Faili Mechul Haberleri

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-22 16:34:02

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 2024-03-10 16:35:49

Kütahya’daki cinayetin faili tutuklandı

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bir kişiyi tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra kaçan ve 3 gün sonra polis ekiplerince yakalanan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-01 08:13:24

Gazino cinayetinin faili yakalandı: Kadını başkalarıyla görünce ateş açmıştı

Sarıyer’de bir gazinoda gönül ilişkisi olduğu kadının oturduğu masadaki 2 gence silahla ateş açıp, birini öldüren katil zanlısı Tuzla’da saklandığı evde yakalandı.

Haber 2024-01-30 20:07:34

Polis, faili meçhule savaş açtı: 185 tutuklama

İzmir’in Buca ilçesinde faili meçhul olaylarla ilgili detaylı çalışma yürüten polis ekipleri, 122 konuyu çözüme kavuştururken, çeşitli suçlardan gözaltına alınan 185 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-01-24 08:48

Faili meçhul 'Taçsız Kral' cinayeti 18 yıl sonra çözüldü! Detaylar tüyler ürpertti

Bursa’da 18 yıl önce işlenen "Taçsız Kral" cinayeti, polisin dosyayı yeniden açmasıyla çözüldü. Cinayetin detayları tüyler ürpertirken, şüphelilerden 2’sinin öldüğü bir diğerinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi. Son şüpheli ise gözaltına alındı. Olayları tüm detaylarıyla anlatan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Cinayet kurbanının, ilişki yaşadığı kadının akrabaları tarafından evinden zorla kaçırılıp ormanlık alana götürülerek bıçak ve silahla öldürüldüğü belirlendi.

Haber 26-01-24 09:59

Motosiklet hırsızı son işinde kameralara yakalandı

Mersin’de 6 ayrı motosiklet hırsızlığı olayının faili olduğu belirlenen şüpheli, son işinde kameralar tarafından görüntülenerek polis ekiplerince yakalandı.

Yurthaber 26-01-24 09:36

Hakkari'de PKK'lı teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 468 yıl hapis cezası

Hakkari'de 2008-2010 yılları arasında birçok saldırının faili olduğu tespit edilen PKK'lı terörist Sedat K'ye, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 468 yıl hapis cezası verildi.

Yurthaber 27-12-23 07:44

Motokurye cinayetinde o iddia gündem olmuştu... Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Bu nasıl bir geri zekalılık?

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği iddiası gündem oldu. Söz konusu iddialar karşısında canlı yayında adeta ateş püsküren Müge Anlı, "Faili belli, vuranı belli, adı belli, sanık belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz." diye konuştu.

Magazin 13-12-23 10:50

Mehmet Ali Ağca soyadını değiştirdi! Yağma davasında 15 yıl hapisle yargılanıyor...

Abdi İpekçi ve Papa suikastlarının faili olan Mehmet Ali Ağca, İstanbul'da "yağma" suçundan haklarında dava açılan sanıklar birlikte hakim karşısına çıktı. 15 yıl hapisle yargılanan Ağca'nın dava dosyasında adının, "Mehmet Ali Aslan" olarak geçtiği görüldü. Yağma ile suçlanan 2015-2022 yılları arasında 5-6 gayrimenkul aldığını belirten Aslan, tehdit suçlamasını reddetti.

Haber 28-11-23 08:29

2 kişiyi silahla yaralayan şahıs yakalandı

Düzce’de akşam saatlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının faili saklandığı yerde yakalandı.

Yurthaber 28-11-23 07:13

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılıkta yeni detaylar! Türkiye'nin konuştuğu olayda Seçil Erzan'ın ses kayıtları ortaya çıktı Şaka gibisin, üzme beni

İçerisinde futbol dünyasından birçok ismin de yer aldığı son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan dolandırıcılık olayının faili Seçil Erzan'ın gerçekleştirdiği vurguna dair yeni detaylar günden güne ortaya çıkmaya devam ediyor. Seçil Erzan'ın mağdurlarından İnci Çeviker ile olan telefon görüşmesi kayıtları ortaya çıkarken, konuşmadaki detaylar oldukça dikkat çekti.

