Evlilik Teklifi Haberleri

Sevgilisinin metrodaki evlenme teklifini beğenmedi! 'Burada mı ediyorsun?' diyerek reddetti... Görenler şaştı kaldı

Bursa'da yaşanan bir evlilik teklifi anı sosyal medyada gündem yarattı. Metroda sevgilisine evlilik teklifi etmeye karar veren bir adam hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Genç adamın herkesin gözü önünde diz çökerek evlilik teklifi etmesine önce şaşırdı. Ardından ise 'Burada mı teklif ediyorsun?' diyerek reddetti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-02-2024 09:08

Polis operasyonu gibi evlilik teklifi! Sevgilisi silahlı soygunu görünce korkudan ne yapacağını şaşırdı

Kolombiya'da bir adam ilginç evlilik teklifi sayesinde Instagram'da gündem yaratmayı başardı. Kız arkadaşına evlenme teklif edebilmek için genç polis operasyonlarını aratmayacak kapsamlı bir soygun planladı. Motosikletle gelerek ellerindeki silahlarla aracın önünü kesen soyguncuları gören genç kadın araçtan korkarak inerken evlilik teklifi alınca şaşkınlığı bir kat daha arttı.

Trend 31-01-2024 08:26

Eşine doğum günü sürprizi yapmak isterken işler bir anda karıştı! Haberi olmadan evlilik teklifi etti... Yanlış oldu ya

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bir adam eşine doğum günü sürprizi yapmak isterken organizasyon şirketinin azizliğine uğradı. Şirket doğum günü sürprizini evlilik teklifi zannetti. Eşinin ellerini tutarak romantizm yapan adam ise köprüde yazan yazı karşısında şoke oldu.

Trend 30-01-2024 08:53

400 tane evlilik teklifi aldığını söyleyen kadının itirafı sosyal medyanın ilgisini çekti! Gerçek aşkı arıyorum deyince olay oldu

Eski bir model olan 55 yaşındaki Fran Sawyer isimli bir kadın sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşırtmayı başardı. Bekar bir anne olarak hayatına devam ettiğini belirten Sawyer, hayatı boyunca 400 tane evlilik teklifi almasına rağmen gerçek aşkı beklediğini söyleyerek gündem oldu. Sawyer'in sözleri kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti.

Trend 08-11-2023 13:46

Evlilik Teklifi

Evlilik Teklifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evlilik Teklifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi etti! Sosyal medyadan tepkilere gecikmedi... Rol çalmışsınız

Sosyal medyada yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi eden bir adamın videosu kısa sürede viral oldu. Düğün töreni sırasında bir anda diz çökerek evlilik teklifi alan kadını ise ilk tebrik eden gelin oldu. Gelin yakın arkadaşının mutluluğunu ona gelin çiçeğini vererek paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-10-2023 14:48

Böyle evlilik teklifi görülmedi! 5. kata çıktı ve....

Konya'da eşi benzeri görülmemiş bir evlilik teklifi edildi. Bir genç, kız arkadaşına evlilik teklif etmek için vinç kiraladı. Vincin sepetine binip 5. kata kadar çıkıp evlilik teklif etti. Evet cevabını alan genç, gelin almaya ise at üstünde geldi.

Haber 07-09-2023 12:29

Gökyüzünde romantik anlar! Kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı: Sürpriz, çok hoşuma gitti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişi, Babadağ'dan farklı paraşütlerle atlayış yaptığı kız arkadaşına Ölüdeniz manzarası eşliğinde açtığı pankartla evlilik teklifi yaptı.

Haber 17-08-2023 16:19

Evlilik teklifine evet yanıtını gökyüzünde aldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişi, Babadağ'dan farklı paraşütlerle atlayış yaptığı kız arkadaşına Ölüdeniz manzarası eşliğinde açtığı pankartla evlilik teklifi yaptı.

Yurthaber 17-08-2023 11:06

Böyle evlilik teklifi ne görüldü ne duyuldu! Trafik kavgası olarak başladı bir anda diz çöküp evlenme teklifi etti

Antalya’da gerçekleştirilen ilginç bir evlilik teklifi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 23 yaşındaki Orhan Alparslan isimli bir genç 20 yaşındaki sevgilisi Ece Yurteri'ne sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.

Trend 09-08-2023 15:44

Sandıkta sürpriz evlilik teklifi! 'Böylesini beklemiyordum'

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başına gitti. Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), seçim günü sevgilisi Gizem Esin'e (35) sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Özbey, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Esin'e evlilik teklif etti. Çok mutlu olduğunu belirten Esin, Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum. Seçimden dolayı zaten heyecanlıydım, teklifi görünce daha da heyecanlandım" dedi.

