Fahri Profesorluk Haberleri

Çanakkale’de Belarus Cumhuriyeti Fahri Konsolosluğu’nun açılışı gerçekleştirildi

Belarus Cumhuriyeti Çanakkale Fahri Konsolosluk açılışı töreni gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-04-02 13:47:26

Bartın canlı seçim sonuçları! Bartın yerel seçim sonuçları belli oldu mu? MHP'nin adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu mu, CHP adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya mı kazanacak?

2024 yerel seçim sonuçları Bartın'da merak ediliyor. Bartın'ın yerel seçim sonuçları 31 Mart'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından belli olacak. Peki, Bartın Belediye Başkanı kim olacak? Türkiye genelindeki seçmenler sandık başına giderek tercihlerini belirleyecek. Oyların sayımı tamamlandıktan sonra, Bartın'ın yeni Belediye Başkanı'nın kim olduğu kamuoyuna duyurulacak.

Haber 2024-03-29 21:46:41

Beşiktaş sözleşmeyi resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar, Fahri Kerem Ay'ı altyapıdan transfer etti

Beşiktaş, 2019 yılından bu yana altyapıda forma giyen genç futbolcusu Fahri Kerem Ay ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.

Spor 2024-03-22 18:19:54

Tartışma konusu olmuştu! Adım atıldı: Yetkileri askıya alındı... Sadece o durumda ceza yazabilecekler

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), yurt genelinde fahri trafik müfettişlerinin, park cezası yazma yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

Haber 2024-03-20 18:22:17

Araç sahiplerini isyan ettirmişti! Trafik cezalarında yeni karar! EGM harekete geçti

Trafik cezalarıyla ilgili milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları isyan ettiren ve hakkında eylemler yapılan fahri trafik müfettişliklerle ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Müfettişlerin hangi yetkileri iptal edildi?

Finans 20-03-24 16:18

Son dakika | Erdoğan Bu hafta göreve başlıyor diyerek Muğla'dan duyurdu! Cumhur İttifakı 31 Mart'ta güven alırsa bizi tutabilene aşk olsun

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'dan seslendi, körfezlerdeki balçığı temizleyecek tarama gemileriyle ilgili son gelişmeyi duyurdu. "Kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum" sözleriyle dikkat çeken Erdoğan "31 Mart akşamı yerel yönetimlerde Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun!" dedi.

Haber 03-03-24 16:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türkmen Halkının Fahri Aksakalı' ünvanı verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov tarafından, 'Türkmen Halkının Fahri Aksakalı' ünvanı tevcih edildi.

Haber 01-03-24 14:59

Aracın sağından geçti, bin 506 lira ceza evine gönderildi! Müfettişe isyan etti: Tamamen keyfi

Son günlerin tartışılan konularından olan trafik müfettişlerinin kestiği cezaya bir yenisi daha eklendi. Bu kez olay Samsun'da yaşandı. Üç şeritli yolda sol şeritten yavaş giden bir aracın sağından geçen Onur Çelebi'ye 1506 lira ceza kesildi. Duruma isyan eden sürücü, "Fahri trafik müfettişinin herhangi bir kanıtı var mı? Tamamıyla keyfi ceza olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-24 16:14

Her güne ayrı trafik cezası ile başlıyorlardı! Sürücüleri uyardı: Böyle ceza olmaz! Ödemeyin!

İstanbul Esenler'deki fahri trafik müfettişi krizi gündem olmaya devam ediyor. Her güne yeni ceza ile uyanan sürücüler yaşadıklarına isyan etmiş, araçlarını meydana çekerek seslerini duyurmaya çalışmışlardı. Aynı anda 6 trafik cezası yiyen vatandaşı gören şaşırıp kalırken, konuyla ilgili Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz'den de açıklama geldi. Güleçyüz, "Böyle ceza olmaz! Ödemeyin." diye konuştu.

Finans 21-02-24 06:49

Aynı gün, aynı saatte 6 farklı ceza yedi, o bile kendine hayret etti: Çok yetenekliyim beni emniyete alsınlar

İstanbul'da Sedat Kaya'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Evine gelen 6 trafik cezasıyla sarsılan Kaya makbuzları eline alarak isyan etti. Trajikomik olaya kendinin bile şaşırdığını dile getiren sürücü, "Emniyete de söyleyeceğim, ben bu kadar yetenekliysem alsınlar beni" dedi. Cezayı kesen ise fahri müfettiş. Esenler'de daha önce de fahri müfettişten dolayı bazı sürücüler mağdur olmuştu. İşte ilginç olayın detayları...

