Eymen Capkin Haberleri

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! PKK'ya ağır darbe: Eymen Coli öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye Kamışlı'daki sözde sorumlularından Eymen Coli'yi operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-12-28 10:51:49

Rezidanstaki kaza Türkiye'yi kahretmiş, küçük Eymen cipin altında kalarak ölmüştü! Hala Akça'ya hapis cezası

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara, halasının kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Aracı kullanan hala Zerrin Akça'nın sanık olarak yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Akça için bilinçli taksirle ölüme neden olma suçundan hapis cezası verdi.

Haber 2023-11-30 14:37:19

İzmir'de otoparktaki kazada yeğeninin ölümüne neden olan kadına 1 yıl 8 ay hapis

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında 8 yaşındaki yeğeni Eymen Kara'nın inmeye çalıştığı sırada cipin altında kalarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Z.A, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 2023-11-30 14:06:00

12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor! Okula giderken, evde, sokakta, her yerde... Ben 'oğlum yeme' diyorum ama beni dinlemiyor

Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan, soğan ve sarımsak bağımlısı 12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor. Eymen, evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu oluyor. Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor. Eymen’in okula giderken, evde, sokakta, her yerde sarımsak yediğini söyleyen anne Özgül Ayhan, "Okula giderken bile soğan yemek istiyor, ben 'oğlum yeme ağzın kokar' diyorum ama beni dinlemiyor." diye konuştu.

Haber 2023-10-30 11:11:11

Annesi ve sevgilisi tarafından cinsel istismara uğrayıp öldürülmüştü! Türkiye'nin günlerce konuştuğu vahşette yeni gelişme

İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen cinayet şüphelileri annesi Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin (39) hakkında bir dava daha açıldı. Sanıklar hakkında, Eymen'e cinsel istismarda bulundukları anların görüntülerini kayda alarak 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçunu işledikleri gerekçesiyle 10'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 27-08-23 15:45

Vücudunun yüzde 65'i yanan küçük Eymen'e Şanlıurfa'da doku nakli yapıldı

Sakarya'da evlerinde sobanın parlamasıyla çıkan yangında vücudunun yüzde 65'i yanan 6 yaşındaki Eymen Asaf Bekçi'ye bir hayırseverin desteğiyle Şanlıurfa'da vücudundan alınan dokular nakledildi.

Yurthaber 16-05-23 11:36

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu... Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesiyle ilgili davada flaş karar

İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı. Eymen'in öldürülmesiyle ilgili sanıklar annesi Mine Durak (27) ile sevgilisi Serkan Elçetin'e (38), 3 farklı suçtan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası, istinafta onandı. Davanın bilirkişi raporunda, Eymen'in yaşça büyük bir erkeğin istismarına uğradığı görüntüler ve Durak'ın minik Eymen'i istismar ettiği görüntüler olduğu belirtilmişti.

Haber 10-10-22 16:28

Ortaokul öğrencileri üniversite sıralarında bilimsel eğitim alıyor

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Metin tarafından yürütülen TÜBİTAK projesi kapsamında öğrencilere, fizik, kimya, biyoloji, matematik, astronomi gibi alanlarda eğitim veriliyor - Öğrencilerden Eymen Yusuf Gürbüz: - "Laboratuvarlarda bizde olmayan malzemeleri denedik. Çok ilgimizi çeken deneyler oldu. Çok eğlenceliydi ve yeni şeyler öğrendik"

Yurthaber 24-09-22 11:48

Ece Erken'i çıldırtan yorum! Takipçisi 'Acılar çabuk unutuluyor' yazınca dayanamadı

Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu geçtiğimiz aylarda silahlı bir saldırıda kaybetmişti. Zor günleri geride bırakmaya çalışan Erken, oğlu Eymen ile tatil yapıyor. Bu süreçte bazı sosyal medya kullanıcıları Erken'i takdir edip, oğlu için ayakta durması gerektiğini söylerken; bazıları da Erken'i eleştirmeye devam ediyor. Erken, bu eleştirilere adeta isyan etti.

