Evli Kadina Cinsel Mesajlar Haberleri

Sosyal medya sapığından 7 yaşındaki kız çocuğuna taciz! Gönderdiği mesajlar mide bulandırdı

İzmir'de yaşayan 7 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece hapis cezası aldı. Küçük kıza 'Sevgilimden ayrıldım, çok mutsuzum, senin sevgilin var mı ve olgun erkeklerden hoşlanır mısın?' diye soran sapığın, daha sonra cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi.

Haber 2024-04-16 09:59:19

Altı kadınla aynı anda evli olan sosyal medya fenomeni Arthur O Urso'dan yatak odası itirafı! Cinsel hayatlarını anlattı: Kökünden çözdük

Sosyal medyada çok eşli evliliği sayesinde kısa sürede dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesine ulaşan Arthur O Urso bu kez yatak odasına dair yaptığı itirafla gündeme geldi. Fenomen isim çok eşli evliliğinde altın kuralın doğum kontrolü yöntemi olduğunu söyledi. Urso'nun itirafı çok konuşuldu.

Trend 2024-03-01 11:12:02

Britney Spears, Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck hakkında bomba iddiada bulundu! O gece seviştiğimizi...

Britney Spears, bir sosyal medya gönderisinde Jennifer Lopez ile evli olan oyuncu Ben Affleck hakkında yeni bir iddiada bulundu. Cinsel ilişki iddiası sonrası Spears yine gündem oldu.

Magazin 2024-02-08 13:59:48

Yasak aşk kanlı bitti! Evli futbol antrenörü ilişki yaşadığı hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdü... Cesedi ormanlık alana atıp kaçtı

Almanya'da ilişki yaşadığı ortaya çıkan evli bir futbol antrenörü ve hakemin yasak aşkı kanlı bitti. 43 yaşındaki futbol antrenörünün cinsel birliktelik yaşadıktan sonra hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdüğü ve cansız bedenini ormanlık bir alana attığı ortaya çıktı. Olayın ardından futbol antrenörü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-01-31 10:14:57

Mükremin Gezgin'den olay iddia! Ünlü bir adamla görüştüğünü söyledi... 'Cinsel organ' yorumu Bircan Bali'yi şoke etti

Her paylaşımı olay olan açıklamaları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan fenomen Mükremin Gezgin Bircan Bali'nin programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan fenomen kendisiyle birlikte olmak isteyen evli ve çocuklu ünlü bir ismin olduğunu iddia etti.

Magazin 30-01-24 13:39

Kocasını genelevde bastı! Ortalığı birbirine kattı... Kocasının cinsel birliktelik yaşadığı kadını tekme tokat dövdü

Tayland'ın Phuket kentindeki bir genelevi basan kadın kocasını aradığını söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği kadını tekme tokat döven öfkeli eşin görüntüleri sosyal medyada gündem yarattı. Darp edilen kadın ise genelevin aslında bir masaj salonu olduğunu ve adamın evli olduğunu bilmediğini söyleyerek kendisini savundu. O anlarda kadının eşinin çoktan olay yerinden kaçtığı ifade edildi.

Trend 27-01-24 09:45

Evli kadınları kötü ruhlardan arındırmak için cinsel birlikteliğe zorluyordu! Sapık papazın oyun ifşa edildi... Çırılçıplak yakalanıp tekme tokat dövüldü

Gana'nın Awutu Breku bölgesinde 'Peygamber KBY Nsonyameye' lakaplı bir papazın evli kadınları cinsel birliktelik için kandırdığı kirli planı ortaya çıktı. Papazın evli kadınlara kötü ruhlardan arınacaklarını söyleyerek kendisiyle cinsel birliktelik yaşamaya zorladığı iddia edildi. Papaz bir kadını kandırmaya çalışırken suçüstü yakalandı ve köy halkı tarafından tekme tokat dövüldü.

Trend 24-01-24 13:18

Ortaokulda skandal! 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşamak için para ödedi... 'Hamilelik' mesajı gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir ortaokulda Adriana Mariel Rullan isimli bir öğretmen 13 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisiyle ilişki yaşamakla suçlandı. Öğretmenin 18 Ağustos ile 19 Kasım tarihleri ​​arasında okul sırasında en az 12 kez çocukla 'cinsel ilişki/cinsel temas' yaşadığı ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan öğrencinin babasının 13 yaşındaki çocuğun cep telefonunda bulduğu mesajlar gerçeği ortaya çıkarttı.

