Evli Kadin Haberleri

İzzet Yıldızhan’ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı! O fotoğraf gündem oldu

Sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez ortaya çıktı. Bugüne kadar eşiyle kamera karşısına geçmeyen ünlü şarkıcı, eşi Ajda Yıldızhan ile bir davete katıldı. Yıldızhan'ın eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 2024-04-20 07:26:07

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 2024-04-17 15:58:54

Eşine 'beni evlendir' diyen arsız koca, karşı komşusundan 2 çocuk yaptı! Mağdur kadının şimdi tek isteği var

7 yıllık evli Gülhan Geçin'in başına gelenler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 7 yıllık Geçin çiftinin çocukları olmuyor diye kocası eşine sürekli, 'beni evlendir, çocuğum olursa sana veririm' diyordu. Arsız koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı. Talihsiz kadın bunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Üstelik bir de 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Gülhan Geçin'in şimdi tek isteği var. İşte detaylar...

Haber 2024-04-13 08:51:16

Sevgilisinin karısı evi basınca çareyi pencereden kaçmakta buldu! O anlar kameralara böyle yansıdı

Gana'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın evli bir erkekle yaşadığı ilişkisinde karısının eve gelmesi üzerine zor anlar yaşadı. Sevgilisinin karısının öfke nöbeti geçirmesi üzerine ne yapacağını şaşıran kadın çareyi evin penceresinden atlayarak kaçmakta buldu. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 2024-04-04 07:38:46

Esra Ezmeci'ye açık açık anlattı! 'Eşimle birlikte olamıyorum' dedi itirafı ağızları açık bıraktı! 'Hoca hoca gezdik...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Yeni evli olduğunu söyleyen Tuğçe Hanım 'Eşimle birlikte olamıyorum' dedi ve itirafı herkesi şoke etti.

Magazin 02-04-24 14:32

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. 18 yaşındaki Sevdiye Bahar adındaki kadın 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, aramak için programa başvurdu. Müge Anlı tarafından bulunan kadın çocuklarıyla görüşmek istemedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Magazin 29-03-24 15:33

Türkücü Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt Kanada'dan döndü! Anne-kız kavuşması duygusal anlar yaşattı

Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşması sosyal medyada duygusal anlara sahne oldu. Türkücü o anları "Kavuştum yavrularıma" notuyla paylaştı.

Magazin 25-03-24 16:16

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Sosyal medyadan tepki gecikmedi: Aldatan evli erkeklerin sanal kız arkadaşıyım

Sosyal medyada 'QteeFoxx' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 24 yaşındaki bir kadın aldatan erkeklerin sanal kız arkadaşı olduğunu söyleyerek tepkilerin odağına yerleşti. Kadınların güzelliğini kıskandığı için kendisinden nefret ettiğini dile getiren QteeFoxx'un itirafı sosyal medyadan yorum topladı.

Trend 23-03-24 11:05

Evli adamları videoya kaydederek eşlerine gönderiyor! İhanet ifşası fena kızdırdı... Ne oldu eşinin görmesini istemiyor musun?

Genç bir kadın kendisiyle görüşen evli evlerin görüntülerini videoya çekerek eşlerine gönderiyordu. Sosyal medyada kendisini ihanet ifşası olarak tanımlayan kadın bu kez sert kayaya çarptı. Evli bir adamla arabasında buluştuğu anlarda video kaydını başlatan kadına adamın tepki sert oldu.

Trend 23-03-24 07:41

Halk eğitim merkezinde taciz skandalı: Müdür açığa alındı! Engelli personeli 3 ay boyunca...

Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp soruşturma başlatıldı. E.S., evli ve 2 çocuk babası kurum müdürü M.E.D.’nin kendisini 3 ay boyunca taciz ettiğini iddia etti.

