Expresidente De Ecuador Rafael Correa Haberleri

Fatih Terim'den İtalya'yı sallayan açıklamalar! Bana sınırsız kontenjan verilse ilk olarak Leao'yu alırdım!

Son olarak geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve daha sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. İtalyan takımlarının Şampiyonlar Ligi finalinde yer almasını istediğini dile getiren Terim, EURO 2008 anılarından bahsetti. Deneyimli çalıştırıcı ayrıca Milan'ın yıldız futbolcusu Rafael Leao için de övgü dolu ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 2023-03-08 14:30:48

Berrak Tüzünataç Sinan Çetin'in oğlu Rafael Çetin'in kısa filmi için çıplak poz verdi

Berrak Tüzünataç, Yaz Yüceil ve Teoman'ın başrolünde yer aldığı kısa film 'La Casa de Raisa Vanessa'nn afişi yayınlandı. Berrak Tüzünataç, afiş için Rafael Çetin'e çıplak poz verdi.

Magazin 2022-09-10 12:14:33

Beklenen oldu! Dünyaca ünlü teknik direktör 6 ayda kovuldu

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da kötü gidişin ardından teknik direktör Rafael Benitez'in görevine son verildi. İspanyol çalıştırıcı, Haziran 2021'de Carlo Ancelotti'nin yerine göreve gelmiş ve kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Spor 2022-01-16 19:35:46

Everton Fenerbahçe'nin de gündemindeki Rafael Benitez'i resmen duyurdu!

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le anlaştığını duyurdu.

Spor 2021-06-30 17:49:02

Babası gibi Rafael Cemo Çetin de maske kuralını umursamadı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Genç isim babası gibi pandemi kurallarını hiçe sayarak sokaklarda maskesiz dolaştı.

Magazin 29-04-21 11:09

TÜRSAB Uluslararası Turizm Forumu

IATA Avrupa Bölgesel Başkan Yardımcısı Rafael Schvartzman: - "Belli piyasalar en azından seyahate açılmalı. Geçen kasım ayında İngiltere küresel bir seyahat görev gücü oluşturdu. Sektör ve hükümet beraber çalıştı. Hangi koşullar altında piyasayı açabileceklerini değerlendirdiler. Bu türden inisiyatiflere ihtiyacımız var" - THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur: - "Biz aslında salgından önce de business class yolculara mahremiyeti çok daha yüksek ve kişisel alanların daha fazla olduğu ürünler tasarlamaya çalışıyorduk. Artık bu ürünlerimizi tüm yolcularımıza sunar hale gelmiş durumdayız"

Yurthaber 21-04-21 09:19

Maçın ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: - "Bizim için güzel bir akşam, geçen hafta deplasmanda kazandığımız Trabzon maçından sonra bugün de sahamızda kazanmak için maçın başından itibaren özellikle ilk yarının sonuna kadar çok daha üstün oynadık" - "Oyun ve konsantrasyon olarak bu futbolumuzu aynı şekilde çarşamba günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçına taşımak istiyoruz" - "Rafael ve Skrtel ikinci yarıda da devam edebilirlerdi. Biz onları koruma amaçlı kenara aldık. Mahmut'un durumu yarın biraz daha net belli olur"

Yurthaber 24-10-20 22:01

Başakşehir, Boli Bolingoli-Mbombo'yu kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Celtic forması giyen Belçikalı futbolcu Boli Bolingoli-Mbombo'yu satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiraladı. Turuncu-lacivertli takım transferde hız kesmiyor. Rafael, Chadli ve Hasan Ali Kaldırım'ın ardından dördüncü transferde gerçekleşti. Geçmişte Club Brugge ve Rapid Wien'de de oynayan 25 yaşındaki futbolcu, Başakşehir'de 63 numaralı formayı giyecek.