Finans 18-02-24 07:48

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-24 14:13

Yer: İstanbul! Sürücüler bu sokaktan geçmeye korkuyor, nedeni ise...

İstanbul'da bir mahallede yaşayanlar ve esnaf isyan etti. Olayın nedeni ise bir fahri müfettiş. İddiaya göre fahri müfettiş gelene geçene kafasına göre ceza yazdı. Cezalardan isyan eden mahalleli ne yapacağını şaşırdı.

Haber 21-12-23 08:02

Kayıp olarak aranıyordu! Emekli polisin öldürüldüğü ortaya çıktı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kayıp olarak aranan emekli polis memuru Fahri Akcin'in (59) öldürüldüğü ortaya çıktı. Akcin'in cansız bedeni, başından vurulmuş halde yol kenarında bulundu. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan Ö.T. (53) tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 17-12-23 12:30

Başkanın yakınları öldüresiye dövdü! Roman kadına ‘koordinatör oldun’ dayağı

Gaziantep Valiliği tarafından Roman ailelerin fahri koordinatörü olarak görevlendirilen kadın aldığı bu görev nedeniyle feci şekilde dayak yediğini söyledi. 37 yaşında Duygu İspir, Roman derneği başkanının yakınları tarafından darbedildiğini belirterek “Neden o koordinatör olamadı diye, yakınları öldüresiye dövdü” dedi.

Haber 13-12-23 14:19

İzmirli esnaf, bir yılda 95 kilo verdi

İzmir’de esnaflık yapan 44 yaşındaki Fahri Solmaz 200 kiloyla girdiği tüp mide ameliyatının ardından bir yılda tam 95 kilo verdi.

Yurthaber 22-11-23 14:19

Yer: İzmir! Mahkeme itirazı kabul etti, fahri müfettişin yazdırdığı trafik cezası iptal edildi

İzmir'de bir otomobil sürücüne fahri müfettiş tarafından ceza yazıldı. Cezanın yazılmasının ardından sürücü soluğu mahkemede aldı. İzmir 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği, 'delil fotoğrafı veya görüntüsü olmadığı' gerekçesiyle yapılan itirazı kabul edip cezayı iptal etti.

Haber 02-10-23 10:05

Tekirdağ Ukrayna Fahri Konsolosluğu açıldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek olan Ukrayna Tekirdağ Fahri Konsolosluğu açılışı yapıldı.

Yurthaber 27-07-23 11:35

Delil yoksa ceza da yok! Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: İtiraz ederek iptal ettirebilirsiniz...

Gaziantep’te bir vatandaş, otomobiliyle trafikte ilerlerken telefonla konuştuğu gerekçesiyle fahri trafik müfettişinin bildirmesi üzerine kesilen idari para cezasına, herhangi bir görüntü veya fotoğraf bulunmadığı için itiraz etti. Mahkeme heyeti de somut delile dayanmadığı gerekçesiyle cezanın iptaline karar verdi.

Finans 22-05-23 10:23

50 günlük yaşam savaşını kaybetti

Gazipaşa’da meydana gelen kazada kardeşi Tevfik Oğuz’u kaybeden ve aynı kazada ağır yaralanan Fahri Oğuz, tedavi gördüğü hastanede 50 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 27-04-23 15:29

Ek-6 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? Ek-6 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Ek-6 maddesi kapsamında düzenlenen ceza, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadığını denetlemekle sorumlu olan ve valiler tarafından fahri trafik müfettişi görevlilerini ilgilendiriyor. İçişleri Bakanının onayıyla ve Emniyet Genel Müdürünün önerisiyle uygun görülen kişilerin yani fahri trafik müfettişlerinin esas amacı trafik polislerine yardım etmektir. Fahri trafik müfettişlerini kapsayan ek-6 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar?

