Falcon Heavy Haberleri

Afganistan'da düşen o uçaktan ilk fotoğraflar geldi! Ünlü iş adamı ve eşi öldü, 4 kişi kurtarıldı

İlk başta Hindistan'a ait olduğu iddia edilen ve Afganistan'ın kuzeyinde düşen yolcu uçağının Moskovo'ya gittiği belirlenmişti. Falcon 10 model uçakta 4 kişinin sağ kurtulduğu ifade edilmişti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliği Rus basınında açıklandı.

Trend 2024-01-22 15:00:06

SON DAKİKA | Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Moskova'ya gidiyordu... Tophaneh Dağı'na mı çarptı?

Son dakika uçak kazası haberi: Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Hindistan'a ait olduğu iddia edilen yolcu uçağıyla iletişimin kesildiği söz konusu uçağın Afganistan'ın kuzeyinde düştüğü öğrenildi. Hindistan ise uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya’ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğu açıklandı.

Haber 2024-01-21 10:21:19

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı! Uzayda 14 günde hangi deneyler yapılacak? İlk sözleri İstikbal göklerdedir oldu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzay yolculuğuna başladı. Alper Gezeravcı'nın da içinde olduğu Dragon kapsülünü taşıyan Falcon 9 roketi, Florida'daki 39A numaralı rampadan 19 Ocak Cuma günü saat 00.49'da fırlatıldı. Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü ise "İstikbal göklerdedir" oldu. Öte yandan merak edilen yolculukla ilgili detaylara da ulaşıldı. 14 gün içinde hangi deneylerin yapılacağı belli oldu. İşte merak edilen yolculuğun tüm ayrıntıları...

Haber 2024-01-18 23:25:43

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon çıplak fotoğrafını paylaştı! Övgü dolu yorumlar topladı

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekerken pek çok televizyon programına da konuk oldu. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren 53 yaşındaki ABD'li adam, 20'li yaşlarının sonlarına ait çıplak bir fotoğraf paylaştı. Falcon'un paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 2023-11-15 10:37:19

Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü isimlerden Erkin Koray paylaşımları: Baba! Çok özleyeceğim seni

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı. Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de paylaştığı mesajda "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-23 00:40

Elon Musk'ın şirketi SpaceX bir kez daha başardı! Tam 56 adet...

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, 56 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi. Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX'e ait 56 adet Starlink internet uydusunu yörüngeye taşıyan Falcon-9 roketi, ABD'nin Florida eyaletinden başarılı bir şekilde fırlatıldı.

Haber 04-05-23 11:01

Görevimiz uzay... Başarılı bir şekilde fırlatıldı! Mürettebatta Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir astronot da var

NASA'nın Crew-6 görevi kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden 4 astronotu taşıyan SpaceX'e ait Falcon-9 roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Ekip ise NASA astronotları Stephen Bowen ve Warren Hoburg'un yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) astronotu Sultan Alneyadi ve Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) kozmonotu Andrey Fedyaev’den oluşuyor.

Haber 02-03-23 10:58

Dünya yıldızları Türkiye'yi unutmuyor! Metallica’dan deprem bölgesine dev bağış

Heavy metal grubu Metallica, Türkiye'de meydana gelen depremin ardından harekete geçti. Metallica, kendilerine ait yardım kuruluşu All Within My Hands (AWMH) aracılığı ile Türkiye ve Suriye'ye 125'er bin dolar bağış yaptı. ..

Magazin 15-02-23 12:02

SpaceX hissesi nasıl alınır, SpaceX hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? SpaceX hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

SpaceX (Space Exploration Technologies Corporation), 2002 yılında PayPal’ın kurucularından ve Tesla Motors’un CEO’su olan Elon Musk tarafından kurulmuştur. Uzay taşımacılığı şirketi olmasının yanında yatırımcılar tarafından rağbet gören bir kuruluştur. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan SpaceX, uzay taşımacılığı üzerine kurulmuş bir şirkettir. Bünyesinde bulundurduğu araçlara Falcon9, Falcon Heavy, Dragon Kargo, Crew Dragon ve Starship örnek verilebilir. Peki, SpaceX'e nasıl yatırım yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Elon Musk'ın SpaceX'i yine görevde! Bu seferki müşterisi ABD Uzay Kuvvetleri...