Spor 27-11-23 17:04

İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırının failinin serbest bırakıldığı iddiasına yalanlama geldi

Bugün İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında yeni bir gelişme yaşanırken saldırının faili Ahlam Albashir'in de tahliye edildiği iddiası ortaya atıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından söz konusu iddia yalanlandı.

Haber 13-11-23 15:55

Ankara’da kasten yaralama olayının faili yakalandı

Ankara’da 3 hafta önce karıştığı kasten yaralama olayının ardından kaçan kişi, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 06-11-23 09:31

Son dakika | Hain eylemin faili etkisiz hale getirildi! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Suriye'de bir nokta operasyona daha imza attı. Sınırda görevli güvenlik güçlerini hedef alan eylemin faili Şibli Derik kod adlı terörist Muhammed Azo etkisiz hale getirildi.

Haber 28-10-23 09:51

Elazığ’da cinayet zanlısı yakalandı

Elazığ’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda geçtiğimiz ay meydana gelen cinayet olayının faili olan şahıs yakalandı.

Yurthaber 06-10-23 14:24

Diyarbakır'da etkisiz hale getirilen teröristlerin çok sayıda saldırının faili olduğu belirlendi

Diyarbakır Kulp'ta etkisiz hale getirilen teröristlerin, çok sayıda terör saldırısının faillerinden olduğu tespit edildi.

Yurthaber 18-09-23 14:09

Madımak faili Hayrettin Gül'ün cezası hastalık sebebiyle kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 'Sivas Madımak Katliamı Davası' hükümlülerinden Hayrettin Gül'ün kalan cezası 'Sürekli Hastalık' sebebiyle kaldırıldı.

Haber 06-09-23 07:28

Elazığ’da 9 hırsızlık olayının faili yakalandı

Elazığ’da 9 farklı hırsızlık olayının faili olan şahıs, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Yurthaber 28-08-23 09:37

Müge Anlı'nın rakibiydi! Serap Paköz'ün programı apar topar yayından kalktı

Faili meçhul dosyaların aydınlatılmaya çalışıldığı Star TV'nin gündüz kuşağında Serap Paköz'ün sunumuyla ekrana gelen "Gerçeğin Peşinde" programının yayından kaldırıldığı ortaya çıktı. Daha önce TV8'den Star TV'ye transfer olan programın yeni sezon akıbeti ise merak konusu oldu.

Magazin 17-08-23 08:30

Hasımlarını kiralık katile öldürtmüşler

Denizli’de 25 yaşındaki gencin pusu kurularak öldürüldüğü cinayetin faili, geçen yıl kuyu cinayetinde öldürülen iki kişiden biri olan Hasan Akköse’nin anne ve babasının borçlarını ödemek şartıyla tuttuğu tetikçi çıktı.

Yurthaber 15-08-23 07:53

Jandarmadan aranan hırsızlık şüphelilerine operasyon: 24 tutuklama

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonda 43 şüpheli şahıs yakalandı.

Yurthaber 04-08-23 10:26

Uluslararası suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen şüpheli İstanbul'da yakalandı

Rusya'da çok sayıda cinayetin faili olduğu belirtilen ve Interpol tarafından aranan Gürcistan uyruklu Guram Chikhladze tutuklandı.

Yurthaber 17-07-23 13:33

Güvenlik korucusunu şehit eden terörist yurtdışına kaçma hazırlığındayken yakalandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 11 gün önce şehit edilen güvenlik korucusu Mustafa Erdem’in faili ’Demhat’, ’Fırat’ ve ’Gelhat’ kod adlı Mehmet Zeki İlmin, Mersin’de düzenlenen operasyonda yakalandı.

