Ezilme Haberleri

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham yaşandı, cam kapılar kırıldı! Vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi

İranlı şarkıcı Moein Van'da konser verdi. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Yaşanan olaylardan sonra tehlikeye aldırış etmeyen vatandaş kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi.

Magazin 2024-04-15 09:53:38

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham! Saatlerce konsere girmek için beklediler, cam kapılar kırıldı

İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Haber 2024-04-15 01:13:51

Tişört dağıtıldığını duyanlar akın etti! İzdiham çıktı... Ezilme tehlikesi geçirdiler

Şanlıurfa’da, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine tişört yardımı yapıldı. Kamyonetten dağıtılan tişörtlerden almak isteyenler izdihama neden oldu.

Haber 2024-03-30 16:06:21

Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa mitingindeki kalabalık gündem oldu! Sayı açıklandı, vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi

Yerel seçimlere 8 gün kaldı. Parti ve ittifaklar seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Şanlıurfa'daydı. Erbakan'ın mitingindeki kalabalık gündem oldu. Çok sayıda kişinin katıldığı mitingde 200 binin üzerinde kişi olduğu aktarıldı. Öte yandan miting alanının kalabalık olması nedeniyle alanda sıkışan bir grup ise bariyerlerin yıkması sonucu ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 2024-03-23 18:23:43

CHP’nin yeni lideri Özgür Özel'e İzmir'de davul zurnalı coşkulu karşılama! Ezilme tehlikesi geçirdiler

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı için geldiği İzmir Adnan Menderes Havaalanında partililer tarafından karşılandı. Coşkuyla karşılanan CHP lideri Özel'e yoğun ilgi gösterilirken, alanda zaman zaman ezilme tehlikeleri yaşandı.

Haber 07-11-23 12:48

Korku dolu anlar! Burak Özçivit Pakistan'daki hayran buluşmasında ezilme tehlikesi geçirdi!

Kuruluş Osman dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, yüzü olduğu bir parfüm markasının Pakistan'daki etkinliğine katıldı. AVM'de yapılan etkinlikte bir anda arbede çıktı. Hayranlarının kendisine ulaşmaya çalıştığı Burak Özçivit ezilme tehlikesi atlattı.

Magazin 08-10-23 00:04

Emine öğretmen 201. saatte büyük sevinç yaşatmıştı! Bakan Özer coşku dolu o anları paylaştı: Sınıflarımıza dönecek, öğrencilerine kavuşacak...

Depremlerin en çok etkilediği illerden olan Hatay'ın Antakya ilçesinde 26 yaşındaki Emine Akgül, 201. saatte kurtarılarak sevinç yaşattı. Tedavisinin yoğun bakımda süreceği öğrenilen Emine öğretmenin sağlık durumu hakkında Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, "Bugüne kadar enkaz altında kalmasına rağmen ezilme sendromuna pek uğramamış" açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de Emine öğretmenin kurtarıldığı sırada yaşanan coşkulu anları paylaştı.

Haber 15-02-23 10:14

Oğluna park yeri tutan kadın dehşeti yaşadı! Oğlu da ezilme tehlikesi geçirdi

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana geldi. Oğlu gelecek diye park yeri tutan bir kadınla boş yere park etmek isteyen araç sahibi arasında tartışma yaşandı. Otomobil sürücüsü kadının ayağını ezdi ve olay yerinden kaçtı. O esnada olay yerine gelen kadının oğlu, kaçan aracı durdurmaya çalıştı ve ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 12-12-22 20:14

Beyoğlu'nda şoke eden anlar! Kimse yaptığına anlam veremedi

Beyoğlu'nda trafiği kesen bir kişi, aracın kaputunun üzerine yattı. Taksinin hareket etmesiyle yere düşen şahıs ezilme tehlikesi de yaşadı. Ne yaptığı anlaşılmayan şahıs şans eseri kurtulurken, o anlar ise kameraya yansıdı.