Elon Musk'ın şirketi SpaceX uzay görevlerini sürdürüyor. SpaceX'in bu kez müşterisi ise ABD Uzay Kuvvetleri oldu. ABD Uzay Kuvvetleri'ne ait bir askeri iletişim uydusunu yörüngeye taşıyan SpaceX'e ait Falcon Heavy roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Göreve USSF-67 adı verildi.

Haber 16-01-23 10:51

SpaceX, OneWeb internet uydularını başarılı bir şekilde fırlattı

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Londra merkezli iletişim firması OneWeb'e ait 40 internet uydusunu daha Falcon-9 roketi ile yörüngeye gönderdi.

Haber 10-01-23 11:27

Başarılı bir şekilde fırlatıldı! 54 Starlink uydusu daha yörüngeye gönderildi

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, 54 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi. 54 Starlink uydusunu taşıyan Falcon-9 roketi, Florida’daki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri Üssü’nden başarılı bir şekilde fırlatıldı. Aktarılanlara göre, aldığı yeni lisansla farklı yörüngelere uydu gönderme iznine erişen SpaceX, son fırlatılan uydular sayesinde abone yoğunluğu yaşanan bölgelere daha hızlı internet erişimi sağlayacak.

Haber 28-12-22 17:17

Japonya'nın Ay macerası: M1 iniş aracı SpaceX roketi ile fırlatıldı

Japonya şirketi iSpace'in HAKUTO-R görevi çerçevesinde Ay'a göndermeyi hedeflediği M1 uzay aracı, SpaceX'e ait Falcon-9 roketi ile fırlatıldı.

Haber 11-12-22 12:33

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon itirafıyla şaşırttı! “Bol pantolon giymek zorundayım”

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon dünya basınında kendisine geniş yer bulmayı başardı. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren ABD'li adam, cinsel ilişkinin kendisi için oldukça zor olduğunu itiraf ederken aynı zamanda günlük hayatında da zorlandığını söyledi.

Trend 18-11-22 10:15

Dünyanın en büyük penisine sahip olan adamdan ilginç açıklamalar! “Büyümeye devam ediyor durduramıyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde yaşayan Jonah Falcon isimli bir adam penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu iddia ederek dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Dünyanın en büyük penisine sahip olduğu belirtilen Falcon, “Büyümeye devam ediyor durduramıyorum” sözleriyle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 28-10-22 09:58

Türkiye'de gökyüzünde görülen parlak cisimler heyecan yaratmıştı! Elon Musk'ın şirketi SpaceX uzaya 54 Starlink uydusu daha gönderdi!

Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX firması tarafından uzaya fırlatılan Starlink uyduları, geçtiğimiz ay Türkiye'de pek çok bölgeden izlenmiş ve heyecan yaratmıştı. Gökyüzünde sıra sıra hareket eden ışıkları gören vatandaşlar heyecan yaşamış ve o anları cep telefonlarıyla kaydetmişti. SpaceX, binlerce uydusuna ek olarak Falcon 9 roketi ile uzaya 54 Starlink uydusu daha fırlattı. Böylece SpaceX'in yörüngeye fırlatılan Starlink uydu sayısı 3 bin 500’ü aştı.

Haber 20-10-22 22:49

Rekor kimin? ''Dünyanın en büyük penisine sahibim'' demişti ama...