Trend 09-01-24 07:55

Eski sevgilisinin yüzüne 9 defa kafa atıp Hadi şimdi git, şikayet et demişti! Attığı her kafa için 1 yıl hapis cezası istendi

Bursa'da eski sevgilisi Sibel Kahraman'ı gittiği bir eğlence merkezinden zorla çıkartarak otomobile bindiren ve 33 yaşındaki Kahraman'ın yüzüne 9 defa kafa atan tutuklu sanık İrfan Şahin için attığı her kafa darbesi için 1 yıl hapis cezası istendi. Şahin'in Kahraman'ı sürekli taciz ettiği ve cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenildi.

Haber 23-12-23 12:26

Evli lise öğretmeni 11 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşkının ifşa edilmesinden sonra tutuklandı! Sık sık arabamda buluşup cinsel ilişkiye giriyorduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletindeki bir lisede görev yapan 42 yaşındaki Alyson Cranick öğretmenin ismi açıklanmayan 11 yaşındaki öğrencisiyle yaşadığı yasak aşk ifşa edildi. Yasak aşkın ortaya çıkmasından sonra öğretmenlik görevinden uzaklaştırılan Alyson Cranick, 11 yaşındaki çocukla sık sık arabasında buluşarak cinsel birliktelik yaşadığını itiraf etti.

Trend 02-12-23 09:53

Ezgi Mola'yı tacizleriyle yıldırmıştı! Üç suçtan toplam 1 yıl 5 gün hapis cezası aldı

Bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu oyuncu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Kemal K. toplam 1 yıl 5 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanık hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da hükmetti.

Magazin 09-11-23 15:16

Hayatını kabusa çevirdi, ne yaptıysa kurtulamadı! 'Bana sürekli cinsel içerikli mesajlar atıp...'

Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman (33), kendisine sürekli sözlü tacizde bulunan erkek arkadaşı İ.Ş.'den (49) ayrılma kararı aldı. Ayrılık kararını kabullenemeyen İ.Ş., Kahraman'a ölüm tehditleri yağdırmaya başladı. Şiddetin boyutunu arttıran İ.Ş., Kahraman'ı darp ederek tanınmaz hale getirdi. Kahraman, "Bana sürekli cinsel içerikli mesajlar atıp tehditlerde bulunuyordu. Son yaşadığımız olayda, arkadaşlarımla oturuyorduk. Beni oradan zorla çıkartmak istedi. Dışarı çıktığımızda beni darp etti" dedi.

Haber 11-09-23 11:15

10 yaşındaki erkek çocuğuna müstehcen mesajlar göndererek cinsel tacizde bulundu! “Niyetim kötü değildi” diyerek kendisini savundu

Tayland’ta ismi açıklanmayan 33 yaşındaki bir adam sosyal medyadan yaptığı 10 yaşındaki bir erkek çocukla konuşmaya başladı. Facebook üzerinden ilerleyen konuşmayı gören çocuğun annesi adamın oğluna müstehcen içerikli mesajlar gönderdiğini fark edince durumu polise ihbar etti. 33 yaşındaki adam ise kendisini “Niyetim kötü değildi” diyerek savundu.

Trend 08-09-23 09:49

Lottie Moss arkadaşının düğününde evli isimle birlikte mi oldu? Şoke eden iddia

OnlyFans modeli Lottie Moss, Jamie Laing'in düğününde evli eski Made in Chelsea yıldızı Spencer Matthews ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

Magazin 13-08-23 13:49

Okulda skandal! Öğrencisine cinsel içerikli mesajlar gönderip müstehcen fotoğraflarını istedi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentuncky eyaletinde yaşayan 49 yaşındaki Kevin Lentz isimli İngilizce öğretmeni 16 yaşındaki küçük öğrencisiyle cinsel ilişki kurmaya çalıştı. Öğrencisine cinsel içerikli mesajlar gönderen ve ondan cinsel organının fotoğraflarını isteyen öğretmen tutuklanarak görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 10-08-23 10:52