Spor 13-09-20 15:00

Eski Ekvador lideri Correa, fotoğraflarla Bolivya'daki askeri vesayete dikkati çekti

Rafael Correa, istifaya zorlanan Bolivya Devlet Başkanı Eva Morales'in meclis huzurunda göreve başladığını, yerine gelen Jeanine Anez'in ise askerlerin elinden yetki aldığını gösteren fotoğraflara ait bir kolaj paylaştı

Haber 20-11-19 13:05

Ekvador eski Devlet Başkanı Correa, halefi Moreno'ya cevap verdi

Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa: - "Bizim darbeci olduğumuzu, hükümeti istikrarsızlaştırmak istediğimizi söylüyor. Asıl darbeci onlar çünkü canları istedikleri her seferinde anayasayı ihlal ettiler" - "Demokrasiyi çalanlar da ülkeyi istikrarsızlaştıranlar da anayasal düzeni bozanlar da onlar"

Haber 09-10-19 08:56

Kızının 'annem gibi giyin' isteğini kırmayan baba duygu dolu anlar yaşattı

Daniel Correa eşi Stella'yı lupus hastalığından kaybedince 5 yaşındaki kızına annelik de yapmaya başladı. Yaşadığı acının üstesinden gelmeye çalışan baba, anneler gününde kızının isteği üzerine karısı Stella gibi giyindi. İşte bu hareketiyle alkış toplayan babanın o hikayesi.

Kadin 30-09-19 15:27

Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa için tutuklama kararı

Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa hakkında yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında tutuklama kararı çıkarıldı.

Haber 09-08-19 06:54

Eski Ekvador Devlet Başkanı Correa: Moreno, Latin Amerika tarihindeki en büyük hain

Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, Wikileaks’in kurucusu Julian Assange’a verilen siyasi sığınma hakkının askıya alınmasının arkasındaki isim olan Ekvador Devlet Başkanı Lenin Moreno için "Latin Amerika tarihindeki en büyük hain" açıklamasını yaptı.Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, İngiltere’de tutuklanan ve ABD’ye verileceği iddia edilen Julian Assange’ın Ekvador Büyükelçiliğinin dışına çıkarılmasına sert tepki göstererek "Latin Amerika tarihindeki en büyük hain" yorumunu yaptı.

Haber 12-04-19 10:33

(Özel) Brezilya’dan eğitim için gelen öğrenci ilk defa kar gördü

Dünyanın en büyük karnavallarından Rio Karnavalı, Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde başlarken, eğitim için Türkiye’ye gelen Brezilyalı Rodrigues ilk defa gördüğü kar üstünde güreş tuttu, capoeira yaptı.1.5 ay önce Brezilya’nın Salvador şehrinden ERASMUS ile Eskişehir Anadolu Üniversitesine gelen Rafael Rodrigues, hafta sonu tatilini değerlendirmek için sınıf arkadaşı Gürkan Dinçer ile birlikte Bursa’ya geldi.

Haber 07-03-19 08:45

Rafael Nadal set vermeden 4. turda

Avustralya Açık’ta mücadele eden İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 3. turda karşılaştığı Avustralyalı raket Alex de Mianur’u 1-6, 2-6, 4-6’lık setlerle 3-0 yenerek 4. tura yükseldi.

Spor 18-01-19 16:03

Beşiktaş'ta gündem Rafael, Serdar Taşçı ve Bernard

Slovakya kampına devam eden Beşiktaş'ta transfer gündemi de yoğun bir şekilde seyrediyor. Gündemdeki isimler Lyon'dan Rafael, bonservisi elinde olan milli oyuncu Serdar Taşçı ve Shakhtar Donetsk'ten ayrılan ayrılan...

Spor 01-07-18 20:20

Colombia y Ecuador analizan la situación de su frontera ante la OEA

La ministra de Relaciones Exteriores, María Ángela Holguín, se reunió con su homóloga de Ecuador, María Fernanda Espinosa, y el secretario General de la Organización de los Estados Americanos, Luis Almagro.

Haber 20-04-18 19:34

Defensores de Lula ocuparon tríplex de lujo por el que fue condenado

Unos 50 militantes del Movimiento de los Trabajadores Sin Techo (MTST) colgaron pancartas en el apartamento por el que el expresidente fue acusado de corrupción.

Haber 16-04-18 19:54

Decretan cuatro días de duelo en Ecuador por muerte de periodistas

El presidente Lenín Moreno tomó la medida luego de confirmar el asesinato del equipo de prensa del diario El Comercio.

Haber 14-04-18 04:24

CICR facilitará recuperación de cuerpos de periodistas ecuatorianos

Los gobiernos de Colombia y Ecuador, así como las familias de las víctimas, le pidieron al Comité Internacional de la Cruz Roja que ayude en una posible operación para recuperar los restos mortales de los periodistas y el conductor asesinados.