Haber 27-01-23 16:24

Kırmızı ışıkta beklerken start-stop devreye girdi, gelen trafik cezasıyla şoke oldu! Türkiye'de tekim; 3 gündür bu cezaya gülüyoruz

Samsun'da şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Otomobili kırmızı ışıkta beklerken 'Start-stop' özelliğinin devreye girmesiyle stop eden Ersel Sezgin, adresine gelen trafik cezası karşısında şoke oldu. 30 yaşındaki Sezgin'e fahri trafik müfettişi tarafından kavşakta aracını durdurduğu gerekçesiyle 196 lira ceza kesildi. Ödediği cezaya mahkeme yoluyla itiraz eden Sezgin, "Türkiye'de tekim; 3 gündür bu cezaya gülüyoruz" diye konuştu.

Haber 28-11-22 16:45

Heyecanlandıran iddia: Petrol ihtiyacının yüzde 15'ini karşılayacak

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden petrol haberleri gelmeye devam ediyor. Mardinli jeoloji mühendisi Fahri Çelik'ten heyecanlandıran petrol açıklaması geldi. Çelik, kentin Çimenli bölgesinde petrol bulunabileceğini iddia etti. Çelik, bu gölgede bulunan rezerv sayesinde Mardin’in tıpkı Batman gibi Türkiye’nin petrol ihtiyacını karşılayabileceğini savundu.

Finans 17-11-22 12:54

Sompo Sigorta üst yönetiminde görev değişikliği

Şirketin CEO'su Recai Dalaş 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Sompo Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanırken, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Fahri Uğur ise şirketin yeni CEO’su olacak

Yurthaber 18-10-22 18:59

Trafik cezasına itiraz etti! Karar araç sahibi herkesi ilgilendiriyor! İptal edildi…

Trafik cezaları ile ilgili milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafikte ceza kesme yetkisine sahip olan fahri müfettişlerin yazdığı ceza delilsizlik nedeniyle iptal edildi. Emniyet şeridi cezasının yazıldığı kişi gelen trafik cezasına itiraz edince araç sahibi olan herkesi ilgilendiren bir karar verildi. İşte trafik cezaları ile ilgili son dakika kararının detayları…

Haber 17-10-22 07:34

İKÇÜ'den Moğolistan Ulusal Büyük Kuralı Başkanı Gombojav'a fahri doktora unvanı

İKÇÜ'den Moğolistan Ulusal Büyük Kuralı Başkanı Gombojav'a fahri doktora unvanı

Yurthaber 16-10-22 18:52

Araç sürücülerini ilgilendiriyor! Dikkat çeken karar, mahkeme iptal etti

Bursa'da mahkeme, sürücüleri yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Fahri trafik müfettişince düzenlenen ceza tutanağı, ihlale dair herhangi bir delil sunulmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Emniyet şeridinin ihlal edildiğine dair fotoğraf ve video delili sunulması gerektiğine dikkat çekildi.

Haber 16-10-22 10:15

Kütahya'da fahri trafik müfettişinin uyguladığı ceza hakimlikçe iptal edildi

Kütahya'da fahri trafik müfettişinin uyguladığı ceza hakimlikçe iptal edildi

Yurthaber 13-10-22 10:39

Kayseri'de üretilen milyonlarca alabalık yumurtası 30 kente gönderiliyor

Pınarbaşı ilçesindeki 21 tesiste alabalık yavrusu ve yumurtası üretiliyor - İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fahri Ekinci: - "Yumurtada üretim kapasitemiz 160 milyon adet. Bunun şu anda yüzde 50'sini kullanıyoruz"

Yurthaber 11-10-22 12:42

İzmir'de korkunç olay! 80 yaşındaki kadın kendisini döven 85 yaşındaki eşini bastonla öldürdü

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. 80 yaşındaki M.A. isimli kadın, kendisine şiddet uygulayan 85 yaşındaki eşi Fahri A.'yı kafasına bastonuyla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı yaşlı kadın, adli kontrol şartıyla serbest kaldı. İşte olayın detayları...

Haber 04-10-22 17:38

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Bursa'da fahri doktora töreninde konuştu:

"(ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu kaldırması) Kimse bir çatışma istemez. Kimse böyle bir şeyin olmasını istemez. Çünkü burada herkesin çok kaybı olur. Ancak onların attığı adımlara karşılık mutlaka adımların atılması, elbette bunun mesajının bile verilmesini karşı taraf herhalde değerlendirir" - "Tabii ki Türkiye Cumhuriyeti de buna seyirci kalmayacak. Eğer onlar silahları artırırlarsa biz de silahları artıracağız. Bu tabii Kıbrıs için çok hayırlı bir şey olmaz"

Yurthaber 30-09-22 14:20

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın yeni dizisi belli oldu

Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakterlerinden Abdülhey'i canlandıran Kenan Çoban'ın ekranlara geri dönüyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Fahri’ karakterini canlandıran oyuncu, yeni projesiyle ekranlarda fırtına estirecek. Ünlü oyuncu TRT için çekilen Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisine katıldı.