Meksika’nın Saltillo şehrinde yaşayan 54 yaşındaki Roberto Esquivel Cabrera isimli adam dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia etmişti. Guinness Rekorlar Kitabı’na resmi olarak kayıt edilmemiş olan Cabrera, 48 cm uzunluğundaki cinsel organı sayesinde dünyada gündem oldu. Ancak bu rekorda azılı bir rakibi olan ve penis boyunun 34 cm olduğu bilinen Jonah Falcon, Roberto'nun iddialarının geçerliliği konusunda şüphe uyandırdı ve aslında en büyük penise sahip olan kişinin kendisi olduğunu id

Trend 22-09-22 17:00

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğu iddia eden adam cinsel ilişki sırasında yaşadığı zorlukları anlattı

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne sürerek rekortmen olarak tarihe geçmeyi başarmıştı. Falcon, “Dünyanın en büyük penisi” rekorunun cinsel ilişki sırasında dezavantajlı durumlar yarattığını itiraf etti.

Trend 31-08-22 17:45

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee kimdir? Çırılçıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee sosyal medya hesabında yaptığı skandal paylaşımla gündemde. ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi, çıplak fotoğrafına 'Ooooopppsss' notunu düştğ. Geçtiğimiz gün basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar arama motolarında "Çıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee kimdir?", " Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?" soru ve konu başlıklarını sorgulamaya devam ediyor. İşte Pamela Anderson'ın eski eşi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 12-08-22 11:06

Dünyaca ünlü Motley Crue'nun üyesi Tommy Lee'den skandal paylaşım! Takipçileri şok oldu

Dünyaca ünlü ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi Tommy Lee sansasyonel bir paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu. Lee, sosyal medya hesabından 'Ooooopppsss' açıklamasıyla çıplak bir pozunu paylaştı. Lee'nin paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. İşte haberin detayları...

Magazin 11-08-22 16:37

Uğruna 180 milyon dolar harcanan KPLO’yu uzaya fırlattılar! Güney Kore'nin ay misyonuna yönelik ilk adımı

Güney Kore, ilk ay keşif aracı KPLO’yu uzaya fırlattı. KPLO, SpaceX tarafından, Falcon 9 roketi ile uzaya gönderildi. Güney Kore’nin ay misyonuna yönelik ilk adımı olan Ay Yörüngesi Keşif Aracı’na (KPLO) 180 milyon dolar harcandığı biliniyor.

Haber 05-08-22 16:19

SpaceX uzaya 53 Starlink uydusu daha gönderdi! İstanbul semalarında da görülmüş ve heyecan yaratmıştı

Elon Muks'ın sahibi olduğu SpaceX firması tarafından uzaya fırlatılan Starlink uyduları önceki akşam İstanbul semalarında görülmüştü. Gökyüzünde sıra sıra hareket eden ışıkları gören vatandaşlar heyecan yaşamış ve o anları cep telefonlarıyla kaydetmişti. Sosyal medyada da hızla yayılan görüntülerin Starlink uydularına ait olduğu ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki yıllarda sıkça konuşulacak olan küresel internet sistemi Starlink için Falcon 9 roketiyle 52 adet uydu daha uzaya fırlatıldı.

Haber 24-07-22 22:37

SpaceX yine görevde! Falcon 9 roketini bu kez Alman keşif uydusu için havalandırdı

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Falcon 9 roketini bu kez Alman uydusu için uzaya gönderdi. Şirket, Kaliforniya'dan Alman ordusunun ihtiyaçları için bir keşif uydusu fırlattı. Alman ordusu için Airbus tarafından geliştirilen SARah-1 uydusunun fırlatılışı SpaceX'in internet sitesinden yayınlandı.

Haber 19-06-22 09:54

Dünyanın en büyük penisine sahip adamını konuk ettiler! Cinsel organını gösterince sunucular şoke oldu

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, İngiltere’nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan Bu Sabah (This Morning) şovuna katıldı. Phillip Schofield ve Josei Gibson’un sunuculuğunu yaptığı programa katılan Falcon, telefonundan cinsel organını gösteren bir fotoğraf açtı. Sunucular adamın cinsel organını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 06-06-22 10:19

Japon Kawasaki'den keçi şeklinde robot: BEX

Japonya merkezli Kawasaki Heavy Industries, "BEX" adlı keçi şeklinde bir robot tasarladı. Robotun ağır yüklerin taşınmasına yardımcı olabileceği belirtilirken, ülkenin yaşlanan nüfusu nedeniyle yaşanan işgücü sıkıntısına yardımcı olabileceği kaydedildi.