Magazin 29-08-22 16:05

Ece Erken isyan etti! 10 bin TL'ye çalışacak kimseyi bulamıyor

Ece Erken'in oğlu Eymen için aylık 8 bin TL maaşla işe aldığı bakıcısı, bir süre önce işten ayrıldı. Yerine bakıcı tutmak için 10 bin TL'ye kadar ücreti gözden çıkaran Erken, bu paraya çalışacak kimseyi bulamadığını belirterek sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 24-08-22 07:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile görüştü

Yurthaber 10-08-22 00:19

Balkona çıkınca ateşlendi! Tüm dünyanın konuştuğu operasyonda altı bıçaklı ninja füzesi detayı

El Kaide lideri Eymen El Zevahiri'nin ABD tarafından Afganistan'ın başkenti Kabil'deki evinin balkonunda öldürülmesi dünya basınında geniş yer buldu. Usame bin Ladin sonrası örgütün başına geçen ve 11 Eylül saldırılarının planlayıcılarından olan Zevahiri'yi vuran silah ise gündem yarattı. Sadece Zevahiri'nin öldürüldüğü evdeki diğer hiç kimsenin zarar görmediği operasyonda altı bıçaklı ninja füzesi detayı dikkat çekti. Uzmanlar söz konusu füzenin özelliklerini anlatırken, ayrıntılar gündem oldu.

Haber 03-08-22 08:50

Son dakika: ABD, El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri'yi öldürdü! Joe Biden'dan açıklama geldi

Son dakika haberine göre, ABD'nin Afganistan'da düzenlediği insansız hava araçlarının yer aldığı saldırıda, El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada, Zevahiri'nin öldürüldüğünü doğrularken, yerinin bu yılın başında belirlendiğini ve cumartesi günü operasyonun gerçekleştirildiğini ifade etti. Biden, "Zevahiri'nin ailesinden kimse ölmedi. Afganistan, teröristler için güvenli bir bölge olmayacak" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 02-08-22 00:53

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu... Eymen'in katillerinin cezaları belli oldu! Duygulandıran gerekçeli karar

Türkiye'nin kanını donduran 4,5 yaşındaki Eymen Sadık Durak cinayetinde yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi tandırda bulunan Eymen'in öldürülmesi davasında sanıkların cezaları belli oldu. Sanıklar, Eymen'in annesi Mine Durak ve onun erkek arkadaşı Serkan Elçetin, üç farklı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından mahkeme başkanının yazdığı gerekçeli kararda ise duygulandıran ifadelere yer verildi.

Haber 19-07-22 15:45

Eymen'in katillerine cinsel istismar suçundan da ceza çıktı

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi, kararının bozulmasının ardından 5 yaşındaki Eymen Durak'ı öldürdükleri gerekçesiyle daha önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdiği annesi ile sevgilisine, bu cezanın yanı sıra "zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı" suçundan da 30'ar yıl hapis cezası verdi

Yurthaber 19-07-22 14:19

Eymen Sadık Durak'ın ölümünde beklenen rapor geldi! Telefondan istismar çıktı, sosyal medyadan ilan vermişler

İzmir Bornova'da 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın tandırda ölü bulunmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Serkan Elçetin'in telefonunda minik Eymen'e ait istismar görüntüleri ortaya çıkarken anne Mine Durak için Adli Tıp 4'üncü İhtisas Kurulu'ndan beklenen rapor geldi. Raporda anne Durak'ın cezai sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.

Haber 08-07-22 10:37

Diyarbakır'da kırsaldaki çocuklara off-road heyecanı yaşattılar

Giresun Çotanak Off-Road Kulübü üyeleri, Eğil ilçesindeki Yatır İlkokulunun ihtiyaçlarını giderdi, araçlarına bindirdikleri çocukları arazide gezdirdi - 10 yaşındaki Yusuf Eymen Muzaç: - "Bu araçların sadece oyuncaklarını görmüştüm. İlk kez böyle bir heyecan yaşadım, çok mutlu oldum"

Yurthaber 20-05-22 11:25

8 yaşındaki Eymen'in tehlikeli oyunu! Annesi ve babası görünce gözyaşlarını tutamadı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, 8 yaşındaki Eymen Çetin, çakmakla yaktığı benzin bidonu alev alınca vücudunda yanıklar oluştu. Eymen yapılan müdahalenin ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi. Haber verilmesi üzerine hastaneye gelen talihsiz çocuğun ailesi gözyaşlarını tutamadı.