Zammı reddedip evi boşaltmayan kiracı bir anda cinsel içerikli mesajlar almaya başladı! Uygunsuz fotoğraflar gönderdi, evden dışarı çıkamıyorum

Kiracı Saliha Sak (31) ev sahibinin istediği zammı kabul etmeyince yurt dışı kaynaklı birçok numaradan tehdit ve cinsel içerikli mesajlar almaya başladı. Sak, ev sahibinin kendisine "Seni mahallede rezil edeceğim, öldüreceğim" dediğini dile getirdi. Çirkin mesajların evden çıkması için gönderildiğini öne süren Sak ev sahibinden şikayetçi oldu. Almanya'da yaşadığını söyleyen ev sahibinden açıklama geldi.

Haber 09-08-23 16:22

Eşine attığı cinsel içerikli mesajlar 'cinsel taciz' sayıldı! Yargıtay'dan boşanma aşamasındaki çiftin davasında dikkat çeken karar

Antalya'da yaşayan boşanma aşamasındaki çiftten biri, ayrı yaşadığı eşine cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Cinsel içerikli mesajları alan eş soluğu mahkemede aldı. Yargıtay boşanma aşamasındaki eşe cinsel içerikli mesaj atmayı "cinsel taciz" saydı. Kararda, mağdur eşin taciz içerikli eylemlere açık rızasının bulunmadığı belirtilerek, sanık eşin "cinsel taciz" suçundan mahkumiyetine karar verilmesi gerektiği bildirildi.

Haber 29-07-23 12:10

Okulda skandal! Öğretmen ve 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkisi ifşa edildi... Müstehcen mesajlar ve fotoğraflar her şeyi anlattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 42 yaşındaki Stephanie Neipling'in 15 yaşındaki ismi açıklanmayan bir öğrencisiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Mesajlar ve ikilinin birbirlerine gönderdikleri müstehcen fotoğrafların ifşa edilmesinden sonra Neipling reşit olmayan bir kişiyle cinsel ilişkiye girme suçundan tutuklandı.

Trend 19-07-23 14:01

Beyaz iç çamaşırlarını giyip üzerine süt döktü! Pozları olay oldu

Kolombiyalı popçu Justin Bieber ile evli olan ABD'li model Hailey Baldwin iddialı bir fotoğraf çekimine katıldı. Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair açıklamalarıyla dikkat çeken model beyaz iç çamaşırlarıyla üzerine süt döktüğü anları paylaştı.

Magazin 09-06-23 14:32

Yasak aşk yaşadığı sevgilisini kavga ederken öldürdü! “Cinsellik konusunda bana hakaret etti” diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinde eski bir polis memuru olan 48 yaşındaki Jason Cunningham yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürme suçundan tutuklandı. Kendisi gibi evli olan üç çocuk annesi sevgilisi Nicole Harrington ile gizli gizli görüşen Cunnigham cinsel organına dair yapılan şakaya sinirlenince öfkesine hakim olamadı.

Trend 02-06-23 14:23

Gabonlu Dina'nın ölmeden önceki yeni mesajları ortaya çıktı: Para karşılığı cinsel ilişki teklif etmişler! 'Eğer onlarla yatmazsam...'

Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun, ölmeden önce annesine attığı yeni mesajlar ortaya çıktı. Mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazdığı öğrenilen Dina'nın, “Eğer onlarla yatmazsam bana yardım etmeyeceklerini söylediler. Onlarla yatmazsam kargo paketinden ve paradan vazgeçmem gerek. Onlarla yatmam için bana 10 bin lira teklif ediyorlar" dediği belirtildi.

Haber 06-04-23 11:45

Gabonlu öğrencinin şüpheli ölümünde o açıklamaya itiraz! Taciz mesajları atan kişi gözaltına alınmıştı... 'Suda boğulma' detayı: O ifade ön otopsi raporunda yok

Gabonlu öğrenci Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın (17) ölümünde sır perdesi aralanıyor. Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Dina'nın ölümü hakkında Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı 'Ölümün suda boğulma kaynaklı olduğu' açıklamasını yapmıştı. Ailenin avukatı, ölü muayene ve otopsi tutanağındaki değerlendirmeye dikkat çekerek açıklamaya itiraz etti. Dina'ya cinsel taciz içerikli mesajlar atan kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişilerden 4'ü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-04-23 15:14