Yurthaber 15-06-23 15:52

Son dakika | Sabah saatlerinde operasyon düğmesine basıldı! 11 gün önce güvenlik korucusu Mustafa Erdem'i şehit etmişti; o terörist yakalandı

Son dakika haberi: Mersin'de operasyon düzenlendi, şehit güvenlik korucusu Mustafa Erdem'in faili terörist Mehmet Zeki İlmin yakalandı! Operasyona Özel Harekat birimleri de katıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Milli Savunma Bakanlığı ise Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 57'ye yükseldiğini duyurdu.

Haber 15-06-23 10:37

Aralarında Mehmet Ağar da var... JİTEM davasında karar çıktı!

Son dakika haberine göre, istinafın bozduğu 19 faili meçhul cinayete ilişkin JİTEM davasında ikinci kez beraat verildi. Ankara Bölge Adliye Mahkemesinin bozma kararından sonra daha önce beraat eden Mehmet Ağar ve Korkut Eken'in aralarında bulunduğu 16 sanık hakkında aynı hüküm kuruldu.

Haber 26-05-23 18:50

Kendilerini polis olarak tanıtan 3 kişi tırnakçılık yöntemi ile bin dolarını çaldı

Avcılar’da kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli bir kişinin bin dolarını çaldı. Yakalanan şüphelilerin benzer 12 olayında faili oldukları öğrenildi.

Yurthaber 18-05-23 13:32

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 33 Olay Aydınlattı

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yapılan çalışmalarda; 33 faili meçhul olay aydınlatıldı, 27 faili firar şahıs yakalandı.

Yurthaber 17-04-23 15:44

Kilis'te kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğundan acı haber! Cansız bedeni su kuyusunda bulundu

Kilis'te okuldan çıktıktan sonra kaybolan Suriye uyruklu 9 yaşındaki kız çocuğundan acı haber geldi. Yapılan aramalar sonucunda çocuğun cansız bedeni 12 metrelik su kuyusunda bulundu. Çocuğun boynuna briket bağlanarak kuyuya atıldığı ortaya çıktı. Polis olayın faili ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 06-04-23 01:34

Evinde ölü bulunmuştu! Sır perdesi 16 yıl sonra aralandı: Oğlu ve gelini...

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri'nin, (JASAT) 28 Haziran 2007 tarihinde Kütahya merkeze bağlı Kızık Köyü'nde G.Ç. isimli yaşlı kadının evinde ölü bulunması olayıyla ilgili olarak verdikleri çaba sonuç verdi. Yapılan titiz ve detaylı çalışmalar sonucu faili meçhul cinayet 16 yıl sonra aydınlatıldı. Yaşlı kadının cinayet zanlıları oldukları iddiasıyla gözaltına alınan oğlu ve gelini tutuklandı.

Haber 03-04-23 16:03

Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti saldırısının faili yakalandıktan sonra ilk açıklama: Yürekten teşekkür ederim

İYİ Parti'nin İstanbul'da bulunan il başkanlığına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere çok sayıda siyasiden sert açıklamalar geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırının failinin yakalandığını duyurdu. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan failin yakalanmasının ardından ilk açıklama geldi.

Haber 31-03-23 18:39

Jandarma 14 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; iş yerinden ve bağ evlerinden yapılan 14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 07-03-23 08:33

SON DAKİKA: Danıştay saldırısının bir numaralı faili Alparslan Arslan cezaevinde intihar etti! Ölü bulunan Alparslan Arslan'ın duruşma görüntüleri olay olmuştu

Son dakika haberi: Alparslan Arslan, takvimler 2006 yılını gösterdiğinde Danıştay saldırısını gerçekleştirmiş Mustafa Yücel Özbilgin'i öldürmüştü! Cezaevinden gelen son dakika bilgisine göre Alparslan Arslan intihar etti. Ölü bulunduğu kaydedilen Alparslan Arslan'ın Ergenekon soruşturmasındaki duruşma görüntüleri olay olmuştu. Baba İdris Arslan'dan ise oğlunun ölümüne ilişkin çarpıcı bir iddia geldi. Alparslan Arslan kimdir?