Magazin 01-09-22 00:49

Karaman'da eski köy okulu bilim, sanat, kültür akademisine dönüştürüldü

Mustafa Kemal Gültekin: - "Burada her şey gönüllük esasıyla yürüyor. Öğretmenlerimiz eğitimcilerimiz gönüllü olarak çalışıyor. Herhangi bir ücret ne alınıyor, ne ödeniyor" - Göktepe Belde Belediye Başkanı Mustafa Doğan: - "Eğitmenlerimiz Türkiye'nin her yerinden gelip fahri olarak çalışıyorlar. Ben inanıyorum ki bu küçük mahalle tüm dünyada bilinir bir yer olacak"

Haber 31-08-22 13:10

Yaz kampında hem robotik kodlama hem de sebze yetiştirmeyi öğreniyorlar

Artvin'de atıl durumdaki yatılı bölge okulunda açılan yaz kampında öğrenciler hem tatil yapıyor hem de yeni yaşam becerileri kazanıyor - İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar: - "Çocukların oyun oynayarak, eğlenerek öğrenme yetilerini geliştirmek gibi birçok amacı hedefleyen güzel bir yaz kampı"

Yurthaber 26-08-22 11:50

Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Cezaya itiraz etti, haklı bulundu

Adana'da meydana gelen olayda fahri trafik müfettişinin kestiği 427 lira ceza, delil olmadığı için iptal edildi. Fırat Çınar, "427 lira belki büyük bir para değil. Fakat ortada haksızlık olduğu için itiraz ettim. Mahkeme lehimize karar vererek cezayı iptal etmiş. Belki de o kişi korna çalmamı ya da tipimi beğenmediği için ceza yazdı. Ortada bir delil de olmadığı için hakkımızı savunduk. Haksız ceza yazıldığını düşünenler, buna itiraz edebilir" diye konuştu.

Haber 13-08-22 15:16

Ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanı verildi

Grammy ve Billboard ödüllü şarkıcı Dua Lipa'ya, 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanı takdim edildi.

Magazin 09-08-22 08:05

Adana'da fahri trafik müfettişinin yazdığı ceza delil olmadığı gerekçesiyle iptal edildi

Adana'da fahri trafik müfettişinin yazdığı ceza delil olmadığı gerekçesiyle iptal edildi

Yurthaber 07-08-22 16:22

Ağabeylerinin yolundan giden milli atletler olimpiyatlarda madalya hedefliyor

Atletizm dalında önemli başarılar elde eden, milli takım antrenörlüğü yapan Fahri Tunçtan'ı örnek alan kardeşleri, bugüne kadar Balkan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya kazandı - Taner Tunçtan: - "Ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum" - Caner Can Tunçtan: - "Hedefimiz olimpiyat. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştireceğiz"

Yurthaber 24-06-22 11:39

Her an patlayabilirdi! Doktorlar şaştı kaldı: Karpuz gibi büyüdü

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde ikamet eden 85 yaşındaki Fahri Kılınç, yaklaşık 4 yıl süren karın ağrısı ve karnındaki şişlik nedeniyle hastaneye başvurdu. Doktorların tetkikleri sonunda yaşlı adamın karnındaki şişlik incelendiğinde 3 santimetre çapında olması gereken ana aort damarının 15 santimetre çapında büyüdüğü tespit edildi.

Haber 22-06-22 11:30

Fahri konsolos ne demek? Fahri konsolos birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Fahri konsolos birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Fahri konsolos birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 21:06

Fahri ne demek? Fahri kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Fahri kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Fahri ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:44

Mide kanserine ne iyi gelir? Mide kanseri için yemek sonrası belirtileri görmezden gelmeyin!