Haber 18-03-24 17:59

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 17-03-24 17:59

Evli çiftler dikkat! Eşine bu lafı söyleyen artık tazminat ödemek zorunda: Yargıtay emsal kararla tartışmaları bitirdi

Evli çiftleri yakından ilgilendiren bir karara daha imza atıldı! Kavga sırasında söylenen bazı sözlerin geri dönüşü olmuyor. Yargıtay'dan tam da bununla ilgili emsal bir karar çıktı. Kavga sırasında eşine 'Bana karı çok' diyen koca kusurlu bulundu ve boşandığı eşine tazminat ödemeye mahkum edildi. İşte haberin detayları...

Haber 15-03-24 06:28

Aynı anda üç kadınla evli! Çok eşli evliliğinin sırlarını açıkladı... Kıskançlığı uzak tutmanın özel bir yolu var

Jerome Gunn isimli bir sosyal medya fenomeni çok eşli ilişkisini paylaştıktan sonra popüler olmayı başardı. Aynı anda üç kadınla evli olan Gunn bu kez kıskançlık söz konusu olduğunda başa çıkmak için özel bir yönteme sahip olduğunu itiraf ederek dikkatleri üzerine bir kez daha çekti.

Trend 14-03-24 15:16

Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Maşallah güzellik anneden

Geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Berkin Gökbudak ile evli olan oyuncunun kızının güzelliğine yorum yağdı.

Magazin 10-03-24 15:10

Evli cani dehşet saçtı! Daha önce kaçırdığı kızın ailesini acımadan katletti: 3 ölü 1 ağır yaralı

Kan donduran haber bu kez Bitlis'ten geldi. Mutki ilçesinde yaşayan ve evli olan Cihan Oral daha geçen sene kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evini bastı. Geçen sene kızını bulup evine dönmesini sağlayan aile üyeleriyle Oral arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası uzun namlulu silahına sarılan Oral, Ayşe İnceyol, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u katletti. Anne Nermin İnceyol ise ağır yaralandı. Cani şu anda her yerde aranıyor.

Haber 09-03-24 11:26

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

'Eşimle sevgilim kanka oldu' dedi! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Algısal bir sorun var'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 6 yıllık evli olduğunu söyleyen bir konuk 'Eşim ve sevgilim kanka oldu' deyince Esra Ezmeci çok şaşırdı.

Magazin 08-03-24 16:08

Dubaili milyonerin eşinden şoke eden itiraf! Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor Her bebek için 257 bin dolar alıyor

Dubaili bir milyonerle evli olan Soudi'ye doğurduğu her bebek için kocasından beklediği lüks gereksinimlerini sıraladı. Lüks hayatını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Soudi bu kez yaptığı itirafla çok konuşuldu. Eşinin çok fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Soudi, "Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor. Her bebek için 257 bin dolar alıyorum" dedi.

Trend 08-03-24 15:20

Porsche ve ATV'nin son hali dehşeti gözler önüne serdi! Türkiye bu kazayı konuşuyor... Yazar Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı

Türkiye'nin konuştuğu Eyüpsultan'daki kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un neden olduğu kazada evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmiş, Tok ve oğlu Mısır'a kaçtığı belirlenmişti. Kazaya Porsche ve ATV'nin son hali ise dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 07-03-24 16:28

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay... Kızı 70 yaşındaki eski sevgilisine kaçtı! Yeni sevgilisiyle ilgili iddialar kan dondurdu

'Esra Erol'da programı her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu kez de programa katılan Sabriye Azak, kızının kendisinin 70 yaşındaki eski sevgilisiyle evlendiğini iddia etti. Sabriye Azak'ın programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat'ın 5 çocuklu Yıldız adındaki bir kadını kaçırıp öldürdüğü iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 06-03-24 15:48

Türkiye, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u konuşurken... Avukat Dr. Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu ve ailesini hatırlatarak TBMM'ye çağrı yaptı: Aksi halde...