Haber 17-02-23 11:22

Karşılıksız çek dolandırıcısı jandarmaya yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Çetibeli jandarma kontrol noktasında gerçekleştirilen çalışmalarda 9 farklı karşılıksız çek ve dolandırıcılık faili olarak aranan şahıs yakalandı.

Yurthaber 18-01-23 15:29

Isparta'da 50 ayrı hırsızlık olayına karışan zanlı suçüstü yakalandı

Isparta'da, hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadının 50 ayrı hırsızlık olayının faili olduğu belirlendi.

Yurthaber 17-01-23 14:44

Sancaktepe'de sevgili dehşeti! Erkek arkadaşını öldürüp, babasıyla birlikte ormana attı

Sancaktepe’de ormanlık alanda bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin faili, kız arkadaşı ve babası çıktı. Eski kız arkadaşı S.Ç. tarafından öldürülen S.S’nin öldürüldükten sonra S.Ç.’nin babasının da yardımıyla ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

Haber 15-01-23 09:47

Elazığ’da bir yılda 310 faili meçhul olay aydınlatıldı, 317 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından bir yılda 310 faili meçhul olay aydınlatılırken, 317 şüpheli de tutuklandı.

Yurthaber 04-01-23 09:26

Bursa’da hırsızlık ve satırla adam yaralama olaylarının faili kıskıvrak yakalandı

Bursa’da çok sayıda hırsızlık ve satırla adam yaralama olaylarının faili kıskıvrak yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 02-01-23 08:41

6 milyon liralık hırsızlığa akılalmaz çıkış: Sanki adam öldürdük! Yazın 9 ölü, 15 yaralı

Bursa ve Eskişehir'de aranan şahıslara ve faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik 300 polisle düzenlenen şafak operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı. Hırsız kadının gazetecilere çıkışı ise pes dedirtti. Hırsızlık zanlısı, ''Sanki adam öldürdük. Yaz; 9 ölü, 15 yaralı'' ifadelerini kullandı.

Haber 22-12-22 15:51

Hırsızlık zanlısının sözleri pes dedirtti: ’’Sanki adam öldürdük, yaz. 9 ölü, 15 yaralı’’

Bursa ve Eskişehir’de aranan şahıslara ve faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik 300 polisle düzenlenen şafak operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 22-12-22 13:17

17 yıllık çifte cinayetin katili gözyaşlarıyla anlattı: İnsanın yakın dostuna kurşun sıkması mümkün değil

Kocaeli'de 2005 yılında işlenen çifte cinayetin sanığı, yakalandıktan 17 yıl sonra yargılandığı davada gözyaşları içinde suçlamaları reddetti. Sanık Namık Elvan, ''Bu olayın şahidiyken faili durumuna getirildim. Allah’a yemin olsun 17 senedir manen hapis yatıyorum. Benim ve ailemin hayatı tehdit altında olduğu için şahit olduğum olayı anlatamadım. Tahliye ve beraatımı istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın "kasten öldürme" suçundan iki kez müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 21-12-22 16:17

Hablemitoğlu suikastının faili Levent Göktaş Marmara Cezaevi'ne konuldu

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve kaçtığı Bulgaristan'da çıkarıldığı mahkemece Türkiye'ye iade kararı verilen Mustafa Levent Göktaş, sağlık kontorlünden geçirilip SEGBİS aracılığıyla Ankara 4.Ağır Ceza Mahkmesi'nde ifade verdi. Hakkında çıkan tutuklama kararı yüzüne okunan Levent Göktaş, gece 04.30 sıralarında Marmara Cezaevi'ne gönderildi.