Haber 13-04-18 23:52

Caravana del expresidente brasilero Lula da Silva recibió un disparo

El ataque ocurrió cuando el exmandatario realizaba actividades políticas en el estado de Paraná, al sur del país.

Haber 28-03-18 04:52

Juez dicta a PPK 18 meses de impedimento para salir de Perú

El expresidente de Perú fue incluido en las investigaciones del caso Odebrecht y es investigado por el delito de lavado de activos.

Haber 24-03-18 20:19

Ecuador eligió a la comisión que pondrá en marcha la consulta popular

La delegación se encargará de aplicar dos de las preguntas aprobadas en la consulta del 4 de febrero.

Haber 16-02-18 04:00

Rafael Correa: la consulta popular es inconstitucional

En la jornada de votación, los ecuatorianos aprobaron cinco modificaciones a la Constitución y dos cambios a leyes.

Haber 05-02-18 21:02

Ekvador, depremin yaralarını sarmak için zenginleri vergilendirecek

Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, ülkeyi vuran depremin ardından devreye sokulacak yeniden inşa çalışmalarının maliyetini karşılamak için, ülkedeki milyonerlere özel bir vergiyi de içeren bir telafi planı açıkladı.

Haber 21-04-16 12:15

Ekvador depreminde kayıplar artıyor: 246 ölü

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da meydana gelen 7.8 büyüklüğündeki depremde kayıplar artıyor. Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa ölü sayısını 246, yaralı sayısını ise 2 bin 527 olarak açıkladı.

Haber 18-04-16 02:21

Erdoğan’dan Ekvador’a Taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador’daki depremle ilgili Devlet Başkanı Rafael Vicente Correa Delgado’ya taziyelerini iletti.Cumhurbaşkanlığı...

Yurthaber 17-04-16 19:25

Erdoğan'dan Ekvador'daki deprem için Delgado'ya taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador'daki depremle ilgili olarak, Ekvador Devlet Başkanı Rafael Vicente Correa Delgado'ya taziye mesajı gönderdi.

Haber 17-04-16 19:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador’da resmi tören ile karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa tarafından resmi törenle karşılandı.

Haber 04-02-16 18:21

Beşiktaş'ta hedef Rafael Toloi

Defansa takviye planlayan Kartal, Sao Paulo’da forma giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Rafael Toloi'nin peşine düştü. Beşiktaş, Brezilyalı stoper için 2 milyon Euro teklif etti, ancak kulübü Sao Paulo 5 milyon Euro istedi. Fiyatı fazla bulan siyah-beyazlı yönetim bu kez de kiralama formülünü devreye soktu. Görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Spor 18-06-15 07:55

Milat Sezon Finali 2. Fragmanı

Hamza Duru'ya ne cevap verecek? Gökçe Rafael'in Elinden Kurtulabilecek mi? Esin Alpkaya, Duru'ya birlikte hareket etme teklifiyle gelir. Esin Alpkaya'nın babasının katili olduğunu düşünen Duru, bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya duygularını açarak ona sığınmak ister. Bu aşk itirafının ardından Hamza ne diyeceğini bilemez. Diğer yandan kafasındaki soruların cevabına ulaşmak isteyen Hamza, Dilaver'i sorguya alır ve Asaf'a ulaşmanın yollarını bulmaya çalışır. Esin Alpkaya ile bir araya gelen Asaf Rafael'den gelen son görev talebiyle harekete geçer. Gökçe'yi ele geçiren Rafael teşkilatın baskınıyla köşeye sıkışmıştır. Milat sezon finaliyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 11-06-15 11:56

Milat Sezon Finali Fragmanı

Hamza Duru'ya ne cevap verecek? Gökçe Rafael'in Elinden Kurtulabilecek mi? Esin Alpkaya, Duru'ya birlikte hareket etme teklifiyle gelir. Esin Alpkaya'nın babasının katili olduğunu düşünen Duru, bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya duygularını açarak ona sığınmak ister. Bu aşk itirafının ardından Hamza ne diyeceğini bilemez. Diğer yandan kafasındaki soruların cevabına ulaşmak isteyen Hamza, Dilaver'i sorguya alır ve Asaf'a ulaşmanın yollarını bulmaya çalışır. Esin Alpkaya ile bir araya gelen Asaf Rafael'den gelen son görev talebiyle harekete geçer. Gökçe'yi ele geçiren Rafael teşkilatın baskınıyla köşeye sıkışmıştır. Milat sezon finaliyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 09-06-15 17:05