16 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol açtığı kaza Türkiye'nin gündemine oturdu. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan kaza sonrası yazar Eylem Tok'un oğlu Cihantimur'la birlikte Mısır'a kaçtığı tespit edildi. Tok, yaptığı açıklamada teslim olacaklarını duyururken, Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den önemli bir çıkış geldi. Münevver Karabulut cinayeti sonrası oğullarını kaçıran Garipoğlu ailesi için yaşanan süreci hatırlatan Epözdemir, TBMM'ye çağrıda bulundu.

Haber 06-03-24 14:58

Sevgilisine iş verdiği iddia edilmişti! Yolsuzluk iddialarının gölgesindeki başbakan telefon görüşmelerinin ifşa edilmesinden sonra istifa etti

Peru'da Başbakan Alberto Otarola, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. Başbakan Alberto Otarola basına yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Dina Boluarte ile görüşmesinin ardından başbakanlık görevinden istifa ettiğini belirtti. Yolsuzluk iddialarının gölgesinde evli ve 5 çocuk babası olan Otarola hakkında yasak aşk söylentileri de gündeme geldi.

Trend 06-03-24 08:36

Aldatmayı savunan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Karısını aldatan erkeklere üzülüyorum, bazılarının başka seçeneği yok

Sosyal medya fenomeni Shona River evli erkeklere üzüldüğünü dile getirerek aldatmayı savununca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Evli erkeklerle ilişkilerde deneyime sahip olduğunu dile getiren River, aktif olarak aldatan bazı erkeklere sempati duyduğunu itiraf etti.

Trend 05-03-24 15:19

Bir bebeği babasız bırakmıştı... Ünlü yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu çıktı! Murat Acı'nın öldüğü kaza sonrası Mısır'a uçmuşlar

Kemerburgaz'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın öldüğü kazaya ünlü yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un sebep olduğu ortaya çıktı. İddialara göre kaza sonrası kayıplara karışan Cihantimur'un annesi Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı belirlendi. Havalimanındaki görüntüler ortaya çıkarken, konuyla ilgili Emniyet'ten açıklama geldi.

Haber 05-03-24 15:01

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın iddiaları şoke etti: Haber spikeriyle de ilişkisi vardı

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirmişti. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı yaptığı başka bir açıklama da ise evli olduğu esnada eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş ve bir haber spikeriyle de ilişkisinin olduğunu iddia etti.

Magazin 04-03-24 11:21

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu'nun 'Aldatmak evliliği kurtarıyor' sözleri sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

"El Vedud", "El Cami" gibi dini kitapları bulunan Spiritüel Danışmanı Tuğçe Işınsu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Işınsu, twitter (X)'dan yaptığı paylaşımda "Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur" ifadelerini kullandı. Işınsu'nun bu sözlerine yorum yağdı...

Magazin 01-03-24 14:46

Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı şeyi söyledi! 'Kızlarından daha güzel'

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ali Özbir ile evli olan iki çocuk annesi Esra Erol annesi ve babası ile bir karesini takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin o karesine yorum yağdı...

Magazin 01-03-24 13:37

Eşinden neler istedi neler! Karısının soyunmasını istedi, kabul etmeyince külotlu çorabı kendi giyip yayın açtı!

Akılalmaz olay! 2 çocuk sahibi evli bir adam eşini sosyal medyadaki görüntülü sohbet sitelerine katılarak soyunması için zorladı. Kadın bunu kabul etmeyince külotlu çorap giyerek kendi yayın açtı. Bazıları erkek olduğundan şüphelenince de karısını devreye soktu. Yaşadıklarına isyan eden kadın dayanamayarak eşinden şikayetçi oldu. Eşiyle ilgili anlattığı detaylar ise herkesi hayrete düşürdü.

Haber 01-03-24 12:15

Altı kadınla aynı anda evli olan sosyal medya fenomeni Arthur O Urso'dan yatak odası itirafı! Cinsel hayatlarını anlattı: Kökünden çözdük

Sosyal medyada çok eşli evliliği sayesinde kısa sürede dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesine ulaşan Arthur O Urso bu kez yatak odasına dair yaptığı itirafla gündeme geldi. Fenomen isim çok eşli evliliğinde altın kuralın doğum kontrolü yöntemi olduğunu söyledi. Urso'nun itirafı çok konuşuldu.