Haber 17-12-22 13:05

Polise pompalı tüfekle ateş açtı! Çocuğa cinsel istismardan sabıkalı suç makinesi üniversiteli öğrencilerin evine zorla girmiş

"Çocuğun cinsel istismarı" suçundan sabıkalıydı, iki cinsel saldırı olayının faili olarak aranıyordu. Polisin "teslim ol" çağrısına uymayıp saklandığı çalılıkların arasında pompalı tüfekle ateş açtı, çatışmada hayatını kaybetti. Adı birçok suça karışan Hasan Toğay'ın 27 Eylül'de cinsel saldırı ve yağmadan gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı. "Suç makinesi" ayrıca dün üniversite öğrencilerinin evine kar maskesi ve pompalı tüfekle zorla girip kaldığı öğrenildi.

Haber 05-12-22 14:54

Öğrencilerin evine zorla kar maskesi ve tüfekle girip kalmış! Bir il bu olayı konuşuyor... Cinsel saldırı şüphelisi çatışmada öldü

Uşak, iki cinsel saldırı olayının faili olarak aranan şahsın ölümüyle çalkalanıyor. 2008 yılında ve 27 Eylül'deki cinsel saldırı olaylarının faili olduğu belirlenen şahsın peşine yakalama kararı sonrası polis ekipleri düştü. Polisin "teslim ol" çağrısına uymayıp pompalı tüfekle ateş açan şüpheli çatışmada vurularak hayatını kaybetti. Şahsın, önceki gün üniversite öğrencilerinin evine zorla girdiğinin ortaya çıkması da bir kez daha dehşete düşürdü.

Haber 04-12-22 22:55

Saldırıdan sonra telefoncuda buluşmuşlar! Taksim'deki bombalı saldırının firari faili Bilal Hassan ile Hüssam'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Taksim'deki bombalı saldırının firari faili Bilal Hassan ile Azez'de gözaltına alınan Hüssam kod adlı teröristin saldırıdan sonra bir telefoncuda buluştukları ortaya çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-11-22 18:10

İstiklal bombacısı Taksim'e böyle gelmiş! İşte Suriye'de hazırlanan o sahte belge

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının faili olan teröriste ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde teröristin Taksim Meydanı'na geldiği ve İstiklal Caddesi'nde alışveriş yaptığı görüldü. Öte yandan terör örgütü PKK/PYD tarafından eylem yapmak üzere Temmuz ayında Türkiye'ye karı-koca rolünde gönderilen Ahlam Albashır ile Bilal Hassan için Suriye'de hazırlanan sahte evlilik belgesi de ortaya çıktı.

Haber 18-11-22 13:47

SON DAKİKA | Terörist Ahlam Albashır tutuklandı! İstiklal bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: İstanbul'da geçtiğimiz pazar günü hain bir saldırı gerçekleşmişti. İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Olayın faili olan kadın teröristle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ahlam Albashır'ın Taksim'e ilerleyişinden kısa süre önce Esenler'de telefonla konuşarak ilerlemesi kameraya yansıdı.

Haber 18-11-22 09:51

Teröristin 'fotoğraf' yalanı ortaya çıktı! İşte çok konuşulan o görüntülerin perde arkası... Görevi reddettim, Türkiye'ye gelmeyi kabul ettim

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının faili terörist Ahlam Albashır'ın ifadesinden yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Albashır'ın daha önceki ifadesinde saldırıdan önce dile getirdiği 'fotoğraf' iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Albashır "'Korktuğum için yaptım' süsü vermek için böyle bir ifade kullandım" diyerek yalanını itiraf etti. Albashır'ın temmuzda Türkiye'ye geliş sürecini anlatırken bahsettiği "400 lira ve 2 telefon" detayları da dikkat çekti.

Haber 17-11-22 15:22

Hırsızlar JASAT’tan kaçamadı

Niğde’de 23 faili meçhul hırsızlık olayı JASAT ekipleri tarafından aydınlatıldı.

Yurthaber 16-11-22 11:17