Yol ortasında dehşet! Kızına cinsel içerikli mesaj gönderen kişiyi kurşunladı

Ankara'da kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar atarak tacizde bulunduğunu iddia ettiği Sedat S.’yi (25) yol ortasında pompalı tüfekle vurdu. Sedat S.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Sinan K. ise olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu. Korku dolu saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 31-03-23 11:20

Ezgi Mola'ya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanıyor! Attığı mesajlara dair bakın ne dedi

Ezgi Mola'yı tehdit edip sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 8 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Kemal K. hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, "Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı" dedi. Mahkeme, mütalaanın hazırlanması üzere dosyayı duruşma savcısına gönderilmesine karar verdi.

Magazin 30-03-23 15:37

Müge Anlı sonunda fena patladı! Biraz edep deyip verdi veriştirdi: Rahmi Özkan'a da mesaj atıyorsunuz, bu adam 50 yıllık evli

Müge Anlı, TikTok uygulamasından tanıştığı İsmail ile mesajlaşan ve çok aşık olduğunu söyleyip o dönem ailesini bile bırakan Eda'ya canlı yayında çıkıştı. Eda'nın annesini uyaran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Senin kızın bu İsmail'e yapışmış... Çocuk TikTok'tan 'askere gideceğim' diye video paylaşıyor. Eda, 'Ben senin asker yarin olayım' diye mesaj atıyor. Ne demek bu! Hayır, bunun adı aranmak" ifadelerini kullandı. Rahmi Özkan'a da mesajlar geldiğini söyleyen Müge Anlı "Edep yahu!" dedi.

Magazin 27-03-23 14:02

Icardi Wanda Nara ilişkisinde yeni bomba! Keita Balde'nin Wanda Nara'ya attığı mesajların ses kayıtları ortaya çıktı!

Mauro Icardi, evli ve 2 çocuğu olan eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara'ya mesajlar atarak taciz ettiğini açıklamıştı. Gece yarısı Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Icardi sosyal medyada gündeme oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Bu konuyla ilgili yeni ses kayıtları ortaya çıktı.

Spor 13-03-23 22:39

Müge Anlı'dan merak edilen soruya yanıt! Cinsel organını çıkartıp taciz etmişti! Sapık Sinan öldü mü?

Müge Anlı günlerce gündemden düşmeyen Sinan Sardoğan olayına açıklık getirdi. Tokat'ın Almus ilçesinde sesli mesajlar atıp çok sayıda kadını rahatsız eden Sinan Sardoğan'ın cinsel organını çıkartıp sarkıntılık yaptığı ortaya çıkmış ve cezaevine kapatıldıktan sonra öldüğü iddia edilmişti. Herkesin onu sorduğunu belirten Müge Anlı, "Buradan açıklayayım" diyerek Sapık Sinan'ın akıbetine ilişkin detayları aktardı. İşte Müge Anlı'nın açıklaması...

Magazin 10-03-23 13:39

Wanda Nara'nın taciz edildiğini açıklayan Icardi geceyi yangın yerine çevirdi! Galatasaray taraftarının yaptığı olay ise sosyal medyada gündemi belirledi!

Mauro Icardi, evli ve 2 çocuğu olan eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara'ya mesajlar atarak taciz ettiğini açıkladı. Gece yarısı Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Icardi sosyal medyada gündemin ana maddesi oldu. Takipçileriyle bu durumu paylaşan golcü oyuncu ortalığı adeta yangın yerine çevirdi.

Spor 26-01-23 08:02

Çığlık seslerinin ihbar edilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri meslektaşlarını arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Brooklyn bölgesinde bir otoparkta çığlık seslerinin gelmesi üzerine orada yaşayanlar durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri otoparkta iki meslektaşını cinsel ilişkiye girerken yakaladı. İlişkiye giren polis memurlarının evli olduğu ve daha öncesinde kadının kocasının yasak aşkı öğrenerek karakolu bastığı ifade edildi.