Trend 01-03-24 11:12

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

Evli çiftin silahlı kavgası ölümle bitti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bilinmeyen bir nedenle tartışan evli çiftin kavgasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunların hedefi olan kadın ölürken koca ise ağır yaralandı.

Yurthaber 23-02-24 14:18

Sperm tavsiyesi çok konuşulmuştu... Selen Görgüzel'den olay itiraf! 'Evli biriyle...'

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde çılgın dansları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa aşk açıklamasıyla gündem oldu. Evli birine aşık olduğunu ama görüşmediğini itiraf eden Görgüzel'in açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-24 12:48

İç çamaşırları kocasının yüzüne fırlattı! Şoke eden gerçek ortaya çıktı... Sapkın duygular...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesine Pervin Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 20 yıllık evli olan konuğun eşiyle ilgili itirafı ağızları açık bıraktı. Kocasının dolabında kadın iç çamaşırları bulduğunu söyleyen Pervin Hanım'ın anlattığı gerçek Esra Ezmeci'yi bile şoke etti.

Magazin 22-02-24 10:48

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! 'Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum' dedi... Nedeni herkesi şaşkına çevirdi: Bu onların ilişkilerini kurtarıyor

Manchester United'ın üç yıldızıyla ilişki yaşadığını iddia ettikten sonra manşetlerdeki yerini alarak dikkatleri üzerine çeken Shona River, kendisini 'profesyonel kız arkadaş' olarak tanımlıyor. Kadınların kendisinden korkmasına gerek olmadığını ifade eden River, işinin birçok evliliği kurtarmaya yardımcı olduğunu söyleyince sosyal medyada gündeme geldi.

Trend 20-02-24 10:44

Müge Anlı'daki Evra-Hüseyin olayında canlı yayında stüdyoya polisler geldi! Evra çocuğuna 'kardeşim', eşine ise 'kuzenim' dedi, kendi kimliğini reddetti!

Müge Anlı'nın programındaki Evra ve Hüseyin olayı sosyal medyanın gündemin oturdu. Programa Almanya'dan katılan Hüseyin Bey, 24 yaşındaki eşi Evra ve 9 aylık kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Türkiye'de başka bir kişiyle birlikte olduğunu söyleyen kadının anlattıkları izleyenleri şoke etti. Genç kadın, bebeğin kardeşi olduğunu Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu söyledi. Hüseyin Bey bebeğine kavuşurken, polis ekipleri de canlı yayın sırasında stüdyoya geldi.

Magazin 16-02-24 17:45

Eyüpsultan'da 40 yıllık evli çiftler için ''Sevgililer Günü'' programı düzenlendi

Eyüpsultan Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilçede ikamet eden ve evlilikte 40 yılı dolduran çiftler için program düzenledi.

Yurthaber 15-02-24 07:59

Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer'in ilginç evlilik açıklaması şaşırttı! 'En büyük başarım...'

Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda yaptığı evliliklerle ilgili ilginç açıklamalar da bulundu. Pınar Dura Özer'le evli olan Özer, önceki evliliklerini "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.

Magazin 13-02-24 16:13

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-24 11:24

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı'nın son pozlarına yorum yağdı! Kocan çok şanslı

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan ve cesur pozlarıyla dikkat çeken eski manken Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendikten sonra podyumları bıraktı. Sosyal medyada aktif olan eski manken son haliyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Magazin 12-02-24 07:47

Aynı anda 5 kadınla evli olan fenomen Sevgililer Günü faturasından dert yandı! Kimse dışlanmış hissedemez

Arthur O Urso isimli fenomen 'Özgür Aşk' olarak isimlendirdiği çok eşli evliliği sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sık sık özel hayatına dair kesitler sunarak dünya basınındaki manşetlerde yerini alan Urso, bu kez Sevgililer Günü'nden dert yandı. Eşlerinin her biri için hediye aldığını söyleyen Urso, yılın en romantik ayında hediyelere 110 bin sterlinden (yaklaşık 4 milyon 260 bin TL) fazla harcıyor.