Haber 16-05-22 21:03

Ece Erken'den duygusal doğum günü kutlaması

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile sarsılan Ece Erken 44. yaş gününü oğlu ile birlikte pasta keserek kutladı. Oğlu Eymen ile baş başa doğum gününü kutlayan Erken, duygu yüklü bir mesajla doğum günü fotoğraflarını Instagram'da yayınladı.

Magazin 11-05-22 08:26

5 yaşındaki Eymen'e yapmadıkları iğrençlik kalmamış! Mide bulandıran öz anne istismarı... Kahreden görüntüler ortaya çıktı

İzmir'de 2019 yılında 5 yaşındaki Eymen tandırda ölü bulunmuş olayla ilgili anne ve sevgilisi tutuklanmıştı. Bununla birlikte küçük çocuğun hem bir erkek hem de annesinin istismarına uğradığı ve darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Raporda, Eymen'in yaşça büyük bir erkeğin istismarına uğradığı görüntülerin olduğu, Eymen'in bir araçta tamamen çıplak halde ve vücuduyla yüzünde darp izinin olduğu fotoğrafların bulunduğu belirtildi. İncelemede, Mine Durak'ın Eymen ile çekilmiş videosu da bulundu.

Haber 27-04-22 10:53

Görüntüler olay olmuştu! Suriyeli 'asalı büyücü' hakkında flaş karar

Bahçelievler'de iki müteahhidin anlaşmazlığında büyü yapması için tutulduğu iddia edilen ve akrabaları ile birlikte otomobile asalı saldırı yaptığı güvenlik kameralarına yansıyan Suriyeli Eymen M.(47) ve S.H.(37) gözaltına alındı. İki şüpheli, sınır dışı edilecek.

Haber 17-04-22 19:45

İzmir'de alışveriş merkezi otoparkındaki kazaya ilişkin bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı

Raporda, cipi kullanan halanın kazada "kusurlu olduğu" belirtildi - Kazada ölen 8 yaşındaki Eymen Kara'nın, "terk edilme korkusuyla" halasının aracının kapı kolunu tutup araçla birlikte koşmaya başladığı, düşüp tekerin altında kaldığı ve çocuğun bu davranışının kusur sayılamayacağı kaydedildi

Yurthaber 29-03-22 12:53

Minik Eymen'i öldürüp tandır kuyusuna atmışlardı! Anne ve sevgilisi yeniden yargılanıyor

İzmir'de 5 yaşındaki Eymen tandır çukuruna atılmış, anne ve sevgilisinin ağırlaştırılmış müebbet ve hapis cezaları istinaf mahkemesi tarafından bozulurken dava, bugün yeniden görülmeye başlandı. Polise çelişkili ifade veren Mine Durak, oğlunun sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldüğünü iddia etti. Eymen, ağzı tuğlayla kapatılmış tandır çukurundaki poşette, elleri ve ayakları bağlı halde bulunmuştu.