Haber 02-06-22 09:30

Türkiye’nin ilk ticari uydusu Plan-S, SpaceX tarafından uzaya fırlatıldı

Türkiye’nin ilk ticari uydusu Plan-S, Florida'daki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonundan SpaceX firmasının Transporter 5 görevi kapsamında Falcon-9 roketiyle uzaya fırlatıldı.

Haber 25-05-22 22:09

Batan tekneden 2 tona yakın uyuşturucu sahile vurmuştu! 18 aydır aranan uyuşturucu baronunu sevgilisi yaktı

Balıkesir'de tekneden 1 ton 900 kilogram skunk maddesi, Çanakkale'de de Falcon isimli gemiden 23 kilo 600 gram kokainin Türkiye’ye getirilmesinden sorumlu olduğu belirtilen Mahsum Ay ve sevgilisi Sunay Epöz'ün lüks içinde yaşadığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte 18 aydır İstanbul, İzmir ve Muğla üçgeninde aranan uyuşturucu baronu Mahsun Ay'ın sevgilisi Sunay Epöz sayesinde yakalandığı ortaya çıktı.

Haber 12-05-22 09:52

‘Ay Grubu’ elebaşı ve sevgilisi yakalandı, lüks yaşamları ortaya çıktı

Balıkesir'de tekneden 1 ton 900 kilogram skunk maddesi, Çanakkale'de de Falcon isimli gemiden 23 kilo 600 gram kokainin Türkiye’ye getirilmesinden sorumlu olduğu belirtilen Mahsum Ay ve sevgilisi Sunay Epöz'ün emniyetteki işlemleri devam ederken, ikilinin lüks içinde yaşadığı görüntüler ortaya çıktı. Sunay Epöz’ün lüks araçlar ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Haber 11-05-22 13:46

Ay Grubu isimli uyuşturucu çetesinin lideri yakalandı! Gemilerle taşıyorlardı

Uluslararası uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 'Ay Grubu' isimli çetenin elebaşı olduğu belirlenen Mahsum Ay, 7 aylık çalışma sonucu İzmir'de yakalandı. Şebekenin Ayvalık'ta batan bir tekneden sahile vuran 1 ton 900 kilogram skunk maddesi ile Biga'da Fronter Falcon isimli gemiye zulalanmış 23 kilo 600 gram kokainin Türkiye’ye getirilmesinden sorumlu olduğu belirtildi.

Haber 10-05-22 20:11

Elon Musk'ın SpaceX'i uzaya gönderdi: 4 kişilik ekip, 6 aylık görev...

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu ABD’li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, "Crew-4" görevi çerçevesinde Uluslararası Uzay İstasyonu’na 4 astronot gönderdi. Astronotları taşıyan "Freedom" adlı kapsül Falcon 9 roketi ile başarılı bir şekilde fırlatıldı. Astronotların 6 aylık görevi tamamlaması bekleniyor.

Haber 27-04-22 14:54

Mitsubishi Heavy klima filtrelerinin Kovid-19’a karşı etkinliği kanıtlandı

Mitsubishi Heavy klima filtrelerinin Kovid-19’a karşı etkinliği kanıtlandı

Yurthaber 04-03-22 12:11

Elon Musk'ın biricik Starman'i de içinde! 4 yıl önce uzaya giden Tesla şimdi nerede merak ediyor musunuz?

Elon Musk, SpaceX'in Falcon Heavy roketi ile 4 yıl önce önemli bir olaya imza atmış ve kendi Tesla Roadster'ını Mars'a göndermek üzere uzaya fırlatmıştı. "Starman" (Yıldız Adam) lakaplı uzay giysisi giyen mankenin yer aldığı araç Mars'a inemese de hala uzayda dolanıyor. Peki ama nerede?