Trend 23-01-23 10:41

Müge Anlı'daki Sinan intihar mı etti? O haberlerden sonra yeni gelişme! Türkiye günlerce konuşmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki kayıp Arife Gökçe olayında şüpheleri üzerine çeken Sinan Sardoğan gündem olmuştu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'ın sözleri ve yaptıkları çok konuşulmuştu. Sinan, küçük çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı. Sosyal medyada ise Sinan'ın cezaevinde intihar ettiği paylaşımları yapıldı. Son olarak "Sinan intihar mı etti?" sorusu yanıt buldu. İşte Müge Anlı'daki Sinan'ın son durumu ile ilgili bilgiler...

Magazin 16-01-23 16:53

Sinan Sardoğan tutuklandı mı, ne kadar ceza alacak? İşte her cümlesiyle izleyenleri hayrete düşüren Müge Anlı Sinan Sardoğan ile ilgili gelişmeler

Sinan Sardoğan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki olayla ile ilgili gündemden düşmüyor. Arife Gökçe'nin ortadan kaybolmasıyla ailesi Müge Anlı'ya başvurmuş ve baş şüpheli olarak Sinan Sardoğan'ın göstermişti. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atarak herkesi rahatsız eden Sinan Sardoğan, kendisiyle ilgili gelen onlarca ihbar sonrasında dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Peki Sinan Sardoğan tutuklandı mı, ne kadar ceza alacak? İşte Sinan Sardoğan olayıyla ilgili detaylar...

Haber 07-01-23 20:23

Müge Anlı'yı canlı yayında çileden çıkarmıştı... Sinan Sardoğan tutuklandı! Yeni detaylar ortaya çıktı! Çocuğun cinsel istismarı suçu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir işlenen Arife Gökçe'nin kaybolması olayında köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenilen Sinan Sardoğan, yaptıkları ve söyledikleriyle başta Müge Anlı olmak üzere stüdyodaki herkesi çileden çıkarmıştı. Son olarak Türkiye'nin konuştuğu Sinan gözaltına alınmıştı. Sinan Sardoğan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Öte yandan Sinan Sardoğan 2018'de çocuğa yönelik cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandı.

Haber 07-01-23 15:06

Yaptıkları ve söyledikleri Müge Anlı'yı bile çıldırtmıştı! Küçük çocuğa taciz iddiası... Sinan Sardoğan gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sinan Sardoğan ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kayıp Arife Gökçe'nin arandığı programda şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı ve yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sardoğan'a, Müge Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma' şeklinde tepkisi gündem olmuştu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı. İşte Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili detaylar...

Haber 07-01-23 10:15

Müge Anlı canlı yayında Sinan'ın ses kayıtlarını dinletti! Stüdyoda şok üstüne şok 'Göz koymuşsun'

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sinan Sardoğan ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kayıp Arife Gökçe'nin arandığı programda şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı ve yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'a Müge Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma' şeklinde tepkisi gündem olmuştu. Bu defa da canlı yayında Müge Anlı, Sinan'ın yalanladığı ses kayıtlarını dinletti. Anlı "Katil dediği Kadir’in de bacısına göz koyduğunu anlatmış" derken Sinan'ın kayıtlardan sonra verdiği tepki şok üstüne şok yarattı.

Magazin 06-01-23 14:43

Müge Anlı, Sinan’ın cinsel içerikli mesajlarını utanarak okudu! ‘Canım çekti…’ Mesajlardaki o cümleye dikkat çekti

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp Arife Gökçe konusu işlenmeye devam ediyor. İzleyiciler "Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü?" sorularına yanıt ararken şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Sinan Sardoğan ile ilgili dikkat çeken gelişmeler oluyor. Köyde yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'a Müge Anlı da "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Müge Anlı Sinan'ın uygunsuz mesajlarını utanarak okudu ve mesajlardaki bir detaya 'önemli' diyerek dikkat çekti.

Magazin 05-01-23 13:31

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma' diyerek bağırmıştı! Sinan yine rahat durmadı 'Cıbıl çıplak karşıma geldi'

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolması olayında Sinan Sardoğan Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'la ilgili yaşananlar her gün programa damga vuruyor. Son olarak Müge Anlı, Sinan'a "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Programda Sinan yine rahat durmadı ve konuşmaları olay oldu. Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze ile ilgili konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak karşıma geldi" dedi.