Haber 30-11-22 14:08

Sosyal medyada gündem oldu! Yüzde 70 indirimi duyan akın etti, izdihama yol açtılar

İzmir'de indirim çılgınlığı izdihama yol açtı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde halılarda yüzde 70 indirimi duyanlar, mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılmasıyla içeri girmeye çalışanlar izdihama yol açtı. Ezilme tehlikesi yaşanan izdihamda 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 26-11-22 13:33

İndirimi duyan akın etti! Geceden battaniye altında bekleyen var: Allah'ın izniyle hakkımızı aldık

Kırıkkale'de indirim yapan bir mağazada yaşanan izdihamda vatandaşlar adeta birbirlerinin üzerinden geçerken ezilme tehlikesi yaşayanlar oldu. Mağazanın 10'uncu yılına özel düzenlenen indirimde, geceden kuyrukta beklemeye başlayan bir vatandaş, telefon aldığını belirterek, ''Yatağımızı battaniyemizi aldık, geldik. Allah'ın izniyle hakkımızı da aldık'' derken başka biri, ''Hiç bir şey alamadım. iPhone 11 alanlar varsa buradan sesleniyorum. 2 bin TL üstünü vereyim, bana satın'' dedi.

Haber 24-09-22 13:36

Kocaeli'de otobüs şoförü yolda ezilme tehlikesi geçiren kaplumbağayı kurtardı

Kocaeli'de otobüs şoförü yolda ezilme tehlikesi geçiren kaplumbağayı kurtardı

Yurthaber 05-09-22 15:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklerken izdiham çıktı! 3 yaşındaki çocuk ezilme tehlikesi geçirdi, bazı vatandaşlar bayıldı

Büyük Taarruz’un 100. yılı kutlamaları ve toplu açılış töreni çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlardan bazıları, aşırı sıcak hava nedeniyle baygınlık geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törende, alanda bekleyen vatandaşlar izdihama yol açınca 3 yaşındaki bir çocuk ise ezilme tehlikesi geçirdi. Çocuk UMKE ekipleri tarafından kalabalığın arasından kurtarıldı. Bayılanlara ise 112 Acil servis ve UMKE ekipleri müdahalede bulundu.

Haber 29-08-22 17:57

Çanakkale’de kahreden olay! İki yaşındaki Seren'in ezilme anı kamerada

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 2 yaşındaki çocuğun ezilme anı kameraya yansıdı.

Haber 06-08-22 17:28

Ezilme ne demek? Ezilme kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Ezilme kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Ezilme TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 22:44

Beşiktaş'ta Bozdoğan, Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkartıldı

Beşiktaş Kulübü, 22 Nisan'daki antrenmanda sol ayak bileğine darbe alan Can Bozdoğan'da, bu darbe sonrasında ayak bileği iç kısmında kontüzyona bağlı ezilme yaralanması tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkartıldığı belirtildi.

Spor 24-04-22 19:09

Ümraniye'de 'pes' dedirten görüntüler! Mağaza açılışında ucuz halı izdihamı

Ümraniye'de açılışı yapılan zücaciye mağazasında, 'pes' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Mağazanın ilk gününe özel yapılan indirim, izdihama neden oldu. Kapıların açılmasıyla birlikte 10 liraya satılan halıları almaya çalışanlar ezilme tehlikesi geçirdi. Kalabalık arasında kalan bir çocuk güçlükle çıkarıldı. İşte o anlar!

Haber 29-03-22 18:39

Yüzde 70 indirimi duyan koştu! Açılışta izdiham çıktı

Ankara’da açılışı yapılan bir alışveriş merkezinde yüzde 70’e varan indirimli ürün satışının yapıldığının duyurulmasının ardından yüzlerce vatandaş AVM’ye akın etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle izdiham yaşandı. Polis ekipleri metrelerce uzunluktaki kalabalığı dağıtmak için saatlerce çaba sarf ederken mağaza içerisine girmeye çalışan bazı vatandaşların ezilme tehlikesi atlattığı görüldü.