Haber 25-03-22 17:26

Down sendromlu milli atlet Ahmet Eymen Oymak'ın hedefi dünya şampiyonluğu

Atletizmde Türkiye'de girdiği yarışmalarda madalyalar elde eden milli atlet, dünya şampiyonasında Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor - Anne Nuray Oymak: - "Şu anda Türkiye barajında kendi alanında 800 metre de rakibi yok. Barajı, gayet rahat geçiyor. Hedefimiz uluslararası yarışmalarda Eymen'in ülkemizi temsil etmesi ve birincilik alması"

Yurthaber 20-03-22 11:43

Minik Eymen'in davası sil baştan! İzmir'de çukura atılmış, vahşice öldürülmüştü

İzmir'de 5 yaşındaki Eymen Durak ormanlık arazideki metruk bir yapıya ait tandır çukurunda ölü bulunmuş, Türkiye günlerce bu cinayete ağlamıştı. Eymen'in annesi Mine Durak ve sevgilisi Serkan Elçetin minik çocuğun ölümüyle birbirlerini suçlarken verilen ağırlaştırılmış ömür boyu ve hapis cezaları, istinaf mahkemesince bozuldu. Yargılama süresinde açılamayan Elçetin'in cep telefonunun açılmasına ve Durak'ın cezai ehliyeti için yeniden rapor alınmasına hükmedildi.

Haber 03-02-22 11:52

Prof. Dr. Ender Dulundu kimdir? Kore'de konuşan doktor Prof. Dr. Ender Dulundu çalışmaları neler?

Genel cerrah Prof. Dr. Ender Dulundu'nun kim olduğu ve çalışmaları ile tedavi yöntemleri merak ediliyor. Başarılı isim son olarak 1.5 yaşındayken karaciğer kanseri teşhisi konulan Emir Eymen Yıldırım’ın tedavisini üstlenmiş ve yaşamaz denilen küçük çocuğu hayata döndürmüştü. Peki Prof. Dr. Ender Dulundu kimdir, çalışmaları neler? İşte ayrıntılar...

Haber 25-11-21 18:28

Bursa'da yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa otomobilin çarpma anı kamerada

Bursa’da, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı Kusay Eymen U. (7), ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Haber 24-11-21 13:53

8 yaşındaki yeğeninin ölümüne neden olan hala için istenen ceza belli oldu!

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. Aracı kullanan Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 14-10-21 13:54

Korkunç görüntüler! Cipiyle yeğeninin üzerinden geçti

İzmir'de bir rezidansın otoparkında 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'yı fark etmeyen hala Z.A.'nın, cipin altında kalan yeğeninin üzerinden geçerek ölümüne neden olduğu olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortayı çıktı.

Haber 10-10-21 07:31

Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması Türkiye Finali İzmir'de yapıldı

"Ezber, tecvid bilgisi ve güzel okuma" gibi kriterlere göre değerlendirme yapılan yarışmada Manisa'dan Mehmet Can Çiçek birinci, Trabzon'dan Salih Enes Özdemiroğlu ikinci ve Erzurum'dan Yasin Eymen Küçükgül üçüncü oldu - Diyanet İşleri Başkanı Yardımcısı Osman Tıraşçı: - "Geçmişe oranla bugün hafızlık kurumlarımız gerçekten imrenecek nitelikte, hem fiziki hem de diğer yönleri itibariyle çok önemli merhaleler katetmiştir"

Yurthaber 20-09-21 14:16

İzmir'de canice öldürülen 5 yaşındaki Eymen, mahkemenin gerekçeli kararında duygusal ifadelerle anıldı: Tek gülen fotoğrafı

İzmir'de ormanlık arazide ölü bulunan 5 yaşındaki Eymen, annesi ile erkek arkadaşına verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararında duygusal ifadelerle anıldı. Söz konusu ifadede, "Eymen bebeğin gülerken çekilmiş tek fotoğrafını da üzüntü içerisinde kararımızda paylaşıyoruz'' denildi.

Haber 10-07-21 15:35

İzmir'de canice öldürülen 5 yaşındaki Eymen, mahkemenin gerekçeli kararında duygusal ifadelerle anıldı:

"Eymen bebeğin gülerken çekilmiş tek fotoğrafını da üzüntü içerisinde kararımızda paylaşıyoruz. Maktül Eymen Sadık Durak 17 Ekim 2014 doğumlu olup 30 Ağustos 2019'da ne yazık ki her iki sanık tarafından canice öldürülmüştür." - "Dileğimiz Eymen bebeğin bu dünyaya sığan kısacık ve acılarla dolu ömrünün diğer dünyada ödüllendirilmesi ve hak ettiği mutluluğu diğer dünyada yaşaması olacaktır. Eymen bebeğin gülen gözleri asla unutulmayacaktır. Ruhun şad olsun Eymen bebek"