Magazin 04-01-23 11:52

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma yararım beynini' demişti! Bayılma numarası yapıp kaçtı

Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı dünkü yayında Sinan Sardoğan'a "Bacaklarıma bakma yararım senin beynini!" demişti. Bugünkü yayında ise, yaşananlara dayanamayıp stüdyoya gelen bir vatandaş, Sinan ile yaşadığı olayı tek tek anlattı. Sinan'ın bir kadını sıkıştırdığını ve cebinde yumurta büyüklüğünde taşlar olduğunu öne süren izleyici, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 04-01-23 06:19

Yetişkin film yıldızıyla evli! “Kıskanmıyorum ama cinsellik zor olabiliyor”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak dikkatleri üzerine çeken Gizelle Blanco, yetişkin film yıldızı Ramon Omar ile evli. Eşinin kariyerine saygı duyduğunu dile getiren Blanco, onu kıskanmadığını ancak kariyerinin cinsel ilişkileri sırasında kimi zaman zorun yarattığını itiraf etti.

Trend 31-12-22 13:43

Olgun kadınları taciz ettiği öne sürülen Sinan'ın foyası ortaya çıktı! Müge Anlı'ya bağlanıp anlattılar: Cinsel organıyla hareketler yaptı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasındaki esrar perdesi aralanmaya devam ederken ortaya çıkan ayrıntılar şoke ediyor. Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığı öne sürülen Sinan hakkında canlı yayında olgun kadınları taciz ettiği iddia edildi. Askerlik arkadaşı Sinan için "Banyo yapmazdı. Yaptım derdi. Ama 40 kişiyiz banyo yaptığını hiç görmüyorduk" derken bir başka kişi "Yolda gördüm. Çok afedersin pantolonunu indirip cinsel organıyla hareketler yaptı" diye konuştu.

Magazin 30-12-22 15:29

Müge Anlı’da olay! Sinan otelden kaçtı Adam bir temiz dövecek... Stüdyo karıştı 20 kişi zor tuttu

Müge Anlı'da yine olay çıktı! Günlerdir Arife Gökçe'nin kaybolması olayının işlendiği programda köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan'ın dün gece otelden kaçtığı öğrenildi. O anlar saniye saniye kameralara yansırken programda gerilim tavan yaptı. Arife Gökçe'nin oğlu ile Sinan'ın tartışmasında tarafları 20 kişi zor tuttu. Müge Anlı Sinan'a sinirlenerek "Tutmayacaklar, göreceksin" dedi. "Adam bir temiz dövecek" sözleri ise yayına damga vurdu.

Magazin 29-12-22 13:47

Müge Anlı patladı Rahmi Özkan sinirden köpürdü ‘Bu adam ırz düşmanı’ Yaşlı kadının telefonundan sonra… Sapıklık yapmama haracı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sonra Sinan'ın yaptıkları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayına telefonla bağlananların anlattıklarının ardından Müge Anlı "Bu adam ırz düşmanı" diyerek adeta patladı. Avukat Rahmi Özkan ise sinirden köpürerek "Vebadan daha tehlikeli bu adam" dedi. Bir kişinin çocuklarını rahatsız etmemesi için Sinan'a haraç verdiği bile ortaya çıktı. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'ın yaptıkları şoke etti.

Magazin 28-12-22 15:00

Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: Canlı yayında akılalmaz olay

Müge Anlı'da gündem olan Arife Gökçe'ye hala ulaşılamadı. Yaşlı kadına cinsel içerikle mesajlar attığı iddia edilen Sinan ve Kadir yine birbirlerini suçladı. Bugünkü canlı yayına telefonla bağlanan Kemal Bey ise "Sinan, kayınvalideme, karıma, çocuklarıma musallat oldu bu yüzden şehir değiştirdik" ifadelerini kullandı. Bu iddialar üzerine Rahmi Özkan çileden çıkarken, Müge Anlı sinirden gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 28-12-22 07:15

Arife Gökçe'ye ne oldu, bulundu mu? 5 çocuklu kadına cinsel içerikli mesaj! Müge Anlı Arife Gökçe olayı tüm gelişmeleri...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Arife Gökçe olay vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Olay, Evli ve 5 çocuklu yaşlı kadın 10 gün önce kayıplara karıştı. Eşini arayan Fikri Gökçe Müge Anlı'dan yardım istedi. Sinan adındaki takıntılı adamın Arife Gökçe de dahil olmak üzere birçok kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Peki, olayda son durum ne? Arife Gökçe'ye ne oldu, bulundu mu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-22 11:55