Haber 28-05-2023 14:31

Bikinili pozları resmen mest etti! “Mesaj kutum evlilik teklifleriyle doldu”

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri üzerine çeken model Tianna Lynnm, Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşımın yoğun bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Özellikle erkeklerin bikinili pozlarının sonrasında kendisiyle iletişim geçmeye çalıştığını ifade eden Lynn, “Mesaj kutum evlilik teklifleriyle doldu. Gerçek inanılmaz bir ilgiyle karşılandım” dedi.

Trend 27-04-2023 14:02

Adana-İzmir uçağında mikrofonu eline alıp evlilik teklif etti! '10 bin fitte evlilik teklifi etmek istiyorum'

Adana-İzmir seferini yapan uçakta seyahat eden adam, kız arkadaşına 10 bin fitte evlilik teklif etti. Sürpriz karşısında şaşırdığını belirten Var, "Evet" yanıtını verdi, uçaktaki diğer yolcular da alkışlarla çifti tebrik etti.

Haber 25-01-2023 16:56

Dünya Kupası’na hareketi damga vurdu! Türk taraftarın tribünde sevgilisine evlenme teklifi ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu

2022 FIFA Dünya Kupası’nda H Grubu’nda Güney Kore ve Gana arasındaki maç ilginç anlara sahne oldu. Katar’da düzenlenen Dünya Kupasını sevgilisiyle birlikte izlemeye giden bir Türk tribünde kız arkadaşına evlenme teklifi etti. Sosyal medyada gündem olan o anlar tribünde bulunan bir Arap taraftar tarafından kaydedildi.

Trend 30-11-2022 14:05

İkisi de 'Evet' dedi! Aynı şeyi planladıklarından habersiz yola koyulmuşlardı ama...

Dört yıldır birlikte olan Bradley Fox-Jones ve sevgilisi Joshua Barker, ilişkilerinin dördüncü yıldönümünü kutlamak için Yunanistan'a seyahat ettiler. İkisinin de bu özel gün için özel bir planı vardı. Ancak ikisinin de birbirilerinin bu girişiminden haberi olmayınca, çift birlikte muhteşem bir tesadüfü deneyimlemenin tadını çıkardı.

Trend 24-11-2022 10:44

Evlilik teklifini reddeden hemşireyi vurup intihara kalkışmıştı! İlk ifadesi ortaya çıktı: 'Bir ona bir kendime sıktım'

Karaman'da evlilik teklifini reddeden teyzesinin kızı hemşire Emine A.'yı (26) tabancayla ateş edip yaraladıktan sonra aynı silahla intihara kalkışan muavin Hüseyin B.'nin (28) ilk ifadesi ortaya çıktı. Hastanede tedavisi süren Hüseyin B.'nin, "Evlenme teklifi ettim. Kabul etmedi. Bunu da kendime yediremedim. Bir ona bir kendime sıktım" dediği öğrenildi. Öte yandan, silahlı saldırıya uğrayan Emine A., bir böbreğini kaybetti. İşte olayın detayları...

Haber 27-10-2022 14:38

Gizlice avukat sevgilisinin çantasına koydu, ardından polise haber verdi! Avukat olmayan birisine bu yapılsa...

Antalya'da genç bir avukatın kendisi gibi avukat sevgilisine yaptığı evlilik teklifi ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Sevgilisinden gizlice çantasına poşet içinde tuz bırakan avukat daha sonra arkadaşı olan sivil polislere ihbarda bulundu. "Çantanızda madde var" sözleriyle masaya gelen polisleri karşısında gören diğer avukat ise şaşkınlığını gizleyemedi. Poşetin içindeki yüzüğü görünce evlenme teklifi olduğunu anlayan avukat hem çok şaşırdı hem de mutluluktan sevgilisine sarıldı.

Haber 17-09-2022 23:06

Uzmanlar uyarıyor! Asla yapmamanız gereken 6 evlilik teklifi

Evlilik teklifi sevgi ve saygı çerçevesinde ilerleyen bir birlikteliğinin en mutlu anları arasında yer alıyor. Her iki taraf için de oldukça heyecanlı durumlara yol açan evlilik teklifi yıllarca konuşuluyor. Bu sebeple evlilik teklifi etmeden önce dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor. Uzmanlar yanlış evlenme teklifleri hakkında uyarıyor.

Kadin 26-08-2022 11:15

Keremcem'den seneler sonra evlilik itirafı! Evliliğim bir şakayla başladı

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan ünlü şarkıcı Keremcem, programda kendisi ve Seda Güven ile evliliği hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Şarkıcılık mesleğini oyunculuktan daha çok sevdiğini ifade eden Keremcem, evliliğinin de bir şakayla başladığını açıklayarak şaşırttı.

Magazin 11-08-2022 16:56