Haber 17-03-22 20:55

Antalya'da korku dolu anlar! Geri gelen araç, kaldırımda bekleyen kadına çarptı

Antalya’da otomobilini park yerinden çıkarmak isteyen dikkatsiz sürücü geri gelirken her şeyden habersiz şekilde kaldırımda bekleyen kadına çarptı. Kadın ezilme tehlikesi geçirirken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 16-11-21 12:28

Türk askeri Kabil'deki kontrol noktasında annesinden ayrı düşen Hadiya bebeğe şefkat elini uzattı

Kabil Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı’nda görev yapan Türk güvenlik güçleri, çaresizlik görüntülerinin yaşandığı bölgede ihtiyacı olan herkese yardım elini uzatarak dünyaya örnek oluyor - Havalimanında çıkan kargaşada eşinin kaybolduğunu belirten Afgan babanın yardımına koşan askerler, altını değiştirip mama verdikleri iki aylık bebeği babaya teslim etti - Havalimanındaki güvenli bölgeye girmek isteyenlerin neden olduğu izdihamda ezilme tehlikesi geçiren çocuk, asker ve özel harekat polisleri tarafından duvardan çekilerek kurtarıldı - Tahliye için geldiği kontrol noktasında pasaportunu kaybettiğini fark ederek panik yaşayan kadını Türk güvenlik güçleri sakinleştirmeye çalıştı

Yurthaber 20-08-21 15:22

“2020’de İş Cinayetlerinde Sıçrama Yaşandı”

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin 2020 İş Cinayetleri Raporu'na göre işçi ölüm nedenlerinde Corona virüsü yüzde 31’le ilk sırada gelirken, onu yüzde 16’yla trafik, servis kazası, yüzde 12’yle ezilme, göçük izledi

Haber 06-05-21 15:39

Şaşkına çeviren manzara: Yolu bastılar!

Tekirdağ'da İstanbul - Tekirdağ yolunu fareler bastı. Aç kalan farelerin yolda yiyecek aradığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Zaman zaman ezilme tehlikesi geçiren farelerin yemek bulma çabası görenleri endişelendirdi.

Haber 07-04-21 12:27

Araçtan düşen kadın ezilme tehlikesi geçirdi

Kayseri’de seyir halindeki araçtan düştüğü ileri sürülen bir katın ezilme tehlikesi geçirdi.Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Fatih Mahallesi Kaykop mevkiinde 28 yaşındaki A.Ş.’nin seyir halindeki 38 D 8300 plakalı araçtan düştüğü ileri sürüldü.

Yurthaber 01-02-21 17:28

Doç. Dr. Mutlu Güngör: Kalp krizinde en sık görülen şikayet göğüs ağrısı

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Güngör, kalp krizinde en sık görülen şikayetin göğüs ağrısı olduğunu belirterek, "Göğüs ağrısı; göğüs bölgesinde baskı ve sıkışma şeklinde tarif edilen, hastanın daha önce hissetmediği kadar şiddetli, bazen yanma bazen ezilme diye tarif edilen yaygın bir ağrı ve noktasal olarak lokalize edilemez." ifadesini kullandı.

Haber 21-01-21 11:38

Fenerbahçe'de Lemos'un son durumu belli oldu

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbi karşılaşmasında sakatlanan Lemos'un ayak bileği bağlarında kısmi yırtık, yaygın kemik ödemi ve ciddi ezilme ile kanamanın bulunduğu aktarıldı.

Spor 02-12-20 14:52

Koronavirüs uyarılarını dinlemediler! Akın ettiler

Sivas'ta bir iş yerinin açılışına özel uyguladığı indirimi duyanlar izdihama neden oldu. İndirimli ürünleri almak isteyenler ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 15-03-20 20:04

Erzurum'da züccaciye dükkanı açılışında 'indirim' izdihamı

Erzurum'da züccaciye dükkanının açılışında indirim yapılınca müşteriler, izdihama neden oldu. Aşırı kalabalık nedeniyle dükkan önüne polis ekipleri sevk edildi. İş yerine girmeye çalışan bazı kadınlar, ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 05-03-20 10:05

Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Birbirlerini ezdiler

Bursa'da çeyiz ve ev eşyaları mağazasında açılışa özel indirim kampanyası düzenlenince, izdiham yaşandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren gelen binlerce kişi mağaza önünde beklerken, bir kadın baygınlık geçirdi. Ezilme tehlikesine karşı mağaza yetkilileri kapıları açmadı, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Haber 08-02-20 14:30

Pencerede sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

BOLU'da, içinde kimsenin bulunmadığı bir apartman dairesine pencereden girmeye çalışırken sıkışan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Karın bölgesinde ezilme olan kedi, tedaviye alındı.