Konya'da 'Namus' cinayeti! Suriyeli cani 17 ve 15 yaşlarındaki kızlarını vahşice öldürdü

Konya'da meydana gelen vahşette cani baba Suriyeli Yusuf Elhamed, 17 yaşındaki kızı Kevser ile 15 yaşındaki Merve'yi bıçaklayarak öldürdü. Kız kardeşlerin cenazeleri toprağa verilirken Yusuf Elhamed adliyeye sevk edildi. Elhamed, cinayeti 'namus' nedeniyle işlediğini belirtti. Öte yandan evli ve 2 çocuk annesi Kevser El Salih'in eşi Muhammed El Salih'in 'cinsel taciz' suçundan cezaevinde olduğu belirtildi.

Haber 25-12-22 17:07

71 yaşındaki ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’e büyük şok! 'Cinsel gücü artırıcı ilaç siparişi…'

Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen'in başına akılalmaz bir olay geldi. Trajikomik olaya göre Taşdöğen sözde bir hukuk bürosundan telefonuna gelen mesajla şoke oldu. Mesajda ünlü ismin cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş edip teslim almadığı için 20 bin TL tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Yaşadıklarını büyük bir şaşkınlıkla anlatan Taşdöğen, ilaçların ne olduğunu bile bilmediğini söyledi ve olayın ardından pek çok kişinin kendisine bu tip mesajlar geldiğini anlattığını belirtti. İşte detaylar...

Magazin 19-12-22 15:05

Öğrencisine cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı! Futbol okulu antrenörü tutuklandı

Antalya'da bir futbol okulunda antrenör olan S.A., 14 yaşındaki erkek öğrencisine cinsel içerikli mesaj gönderdi. Öğrencinin ailesi durumu fark edince, antrenörden şikayetçi oldu. Öğrenci, hocasının aylardır kendisine mesaj attığını söyledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan antrenör, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 17-12-22 18:43

Genç kızları cinsel organının fotoğraflarını göndererek taciz ediyordu! Eşi penisinden teşhis edince cezadan kurtulamadı

2017 yılının Şubat ayında tanıştığı James Kump’a ilk görüşte aşık olan Hayley Dunn hayatını onunla birleştirdi. Mutlu bir evlilikleri olduğunu ifşa eden Dunn, kocasının genç kızlara cinsel organının fotoğraflarını ve cinsel içerikli mesajlar göndererek taciz ettiğini öğrendiğinde şoke oldu. Eşinin penisini dava dosyasındaki fotoğraflardan teşhis eden Dunn, kocasının ceza almasına yardımcı oldu.

Trend 10-12-22 15:15

Endonezya’da evlilik dışı cinsel ilişkiyi yasaklayan yasa onaylandı! Bir yıla kadar hapis cezası verilebilecek

Endonezya’da ceza kanunlarında yapılan yeni değişiklikler, yakalanmaları halinde bir yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek evli olmayan çiftler arasında cinsel ilişkiyi yasaklıyor. Üç yıl içinde yürürlüğe girmesi planlanan yeni yasaların, zinayı yasadışı hale getirmenin yanı sıra, doğum kontrolünün teşvik edilmesini de sağlayacağı açıklandı.

Trend 07-12-22 14:06

Böyle ihanet duyulmadı! Esra Erol'un programında akılalmaz iddialar... 'Öz dayımın aşkı karım çıktı cinsel mesajları yakaladım'

Esra Erol'un programına Zonguldak'tan katılan Şeref Çakır 1 yıl önce evlendiği eşi Gizem'in ihanetine uğradığını ve boşanmak istediğini dile getirirken dikkat çeken iddialarda bulundu. Çakır, ''Evli olan öz dayım Taner, beni kendi sevgilisi Gizem ile tanıştırdı. Bunu bilmiyordum ama onun sevgilisiymiş. İkisinin cinsel mesajlarını yakaladım'' dedi. İddiaların odağındaki Gizem ise, ''Biz Taner bey ile Şeref'in benden uzaklaşmalarını ve psikolojik sorunlarını konuşuyorduk'' ifadelerini kullandı.

Magazin 25-11-22 10:21