Mide kanseri belirtileri şiddetli ağrı ve halsizlikle anlaşılan bir hastalıktır. Hazımsızlık ve kusma gibi belirtileri de bulunan mide kanserine ne iyi gelir? Konuyla ilgili bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fahri Yetişir, mide kanserine iyi gelen yöntemleri anlatırken tedaviyle ilgili bilgiler de paylaştı. Ayrıca mide kanseri belirtilerini fark etmek için yemek sonrası yaşanan sorunlara dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haber 13-05-22 18:14

Kayseri'de Finlandiya Fahri Konsolosluğu açıldı

Kayseri'de Finlandiya Fahri Konsolosluğu açıldı

Yurthaber 12-05-22 15:43

Oğuzhan Koç 'Fahri tanıtım elçisi' olacak

Oğuzhan Koç, Afyonkarahisar'da, Büyük Taarruz'un 100. Yılı etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Oğuzhan Koç'un sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Magazin 10-05-22 09:27

Fıstık üreticilerinin sorunlarını çözmek için köy köy dolaşıyorlar

Siirt'in önemli gelir kaynaklarından fıstık üretiminde verimin artması ve çiftçinin sorunlarının tespit edilerek çözülmesi için kurulan "Fıstıkçılık Birimi"nde görevli ziraat mühendisleri, 4 yılda 565 kez köy ziyareti yaptı, 1760 üreticiyle görüştü - Çiftçi Fahri Üzüm: - "Bahçemizde sorunlarımız vardı, arayıp destek istedik. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Sulama, budama konusunda ne gerekiyorsa hepsini anlattılar"

Yurthaber 09-05-22 11:03

Bakan Akar'dan Pençe Kilit Operasyonu açıklaması: Çaresizlikleri telsiz konuşmalarına yansıdı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) tarafından düzenlenen 'Fahri Profesörlük Unvanı Töreni' ve 'Krizde Savunma ve Güvenlik' konferansında konuştu. 'Pençe Kilit Operasyonu' ile ilgili konuşan Akar, "Pençe Kilit Operasyonu ile terör yuvalarının kilitleri tek tek parçalanıyor. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Teröristlerin yaşadığı çaresizlik, telsiz konuşmalarına yansıyor" dedi.

Haber 19-04-22 21:24

Yangında hayatını kaybeden çiftin can dostlarına vefa ziyareti

Manavgat'taki orman yangınında evinin bahçesinde eşiyle cansız bedeni bulunan Fahri Yiğitokur'un Almanya'da yaşayan kız kardeşi, ağabeyi ve yengesinin emaneti "Bella", "Yumak" ve "Stupsi" isimli köpeklerle İstanbul'da yeniden buluştu - Köpekleri görmek için 3 bin kilometre yol kateden Filiz Yiğitokur: - "Çocuklarla Almanya'dan köpekleri ziyaret etmeye, sevmeye geldik. Her tatilde gelmeyi düşünüyoruz"

Yurthaber 19-04-22 11:04

Trafik cezalarıyla ilgili flaş karar! O cezalar iptal edilebilecek

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik cezası haberi geldi. Yargıtay 7. Ceza Dairesi, fahri trafik müfettişlerinin ceza kesme uygulamasına dair emsal bir karara imza attı. Emsal kararla birlikte, sürücüler, başka şehirde yaşayan fahri trafik müfettişlerinin kestiği cezaları iptal ettirebilecek.

Finans 19-04-22 11:03

Trafik cezalarıyla ilgili Yargıtay'dan emsal karar! Cezası iptal edildi, parası iade edildi

Yargıtay'dan trafik cezalarıyla ilgili emsal bir karar geldi. Yargıtay 7. Ceza Dairesi, fahri trafik müfettişlerinin başka ilde ceza kesemeyeceğine hükmetti. Söz konusu kararla birlikte sürücüler, başka şehirde yaşayan fahri trafik müfettişlerinin kestiği cezaları iptal ettirebilecek.

Haber 19-04-22 10:26

Hasta yaban keçisini sırtına alıp 3 kilometre taşıdı! Fahri av müfettişinden alkışlanacak hareket

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 50 yaşındaki fahri av müfettişi Nuri Çadır, Nurhak Dağı'nda hasta bir yaban keçisiyle karşılaştı. Bunun üzerine yaban keçisini sırtına alarak 3 kilometre boyunca taşıdı. Çadır, "Sarp ve kayalık olduğu için biraz zor oldu ama tekrar sağlığına kavuşacağını bildiğim için yorulduğuma değdi." dedi.

Haber 10-04-22 13:18