Haber 04-01-20 17:09

Kurtuluş gününde promosyonların dağıtımında izdiham

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, düşman işgalinden kurutuluşun 97'nci yıl dönümü kutlamalarında bir market tarafından promosyon ürünlerin dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Dağıtım sırasında çocuklar ezilme tehlikesi geçirirken, promosyonların dağıtıldığı araçlar, zabıta ve polis ekiplerince tören alanından uzaklaştırıldı.

Haber 19-11-19 13:25

Edirne Keşan'da promosyon izdihamı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, düşman işgalinden kurutuluşun 97'nci yıl dönümü kutlamalarında bir market tarafından promosyon ürünlerin dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Dağıtım sırasında çocuklar ezilme tehlikesi geçirirken, promosyonların dağıtıldığı araçlar, zabıta ve polis ekiplerince tören alanından uzaklaştırıldı.

Haber 19-11-19 12:49

Şanlıurfa'da yürek sızlatan görüntü! Araçların arasına dalıyorlar

Şanlıurfa’da tehlikeye aldırış etmeyen çocuklar, trafik ışıklarında duran araçların arasına girerek su satmaya çalışıyor. Kameralara yansıyan görüntülerde araçların arasına dalan çocuklar, ezilme tehlikesi yaşıyor.

Trend 19-07-19 17:30

Sığ suya balıklama atlarken dikkat

Yazın bir eğlence yöntemi olarak denenen sığ suya balıklama atlayışların sanıldığından daha tehlikeli sonuçlar doğurduğunu biliyor musunuz? Peki ya en fazla boyun kırıklarının yaşandığını, kırılma sonucu ise omurilikte zedelenme, ezilme ve kesilme olabildiği gibi omuriliğin beyine yakın üst kısımlarında ani şişme oluşabildiğini?

Trend 09-07-19 11:58

Sattığı civcivleri tekmeledi, tepki yağdı

Kahramanmaraş’ta açıktan civciv satışı yapan bir kişinin sattığı civcivleri futbol topuna vurur gibi tekmelemesi tepkilere neden oldu.İddiaya göre, bir süredir Demokrasi Meydanı’nda karton içerisine koyduğu civcivleri satan bir kişinin meydana bıraktığı civcivler kalabalıkta ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Haber 07-07-19 14:38

Ordu’daki dolu yağışı sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde meydana gelen dolu yağışı sonrası, hasarların tespit edilebilmesi için çalışmaların başladığı bildirildi.Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, 12 Haziran tarihinde ilçede dolu yağışı sonrası çok sayıda aracın camlarında kırılma, kaportalarında ezilme ve çökmeler meydana geldiği, evlerin çatısında hasar oluştuğu ve tarım arazilerinin de zarar gördüğü belirtildi.Açıklamada, meydana gelen dolu afeti nedeniyle oluşan zararları yerinde tespit etmek üzere hasar tespit komisyonu oluşturulduğu ifade edilerek, “Valiliğimiz tarafından, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerinden oluşan Hasar Tespit Komisyonları oluşturulmuştu.

Yurthaber 13-06-19 19:50

Yaşlı adamın hafriyat kamyonunun altında ezilme anı güvenlik kamerasında

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yolun karşısına geçerken hafriyat kamyonunun çarptığı bir kişi hayatını kaybetti.

Haber 03-05-19 13:15

Serviste ezilmekten kurtardıkları tayla yolculuk yaptılar

KARS’ta Dikme köyüne giden öğrenciler, karayolunda ezilme tehlikesi bulunan tayı servis minibüsüne alarak birlikte yolculuk yaptılar.

Haber 13-04-19 12:32

İsrail polisinden Ultra-Ortodoks Yahudilerin gösterisine müdahale

Atlı polisler ve TOMA'nın devreye girdiği müdahale sırasında göstericilerden bazıları ezilme tehlikesi geçirdi - İsrail polisi en az 23 göstericiyi gözaltına aldı

Haber 07-03-19 20:54

PSG'ye çifte şok! Neymar ve Mbappe...

Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) Kulübü, milli maçlarda sakatlanan Brezilyalı Neymar'ın sağ kasığında gerilme, Fransız Kylian Mbappe'nin sağ omzunda ezilme meydana geldiğini duyurdu.