Yurthaber 10-07-21 12:38

Minik Eymen’in katillerine ağırlaştırılmış müebbet hapis

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın ormanlık arazideki metruk bir yapıya ait tandır çukurunda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılanan anne Mine Durak (26) ile erkek arkadaşı Serkan Elçetin (38) hakkında karar çıktı. Mahkeme, 'nitelikli kasten öldürme' ve ‘eziyet’ suçlarından Mine Durak’a ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis, Serkan Elçetin’e de ağırlaştırılmış müebbet ve 6 yıl hapis cezası verdi.

Haber 09-07-21 17:56

Çok acı olay! Aracını park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi

Trabzon'da, Adem Yaşar'ın otomobilini park etmeye çalışırken çarptığı oğlu Ömer Eymen Yaşar (4), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 30-06-21 21:42

Top oynarken devrilen elektrik direğinin altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, çalışma yapıldığı sırada, top oynarken devrilen elektrik direğinin altında kalan 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Haber 27-05-21 23:19

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Cani anne ve erkek arkadaşına ağırlaştırılmış müebbet istemi

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın ormanlık arazideki metruk bir yapıya ait tandır çukurunda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu anne Mine Durak (26) ve erkek arkadaşı Serkan Elçetin'in (38) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, sanıkların 'nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'nitelikli eziyet' suçundan da 3 yıldan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.

Haber 21-05-21 17:10

Kayseri ve Adana'dan kahreden haberler! İkisi de feci şekilde hayatını kaybetti

Akşam saatlerinde Adana ve Kayseri'den üzücü haberler geldi. Kayseri’de 11’inci kattaki evlerinin penceresinden düşen 4 yaşındaki Yusuf Eymen Akyol ve Adana’da da 12 yaşındaki Talha Arslantaş, 13. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatlarını kaybettiler.

Haber 03-05-21 22:33

Manisa'da, 6 yaşındaki Eymen'in başına 'yorgun mermi' isabet etti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, parkta oyun oynayan 6 yaşındaki Eymen Dikilitaş'ın kafasına yorgun mermi isabet etti. Hastaneye kaldırılan Eymen'in durumunun iyi olduğu ve merminin sabah saatlerinde ameliyatla alınacağı öğrenildi.

Haber 07-04-21 01:12

Maganda kurşunu parkta oynayan çocuğu buldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir parkta anneannesi ile oyun oynarken başına yorgun kurşun isabet eden 6 yaşındaki Eymen Dikilitaş ’Başım dönüyor’ diyerek bir anda yere yığıldı.

Haber 07-04-21 00:37

Dün ev hapsine alınan Veliaht Prens'le ilgili ilk açıklama: Dış güçler!

Ürdün Başbakan Yardımcısı Eymen Safadi, dün ev hapsine alınan Kral II. Abdullah'ın kardeşi ve eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'le ilgili açıklama yaptı. Eymen Safadi, Prens Hamza bin Hüseyin'in, başka bazı kişilerle birlikte, "ülkeyi istikrarsızlaştırmayı amaçlayan dış güçlerle bağlantılı bir komploya karıştığını" söyledi.

Haber 05-04-21 00:13

8 yaşındaki çocuk yağmur altında tek başına İstiklal Marşı okudu

Niğde'de 8 yaşındaki Zeki Eymen Çelik'in okulunun bahçesine geldiği sırada binada okunduğunu duyduğu İstiklal Marşı'na yağmur altında eşlik etmesi, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin sosyal medyadan paylaştığı görüntüler büyük beğeni topladı.

Haber 26-03-21 16:40

Küçük Eymen'i öldüren annenin akıl sağlığı yerinde çıktı

İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alandaki metruk binaya ait tandır çukurunda cansız bedeni bulunan 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ı sevgilisi Serkan Elçetin (38) ile öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan anne Mine Durak'ın (26) akıl sağlığı yerinde çıktı.