Haber 09-02-22 15:29

Elon Musk SpaceX: 7 yıl önce fırlatılıp uzayda kontrolden çıkan roket 4 Mart'ta Ay'a çarpacak

Dünya'ya dönecek yakıtı olmadığı için 2015'ten beri uzayda savrulan Falcon 9, kontrolden çıkarak Ay'a çarpan ilk roket olacak. Dört tonluk roketin Ay'ın yüzeyinde küçük bir krater oluşturacağı belirtiliyor.

Haber 27-01-22 12:48

Şaka gibi ama gerçek! SpaceX'in roketi Ay'a çarpacak

Uzmanlar, Elon Musk'ın SpaceX şirketine ait olan ve 2015 yılında fırlatılan bir Falcon 9 roketinin Ay'a çarpacağını söyledi. Tahminlere göre uzayda başıboş bir şekilde dolanan roket, Ay'ın uzak tarafına çarpacak. Peki Falcon 9 roketi Ay'a ne zaman çarpacak? İşte uzmanların tahmini...

Haber 26-01-22 14:45

Starlink ağı tamamlanıyor: SpaceX yine başardı! Falcon 9 roketiyle 49 uydu daha uzayda

Elon Musk'ın sahibi olduğu ABD'li havacılık şirketi SpaceX, yine Falcon 9 roketi ile birlikte Starlink uydu görevine çıktı. 49 Starlink uydusunu uzaya taşıyan iki aşamalı Falcon 9 roketi, görevini başarıyla gerçekleştirdi. Roket, daha sonra Florida açıklarındaki Atlantik Okyanusu'na iniş yaptı.

Haber 20-01-22 11:10

Türkiye için bir ilk niteliğinde: Yitirdiğimiz madencilerin ismini taşıyacak Grizu-263A için büyük gün yarın!

Türkiye'nin ilk cep uydusu Grizu-263A, SpaceX'in Falcon 9 roketiyle yarın ABD'den uzaya gönderilecek. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan Grizu-263 Uzay Takımı'nın tasarladığı Grizu-263A, Zonguldak'ta 3 Mart 1992'de meydana gelen grizu patlamasında yaşamını yitiren madencilerin isimlerini uzaya taşıyacak.

Haber 12-01-22 12:14

Türkiye'nin ilk cep uydusunu tasarlayan uzay takımını 13 Ocak heyecanı sardı

Türkiye'nin ilk cep uydusu Grizu-263A, SpaceX Falcon 9 roketiyle 13 Ocak'ta uzaya gönderilecek - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Grizu-263 Uzay Takımı'nın danışmanı Prof. Dr. Bülent Ekmekçi: - "Türkiye'den daha büyük boyutlardaki gönderilen küp uydusu standartlarında uydular var ancak bunlardan şu ana kadar çok sağlıklı sinyaller alınamadı. Bu başarılabilirse bu ölçekte ilk olmuş olacak"

Yurthaber 09-01-22 11:37

Türkiye’nin ilk cep uydusu Grizu-263A uzaya gitmeye hazırlanıyor! Elon Musk'ın şirketi ile gönderilecek

Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan Grizu-263 takımının hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk cep uydusu Grizu-263A uzaya gönderilmek için geri sayıma geçti. Türkiye’nin ilk cep uydusu Grizu-263A, Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in Falcon 9 roketi aracılığıyla 13 Ocak 2022 tarihinde uzaya fırlatılacak.

Haber 06-01-22 16:12

Yerli ekipmanlar kullanıldı, Elon Musk uzaya fırlattı! İşte Türksat 5B hakkında bilmeniz gerekenler

Geri sayım dün sona erdi ve Türkiye'nin yeni uydusu Türksat 5B, Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in Falcon 9 roketi aracılığıyla uzaya fırlatıldı. Haziran ayında hizmet vereceği yörüngeye yerleşecek olan Türksat 5B, birçok konuda çok büyük faydalar sağlayacak.

Haber 20-12-21 10:17

Tarihe geçecek olan görev resmen başladı!