Trend 10-02-24 11:14

Sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu! 'Duyguları kontrol edemezsiniz' dedi: Evli bir kadın evli bir erkeğe aşık olabilir

Geçtiğimiz yıl Bekir Develi'nin YouTube programına konuk olan Psikolog Tuba Kılıç'ın sözleri sosyal medyada yeniden gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının son dönemde bir kez daha gündeme getirdiği sözlerinde Kılıç'ın, "Duyguları kontrol edemezsiniz. Yine söylüyorum çok iddialı olacak. Evli bir kadın başka evli bir adama aşık olabilir" dedi.

Trend 10-02-24 10:26

Britney Spears, Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck hakkında bomba iddiada bulundu! O gece seviştiğimizi...

Britney Spears, bir sosyal medya gönderisinde Jennifer Lopez ile evli olan oyuncu Ben Affleck hakkında yeni bir iddiada bulundu. Cinsel ilişki iddiası sonrası Spears yine gündem oldu.

Magazin 08-02-24 13:59

7 kadınla aynı anda evli adamın sözleri sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Haftanın her günü için

Alex Marin isimli sosyal medya fenomeni geçtiğimiz yıllarda üç kadınla aynı anda evli olduğu için manşetlerdeki yerini almıştı. Partner sayısını arttırarak yediye çıkarttığını söyleyen Marin'in itirafları yine sosyal medyada gündem oldu. Fenomen isim çok aşklı ilişkisinin özgüvenini arttırdığını söyleyerek, "Haftanın her günü için ayrı bir eşim var. Bu gerçekten çok heyecan verici" dedi.

Trend 08-02-24 08:59

Edirne'ye yerleşen depremzede yöresel ürünlerle geçimini sağlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle birlikte Hatay'dan Edirne'ye yerleşen evli ve 1 çocuk annesi 24 yaşındaki depremzede Şengül Tatar, memlekette sosyal medya üzerinden yaptığı salça, zeytinyağı ve baharat gibi çeşitli yöresel lezzetlerin satışını Edirne'de de devam ettirerek ev ekonomisine katkı sağlıyor.

Kadin 06-02-24 17:34

Kan donduran cinayet: Evinin önünde katletti! Yasak aşk detayı dikkat çekti

Samsun'da Muradiye Terzi (31), gönül ilişkisi yaşadığı M.D. (43) tarafından evinin önünde tabanca ile vurularak öldürüldü. Muradiye Terzi ile M.D.'nin farklı kişiler ile evli oldukları öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 15:59

Okul bahçesinde dehşet! Çocuğunu almaya gitti, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Murat Tosun (32), çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Servis şoförlüğü yaptığı belirtilen evli ve 3 çocuk babası Tosun, hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 14:59

Boşanma davası nasıl açılır? E-Devlet üzerinden boşanma davası açılabilir mi?

Evli çiftlerin nikah ile kurdukları evlilik birliklerinin, mahkemelerin aldığı boşanma kararı ile son erdirmeleri için açtıkları dava türü boşanma davası olarak adlandırılır. Boşanma davaları kendi aralarında anlaşmalı boşanma davası ve çekişmeli boşanma davası olmak üzere ikiye ayrılır. Her bir türün kendine göre kuralları ve şartları bulunur.

Haber 05-02-24 16:46

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27

Sosyal medyanın tepkisini çeken itiraflar! Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum dedi... 'Suçlu hissetmiyorum'

51 yaşındaki Gweneth Lee sosyal medyadan yaptığı bir itirafla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıd. Genç kadın eşinin vefat etmesinden sonra düzenli ilişki yaşamak istemediğini söyleyerek "Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. Yuva yıkan bir kadın asla olmadım. Sadece dünyayı dolaşmam için bana finansal destek sağlıyorlar" dedi.

Trend 03-02-24 14:49