Haber 16-03-21 16:50

Kamyonun altında kalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde evinin önünde oyun oynarken kamyonun altında kalan 4 yaşındaki Ali Eymen Akçe kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, Karapürçek ilçesi Hocaköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi.

Haber 11-03-21 10:31

Pusetten düşen bebek beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti

Gaziantep’te, evdeyken pusetten düşerek kafasına darbe alan ve beyin kanaması geçiren 6 aylık Eymen Ekici, özel hastanedeki bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.Olay, Şehitkamil ilçesi Onat Kutlar Mahallesi’nde bulunan Ekici ailesine ait evde meydana geldi.

Haber 01-03-21 15:20

Aydın’da en çok kullanılan bebek isimleri belli oldu

Aydın’da en çok tercih edilen bebek isimleri belli olurken, kızlarda Zeynep, erkeklerde ise Eymen ismi ilk sırayı aldı.Aydın’da 2020 yılında en çok kullanılan bebek isimleri belli oldu.

Yurthaber 05-02-21 14:00

2020 yılında Denizli’de doğan bebeklere en çok verilen isimler belli oldu

Türkiye İstatistik kurumu (TUİK) verilerine göre Denizli’de 2020 yılında doğan bebeklere kızlarda Zeynep, erkeklerde ise Eymen isminin tercih edildiğini açıkladı.TÜİK’den yapılan açıklamaya göre, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçları çerçevesinde, 2020 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde, Denizli’de kızlarda Zeynep, erkeklerde ise Eymen isminin en çok tercih edilen isimler olduğu görüldü.

Yurthaber 05-02-21 13:10

Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Uluslararası Kanguru ve Ulusal TALES matematik sınavlarında Erzurum Sabancı İlkokulu öğrencileri büyük başarı elde etti.Ülkemizde 39 bin öğrencinin katıldığı Ulusal düzeyde yapılan TALES matematik aşamalı sınavında başarı gösteren Sabancı İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Beril Gezer, Türkiye 6.sı, Zeynep Su Ucun Türkiye 11.si, Nisa Güneş ise Türkiye 16.sı oldu.80 ülkeden milyonlarca öğrencinin katıldığı Uluslararası Kanguru Matematik Sınavı’na Erzurum Sabancı İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Beril Gezer, Zeynep Su Ucun, Nisa Güneş, Ömer Utkan Duman, Salih Eymen Balıkçı, %1’lik dilime girerek büyük başarı gösterdiler.

Yurthaber 27-01-21 10:38

Eymen isminin anlamı nedir? Bakın hangi ünlü çocuğuna bu adı koydu! Kur'an'da geçiyor mu?

Çok sayıda anne ve babanın dünyaya gelecek çocukları için isim seçiminde ünlülerin çocukları için tercih ettikleri isimler önem taşıyor. Bazı aileler sevdikleri ünlü kişi için bu isimleri koyarken bazıları da takip ettikleri ünlülerden yeni ve popüler isimleri duyarak bu isimlere yönelebiliyorlar. Ece Erken'in oğlu koyduğu isim olan Eymen isminin anlamı nedir diye de merak ediliyor. İşte Eymen ne demek diye araştıranlar için bu sorunun yanıtı ve bu güzel ismin analizi ile manası...

Haber 26-01-21 12:35

GKV’lilerin iyilikte birleşelim mesajına ulusal ödül

Uluslararası Lions 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından “İyilikte Birleşelim” konulu kompozisyon yarışmasına GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinden Birsu Yetkin Türkiye ikincisi, Eymen Erdoğmuş Türkiye üçüncüsü oldu.1963 yılından bu yana çevresi, ülkesi ve tüm dünyaya karsı barışçıl, sevgi dolu, insanlara, çevresine ve doğaya saygılı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla hareket eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bütün dünyaya "İyilikte Birleşelim" mesajı veriyor.

Yurthaber 11-01-21 09:48