NASA’nın Çift Asteroid Yeniden Yönlendirme Testi’nde (DART) görev alacak uzay aracı SpaceX’in Falcon 9 roketi ile başarılı bir şekilde fırlatıldı. Bir asteroide çarparak yönünün değiştirilip değiştirilemeyeceğini test etmek üzere başlatılan görev, dünyayı olası bir göktaşı felaketinden korumayı hedefliyor.

Haber 24-11-21 11:47

Dünyanın en büyük penisine sahip olan adam, kendisini ünlülerin aradığını iddia etti

“Dünyanın en büyük penisi” unvanına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, ünlüler tarafından arandığını iddia etti. 51 yaşındaki Falcon, sahip olduğu özelliğin bazı ünlülerin dikkatini çektiğini belirtti.

Trend 23-11-21 13:52

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, yaşadığı zorlukları anlattı

“Dünyanın en büyük penisi” unvanına sahip olduğunu iddia eden bir adam, bunun oyunculuk kariyerini engellediğini ve günlük aktiviteleri sırasında kendisine büyük zorluk çıkarttığını belirtti. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren ABD'li adam, resmi olmayan dünya rekoruna sahip.

Trend 19-11-21 09:53

Cinsel istismar suçlaması sonrası Megadeth'ten atılan David Ellefson: Son derece memnunum

Amerikalı heavy metal grubu Megadeth’in eski basçısı David Ellefson, 5 ay önce gruptan kovulmasının ardından verdiği ilk röportajda "son derece memnun ve mutlu" olduğunu söyledi.

Magazin 21-10-21 15:21

Kawasaki 2035'e kadar elektrikli motosikletlere yönelecek

Kawasaki Heavy Industries (KHI), 2035 yılına dek ürün yelpazesini elektrikli modellere kaydıracağını açıkladı.

Haber 07-10-21 09:20

Inspiration4: Dört amatör astronotun uzay yolculuğu için geri sayım başladı

Dört "amatör astronotun" üç gün sürecek uzay yolculuğu bugün başlıyor. Elon Musk'ın şirketi SpaceX tarafından üretilen Falcon-9 roketinin yörüngeye taşıyacağı Dragon kapsülüne binecek olan dörtlü, bu macera sırasında çocukluk kanserlerine yönelik ilaçlar için düzenlenen kampanyalara destek olacak.

Haber 15-09-21 12:10

Jeff Bezos elektrikli araç konusunda sınırları zorlamaya çalışıyor

Tesla şirketi tarafından yapılan devasa fırlatışı birçok kişi hatırlıyordur. Şirket, Falcon 9 roketi ile uzaya Tesla aracı göndermiş, bir nevi kendi reklamını yapmış ve roketin geri dönmesi de eşsiz görüntüler ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Jeff Bezos kendi elektrikli aracının reklamını yaptı.

Haber 23-07-21 09:44

Dynamic Coil sürücü teknolojisine sahip kulaklık

Farklı türde müzikleri, en ufak detayları dahi rahatlıkla fark ederek dinlemeye ne dersiniz. Heavy metal’den tutun Türk sanat müziğine kadar oldukça geniş bir yelpazede, güzel bir deneyim sizi bekliyor.

Haber 10-07-21 09:43

NASA uzaya taze meyve, deniz canlısı ve pamuk fidesi götürdü

Elon Musk’ın CEO’su olduğu SpaceX, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) bağlı bir tedarik görevi kapsamında 128 yavru mürekkep balığı, binlerce su ayısı, güneş paneli, avokado, soğan ve limondan oluşan 3 tonluk bir kargo gönderildi. Falcon 9 roketi ile fırlatılan söz konusu sevkiyat, mürekkep balıklarını inceleyerek uzun uzay konaklamalarının insan vücudundaki etkilerini daha iyi bir şekilde anlayarak çözüm üretilebilecek.

Haber 05-06-21 07:28

Tacizle suçlanan Megadeth'in kurucularından David Ellefson gruptan atıldı

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Megadeth'in kurucularından David Ellefson gruptan atıldı. Yaşı reşit olmayan bir kişiyi cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle suçlanan bas gitarist David Ellefson Megadeth'ten çıkarıldı.

Magazin 25-05-21 14:44