Spor 21-11-18 20:47

İsrail polisinden Ultra-Ortodoks Yahudilerin gösterisine müdahale

Atlı polislerin devreye girdiği müdahale sırasında göstericilerden bazıları ezilme tehlikesi geçirdi. Polis 13 göstericiyi gözaltına aldı

Haber 01-11-18 23:26

Galatasaray'da Emre Akbaba ameliyat olacak

Emre Akbaba’nın BB Erzurumspor karşılaşmasında aldığı darbe sonrası sol ayak baş parmak tarak kemiği eklem yüzünde ileri derece ezilme ve avülsiyon tipi eklem içi kırık tespit edildi. Başarılı futbolcu yarın sabah ameliyat edilecek.

Spor 29-09-18 13:32

Kızıltepe'de Pişmaniye Festivali'nde izdiham

İZMİT Belediyesi tarafından, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Pişmaniye Festivali'nde dağtılan pişmaniyelerden almak isteyenler izdihama neden oldu. Çocuklardan bazıları ezilme tehlikesi geçirdi.  Kızıltepe ilçesinde dün akşam geç saatlere kadar devam eden festival programına Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, İzmit Belediye Başkanı Dr.

Haber 04-08-18 10:41

Kızıltepe'de Pişmaniye Festivali'nde izdiham 

İZMİT Belediyesi tarafından, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Pişmaniye Festivali'nde dağtılan pişmaniyelerden almak isteyenler izdihama neden oldu. Çocuklardan bazıları ezilme tehlikesi geçirdi.  Kızıltepe ilçesinde dün akşam geç saatlere kadar devam eden festival programına Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, İzmit Belediye Başkanı Dr.

Haber 04-08-18 10:11

Ezilme tehlikesi geçiren kadın, sürücüye yol vermedi

ZONGULDAK'ta, yaya geçidinden geçerken, ezilme tehlikesi atlatan Özge Boz, kamyonetin önünde durup, yol vermedi.

Haber 06-06-18 17:37

Ezilme tehlikesi geçiren kadın, sürücüye yol vermedi

ZONGULDAK'ta, yaya geçidinden geçerken, ezilme tehlikesi atlatan Özge Boz, kamyonetin önünde durup, yol vermedi.

Haber 06-06-18 17:08

Çocukları Sırtında Taşıyan Türkücü Aydın Aydın Ezilme Tehlikesi Geçirdi

Hakkarili ünlü türkücü Aydın Aydın tarafından Bağışlı köyünde çocuklara özel olarak verilen iftar renkli görüntülere...

Yurthaber 05-06-18 10:18

İstanbul'da balık-ekmek izdihamı

İstanbullular’ın Eminönü’nde balık-ekmek yemeye akın etmesi izdihama yol açtı. Kalabalıkların özellikle alt geçitten karşıya geçmesindeki artış izdihama yol açtı. Birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 22-04-18 23:47

UMKE, maden ocağında göçük tatbikatı yaptı

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimine bağlı Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibine Temel İlkyardım, Olay yeri yönetimi, Tiraj, Hasta taşıma teknikleri, Ezilme sendromuna müdahale, Travmalı hastaya yaklaşım ve değişik konuları içeren temel eğitim düzenlendi.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Eğitim Merkezinde düzenlenen ve İl Sağlık Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev yapan 23 personelin beş gün aldıkları eğitim sonrasında düzenlenen tatbikatta senaryo gereği (TTK) Eğitim ocağında göçük meydana geldi, UMKE ekiplerinin olay yerine gelerek yaralılara müdahale edip ocak azında bekleyen ambulanslara taşınıp hastanelere sevkleri sağlandı.Düzenlenen ikinci tatbikatta ise, trafik kazası sonrasında araçta sıkışan bir yaralı ve araçtan fırlayan yaralıya gerekli müdahaleler yapılıp zorlu arazi şartlarında tatbikat gereği ambulans helikopterin inebileceği yere taşınması sağlandı.Düzenlenen tatbikatın başarılı geçtiğini belirten İl Sağlık Müdürü Uzm.

Haber 13-04-18 12:05

Park yerini vermemek için ezilme pahasına yola oturdu

Eskişehir’de, yol kenarındaki park yerini vermemek için ezilme pahasına yola oturan bir şahsın hali güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tüzün Sokak’ta yaşandı.

Haber 11-04-18 10:23