Milat 9. Bölüm Fragmanı

Figen'i aradan çıkaran Esin Alpkaya, sonunda Yıldıray Gürata ile yüz yüze görüşür. Gökçe'yi Yıldıray'ın sağ kolu yapmak isteyen Esin Alpkaya'nın planı kafaları karıştırır. Bu durumdan rahatsız olan Gökçe, içinde bulunduğu durumu sorgulamaya başlar. Yağız Ali'yi kaçıran Asaf, Murat Bey ve teşkilata istediği darbeyi vurmaya hazırlanır. Asaf'ın yerine ulaşan teşkilat harekete geçer. Hamza ve ekibi Rafael Sami'nin en iyi adamı Reşid El Mahran'ı konuşturmaya çalışacaklardır. Binbaşının konuşmasının sakıncalı olduğunu anlayan Rafael Sami, Asaf'tan yardım isteyecektir. Milat yeni bölümüyle 05 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 03-06-15 16:57

Ekvador lideri “Aptalla Beraberim” tişörtü kurbanı oldu

Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen genç bir destekleyicisinin giydiği "Aptalla Beraberim” tişörtünün kurbanı oldu.

Haber 08-04-15 23:18

Ekvador Cumhurbaşkanının sosyal medyayla savaşı

Ekvador Cumhurbaşkanı Rafael Correa, doğrudan şahsına yönelik hakaretler içeren ya da kaba ifadeler kullanan trollerine sert yanıt veriyor. Correa, "Gönderdikleri her tweete 10 bin tweetle cevap vereceğiz" diyor.

Haber 02-02-15 17:00

Ekvador’da zafer Correa'nın

Ekvador’da mevcut başkan Rafael Correa açıklanan ilk resmi sonuçlara göre bir kez daha başkanlığa seçildi.

Haber 18-02-13 11:14

Ekvador'un Assange kararı yakın

Ekvador Cumhurbaşkanı Rafael Correa, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın siyasi sığınma talebi hakkındaki kararı bu hafta vereceğini söyledi.

Haber 14-08-12 06:40

Köşk'te 'muz pazarlığı'

Türkiye'de bulunan Ekvador Cumhurbaşkanı Rafael Correa, Cumhurbaşkanı Gül'le gerçekleştirdiği görüşmede Türkiye'ye ithal edilen muzlara uygulanan gümrük vergisinin düşürülmesini istediği öğrenildi.

Haber 15-03-12 23:30

Ekvator Cumhurbaşkanı Rafael Correa Delgado Türkiye'ye geliyor

Ekvator Cumhurbaşkanı Rafael Correa Delgado, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor. 15-16 Mart...

Yurthaber 13-03-12 10:58

Ekvador Cumhurbaşkanı Türkiye’ye geliyor

Ekvador Cumhurbaşkanı Ekonomist Rafael Correa, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkiye’ye geliyor.

Haber 09-03-12 19:27

Ekvador Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Türkiye'ye geliyor

Ekvador Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rafael Correa, resmi ziyaret kapsamında Türkiye’ye geliyor. Ekvador Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği'nden yapılan...

Yurthaber 07-03-12 16:59

Ekvator Cumhurbaşkanı Correa ile Farc 'ilişkisini' soruşturuyor

Latin Amerika ülkesi Ekvator'da savcılar Cumhurbaşkanı Rafael Correa'nın Kolombiyalı silahlı sol örgüt FARC'tan para aldığı yolundaki iddialarının soruşturulacağını açıkladı.

Haber 18-05-11 10:30

Ekvador Cumhurbaşkanı isyancı polisleri cezalandıracak

Ekvador Cumhurbaşkanı Rafael Correa, televizyonda öfkeli bir konuşma yaparak, dün kendisine başarısız kalan bir darbe girişiminde bulunan isyancı polisleri cezalandıracağını bildirdi.

Haber 01-10-10 15:00

Correa sığındığı hastaneden kurtarıldı

Protestocu polislerin gazlı saldırısından sonra bir hastaneye sığınan Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, askerler tarafından düzenlenen bir operasyonla kurtarıldı.

Haber 01-10-10 08:43