaber 09-08-23 15:29

Depremde ailesinden 10 kişiyi kaybetmişti! Karsu evlilik tarihini erteledi! Yeni tarih ise...

Hatay'ın Karsu köyünden, Hollanda'nın Amsterdam şehrine göçen anne babanın iki kızından biri olan Karsu güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz sene sevgilisinden evlenme teklifi alarak mutluluğa “Evet” diyen şarkıcı bu sene nikah masasına oturmak için gün sayıyordu. Önceki akşam Kıbrıs’ta konser veren Karsu, evlilik planını ertelediğini duyurdu.

Magazin 31-07-23 14:40

Toplu Sözleşme takvimi belli oldu! ‘O talepler kabul edilirse…’ diyerek tek tek açıkladı: 19.372 TL, 24.215 TL, 27.778 TL… Rakamlar havada uçuştu

7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri yarın başlıyor. Memurların 2 yıllık zam pazarlığında talepler tek tek ortaya çıktı. Yeni düzenlemenin kabul edilmesi ile en düşük memur maaşı 30 bin TL seviyelerini görebilir. Memurun zam pazarlığında talepler arasında dini bayramlarda 4.850 lira ek ödeme, gelir vergisinin yüzde 15’te sabitlenmesi, 5.098 TL doğum, 19.372 TL ölüm, 24.215 TL evlenme ve 27.778 TL kreş yardımı talepleri de yer aldı. 1 ay sürecek toplu sözleşme görüşmelerinde takvim ise belli oldu.

Finans 31-07-23 07:47

Mithat Can evlenmeyi erteleyince... Alina Boz'a yeni aşkı 'umut' oldu

İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı herkesi şaşırttı. Mithan Can ile evlenme süreci uzadığı için ayrılık kararı alan Alina Boz pek çok ünlü kadınla birlikte olan Umut Evirgen'i tanımaya karar verdi. İşte herkesi şaşırtan ilişkinin detayları...

Magazin 28-07-23 15:37

'3-4 kez evlenme kararı aldım! Hep araya girip kadınları vazgeçirdi' Şok savunma... Eski eşini boğarak katletmişti

Denizli'de eski karısını iple boğduktan sonra ormanlık alana gömdüğü suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık; son savunmasında "Mesele kıskançlık değildi. Kıskançlık olsa evlenmesine müsaade etmezdim. Benimle sürekli uğraşıyordu. 3-4 kez evlenme kararı aldım. Fatma Çetin hep araya girip kadınları vazgeçirdi" ifadelerini kullandı.

Haber 12-07-23 11:57

Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı: 'Her şey bir anda oldu'

Bozcaada'da korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisinin evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı Yeşim Demir 30 metre yükseklikten düştü. Olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan Demir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu, "Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dedi.

Haber 08-07-23 08:55

Görenler dehşete düştü! Çarşıda tanıştığı kadınla eve gidince... 82 yaşındaki adam sırtından bıçaklandı

Afyonkarahisar’da evinde sırtında bıçaklanan 82 yaşındaki adam sokağa çıkıp sırtındaki bıçakla ambulans bekledi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adam ifadesinde ise çarşıda tanıştığı ve yabancı uyruklu olduğunu söylediği bir kadınla evlenme konusunda konuşup birlikte evine gittiğini belirtti. Aralarında çıkan tartışmada da kadının meyve bıçağını sırtına saplayarak kaçtığını anlattı. Olayla alakalı inceleme başlatıldı.

Haber 06-07-23 11:43

Evliliğin eşiğinden dönen Öykü Çelik'ten şaşırtan hamle! Yeni aşkını ilan etti

2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Öykü Çelik, yarışmadan elendikten sonra sevgilisi İsmail Berhan'dan evlenme teklifi almıştı. Evlenecekleri beklenen ikili sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ünlü oyuncu yeni aşkını sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla ilan etti.

Magazin 20-06-23 13:16

Ezgi Mola sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleniyor! 14 kişilik nikah

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenme kararı aldı. Sessiz sedasız yürütülen planlama ile Ezgi Mola, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi ve aynı zamanda ortağı olan Mustafa Aksakallı ile bugün evleniyor. İkilinin nikah şahitleri de tanıdık isimler...

Magazin 08-05-23 14:10

Kuzeninin evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Hemşire Emine Ay'dan 6 ay sonra kahreden haber

Karaman'da aile sağlık merkezinde görevli hemşire Emine Ay, evlilik teklifini reddettiği kuzeni Hüseyin Bağrıaçık tarafından silahla vurulmuştu. 3 kez duran kalbi duran ve 1 böbreğini kaybeden Emina Ay, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bağrıaçık'ın ilk ifadesinde "Evlenme teklifi ettim. Kabul etmedi. Bunu da kendime yediremedim. Bir ona, bir kendime sıktım" demişti.

Haber 13-04-23 13:30

Yatta akşam yemeği, boğaz turu, evlenme teklifi... 'Sanırım dolandırıldık' 6 bin liraya anlaşmışlardı

Beşiktaş'ta şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Evlilik teklifi yapmak için organizasyon firmasıyla anlaşan bir genç, kız arkadaşıyla yatta akşam yemeği yedikten sonra 2 saat boyunca boğaz turu yaptı. Lazer ışığıyla isimlerini köprüye de yazdıran genç, evlilik teklifinden sonra fotoğraf ve video çektirdi. Gece sonundaysa çiftin, hesabı isteyen yat çalışanlarına, cüzdanlarını araçtan alıp geleceklerini söyledikten sonra kaçtığı ileri sürüldü.

Haber 27-03-23 12:03

Kardeşlerim'in Oğulcan'ı Cihan Şimşek evleniyor! Düğün tarihini duyurdu

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek geçtiğimiz 30 Aralık'ta sevgilisine Belgrad'da evlenme teklifi etmişti. Cihan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla düğün tarihini duyurdu.

Magazin 25-03-23 16:30

Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'a sette evlilik teklifi! 'Evet' dedi

Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ çekimleri Çanakkale'de devam eden 'Hayatımız Roman' filminin setinde evlenme teklifi aldı. Çok duygulanan güzel oyuncu teklifi kabul etti. Çiftin soyadlarının aynı olması dikkat çekti.

Magazin 15-03-23 09:52